עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by תהילה,

שלום רב יש כאן 4 מפרטים של מחשבים שונים שאני מעונינת לקנות אחד מהם לצערי אני לא מבינה הכי הרבה מה אתם ממליצים מבין 4 המחשבים? מחשב ראשון 798$ Dell Inspiron Pink 15.6" i15R-2106LPK Laptop PC with Intel Core i5-460M Processor and Windows 7 Home Premium Short Description This Dell Inspiron 15.6" Laptop PC is packed with the quality and features customers expect from Dell. The clear, bright widescreen display gives you more visual space for movies, gaming, photos and more. Using quality processors, memory and video graphics, this Dell Inspiron 15.6" Laptop PC simplifies everything from casual use to work and office needs. Description Dell Inspiron Lotus Pink 15.6" i15R-2106…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by puNani,

טוב, לאחר 4 שנים הגיע הזמן להתחדש! אני קונה מחשב חדש, שמטרתו העיקרית תהיה משחקים. התקציב שלי כרגע הוא 6000 שקלים. אינני מעוניין במסך,עכבר,מקלדת או רמקולים. נתחיל ישר מהשאלות: 1. אני רואה שלמעבדים של 3GHZ מתוצרת אינטל יש 2MB CACHE לעומת 512KB CACHE באלו של AMD... עד כמה הדבר משפיע? אחד הדברים הכי חשובים לי הוא שהמחשב ייעבוד בצורה חקלה ביותר גם כשיש מספר רב של תוכנות פועלות. 2. זכרונות: 1GB לפחות... מה ההבדל והשיפור בביצועים של DDR 2 לעומת DDR? 3. כרטיסי מסך: מה הכרטיס מסך החזק ביותר היום בתקציב של 1500~ שקל? 4. הארד דיסק: אני מניח שSCSI ייקר לי מאד את הקנייה... מה חדש בתחום? האם הSATA II מהווה שיפור משמעותי? אני חושב שאלך על נפח של לפחות 200GB. 5. לוח אם: בהתאם למעבד כמ…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by zahi122,

טוב אז ככה המטרות הם לגימיג כבד מתכנן לעשות OC. יש לי מסך 17 אינץ Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ¤1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Gigabyte GA-P55-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ¤752 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1186 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 1.5v, יחידות 1 ¤453 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI, יחידות 1 ¤778 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=274 SeaGate 500GB 7200RPM 32MB Sata2, יחידות 1 ¤333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 Cooler Master Centurion 590 Black, יחידות 1 ¤369 http://www.rsm.co.il/product.aspx?producti…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אהלן חברים אני צלם,מתעסק בצילום סטילס ווידאו DSLR מחפש מחשב לעריכת וידאו ועריכת תמונות-לא HIGH END משהו שאפשר לעבוד עליו בכיף כנראה על תוכנת פרימייר,AVID,PHOTOSHOP התקציב הוא עד 3500 מקס-בלי מסך רעש-לא מפריע אוברקלוק-לא מתוכנן אם אפשר לא להגיע לסכום הסופי בכלל מעולה בלי מערכת הפעלה אין צורך בשום ציוד הקפי תודה רבה לעוזרים מעריך את זה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. הגיע לידי המחשב הזה שמיועד לעריכת סרטים: (אדובי פרימייר ו Avid) השאלה היא כזו: האם המעבד מספיק? האם כדאי ורצוי לשדרג? זה עיקר המפרט: הרדיסק מכאני ( חושב על שדרוג ל- SSD ) ספק כח אני צריך לבדוק. מעבד Name Intel Core i7 4770 Codename Haswell Specification Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz Package (platform ID) Socket 1150 LGA (0x1) זכרון : (8GB RAM) DIMM # 1 SMBus address 0x50 Memory type DDR3 Module format UDIMM Module Manufacturer(ID) G.Skill (7F7F7F…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. למומחים שלום, אשמח לקבל סיוע במציאת נייד עד 10K ללא ציוד היקפי. יכולת עמידה במכה תוכנות גרפיות שפועלות בו זמנית (FS וכדומה) דגש על זכרון RAM ומעבד וכרטיס גרפי כמובן. תודה על כל המלצה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Etus,

שלום, אני מעוניין לקבל מכם הצעות למחשב המיועד ללימודי אכיטקטורה. המחשב צריך להפעיל בצורה טובה תוכנות כגון 3D Studio Max 5, AutoCad, וכדומה. עלות המחשב היא עד 6500 ש"ח - אשמח לקבל הצעות בכל טווחי המחירים. בנושא אחר, אני אשמח אם תמליצו לי על לוח אם המיועד למחשב של משחקים - אני מעוניין לשפר את המחשב שלי(לרכוש מעבד, לוח אם וזכרון חדשים), ואיני מבין כל-כך בנושא לוחות האם. תודה, יובל

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by pperoxide,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה הכרחי אז לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: COD,PES * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני רוצה לקנות מסך LED 22 אינץ' 2MS מחנות אחרת.. ללא קשר לתקציב הזה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD,PES * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. כרטיס מסך: geforce gtx 560 ti מעבד:e8400 לוח אם:ga-ep43-ds3l

