עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שבת שלום! אני מתכנן לקנות מחשב לקולנוע ביתי, ואני צריך את עצתכם. תקציב: התקציב לא מוגבל. תכתבו את המפרט שאתם חושבים שיתאים לצרכים שלי, ושיהיה בסכום סביר. צרכים: 1. ניגון של סרטים (bluray 1080p, 720p, dvd) גם מכונן וגם מתוך המחשב. 2. צריבה של סרטי dvd מדיסק לדיסק וממחשב לדיסק. 3. הקלטה מממיר של הוט בפורמט dvd ו- bluray (מ-hot hd) 4. הורדה של סרטי בלו ריי מהאינטרנט. 5. עבודה בסיסית במחשב- אופיס וגלישה באינטרנט. חיבורים: 1. המחשב יתחבר למקרן 1080p בחיבור hdmi. 2. המחשב יתחבר למגבר יחסית ישן (בן 10), כלומר, אין לו hdmi. מהו החיבור האיכותי ביותר שהיה לפני 10 שנים? חיבור אופטי קואקסיאלי, לא? אני צריך שתהיה יציאה כזאת מהמחשב. 3. המחשב יתחבר למסך מחשב בעזרת dvi. 4. המחשב יתחבר ל…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב פורום אני מחפש מחשב נייד איכותי למטרות עסקיות בעיקר ולמטרות גיימינג בסיסיות (גיימר חובבן). התקציב שלי נע בין 3.5-4K והמחשב צריך לכלול מערכת הפעלה. מחפש מחשב שיחזיק לאורך זמן. מנוחת עולם מובטחת לעוזר הנחמד שבת שלום תומר

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני קונה מדילר את המפרט הבא: מעבד E6300 Intel לוח אם 965G -ds3?/GA-965P-s3 Gigabyte Liberty 400watt מארז GB 3D Aurora זכרונות 1giga (512*2) 667mhz ipc דיסק קשיח 250GB sata2 16mb western digital כונן דיסקטים Included צורב דיוידי LG/Asus x16 or higher שחור כל זה יעלה לי איזה 3800-4000 שקל עדיין לא סגור על הספק כוח..נראה לכם משתלם? וכרטיס מסך קניתי בנפרד את ה-x1950xt ב-1100 שקל בקשר לזיכרונות התבלבלתי זה PQI והנה לינק http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2043 זה לא נראה לי ממש ג'נרי...אבל מצד שני הם די זולים יחסית

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. המחשב נועד להחליף מחשב בן שמונה (E7500) לשימושים ביתיים - אופיס, גלישה, סרטים וכו'. בנוסף, קיבלתי לאחרונה מצלמת GOPRO ואעשה בו שימוש לעריכת סרטונים ותמונות. אני עדיין לא מכיר את התוכנות הרלוונטיות. בשלב זה אין לי כוונה לשחק במחשב ולכן אין צורך בכרטיס מסך, אם אצטרך אוסיף בעתיד. חשוב לעומת זאת שהמעבד יגיע עם ליבה גראפית טובה שתאפשר לכל הפחות צפייה בסרטים ועריכה ב-FHD. אגב, אם לצרכים שציינתי אתם ממליצים כן להוסיף כרטיס מסך - אז אפשר. נטיית הלב היא לקנות שילוש מהתושבת החדשה על מנת לאפשר שידרוגים עתידיים, אולם מאחר והמחשה הנוכחי שלי לא באמת שודרג במהלך שמונה השנים, אם משתלם יותר הדור הקודם - אז גם מקובל. אוקי נראה לי שתיארתי את רוב הדברים אבל אוסיף את תשובותיי לשאלון: 1. מה …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. 1. מה התקציב? עד 5000 אפשר חריגה קטנה של עד 300 אם ממש נחוץ 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים בעיקר 3. ללא ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5.האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אחרי שני מחשבי AMD אני מעדיף באינטל . 6.האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן 7.האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8.האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9.האם חשוב שקט? עד כמה? שלא יהיה יותר מידי רועש 10.האם מתוכנן OC? גבוה 11.במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. יש לי 22" שיפעיל על איכות הכי גבוהה את CRysis , gtaiv I וכו... בנוסף - אם אפשר להמליץ לי על חנות טוב…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by benz89,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי תקשורת, ככה שאין תוכנות מיוחדות וכבדות משחקים קלים, צפיה בסדרות ושידורי ספורט.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? פחות מ2 קילו, שיהיה נוח להסחב איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה א…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Thant,

שלום, בשנים האחרונות קצת התרחקתי מענייני החומרה אז הייתי שמח להמלצות שלכם לשדרוג המחשב הנוכחי שכבר מקרטע. כעיקרון אני מחפשב בעיקר לשדרג לוח-אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך. שימושים בעיקר - אינטרנט, סרטים, משחקים, ולפעמים הרצה של מכונות וירטאליות. אני אומנם משחק במשחקי מחשב, לפעמים גם בכבדים שבהם, אבל אין לי צורך בכרטיס מפלצתי שמריץ הכל על הדרישות הכי גבוהות, רק שלא יקרטע (כיום אני עם HD4850 מומהר (מהמפעל) וזה מספיק לי לרוב המשחקים), כרגע אני עם מסך 22 ברזולוציה של 1600x1200 אבל זה משהו שגם עשוי להשתנות בעתיד הלא רחוק. יתכן ויהיה צורך לשדרג גם את הספק כח (אני חושב שכיום יש ל corsair 450W). מטעמי נוחות כנראה שהקניה תתבצע בKSP.

• 13 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. זה המפרט : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤632 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe ¤1576 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32132 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA5001 ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ECA5001-BS ספק כח Corsair C…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by snop,

ייעוד המחשב : מוזיקה, קליפים, סרטים ומשחקים ! מה שחשוב לי שיהיה : * מעבד : Core2Dou E6600 (מרדנית 2047 / אייבורי אמרו לי שייצא שבוע הבא והמחיר הנוכחי 1860) * לוח אם : ASUS - P5W DH Deluxe (ב-KSP המחיר 1630) * דיסק קשיח : 250GB (ב-KSP המחיר 470) * זכרון : Kingston 1GB X 2 בעקרון אני רוצה 667 לא חייב 800 (ב-KSP המחיר 1180) * כרטיס מסך : משהו טוב בטווח מחיר של עד 1200 ש"ח.. איך ה-7600GT..? (ב-KSP המחיר 1190) ובבקשה שאתם מפרטים לי תגידו לי איזה עוד דברים צריך.. כי אני פשוט לא מבין בהרכבת מחשב... אז כל דבר שצריך תגידו אם זה מארז (שנראה סבבה), ספק כוח, וכל הדברים שצריכים במארז כמו מאווררים כי אני לא מבין... ממש כל דבר שצריך ולא בהגזמה אהה.. ובתקציב הזה של ה-7000 אני ל…

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by SyndromE,

יש לי אפשרות להביא חומרה בסביבות 300$, אולי תעזרו לי להחליט (בהתחשב במפרט הקיים שלי) ? בינתיים חשבתי על: 1. VelociRaptor (כנראה מוכר את ה-raptor 74gb) 2. Nvidia GTX260 (כאשר את ה-8800gt אני משאיר ככרטיס פיזיקה יעודי) 3. ?? לא יודע מה לבחור :-\ אשמח לעוד הצעות לשיפור המפרט (מלבד זיכרון)... אני צריך לתת החלטה עוד השבוע.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום חבר שלי רוצה מפרט למחשב ב4500 ש"ח רק המחשב לבד בלי אביזרים אחרים כולל צורב dvd וכונןdvd המחשב מיועד לשימוש ביתי רגיל ,רצוי שהכרטיס מסך יהיה טוב כדי שמשחקים חדשים יעבדו עליו. תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by PriorTak,

הי אני מחפש מחשב נייד זול ובעל חומרה סבירה... * מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, סרטים, משחקים קלים ופוטושופ בסיסי * גודל המסך? לא ממש משנה, אבל לא נטבוק עם מסך 10 אינץ'. לפחות 14. * משקל רצוי? לא חשוב, במגבלות הסביר - לא איזו מפלצת של 5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא, אבל שתהיה יציאה כלשהי לחיבור מסך. (VGA, DVI...) * בלוטות? רצוי שכן. היה לי נסיון רע עם דונגל בלוטות' בעבר. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש, מקווה שקיים מחשב שעונה על הצרכים האלה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מעבד: Intel Core i3-550 Tray לוח אם: Gigabyte GA-H55m-USB3 כונן קשיח: Samsung F3 HD103SJ 1000GB Sata2 32MB זיכרון: G.Skill DDR3 (2048MBX2) 1333MHz CL 9-9-9-24 NQ צורב: LG GSA-GH24N x24 Sata DVD מארז ללא ספק: Antec 100 ספק כח: Seasonic S12!! 430W 80+Bronze קרור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 מאורר נוסף למארז: CoolerMaster Life Blue LED Silent Fan 90CFM 120mm מה דעתכם? מה כדאי לשנות/לשדרג? אין מגבלת תקציב מצד אחד, אך מצד שני לא רוצה לבזבז כסף סתם. המטרה של המחשב הוא לשימוש ביתי (ללא משחקים), אינטרנט, חיבור ל-XTREAMER. חשובים לי רכיבים איכותיים שיחזיקו זמן. ההתלבטויות הכי גדולות שלי הן כדלקמן: 1) מארז - האם כדאי לקחת במקום Antec100 את המארז Antec P180 Mini - מארז …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אוקיי חברה יש פה הרבה מפרטים ודיבורים, עכשיו בואו נדבר תכלס. אני גיימר ממוצע, בעל סכום כסף ממוצע, שרוצה לקנות מחשב חדש בעיקר כדי להינות ממשחקים חדשים (CRYSIS, NFS, BIOSHOCK וכל מה שעתיד לצאת). אז בואו נחשוב ביחד על מפרט מנצח לגיימר ממוצע שעוד הרבה אחרים יוכלו להעזר בו. אז לסיכום: תקציב 5000 ש"ח ללא, אני חוזר, ללא OC ללא דיסק קשיח, ללא צורב, ללא מסך, ללא ציוד הקיפי מכל סוג שהוא. מן הסתם שיהיה שקט. אם צריך קירור למעבד / לכרטיס מסך אשמח אם תציינו למה. מארז סקסי ושקט (לא איכפת לי אם הספק כלול או ספק בנפרד). אני יוצא מנקודת הנחה כמובן שכולכם תגידו Q6600, 880GT, זיכרון 2GB. מה שאני לא יודע מה לקחת זה איזה לוח אם למשל. יהיה נחמד אם יתמוך ב-SLI ו-DDR3, אבל לא חובה אם ז…

• 13 תגובות
    • 869 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בכותרת 2.5-3.5 אפשר יותר אם יש דגם באילת כי יש אופציה לקנות שם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד לחבר , לפי מה שהבנתי הוא רוצה שהנייד יחליף מחשב נייח ישן וישמש לגלישה ואופיס ואולי בעתיד לעבודה או משהו לא הכי הבנתי ממנו אם יש משהו ספציפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע כמה השאלה תקפה לנייד אבל מאמין …

16. Started by Shemensoia,

אהלן, אני חדש בפורום כאן. אני סטודנט למדעי החיים וצריך מחשב*נייד* חזק שיוכל לעשות ניתוחי נתונים גדולים מאוד, עבודה עם קוד ותכנות ומולטי טסקינג. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ומתאפשרת חריגה, כי מתכנן לקנות באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי יהיה לניתוח גדול של נתונים, כתיבת קוד וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוס למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Morfium,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לחברה שלי עד 1500 שח (כמובן רצוי פחות) אם זאת המחשב אמור להיות להרבה שנים, כמו המחשב הקודם שלה ז"ל שפעל ללא דופי משהו כמו 6 שנים . הדרישות הם בעיקר : * עבודה משרדית * סרטים (לא אמור להיות HD למרות שבטח כל מעבד מריץ את זה בקלות) * מוזיקה. רצוי שהמחשב יהיה חסכוני בחשמל ושקט .... אין צורך בציוד היקפי. חשבתי על Intel עם Core I3 (שכולל כרטיס מסך בפנים) או כמובן AMD (שגם יכלול כרטיס מסך בפנים) אודה מאד לעוזרים .

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by aviad13,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו dota, raiderz, לא משחקים כבדים מדי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1024x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד כמה שאפשר בכסף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by aquarius,

תסתכלו בבקשה על המפרט הזה Cases (Computer Cases, ATX Form) RAIDMAX Samurai Black ATX Mid tower Case With 450W PSU, Model "ATX-901WBP" -RETAIL Item# N82E16811156173 $132.50 Fans, Heatsinks (Case, CPU, Chipset) ZALMAN RESERATOR 1 Fanless Water Cooling System(Reservoir+Radiator+Water Pump) -RETAIL Item# N82E16835118111 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $238.99 -$20.00 Instant Rebate $238.99 -$20.00 Instant Rebate Gifts Newegg/AMD 128MB USB2.0 Flash Drive, Model U2MQ2-0128NX-CA Item# N82E16800998606 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $.00 $.00 Memory (System Memory) OCZ Performance Series Dual Channel Kit 240-Pin 1G…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככה אני צריך המלצה למעבד, לוח אם וספק כוח למחשב... כרגע יש לי מעבד 3.2Ghz ולוח של אסוס (סוקט 775) אבל אני מתעסק עם מוסיקה ואני צריך מעבד דואלי. לגבי תקציב אני צריך משהו טוב לא הכי יקר בעיקרון אם תוכלו תתנו לי כמה שאני יוכל לעשות השוואה. עדיף שהמפרט יהיה מקיי אס פי זה קרוב לי לבית תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by sapits1,

לשום לכולם, אחי מתעניין בקניית מחשב נייד, שישמש אותו בעיקר לעבודה משרדית, אבל בין היתר גם סרטי HD וקצת משחקים בסגנון NFS וGRID. רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יספיק להריץ משחקים וHD ב720P... ואם אפשר השוואה שלו ל8400 של אנוידיה (בגירסה הניידת) וה2400XT (בגירסה הניידת). המעבד יהיה כמובן C2D של אינטל, אם זה חשוב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, עבר הרבה זמן מאז שנגעתי בנושא המחשבים הנייחים והחלטתי שהמחשב דואל-קור שקניתי לפני 5 שנים (בעזרת הפורום הזה) סיים את תפקידו ויזכר לנצח. עכשיו, כשגדלתי, גדל לי גם התקציב והשתנו במקצת השימושים: אני רוצה לבנות מחשב חזק לגיימינג אבל גם לכל פעולה מתמטית וגראפית שתדרש כולל המרות פורמטים כבדים ועיצוב תלת מימד, אני סטודנט שנכנס לשנה שניה בהנדסת מכונות ובכללי אני רוצה שזה ישאר המחשב שלי לטווח ארוך. חשבתי בכיוון של המפרט הבא (בערך 6500 ש"ח): Processor: Core i7 2600K + Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler Motherboard: ASUS P8Z68 Deluxe Memory: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 GPU: GIGABYTE GTX580 1536MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ראשית אציין שכבר ביקרתי כאן וקיבלתי ייעוץ על מרבית מרכיבי המחשב שיהיה מבוסס מעבד i5, לוח וזיכרונות תואמים, מארז אנטק 182/3, כרטיס מסך כרגע יהיה ברמת אנטרי ,משהו כמו 4550 פאסיבי (אולי יורחב בעתיד). כרגע כונן קשיח אחד, נפח 1 טרה. זיכרונות 4 גיגה. כרטיס טלויזיה. שימושים- רב תכליתי, משחקים לא מהכבדים ביותר, לא מתכנן כרגע oc. נותרו פריטים אחרונים לגביהם מבקש יעוץ. שקט העבודה הינו מרכיב חשוב ביותר אצלי. מבקש המלצה על ספק כוח, 500-550 וואט, שקט ביותר, בדילמה בין seasonic, enermax, corsair או משהו אחר. יכול להיות שמספיק לי פחות וואט, אך אני רוצה קצת מרווח בהספק, להרחבות בעתיד, וגם, כי כאשר ספק הכוח לא מנוצל ברמות הגבוהות שלו הוא יעבוד שקט יותר.(בחישוב באתר מיוחד לכך יצא לי כ- 420…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by tomeryh,

עלה 4000 אלף בוואלה שופס 24 תשלומים אחריות 3 שנים של דל לפני זה היה לי SL400 אין מה להשוות דל לא רואה את לנובו ברמת מחירים הזאת קודם כל איכות הבניה מעולה, חלקו הקדמי ממתכת, המקלדת לא נלחצת פנימה כמו בלנובו, מקלדת מלאה כוללת מספרים בצד מחשב דק יחסית מסך מעולה כל היציאות הדרושות נמצאות בצד המחשב נוח מאוד לחבר דברים מסך 15.6 רחב ונוח מאוד דרייברים מעולים לא כמו בלנובו שמכבידים על המחשב הכל עולה זריז הבעסה זה רק בטאץ פד אני לא מבין למה עוד לא הצליחו להמציא טאץ פד נוח קניתי בצבע אדום מהמם [br]פורסם בתאריך: 12.02.2010 בשעה 19:52:59 ואינטל שיחקו אותה עם הפלטפורמה החדשהציון 6.3 למעבד ו4.3 לכרטיס מסך בוינדוס 7

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by s7rmt,

מי שהוא יכול להביא לי מחיר? -מארז+ספק כוח ו.. 2 מאווררים -כרטיס מסך Geforce 5500 fx -2 צ'יפים של זכרון 512 400 הרץ (Dual) -לוח אם Avit AG8 -מעבד AMD64 sokete 939 3000 זה דחוף בבקשה תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים