ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2567801 999.00 ש"ח בלבד :
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחקי פעולה ואסטרטגיה ברמה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "27 רזולוציה 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות - אבל לא קריטי אם לא יפעל על ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד שהוא עובד מצויין רק שהציר של המסך נשבר שזה אומר בעצם שהמסך לא מסוגל להשאר במקום אלא הוא נופל קדימה או אחורה... יש לה לפטופ אחר ורציתי לשאול אם יש חנויות / מעבדות / מישהו שקונים לפטופים עם בעיות כאלו? אני רוצה להגיד שהמסך עצמו עובד נהדר ואין שום בעיה אחרת במחשב. תודה מראש, Zinger777.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בבחירה בין 2 מפרטים. מחד גיסא, מפרט אחד שאינו מיועד ל-OVERCLOCK ובעל כרטיס מסך עוצמתי יותר, מעבד שאינו מתאים לאוברקלוק, לוח אם זול יותר, סוג זכרון ראם שונה. מאידך גיסא,המפרט השני, שמיועד ל-OVERCLOCK ובעל כרטיס מסך חלש בהשוואה לשני, מעבד שמיועד לאוברקלוקינג, סוג זכרון ראם שונה. התקציב ל-2 המפרטים הללו הוא 4,800 ( ללא מסך ). האינטרס העיקרי שלי שהמשחקים שירוצו על המחשב יריצו על FPS גבוה כמה שיותר בהתאם לתקציב ושהמחשב ישרוד להרבה זמן. חשוב לציין: במפרט לא כלול ספק כח ודיסק קשיח מכיוון שהם כבר קיימים ואין צורך בהם. ( ספק בעל 500W ודיסק קשיח של 1TB ). איני בטוח אם כל החלקים מתאימים אחד עם השני. האם יש מספיק חיבורים, האם…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1396 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤615 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤355 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤572 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1579 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק HEC 6A19B ¤205 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-NPS ספק כח OCZ STEALTHXSTREAM 600W ¤550 http://skyp…
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קצת ניסיון בהרכבת מפרטי מחשב למטרות גיימינג ושימוש כללי, ולאחרונה התחלתי להתעניין באופציה של רכישת מחשב HTPC לסלון. לפחות כרגע מדובר על מחשב לצפיה בסרטים מהאינטרנט/דיסקים/USB, ללא חיבור לכבלים/אנטנת טלויזיה. אין צורך בהרצת משחקים (את זה אני עושה על מחשב אחר). כאשר התחלתי לנסות לברר על הנושא הבנתי שאין לי ממש מושג מאיפה להתחיל. השאלות שהכי הטרידו אותי: מה בדיוק עושה כרטיס טלויזיה, והאם הוא דרוש למחשב המיועד לצפייה בסרטים בלבד? בהרבה מפרטים שראיתי (למשל: תחת "מפרטים מומלצים" באתר הזה ובפורום) ל- HTPC משולבים כרטיסי מסך. האם הדבר נחוץ (בניגוד לכרטיסי מסך on board)? החל מאיזו רזולוצייה? מה המשמעות של חיבור של כרטיס מסך בנוסף לכרטיס טלוויזיה? איך הם מחלקים ביניהם את העבו…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר, עבודה משרדית וסרטים כזה ברגיל כרגע. בעתיד הוא עשוי לשמש ללימודים ושימוש בתוכנות למיניהן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כרגע לא.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4,FIFA15 וכו' כו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 21" וטלויזיה 42" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואף קיבלתי כאן המלצות למפרט מומלץ. נתקלתי בפרסום (בקובץ המצורף) שנראה טוב וזול מכדי להיות אמיתי. זה כולל מחשב+מסך 19''+מ"ה ויסטה ב2500 ש"ח. דיברתי איתם בטלפון בנסיון לברר פרטים על הרכיבים. הבחור לא כל כך שש לעזור והפרטים שקיבלתי הם: המעבר core due 4600 של אינטל לוח אם של אינטל p33 מארז 500W מסך של fugicom. מה דעתכם? שווה לקנות את זה? זה נראה ממש זול ביחס לרכיבים. המחשב לצרכים משרדיים. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב בארה"ב, חשוב לי מאוד אחריות בינלאומית. ובלי מסך טאצ' התקציב שלי בערך 3000 שקל (700 דולר), מומלץ כמה שפחות, מעדיף דגם מחשב חדש, אם יהיה משתלם אוכל לחרוג מעט מהתקציב. מטרת המחשב: לימודים, מסחר בשוק ההון, פוטושופ, כתיבה, מעט משחקים. גודל המסך: 15.6" או יותר. מבריק או מט: לא מבין בזה, מה שהרגיל אוהב את המסכים בניידים של DELL. רזולוציה: FHD מאמין. דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: אין, מעדיף NUMPAD. משקל רצוי: כמה שפחות, אפשר להתפשר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיפות לארוך. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: אין העדפה. כונן אופטי: כן. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: חייב רישיון למערכת הפעלה: מעדיף, אפשר גם שלא. העד…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, או 3500 עם חריגה מקסימום עד ל4,000. העדיפות מבחינתי היא להוציא כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב? לימודים, word, power point, exel. ובהמשך אנחנו נשתמש בתוכנה שנקראת solidworks (הנדסת מכונות). אני צריך שהמחשב יחזיק את התוכנה הזאת כמו שצריך. לא מאמין שאראה סרטים, משחקים גם לא יותקנו בו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יותר מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מתעסק בצילום ועריכת תמונות סטילס (כרגע לא ווידיאו). בעיקר עובד עם תוכנת לייטרום. מחפש לפטופ במחיר שפוי אך עם כרטיס מסך חזק ומסך טוב שיאפשרו עריכה בפרטים הקטנים וצפייה בתמונות בצבעים ורזולוציה מדוייקתת. תודה, יובל
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, קיבלתי היום במתנה את ה I7 4790 (בלי K), ואשמח בסיוע בהרכבת מפרט הולם סביבו. אינני מתכוון לשחק משחקים טובעניים (קצת DOTA), אך ארצה כרטיס מסך סביר. ובכלל, ניתן לראות ב"מחשב שלי" את סגנון המחשב שאני מחפש. ללא אוברקלוקינג. אם המפרט המצורף לא נורא, ארצה כמה דגשים לגביו: 1. האם יציאת ה SSD בסדר או שאני צריך mSata? אני רואה שיש על הלוח M.2 PCIe connector. האם זה mSata? 2. האם הלוח בסדר? אני צריך 6-8 יציאות USB. שאר היציאות לא ממש משנות לי. 3. אני צריך כרטיס מסך עם יציאת HDMI (לא מיני HDMI ולא יציאות אחרות). 4. האם זה הכרטיס קול XONAR המדובר? (אני מחבר את המחשב למערכת חלקים) 5. שקט חשוב לי. האם המפרט שקט? (ספק כוח, אוורור למעבד וכו') 6. יש לי מארז.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בעסק ואין לי הרבה מושג במחשבים מה אתם אומרים על המפרט איפה אפשר לחסוך,מה מיותר? אין לי עודף כסף.. CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - [638 NIS] 1 Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! - [117 NIS] 1 Motherboard : Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) - [506 NIS] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3000 CAS2 Memory - [1,195 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [718 NIS] 1 Video Card : Leadtek Winfast Geforce 4 TI4400 MyVIVO 128MB DDR Video Card - [1,150 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [55 NI…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5354&CatCode=315 אני מפנה בעיקר לאלה שיש להם את המחשב, או שיש להם ניסיון כלשהו איתו המפרט נראה סביר, במיוחד ביחס למחיר - 2385 ש"ח השאלה שלי נוגעת ל3 מישורים עיקריים : 1) אמינות ההרכבה של המחשב (בזה אני מכליל גם את טיב המקלדת), איך התרשמתם ממנו ? 2) זמן הסוללה, כמה זמן ברצף יצא לכם לעבוד עליו ללא צורך בחיבור החשמל ובאילו אפליקציות ? 3) איך התרשמתם מהיכולות תקשורת שלו, קרי, האם הוא מצליח להתחבר לרשתות האלחוטיות השונות ובאיזו איכות (התנתקויות) ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים ותודה מראש. המחשב הנייח שלי בבית נקנה לפני כמה שנים עבור צפיה בוידאו, אינטרנט ושימוש בתכנות פשוטות. מאז הפכתי למתכנת והמחשב שלי כבר לא מגיב בצורה חברית כשיש עליו 3 סביבות פיתוח, מחשב וירטואלי אחד של UNIX ושרת DB. אז אני מניח שהגיע הזמן לשדרג אותו, אבל אני מממש לא מבין בחומרה ואין לי שמץ מה אני צריך. בקצרה מה שאני כן יודע שאני צריך זה כך: [*=right]מעבד i7 (כי הפער במחיר מi5 לא כל כך גדול וכנראה שככל שיעבור הזמן, הוא פחות יתמודד עם צרכי) [*=right]8 ג'יגה RAM לפחות. לא יודע אם ללכת על 16... [*=right]אני רוצה SSD על איזה 128 ג'יגה כדי שאוכל לשים בו כל תוכנה קצת כבדה שיש לי בשימוש יומיומי. (128 יספיק, נכון?) …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המחשב הזה, איך הוא בשביל סטודנט שלא מצריך תוכונת כבדות בעיקר וורד וכאלו ויוטיוב ומה הכוונה שהוא מוגדר עסקי? מה זה בידיוק אומר אשמח לפירוט האם למישהו יש את המחשב הזה?, האם יש בדגם הזה בעיות נפוצות או דברים שעצבנו או עלולים לעצבן במהלך השמימוש איתו? תודה ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי! קודם כל רציתי להגיד תודה על העזרה שלכם בהמלצת המפרט למחשב החד של אחי. המפרט שבסוף נקנה הוא: 1. מעבד - AMD Athlon XP 2600+ Barton. 2. לוח אם - ABIT NF-7SL. 3. זכרון - סטיק אחד של סמסונג 512MB במהירות של 400 מגה הרץ, הפשוט. 4. דיסק קשיח - 80GB SATA של WD. 5. כרטיס מסך - R9800 פרו של MSI (זה עם הR360). 6. כונן 1.44 בצבע שחור (אין לי מושג של מי, אבל אני באמת לא חושב שזה מאוד משנה). 7. DVD - של TOSHIBS בצבע שחור. 8. צורב - X52X32X52 של LITE-ON בצבע שחור. 9. ספק - 350W של אנרמקס. 10. מארז - השחור עם הכסף של צ'נברו (הGAMING BOMB). 11. מקלדת + עכבר מולטימדיה של מייקרוסופט. 12. מאוררים - למעבד טיטן שנתנו לי בחינם (סיפור לפעם אחרת) ו120 מ"מ ג'נרי מאחורה. 13. מסך - 722 (או איך …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא השימוש העיקרי יהיה משחקי גיימינג באיכות הכי גבוהה. מתכוון לקנות מסך 2K בנפרד. מקלדת, עכבר ורמקולים כבר יש. המפרט שקיבלתי: מעבד intel i5 9600k 3.7ghz לוח אם asus TUF Z390M-PRO GAMING כרטיס מסך Gigabyte RTX 2070 זכרון HyperX FURY Black 2X8Gb DDR4 2400Mhz כונן קשיח 1 ג'יגה SSD 256GB ספק כוח Corsair 750W קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme cpu cooler 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא משנה כל כך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך וזה קריטי, רק בכמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר, אבל מאוד חשוב שיעבוד מהר ויחזיק כמה שיותר זמן. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). בתדירות גבוהה מאוד, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אפשר לומר שלא צריך שיריץ הכל על ההגדרות הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?- 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- בבקשה לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- אין לי עוד כסף לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- PUBG/FARCRY 4/WITCHER 3/ RAINBOW SIX SEIGE וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-24אינץ', 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא בשביל מחשב שישמש למשחקים, גלישה, תכנות והרצת מכונות וירטואליות: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤878 קירור למעבד: OCZ Vendetta 2 כמות: 1 - מחיר: ¤245 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤490 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤841 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤495 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤291 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1316 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤155 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומע…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם במציאת מחשב לבת הזוג למטרת לימודי אנימציה. בסעיף האחרון ציינתי באופן ספציפי את הדרישות מבחינת חומרה גם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הטווח הכללי הוא עד 5,000, ישנה אופציה לחרוג במידת הצורך עד כ-6, עדיפות להימנע. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אנימציה, שימוש בתוכנות דוגמת Adobe Premiere, Autodesk Maya וכ'ו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני כרגע בטיול בארה"ב, ורוצה לקנות פה כמה רכיבים לשדרוג המחשב שלי. יש לי עד כ- 400$ להוציא לטובת העניין, אבל רצוי טיפה פחות. הרכיבים שאני מעוניין לשדרג הם לוח האם, המעבד, כרטיס המסך והזיכרון. המחשב מיועד לעשות הכל, משחקים, גלישה, נגינת סרטים, קידוד וידאו (המרות בין פורמטים, capture ממצלמת MiniDV וכולי)... מה יש לי כרגע: AMD thunderbird 1200 לוח אם של Asus (לא זוכר את הדגם המדויק... נדמה לי משהו כמו K7M או משהו כזה) 512 מ"ב זיכרון SDRAM PC133 כרטיס מסך Asus V6600 GEFORCE 256 עם 32 מגה זיכרון אני כרגע בארה"ב אז אני קונה מחנויות בארה"ב. הנה מה שאני שוקל כרגע. מה דעתכם? 85.5$Gigabyte GA-7N400-L1 Motherboard 91$ Athlon XP-2500+ (1.86GHz, 512KB, 333MHz, Socket A…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, קודם כל התקציב לא ידוע. ההורים שלי ביקשו ממני לקנות את המפרט המינימלי שמתאים לצרכים שלי. אני סטודנט להנדסת תוכנה בטכניון. יש לי דרישות סטנדרטיות לסטודנט (הכי חשוב - זמן סוללה ארוך. חשוב גם שהמחשב יהיה קל, יציאת HDMI, ושירוץ חלק..).
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי אקסטרימר שאני מעוניין לשדרג למחשב HTPC. מזה זמן אני עוקב אחר מפרטים רלוונטים בפורום, ודווקא ברגע האמת לפני שאני בא לקנות - החיפוש בפורום החדש עדיין לא עובד... עברתי על העמודים האחרונים ולא מצאתי משהו רלוונטי. אני חייב לציין שחיפשתי בכמה חנויות, בחלקן לקחתי מפרט מוכן ל-HTPC (בטווח המחיר), ובחלקם בניתי. כמעט ולא מצאתי מפרט שמתחרה במפרט שיש באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6929 אני רק אשדרג לו את הכונן הקשיח ל-2TB סה"כ 2125 ש"ח... ואיך זה לעומתו? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6925 (מבוסס A6-5400K + כונן 2TB, אבל מצד שני לוח מבוסס A55 וגם 8GB RAM מיותרים...) האם אפשר למצוא מפרט יותר טוב בסכום הזה? ומבין שניהם - מה עדיף? אשמח לה…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-