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכם, אשמח לדעת כמה שווה מחשב נייד מסוג FUJITSU SIEMENS S761 עם מעבד I5 2520M זיכרון 8 גיגה וSSD של SUNDISK 128GB. אני מתכוון למכור אותו עם סוללה נוספת שנכנסת במקום הסידירום ועמדת עגינה. המחשב במצד חדש כמובן וללא שריטה. כמה אפשר לדרוש? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by alfa100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיצא טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניראלי שצריך אז 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 משחקים כבדים רצח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח אבל משהו גבוה כרטיס הכי טוב שיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום חברים ותודה מראש. המחשב הנייח שלי בבית נקנה לפני כמה שנים עבור צפיה בוידאו, אינטרנט ושימוש בתכנות פשוטות. מאז הפכתי למתכנת והמחשב שלי כבר לא מגיב בצורה חברית כשיש עליו 3 סביבות פיתוח, מחשב וירטואלי אחד של UNIX ושרת DB‏. אז אני מניח שהגיע הזמן לשדרג אותו, אבל אני מממש לא מבין בחומרה ואין לי שמץ מה אני צריך. בקצרה מה שאני כן יודע שאני צריך זה כך: [*=right]מעבד i7 (כי הפער במחיר מi5 לא כל כך גדול וכנראה שככל שיעבור הזמן, הוא פחות יתמודד עם צרכי) [*=right]8 ג'יגה RAM לפחות. לא יודע אם ללכת על 16... [*=right]אני רוצה SSD על איזה 128 ג'יגה כדי שאוכל לשים בו כל תוכנה קצת כבדה שיש לי בשימוש יומיומי. (128 יספיק, נכון?) …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. ראיתי פירסום באתר של KSP שמאד שימח אותי בכך שאני נוסע לחופשה בזמן הכי אידאלי השנה, KSP עושים הורדות מחירים גדולים להרבה מהלפטופים שלהם לסוף השנה, ואם מוסיפים להנחות הקיימות את הנחות המעמ אז יוצא ממש משתלם..ככה נראה לי לפחות, אולי הם סתם מחרטטים והמחיר ההתחלתי מאד גבוהה. אני לא באמת מבין לכן באתי להתייעץ אתכם. אני רוצה לקנות מחשב עד מקסימום 3500 שקלים http://ksp.co.il/?select=.271. אין לי דרישות מיוחדות חוץ מזה שיהיה לכל הפחות 15.6 אינטש אחרי שראיתי את המחירים בסניף אילת עם המבצעים אין גם סיבה שאתפשר על מעבד לכן חשוב לי שיהיה I7 עם תדר שעון גבוהה ועם כרטיס מסך ברמה גבוהה. אז מה אתם אומרים, מה הייתם קונים באילת בתקציב הזה? נ.ב. אם יש עוד דברים שאתם ממליצים לקנות שם באילת …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by shomer,

מחפש מחשב למשחקים, מתבלט האם ללכת על I-3 ואז ללכת על כרטיס דוגמת 660GTX ואז אני פחות או יותר לא חורג מהמחיר או על I- 5 ועם איזה כרטיס.... תודה לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, COD וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1400*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by גיא.,

שלום אני מחפש מחשב נייד רק לכתיבה, אבל בכל זאת הייתי רוצה שיהיו בו: 512 MB לא צריך מעבד כפול חברה טובה כמובן כמה שיותר זול בשמירה על התנאים הנ"ל, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+- שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי בלו ריי, תכנות (MATLAB ו python), קצת VM, גלישה, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of tanks, Watch Dogs, Battlefield וכל משחק חדש מעניין שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤627 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 מחיר: ¤520 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1884 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 - RAID 24/7 מחיר: ¤492 אחריות: חמש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤207 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤804 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLACK + 400W PFC PSU מחיר: ¤391 אחריות: שנה. סט…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בעיקר עם ריבוי טאבים, משחקים ישנים כמו Battlefield 1942/ Warcraft 3, מדי פעם עריכה גרפית קלה עם פרימייר ופוטושופ לא פרוייקטים כבדים מדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש HD ישן יש צורך ב SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב נמצא בחדר השינה חשוב שלא יהיה רועש מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אהלן, קניתי לפני יומיים לפטופ יקר ממש... בדיעבד גיליתי שאינו מתאים לי. הבעיה הייתה שרק אחרי שפתחתי אותו והשתמשתי בו במשך יום אחד, הבנתי את זה. לפני שקניתי בדקתי כל מה שאפשר. לצערי הוא נקנה בחנות פיזית ולא בעסקת מכר מרחוק, כך שאני לא יודע איך ניתן להחזירו ולהזדכות עליו. הודעתי לחנות והם אמרו לי שאין להם איך לעזור לגבי זה כי ברגע שהמחשב הודלק זה אבוד מבחינת החזרה. אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני ממש מבואס ורוצה לפתור את הבעיה לפני שיעברו 14 יום. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by royban,

שלום, מחפש לשדרג את המחשב לילד בן 13, מחשב שיריץ לו פורטנייט ב 144 FPS. תקציב בסביבות 3 אלף. השאיפה לשדרג את הקיים,אפשר "להציל" את הקיים? המפרט הקיים הוא Intel Core i5-4440 CPU @ 3.10GHz לוח אם:H81M-E (SOCKET 1150) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 650 זכרון :4 גיגה מסך: 60 HZ אשמח להלצות תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, אני מחפש לפטופ לשימושים קלים - בעיקר אופיס ואינטרנט. חשבתי על I5 דור 8 עם 8G זיכרון ודיסק 256 SSD. התקציב שלי בסביבות 2500. לפני כחודש כשהתחלתי לחפש לא מצאתי משהו מתאים בפחות מ-2800 ש"ח כולל מערכת הפעלה. בסוף השבוע בדקתי שוב ומצאתי 3 אופציות - אחת ל-"מוחדש" - מחשב נייד 15.6" Dell דגם 5570 Inspiron מעבד Core i5-8250U דור 8 זיכרון 8GB דיסק קשיח 256GB SSD ב- 2,300 ש"ח: https://www.wallashops.co.il/%D7%9E%...5/pi7ti23de90d והשנייה למחשב חדש של ASUS - X507UA - ב-2,388 ש"ח https://www.winprice.co.il/product/%...ff=Zap&aff_a=1 בנוסף ראיתי הצעה מעניינת עם I3 - אני לא בטוח אם זה מספקי טוב לי - Dell Inspiron 15 3583 IN-RD33-11380 ב- 2,122 …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by DarkCowMoo,

Summary Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU AMD Phenom II X6 1090T 45 °C Thuban 45nm Technology RAM 6.00GB Dual-Channel DDR2 @ 334MHz (5-5-5-15) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA770-UD3 (Socket M2) 40 °C Graphics Generic PnP Monitor (1920x1080@60Hz) DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 2048MB ATI AMD Radeon HD 7800 Series (MSI) 35 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HI ATA Device (SATA) 26 °C 111GB INTEL SSDSA2BW120G3H ATA Device (SSD) יש לי עוד 2 ג'יגה זכרון שאני אמור להוסיף, אבל בגדול כבר יש 5 שנים למחשב (עם כמה שדרוגים BANG FOR THE $). מפה כבר לא יהיה אפשר לשדרג אותו. אני מאמין שתוך שנתיים הוא יגיע לסוף דרכו.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by shlomik,

שלום לכולם, אני סטודנט בקורס MCITP למי שמכיר. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיתן מענה מקסמילי לצרכים שלי בתקציב שהוא דיי נמוך. השאיפה היא לא לעבור את ה3.5K ( אולי חריגה קטנה. ) המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם מכונות (VMWARE ) . אני צריך לפחות 8 GB זיכרון, מעבד שהוא I5 לפחות, SSD אחד ( גדול ככל שאפשר לפי התקציב ) מארז אמין סגור שיחסום רעשים ואבק לטווח הארוך , וכרטיס מסך הכי טוב שאפשר בתקציב עם יציאת HDMI. ( אני אוהב NVIDIA ) כמובן שירוצו במחשב גם משחקים ועוד המון דברים, אני עוסק בתחום והמחשב צריך לתת מענה לכל תוכנה\משחק שקיים היום בשוק על הצד הטוב ביותר. בנוסף המחשב מחובר לטוולזיה HDMI וירוצו עליו הרבה סרטים. אין צורך בשום ציוד הקפי ! מחשב נטו אשמח לשמוע הצעות מעניינות ואם …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. דרוש מפרט כולל מסך, ללא ציוד היקפי. ראוי לציין כי אני משתמש במסך EIZO S1910 ואיני רוצה לרדת ברמת האיכות שלו, אך אנימ עוניין במסך 24 אינץ איכותי, הבנתי שלפיליפס יש פתרון כזה... אשמח לדעת עד כמה נחות הוא מה EIZO... או איזה עוד פתרונות יש... התקציב הוא 9K OC קל מתוכנן- שיהיה קירור איכותי, ומארז איכותי, חשבתי על משהו כמו CM690 וכמובן שהיייתי רוצה מפרט מבוסס נהלים במסגרת תקציב זה. תודה מראש חשוב לציין: איני מעוניין בכ.מסך קווארדו ! ממש לא! אני רוצה כ.מסך של NIVIDA ולא ATI (מסיבת התאימות לתוכנות תלת מימד) אשמח לכרטיס מסך הכי טוב שיש לNVIDIA ביחס תועלת ביצועים למחיר.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. לאחר שראינו את מערכת החלונות 95 על שעון חכם, מגיע תורו של הראש הסיני להשוויץ עם מחשב חלונות 8.1 שלם בגודל דומה לזה של דיסק-און-קי ממוצע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%a1%d7%aa%d7%95%d7%91%d7%91-%d7%a2%d7%9d-pc-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%9e%d7%9c%d7%90-%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%97%d7%9c/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים