ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
שלום! טוב אני עורך וידאו ומשתמש PC כבד (ריבוי תוכנות במקביל) עכשיו גם חומד את האופציה של האקינטוש (OSX86) לאחר חרישה של פורומי האקינטוש נסגרתי פחות או יותר על חומרה. לוח אם: מבוסס P35 של אסוס http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=31101&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים על לוח זה ביחס למתחריו?? בגדול אני רוצה אותו כי קיבלתי המלצה ספציפית עליו מבחינת תאימות להאקינטוש, אבל יהיה נחמד לדעת שהוא מהמובילים גם לPC... מעבד: Q6600 מתכנן לעשות לו OC רגוע, וברגע שמחירי הPenryn יצנחו ארכוש מעבד חדש ללא החלפת לוח אם! זכרונות: אני רוצה 4 גיגה במהירות 800Mhz (שני מודולים של 2 גיגה) מבחינתי חשוב לי שיהיו אמינים מהירים וחזקים. אני לא מכיר חברות כ"כ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז יש פחות או יותר מפרט רצוי: מסך 15.6 FHD, מעבד i5 דור 8, 8GB RAM, דיסק קשיח SSD הגעתי לשני דגמים של אסוס: Asus VivoBook X542UR-DM357 Asus VivoBook X510UR-BQ242 אני קונה את המחשב באילת, התקציב הראשוני היה עד איזור 2200 ש"ח. הדגם הראשון עונה לדרישות, הדגם השני קצת מעבר (2555 ש"ח) אך עם 3 שנות אחריות. בנוסף הוא קל יותר עם סוללת 3 תאים ולא 2 תאים (מה זה אומר?) אשמח לעזרתכם, אולי תוכלו להצביע על הבדלים אחרים ששווה לקחת בחשבון. תודה
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. המטרה העיקרית היא לימודים, לכן חשוב מאוד המשקל של המחשב. יחד עם זאת, אני מחכה בקוצר רוח לדיאבלו 3 ואשמח שהמשחק ירוץ חלק על המחשב..... התקציב עד 7000 ש"ח (הקנייה תהיה כנראה בארה"ב לשם הוזלה) כמובן עדיף כמה שפחות בתקציב ממש לא מחייב להשתמש בכולו, להפך גם מאוד חשוב שיהיה כמה שיותר דק.... אין מקום בתיק..... * מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט, סרטים באיכות HD (כמה שיותר גבוהה), דיאבלו 3 כשייצא. * גודל המסך? בין 13 ל-15 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות? שיהיה נייד ושלא ישבור את הגב... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. כמה שיותר..... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDM…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אוסף חלקים קיים שנותר לי רק להתאים לו מארז. הומלץ לי מאוד על ANTEC NX410 אבל בגדול ההעדפה שלי היא למארזים קטנים יותר (מיני/מיקרו, כמובן בהתאם להתאמה לשאר המפרט). זה המפרט הקיים: לאור זה שאני רוצה לקנות באילת אלו עיקר האופציות שלי (נדמה לי שכולם מתאימים למפרט אבל תקנו אותי אם אני טועה): CoolerMaster MasterBox Lite 3.1 TG ANTEC Draco 10 Case Fractal Design Focus G Mini CoolerMaster MasterBox MB311L המטרה היא בעצם להביא את המארז עם זרימת האוויר הטובה ביותר והמומלץ ביותר באופן כללי. אורות וכו' לא מאוד משנה לי. אם אתם חושבים שה-NX410 כ"כ הרבה יותר טוב מכולם ושווה לשקו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ושבוע טוב. לאחר דיונים, צפיות וקבלת החלטות בנוגע לכמה דברים, הגעתי למסקנה שאני מעוניין להשקיע במחשב עד כ- 6000 ש"ח. אני משחק במשחקים כבדים מאד ומעוניין לשחק בהם בהנאה מרבית, כמו-כן אני מעוניין שמשחקים עם דרישות חזקות שיצאו לאור בשנה הקרובה ירוצו על הגדרות גבוהות (Extra - 5/5) עם קצב העברת תמונות לא רע. כמו-כן, אני משתמש בתוכנות כמו: Adobe Photoshop ו- Macromedia Dreamweaver על בסיס קבוע ואוהב לעבוד עם כמה תוכנות בו-זמנית. אני מעוניין במערכת מבוססת Q9450 או לחלופין E8400 (אשמח למפרט עם שני המעבדים הללו), - מערך SLI של GF8800 או (במידה והתקציב לא מאפשר) GF9600, - זכרון של 4GB בתדרים של 800MHz. לגבי המארז והספק אני לא כל-כך סגור על זה, קיבלתי הצעות אך ללא ייסוד.…
-
- 13 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף המחירים יורדים בגלל הקונרו ואני רוצה לקנות מחשב חדש. לא, אני אל רוצה קונרו. אולי עוד שנתיים נקנה שוב מחשב חדש ועד אז נראה כבר מה יהיה. מLogicPc. אם אני משלם במזומן זה יוצא 5794.74 ₪. קודם כל, המפרט בסדר? בניתי אותו בעצמי ואני לא כ"כ מתמחה בתחום. שלוש שאלות על המפרט: 1. המארז טוב? עושה רושם שהוא די זבל.. מה כדי לי לקנות במקום? לינק למארז: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7235 2. יש שני 7900gt במחיר מאד דומה: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8410 http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8414 יש הבדל של שישה שקלים בנהם, איזה כרטיס עדיף? 3. נשאר לי עוד 200 שקל, במה כדי להשקיע אותם? אולי במארז יותר טוב ויותר ויפה.. או…
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS/AFTER EFFECTS/ILLUSTRATOR וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BATTLEFIELD/COD/CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט: מיועד למשחקים סרטים וOC פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים L204WT מסך ''20 LG L204WT - LCD מחיר לפריט - 2,061.00 ¤ 2,061.00 ¤ 18424 לוח אם Asus P5B Deluxe מחיר לפריט - 1,112.00 ¤ 1,112.00 ¤ T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ מחיר לפריט - 550.00 ¤ 1,100.00 ¤ 6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,010.00 ¤ 1,010.00 ¤ LV182 כרטיס מסך WinFast PX7900 GS TDH TDV256MB מחיר לפריט - 1,051.00 ¤ 1,051.00 ¤ 250YS דיסק קשיח Western Digital WD2500YS 16MB 250GB מחיר לפריט - 460.00 ¤ 460.00 ¤ 4167B צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מחיר לפריט - 191.00 ¤ * צבע לבן 191.00 ¤ CAC-T05-UW מארז COOLER MASTER Centuri…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בעזרת הפורום המצויין שבאתר הרכבתי מפרט מחשב לשימוש כללי (עבודה וקצת משחקים) רציתי לקבל חוות דעת אחרונה על המפרט כולו (תיאימות בין חלקים השונים, קירור, שקט וכד) מעבר i5 2500 לוח אם Asus P8H67 זיכרון Kingston DDR3 1333MHz 4GB CL9 דיסק קשיח Samsung 1T, 7200RPM, 32MB, Sata, F3 HD103SJ כרטיס מסך HIS Radeon 6950 2GB DDR5 מארז Antec P183 ספק SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze מקלדת ועכבר logitech Cordless Desktop MX3200 Laser רמקולים Logitech Z 323 2.1 צורב Sony/Nec *24, AD-7260S, Sata, Black עלות כללית 5400
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-1500 -לא חייב לבזבז הכל חח- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר לגראפיקה! בעיקר דו מימדית! אני מצייר בעיקר בפוטושופ סיאס5 ברזולוציות ממש גבוהות והמון שכבות. ייתכן עבודה בתלת מימד בעתיד אבל זה לא ממש פונקציה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש לי מסך dell U2410 ultrasharp אז אני לא ממש צריך.. כמו כן יש לי וואקום טאבלט אינטוס4 אז גם לא צריך =] אם יש עכבר מיוחד אז מגניב.. סה"כ- לא ממש צריך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? יש לי צורב רגיל שהוא סה"כ סבבה.. וכונן דיסקטים? יש לזה שימוש בכלל עדיין ?! חח 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לצ…
-
- 13 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לכל המבינים שבעניין יש לי 5300 שקל כדי לשדרג את המחשב אני רוצה לשדרג את הפריטים הבאים: לוח אם מעבד זכרונות דיסק קשיח כרטיס מסך ומארז חדש. הפריטים הישנים שלי הם: P3 533 Bus 133MHZ 128SDRAM HD WD 13G 7200 ATA100 Vodoo 3 3000 16MB אני רוצה לשדרג כך: לוח אם של GIGABITE שמאפייניו ATA133 SOUND OB LAN OD 6PCI AGP4 4RIMM 1066 SLOTS 8 USB FSB 533MHZ לפנטיום 4. מעבד פנטיום 4 2.26 FSB533 512 2 זיכרונות 800HZ של 128MB כל אחד כרטיס מסך MSI8870- GEFORCE4200TI דיסק קשיח 40GB 7200 ATA133 MATROX RETAIL ומארז ATX פשוט וגם מקלדת מולטימדיה זולה. אני אשמח לקבל הצעות לשיפורים/שינויים בתנאי שזה לא יעלה על 5350 שח ואם אתם יודעים איפה אפשר לקנות בזול יותר גם תגידו: המחירים שמצאתי לוח אם 1039 שח מ…
-
- 13 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום, עברתי על המון פוסטים לפני שהחלטתי לפתוח אחד משלי כי לא מצאתי פוסט התייעצות שתואם לצרכי - אשמח מאוד לקבל המלצה ! מחפש המלצה למחשב נייד (נייד וקל) שישמש אותי בכמה שנים הקרובות * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (הרבה הקלדה), עריכת סרטים ליוטיוב באיכות טובה, צפיה בסרטים, גלישה מרובה באינטרנט * גודל המסך? בין 11-13.3 (מעדיף שהמחשב יהיה נייד וקל כי אני מתרוצץ ממקום למקום ואסחב אותו על הכתף 2-5 שעות ביום) האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין לי ככ מושג מה עדיף, אבל אני אשתמש בו בעיקר במשרד, בית קפה ולעיתים רחוקות בפארק. * רזולוציית המסך? שיראו טוב סרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? הייתי רוצה להקליט סרטוני וידאו אז יהיה נחמד אם יהיה סאונד טוב …
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD, וכל המשחקים החדשים והעתידיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1280X1024 אבל מתוכנן בקרוב לקנות מסך FHD מדגם Dell U2412M. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג X61 יד שניה מאיזה חברה ב1400 שקל. המעבד הוא T7100 יש בין 100 ל160 ג'יגה הארד דרייב ואו 1 או 2 ג'יגה ראם. המחשב מגיע עם תחנת עגינה ועם סוללה כמעט מתה. שווה ללכת על דבר כזה? נכון שזה מחשב ישן, אבל אם אני רוצה נטבוק בכ"מ זה חתכת פיצוץ של נטבוק לא? תיקנתי אנשים זה X61... לא 60
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מזה זמן רב אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולאחר יציאת ה-i5 אני נתון להתלבטות לא קלה, האם ללכת על מעבד ה-i5 או לא. אין לי צורך בכונן קשיח או ב-CD-ROM. הרכבתי מפרט, וההסתייגות הגדולה היא לגבי לוח האם של אינטל, האם הוא פוגע בצורה כלשהי במפרט? (כל תוספת של כסף תגרום לי לרדת מעניין ה-i5.) תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למחשב ביתי בתקציב נמוך (כ-1500 ש"ח, +/- 200 ש"ח). שימושי המחשב: אינטרנט, פה ושם קצת סרטים (אשמח אם תהיה אפשרות סבירה ל-HD), עריכה בסיסית של תמונות (לא פוטושופ). הערה חשובה: המסך אתו יעבוד המחשב הוא מסך 22 עם כניסת HDMI. הייתי רוצה לא לחבר אותו ב-VGA ולכן מעדיף לוח עם יציאת HDMI או DVI. אפשר גם להוסיף כרטיס מסך אבל הבנתי שאחד היתרונות של המעבדים החדשים של אינטל הוא כרטיס המסך שעל המעבד. כמה שאלות: האם עדיף ללכת על פלטפורמת אינטל (Core i3 2100) או AMD? מארז וספק: בד"כ העדפתי Compucase+Hec - האם כרגע יש משהו שנותן תמורה טובה יותר למחיר? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד שמתאים לכתיבת מסמכים וצפייה בסרטים (גם דרך האינטרנט) (לסטודנטית לקולנוע). חשוב לי שהמחשב יתחבר בקלות למקרן, שיהיו לו את כל החיבורים החשובים (expresscard,vga,hdmi,sata...), Bluetooth, עם צורב. וסוללה שתחזיק מעמד כמה שיותר זמן. חשוב לי שזה יהיה מחשב אמין (ומהיר), עם כמה שיותר זיכרון, ומסך כמה שיותר גדול. שיכלול מערכת הפעלה. אשמח להמלצות על דגמים ומפרטים תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בניתי בעצמי משהו והגעתי ל 8K, המטרה העיקרית היא משחקי מחשב אז אם אפשר להגיע ל 80-90 אחוז מהביצועים של מפרט כזה ולחסוך אני לא אתנגד המטרה היא לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ושהמחשב יסחוב לתקופה ארוכה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - גמיש, אם אפשר לחסוך בצורה ניקרית בלי שום הרעה משמעותית, אז מגניב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב (Overwatch, Battlefield 1, GTA V וכו') ופיתוח תוכנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכי 23 אינצ' (19…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
על בסיס המפרט שintegral הציע לי סיכום הדרישות מהמחשב: - מחשב חזק עבור אפליקציות כבדות (לא עבור משחקים) - שיהיה שקט (נמצא איתי בחדר) - מאוד חשוב - מערך Raid 0 של שני HD של 80GB תקציב 7000 ש"ח מפרט: Gigabyte GZXA1CA-STB Poseidon Aluminium Black Full Tower Case 1 GlacialTech 120mm Fan 2 Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 1 Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 1 Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 2 Gigabyte GA-965P-DS4 Intel 965P LGA775 Motherboard 1 Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 2 LG GSA-H10A/N 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 Gigabyte Radeon X1300Pro PCI-e 256 MB Reta…
-
- 13 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מארז שאטל ישן. מכיוון שאי אפשר לשדרג אותו, אני מתכוון להחליף את כל תכולתו ולהוריד \ להתאים את הפאנל האחורי ע"מ שיתאים לחלקים מודרניים.מידות המארז - 30X20X18.5 ס"מ. לוח אם - MATX מסכימים? מעבד - מעדיף אינטל. זכרון - 8 GB לפחות. קשיח - טרה. במידה וישאר תקציב פנוי - SSD 128GB. כונן - צורב בלוריי. כ. מסך - בינוני, פרופיל נמוך. ספק - ? קטן ככל האפשר, עדיפות למודולרי. קירור - אני מניח שאוכל לדחוס 2 מאווררים, נתעסק בזה בסוף. איזה דגמים מומלצים כיום? בעקרון המחשב לשימושים כלליים, הכל מהכל, אני מעדיף כוח עיבוד על פני כרטיס מסך חזק במיוחד (ניתן לשדרג אח"כ בכל מקרה). אגב, חיפוש בגוגל לא עזר לי. אם מישהו נתקל \ עשה בעצמו פרויקט להכנסת מחשב חדש למארז שאטל - אשמח לקרוא. ת…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני בעצם מחפש שתי הצעות למפרטים שיריצו גיימינג קל מאוד וסרטים ב4K. יש כרטיס מסך ישן שאולי ארכיב , אז אחת מהם צריכה להיות בלי כרטיס מסך. חשוב מאוד - 16GB זכרון.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש'ח. אפשר לחרוג בקלות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, סרטים ב4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ממ…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה שאני מחפש זה מחשב בלבד (ללא כוננים אופטיים, מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר ושאר שטויות..), כלומר: לוח-אם מעבד כרטיס מסך ספק כוח זיכרון הארד-דיסק ומארז HTPC פשוט. הערות: אני מעוניין להעלות סרטי וידאו ממצלמת וידאו דיגיטלית למחשב. אני יודע שיש כניסה (אני חושב שקוראים לזה Firewire) ישירות בלוחות-אם ולא צריך לקנות כרטיס בנפרד, ולכן כדאי שלוח-האם יכלול כניסה כזו. מודה לכולם מאוד.
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול על 2 מפרטים של מחשבים, ואיזה אחד עדיף לצרכים שלי. אני לא מחשיב את עצמי כגיימר מטורף, אבל אני משחק הרבה במשחקים עם גראפיקה ברמה גבוהה כגון CRYSIS. גם כן, אני במחשב שימוש בייתי- אינטרנט, העברת קבצים, הורדת קבצים, ותוכנות כבדות. אז, הנה שני המפרטים שביניהם אני מתלבט: AMD מעבד- AMD Phenom II x4 Quad-Core 965 Socket AM3 3.4Ghz 45nm Tray מאווררים וגופי קירור- Thermaltake SpinQ CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0466 לוחות אם למעבד- AMD GIGABYTE MA790FXT-UD5P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, 2xGBL זכרונות- DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD500…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב נועד לשימוש עצמי לבין היתר - משרדי, אינטרנט, ומשחקים (לא הכבדים) אני רוצה שתגידו לי דעתכם על המפרט, מה לשנות, מה לא לשנות והאם הבחירה טובה. תודה! מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box 1333Mhz s775 903¤ www.gibornet.co.il לוח אם: Gigabyte GAP35CDS3R 1333 Mhz DDR 2,3 532¤ www.gibornet.co.il זכרונות: OCZ DDR2 4096MB 800MHZ CL5 (2x2048) 385¤ www.noacomp.co.il כרטיס מסך: Gigabyte nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe 454¤ www.ivory.co.il דיסק קשיח: Western Digital 320GB WD3200AAKS 16MB Buffer 289¤ www.ivory.co.il צורב: LG GH20N S10 DVD 109¤ www.ivory.co.il מקלדת+עכבר: Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 138¤ www.ivory.co.il מארז: Antec Sona…
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אנשים החלטתי שאני הולך על שידרוג, המחשב הנוכחי שלי כיום הוא ככה, Intel Pentium 3 933MHz ASUS CUV4-x SDRAM 256MB IBM 30GB 7200RPM SOUND BLASTER PLATINIUM 5.1 GEFORCE II GTS 32MB בעיקרון זה הוא המפרט העיקרי, החברה של המשפחה שלי מתעסקת עם חברת מחשבים שקוראים להם זוז, הם סיפקו לנו 4-5 מחשבים משרדיים, ונייד AMD 1300MHz במחירים סבירים, ואמינות גבוהה. מאחר וקיבלתי ממנו שירות מצויין, חזרתי אליו, ואמרתי לו שאני רוצה לשדרג, תבוא , תפתח את המחשב ותחליט בעצמך מה צריך לשפר. אני די מבין במחשבים, מתעסק בזה די הרבה, יש לי ידע בחומרה, אבל לא ממש באופן מקצועי. השאלה שלי היא כזאת, היא ממליץ לי לעבור למעבד AMD לאחר שלא נכוויתי אף פעם ממעבדי אינטל, הוא מזמין אותי לעבוד על שתי הקופסאות, AMD 25…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-