ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בתצורה הבאה: מארז: CoolerMaster Haf XM מעבד: Intel Core i7-4770K הערה: זהו אמנם מחשב שמיועד לגיימינג, אבל אני לא מעוניין לעשות לו OC. אי לכך אני מתלבט האם להסתפק ב- i7-4770 לוח אם: ASUS Maximus VI Hero כרטיס מסך: ASUS GTX 770 דיסק: Western Digital Caviar Black 2 TB ספק: SeaSonic 750W Bronze Series Modular M12II-750 קירור למעבד: כפי הנראה שאוכל להסתפק במאוורר שמגיע עם הקופסה של אינטל האם באמת המפרט הזה לא מאוזן? אשמח להערות!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט מלוג'יק: Antec TX1050B 500W Case 840 ¤ Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1299 ¤ Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATA RAID 24/7 HDD 505 ¤ Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel 965P LGA775 Motherboard 1334 ¤ Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory X 2 1258 ¤ LG GSA-H22A/N 18 x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 199 ¤ Sapphire Radeon X1600Pro PCI-e 256MB Retail Video Card 1 624 ¤ סה''כ:6099 ¤ על המארז+ספק קראתי רק דברים טובים וזה השילוב הכי זול שמצאתי ברמה הזו (חוץ מזה, אני חושב שהוא יפה) על הלוח והמעבד אני 100% סגור. המחשב לא מיועד למשחקים, וכמעט בטוח לא מיועד לOC. יפעלו עליו פוטושופ/אינדיזיין/דרימוויבר + סביבת פיתוח (לפעמים apache+mysql ולפעמים iis+mssql) וחו…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אשמח בבקשה לעזרה, מכיוון שאינני בתחום כבר זמן רב ושכחתי הכל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס מסך. קיים כרטיס 1080Ti. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה. 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 1800 + FAN.........................571 EPOX 8KHAL+KT 266A...................................398 MICRON 256MB PC266 DDR...........................375 MAXTOR 40GB 7200RPM................................467 LEADTEK Winfast GF 4 Ti4200 64M................952 HERCULES FORTISSIMO III 7.1......................251 AOPEN x 52...................................................159 ALPS PLOPPY 1.44...........................................58 TSUNAMI VIRGO BLUE 300W..........................190 GENUIS KB-06X PS2 ENG/HEB..........................32 GENIUS NET SCROLL + SERIAL/PS2 RETAIL......35 ---------- 3,487 ש"ח :user: אני עוזר לחבר להרכיב מפרט. זה המקסימום שיכולתי…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להרכיב מפרט לתחנת עריכת וידאו בתוכנת פרמייר CS6 (אולי CC בהמשך). הסרטים הנערכים הם FHD בפורמט AVCHD (מדובר בעריכה תדירה אבל לא לצרכי פרנסה). כמו כן, אותו מחשב אמור לשמש גם לאחסון התוצרים ותכנים אחרים (וכן כ- HTPC). כרגע יש לי 13TB על 6 דיסקים שאולי אצמצם לארבעה, ואני רוצה להוסיף גם SSD שכרגע לא קיים ועוד דיסק 4TB. אני מבין שרוב הלוחות והספקים תומכים בעד 6 דיסקים, ולמרות שזה מספיק לי כרגע הייתי שמח ללוח עם יותר מחברי SATA (לגידול עתידי) וספק שתומך בכך. כמובן שאני צריך גם מארז שיכול להכיל את כל הדיסקים ולקרר כיאות (הדיסקים ב- NAS הם ירוקים). המחשב לא ישמש למשחקים, ואין כוונה להפעיל OC. עם זאת, יתכן שארצה שחלק מהדיסקים (רק החומר הקריטי) יהיו במערך RAID …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין פסי הייצור של lenovo: tinkpad ו- ideapad? לא הצלחתי להבין זאת מאתר היצרן.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בלי מסך מקלדת עכבר. צורב עם SATA ASUS זכרון 4 גיגה מתאים משחקים כבדים ועוד. מארז גדול הכי יפה עם תמונה. זה בשביל חבר שלי. מחשב שלו הלך נישרף. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב להורים שלי ולאחר חיפוש מקיף בזאפ ובכאן בפורומים התמקדתי באסוס TP300. הדגם עם i3 עולה כ2850, ומגיע עם 4GB, hd4400, מסך מגע ומשקל סביר בהחלט 1.75. קראתי שאיכות המסך לא מדהימה, אבל זה לא קריטי להם. אשמח לשמוע דעה נוספת, תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המפרט הבא (ביינתיים אני לא מזמין בגלל ש NZXT APOLLO לא בארץ ואני עדיין מחפש תחליף. Intel C2D E6750 - חובה Club 3D/EVGA/ASUS 8800GTS 320MB - חברות שאני מעדיף ל 8800GTS 320MB Corsair 2GB DDR2 667MHz Cl5 - חובה GA-965P-DS3 REV. 3.3 - או לוח אם אמין אחר שמתאים למפרט. WD1600JS - אם אין אני מוכן להתפשר על משהו אחר. מארז - אין ביינתיים. Enermax Liberty 400W - או ספק מוכר אחר עם יותר מ 30A במסילות 12V. תודה מראש. (בדקתי כבר ובסקאיי פיסי זה יוצא 5050 בערך.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט ולא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר לפעמים עבודה גרפית ואולי בעתיד עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4; nba 2k14; fifa 14; cod ghost -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).fhd 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבו…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת זריזה על המפרט הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPCE5200_lg בפרט על כמה יעזור לי לשדרג את כרטיס המסך לאחד מאלה שמוצעים שם ( חשבתי על ה "Geforce 8400GS 512 upto 1024") ואולי גם הספק, שאמרו לי פה מספר פעמים שלרוב לא שווה כלום בעסקות כאלה) כל השאר נראה לי בסדר גמור, אם כי אני לא כל כך מבין בזה. המפרט בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, סרטים, משחקים לא כבדים(לא יהיה אסון אם הוא לא יוכל להריץ כל משחק חדש שיוצא לשוק) והמון מוזיקה. ציוד היקפי יש לי. בעיקר חשוב לי התמורה לכסף כי התקציב לא גדול, ואם למישהו יש מפרט חלופי להציע לי אני אשמח(ולא בחלקים מחנויות לא ידועות, זה קצת מלחיץ אותי. ) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי הוא עד כ 3000 ש"ח ואני מחפש מפרט למארז בלבד. הדרישות שלי הן מעבד חזק עד כמה שניתן, דיסק קשיח 500GB לפחות, כרטיס מסך 1 ג'יגה (שניתן יהיה להריץ סרטי 1080P בקלות) וזכרון נורמלי 2 G +, חשוב לשמור אופציה שניתן יהיה לחבר את הכרטיס מסך לטלווזיה. שימוש עיקרי: צפיה בסדרות וסרטים ותכנות - שהמחשב לא יתקע כל פעם שעושים קומפילציה לתוכנה או תוכנית כבדה. שקט זה לא ה ISUUE מבחינתי, כמובן שאני לא רוצה טרקטור.. אבל בואו נאמר שאם אני מסתדר עם המחשב הנוכחי שלי קשה לי להאמין שמחשב חדיש יותר יהיה יותר רועש. מה שכן חשוב לי הוא התצורה הקדמית של המארז, שלא יראה כמו קופסא משנות ה 50, מצד שני אם יש בו LED ואמצעי תאורה אחריים אז שיהיה ניתן לבטל אותם בקלות במידת הצורך. ובנו…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך לנצל או לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועריכה גרפית.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, עריכה וכדומה, כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , Battlefield 4 כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 32 FULL HD 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט, השימושים והתקציב מפורטים בהמשך. בגדול, ההתלבטויות כרגע הם: 1.בקירור המעבד, איזה קירור מ4 הראשונים( עד 65 ש"ח) יהיה הכי שקט http://www.tms.co.il/cat/107/22:1380 2. מארז+ספק, שייתנו את התמורה הטובה ביותר במסגרת התקציב. 3. HD מול SSD, ללא התייחסות לפקטור הנפח. *המפרט נועד להחליף מחשב בן 8 בערך עם HD מאותה התקופה (כנראה סביבות ה80G). 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה דיי בסיסית של אדם בן 50+ (אינטרנט וכד')אולי צפייה בסרטונים/סרטים דרך האינטרנט . 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מיועד לתוכנות שרטוט והדמיות [/AutoCAD/Revit/SolidWorks] * גודל המסך - 15.6/17 * רזולוציית המסך - העדפה לכמה שיותר גבוהה * כרטיס מסך: כן! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, ועדיפות למרווחת. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, מסתובב איתו. * נדרש זמן סוללה ארוך, כמה שיותר,בלי חשמל אבל 4-5 יספיק לדעתי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD/ משולב * כונן אופטי? אפשרי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא! [ אם זה מה שיוזיל... ] * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מחשב שיראה מתכתי [סטייל האסוס/ HP ENVY] - והכי פשוט --- סטייל המקבוקים. אודה ממ…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, ידידה שלי צריכה מחשב נייד ללימודים ובחנות שהיא הלכה המליצו לה על VOSTRO 3500 VM-RD 35-8011 דעתכם? אם לא רלוונטי וזה שקר אז גם טוב לדעת (זה מה שאני אמרתי לה) להלן התשובות לשאלות: תקציב - עד 4000 (למרות שלי הציעו את המחשב ב4300 וזה גם תופס.. כלומר אפשר לחרוג כל עוד זה שווה את זה, אבל לא בהגזמה) מטרת המחשב- ללימודים בעיקר, שלא יהיה איטי, רצוי שיהיה מהיר, שימוש באינטרנט, סרטים, תמונות, משחקים בקטנה (כי אני לא ממש משחקת במחשב..) גודל מסך - 15.6 משקל - דגש על משקל לא כבד (3 נשמע כבד ) זמן סוללה ארוך. יציאות ובלוטות לא מבינה כל כך בזה. אבל שיהיה את מה שחשוב. גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB כולל DVD וצורב אחריות לפחות 3 שנים באתר הלקוח והעדפה לחברת DELL אשמח להצעה או הארה…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בעוד כמה שבועות אז זה מה שהרכבתי בינתיים: gigabyte ga-7vax kt 400 AMD athlon xp 2100 WD 40 gb 7200 RPM 8 mb ddram 256 mb 3200 samsung original ATI radeon 9500 pro 128 mb cd rom LGx52 17 IIYAMA vision master pro 413c בקשר למארז אני לא יודע אז תמליצו לי. תגידו אם המפרט בסדר או אם יש משהו לשפר סה"כ 4900 אבל בלי מארז.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב בלי מסך ב4400 שקל נראה נחמד בעיקר כי הרכבתי אותו לבד תנו תגובות,הצעות,טענות,מענות,הארות והערות ;D
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSGO,BATTLEFIELD 3,MINECRAFT,GTAV -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי סטודנט לאנימציה וצריך מחשב נייד (לא של אפל). מטרות המחשב: עריכה גרפית (תוכנות אדובי למיניהן) גודל המסך: 15.6 משקל רצוי? 2.5 ק"ג צריך כונן אופטי לא קריטי אם המסך מבריק או לא. חיבורים שצריך- HDMI אין צורך במסך מגע צריך ווינדוס מקורי כלול במחיר. כרגע חשבתי להמליץ לו על https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12868 מה דעתכם? יש דגם אחר מומלץ? חיפשתי פה בפורום וראיתי שהרוב מחפשים מחשבים קטנים יותר. תודה מראש, Zinger777.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ייעוד המחשב הוא עבודה עם לינוקס הכולל הרצת VM באופן קבוע עם מערכת ווינדוס 7 (שפועלת באופן קבוע ברקע). (שניהם 64 ביט) אני מתכנת הרבה ועובד גם עם פוטושופ יחסית הרבה זה למה היה חשוב לי מעבד חזק (הליבות הולכות להיתחלק בין הלינוקס לVM) הדגש שלי בהרכבת המחשב היה שקט מכיוון שפרט זה הוא הכי חשוב לי. עריכה: תודה לכולם על התובנות! בכדי לחסוך לכולם את הקריאה עד הסוף, לקחתי את ההודעה האחרונה ו"עידכנתי" את הפוסט הראשון עם המערכת האחרונה ככה שהתגובות מכאן והלאה לא רלוונטיות להודעה זאת וניתן להתמקד רק בתוצאה הסופית הנה המערכת שאני קונה סופית, אני מדפיס אותה כאן בשביל אנשים אחרים בעתיד שחשוב להם מחשב שקט! ועדיין מאד חזק! (אני מקווה שלא איכפת לכם שאני משנה את הכותרת למחשב עד 6 בחז…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לחבר שצריך מחשב ביתי ובסיסי לאינטרנט, אופיס ומשחקים ברשת לילדים שלו, חסכוני בצריכת חשמל ושקט. ללא ציוד היקפי, 2000 ש"ח. בנוסך צריך מסך וחשבתי ללכת על ה - Samsung 2333T ב 820 ש"ח אני מחפש חנות באיזור יבנה (ראשל"צ, אשדוד, רחובות וכו') ואם קיים משלוח לבית הלקוח אז עוד יותר טוב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח למחשב ועוד 820 ש"ח למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, אופיס ומשחקי רשת לילדים 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך, אני מעדיף Samsung 2333T אלא אם כן יש המלצות אחרות 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם ש…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Motherboard : Gigabyte GA-8IGX CPU : Intel Pentium 2.0GHz Hard Disk : Maxtor 40GB 7200 rpm Memory : DDR-RAM 256MB 3000 MUSHKIN Video Card : Gigabyte RADEON 8500LE Sound Card : Creative LIVE! Platinium 5.1 DVD-ROM Samsung 16/48 CD-RW Sony 32x10x40 Monitor : 19" Samsung 955DF Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Enermax 350W EG 365P VE Logitech OPTICAL CORDLESS KIT (Mouse + Keyboard SW - 5.1 1500W + CENTER + SUB GENIUS
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נייד #1 HP Pavilion DV5084EA AMD Turion 64 ML-37/1MB 2.0GHZ 512MB DDR 333MHz דיסק קשיח, 80GB 4200RPM מסך: 15.4" TFT WXGA HighD 1280X800 כרטיס מסך, ATI Radeon Xpress 200M 128 MB Dedicated כונן, צורב DVDRW Multi Burner . תקשורת: מודם V.92, כרטיס משולב 10/100, One type I or II PC card slot חיבור VGA למסך או מקרן חיצוני, יציאת S-video TV-Out, חיבור למיקרופון ואוזניות/רמקולים 3 חיבורי USB 2.0, חיבור FireWire IEEE, Wireless 802.11b/g חריץ זיכרון מובנה ל 6 סוגי כרטיסי זיכרון שלט רחוק לשליטה על מדיה Altec Lansing Stereo speakers מתח : Power 65W AC Power Adapter 6cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery משקל : 2.98 ק"ג מידות :MM 433 x 186 x 354 אחריות לשנה במעבדות HP ישראל נייד #2 LEN…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישה של מחשב ראשי לבית שמיועד לשימושיים מעורבים, תכנות, גיימינג בינוני עד כבד, תכני HD ויישומי אונליין שונים. המחשב לא ישמש ליישומי עריכת וידאו למיניהם וישמש לצורך עריכה גראפית קלה ומינימאלית בלבד. המטרה העיקרית שלי היא בניית מערכת יציבה ומהירה שתחזיק 4 שנים לפחות באופן יציב וללא קרטועים (בדומה למערכות קודמות שבניתי), ותריץ משחקים כגון GTA, FIFA החדש, ומשחקי שוטר ואסטרטגיה שונים ללא בעיה, בהגדרות הגראפיות המקסמיאליות או הכי קרוב לזה, תתמוך בריבוי משימות תוך ריצה חלקה ומהירה. את המפרט הבא ערכו עבורי באייבורי לאחר שתיארתי פחות או יותר את הדרישות שלמעלה: מארז: arctic silentium T11 עם 2 מאווררים 12 ס"מ – 365 ₪ ספק: seasonic eco600 600W A.PFC 12CM – 360 ₪ לוח: …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-