ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מבין קצת במחשבים אבל המון זמן לא קניתי מחשב חדש (בטח לא נייד) ככה שאני לא ממש מכיר את המחירים בשוק ולא מכיר את כל הדגמים של המעבדים (יש כל כך הרבה סוגים של I3\5\7) או את כרטיסי המסך. אני צריך לקנות מחשב חדש, בעקרון הוא אמור לשמש ללימודים אני כנראה לא אריץ עליו משחקים כבדים (אם בכלל) אבל בגלל שזה לא מחשב נייח ואני מאמין שאם אני אקנה מחשב עם כרטיס מובנה הוא לא יריץ שום משחק אני רוצה לקנות כבר מחשב עם כרטיס מסך סביר (שיריץ לדוגמא פיפא ו-NBA החדשים ולא יקרוס כשייצאו חדשים בשנה הבאה) לא ממש חשוב לי שזה יהיה ב-Ultra או משהו כזה, כי מדי אני פעם אני מאמין שארצה לשחק בו. שורה תחתונה אני רוצה מחשב עם מעבד טוב (נניח I5) כרטיס מסך נורמלי (פירטתי למעלה) ו-SSD, השאלה שלי ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב לצרכים של לימודים, פוטושופ ותכנות (Matlab) ותוכנות דומות. באופן כללי הדרישות הם: מחיר עד 3500 מסך 15 מעבד i5 / i7 עדיפות ללא כונן אופטי (אבל לרוב שהסתכלתי היה) זיכרון RAM 8 לפחות כרטיס מסך לא מובנה ! אין עדיפות לSSD כי הנפחים מאוד קטנים בשבילי ומחשב עם SSD והארד דיסק מעבד לתקציב שלי שני המחשבים שהסתכלתי עליהם הם: http://ksp.co.il/?list_compare=.27142..27156. 1. חשב נייד Dell Inspiron 15 5000 5558-52008G14GB3Y - צבע שחור מחשב נייד מבית DELL בעל מסך 15.6 אינטש, מעבד Intel® Core™ i5-5200U 2.2GHz - 2.7GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB וכונן קשיח בנפח 1TB ומאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® 920M 2GB יצרן: Dell, דגם: Inspiron 15 5000 5558, גודל: 15.6'', מעבד: I…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי 250-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית , תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FL STUDIO אני בעתיד אלמד עוד ואעבוד איתה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD ASS MINECRAFT ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך דיי גדול 24 אינצ אולי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיראו טוב, אם תראו…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום , רכשתי מחשב נייד מדגם לנובו y50 אני נכנס לצג עושה מאפיינים וזה פותח לי את ההגדרות של אינטל ויש במחשב 960M איך אני הופך אותו למעבד גרפי היחיד והראשי ? או שיכול להיות שהוא פשוט מופעל בשעת צורך לא הבנתי איך זה פועל לעזרתכם אודה תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל תואר בקרוב ואשמח להמלצה על מחשב. * מטרות המחשב?בעיקר שימושים פשוטים (אופיס), אם אפשר מחשב טיפה חזק שיוכל להריץ גם משחקים ישנים (אז כרטיס מסך סביר) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 13 אינץ', לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? עדיף HD, לפחות 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad, משטח עכבר * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות חצי טרה, אשמח גם למילה מה זה השילוב ואולי אשקול את זה. * כונן אופטי? Nice to have * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8 אלף מקסימום 10 אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מיועד לסחר בשוק ההון יריץ 4 מסכי 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4 מסכים זרוע …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר קיבל הצעה למחשב נייד DELL 3543 ב 2590 ש"ח (KSP). רצינו לבדוק האם יש מחשב משתלם יותר עד 3000 ש"ח. מה שחשוב לו זה הארדיסק גדול, לפחות 700+ ג'יגה, מסך טוב, וסוללה חזקה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לנייד לשימושים בסיסיים , אינטרנט אופיס וכדו(מיועד למורה). חשוב שיהיה נוח לנשיאה, ונוח לשימוש משרדי. מסך לפחות 15 אינץ. חשוב גם שהמקלדת תיהיה מקלדת מלאה, עם המספרים בצד ימין. תקציב 2500 עם אפשרות לחריגה. אשמח אם תוכלו גם להמליץ לי על חנות אמינה שאוכל לרכוש ממנה. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Witcher 3, Call of Duty, Assassin's creed, GTA V , Batman Arkham knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Benq GL2450 24 inch, רזולוציה ( 1920X1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! על איזה משטח מומלץ לשים את המחשב נייד משטח עץ או זכוכית או משטח אחר שאתם ממליצים חוץ ממשטח קירור?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה שה DV6000 הישן והטוב שלי הלך אתמול לעולמו, ביפ אחד ארוך ושניים קצרים בהפעלה וכלום, נראה שזה קשור לכרטיס גרפי ששווק חיים אחרי כ 8 או 9 שנים של שירות נאמן... דרישות : שום דבר מיוחד,רק שיהיה אול ראונדר ויוכל לעשות קצת והרבה מהכל בצורה סבירה, וביחוד אמינות ויציבות. מעדיף מסך גדול, 15.6. לא מעונין בדגמים זולים מדי. אין ממש הגבלה בתקציב, משהו בין 4 ל - 7K אני מניח. יש כל כך הרבה דגמים שאני פשוט אבוד... תודה רבה לממליצים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד DELL VOISTRO 2520, האם זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מפרט של המחשב נייד : מעבד i5 4200H זכרון 2X4 DDR3 דיסק קשיח של TRANSCEND M.2 256GB ועוד אחד של HGST 1TB 7200RPM כרטיס מסך GTX 860m גודל המסך 15.6 - 1920x1080, PLS מה המחיר שלו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 6K-5 ? (קראו למטה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ואפשר לחסוך, אני לא יודע כמה אני צריך להוציא בשביל הדרישות שני מצפה מהמחשב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ^^ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים על הגדרות מקסימליות (או כמה שיותר קרוב לזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA 5, Withcer 3 ועוד משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD (לא נכלל בתקציב) -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב על מנת לעבוד עם אוטוקאד מה דעתכם על המחשב הנ"ל ? http://www.espir.co.il/pl_product~Espir6~6~16.htm אשמח לחוות דעת האם כדאי לשדרג רכיבים ? מה איכות המעבד ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד i5 3470 לוח אם gigabyte b75m-drv זכרון 2 סלוטים של 4 כל אחד במהירות 1333mhz ספק SeaSonic 500W 80+ Bronze SS-500ET vכרטיס מסך gigabyte hd6850 1gb מארז coolermaster cm 690 ssd crucial 128gb m4 Western Digital WD5000AAKX 500GB מאוורר למעבד של זלמן
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב לחמותי לשימוש משרדי ומשחקים לא עתירי גרפיקה - משחקי אינטרנט\גרפיקה דו מימדית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בהכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית\משחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?_3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך _אפשר לנסות לחסוך אם זה לא פוגע משמעותית במפרט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?_בסביבות ה 200~300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?_גימינג וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)._אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב._gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)._21 אינץ ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?_בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
הבהרה: מעוניין שתהיה למחשב אפשרות להכיל שני כוננים קשיחים. האחד למידע והשני לתוכנות. התקציב הוא למחשב עם כונן אחד בלבד. השדרוג יעשה באופן עצמאי (תקציב של כ 500 שח). כך שסהכ עלות המחשב תהיה כ 5700 שח. עד 2.5 קג. עד 15.6 אינץ מסך מאי I7 4700HQ ומעלה זכרון 16 ג"ב. כ.מסך 840M 4gb ומעלה. אפשרויות: 1) Y50 שאינו עומד בדרישות. אבל אולי אפשר לשדרג ל512gb SSD בעוד חצי שנה (850 שח נגיד) ולעשות מחיצה של 120גב לתוכנות. http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..853..2062.&list=1&sort=2&glist=0&uin=25568&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 2) אייסר N7 591G.עומד בכל הדרישות אבל לא אוהב את הברנד. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21901 המלצות? הערות ? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עבודה משרדית בעיקר * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שפחות (ניידות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיספיק ליום עבודה מחוץ למשרד (9 שע). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים החלטתי לקנות מחשב חדש הוא יהיה בעיקר לצורכי לימודים סרטים ומשחקי ספורט בעיקר, אשמח אם גם יוכל להריץ משחקים טובים שיש כיום בשוק אבל לא אם זה חורג מהתקציב אין צורך במסך ובשאר הציוד חיצוני תודה רבה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן, לפי כמה התלבטויות חשבתי ללכת על הXPS 13 החדש, המחשב יהיה מיועד בעיקר להרצת מחשבים ושרתים וירטואלים וטיפה גיימינג. חשבתי ללכת על גרסת ה 5200U FHD i5 עם 256 SSD ו8GB RAM, מה אתם אומרים, יתאים לצרכים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב שיוכל להריץ SolidWorks, בתקציב של 5K (עם חריגה עד 5.5) עם המפרט הבא: * מטרות המחשב? סרטוט SolidWorks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או 17. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות ל- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות * משקל רצוי? אין דרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישות, כמובן שעדיף שיחזיק כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בהחלטה לגבי מחשב נייד. ההתלבטות היא בין שלושה דגמים לכל אחד יתרונות וחסרונות מבחינתי. צרכים: מסך - 14 אינץ, מט, עדיף מסך עם פאנל IPS מערכת הפעלה - windows 7 מעבד - I5 זיכרון - לפחות 4 ג'יגה אמצעי קלט - touchpad רצוי ללא Pointing stick מקלדת - עם שטח עבודה כמה שיותר גדול ונוח - חשוב! משקל - באזור ה- 1.6 -1.8 זמן סוללה - לפחות 4 שעות יציאות- 3 יציאות USB 3.0 ו-HDMI כונן קשיח - 286G - SSD מחשב שקט עם מערכת קירור טובה Dell Vostro 5480 VM-RD33-8938 כ- 4,300 ש"ח יתרון - שירות של DELL, כיום משתמשת ב- vostro 3500 כך שהממשק לא יצריך הסתגלות, זול יחסית לשניים האחרים חסרון - לא מגיע עם SSD, אפשר לשדרג אבל אז האחריות on site לא תופסת (אחרי בירור מול DE…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק הכבד ביותר באטלפילד 4
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-