ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
תקציב מקס' - 5000 לא חובה לנצל הכל אבל לא לעבור. שימוש - תכנות בVS ואקליפס, משחקים לא כבדים ( CS:GO וכד' ) וצפייה בסרטים FHD בלוריי מלא ( 10-15G לסרט ) לא כבד מדי אבל אשמח לכ. מסך טוב כדי שלא אתקע בעתיד אם אצטרך קצת יותר. רעש - שלא יהיה טרקטור אבל לא משהו מיוחד. ללא תוכנות גר בראשל"צ ורצוי שיהיה משהו פה הקנייה מתוכננת בקרוב. לא עומד לשדרג בעתיד. בעניין רכיבים ספציפיים: מסך - מעוניין ב23-24 ( עדיפות 24 ) של IPS/PLS אבל לא עם זמן תגובה בשמים. בנוסף יש לי טלויזיה שדורשת HDMI, אז שימו לב לחיבורים בכרטיס המסך. דיסק קשיח - 4 או 3 טרה. יעבוד 24/7 ויהיה בשימוש במשך כל הזמן ( שיתוף קבצים וכד' ). ללכת על דיסקים שמתאימים לNAS או RED PRO. בנוסף לדיסק - SSD של 250G. ממש לא קטנוני ע…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עריכה גרפית (פוטושופ), תכנות (PHP, html5, css3, jQuer) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 מקסימום. מאט ללא ספק. * רזולוציית המסך? FHD! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה ומוארת - בונוס * משקל רצוי? אשמח למשהו על גבול ה 2 קילו, לא אתנייד איתו כל כך הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ל 6 שעות עבודה, אם יש יותר מה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כנ"ל * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 מינימום * כונן אופטי? מיותר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, כמה שיותר, יותר טוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קניתי בעבר …
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב? תכנות (על כל רבדיו), סרטי HD. (אולי משחקים פשוטים כמו פיפא) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14+- . מאט אני מניח הכי מומלץ? לא ממש מבין בזה.. * רזולוציית המסך? FHD! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה ומוארת - בונוס * משקל רצוי? פה חשוב שיהיה כמה שיותר קל, אתנייד איתו כל יום באוניברסיטה אני מניח. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר זמן, להיות ג'אנקי של נקודות חשמל זה לא אידיאלי לסטודנט. 8 שעות +- יהיה נחמד אני מניח (גם פה, אשמח לדעתכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כרגע אני לא משתמש, אבל אם לדעתכם צריך אז בכיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אף פעם לא השתמשתי בSSD, ככה שאני סומך על דעתכם המנוסה. * כונן אופטי? …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המפרט הוא ל GAMING + קצת תכנות עם רצון שהמפרט יחזיק 3 שנים לפחות בהגדרות גבוההות . ההתלבטות בין מפרט I7 4790K לבין I7 5820K עם DDR4 ו לוח אם תואם. כאשר ההבדל הכספי הוא 1000 שח בין מפרט למפרט. אני יודע שכיום הביצועים נוטים קצת יותר ל 4790K עקב GHZ גבוהה יותר ליחידה אך חשוב להדגיש כי ניתן להמהיר את ה5820 לאזור ה4 ועם ה DDR4 שאני מאמין בעתיד יהיה MUST אולי עדיך את ה5820. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1929 ₪ - * מבצע * - Intel i7-5820K Six Core 3.3 GHz S2011-3 1350 ₪ - * מבצע * - MSI X99S-Gaming 7 S2011-3 1190 ₪ - 16G (4x4G) Kingston Hyper-X FURY DDR4 2400Mhz 2690 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX980 WF3 OC 4GB DDR5 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS9…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן, Intel I5 3450 - ללא באנדל וללא אחריות Alpine 11 Rev 2 - כולל באנדל וללא אחריות Asrock H77M - כולל באנדל וכולל אחריות לשנה Kingston KVR1333D3N9 4GBX2 - כולל באנדל וללא אחריות Zotac GTX 660 - כולל באנדל וללא אחריות Sandisk Ultra Plus 1280GB SSD - כולל באנדל ואחריות לשנה Seasonic M12 II 520W - כולל באנדל וללא אחריות Fractal Desgin Core 3000 - ללא באנדל וללא אחריות בנוסף אני מעוניין לדעת כמה שווה המסך שלי U2312HM - ללא באנדל וללא אחריות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית בתקציב של עד 2500 ש"ח. אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים מדי פעם, עריכת תמונות ברמה מאוד בסיסית * גודל המסך? מסך מאט (עבודה במשרדים עם פלורסנטים), מסך 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? 1366X766 יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? צריך numpad, מקלדת שקטה * משקל רצוי? אין הגבלת משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב העבודה בבית או במשרד שלי אבל יש ביקורים במשרדים של לקוחות פוטנציאלים. 3 שעות יספיק אבל תמיד רצוי עוד... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 330 GB יספיק * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי - בעיקר לתכנות וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צו…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות שרטוט, כולל תוכנות תלת מימדיות (לדוגמא סקצ'אפ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד/סקצ'אפ לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24' נחמד של דל, 1980*1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה מחשב שמתאים למשחקי סימולטור טיסה בתקציב של 5000. קבלתי את הצעה הבאה ואני לא בטוח לגביה לך מבקש את עזרתכם. קישור להצעה https://docs.google.com/a/kadosh.me/file/d/0B2PJZxPFFvNHWVAtLVVUQ3lRTm8/edit?usp=docslist_api . מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי סימולטור טיסה ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FSX, X-PLANE, Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן הוא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop מזדמן, visual studio תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש בשוק (לא בהכרח על הגדרות מקסימליות) עם צפי להריץ משחקים בשנים הקרובות על הגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, לשימוש ביתי אך גם לעבודה מהבית. תקציב:2000-3000 ש"ח, מעוניין שיהיה חזק דיו לעבודה עם תוכנת POWER PIVOT 2010.... תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בבקשה ליעל את המפרט הזה לצרכים שלי כמובן עד 5000 ש"ח. אני יעסוק בעיקר בגיימינג אבל גם בתוכנות תלת מימד התוכנה היא rhino בסך הכל מידול . אני מאמין שמפרט של גיימינג מריץ מצויין גם תוכנות תלת מימד . דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 1x2GB DDR3 1333Mhz Value 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit 1 כרטיסי מסך: …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים ואשמח לעזרתכם: הראשון, של לנובו: http://ksp.co.il/?uin=25733 השני, של אסוס: http://ksp.co.il/?uin=26110 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם ההבדל יהיה ממש קריטי עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod,BF,gta V ובעיקר shoters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
השתדלתי להתאים לדרישות המומלצות של Arkham Knight http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=17044&game=Batman:%20Arkham%20Knight אשמח לדעת אם יש המלצות למשהו זול יותר שנותן ביצועים דומים [TABLE=width: 973] [TR=class: pcrow] [TD=class: pctyper][/TD] [TD=class: pctyper, width: 125, bgcolor: #F0F3F1]מעבד אינטל :[/TD] [TD=class: pcimgr] [/TD] [TD=class: pcitemr]מק"ט: #30876Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: pcpm1, align: center][/TD] [TD=class: pcqntr, align: center]1[/…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף כמה שפחות חריגה. 50-100 עוד סביר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, אינטרנט סרטים וכו' + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לצערי קצת קשה לענות על זה עם התיאור שנתנו לי, אבל אפשר לכוון לאזור GTA5, BF4/hardline -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת האם קיים מנגנון כיבוי אוטומטי שמכבה את המחשב במקרה של התחממות יתר(מכל סיבה אבל במיוחד שהמאווררים לא עובדים טוב..) אשמח לדעת..אני מדבר על ניידים ספציפית.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי רוצה לדעת מה ההבדל בין lenovo thinkpad ל lenovo ideapad תודה
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב -- בעיקר ללימודים , תכנות באקליפס, ויז'ואל סטודיו ובהמשך כלים נוספים + צפייה בסרטים בחיבור למסך LCD. * גודל המסך - אני אני בונה על 13.3 או 14'' בעיקר בשל המשקל, מסך מט. * רזולוציית המסך - לא קריטי * משקל רצוי? עד 2 ק"ג - עדיף כמה שפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא יזיק * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי כ"כ * כונן אופטי - לא חיוני, בעיקר כיום שאפשר להעזר בDOK לכל שימוש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (בד"כ גם ככה מגיע מותקן מראש) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם-אין כעקרון כרגע אני די מכוון לדגם : Lenovo IdeaPad U430p 5943-3976 http://ksp.co.il/?uin=24798…
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי, המחשב הנוכחי והזקן שלי עושה בעיות ואני מחפש מחשב משחקים חדש בסביבות 3500 שקלים. חשוב - אני באילת בסוף החודש ומחפש לרכוש משם את המחשב, כנראה מאייבורי, אז הייתי רוצה לוודא שכל החלקים אכן נמצאים שם במלאי. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מאמין שאפשר לחסוך הרבה, אבל אם כן זה מבורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אם ממש חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל המינים, אבל בעיקר הטוטאל וורים האחרונים, Crusader Kings ו-Skyrim עם מודים, Pillars of Eternity, וויצ'ר 3 כ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. השאלה היא לגבי Toshiba L50-B-1MC. יש לו 2 כרטיסי מסך אחד של אינטל, ואחד Radeon™ R7 M260 2GB. ב-Bsplayer, כשרואים סרט על מסך מלא, יש המון קרטועים. זה לא קורה בתוכנה אחרת. יש דרך לוודא שכרטיס המסך הפעיל הוא אכן הRadeon ולא הIntel? אולי יש למישהו רעיון אחר למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת, אהיה בארה"ב ואקנה את המחשב שם. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (פיפא יתקבל בברכה, אבל לא יותר מזה), צפיה בסרטים, אולי מידי פעם קצת התעסקות עם עריכה בסוני וגאס, אבל לא משהו כבד. המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי שיהיה טוב לשימוש בשמש, אבל מאחר ומסך מגע חשוב לי, אני מוכן להתפשר. * רזולוציית המסך? FHD לפחות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיסחוב את ה-5-7 שעות, לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (לא משנה לי מיני או רגיל) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256 ג'יגה, אך ורק SSD, על כל ס…
-
- 13 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שישמש כמחשב קבוע (לפעמים אני אקח אותו למצגות וטיולים אבל 95% מהזמן לא יזוז) לכן הדרישות שלי כאלה: - מסך של 15 אינצ' לפחות. איכות המסך לא מעניינת יותר מידי. אם לא יהייה טאצ' אז אפילו יותר טוב. - מקלדת לא דחוסה מידי (או רגילה עם המספרים מימין או בלי, אבל לא מהדחוסות שבקושי אפשר להקליד עליהן) - פורטים: 4 USB לפחות, HDMI - מע' הפעלה: רצוי WIN7 או את ה-8 בתצורה שנראת כמו 7 (העיקר לא הקיוביקלים המזעזעים שהיו ב-8 בהתחלה). מזמן לא מתעניין בתחום אז לא יודע מה יש עכשו כסטנדרט - חומרה לא כל כך מעניינת, אני מניח שהסטנדרט היום זה HD של 500GB וראם של 4GB לפחות? מספיק לי. - כרטיס מסך זוכה להתייחסות מיוחדת: המחשב יהייה מחובר לTV גדולה ומיועד להריץ הרבה סרט…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיספיקו לראות סרט FHD BLURAY כמו שצריך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אבקש עזרה לבנות מפרט עפ"י הנתונים המתוארים כאן: . מה התקציב המקסימאלי? 3000 (לא ברור לי היכן נקודת עלות-תועלת אופטימלית לכן יש גמישות למעלה ולמטה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (ראה תשובה 1) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 (ראה תשובה 1) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הכבדים הם משחקים ומדי פעם עריכת וידאו\תמונות וזה בנוסף לשימושים ה"משרדים" והאינטרנטים הקלים יותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-