עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המעבד שלי: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLA4U זכרון RAM: Ceon 2048MB 667Mhz ספק כוח: http://www.skypc.co.il/pl_product~ETK405AST~24~0.htm כרטיס המסך שאני מעוניין לקנות: http://www.skypc.co.il/sg_product~9S5750G1~8~0.htm יהיה לי צוואר בקבוק ואם כן ההגבלה תיהיה נמוכה\גבוה\אחר

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אהלן, לאחרונה רכשתי את הדגם הנ"ל מארה"ב. אני חייב לציין שבנתיים אני מבסוט ממנו כמו שציפיתי. אני רוצה לנצל את יציאת הHDMI שלו בשביל לצפות בסרטים אך אני לא מצליח. כאשר אני מחבר הכבל למחשב נשמע צליל של חיבור אך אני לא מצליח להעביר את האות לטלוויזיה. אשמח לעזרתכם. עמית

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, קראתי קצת בפורום לגבי רכישת מחשב, אני צריכה את עזרתכם בהמלצה על מפרט / קיים או להרכיב מחשב לילד בן 8 שאוהב מאוד משחקים כמו fifa minecraft ועוד התקציב הוא עד 3000 ש"ח רצוי שזה יכלול - מסך + מערכת הפעלה. המון תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. - Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler - 270 ש"ח - Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX - 1,522 ש"ח - ASUS BLITZ Formula Intel® P35 chipset LGA 775 - 1,530 ש"ח - OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 FlexXLC 3-4-4-15 OCZ2FX800C32GK - 1,208 ש"ח - Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS - 677 ש"ח - GigaByte Nvidia Geforce 8800Ultra 768Mb DUAL DVI Retail GV-NX88U768H-B - 4,613 ש"ח - LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black - 215 ש"ח - Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black - 51 ש"ח - Enermax Liberty 500W Active PFC - 650 ש"ח - Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Case - 785 ש"ח סה"כ 11,520 ש"ח המחשב מיועד לOC , משחקים ועריכה גראפי…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, אשמח לעזרה! הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 550 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו \ גרפיקה \ משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premeire \ Lightroom \ Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Visual Studio \ Virtual PC \ 3DsMax -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GTA V, Far Cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יהיו 2X1080p וראשי 1440p -לאילו הגדרו…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by aradgonen,

שלום! יש לי מחשב נייד של HP דגם pavilion Sleekbook 14 התקנתי כמה משחקים מטורנטים וכנראה שהיו בהם המון ווירוסים. אתמול המחשב נפל לי מגובה דיי נמוך ( בערך 70 סנטימטר). שמהמחשב נפל הוא נתקע כל הזמן. לא הופיעה שם התראה על תקלה בהארד דיסק (זה הארדיסק רגיל לא ssd) . עשיתי רענון לווינדוס (ווינדוס 8) והמחשב לחזר לפעול בסדר אבל אחרי כמה שעות הוא חזר להיתקע וכל כמה זמן המחשב קרס עם מסך כחול. כשאני מנסה להפעיל אותו ישר לsafe mode (לחצתי f8) המחשב עשה כל הזמן ביפים ארוכים ונתקע. הוא עלה רגיל כשעזבתי את f8 ואז גם לא היה ביפ. הצלחתי להפעיל מצב תיקון דיסק. זה יעזור? אני אצליח להציל את הקבצים שיש בהארדיסק? ממש תודה לעוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. תקציב: 3000 ש"ח יספיקו? אפשר לחרוג. אם מומלץ להגדיל תקציב אז זה גם אופציה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, מסמכי אופיס, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (עיבוד RAW בתוכנות של ניקון, בעתיד אולי גם פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Nikon View + Capture NX2 - שימוש ביתי תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם, אני רוצה לקנות לבת זוג שלי מחשב נייד, השימוש כנראה יהיה די רגיל: אינטרנט, אולי אופיס, סרטים ונטפליקס. חשוב לי שיהיה דק וקל ונעים לעיניים, אני לא מבין במחירים של מחשבים ניידים , האם 1300-1500 עם חריגה לכאן או לכאן זה תקציב ריאלי?

10. Started by cfirzzz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעבר ל-8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הגדרות גבוהות. תכני HD, קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920, מסך 23"-24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by xenocide,

היי חבר'ה, מה העניינים? טוב אז אמא שלחה אותי לברר איזה מחשב כדאי לה לקנות. המטרה היא מחשב לשימוש ביתי - גלישה באינטרנט, צפיית סרטים (אולי דרך טלויזיה) ושאר נפלאות. התקציב הוא 3000-3500 ש"ח, ללא ציוד הקפי. אם אתם חושבים שאפשר להסתדר בתקציב נמוך יותר אתם מוזמנים להציע עוד משהו, שמתי לב שאתם נוטים להשתמש רבות במעבדי AMD ולא אינטל והשאלה היא למה? מה ההבדל? האם ניתן לקבל מפרט שמבוסס על אינטל ואחד אשר מבוסס על AMD? אשמח לעזרה, תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. למומחים שלום, אשמח לקבל סיוע במציאת נייד עד 10K ללא ציוד היקפי. יכולת עמידה במכה תוכנות גרפיות שפועלות בו זמנית (FS וכדומה) דגש על זכרון RAM ומעבד וכרטיס גרפי כמובן. תודה על כל המלצה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by biodome,

היי חבר'ס מחשב לחברת רינדורים שמתבססת בעיקר על מעבד. אוברקלוק ל-4-4.2ghz בתכנון. Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1340 1 1340 Asus P6T SE s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1200 1 1200 DDRIII 1600mhz 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 760 1 760 Quadro FX 1800 768MB GDDR3 DX10 2xDisplayPort DVI PCI-E 2275 1 2275 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS 420 1 420 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 430 1 430 DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 130 1 130 Coolermaster V8 CPU Cooler 270 1 270 Coolermaster HAF922 ATX Black Case (No PSU) 560 1 560 Seasonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail) 370 1 370 Windows 7 Pro English 64Bit (With N…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. לוח: Asus P5B Deluxe מעבד: E6600 זכרון: Corsair 2GB (2x1GB) DDR2-800 PC-6400C4 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7950 GT TDH Extreme 512MB מארז: ThermalTake Kandalf VB9000SWA קירור מעבד: ThermalTake BigTyp 120 VX CL-P0310-01 ספק כוח - אפשרות 1: (Enermax Noisetaker II 600W EG701AX-VE (W ספק כוח - אפשרות 2: Antec TruePower (TP) Trio 650W הדילמה הכי גדולה היא בקשר לספק הכוח... תודה מראש על ההמלצות וההערות. עריכה 1: המערכת תשמש בעיקר למשחקים, עריכת וידאו, ושימושים כלליים אחרים (אינטרנט, Office,...)

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לאחר שראינו את מערכת החלונות 95 על שעון חכם, מגיע תורו של הראש הסיני להשוויץ עם מחשב חלונות 8.1 שלם בגודל דומה לזה של דיסק-און-קי ממוצע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%a1%d7%aa%d7%95%d7%91%d7%91-%d7%a2%d7%9d-pc-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%9e%d7%9c%d7%90-%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%97%d7%9c/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Lital Laufgas,

אחרי הרבה זמן של התלבטויות ורכישץ חשב Lenovo u430 שהתגלה כאסון רכשתי עכשיו Dell 3340. בימים הקרובים אחרי שימוש אעלה ביקורת חובבנית למתעניינים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS6 (אפטר אפקטס, פרימייר ופוטושופ בעיקר), תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, hdmi, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן קר…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם! אני חייב (!!!) לקנות מחשב חדש, ואני זקוק לעזרתכם... (למה חדש? P3 עם 128MB כבר ישן מדי, לא?) נתחיל בתקציב: 5000 ש"ח, ללא מסך. (כולל עכבר, מקלדת ושאר ירקות. עדיפות למקלדת ועכבר אלחוטיים.) את התתקציב ניתן למתוח ל- 6000 ש"ח, אבל בואו נתחיל בקטן... מה המחשב יעשה, בסופו של דבר: עיבוד תמונה. גודל הקבצים: 6MB. עבודה בפוטושופ בעיקר, אבל יש גם תוכנות אחרות של קנון, לדוגמה, שירוצו על המחשב. כנראה שיהיה מולטיטסקינג (משהו שלמדתי באתר...) בנוסף, גלישה באינטרנט, והעברת קבצים גדולה. (למרות שאני יודע שזה לא משנה כ"כ...) דרישות מינימום: 1GB זיכרון RAM. לפחות! מהיר ככל שניתן. (אשמח לשמוע על אפשרות ל- 2GB. אני יודע שזה נשמע מוגזם, אבל מאנשים שמעבדים תמונות, הבנת…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום אני חדש פה..כמה חברה מגיימר המליצו לי על האתר.. אז אני בא לבקש קצת עזרה לפי מה ששמעתי אנשים פה רצינים בניתי את הדברים העיקריים ללא ספק + מארז ואולי עוד כמה דברים המחשב נועד למשחקים כבדים,פוטושופ,ומוזיקה [צריך כרטיס כל טוב שיחזיק מערכת קולנוע למחשב ורסיבר] התקציב הוא עד 10000 שקל ללא מסך. אני רוצה מסך דק ושטוח ומוכן להשקיע עד 2000 ש'ח , כלומר המחשב עצמו יכול לעלות עד 8000 שקל. כמובן שצריך הרכבה במעבדה.. תודה לכל העוזרים מראש.. ואני רוצה שרק אנשים שבאמת מבינים יעזרו.. ד'א לא הכנסתי לוח M כי אני רוצה את ה Epox 8KDA3J S-754 sata, gbl ההוא שחסר להם ב-KSP אז או שתביאו לוח אחר כמו ה-Abit kv8 pro או שעדיף כבר להזמין את ה Epox 8KDA3J S-754 sata, gbl מפנדה... קיצר…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by leon_penko,

מחשב לאמא שלי. מבקש עזרה <blockquote>שלום לכולם אז ככה החלטתי לעשות לאמא שלי מתנה. לקנות לה מחשב. יש לה עכשיו איזה PENTIUM 4 שהגיעה זמנו אז אני מעוניין לקנות לה משהוא. היא בעיקר גולשת באינטרנט, מדבר בצ'טים בסקייפ (מקווה שלא רואה יותר מדיי פורנו). בכל מקרה. המחשב גם ישמש אותי מדיי פעם כשאני מגיע אליה לביקור בעיקר לסרטים. (אני מגיע פעם בשבועיים בערך בממוצע). בדקתי באייבורי ולא אהבתי את ההצעה שלהם. בKSP עשו לי בעיות עם הכרטיס אשראי וחשבתי לקנות את המחשב שלי מסקיי פי -סי. אגב אני גר בת"א אמא שלי בלוד. אני צריך כנראה לעשות את ההזמנה באינטרנט ולשלוח ישירות אליה את המחשב. ואז לבוא אליה ולחבר (רכב אין לי). ולא בא לי יותר מדיי להיסחף עם מחשב בכל הארץ. טוב אז נקצר בז…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by טני כליפה,

הי חברים, מחפשים לרכוש מחשב חזק ומהיר לעריכת וידאו (עסק של צילום ועד כה נעזרים בעורך חיצוני). כרגע תוכנת העריכה שיש לנו הינה פילמורה, בהמשך בטח נשדרג לפרימייר. צריכים המון המון זכרון מן הסתם, שיהיה גם לאחסון עבודות. המלצות? כיוון? סדר גודל של מחיר? צריכה כולל כל האביזרים הנלווים (מסך או שניים, מקלדת טובה, עכבר טוב).. תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. בטעות נבחר השפה האנגלית למערכת ההפעלה 7. איך אפשר להחזיר את הבחירת שפה בין האנגלית עברית ורוסית, שאבחר את עברית? גם כשאני מפעיל את השיחזור מתוך הביוס להתקנה מחדש של המערכת זה מפרמט אבל לא נותן את הבחירה בין השפות אלא מץקין את האנגלית שוב. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום אני חייל בן 20 וחובב מחשבים כמו את החיים אני כל ערב חוזר הביתה בשמחה מדליק את המסך ונכנס לחדשות ICQ MSGER וכדו' אני בודק גם הרבה דברים לכן יש לי המון חלונות פתוחים ובהן אתרים מתעדכנים בתדירות גבוהה כמו גרפים של בורסה בגלובס וכדו'.... אני אוהב גם מוזיקה ותוכנות גרפיקה כמו פוטושופ פריהנד פלש ואחיותיהן. אני חובב משחקי מחשב ברמה בינונית אני לא טוטל לוסט מכור אני משחק הרבה אבל לפרקי זמן קצרים מה שחשוב לי שמשחקים יעבדו מהר ויראו טוב כרגע יש FX5200ואני די מתבאס ממנו... אני מכור למשחקי רשת מגוף ראשון לכן ההנאה שלי היא לא להקריב את הפרצוף למסך כדי לחפש חיילי אויב אלא לשבת במרווח על הכיסא ולראות טוב ושיטען מהר יש לי איזו שריטה אני פילומן(מוריד כל קובץ שאפשר למצוא ) לכן חשו…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי מתוך קריאה ברחבי האינטרנט ולפני הרכישה מעדיפה להתייעץ עם מי שמבין באמת... התקציב היה עד 4000 ש"ח והגעתי ל4266. דיסקים קשיחים - אין צורך כיוון שיש לי. מעבד Intel® Core™ i5-11600K Rocket Lake Tray מאוורר למעבד Arctic Alpine 12 לוח אם Asus Tuf Gaming B560-Plus Wi-Fi ATX זכרון למחשב Kingston ValueRAM 16GB DDR4 3200MHz KVR32N22S8/16 DIMM כונן SanDisk SSD PLUS 480GB SATA III SSD כרטיס מסך Palit GeForce 1050 Ti StormX 4GB GDDR5 ספק כח אקטיבי Corsair CV550 80+ Bronze 550W מארז מחשב Antec NX200 בצבע שחור כולל חלון צד תודה רבה מראש.

25. Started by עמיחי3,

היי, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש ללימודים, ככה שהשימוש יהיה בעיקר גלישה באינטרנט ויישומי אופיס. ממש חשוב לי שהמחשב יהיה קליל מבחינת משקל, שהמטען שלו יהיה קליל (כי לאחרונה נתקלתי במטענים גדולים שלא באמת נוח להסתובב איתם) ושהסוללה שלו תחזיק לי לאורך זמן. ההתלבטות שלי היא בין שני מחשבים- מקבוק אייר 2020, i5 מסדרה y, הוא 256 גב, 8גב ראם או הזנבוק החדש ux325ea, הוא גם i5 אבל דור 11(!), 512 גב, 8 גב ראם כמות הזיכרון בפועל לא קריטית לי, אני כבר 6 שנים כמעט עם הזנבוק שלי ולא מגרד את המקסימום של 256 שיש לי כרגע ברור לי שהזנבוק יותר מהיר, השאלה אם ליישומים שאני צריך זה בכלל רלוונטי. בנוסף, יש לי אייפון ואייפד ויהיה נוח אם הם יתמשקו עם המח…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים