ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי אולטראבוק שקניתי לפני 3 שנים UX31A של אסוס. בזמן האחרון הסוללה שלו כבר התחילה די לזייף והיא נגמרת ממש מהר. היות ולא היה איזה שינוי מדהים בעולם הלפטופים שנים האחרונות והמשקל של האולטראבוק ממש נוח לי, החלטתי שבמקום לקנות לי לפטופ חדש אני פשוט אחליף לזה סוללה ואנסה לשדרג אותו במידת האפשר. ממה שכתוב באתר של אסוס, הזיכרון באמת מולחם ללוח, ניסיתי לבדוק באמצעות CPU-Z אם ה-4 ג'יגה יושבים בחריץ אחד ובכלל כמה חריצים יש לי (הייתי רוצה להוסיף עוד 4 ג'יגה) ממה שאני רואה תחת SPD הכל ריק. אין מידה על אף אחד מחריצי הזיכרון. מצד שני, תחת memory אני רואה שכתוב Channel# Dual. יש סיכוי שיש לי עוד חריץ? ועוד שאלה קטנה, יש לי כיום מעבד i5 3317U, יש אפשרות לשדרג את המעבד ל i-…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן שבוע הבא אני יורד לאילת ומתכנן לקנות לפטופ בKSP (סטודנט לתכנות ושימושים בסיסיים) התקציב שלי הוא בסביבות ה3-3.5K ומעדיף לא לחרוג אם אין באמת צורך אני מתלבט בין Lenovo IdeaPad U430p 5943-3981 - Gray (עדיפות ראשונה) http://ksp.co.il/?uin=24797 ואלו: http://ksp.co.il/?uin=24020 - אני לא צריך כונן DVD אבל האם המעבד עדיף משמעותית על ה U430P ואיך זה הגיוני שהוא זול יותר ממנו? http://ksp.co.il/?uin=23938 אני לא צריך טאצ', יש דגם מקביל אליו בלי טאצ'? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום חברים, אני מתכנן לקנות מחשב בתחילת שבוע הבא, ונכון לעכשיו אני מתלבט בין ארבע סוגי מפרטים (שניים מ-KSP, ושניים מ-IVORY). קראתי קצת פה בפורום, וגם בעמוד הראשי, ולא מצאתי מפרט שתואם את הטווח מחירים הזה. בהמלצת חבר ניגשתי למפרטים מוכנים של החברות האלו, ואשמח לקבל את עצתכם בנושא. המשחקים העיקריים שאני עומד לשחק בהם זה GTA V, ARMA, ומה שבינהם. קודם כל אתחיל עם 2 המפרטים הזולים יותר, שניהם די דומים- הראשון של מבית אייבורי (3690 ש"ח) https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10196 בהשוואה למה ש-KSP מציעים (3790 ש"ח) http://ksp.co.il/?uin=15940 מנגד חבר שלי אמר לי להעלות קצת בתקציב (עוד 200 ש"ח בערך), ואני אקבל גם שירוד למעבד, לכ"מ, וזכרון SSD). שאלתי היא במפרטים למ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף כמה שפחות, כמה מאיות לא יפגעו אני מניח אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?השימוש העיקרי הוא המשחק AION, משחק רשת מאוד כבד לפי דעתי, ככה שאם מישהו מכיר מעולה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? AION -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבד אינטל Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 לסקרנים , המעבד לא עבר שום OC הוחזר המקורי לקרטון כמו שקיבלתי. http://ksp.co.il/?uin=24460 זכרון Crucial Ballistix 8X2GB DDR4 2400MHz BLS8G4D240FSA לסקרנים , אותו דבר כמו סעיף א https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14563 כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E לסקרנים , אותו דבר כמו סעיף א ו- ב http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=0&uin=24678&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 קירור נוזלי למעבד http://www.corsair.com/en-us/hydro-series-h110-280mm-extreme-performance-liquid-cpu-cooler Hydro Series™ H110 280mm Extreme Performa…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שקניתי יגיע עליי תוך 5 ימים מטרת. המחשב גיימינג/ מכונות וירטואליות לצורכי לימודים מפרט המחשב Nzxt phantom 410 usb3 A.pfc 12cm x series 750w seasonic 5820k Nic l31 thermaltake קירור למעבד X99s gaming 9 ac 2011v3 Crucial ballistix 8 gb ddr4 2400 mg 2 יח Wd black wd1003fzex sata 1tb Amd radeon r9 290x tri x 4g 5 sapphire מסך ips pivot dp dvi 8 ms p2314h מחיר מלא שיצא לי 9751 שח כולל מעמ עכשיו יש לי כמה שאלות 1) איך המפרט ? 2) איך הזכרונות האלה מבחינת מהירות וכו ? אני בעתיד יקנה עוד זוג כזה בלימודים אני עובד עם שרתי exchange ושם צריך לפחות 18g של זיכרון ולפי מה שקרתי המעבד תומך עד 2133hz מירות זיכרון וקניתי 2400hz הלוח תומך בכזה השאלה אני חייב להפעיל ידני אוורקלוק …
-
- 32 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
חברים, בעבר ביקשתי וקיבלתי מכם אחלה הצעה למחשב (המפרט שלו למטה). אני משתמש בו כשנתיים ומרוצה מאוד. בחודשים האחרונים אני מרגיש שהוא לא סוחב ככ. לייטרום (מתקדם יותר ממה שהיה לי לפני שנתיים) טיפה מקרטע, וזה מציק לי. יש ערמות של מקום בHD, ואני לא מתקין כל כך הרבה תוכנות על המחשב. בקיצר - חושב לשדרג את המחשב כדי שהעבודה עליו (לייטרום+פוטושופ) תהיה חלקה יותר. תקציב: אין תקציב מקסימלי, אבל לא רואה צריך לקנות את ההכי-הכי-טוב שיש רק כי אני יכול. אני מחפש תועלת טובה עבור מחיר סביר. שימושי המחשב: עיבוד תמונות. זה אומר הרבה לייטרום, פה ושם פוטושופ (5-6 layers, ותיקונים קטנים). כמו כן גלישה מסיבית (אני נוטה להשתמש במלא חלונות במקביל). האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ג…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קוראים לי מתן אני רוצה לעשות bitcoin mining עכשיו אני צריך מחשב חזק מאוד אין בעיה כספית מה שצריך שיהיה בו 4 כרטסי מסך שהמעבד שלהם ביצועיו גבוה והכרטיס לא צריך להיות עם הרבה ג'גיה עכשיו הכרטיסי מסך צריך לפעול באופן פסיבי ושהמהיררות של התחממות שלהם לא תיהיה גבוה אלה נמוך עכשיו אני רוצה 4 כאלה שבינהם גופי קירור ומאווררים שקטים והלוח אם יוכל לקבל 4 כרטיסי וגופי קירור אחד בן השני שאר הדברים פחות קריטים לכל העוזר תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לנובו נקנה לפני 5 חודשים עובד פיקס מעבד I7 (נמכר עקב שידרוג)
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה לכל מי שנרתם לעזור, מעריך מאוד. מצורף שאלון המפרט את הדרישות בהתאם לחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל עד 100-150 במידה ויש תועלת אמיתית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטי Hd, עבודה משרדית, Matlab א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים ספציפיים, דברים חדשים ומהשנים האחרונות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
טוב אחרי חפירה. הגעתי למסקנה שזה המחשב שיתן לי את כל מה שאני צריך במחיר נורמלי. רציתי לקבל ממכם סוג של "אישור" שבאמת ברמת מחיר הזאת לא אוכל להשיג משהו טוב יותר... המטרות: 1. משחקים - (בעיקר FPS). 2. עבודה במכונות וירטואליות לטובת עבודה. המחשב שאני מתכוון הוא הדגם Y50-70 עם ה specs הבא: * מעבד 4720HQ. * מסך 4K IPS. * 256 SSD. * 16 GB RAM. * כרטיס מסך GTX 960M. המחיר: 6500 ש"ח. (רוכש באילת, אז תורידו אלפייה על המע"מ - 5.5K)
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, אבקש עזרה בבנית מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2-3 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עוד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כבדה מקצועית - photoshop, flash professional וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רשמתי למעלה, מחשב לעבודה מקצועית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט למדעי-המחשב, ואני נוסע לאילת שבוע הבא אני מעוניין לקנות שם מחשב נייד, שיישמש בעיקר לעבודה משרדית - תכנות - קצת וירטואליזציה ויהווה "שלוחה" של המחשב הנייח כשאצטרך לעבוד מרחוק בעיקר שיהיה חזק בעיבוד ומהיר כמה שאפשר בתקציב. אני יודע שרשמתי סטודנט, אבל אל תייחסו בבקשה לניידות משקל. יותר חשוב לי פונקציונליות ויחס ביצועים גבוה. אני אישית חשבתי לקנות את המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=25557 ולשדרג אותו עם SSD הבא http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=23931 ועוד 4 ג'יגה זיכרון http://ksp.co.il/?uin=15673 ולקנות CADDY להוציא את הסורק ולשים שם את הכונן של ה-500 שבא עם המחשב. השאלון: תקציב - 2000 - 2500 ניתן לחרוג במידת הצורך * מטרות המחשב? לדוגמה:עבודה משרדית, …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בנו לי את מפרט הזה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600MHz CL9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 מארזים: מארז ללא ספק Antec VSP-5000 ATX Mid Tower Black 1 מחיר החבילה: 4209 שקל מזומן שטרות: 4167 ₪ המפרט טוב?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב למשחקים בדיוק לפי המפרט רק לא הבנתי למה אתם מציאים לקנות כרטיס זכרון אחד של 8 גיגה ולא 2 של 4 2 לא יותר חזקים ביחד מאחד של 8? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות עם הרבה וירטואליזציה, ועיצוב גרפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול כרטיס מסך - אני אשתמש ב-GTS450, והארד דיסק כבר יש - Intel SSD 730 Series 240GB. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש של Lenovo. מסדרת y-50 בעל מסך 4K 15.6 מריץ ווינדוס 8.1 כרטיס מסך GTX960M 4GB בגדול הוא לא עובד משהו בגלל שרוב התוכנות לא יודעת לעבוד עם 4K רואים את הטקסט והאייקונים מאד קטן למרות שמגדילים את זה בלוח בקרה. תוכנות כמו 3DS MAX, SKETHUP+Vray , AUTOCAD וכו' מי שהתנסה עם מסך 4K יבין על מה שאני מדבר. אני רוצה לקנות מסך נפרד ולחבר אליו את הלפטופ בחיבור HDMI השאלה שלי היא באיזה רזולוציה צריך לתמוך המסך ובאיזה גודל הייתם ממליצים לי שיהיה שתפתר הבעיה המעצבנת הזו. שאוכל לעבוד עליו ולהנות מהמפרט המכובד שלו כמו שצריך. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בלקנות מחשב בעיקר עבור אינטרנט אולי ממש קצת עריכת תמונות , סרטים השאלון: תקציב - 2000 - 2500 * מטרות המחשב? לדוגמה:עבודה משרדית, תכנות, קצת וירטואליזציה אם אצטרך LINUX בעיקר , סרטים . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה: 1366x768 (?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות - לא קריטי (1.8-1.5KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב! אני צריך מפרט למחשב אולפן ביתי שבו אקליט ואערוך מוסיקה חיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5001 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בכיף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 אולי קצת יותר... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה בתוכנת PRO TOOLS עם כרטיס קול חיצוני שכבר ברשותי, ועריכת ההקלטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וOC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 ושאר המשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-780 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז , מסך , דיסק קשיח (כן SSD למערכת הפעלה ) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים,בניתי שני מפרטי מחשב עם עזרה אשמח אם תגידו איזה עדיף יותר אשמח גם לנימוק למה.. תודה לכל העוזרים! הראשון: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=23826 השני: http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13326:1/6:14584:1/2:13045:1/4:14723:1/3:14430:1/9:14748:1/20:11269:1/
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך – עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט / עבודה עם OFFICE / חיבור לטלוויזיה וסרטים(חייב HDMI) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה / אופיס / הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP ו-IVORY. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא. 12. הערות נוספות? אין.
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד חזק ויחסית לא יקר. תקציב : '1000-1200$ מסך 14'' חשוב שיהיה דק. זיכרון :8-16gb לפחות Hdd : 1t כרטיס מסך סבבה (שיריץ gta v ומשחקים חדשים יחסית) * המחשב ישמש בעיקר ללימודים וסרטים. לכן הכרטיס מסך לא צריך להיות כזה טוב אבל שיריץ משחקים בצורה בינונית לפחות. אשמח לקבל המלצות על דגם טוב . ואם מישהו מכיר מקום טוב שמומלץ לקנות ממנו אשמח לשמוע . תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מכיר מישהו שעובד באינטל ולכן יכול להזמין מוצרים שלהם במחירי עלות ייצור מארה"ב. אני שוקל לקנות את החבילה המלאה הבאה: 1 x Intel® Core™ i7-4790 Processor (8M Cache, up to 4.00 GHz) 1 x GIGABYTE H97M-D3H 1 x Intel® SSD 730 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC) 1 x GIGABYTE GeForce GTX 970 G1 Gaming 1 x Microsoft Windows 8.1 Pro - 64-bit - OEM 1 x Crucial Ballistix 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model כל זה יעלה לי יחד עם מיסוי במכס כ-5000 שקל. השאלות הן- - היא האם החבילה הזו מומלצת, כלומר החלקים מתאימים לעבוד אחד עם השני? - אשמח לשמוע הצעות לרכיבים נוספים הדרושים לחבילה שלא כלולים פה (כגון ספק, דיסק קשיח, מארז, קי…
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ואשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אך רק אם התמורה באמת שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF, THE WITCER, GTA וכל משחק חדש בעקרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-