ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רצוי שיחזיק הרב זמן (הקיים בן 6) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני ומעלה - שירוץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימוש רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 BF3 Watch dogs וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לדעתי 1920X1080 או 1600X900 אבל כנראה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לקנות מחשב חדש בימים אלה ואשמח לעזרתכם. אשמח לכל עזרה בנושא, שרון.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל לפני שאני קונה אותו. המחשב ישמש בעיקר לסרטים ומשחקים כמו Need for Speed Shift 2, Test drive Unlimited 2, Dirt 3, Sims 3, GTA IV ועוד.. מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪605 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3כמות: 1 - מחיר: ₪368 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Blackכמות: 1 - מחיר: ₪369 ספק כוח: SeaSonic ET 600W Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-Eכמות: 1 - מחיר: ₪369 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9כמות: 2 - מחיר: ₪96 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3כמות: 1 - מחיר: ₪263 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACKכמות: …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחודשים הקרובים אני מעוניין לרכוש מחשב ואני כבר רוצה לסגור על מפרט, הנה מה שאני בניתי - Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Asus P8H67-M LX H67 CHIPSET Socket 1155 מוצר חדש !, יחידות 1 ₪511 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2380 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪269 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 NZXT Phantom, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2206 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 h…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל עם אפשרות לחריגה במידה ומדובר בשיפור קיצוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר לטלויזיית Full HD ומשחקים ישוחקו עליה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? ללא צורך בשקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי הלך ואני צריך דחוף מחשב חדש. -כרגע אני מעוניין במחשב עם כרטיס מסך מובנה אבל שתהיה לי אפשרות להוסיף בעתיד ולהפוך את זה למחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים. -אני מעוניין לייעד את המחשב להרבה זמן +5 שנים. המחשב הקודם החזיק לי 6 שנים. -כמו כן, רציתי לדעת אם לשימושים שלי שווה לי לקנות מחשב DDR4 והמעבדים החדשים או שמספיק התצורה הישנה יותר. 1. מה התקציב ? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם זה לא יפגע בדרישות שלי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים-בינוניים, עבודה משרדית, צפיה בסרטי HD(חיבור HDMI), עבודה עם תוכנות מסדי נתונים ותכנות. א) במידה …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שישמש גם למשחקים כמו פרקריי דום והאף לייף שירוץ טוב תחת עבודה באינטרנט עם הרבה יישומים ברקע ביחד לדוגמא מסנג'ר אייסיקיו אקספלורר טים ספיק ווינאמפ. אני לא מתכוון לעשות לו OC, לא אכפת לי איך המארז נראה העיקר שיהיה קירור סביר. ניתן לחרוג במאה שתיים או שלוש אם זה מצדיק. אני מתכוון לקנות בKSP אלא אם כן לוג'יק זולים יותר אני גר בפתח תקווה ושניהם זמינים. תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בתקציב עד 3500 אני וחבר בנינו מיפרט: דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11870 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11651 כרטיסי מסך: ASUS GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10803 צורבי DVD: Samsung SH-S223B DV…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, מסמכי אופיס, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (עיבוד RAW בתוכנות של ניקון, בעתיד אולי גם פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Nikon View + Capture NX2 - שימוש ביתי תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! המחשב הנייד שלי מתחמם ונכבה, ומגיב ממש לאט.. יש לו משטח קירור אבל לא נראה שזה עוזר יותר מדי.. מה מומלץ לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שאר המפרט: i7-4510u 6gb ram 480gb ssd kingston uv400 המחשב שחשבתי לקנות: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23200 המסך פחות רלוונטי כי 80% מהזמן המחשב מחובר למסך חיצוני השאלה העיקרית היא לגבי המעבד השימושים במחשב: לימוד פיתוח תוכנה: visual studio שפת C intellij/android studio - JAVA לימוד פיתוח אפליקציות שאר שימושים רגילים: אינטרנט, אופיס וכו... לא משחק משחקים מה דעתכם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד לצורך פיתוח (גם אנדרואיד גם .NET) שיחזיק לי לכמה שנים. תקציב של עד 6000 שקלים (אפשר חריגה של 200 שקל אבל עדיף שלא) ושיהיה לפחות ב24 תשלומים (גם אם זה אומר לשלם קצת ריבית) * מטרות המחשב? בעיקר לפיתוח - .NET ואנדרואיד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מינימום 15", עדיף שיהיה מאט אבל זה לא דיל ברייקר * רזולוציית המסך - שיהיה לפחות 1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - הייתי שמח שהזמן סוללה יהיה כמה שיותר ארוך אבל אני רוב הזמן עם מטען ככה שזאת פחות בעיה …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מפרט למחשב אשר ישמש לצפיה בסרטים + גלישה מול הטלויזיה בסלו, כמובן שמדובר בסרטים ב full HD אין לי בעיה לקחת מכשירים כמו gaida או xtreamer אפילו, רק אני רוצה להבטיח שהסרטים ירוצו כמו שצריך ושאוכל לגלוש (ב xtreamer שראיתי אין אפשרות לגלוש לכל האתרים רק לאתרים שמוגדרים במכשיר) תודה רבה איתי[br]פורסם בתאריך: 9.03.2011 בשעה 15:24:56 ועוד סוגיה:אני מתכנן לקנות xbox360 עם kinect האם הוא יכול למלא את הצרכים בנושא סרטים וגלישה ? או שאני באמת חייב גם מחשב וגם xbox ? תודה מראש על העזרה איתי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הציעו לי את ה Inspiron N5010-7300 DELL בתצורה הבאה במחיר של 3400 שקל כולל אחריות VIP ל 3 שנים מעבד Intel i3-370M(2.4GHz) Mobile CPU מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED מצלמה Integrated 1.3 Mega Pixel Camera צבע Mars Black זיכרון 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel נפח איחסון 500GB Serial ATA (5400RPM) כונן 8X DVD+/-RW Drive including software ספק כח Inspiron 90W AC Adapter סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION No Carrycase Required כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 תקשורת אלחוטית Europe Dell Bluetooth 365 Card Dell Wireless 1501 (802.11g/n) Mini Card ROW מקלדת Internal Hebrew Qwerty Keyboardמקלדת מלאה כניסות ויציאות USB2.0 X 3 VGA HDMI X 1 קורא …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בלי מסך מקלדת עכבר. צורב עם SATA ASUS זכרון 4 גיגה מתאים משחקים כבדים ועוד. מארז גדול הכי יפה עם תמונה. זה בשביל חבר שלי. מחשב שלו הלך נישרף. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7400 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!!! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פארקריי 4 אססין קריד יוניטי באטלפילד הארד ליין (כל הכבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם טוב למרבה הצער אין חדש תחת השמש בכל הקשור למחשבים ניידים עם מעבדי אינטל ו - AMD. לא חל שום שינוי דרמטי מבחינת יעילות אנרגטית אצל שתי יצרניות המעבדים, כך שבתכל'ס לא נותר ליצרניות הניידים אלא להציג את אותו הדבר באריזות חדשות, שנראות יותר יפה מבחוץ על חשבון ביצועים ונוחות שימוש. לכן, אין ממש טעם להמתין לדגמי 2024, בטח בסגמנט הניידים ללימודים ואף ליצירת תוכן. בתערוכה לא הוצג מחשב עם מעבד קוואלקום. זה יקרה בהמשך השנה ואולי משם תבוא הישועה.
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, נא חוות דעתכם לגבי המפרט הבא. מחשב מיועד למשחקים ושימושים רגילים נוספים. המחשב מיועד לתפקד לתקופה של לפחות 5 שנים, רכיבים איכותיים ואמינים במסגרת התקציב, וכמובן שלא ירעיש. הכנתי את המפרט הראשוני הבא, ויש כמה התלבטויות: מעבד- Intel Core i5 9500 3.0Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray https://ksp.co.il/?uin=66475 קירור למעבד- ( מתלבט בין שני הדגמים ) Noctua NH-D15S https://ksp.co.il/?uin=28083 Corsair Hydro H55 Quiet CPU Cooler https://ksp.co.il/?uin=19004 לוח- אם- ( מתלבט בין שני הדגמים ) Gigabyte Z390 M GAMING LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברצוני לבקש את עזרתכם לפני רכישת מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם זה שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. tomb raider החדש, the witcher 3, the division -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ''22 -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רצ"ב מפרט מחשב ביתי שהרכבתי, שנועד לתת מענה לשימושים הסטדנרטיים + משחקים . שימושים סטדנרטיים אני מתכוון לכל מה שבד"כ עובדים עם המחשב מלבד גרפיקה או עריכת סרטים. את המפרט הרכבתי בחנות האינטרנט של RSM ויצא לי סכום סופי של 4900 . התקציב שלי למחשב הוא 4000 + 1000 למסך בגודל 22" . ז"א שאני זקוק לעזרה להוזלה של המפרט מכיוון שאני חורג מהתקציב שייעדתי. כמובן ש +-150 ש"ח אני יעמוד בזה, אבל המטרה היא 4000 ש"ח . להלן המפרט: מעבד: Intel (חשוב לי שהמעבד יהיה מתוצרת Intel) Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray מחיר: 907 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 מחיר: 123 לוח-אם: Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 מחיר: 666 זיכרון מערכת: Transcend 4G…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
את הלוח אם כבר יש לי אני צריך להתאים עליו מפרט בסיסי של כרטיס מסך, מעבד וזכרונות. הלוח אם: ASUS Maximus III Formula כרטיס מסך: HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E 1390 ש"ח מעבד: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tra 1380 ש"ח זכרונות: 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 550X2 = 1100 סה"כ: 3870 ש"ח מה אתם אומרים? אני יודע שלא רשמתי דיסק קשיח אני מתכנן לקנות SSD ובזה אני לא צריך עזרה.. המחירים הם כולם מKSP אם מישהו מכיר חנות יותר זולה הוא מוזמן להמליץ.. אני גם מבקש המלצה על ספק כח אני חושב משהו סביבות 700-800W אני רוצה שיספיק לי במידה וארצה להוסיף עוד כרטיס מסך וכל מיני קישוטי מודינג קירור וכו'... תודה מראש על העזרה..
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מה שהכי טוב לפי דעתכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לרוב משחקים וגם קצת בphotoshop ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הגודל הוא 19" TFT והוא כרגע על מ1024 על 768 והמקסימום הוא 1440 על 900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Battlefield Bad Company 2 GTA iv CSS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי:2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך: לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב:2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).:לא ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים:18.5 אבל אני אולי קונה יותר מאוחר מסך של 27. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד:כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-