ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 שקל מקסימום - רק אם זה ממש דרוש ועוזר לביצועים של החחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Wildstar, GW2 ובעיקרון משחקים חדשים שיוצאים עם דרישות גבוהות יותר כמו TW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680X1050 אבל בעתיד הקרוב א…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע הזמן למחשב חדש. חשבתי על משהו כמו HTPC אבל החלטתי שאני יותר עובד על המחשב מאשר מחבר אותו לטלוויזיה ולכן המחשב יהיה בעל יכולת חיבור לטלויזיה -HDMI. לגבי המארז חשוב לי שקט ופונקציונליות, לא צריך חלונות ואורות, יש לי נסיון טוב עם ה-Antec P150 וחשבתי ללכת על החלופה המעודכנת שלו ה-Antec Sonata Designer 500W. אבל אם מישהו חושב שיש לו פיתרון זול יותר, הכולל אלגנטיות, נוחות תפעול, ספק איכותי, שקט סביבתי, ומסנני אויר אז בבקשה. חשבתי גם ללכת על שני דיסקים, אחד צנוע למערכת ההפעלה (~200 ש"ח) והשני של 1TB לכל הזבל. אינטל/AMD, הלב רוצה Core i5-750 אבל ההגיון אומר מיותר, אז נראה לי ששלוש ליבות של AMD (עם תקווה לפתיחה) יספיקו גם לביצועים וגם לאגו. ואולי גם ה-Athlon II X4 620 יגיע בש…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עדיין מחפש מחליף ל-R2H שלי - טאבלט שמריץ WINDOWS, פחות מ-1KG עם מסך מגע טוב וחיבור VGA חובה. יש לי גם את ה-GIGABYTE M912X המצויין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452165.msg3867413#msg3867413 אני מחפש משהו קטן, קל וחזק משמעותית ממנו, בלי חשבון (כמעט) למחיר כרגע. עד כה ראיתי את ה-ICONIA TAB של ACER אבל המעבד שלו חלש בהרבה ואין לו יציאת VGA כלל: פתחתי עליו דיון - בלי הרבה תגובות (כצפוי): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500348.0 חשבתי אולי ה-Asus Eee Slate EP121 האימתני יעשה את העבודה, אבל 1.6 ק"ג ללא VGA לא ממש עוזרים לי... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=499266 (גם - ללא תגובות). ב-Computex 2011 שמתנהלת ברגע זה, הושק ס…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש חוות דעת לגבי החנות nayadnayad.co.il יש להם דגמים של לנובו שאין באף מקום אחר שנראים זולים מדי... מישהו מכיר\קנה שם?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום!! אמרו לי שפה נמצאים המומחים הטובים ביותר לנושא, אז מבקשת עזרה במציאת מחשב נייד הוא מיועד לעבודה בתוכנות הגרפיות, תוכנות אנימציה, ותוכנות עריכת וידאו. התוכנות שהוא ייאלץ לסחוב בהצלחה: כל חבילת אדובי לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש, וחשוב ביותר: אפטר אפקטס הכבדה במיוחד. בנוסף, תוכנת אנימציה תלת מימד "מאיה", תוכנת "טי וי פיינט", ותוכנת "פרימייר" לעריכת וידאו. בקיצור הוא חייב להיות תותח על. גודל המסך - חשבתי על סביבות ה15 - 17 אינץ', אבל זה לא כל כך קריטי. צריך להיות מסך טוב לשעות עבודה ממושכות וכרטיס מסך מצוין משקל רצוי - כמה שיותר קל כי הוא זז איתי ללימודים האם נדרש זמן סוללה ארוך - בכלל לא *כונן CD/DVD שצורב - צריך * האם בתקציב צרי…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם לרכוש מחשב חדש? כי משהו פה צוואר בקבוק במשחקים חדשים. האם כדאי להחליף לוח ומעבד . או לשדרג כ.מסך?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש , הדגש הוא על אמינות מהירות אני בעיקר גולש ועיבוד תמלילים (לא למשחקים ) התקציב הוא 4000 -+ , יש לי כבר מסך שטוח לכן אין צורך במסך ,אני צריך כרטיס מסך DVI תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבקש המלצה לנייד בתקציב של עד 4K +/-, מיועד לסטודנט לשימוש כגון : גלישה , office , גרפיקה, וכו'.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך נייד חזק שאני אוכל לעבוד איתו בשתי מערכות הפעלה(או יותר...) , אוכל לעסוק בגרפיקה, שהרמקולים יהיו איכותיים ככל הניתן, שאיכות הבנייה תיהיה מצויינת , שיהיה מסך איכותי (עד עכשיו ראיתי ניידים רק עם מסך מגעיל שאפילו אם מסתכלים עליו ישירות רואים חלקים כהים יותר ופחות כהים לגבי המסך) מתוכנן לראות בנייד סרטים, סרטים באיכות טובה (כמובן לא HD, לא נראה לי שבנייד ניתן לראות HD , אולי אני טועה...), אז שיהיה לפחות 15" בערך, ולא יהיה כבד. אם אפשר , אז שתיהיה סוללה חזקה, שתחזיק להרבה זמן. כמובן רצוי שהחברה תיהיה אמינה כמו כן,שגם מדיניותה לגבי האחריות תיהיה מספקת. עוד דבר, לא הכי משמעותי , אך...שלא יהיה יותר מדי מצועצע, שיראה קלאסי, שחור חזק כזה, ולא מכוער, כמו שיש הישנים האלה...כ…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם אני אמנית שמתכננת עבודה בזמן אמת שאצה בפייתון ומעבדת וידאו המגיע ממצלמה ומוציאה את התוצאה אל המסך. צואר הבקבוק הוא במעבד, התוכנה רצה בריבוי נימים ואני מעוניינת במחשב עם Core i7 4930K בנוסף אני רוצה כרטיס מסך טוב (יתכן שהמחשב ישמש לעריכה בעתיד), זכרון 16 גיגה ב 2 סלוטים, SSD קטן למערכת ההפעלה (Ubento( דיסק של 1T המחשב צריך לעבור מהסטודיו למספר חללים בשנה הקרובה, והייתי רוצה מחשב קל לשינוע וכמה שיותר קטן. תודה רבה לכם, מירי
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מקווה שאני רושם בפורום הנכון.. אשמח לקבל חוו"ד, דעה, ביקורת וכו' על המחשב הנ"ל אותו אני מעוניין לקנות, בעיקר על המעבד וכ. המסך שחשובים לי, ואם יש מחשבים אחרים שעדיפים עליו. תודה. אלו הנתונים שלו: מעבד: Intel Core i7-2670QM 2.2GHz 6MB L3 Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ Full HD LED HP BrightView רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6770M 2GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 37.8x24.68x3.52 ס"מ משקל: כ-2.91 ק"ג מצלמת אינטרנט HD ומיקרופון מובנים מארז אלומיניום יוקרתי עם הגנה נגד שריטות מקלדת מלאה מערכת קירור חדשנית השומ…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ייעוד המחשב הוא עבודה עם לינוקס הכולל הרצת VM באופן קבוע עם מערכת ווינדוס 7 (שפועלת באופן קבוע ברקע). (שניהם 64 ביט) אני מתכנת הרבה ועובד גם עם פוטושופ יחסית הרבה זה למה היה חשוב לי מעבד חזק (הליבות הולכות להיתחלק בין הלינוקס לVM) הדגש שלי בהרכבת המחשב היה שקט מכיוון שפרט זה הוא הכי חשוב לי. עריכה: תודה לכולם על התובנות! בכדי לחסוך לכולם את הקריאה עד הסוף, לקחתי את ההודעה האחרונה ו"עידכנתי" את הפוסט הראשון עם המערכת האחרונה ככה שהתגובות מכאן והלאה לא רלוונטיות להודעה זאת וניתן להתמקד רק בתוצאה הסופית הנה המערכת שאני קונה סופית, אני מדפיס אותה כאן בשביל אנשים אחרים בעתיד שחשוב להם מחשב שקט! ועדיין מאד חזק! (אני מקווה שלא איכפת לכם שאני משנה את הכותרת למחשב עד 6 בחז…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי אפשרות לקנות את הנייד ASUS K52F מסלקום. אפשר להגיד שהוא כבר אצלי ואני צריך להחליט אם להשאיר אותו או להחזיר (עד מחר). רציתי לשמוע את דעתכם עליו ביחס למחיר (100 בחודשX 36 חודשים = 3600)? תודה רבה לכם =]
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצות למפרט מחשב 3000 ש"ח או פחות שימושים: אינטרנט, WORD, חיבור מצלמה דיגיטלית ועיבוד תמונה בסיסי - לא למשחקים ולא ל-OC חשוב שיהיה אמין עם רכיבים איכותיים עד כמה שניתן במחיר (על חשבון מהירות ונפח) צריך לכלול צורב ללא מסך וציוד היקפי תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:עדיפות לKSP אבל אם יש חנות אחרת אמינה ושירות טוב באזור השרון מקובל מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ מתי מתוכננת הרכישה:בשבוע הקרוב תקציב:3 אלף יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 שקל יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר עדיף חברת המחשב הניד המועדפת:אין מערכת הפעלה מועדפת:WIN7 אבל אפשר להסתדר עם 8 גודל כונן קשיח מועדף:500+ משקל הנייד המועדף:כמה שיותר קל גודל הצג:15-16 זמן סוללה רצוי:כמה שיותר צבע המחשב הרצוי:לבן אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה אפשר לראות סרטים HD חלק ועם יציאה HDMI לטלויזיה (אופיס מלא זה+) מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים\אופיס\לימודים) אני …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה אתם אומרים על מפרט המחשב הבא שאני יציג בפניכם לפני שאצא לרכישתו. המפרט בנוי למשחקים הכי כבדים כיום בשוק ובעתיד, באיכות הכי גבוהה, ואוליי קצת אוברקלוק פה ושם המפרט הוא: לוח אם : ASUS Striker Extreme מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 זיכרון: 2GB DDR2 800FSB PC2-6400 כרטיס גרפי: PNY Geforce 8800GTS 320MB כונן קשיח: Western Digital WD2500KS מארז: Sagitta Raidmax מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Home Premium 64Bit Hebrew ספק כח: OCZ GameXStream 700W כונן CD: ASUS S520B Black צורב+ קורא: SONY AWG170AB2 כונן …
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים לאחרונה רכשתי את הDELL VOSTRO 3450. מפרט: מעבד i5 2430 4.20GHZ כונן קשיח 500GB 7200RPM זיכרון 4GB DDR3 RAM שני מעבדים גראפיים - ONBOARD GPU - INTEL HD3000 ו RADEON 6630M 1GB מקלדת מוארת ועוד רכיבים שאינם רלוונטיים לבעייתי.. ביום השני להרצת המחשב לפתע נתקע המחשב - לא תקיעה של תוכנה, אלא HARDWARE FREEZE מוחלט - המקלדת, עכבר או שום רכיב אחר לא מגיבים והמסך קפוא. רק ריסט הוציא אותו מהמצב הזה. העניין הדליק לי נורות אדומות, אך בטרם רצתי לחנות ע"מ להחזיר את המחשב החלטתי שראוי לבדוק מה הבעיה. לאחר בדיקה של כמה ימים הבחנתי כי כאשר המחשב מחובר למטען, ופועל על המעבד הגראפי המובנה [האינטל] - הוא חם יותר, וכן אירעה תקיעה נוספת. כאשר עשיתי ריסט למחשב, הוא אוטומטית …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באשכול האחרון ששאלתי אותכם היו המון ויכוחים אז ניסיתי ללקט את כל התגובות הטובות וזה המפרט האחרון שבניתי : הוא בסדר? או ששוב צריך לשנות אותו?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שעות חבר שלי התקשר אלי וביקש שאני יבנה לו מפרט שלא יעבור את ה5500 ש"ח, השימושים שלו הם גיימינג והוא הולך לשחק על מסך בגודל 23 אינטש ורזולוציה של 1920X1080, הוא לא הולך לעשות OC, והוא מחפש מחשב שכל המשחקים שקיימים יעבדו וגם משחקים לעתיד, בניתי לו מפרט אבל יש לי תחושה שאפשר להוציא משהו יותר טוב בתקציב, אני מבקש שתגידו לי איך המפרט שבניתי לו והאם יש משהו לתקן, אשמח גם אם אתם תבנו מפרט יותר טוב. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1060 לוח אם: [..] INTEL WHITESBURG : DP55WB ₪494 זיכרון: [..] ADATA 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - CORE I5 READY ₪498 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1981 מארז: [..] COOLERM…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ לבית השני שלי שרק יספק את צרכיי הסוציאליים האינטרנטיים ושיספק לי גיימינג קל במשחקים כמו Minecraft, League Of Legends, Binding of Isaac, Plant VS Zombies וכאלה. קחו בחשבון שאני מרבה בטאבים ומאוד קשה לי לוותר על טאבים פתוחים אז הזיכרונות צריכות להיות יכולות להתמודד עם זה. סוללה לא כלכך משנה לי כי זה הולך להיות מחשב לבית. בנוסף להכל אני צופה בהרבה סדרות וסרטים באינטרנט ואני מחבר את המחשב למסך טלוויזיה גדול (1300 ומשו פיקסלים על 700 ומשו פיקסלים) ואני לא יודע מה הדבר הדרוש מהמחשב על מנת לעשות את זה. תקציב לא מוגדר בגלל שאני לא יודע את מכירי השוק אבל לא צריך משהו מעבר לצרכים שציינתי להל"ן. תודה רבהD:
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיע לידי המחשב הזה שמיועד לעריכת סרטים: (אדובי פרימייר ו Avid) השאלה היא כזו: האם המעבד מספיק? האם כדאי ורצוי לשדרג? זה עיקר המפרט: הרדיסק מכאני ( חושב על שדרוג ל- SSD ) ספק כח אני צריך לבדוק. מעבד Name Intel Core i7 4770 Codename Haswell Specification Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz Package (platform ID) Socket 1150 LGA (0x1) זכרון : (8GB RAM) DIMM # 1 SMBus address 0x50 Memory type DDR3 Module format UDIMM Module Manufacturer(ID) G.Skill (7F7F7F…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלון חברים, רוצה לרכוש את המחשב נייד הבא: HP Pavilion 15-CS3000NJ / 8PM25EA היתרונות שלו הם האחריות (3 שנים), מחיר וגם המסך. האם זה באמת IPS אמיתי והמסך טוב? אני קונה מחשב נטו בשביל מסך טוב כי אני יושב מולו שעות (בעיקר קריאת מסמכים). מה המשמעות של התאורת W לד אחורית? 15.6 Inch diagonal FHD IPS WLED-backlit Anti-Glare micro-edge (1920 x 1080), 45% NTSC, 250 nits האם המסך איכותי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
משחקים, מיועד גם ל-OC, מתכוון להחליף כרטיס מסך בהמשך... סביר?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
10אלף למשחקים + מסך חשוב שיהיה מסך טוב LCD משהו 20 אינץ משהו טוב שיעלה ככה 1500- 1800 שקל ללא overclock מבוסס intel תודה מראש =] אה כן ולא פחות חשוב תכתבו מאיפה לכחתם את המחיר והמפרט מאיזה חנות ואם אתם ממליצים על החנות הזאת אוו כל חנות אחרת שאתם ממליצים לקנות ממנה
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. קונה מחשב אצל חבר דילר ביום ראשון. רוצה לשמוע דעתכם... E6700 Gigabyte DS4 Leadtek GF7950 512RAM 1024 X 2 OCZ 667Mhz Liberty Enermax 400W אמרו לי להתייעץ פה כי המפרט לא משהו. רק רוצה לומר שלעולם לא אקנה ATI, כך שהערות על הכ. מסך רק nVidia. תודה על העזרה...
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-