ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לאחר שרכשתי מחשב HTPC חדש (בהזדמנות זו, תודה לכל אלה שעזרו לי בבחירת רכיבי החומרה) שמיועד לסלון, מתברר שהמחשב הישן שלי מתחיל לקרטע ולכן אני שוקל לרכוש מחשב חדש ליישומים ביתיים פשוטים כמו גלישה באינטרנט, מולטימדיה, כתיבת מסמכים וכדומה. דרוש לי גם ציוד היקפי-רמקולים, עכבר ומקלדת, ללא מסך. שקט ואסטטיקה לא חשובים לי הפעם, כי זה מחשב שמיועד לחדר שלי. בקטלוגים של "באג" צדו את עיני מחשבי HP Pavilion. הייתי מבקש לדעת מה חושבים המומחים על מחשבי מותג כאלה? האם יש להם חסרונות/מגרעות כלשהם, שחשוב לי לדעת לפני שאני קונה? הכוונה שלי, האם יהיה ניתן לשדרגם בעתיד? האם ניתן לבצע בהם שינויים כגון הוספת דיסק קשיח מהמחשב הישן? האם מחשב כזה יוכל לקבל בלי בעיות כל מני תוספות PLUG IN? ו…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קנית נייד חדש עם ווינדוס 7. ברצוני להתקין בו XP ולהשתמש בכל מערכת הפעלה בנפרד לפי בחירתי. אני רוצה להשתמש ב-XP לצורך עבודה עם תוכנות עריכת סאונד. יצרתי פרטישן חדש לXP, התחלתי את ההתקנה מהדיסק ומיד כשההתקנה סיימה לטעון קיבלתי קראש והיה מסך דוס כחול עם הודעת a Serious error has occured או משהו כזה עם פירוט על לבדוק חומרה או תוכנות שהתקנתי לאחרונה ועוד דברים, לא זוכר כ"כ בקיצור... ניסיתי לחפש מידע באינטרנט והסתבכתי קצת, נדמה לי שהמסקנה שהעלו אנשים אחרים בפורומים שמצאתי דרך גוגל שזה לא כל כך אפשרי כשמדובר במחשב שמותקן בו 7 מלכתחילה. אולי מישהו פה יודע אם דבר כזה הוא אפשרי ואת הפרצדורה הנדרשת? * Acer Aspire 5738ZG ** שאלה קטנה בעניין לא קשור: האם לא אמורים לקבל את הדיסק של…
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. במידה וייצא זול יותר אז אחלה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה דו מימדית וגם תלת מימדית (במידה הרבה יותר קטנה), ציור בעזרת וואקום כמו גם משחקי מחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): שימוש כבד בפוטושופ, אילוסטרייטור, זיבראש, אינדיזיין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וויצ'ר 3, פולאוט 4 ועוד כל מיני דברים חדשים וטובים שאמורים להגיע כמו ווארהאמר טוטא…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤553 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤384 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-750SATA32M זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤277 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤586 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4850M5 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 590 ¤333 כ…
-
- 13 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, אבקש עזרתכם בבניית מפרט המתאים לעבודה משרדית, גלישה ותכני HD. המחשב מיועד להיות בחדר שינה ולהיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגלישה והטלוויזיה תשמש להרצת XBMC במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם יש איפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 אם מהווה שינוי משמעותי בלבד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, עבודה משרדית, גלישה, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד להיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגל…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז כך המחשב שלי גוסס והחלטי שהגיע הזמן לקנות חדש בתקציב שנע בין 5-4 אלף שקל לא כולל מסך וללא ציוד הקיפי, ואני מחפש משהו שיהיה שווה את הכסף שאני אשלם עליו, אני לא מחפש מוצרי פרימיום אבל שלא יהיה רחוק מבחינת הביצועים, שימוש עיקרי יהיה לגלישה, לסרטים ולמשחקים מאוח חשוב לי לקנות מארז וספק איכותיים ומערכת קירור שקטה ויעילה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בסכום של 3000-3500 ללא ציוד הקיפי . הסימולטור שאני מעוניין להשתמש הוא MFS2004-6 ו LOCK ON . תודה !
-
- 13 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ממ יש לי תקציב של 4,000 עד 4,500 ש"ח למחשב טוב למשחקים... העיקר שיהיה כ.מסך לפחות 7600GS או טוב ממנו, ג'יגה זיכרון ומעבד אינטל core 2 dou. תודה מראש P:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, הידע שלי דיי דל בתחום ואת הצרכים בחרתי לפי מה שאמור להתאים לסטודנט, אם לדעתכם אני טועה באחת או יותר מהנחות היסוד שלי, אשמח אם תעמידו אותי על תיקוני מטרות המחשב? עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בגדול, מעדיף שיוכל גם להריץ בצורה טובה סרטים באיכות 720 לפחות(אם כי לא אסון אם רק זה מה שחסר) * גודל המסך? 13.3 או יותר אפילו, כל עוד הוא לא כבד * משקל רצוי? כמה שפחות, בטוח שפחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? רצוי מאוד, נראה לי ש6 שעות זה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 3יציאות USB לפחות, HDMI, וESTA אני לא מכיר אז אתם חופשיים להמליץ כן או לא * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודע כמה זה הולך היום אבל זה לא קריטי, 250 …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט בשביל חבר שלי, שהחליט לקנות מחשב חדש ולהפטר מהגרוטאה הישנה הוא לא הולך לעשות OC והוא די לא מבין במחשבים, מה שחשוב לו זה שהמשחקים ירוצו כמה שיותר טוב ושיהיה 1G RAM. תודה לכולכם.
-
- 13 תגובות
- 862 צפיות
-
-
צריך מפרט ב7.5 שיהיה המחשב בכי שקט שאפשר ושיתמוך בבלו טוט (בלי מסך)
-
- 13 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ברמה טובה אני לא גייימר מטורף שישמש אותי ללימודים,אינטרנט,סרטים,אופיס,וורד והכי חשוב שפוטושופ יעבוד ממש טוב כי אני מעצב הזמנות. בעיקרון אני לא כל כך מבין אבל חשוב שיהיה מסך טוב לא משנה כל כך הגודל שיראו ברמה,בין 13- 15.4 חשוב מאוד שיבוא עם מערכת הפעלה כי אני דיי מסתבך עם הדברים האלה לבד. 2ג'יגה זיכרון ואיכות שמע ברמה טובה,אני גם צריך שיהיה בבית וגם דיי נייד ממקום למקום כל השאר אני יתפשר. הציעו לי חברים כמה חברות ואני לא כל כך יודע מה טוב לשימושים שלי ומה לא אז אני ישמח להמלצותיכם. אם יש הצעות של מחשבים ממש איכותיים אז אני גם יחרוג קצת בתקציב רק אם זה ממש משתלם. בתודה מראש איתי
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא כרגע בשנה ב' ללימודי הנדסה ורוצה לקנות מחשב חדש. המחשב הנייח שלי שעד עכשיו השתמשתי בו די עשה את שלו ואני רוצה להחליף. בחיים לא עבדתי עם נייד ואני מסתדר מצויין עם מחשב נייח, האם כדאי לי להמשיך עם הנייח בתקופה של היום? אני רואה אצלי שכל הסטודנטים משתמשים עם ניידים, אבל אני חושב שלעבודות בבית וכדומה יותר נוח בהרבה להשתמש בנייח. מה אתם חושבים? ואם אפשר על הדרך לקבל מפרט של מחשב נייח עד 3 אלף ש"ח כולל ווינדוס ( ללא מסך) של מחשב נייח לעבודה משרדית?
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?באיזור 3.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר משחקים אך גם לשימוש יומיומי אינרטנט, OFFICE צפייה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם את…
-
- 13 תגובות
- 781 צפיות
-
-
Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 W USB 300W 1 390 ¤ בלי ספק.. NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 1 265 ¤ AMD Athlon 64 3700 San-Diego Socket 939 BOX 1 1800 ¤ Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 570 ¤ Logitech Internet Navigator PS2 I USB Keyboard 1 160 ¤ DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 875 ¤ OCZ 1G (512Mbx2) Enhanced Latency Gold Voltage eXtreme 4000 Memory 1 1730 ¤ Logitech MX310 High Performance PS2/USB Optical Mouse 1 170 ¤ Enermax 600W EG701AX-VE 20/24Pin Power Supply 1 920 ¤ Gigabyte 7800GTX GV-NX78X256V PCI-e 256Mb VIVO Retail Video Card 1 3470 ¤ סה''כ: 10 10350 ¤ המפרט יהיה לאובר חזק..(קירור י…
-
- 13 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן חברים. אנחנו קונים מחשב לסבתא, שתוכל לגלוש בו באינטרנט בנוחות. לא משחקים, לא תוכנות מיוחדות, רק שיהיה יציב, בלי בעיות, ומהיר במידה מספקת. אה - וצפויות בו גם הרבה שיחות סקייפ לחו"ל עם מצלמה. כמובן שהיא צריכה את כל הציוד ההקפי הרגיל כולל מקלדת, עכבר, מצלמה ומסך 19 רגיל (לא דק).... מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מחר אני אמור לקבל את המחשב החדש לפי מפרט מסוים כיצד אני בודק את החומרה ולמה לסים לב שלא עבדו עלי תודה למשיבים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מהמחשב הישן ספק של ENERMAX 450 WAT מה שאמור להספיק בינתיים...כמו כן אני מתכוון להשאיר את המארז עצמו. אלה החלקים שאני רוצה לקנות: GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 ¤1,150.00 ¤1,150.00 עדכן CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO ¤1,470.00 ¤1,470.00 עדכן Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box ¤1,340.00 ¤1,340.00 עדכן G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 מה דעתכם? OFFPOST/ בכמה אפשר עכשיו למכור את 6600GT 256MB/128Mb? ועוד משהו מהמחשב הישו נשארים לי שני סטיקים של RAM 400MHzשל NONAME ורציתי לשאול אם כדאי להשתמש בהם בנוסף?
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום אני כמעט 10 שנים עם אותו מחשב (lenovo y50-70 touch ) ואני רוצה להשתדרג מה שחשוב לי במחשב הוא 1.אחריות בבית הלקוח 2.מפרט עדכני 3.הארדיסק גדול 4.כניסת כבל רשת (שיתמוך בסיב) 5.מפרט עדכני שיריץ כל משחק שקיים ומה שיצא בעתיד ואם אפשרי אך לא חובה שיהיה מסך מגע מתכוון לקנות באילת
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים אני אנימטור במקצועי ואני צריך מחשב מפלצת הנה מפרט שקיבלתי מאיבורי מחשבים האם כדאי לי לקנות? מארז FANQUA IN WIN שחור אדום + מאוורר 22CM ספק כח 12CM A.PFC LITEPOWER 700W THERMALTAKE לוח אם H67MA-E35 B3 SATA3 USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600K מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון HS CORSA GEIL 2X8GB (16GB) DDR3 1333MHz דיסק קשיח CORSAIR FORCE 3 2.5" SATA3 60GB SSD כ.מסך Nvidia GeForce 580GTX OC 1536MB-5 MSI צורב LIGHTSCRIBE SATA SONY-OP' DVDX24 DL שחור דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 64MB C.G WD תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם מסך H2400 LCD LED 1:5000000DC…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6K , בלי חריגה בבקשה . 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ואינרנט , וגם קצת אוברקלוק . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך ( LCD 17" , של סאמסונג ) , מקלדת .4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD, עדיף כרטיס מס…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב סלוני למולטימדיה בלבד מה שהוא יעשה זה: לאחסן שירים ולהשמיעה לא צריך איכות גובהה לשירים הוא יציג תמונות גם לא צריך על זה דגש אני רק אומר את כל הצרכים אבל הכי חשבו זה סרטים בFHD 1080P ללא ציוד היקפי חוץ משלט שהוא מחוץ לתקציב יש לו תקציב של עד 300 שקלו לכל החומרה 2500 שקל זה לדודים אז הם ביקשו גם שהמארז יהיה יפה חח
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט למחשב מסוג barebone. צריך שיהיה מחשב עם סוקט amd 393! המעבד שאני מתכוון לשים זה amd 64 3800+. אני צריך זיכרונות חזקים (1 ג'יגה), מארז+לוח טובים (הם מגיעים יחד, לא?), בלי כרטיס מסך, כונן משולב עם הכל (קורא דיסקים, צורב רגיל, צורב דיוידי), כונן פלופי, דיסק קשיח (אני חושב לקנות שני ראפטורים, אשמח אבל לקבל הצעות אחרות). הנה מפרט של מה שחשבתי לקנות (תביאו הצעות, מה שבא לכם, הכל יתקבל!): -barebone: Shuttle XPC Black Barebone System for Socket 939 AMD Athlon 64 CPU, Model SN95G5 -מעבד: AMD Socket 939 Athlon 64 3800+, 2.4 GHz, 512KB L2 Cache 64-bit Processor - Retail -דיסק קשיח: (שניים כאלה) Western Digital Raptor 74GB 10,000RPM SATA Hard Drive, Model WD740GD,…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! תגובות ודעות על המפרט הבא בבקשה ...... Pentium D 920 2.8GHz (Dual-Core) 2x2MB ASUS P5WD2-E (975) Premium Samsung 2x512 DDR2 667MHz WD 250GB SATA2 16MB Gigabyte 256MB 6800GS PCI-e FSP 400W ATX Version 2.0 Supertalent X-Blade Gaming Case Silver סה"כ 6825 ש"ח , בנעה מחשבים .!.! יש מקום להוזלה ע"י שינוי המפרט (ולא בסוג המעבד) ???? תודה! ;D
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט מחשב בסביבות ה-2,500 שקל, שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים ברמה סבירה. אין צורך בצורב\מקלדת\עכבר ושאר השטויות.. אשמח לקבל גם הסברים על המפרט. תודה מראש! אסף.
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-