עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אוטוטו מגיע לי הT400S החדש שלי מארה"ב ואני רוצה לחרוט לו עברית על המקלדת. אני צריך שהחריטה תתאים למקלדת בעלת הגנה נגד שפיכת נוזלים משקאות וכו' ולא תפגע בה! האם למישהו יש מקום מומלץ בעל רקורד טוב בתחום הנ"ל? מהו המחיר הסביר לחריטה שכזו? תוך כמה זמן מתבצע התהליך? דקות? שעות? ימים? האם למישהו פה היה נסיון רע עם חריטות שכאלו? תודה מראש, אור

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by urik,

היי...... אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ההתלבטות היא בין IBM R51 הכולל: מעבד centrino 1.5GHz זכרון 256MB DDR דיסק קשיח 40G כרטיס מסך Intel Extreme 2 DVMT 64 כרטיס רשת 802.11b משקל 3 ק"ג לבין Acer Travel Mate 292FLci הכולל: מעבד centrino 1.5 זכרון 256 DDR כרטיס מסך Intel 855GM כרטיס רשת 802.11g 54Mbps משקל 2.43 ק"ג לשניהם כמובן כונן קומבו ומסך 15" 1024X768 XGA TFT ושניהם באותו מחיר אז מה עדיף חבר'ה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by omri284,

מעבדי ‏AMD‏ Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box 995 ש"ח לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a 365 ש"ח זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 490 ש"ח כרטיסי מסך‏ GIGABYTE GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E 1190 ש"ח כרטיסי קול‏ Creative Creative X-Fi Xtreme Audio 265 ש"ח דיסקים קשיחים‏ Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI 295 ש"ח צורבי DVD‏ LG CH08LS10 DVD±RW Read Blu-Ray Combo Black Sata 490 ש"ח מאווררים וגופי קירור‏ Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 185 ש"ח מארזים‏ Thermaltake M9 Mid Tower Series Black…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד עבור משחקים אני מתלבט בין שתי חברות ASUS 1700$ Alienware 1950$ האם מישהו רכש אחד מהמחשבים הללו? האם אחת טובה יותר מהשניה? כמו כן עד כמה כדי לי להשקיע בשיפור המעבד? למעבד i7-6820HK האם כדאי לי להשקיע עוד 250 דולר ולקנות את המחשב של alienware? ASUS: Operating system: Windows 10 (64 bit)Display: 15.6" FHD (1920*1080) hardware G-SYNC 160° View-AngleProcessor: Intel Quad-Core i7-6700HQ 2.6 GHz (Turbo to 3.5 GHz)Graphics: NVIDIA GeForce GTX1070, 8GB GDDR5 G-SYNCMemory: 16GB DDR4Storage: 256GB M.2 SATA3 SSD + 1TB (7200 RPM)Optical storage: No Optical DriveWebcam1.2MP HD CameraKeyboard: Il…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by geniaXP,

מחשב נייד asus X501A כשהוא לא מחובר לחשמל הביצועים הגרפיים פשוט על הפנים. גוגל מפות איטי ואפילו גלילה בפייסבוק איטית. אני שם אותו על high performance אבל זה לא עוזר. רק החיבור לחשמל. יש איזה הגדרה שאפשר לשנות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by dlivneh,

לממליץ, אודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by RGod,

המפרט נועד למשחקים כבדים כמו CRYSIS,FARCRY,GTA,COD4 וכו אז ככה :לא כולל מארז,צורב ומסך . מעבד:Q8200 לוחאם:GIGABYTE P31 DS3L הרדיסק:250 GB של WD כרטיס מסך:GTX275 ספק:PCPOWER 500 זיכרון:4 G של OCZ מה אתם אומרים ?שווה את ההשקעה ?יש המלצות אחרות ?בהתחלה חשבתי אולי ללכת על AMD X3 720 BE +GB 770 אבל לא יודע .

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. המחשב צריך להריץ תוכנות כבדות יחסית - matlab, eprime, mricron , spm מסך - מינימום 13" מקסימום 15.6" מימדים - שלא יהיה עבה מדי, שיהיה יחסית קל משקל ונוח לנשיאה. רצוי שיהיה נפח מספק מינימום 1TB ורצוי שהכונן יהיה SSD אפשר גם שילוב של SSD עם כונן מכאני. איזה מעבד נדרש ואיזו כמות זכרון (RAM) נדרשת? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by tombar388,

אני לא כ''כ מבין במעבדים ואני רוצה מעבד I5 למחשב הבא שלי ,המפרט הוא מהאתר https://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/13 ראיתי את המפרט אך ברגע שהתחלתי להרכיב באתר של חנות מחשבים וראיתי כל מיני דגמים עם כל מיני דברים כמו : Intel i5-4690 3.5Ghz Tray אך לא הבנתי למה יש כאלה עם 4690 ויש כאלה של שכתוב K לאחר המס' בעל הארבע ספרות,האם זה אומר שהדגם ישן?,הרי ראיתי שהמפרט הוא מ2015,או שזה אומר אם המעבד מתאים פיזית ללוח אם?,מישהו יכול להמליץ לי על מעבד שיתאים ללוח אם שבמפרט או שימליץ לי לשנות חלקים אחרים(השימוש הולך להיות גיימינג די כבד),תודה

10. Started by SharkGever,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח אני רוצה מעבד של אינטל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3/ Call of duty modern wafare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לשחק על איכות High גוד…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אהלן חברים, אני אשמח לעצה, איזה מחשב כדאי לי לקנות מבין השלושה הנ"ל. אני רוצה להקים על המחשב מכונות ווירטואליות ולקנות אחד שיעמוד בזה הכי טוב. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11705 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11937 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11757

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by shayh,

היי, אני מחפש כיסוי / נרתיק למחשב הנייד (בדגש על כיסוי ולא על תיק נשיאה). קשיח ועמיד למים. המטרה העיקרית שלי היא לשים את המחשב בתוך הכיסוי, בתוך תיק גב שיש בו גם בקבוק מים ולמנוע תאונות מצערות. המחשב הוא lenovo z50-70 בגודל 15.6" גר באיזור המרכז, מוכן להשקיע עד 400 ש"ח יש למישהו רעיון איפה ומה אפשר לקנות? שאלתי בכמה חנויות ואמרו לי שלא שמעו על משהו כזה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. שלום חברים אני מתעתד לקנות מחשב נייד של טושיבה העניין הוא שניתן לרכוש בדיוק את אותו המפרט או עם מעבד Intel® Core™2 Duo Processor P7450 או עם Intel® Core™ i5-430M processor המחיר הוא פחות או יותר אותו מחיר איזה מעבד עליי להעדיף? תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by AVIx,

ערב טוב, ברצוני לקבל הערות / הארות לגבי המפרט הבא המחשב מיועד להכל משחקים גרפיקה ומולטימדיה. מבוסס אינטל המפרט הורכב ע"י חבר, אך ברצוני לאמת שהכל אכן תואם לבניית מערכת טובה. Coolermaster TAC-01-EK WaveMaster Black Antec 550W TruePower 2.0 TP2-550EPS12V ASUS P5ND2-SLI-Deluxe Intel Pentium D 840 Dual Core 3.2Ghz LGA 775 Box Thermalright XP-90C Thermalright LGA775 RM Vantec Stealth 92mm 2GB (2x1GB) OCZ Gold Edition DDR2 PC2-4200 Dual Channel GigaByte GeForce 7800GTX 256MB PCI-e Maxtor DiamondMax 10 (6B300S0) 7200 NCQ 300GB Pioneer 110D x16 BLACK CREATIVE X-Fi Platinum Logitech Z-5500 Logitech G7 Laser Cordless Mouse Logitech CORDLESS desktop LX700 ViewSonic VX922 19" APC S…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by shlomik,

שלום לכולם, אני סטודנט בקורס MCITP למי שמכיר. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיתן מענה מקסמילי לצרכים שלי בתקציב שהוא דיי נמוך. השאיפה היא לא לעבור את ה3.5K ( אולי חריגה קטנה. ) המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם מכונות (VMWARE ) . אני צריך לפחות 8 GB זיכרון, מעבד שהוא I5 לפחות, SSD אחד ( גדול ככל שאפשר לפי התקציב ) מארז אמין סגור שיחסום רעשים ואבק לטווח הארוך , וכרטיס מסך הכי טוב שאפשר בתקציב עם יציאת HDMI. ( אני אוהב NVIDIA ) כמובן שירוצו במחשב גם משחקים ועוד המון דברים, אני עוסק בתחום והמחשב צריך לתת מענה לכל תוכנה\משחק שקיים היום בשוק על הצד הטוב ביותר. בנוסף המחשב מחובר לטוולזיה HDMI וירוצו עליו הרבה סרטים. אין צורך בשום ציוד הקפי ! מחשב נטו אשמח לשמוע הצעות מעניינות ואם …

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by benz89,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי תקשורת, ככה שאין תוכנות מיוחדות וכבדות משחקים קלים, צפיה בסדרות ושידורי ספורט.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? פחות מ2 קילו, שיהיה נוח להסחב איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה א…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד התואם את הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בעוד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט (ריבוי טאבים בכרום), עריכה גרפית קלה (תמונות וסרטונים), צפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אפשר לוותר על כונן CD\DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקל…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by zzrxox,

שלום, נא חוות דעתכם לגבי המפרט הבא. מחשב מיועד למשחקים ושימושים רגילים נוספים. המחשב מיועד לתפקד לתקופה של לפחות 5 שנים, רכיבים איכותיים ואמינים במסגרת התקציב, וכמובן שלא ירעיש. הכנתי את המפרט הראשוני הבא, ויש כמה התלבטויות: מעבד- Intel Core i5 9500 3.0Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray https://ksp.co.il/?uin=66475 קירור למעבד- ( מתלבט בין שני הדגמים ) Noctua NH-D15S https://ksp.co.il/?uin=28083 Corsair Hydro H55 Quiet CPU Cooler https://ksp.co.il/?uin=19004 לוח- אם- ( מתלבט בין שני הדגמים ) Gigabyte Z390 M GAMING LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI …

19. היי, בניתי מפרט גיימינג מתוקצב (עד 3000 ש"ח) ללא כונן קשיח. אבקש את דעתכם, מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION - BOX - זמין במלאי ₪761 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 - זמין במלאי ₪281 זיכרון: [..] G.SKILL "RL" 4096MB (4096MBX1) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS ₪251 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪864 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - זמין במלאי ₪290 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪2795 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il האם יש צורך בשינוי כלשהו? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Eyeseen,

מחשב לגיימינג | עד 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? התקציב המקורי הוא 2800 שקל, אז בין 2800-3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה) המשחקים הכי מתקדמים כיום, ולא יזיק אם יפעיל משחקים בצורה יעילה גם בעתיד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. GTA4, BATTLEFIELD BC2, GUILD WARS2, COD, המשחקים עם הדרישות הגבוהות ביותר בשוק ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה לא, מעדיף שיהיה FPS גבוה במשחקים מהסוג הזה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280-1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? נרשם * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by k22,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ותיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). W2350T או e2350t -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by iyehuda,

קניתי 2 מחשבים ניידים משומש/חדש מדגם ASUS 1001PXD ויש להם רק 1G זיכרון , איך אני מוסיף זיכרון ? האם לשלוח למעבדה או שזה מאוד פשוט המחשב תומך עד 2 גיגה , האם יש רק סלוט אחד או שיש שתיים שקלתי לקנות זיכרון 2 גיגה להרכיב במחשב אחד ובמחשב השני להעביר את זיכרון ה 1 גיגה כך שבשני המחשבים יהיה 2 גיגה השאלה האם זה אפשרי

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by TerMiT_BoY,

שלום אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט לגיימינג עד 3800 שקל כולל מסך משהו בסביבות ה22" -23". לא גיימינג ממש כבד , משהו כזה בין קל לבינוני. ישנה עדיפות לחנויות באזור הצפון, במיוחד KSP או ivory ,תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by גדי,

אני רוצה לקנות מחשב נייד 13-14 אינץ'. ישמש בעיקר ללימודים: תכנות, קומפיילרים ותוכנות של בסיסי נתונים. כמובן גם אופיס ואינטרנט. מחפש משהו עם מעבד חזק, הרבה זיכרון ומשקל נמוך. כרטיס מסך חזק ויציאת HDMI הם דברים שאני יכול לוותר עליהם. בגדול אני כמעט סגור על ה3300. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15392 מה שמשך אותי בעיקר במחשב הזה זה המעבד החזק ואחריות של 5 שנים. הדבר היחיד שקצת מרתיע אותי זה זמן הסוללה שהבנתי שהוא סביבות ה3 שעות. קראתי שאפשר לקנות סוללת 8 תאים, אבל היא תבלוט מהמחשב. עד כמה זה מפריע? לא מצאתי ברשת איפה אפשר לקנות סוללה כזו, מלבד באתר של דל, שם היא עולה 180$. אלה באמת המחירים? אם למישהו יש קישור לאתר שמוכר את הסוללה אודה לו. אשמח לשמוע דעות על ההתלבט…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by beyle,

חברים שלום, מעוניין במחשב עבור גיימינג וגיימינג בלבד. אין צורך במסך, אין צורך בציוד היקפי. המחשב ישמש לגיימינג נטו. הסכום: 6490 ש"ח בלבד, אין שקל נוסף. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים