ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. בארגון שלנו רוכשים ניידי דל, מסידרת ה Latitude and XPS. למרות שזמן הסוללה שם סביר בהחלט (3-6 שעות, תלוי), אני זקוק לנייד עם זמן סוללה ארוך מהרגיל. מישהו מכיר נייד שכזה, רצוי של DELL או HP אבל לא חייב?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב המקסימלי הוא 5100 ש"ח (זה כבר מעל מה שרציתי מלכתחילה) מראש אני אומר שbooh מאוד עזר לי באשכול הקודם, אבל אני רוצה לשמוע עוד קצת דעות מאנשים אחרים. זה הסוג של אדם שאני, לא החלטי בשיט ולפני שאני עושה משהו אני חושב 1000 צעדים קדימה. המחשב הוא למשחקים ולסרטים בHD המסך שאני משתמש בו הוא SAMSUNG P2250 1920X1080 FULL HD 2 MS זמן תגובה. ו22 אינץ' לא זקוק לציוד היקפי אני מתכוון להתקין WIN7 *יכול להיות שאני אעשה OC בעתיד (אוברקלוק קל) אבל כרגע לא נראה לי בגלל שהמחשב הזה אמור להריץ כל משחק שקיים על הגדרות הכי גבוהות בקלות. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪953 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪615 כמות:1 http://www.skypc.co.il/p…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי פה ושם וראיתי שיש פה אנשים שקצת מבינים יותר מה"מומחים של FXP" לכן קפצתי להתייעץ איתכם את התיעצות האחרונה שלי [= דגשים... לא הולך לעשות OC למעבד אבל לשני הכרטיסי מסך כן התקציב שלי לא יעלה על 4100 (לאחר הנחת המזומן) והמפרט חייב להבנות עליידי tms כי כבר הזמנתי אבל יש לי יומיים לשנות חלקים שאני רוצה המטרה העיקרית של המחשב היא למשחקים כבדים להרצה מקסימלית כמובן ומשחקי רשת כבדים הנה המפרט ובסוף 2 שאלות... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪851 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪614 מארז: Fractal …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי ומצאתי את אלו: 1.SONY VAIO VGNBX563B 2.dell inspiron b130 יש עוד המלצות? חובה:מסך 15",HD לפחות 5400RPM,זיכרון 512MB כל השאר אני משאיר לשיקולכם. תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב חדש|צריך חוות דעת|+תקציב התקציב הוא 4500 שקל לא כולל מסך את המסך אני לא משנה מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache מחיר 1200 שקל לוח האם: Gigabyte 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E מחיר 800 שקל זכרון: DDRII 667 1GB AeneonX2 מחיר 1140 שקל (זה אומר 2GB) כרטיס מסך: Galaxy 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E (האם קיים גם DDR3 בזיכרון של הכרטיס מסך ואם כן באיזה חברה והאם יש בחברה הזו?) מחיר 690 שקל מארז: Thermaltake SViking VA4000BWS מחיר 460 שקל (האם מארז זה אלומיניום והאם הוא שווה?) ספק: איזה ספק אני צריך לקנות? מסך: L1719S 17" 8MS מחיר 1200 שקל כל החלקים האחרים יש לי כבר הארד דיסק כונני דיסקים... *אני לא מעוניין בAMD בשום מצב* אם אפשר חוות דעת מה …
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני איש תוכנה ולצערי לא יצא לי כל כך לעקוב אחר השינויים בעולם החומרה בשנים האחרונות, העיסוקים העיקריים שלי זה תכנות ושימוש משרדי שותף, אך הייתי מעוניין במחשב שגם יוכל להריץ משחקים בצורה נורמלית (לצערי אין לי הרבה זמן אז אני לא איזה גיימר רציני שצריך מחשב מפלצתי). אשמח להצעות של מפרטים... התקציב הוא סביב ה-3,000... הייתי כן רוצה מעבד נורמלי+ (i5) וכרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה, הארדדיסק בסביבות ה-500GB - 1TB, ו-4GB זכרון... בעיקר אני אשמח למפרט מפורט אשר חלקיו תואמים. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מארז 932 HAF COOLERMASTER שחור ספק כח CMPSU-750TX 750W CORSAIR מעבד אינטל 3.3GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2500K לוח GA-P67A-UD4 GIGABYTE (המתוקן) מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרונות 1600MHz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel CL7 כרטיס מסך HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E כמות 2 דיסק קשיח פנימי 2TERA SATA2 64MB C.G WD דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA3 7200 64MB C.B WD צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS50 מסך מחשב רחב Dell U2311H ** אני אהפוך את הכרטיסי מסך ל6970 במערך CROSSFIRE הקירור למעבד יספיק? המעבד לא יעבור המהרה.. עדיפות לאיבורי
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר שנה וחצי שיש לי dell vostro 1015 ואני כעת רוצה להשתדרג. התקציב כמו שציינתי הוא 3.5~4 אלף, ואני מעדיף לקנות בארץ אבל יש אפשרות גם להזמין מאיביי במידת הצורך. השימושים העיקריים הם לבניית אתרים, וקצת עבודות עיצוב אתרים בדו מימד (לא עבודה עם רזולוציה גבוהה אז לא צריך מעבד חזק). המחשב גם ישמש מדי פעם לתיכנות בC++ אבל לא דברים כבדים. וכמובן גם לצפיה בסדרות וסרטים (לא HD) מסך 15.4/15.6 אינץ'. שיהיה כרטיס מסך לא של אינטל (עושה סתם בעיות). לא קריטי הזמן סוללה והמשקל, המחשב יהיה בעיקר בבית. דיסק קשיח מינימום 320 ג'יגה, אבל עדיף יותר. חשוב מאוד שהטאץ'-פאד יהיה נוח. בוסטרו המשטח מגע הוא בין הטובים שיצא לי לראות, הוא דיי חלק והאצבע מחליקה עליו בקלות לא כמו בניידים אחרי שראית…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. בבקשה, אם תוכלו לתת לי מפרט למחשב לעסק. 1. מחיר עד 3000 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות כבדות. 3. לא צריך כרטיס מסך - שיהיה כרטיס מסך מובנה בלוח אם - הדגש כאן הוא על ביצועים מהירים ככל שאפשר מבחינת תוכנות ומהירות - התוכנות הם לא גרפיות ולא מצריכות כרטיס מסך רציני, הם יותר של חישובי שכר וכו'. 4. צריך גם הארד דיסק של 1TB ושיהיה ממש מהיר כי זה הצוואר בקבוק של המהירות. 5. צריך מארז איכותי ומאוורר, זה מעצבן אותי שכל החברות מחשבים נותנים לי מארז Midi Tower מהודר ששווה 5 שקל. 6. אין כל כך דגש על שקט אבל שלא יהיה טרקטור. 7. לא מתוכנן אוברקלוק בחיים. 8. צריך עם צורב DVD, מקלדת, עכבר ורמקולים - לא צריך איכותיים מדי - הדגש על המהירות של המחשב ! 9. בלי מסך. תודה רבה !
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו המארז שיהיה לי הוא : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2513 והכרטיס : Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI הוא יכנס למארז? סתכלו ביוטיוב בבקשה אל תגידבו סתם תראו שהוא ענקי ... אבל המארז יספיק בישבילו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים.. אין לי הרבה מה להוסיף, המחשב ישמש למוזיקה ולסרטים (יסחוב HD?) בעיקר. חשבתי להשתמש בו גם לאינטרנט, השאלה : האם אני יוכל לקרוא טקסטים באתרים? הוא יתחבר ל LCD 32 שהיא HD READY. מידע נוסף : אין צורך בציוד נוסף כלל, מלבד המארז! שקט לא ממש משנה.. הוא יהיה בתוך הארון. *יש משהו שאני צריך לדעת? שימושים נוספים למחשב סלוני מלבד מה שציינתי?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב ישמש כHTPC ובחרתי במארז מיני כי אין לי מקום איפה להשים את המחשב במצב שכיבה. חשוב לי מאוד השקט. מטרת המחשב היא ניגון בלוריי 3D עם פורמטי אודיו מתקדמים. שישמש כנגן בלוריי אוניברסלי. שישמש כנגן 3D. מעבד Intel Core i3-2100 Box ₪575 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I32100 לוח אם Gigabyte GA-H67MA-D2H-B3 ₪561 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951002B3 כונן קשיח Westren Digital Caviar Green WD20EARS 3.5" 2000GB SATA2 64MB ₪440 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD20EARS זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-24 XMS3 ₪276 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9 כונן Blu-Ray משולב צורב LG GBC20L D…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 5700 מקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים לעריכה ולגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מקצועי אבל לא לפרנסה תוכנות:photoshop,unity.3DMAX,unreal engine3 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אין לי מושג * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים (BF,COD) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מסך המחשב שלי נהרס, אני מחפש לקנות חדש ולהחליף, כי ההצעה שקיבלי מטושיבה פשוט מוגזמת (1000+) אשמח אם תעזרו לי למצוא את המסך שאני צריך, או מעבדה שתחליף לי במחיר סביר [ATTACH=CONFIG]9613[/ATTACH] תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בקרוב עד סכום של 2000 שח בערך לאמא שלי שמתעסקת בעיקר לשימוש יומ-יומי (אינטרנט, סרטים, תוכנות עריכה למניהם) מצאתי את המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882589 כמובן ללא מערכת הפעלה, אני אתקין בעצמי. האם מחשב כזה מומלץ לרכישה או שהמחיר אומר הכל ? רציתי לרכוש את המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=884642 אבל ראיתי שהוספת שקלים בודדים אפשר להנות ממעבד יותר טוב אשמח לעזרה / להמלצה של מחשב. תודה רבה חברים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לא על חשבון הביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Virtual Studio 2017 , Mysql , V-rep וכל מיני קומפיילרים אחרים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: PUBG, FORTNITE, FAR CRY, TOMB RAIDER וכל המשחקים החדשים אני לא כל כך מכיר כי המחשב שלי ממזמן לא מריץ כלום. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים יקרים. מכר שלי מעוניין למכור מחשב עם המפרט הבא: Intel core i5 4440 haswell socket 1150 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) hyperx kingston Gigabyte . B85M-D3H 1024MB ATI AMD Radeon R7 200 Series (Sapphire 931GB Western Digital WDC WD10EZEX Windows 10 Education 64-bit מסך BENQ 23" דגם לא ידוע. ספק כח לא מוכר. המחשב בשימוש כ5 שנים. מה המחיר ששווה לקנות אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מוגבל, מעדיף לא לחרוג מה-6000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 1080P 144HRZ. מתוכנן שידרוג בקרוב ל 2K 100HRZ+ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקים ועבודה משרדית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- באטלפילד 5. פאר קרי 5 ועוד מהחדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 144HZ כר…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים שאלתי פה לפני כחודש חודשיים לגבי מחשב נייד, עכשיו אני צריך להחליף את המחשב הנייד שלי תקציב: 7500 בשביל מה אני צריך אותו: עריכת תמונות PS עריכת סרטונים AVID (רק למקרים נדירים כגון פעילות בשטח וכו') עיקרי השימוש: עריכת תמונות בשטח, מחליף את המחשב הרגיל בנסיעות בחו"ל מה חשוב שהיה בפנים: 1. הרדיסק SSD 60GB ומעלה (לא חייב הרדיסק נוסף זה בעיקר מחשב עבודה שאני בשטח, חבל על הכסף והמשקל) 2. מסך 15.6 אינץ (קטן מזה לא נוח, גדול מזה כבד ומצריך תיק בנפרד) 3. מעבד I7 לפחות 4. 8 גיגה זיכרון לפחות 5. יציאות USB3 חובה 6.מקלדת מוארת (לעבודה בחושך) 7. כרטיס מסך 2 גיגה עדיפות ל NVIDIA אשמח לעזרתכם העדכנית
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K נוסף - מעדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב ? תוכנות תלת מימד ורינדורים בעיקר גם עריכה גרפית 2D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks adobe cs6 autocad 3ds max vray keyshot blender שימוש כבד במחשב, זקוק למכונה שתוכל לעבוד הרבה שעות ברציפות (ו\או חומרה שתקצר זמני רינדור ועבודה על מודלים תלת מורכבים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משמש לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של סמסונג syncmasterP2770hd שוק…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, השנה אני מתחיל ללמוד במסלול להנדסת חשמל בטכניון. ראשית, אני לא ממש יודע מה נדרש מבחינת תוכנות שאעבוד איתן בעתיד... שנית, אני מפחד לקנות מחשב חלש מדי. ולכן, אני יוצא מנקודת הנחה שאני צריך מחשב חזק מספיק כדי שיעמוד בדרישות תוכנה גבוהות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים וכבדים), צפיה בסרטים * גודל המסך? 17+- . לא בעד מסכי מאט... * רזולוציית המסך? העדפה לFULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין חשיבות למשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך, 4 שעות עבודה רצופות ואף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI ללא ספק. * Bluetooth? לא הכרחי בעליל. * גודל מינימלי וסוג של …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תיראו , לאחר כל התגובות ה-"לא מחמיאות" לטעמי לקחתי מחשב מצויין ואני יפרט : תישמעו , למרות כל מה שתגידו , הדבר הכי חשוחב במפרט בשביל גיימרים הוא הכרטיס מסך , הכרטיס מסך הוא הדבר העיקרי שעל פיו נקבעים הביצועים של המשחקים . עזבו את העניין האם משתלם DDR3 כיום או לא , אני יודע שהיום כל המעבד החדשים של אינטל הולכים לעבור לעבוד עם זיכרנות DDR3 , ולכן המחשב שלי יהיה מה שנקרא מוכן לתקופה הזאת , המחשב שלי כיום מקדים את תקופתו . הזיכרון הוא 4 ג'יגה , זיכרון בנפח ענק , לכשאני יצטרך בעתיד להוסיף לו עוד 2 ג'יגה ( לא נראה לי בזמן הקרוב ) אני יעשה זאת . בקשר למעבד - המעבד הוא לא כזה גרוע , אני ממש לא מבין אותכם , אתם מדברים על המעבד הזה כאילו קניתי איזה מעבד של 486 , מה נסגר איתכם ? א…
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אינטל 820 עם קירור סטוק: אני מתלבט אם לקנות 160G או קירור של AC (הסטוק באמת גרוע ומרעיש?)? תקציב 170
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בתקציב של 4000+- מחשב נייד של איזה חברה הכי כדאי לרכוש : Dell, Lenobvo או Asus? מהי הסדרה המובילה של כל אחת מהחברות הנ"ל? כדאי לרכוש את המחשב הנייד הבא בגרנד אדוונס בראשל"צ? איך המחירים? האם הם אמינים? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כ3 ימים, אני פתאום לא מצליח להתחבר לאינטרנט , שאני בא להתחבר , זה מה שהוא כותב לי : לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח וודא שתכונת רשת אלחוטית פועלת במחשב שלך מה צריך לעשות ?/ להוריד? תודה לעוזרים .
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-