ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
אבקש את עזרתכם לחוות דעת למחשב מדיה. המחשב ב 99 אחוז מהזמן ישמש לצפיה בנטפליקס, אמזון, יו-טיוב וקבצי mkv, כאשר המטרה היא לאפשר שדרוג לצפיה ב 4k 60 fps, מה שאין לי כרגע. לכן היה חשוב לי שיהיה כתוב ברירור במפרט שיש יציאת hdmi גרסה 2.0 ומעלה. המחשבה הראשונית היתה לקנות nuc שעולה בערך אותו הדבר ומגיע במארז קטן שניתן לשים מתחת לטלוויזיה, אבל ההיצע של הדגמים שלהם בארץ לא משהו, וגם מצאתי חוסר התאמה בין מה שאינטל מפרסמים באתר שלהם לבין מה שרשום לאותו הדגם בחנויות בארץ, אז לא בא לי ליפול פה על שיטת מצליח. זה המחשב שהרכבתי, אשמח לקבל אערות: כונן ssd Samsung 860 QVO Series MZ-76Q1T0BW 1TB SATA III SSD 545₪ כונן m.2 Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 MZ-V7…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, סטודנטית למערכות מידע שנה ראשונה, מחפשת מחשב נייד עד 4K 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K, מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי תואר במערכות מידע, הרצת שפות תוכנה כמו פייתון ג'אבה וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק עכבר. לא חובה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לפי המפרט הבא: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * מסך 15" רזולוציה 1920x1080 אכותי לד IPS (אפשר להתפשר על 14") * מעבד I5 * זיכרון 6-8 ג'יגה * כונן קשיח יחיד 128 ג'יגה SSD * לא צריך כונן אופטי * אפשר ללא מערכת הפעלה * אולטראבוק מעוצב עשוי ממתכת * קניה בארץ - תקציב 7000 ש"ח הרבה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב למשחקים אני מתלבט בין שני המפרטים הבאים: מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 870 - TRAY ₪1340 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 - זמין במלאי ₪670 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪353 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR 6870 1GB DDR5 ₪1271 כמות:2 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7240S X24 - BLACK - SATA ₪105 מארז: [..] LANCOOL PC-K60WB w/o PSU ₪458 ספק כוח: [..] CORSAIR 750W TX - זמין במלאי ₪460 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪219 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 ₪286 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪6433 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 3.06GHz 950 : "SLBEN" - TRAY ₪1389 לו…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב הוא 7000 ש"ח, שיכלול גם מסך. חשוב לו שהמעבד יהיה חזק,לוח אם אמין, הארד דיסק גדול. השימושים הם בעיקר משחקים, הורדות, סרטים. זהו נראה לי.... אם אפשר להציע מפרט אחד עם מסך ואחד בלי זה יהיה טוב, כדי שאני אוכל להראות לו את שני האופציות. תודה לעוזרים מראש
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? ₪4500 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים,בלו-ריי ובעתיד הלא רחוק סרטי 4K . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 . האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא . האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא . האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא . חשוב לי מאוד מחשב קטן מאוד ,שקט מאוד . זהו מפרט המחשב שאני בניתי היית שמח ל…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עקב התניידות מרובה שצפוייה לי בחודשים הבאים. המלכוד מגיע כשאני רוצה בעצם גרסא קטנה של המחשב הבייתי שלי שמשמש בעיקר למשחקים וסרטים אבל התקציב שלי לא מי יודע זוהר. יש לי כ2500 שקלים לעניין הזה ואולי-אולי אצליח למתוח את הגבול ל3000. אז קודם כל רציתי לדעת האם בכלל יש חיה כזאת או שאני רודף אחרי חלום שווא?אם כן, אז מטרת המחשב תהיה בעיקר משחקים מעבר לשימושים רגילים של סרטים וכאלה. מעבר לזה: * גודל המסך? 15.6" אני מניח * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק 3 שעות בערך, בשאר הזמן יחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד התואם את הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בעוד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט (ריבוי טאבים בכרום), עריכה גרפית קלה (תמונות וסרטונים), צפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אפשר לוותר על כונן CD\DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקל…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המפרט הבא שווה את המחיר שלו... Pentium 4 3.0 Ghz S-775 1M Cache DUAL-CORE 1-מעבד P5ND2SL DELUXE (Dual Core+NF4SLI+DDR2+SATA2)-לוח אם 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 -זכרונות RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E -כ.מסך 120GB 7200/133 (8MB) DiamondMax Plus 9 הארד דיסק NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 HEC 475W (True Watts) 17'' 793 DF FLAT samsung MS Internet + MS Mouse Wireless Optical סה"כ 9450. האם המפרט הזה שווה את המחיר שלו? ועד כמה יש כאן דברים מבוזבזים שאני לא יוכל להשתמש איתם בעתיד הקרוב. בקשר למעבד ליבה כפולה עד כמה הוא יהיה שימושי היום? תודה לעוזרים!!
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו בניתי בייחד עם עזרה של כמה אנשים את המפרט, אני רוצה שתגידו יש איזה משחק שיכול להוות אתגר למחשב הזה, כלומר שהמשחק לא ירוץ טוב. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1062 לוח אם: 39250 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P Motherboard מחיר לפריט - 730.00 ¤ מסך: מסך LCD LG L1770HQ 4MS 1:1600 מחיר: ¤1400 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88S640H-RH - RETAIL מחיר: ¤2700 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 7200RPM 250GB מחיר: ¤400 צורב DVD: LG GSA-H10AB X16 מחיר: ¤200 זיכרון: KingSton 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤1224 מארז: Coolermaster RC-534 Centurion P/S Not Incl…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אולטרה-בוק בארה"ב, ומתלבטת האם כדאי לקנות אולטרה-בוק עם מסך מגע (למשל Lenovo IdeaPad Yoga 13) או אולטרה-בוק ללא מגע. ראיתי שוינדווס 8 לא מאוד מוצלח למחשבים בלי מסך מגע, אבל האם הוא כ"כ נורא כשיש מסך מגע? האם כדאי לחכות שמסכי המגע יהיו נפוצים יותר? בגדול אני מחפשת מחשב קל מאוד, מעבד i5 ומעלה, מסך 13 אינץ', עדיפות למסך מט (שיהיה אפשר לקרוא בשמש). בין האולטרה-בוקים הרגילים אני מתלבטת (לפי סקירות שקראתי בpcmag.com) בין : [list type=decimal] [*]Toshiba Portege Z935-P300 [*]Asus Zenbook Prime UX32VD-DB71 [*]Dell XPS 13 [*]Asus Zenbook UX31-RSL8 [*]HP Folio 13 [*]מק-בוק אייר של אפל אשמח להצעות נוספות!! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקצת עזרה עם מפרט שהרכבתי באתר של KSP, ניתן להרחיב קצת את התקציב עד ל 2500 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר למוזיקה וגם לסרטי Full HD, הדרישות שלי הן: שיהיה שקט ברמה סבירה . אין לי צורך במשחקים. שתהיה יציאת HDMI לתמונה + סאונד לחיבור לרסיבר ו\או יציאת SPDIF * האם הכרטיס מסך המובנה מספק או שיש צורך להוסיף כרטיס \ להחליף לוח אם? השאלה הגדולה - האם הכרטיס TV שבחרתי מסוגל להקליט עצמאית מתחנות שונות (כמו יס מקס) או שהוא יכול להקליט רק מה שרואים באותו רגע בממיר? תודה, עמית [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב יש כאן 4 מפרטים של מחשבים שונים שאני מעונינת לקנות אחד מהם לצערי אני לא מבינה הכי הרבה מה אתם ממליצים מבין 4 המחשבים? מחשב ראשון 798$ Dell Inspiron Pink 15.6" i15R-2106LPK Laptop PC with Intel Core i5-460M Processor and Windows 7 Home Premium Short Description This Dell Inspiron 15.6" Laptop PC is packed with the quality and features customers expect from Dell. The clear, bright widescreen display gives you more visual space for movies, gaming, photos and more. Using quality processors, memory and video graphics, this Dell Inspiron 15.6" Laptop PC simplifies everything from casual use to work and office needs. Description Dell Inspiron Lotus Pink 15.6" i15R-2106…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל נפגעי k.s.p. מוזמנים להצטרף לקבוצה ולשתף את הקהילה http://www.facebook.com/group.php?gid=92110225379&ref=mf
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי פירסום באתר של KSP שמאד שימח אותי בכך שאני נוסע לחופשה בזמן הכי אידאלי השנה, KSP עושים הורדות מחירים גדולים להרבה מהלפטופים שלהם לסוף השנה, ואם מוסיפים להנחות הקיימות את הנחות המעמ אז יוצא ממש משתלם..ככה נראה לי לפחות, אולי הם סתם מחרטטים והמחיר ההתחלתי מאד גבוהה. אני לא באמת מבין לכן באתי להתייעץ אתכם. אני רוצה לקנות מחשב עד מקסימום 3500 שקלים http://ksp.co.il/?select=.271. אין לי דרישות מיוחדות חוץ מזה שיהיה לכל הפחות 15.6 אינטש אחרי שראיתי את המחירים בסניף אילת עם המבצעים אין גם סיבה שאתפשר על מעבד לכן חשוב לי שיהיה I7 עם תדר שעון גבוהה ועם כרטיס מסך ברמה גבוהה. אז מה אתם אומרים, מה הייתם קונים באילת בתקציב הזה? נ.ב. אם יש עוד דברים שאתם ממליצים לקנות שם באילת …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב ה-Blade המפורסם של חברת Razer מקבל עדכון לשנת 2015 עם מעבד משופר, כרטיס מסך חדש ועוד זיכרון RAM לחוויית גיימינג משופרת ללא תוספת מחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/razer-%d7%9e%d7%a8%d7%a2%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%94-%d7%99%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי הדרישה היא במסגרת התקציב לקבל מארז בעל מימדים קטנים (משהו בסגנון 25*30*15) או מקבילים, לא צריך ננסי אבל מארז קטן כמידת האפשר ברור לי שזה מתנגש עם הביצועים אבל לא נורא . מה התקציב המקסימאלי?2000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק לצורך משהו קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).\\ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט נוכחי: עד 3000 ש"ח, מה אני יכול לשפר במחשב הזה? רמקולים אין צורך, כי יש לי כמה אוזניות בבית צריך מקלדת ועכבר, אסתפק בסט מולטימדיה של מיקרוסופט. המחשב מיועד למשחקים. לחכות עד יציאת המעבדים החדשים או לקנות משהו כבר עכשיו? כי אני רוצה כבר להתחיל לשחק BF2, ועם המחשב שלי אי אפשר (בגלל כרטיס מסך).
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב חדש וטוב , חשבתי לקנות ברשת אייבורי מחשבים לאחרונה הם פתחו סניף גם בעירי קרוב לבית ורציתי לשמוע ממכם חוות דעת מאנשים שהיתנסו איך המחשבים שלהם, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד שלום ותודה מראש לכל העונים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6,000 אבל רק אם ההסבר ממש משכנע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בסיסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - coral draw, הכנת סמלי "לוגו" בצבע אחד לפני הדפסה על מוצרי פרסום. הכנת תמונות והדפסתם לסובלימציה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיקר לשימושי וורד אקסל וגלישה באינטרנט, כמעט ללא משחקים(פשוטים ביותר במקסימום). חשוב שתהייה אחריות טובה ושירות טוב במידת הצורך. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. מחפש מחשב נייד חדש. אשמח להמלצות. שימוש ביתי פלוס עבודה בדרכים לפעמים. חשבתי על מחשב מתקפל 2 ב-1 כולל מסך מגע. צריך שיהיה מסך 15.6״, המליצו לי בכיוון לנובו יוגה 9i. 16GB ram, 4K HUD , 1T מאוד התרשמתי. אך התבאסתי על חסרונות- מעבד i7 מדור 10 ולא 11. מגיע עם כרטיס מסך משודרג שלא בטוח שאני צריך (מייקר ומכביד על המשקל). אין יציאת HDMI ובאופן כללי לא מספיק חיבורים.... אשמח להמלצות
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מצומצם מאוד בתקציב, זקוק למחשב נייד 14" לשימושים בסיסיים. ראיתי את זה (בערך היחידי עם 8 ג"ב RAM בתקציב הזה) https://ksp.co.il/m/uin/72486 מכירים? המלצות/דיס?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחד מהמחשבים בבית התחיל לקרטע ואני חושב להחליפו במחשב חדש (כולל מערכת הפעלה בכ-2000 ש"ח). ההתלבטות היא: 1. האם לקנות מחשב חדש - במידה וכן האם המחיר הגיוני עבור שימוש ביתי רגיל (במקסימום כמה דפי אינטרנט פתוחים במקביל וסרטים ממצלמת הווידאו) הכולל מערכת הפעלה? המטרה שיחזיק לעוד שנים רבות. 2. האם לשדרג מחשב ישן מלפני כמה שנים? - ניתן לנצל בו את המארז וכונן קשיח של 500 ג'יגה. את כל השאר אעדיף לקנות אבל לפחות אחסוך טיפה מהעלות. בנוגע לשדרוג - האם צריכה להיות בעיה לשלב כונן SSD ׁיחד עם הכונן הישן? זה יפגע במהירות המחשב/עליית המחשב?, האם צריך להיות חשש משימוש במארז מלפני כ-6 שנים? בכל מקרה גם פה תידרש מערכת הפעלה. אשמח …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה מעבד-I5 4690 לוח חדש נקנה לפני חודש GIGABYTE H97-HD3 מסך דל 27 אינץ IPS כרטיס מסך-geforce 760 gtx 4RAM זיכרון-16 RAM DDR 3 ארדיסק SSD intel 335 240GB מארז שחור סטנדרטי ספק בן שנה וחצי 730W מקלדת של רזור אקוסטה עם תאורה כחולה. אשמח להערכת מחיר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-