ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=PTHT4.3 נשמע טוב וגם מחיר סבבה חוץ מהכרטיס מסך הגרוע שהם מציעים מה אתם חושבים ?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן "מחוץ ללופ", לא מעודכן בנושאי חומרה. אבל עכשיו הגיעה שעת רכישת מחשב חדש(יומולדת 18). הכיוון כרגע הוא xp3000/3200 (939), לוח אם נפורס4 (גם בזה אני אעריך עזרה. נוטה לכיוון הGA-K8N), כרטיס מסך 6600GT (שוב, המלצות יתקבלו בשמחה). צריך המלצות על זכרונות (ראיתי מחיר טוב על ADATA, 512, 4200, DDR2... ד"א, DDR2?! מתי התקדמנו? באמת שאני מרגיש מנותק. שווה משו?). מה עוד חסר לי? מארז, ספק כוח, מסך. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברבים מהדיונים בפורום זה ואחרים משווים בין Dell latitude E6400 ו- Lenovo T400. אחרי סריקה של לא מעט אתרים בארץ ובירור עם אנשי מכירות מסתבר שה-T400 לא מיובא לישראל עם מסך LED. האם מישהו יודע להשוות בין מסך "רגיל" של T400 ברזולוציה 1440X900 לבין מסך LED של E6400 באותה רזולוציה? האם זה משמעותי לצפייה בסרטים ו/או עבודה באור יום? לגבי הסוללה: כאשר משווים את שני המחשבים עם סוללת 6 תאים, ידו של ה-T400 יוצאת על העליונה. אך מתמונות ברשת ופורומים הבנתי שהסוללה שלו בולטת מאחור, ושלמעשה הגירסה הבסיסית שלו מגיעה עם סוללת 4 תאים. האם מישהו נתקל בסוללת ה-4 תאים, ו/או יודע להשוות בין T400 איתה לבין ה-E6400 עם סוללת 6 תאים? תודה!
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה שכל המשחקים החדשים יעבדו אצלי בלי תקיעות ו/או הפרעות, תקציב: עד 6500 ש"ח כולל ציוד הקפי כגון מסך, מקלדת, עכבר וכו'. אני רוצה מעבד AMD 64BIT ATHLON 3200 + BOX 120GB יספיקו, ואמרו לי 6600GT די טוב. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טיפה התבלבלתי עם כל הכרטיסים שיש אז רציתי לדעת: יש לי חריץ הרחבה בלפטופ Type II PCI Express Card Bus 34/35. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי עבורו (הכי פשוט שיש). יש דבר כזה? או שכולם PCMIA? לא מעוניין ב-USB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש כאן באתר, קראתי קצת וראיתי שאפשר לקבל פה עצות טובות. המחשב שלי לא מצליח להריץ את Tom.Clancys.Ghost.Recon.Future.Soldier ,המשחק מגמגם מבחינת הפריימים, ככה גם משחקי באטמן לעומת זאת MODERNWARFRE רצים חלק אפילו על רזולוציה טובה. איך אוכל לשדרג את המחשב בצורה שתשדרג את המשחקים והפוטושופ שלי? כרטיס המסך שלי הוא Nvidia 8500GT והמפרט שלי הוא: [table] [tr][td] [table][tr][td] CPU-Z 1.48 report file[/td][/tr][/table] [/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td]Processor(s)[/td] [td][/td][/tr][/table][/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td]Number of processors[/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]Number of cores[/td] [td]2 per processor[/td][/tr] [tr] [td]Number of threads[/…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2400 2. מה שימושי המחשב משחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, לא מיועד לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריכה מסך,מקלדת,עכבר וצורב הארד דיסק מארז וספק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא משנה לי שיהיה רועש 6. האם מתוכנן ()? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 3 ואני מעוניין לשדרג אותו, אני מעוניין להישאר עם ה: מסך, כ. מסך, כ. קול, דיסק קשיח הקיימים (שידרגתי אותם לא מזמן... ולקנות רק מעבד, לוח אם, זיכרונות, מארז, ספק כוח סידירום וצורב.... הרי ההצעה שחשבתי לקנות: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 583.89 Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting (P/S not included) Front USB 2.0, Audio 358.25 Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] 495.89 DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory 279.85 Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 283 2001 שקל... אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי לקצץ במחיר... נ.ב. המחשב נבנה להריץ משחקים פשוטים... לא משהו רציני... נ…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
יש לי כבר מפרט שלם מוכן שאני רק צריך זירכיבו לי דבר שנראה כל כך פשוט אבל אני מיום ליום רק משתגע ולא מבין כבר מאיפה להזמין כל חנות אפשרית כמעט אני קורא עלייה 50 אחוז דברים טובים ו50 אחוז דברים גרועים ,לאחרונה מישהו ממכם קנה מחשב ויכול להמליץ על חנות אמינה שיודעת להרכיב מחשב מסודר ונקי ?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הT2350: ארכיטקטורת CORE Duo במהירות 1.86MHz 2MB L2 Cache 533MHz Bus 31W הT5600: ארכיטקטורת CORE 2 Duo במהירות 1.83MHz 2MB L2 Cache 667MHz Bus 34W מבחינת נתונים יבשים הם מאוד מאוד דומים. אבל יש הבדל של כ300-400 ש"ח ביניהם. למה? איזה הבדלים נוספים יש שפספסתי? איזה יתרונות יש ל C2D על פני ארכיטקטורת CORE (המצויינת) שמצדיקים את המחיר? בבקשה הצילו... אני מתלבט בין 2 ניידים ואני צריך איזושהי החלטה... עריכה: ולכל אלה שיגידו לי "GOOOOOOGLE", או "תעשה חיפוש באתר"... אז חיפשתי שעות ולא מצאתי הסבר מניח את הדעת. לא סתם אני מכיר את נתוני המעבדים בע"פ. אגב, גם לא מצאתי באנצ'ים שמשווים בין המעבדים הללו (למרות שחיפשתי בנרות). אני אשמח אם מישהו ישים פה קישור לבאנצ' כזה.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם שחלקיו העיקריים: מעבד Q6600 לוח אם עם צ'יפסט nforce 650 תומך sli. 4 גיגה זיכרון בdual לא זוכר את הבאס. geforce 8800gt 512 המחשב בן לדעתי למעלה מ 4 וסוחב פצצה יחסית לגילו. האם כדאי לשדרג כרטיס מסך ולהוסיף זיכרון, או שיש צורך כבר במחשב חדש? פעם היית חזק בתחום , לפני הצבא והיום לא מתמצא.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי לעצמי מפרט של שלושה מחשבים מ-KSP. איזה מפרט הכי טוב לקחת? (תוכלו להוסיף הערות אם אפשר להחליף רכיב כל שהוא, אך לא לחרוג מהמחיר) תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות למפרט ב3000 שיוכל להריץ gta iv (זה בערך המשחק הכבד היחיד שאני אריץ בו.)
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, אלה אם כן יש הבדל משמעותי בביצועי המחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אני רוצה שהמחשב יריץ את WIN10 באופן מהיר וללא איטיות... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): FULL HD 1920*1080 …
-
- 24 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
המפרט הזה הוא כמעט לגמרי זהה למפרט שהאתר נותן ל 5000 ש"ח ללא מסך: 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 677 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 622 ש"ח 2 Twinmos DDR2 533 512MB 530 ש"ח 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe 1,774 ש"ח 1 Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt 504 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 296 ש"ח סה"כ 4,762 ש"ח שיניתי את ההרד-דיסק מ Smsung ל Westren Digital . והשאלה שלי למה שמו הרד דיסק של Smsung דווקא, ממתי הם עושים הרד…
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי חברים תיראו, מאז שאני זוכר את עצמי אני עם מחשב רגיל. אף פעם לא ההיתי עם מחשב נייד. נגעתי במחשב נייד כמובן, פה ושם, חברים וכאלה. אבל לי? היה רק מחשב רגיל. עכשיו החלטתי ללכת על מחשב נייד. יש לי תקציב של: 2500 ₪ ואני חושב אולי לעבור למחשב נייד? כי תיראו מה השימושים שלי: לשחק? אני לא משחק כבר איזה שנתיים שלוש, גם לא ניראה לי שאני אחזור לשחק. סרטים? מחשב נייד גם יכול להריץ סרטי HD בצורה מעולה, כשהכל סגור ברקע ורק הסרט פועל. מקסימום צופים בפלזמה שיש בחדר. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, אינטרנט, ואינטרנט. הרבה יוטיוב, הרבה סרטים, התכתבויות, הורדות (יש בעיה עם מחשב נייד בהורדות?). זהו. הא, והרבה שירים. כל שניה שאני על המחשב אני עם שירים. בקשר לשירים - אני אחבר רמ…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מחפש מחשב עד 7000 ש"ח כולל מסך וציוד גרפי ותוכנות חשובות... תודה מראש... עומרי.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
בניתי לי את המפרט הזה, http://extraup.keygate.co.il/up/ztlfa.jpg המשחק הוא בעיקר למשחקים, לא גיימר כבד אבל. מעדיף שיהיה מבוסס על INTEL ו GEFORCE, ושיהיה מסך LCD. לא צריך כרטיס קול עכבר ומקלדת. תגיבו על המפרט שבניתי בבקשה, ואם הוא לא טוב אז אם אתם יכולים תבנו לי אחד טוב בסביבות ה 6000 שקל. תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מפרט למחשב לצורכי משחקים, עבודה שוטפת ואינטרנט-לא מתוכנן OC כמו כן אשמח להמלצנ על מסך דק '19 שיתווסף למפרט אך לא כלול בתקציב. תודה מראש משה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט תקציב 2500-3000 ש"ח ללא מסך אך עם מקלדת ועכבר. בנוסף צריך כ. רשת אלחוטי. המחשב מיועד לילדה בת 10-11 שרוצה להתנסות בפוטושופ אך ייתכן שבעתיד הלא רחוק ישמש גם לדברים אחרים. עקב הגיל הצעיר ברור לכם שאני לא צריך משהו רצחני אבל אני עדיין רוצה שיריץ את זה בגאווה. האם צריך להריץ גם ויסטה? שאלה יפה לטעמי לא, אבל אם אפשרי לתת מפרט שיוכל להריץ זאת בעתיד (בכל זאת אין מה לעשות ומתי שהוא כולנו נצטרך להריץ ויסטה) זה יהיה מצויין.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לציין שנעזרתי בפורומים האלו פעם בעבר בקניית נייד רציני, ואני חייב להודות שהוא עדיין מתפקד מעולה. כיום אני עומד לקנות את המחשב הרציני האישי הראשון שלי, ואני רוצה לוודא שהגעתי למסקנה הנכונה בקשר לחלקים שבחרתי. ראשית, אענה על השאלות כפי שדרוש: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? המטרה שלי היא 6.5, חריגה של כ-200 ש"ח אפשרית. תשלום מזומן בהחלט אפשרי. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים ממרחק סביר (3 מטרים בערך) ועריכה תלת מימדית (אבל לא בכמות המצדיקה את השינויים שיידרשו במערכת). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר דרושים. מעבר לכך, כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא דרוש כלום מעבר למפרט הדוגמא…
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? – עד 1000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ((\גלישה\צפייה בשידורים ישירים באינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר גלישה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית), 19 אינטש ,רזולוציה 1024X1280). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ( 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן נייד וציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) 6 6. האם מתוכנןאוברקלוק ( (לא) 7. האם האם יש צורך ל…
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט מחשב בחיר סופי 4000ש''ח לא כולל ציוד הקפי המחשב צריך להיות חזק בעל הרבה מקום שיוכל להפעיל הרבה תוכנות בבת אחת וגם למשחקים כבדים כמו COD 4 או crysis ואם זה אפשרי בתקציב שיריץ אותם על גבוה ומאוד חשוב שיהיה שקט תודה
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3313&category_id=ce5f8fa3dbb9ee624f90d22998f79d&PHPSESSID=5dffc199bcd3d35c903da219fea7171b או http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3225&category_id=2ac4f833de77183307cfd3c3d5becd&PHPSESSID=49636977148f5e70d74cc39ba4a549d5 טוב החלטתי לקחת את אחד מהמחשבים האלו שכפי שאתם רואים דומים מאוד- ולוותר על דגם 566n כי המחשב לא ממש ישמש למשחקים ובשביל זה אני יקנה בעתיד desktop רגיל נוסף שישמש למשחקים. השאלה היא האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים מעבר למצלמה (שמיותרת מבחינתי) והמבנה הדק יותר (שכן קוסם לי). למשל באיכות הבנייה מקלדת מסך וכו'. תודה מראש!
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לעבודה, משחקים * גודל המסך? 15.6-14 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD עד 512GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? שהמחשב יריץ משחקים חדשים(fallout / the wicher 3) לא חייב להיות על הגדרות מקסימליות.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-