ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
מעבד: Intel Core i7-720QM, 1.6GHz מסך: 17.3´´ HD TrueLife Multi Touch רזולוציה: 1600x900 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM כרטיס מסך: ATI Radeon HD4650 1GB האם המעבד הוא QUAD CORE? הכרטיס מסך הזה חזק? יש לו HDMI? התקציב שלי בגדול הוא עד 7K אבל בגלל הפיצ'ר של המסך מגע (שווה משהו?) אני מוכן למתוח במעט את התקציב הצעות אחרות בתקציב הנ"ל? תודה מראש לעוזרים, זיו.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד היקפי בתקציב של 7000 עם אפשרויות חריגה. 2. השימושים הם עריכת ווידאו, קיבוץ, משחקים, תכני HD. משחקים כגון BFBC2 MW2 FARCRY2 SUPREME COMMANDER 2. במשחקים אני מעוניין שיריץ אותם על הגדרות הכי גבוהות כשנה לפחות מיום הקנייה ועל הגדרות בינוניות מינוס לזמן של כ- 3 שנים ומעלה. המחשב לא מיועד לשידרוגים עתידיים כי אני מעדיף להשקיע סכום נחמד על מנת שיחזיק מעמד לאורך זמן. רוב המידע והמחירים לקוחים מ אתר KSP.CO.IL 3. ניסיתי להרכיב מפרטים ונתקלתי במספר שאלות... ואשמח להרחיב את הידע על מנת לעשות קנייה יותר חכמה. מעבד ההתלבטות היא רבה בעיקר בגלל חוסר ידע בפרטים הקטנים שבין I5 I7. 1) אינטל I5 או I7 מה הבדלי ביצועים בסדרות האלה, בכל האספקטים? 2) מה ה…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת אילו שימושים ניתן לעשות במחשבים אלו? אלו משחקים הם יכולים להריץ? תוכנות, מה המהירות/הכוח הממוצע/ת שלו (כלומר, כמה תוכנות ואילו ניתן להריץ בו זמנית, מה זמן התגובה הממוצע, מה זמן תגובה ממוצע בשימוש יומיומי, וכו'...), ובעצם כל דבר אחר שלא חשבתי עליו ושיכול לעזור להעריך את הכוח של המחשב... 1) amd athlonX2 4800+\1GB DDR2 800\160 GB HDD\DVDRW |כרטיס המסך הוא- NVIDIA MCP61 . ולוח אם MSI K9M6GM 2) מעבד אינטל 3GHZ,לוח אם MSI 915P COMBO2, זיכרון פנימי 512MB, דיסק קשיח 160GB, כרטיס מסך ATI RADEON X600, צורב DVD. 3) מעבדי אינטל Pentium E5400, 2.70GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש מחשב שישמש ב-80-90% מהזמן לעבודה משרדית וביתרה למשחקים. כאשר אני משחק אני מעוניין שההגדרות תהיינה על המקסימום האפשרי. המחשב יחובר למסך (נפלא) של Dell ברזולוציה של 1600x200 שכרגע לא מתוכנן לו כל שדרוג. אין צורך לכלול בעלות: * רמקולים * מקלדת + עכבר * דיסק קשיח * מע' הפעלה 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל במלואו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כאמור 80%-90% משרדי והיתרה משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס/אינטרנט ברוב הזמן כאמור …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לצפייה בסרטים ומשחקי מחשב. התקציב שלי הוא בין 2000-3000 ש"ח 1.איזה מחשב כדאי לקנות? 2.כדאי לקנות ב-EBAY? ראיתי ששמה המחירים הרבה יותר זולים 3. אם לא ב-EBAY, אז באיזה חנויות בארץ כדאי? 4. מה ההבדל בין ליבה כפולה למרובעת והאם מרובעת מומלצת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בניתי את המפרט על סמך ההמלצה למפרט גיימינג - http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137604§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אבל אני אשמח שמישהו יעבור עליו ויראה אם הוא באמת מתאים למה שאני צריך אז כמה הבהרות (אני אענה גם על השאלון הסטנדרטי בסוף אבל אני לא בטוח כמה הוא תקף במקרה שלי ) - המפרט לא כולל כרטיס מסך אני מקווה לקנות שני כרטיסי radeon כנראה את הhd6990 אבל אולי אני אחכה לhd7990 בכל מקרה מה שבטוח זה שהלוח אם יצטרך להתמודד עם שני כרטיסים חזקים שיעבדו בעומס מקסימלי. אז חשוב לי לדעת שהספק כוח שבחרתי יוכל להתמודד עם הדרישות מתח וכן שהקירור של המארז יהיה אופטימלי (אני מקווה שבחרתי מארז טוב לזה אבל אני לא בטוח). כמו כן ראיתי שאפשר לקנות…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקניית מחשב לאחיין שלי התותח גיימינג. תקציב: 3.5K אפשר לחרוג עד 4K. שימושים: נטו גיימינג. חנות עדיפה: אין. העיקר חנות מומלצת ושיהיה יחס מחיר לביצועים טוב. ציוד היקפי: צריך מסך מקלדת(רגילה נוחה) ועכבר - קטן וקל שמתאים לילד. לא לוג'יטק! לא מתוכנן אוברקלוק וכו' וכו' שיחזיק מעמד כמה שיותר ואם אפשר שיהיה ניתן לשדרגו בעתיד, מה טוב ! תודה רבה חברים.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב נייד והנה המפרט הרצוי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות * גודל המסך:גודל באזור ה -15.6 (יש לציין שחלק מאופן העבודה שלי מול המחשב היא בחוץ בשמש) * משקל רצוי? 1.5-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שחיזיק בלי הטענה מינימום 5 שעות אם אפשר יותר מצויין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB 2.0+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45 * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? שיהיה לו צורב DVD * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן לפחות 3 שנים או יותר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה …
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין דגמי Dell Vostro 5471. התקציב באיזור ה3500 ש"ח שכולל הרחבת זיכרון ל16ג"ב (לפחות בשבלב הראשון) אציין שאני לא צריך מערכת הפעלה, תוכנות וכוננים נוספים (יש לי 1TB SATA SSD, ואת כל התוכנות הדרושות שיעבורו מהמחשב הנוחכי שלי) המחשב אמור להחזיק לי לפחות ל3 שנים, ואני מתכנן לרכוש בשבוע הקרוב. השימושי העיקרי הוא תכנות ( web/desktop/mobile), כמו כן, מעט עבודה משרדית ומדי פעם עריכת מדיה (סרטים 4k/1080p, ותמונות) תוכנות עיקריות: Visual Studio 2017, Android Studio Photoshop Premiere ראיתי שיש דגם i7 שמגיע עם 128+1TB: V5471-7001 או דגם i5 שמגיע עם 256 SSD: V5471-4024 (כ. מס…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, מחפש מפרט עבור חבר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ב-Office, צפייה ב-YouTube, שימוש בוואצפ וכד׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוח אם: ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E זיכרונות: Twinmos 1GB DDR-II (2X512MB) 667 mhz דיסק קשיח:250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטס מסך:eVGA-7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E צורב: Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer מארז:4JA-L-DT807 ATX MIDI 500W Max Silver סה"כ 3830 האם כדאי לי הלחליף לוח אם ? אבל אם כן אז אני צריך אחד מ-KSP
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית והרבה אינטרנט * גודל המסך? 13-15 * רזולוציית המסך? fullhd * משקל רצוי? מאוד חשוב שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרתי ומעלה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?SSD חובה. גודל סביר... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. יש לי וינדוס מקורי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אין צורך במסך מגע. חשוב גם שיראה טוב. אז ככה. נייד בתקציב 6-7 עדיף לכיוון ה6. אם צריך אפשר לחרוג לכיוון ה7. המטרה שלו זה עבודה אני עובד בפרסום וכל היום עובד על המון טאבים בכרום, ואופיס בעיקר. יוצא הרבה לפגישות אז חשוב מאוד שהמחשב יהיה קל עד כמה שאפשר וגם שיראה טוב כדי להשאיר רושם על לקוחות. SSD חובה וזכרון של 8 ומעלה וכמובן מעבד טוב. אשמח לכ2-3 אופציות…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד Lenovo ThinkPad Edge E530 אני מדבר על הדגמים של ה i3 \ i5 שעולים בסביבות ה 2500-2700 ש"ח. מה החסרונות שלהם? מה לגבי הבנייה שלהם? התחממות? שאלה נוספת, האם שווה לקחת i3 עם 6gb זיכרון או i5 עם 4gb זיכרון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד Toshiba Satellite A500-1DN. יש לי את המחשב כארבע שנים בערך. המחשב שלי שמור מאוד, מעולם לא קיבל מכות ואני לעולם לא מתקין שטויות אלא רק דברים נחוצים. בשנה האחרונה קורה דבר מעצבן ומעניין כאחד: פעמיים-שלוש בחודש המחשב פתאום מאבד את החיבור לאינטרנט. בד"כ זה קורה תוך כדי גלישה. מה שמוזר: - אני רואה חיווי בסרגל התחתון שיש קליטה טובה ואפילו כתוב "גישה לאינטרנט" מה שכביכול מעיד על חיבור טוב. אני גם רואה את שם הרשת הביתית אליה אני מחובר. - זה קורה פתאום. ממש ככה. אין חוקיות מסויימת או פעולות שאני עושה לפני שזה קורה. ברגע אחד יש חיבור ובדף הבא שאני מנסה לפתוח, גם אם זה באותו אתר- כבר אין חיבור. מה לא ניסיתי... להתחבר לרשת אחרת ולחזור לרשת הביתית, לאפס/לאבחן את…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סגרתי על המפרט הבא CoolerMaster CM Storm Scout 2 http://ksp.co.il/?uin=20367 Seasonic 620w http://ksp.co.il/?uin=22987 Gigabyte H97 D3H http://ksp.co.il/?uin=23030 i5 4590 http://ksp.co.il/?uin=23009 Freezer 13 CO http://ksp.co.il/?uin=19734 8gb ddr3 1600mhz http://ksp.co.il/?uin=20374 GTX970 http://ksp.co.il/?uin=24678 WD 1TB Black http://ksp.co.il/?uin=21181 Kingston 120gb ssd כל המפרט למעלה עלה לי ביחד 4900 שקל. כבר שילמתי אבל עדיין יש אפשרות לשינוי כי עוד לא לקחתי את המחשב. אני רוצה חוות דעת, על אם יש מקום לשיפור בלי לחרוג מהתקציב ובלי לאבד מהתכונות שהיו חשובות לי: לוח אם עם 4 חריצי הרחבה לRAM, ספק כח מודולרי, מארז מעוצב עם ידית נשיאה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER 3, משחקי רשת המוניים, DA:I, סטארקראפט 2 וכל הרחבותיו.. בקיצור משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ', 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA 3. האם…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחר מגיעה לאילת בין היתר לקנות מחשב נייד ללימודים, מה יותר כדאי מבין האופציות הבאות: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=25791 https://ksp.co.il/?uin=45304&select=.268..271..132..214..2183..2640..2639..580..347. ישמש ללימודים לעבודות, צפייה און ליין- חשוב שיהיה מהיר ובעל סוללה חזקה. מה עדיף מבין שתי האופציות? תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב משרדי (אדריכלים), שיריץ בעיקר Autocad, Sketchup. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אם מאד כדאי ניתן לחרוג מעט, עדיף שלא (מחיר כולל מסך). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנות שרטוט וגרפיקה קלה - Autocad, Sketchup ללא רינדורים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - סטנדרטי למשרד בגודל 24 בערך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5/10 שלא יהיה…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לחבר שלי מחשב נייד: EXCEL ATX-1021. מה שקורה שהמטען שלו לא עובד.הפכתי את כל האינטרנט כדי למצוא לו מטען הן בישראל והן באיביי או כל מקום אחר,אבל פשוט הדבר הזה לא קיים. מישהו אולי יודע מי היבואן של המחשב הזה בארץ,או מהיכן אני יכול לקנות מטען למחשב זה?אפילו בזאפ המחשב הזה לא מופיע. בתודה מראש שי נ.ב-אני מניח שהבעיה היא המטען ולא הבטריה,כי המחשב בכלל לא נדלק.אם הבטריה לא הייתה עובדת,אז אחרי הכל המחשב היה יכול להדלק דרך המטען.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה קצת טיפשיות רגע לפני שאני מזמין מחשב ולאחר שהתייעצתי בפורום הזה לגבי מפרטים. אשמח לתשובות. 1. בקשר למארז הזה: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - האם להגיד לחנות להוסיף לי קירור או מאווררים? כמו כן הוספתי למפרט את זה Raidmax 120mm Retail Quiet Fan האם זה מתאים בכלל? דרך אגב סתם שאלה מעניינת - איזה מארז עדיף ואיכותי יותר הTMS S1 או FRACTAL CORE 3000 ? 2. בקשר לאנטי וירוס - חשבתי להוריד משהו חינמי (AVG, AD-AWARE, AVAST וכדומה) אבל אני לא יודע איזה להוריד, מצד אחד אני רוצה הגנה טובה ומצד שני במחשב הישן שהיה לי תמיד הייתי צריך את האנטי וירוס הכי פחות כבד ואפילו לבטל חלק מהפ'יצרים שלו וכל זאת על מנת שלא יפריע לביצועים(אולי בכלל במחשב כמו שבחרת…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק ל-2 מפרטים: מחשב א': 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, אינטרנט, שירים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. הא…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העדיפות היא לבנות משהו בסביבות ה5000 ש"ח, אם צריך לחרוג ולהוסיף חלק שמשדרג משמעותית את המפרט תציינו את זה בקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 בלי חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים הכי חדשים! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 5. עד…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4,dayZ,SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג תמחשב שיש לי עכשיו למשהו יותר מתקדם ל XP 2100+ אני מזמין את הכל מחו"ל אבל השאלה שלי איזה חלקים כדאי לי להזמין... אני לא ממש מבין בזה כעת יש לי Mobo: IWILLKK266 CPU: AMD 1.4 Memory: 512 SDRAM x2 chips זה כל מה שאני צריך לעשות שדרוג אני חושב יש לי הכל בסדר כולל כרטיס קול וכרטיס מסך כנראה אני קונה ת ati radeon 9700 pro עכשיו השאלה שלי איזה לוח אם כדאי לקנות ל AMD XP 2100+ ואיזה זכרונות.. ואם כדאי להשאר אם ה SDRAM. תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז אני רוצה מחשב טוב פנטיום 4 3.2 נראה לי לוח אם sata 2 זכרונות 512 צורב דיוידי אר דיסק 120 כרטיס מסך משו טוב בין 1000 -1500 ש"ח מארז עם לפחות 3 מאווררים והשאר תציעו לי אנשים....
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-