ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 וכן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הפקת אנימציות תלת מימד, עריכת וידאו, תכנות כבד וAI לשם פרוטוטייפינג לפני התקנה בענן 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תלוי בהפרש המחיר. ייתכן שאריץ איזה מודל AI בזמן שאני ישן בבית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני לא עושה פרסומת לXiaomi air, אבל אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. תקציב עד 3000 שקל, לעיצוב, עריכת ווידאו ותכנות ונתקלתי במחשב הזה. http://www.gearbest.com/laptops/pp_421980.html?wid=4 הוא פשוט נראה לי הכי טוב בתקציב בפער, ונשים בצד את זה שהוא נראה מצוין. כל חיפוש שעשיתי על המחשב הזה בארץ הוביל רק לכתבות על ההשקה שלו. וחיפושים באנגלית מניב הרבה ביקורות טובות באנגלית, הבעיה היא שהרוב ממומן. בכללי אני נוטה תמיד יותר להאמין לביקורות בעברית.. לא בגלל השפה, אלה בגלל שאיכשהו בארץ זה עוד לא סופר דופר מסחרי כמו בחול. מה אתם אומרים? אפשר לקנות בראש שקט או שיש משהו שאני לא יודע? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, לאחר שש שנים עם אותה גרוטאה שהחלה כבר להתאבן צברתי מספיק כסף בשביל להרשות לעצמי לקנות מחשב חדש, וחזק. תקופת האי-קנייה הארוכה הותירה אותי לא מעודכן יחסית, עם ידע מועט למדי על מה עדיף ומה לא, ובעקבות-כך אני פותח את הדיון (נושא?) הזה בשביל שחברי הפורום, שמבינים בעניין, כך אני מקווה לפחות, יוכלו לעזור לי. בתקווה. המחשב מיועד למשחקים, ובעקבות כך יש דגש על הנושא של גרפיקה ו"חלקות" קבלת התמונה והנתונים. אין צורך במדפסת, סורק, Web-cam ושאר ירקות מהסוג הזה, כמו-כן אין צורך בכרטיס קול משובח או ברמקולים איכותיים, מכיוון שאוזניות הן בגדר חובה אצל כל Gamer רציני. עכבר MX500 של Logitech, או MX510, אם ידוע לכם היכן אוכל למצוא את העכבר הנבחר במחיר המשתלם ביותר אשמח. כמו-כן ח…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת. 2. השימוש העיקרי יהיה צפיה בסרטים ברזולוציה של 2560x1440(זו הרזולוציה של המסך), בנוסף גלישה ושימוש בתוכנות אופיס. אין שום שימוש במשחקי מחשב. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיף שיהיה שקט כמה שניתן אז מניח 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט ואני צריך שתגידו לי אם הוא טוב ואיזה כרטיס מסך כדאי לי לשים בלי לחרוג מהתקציב.. מעבד P4 2000MHZ לוח אם Gigabit 8IGMLT זכרון 256 DDR דיסק קשיח Maxtor 40GB 7200RPM סידירום Pioneer DVD כרטיס קול Audigy 5.1 כונן תקליטונים רגיל מארז 300W עם 2 מאווררים מודם 56KBPS כרטיס רשת 10\100 רמקולים Altec ATP 3E מסך SAMPO KM-718 סך הכל: 5707 (וזה כולל GeForce 4 400MX TV Out) אז כמו שאמרתי, זה טוב? ואיזה כרטיס מסך כדאי לי לשים במסגרת התקציב? (6000+-) בתודה, עומר.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעסק מחשב יהיה טוב וזול תיעבוד עם אופיס+תוכנה מכירות ומחירים אני רוצה בו סטיק 512 צורב מארז פשוט+ספק לוח טוב וזול עם יציאת מסך עליו מעבד פנטיום 4 אם אפשר הסכום עד 2500 ואם אפשר פחות משחב שיהיה דלוק בערך 8 שעות ביום ולא יתאמץ בעיקר התוכנה וקצת אינטרנט תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכל מומחי הפורום שלום רב. אני צריך לקנות כארבעה חמישה מחשבים למשרד. . מה התקציב המקסימאלי? לא יודע, דרישות בהמשך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית עם מולטי טאסקינג בתכנות קל באקסל בדפדפן בmysql בוורד בvnc viewer ותוכנות דומות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך FHD גדול 20-23 אי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מארז - Thermaltake V3 ספק - In Win Power Man 450W Real (שלוש שנות אחריות) מעבד - Intel® Core™ i5 750 2.66GHz (+ קירור מקורי של Intel) לוח אם - GA-H57M-USB3 GIGABYTE כ. מסך - Sapphire ATI Radeon HD 5450 512MB DDR2 דיסק קשיח - Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer / Samsung 1T HD103SJ המחיר יצא 2540 (כולל הרכבת מחשב) ** זיכרונות אני מוסיף בנפרד (מיד 2 - זה משנה? יש אחריות לכל החיים) ** המחשב מיועד לעבודה בייתית משרדים כבדה (אין משחקים כלל, אין OC) כמה שאלות: 1. איך המפרט באופן כללי? אני חושב שהמחיר טוב 2. הספק הוא ג'נרי? הם טוענים שזה יבוא אישי שלהם ומספקים 3 שנות אחריות ורושמים שהוא מותג. העלות של זה היא בסביבות ה-220 שקלים, מה אתם אומרים עליו? למישהו יש ניסיון? הוא נשמ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המלצה למחשב נייד לעבודה, שימוש באופיס ואינטרנט בעיקר. שיהיה חזק, מהיר, אמין, יחזיק מעמד לתקופה ארוכה. קל.13-14'' זיכרון אחסון גדול יחסית. זיכרון עבודה 16GB לפחות מחיר כ 3,000 מקסימום 5,000 תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל השנה לימודים לתואר הנדסת חשמל ואלק'. הייתי שמח לשמוע על הצעות למחשב נייד פרקטי ללימודים מעדיף גודל מסך של 13.3 (15 נראה לי גדול מדי, מה דעתכם?) וכמובן, סוללה בריאה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אני סטודנט, ברור שלנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב - לימודי הנדסה, על כל האספקטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - MATLAB, MS Office, Visual Studio 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3800-3900 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ50 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Skyrim , BF3 , Metro 2033 וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אנא הכינו מפרט אחד עם קשיח, ואחד בלי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 6. 6. האם מתוכנן OC? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? OC קל לכרטיס המסך, תלוי בכרטיס. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה -…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב? התקציב 2000 שקל, עדיין לא ברור אם מזומן או לא. 2. מטרות מחשב- המחשב נועד למטרת לימודים לתלמיד בכיתה י', וגם למשחקים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד היקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - כונן דיסקטים, כונן דיסקים, dvd, צורב, מסך, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? amd 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?-לא. 7. האם אתם צריכים הרכבת מחשב במעבדה?-כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?- כן: שבמפרט כרטיס המסך יהיה אונבורד, ושתהיה אפשרות טובה לשידרוג המחשב להפעלת משחקים כבדים והוספת כרטיס מסך טוב בעתיד. החלקים הדרושים בעצם הם: מעבד,לוח אם (עם כרטיס מסך וקול אונבורד), זכרון, מארז+ספק, ולגביי כונן קשיח יכול להיות שאוכל להשיג…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אפילו קרוב לטווח של 3000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים- בינוני, עבודה משרדית רבה, תכנות - פרנסה, קידוד וידאו - בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse\Netbeans\Visual Studio (כבד מאוד, רצוי שהסימולטורים לניידים בעיקר יעבדו כמה שיותר מהר), Virtual Box- מזדמן\נמוך מאוד, virtualDub(תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty למיניהן, Battelfiled…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 וחצי שנים שמתחיל קצת להתעייף (ולהרעיש) המפרט שלו: מעבד - PD 2.8 4M DUALCORE לוח - INTEL G965 דיסק קשיח - 250 , 160 , 80 זכרון - 1GB DDR3 667 *2 צורב DVD LG ספק 300W יש טעם לשדרג את המעבד למעבד הבא - Pentium E6500, 2.93GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore או שעדיף לשים כסף בצד ולקנות חדש?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי התייעצתי איתכם על קנית מחשב מחר אני הולך להזמין אז תגידו מה אתם אומרים שכדי לשפר רגע לפי הקניה ? AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 630 ש"ח 1 ABIT NF7 Nforce 2 AMD 598 ש"ח 1 TwinMos 512MB 333MHZ PC 2700 DDR 353 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 597 ש"ח 1 Hercules 3D Prophet 9500 Pro Radeon 128MB OEM 1,186 ש"ח 1 COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB 337 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 250 ש"ח 1 FLATRON 19 F900B 1,648 ש"ח 1 HP 3325C 288 ש"ח 1 Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard …
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב הוא 7000 ש"ח, שיכלול גם מסך. חשוב לו שהמעבד יהיה חזק,לוח אם אמין, הארד דיסק גדול. השימושים הם בעיקר משחקים, הורדות, סרטים. זהו נראה לי.... אם אפשר להציע מפרט אחד עם מסך ואחד בלי זה יהיה טוב, כדי שאני אוכל להראות לו את שני האופציות. תודה לעוזרים מראש
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Intel Core i7 930 2.8Ghz 8MB Cache BOX - עם קופסה וקרור מקורי NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler GIGABYTE GA-EX58A-UD3R INTEL עם קופסה מקורית וכל מה שמגיע איתה (גשר SLI) 2 HD של SAMSUNG F3 500GB 7200RPM. SSD - CRUCIAL M4 256GB. Sapphire Pure 625W Modular EPS Psu עם כל הכבלים +קייס לאחסון כבלים שהגיע עם הספק מארז Fractal Design Arc Midi R2 Black בן 3 חודשים + 2 מאווררים שהוספתי לו (המאווררים SSR2-140 - 140mm R2 Silent Case Fan - Fractal Design) Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3K3/12GX) בני קצת פחות משנה. כרטיסי מסך : Gigabyte GeForce GTX660 TI 2GB GDDR5 192 bit WindForce2 Overclocked בן שנה וחצי עם קופסה מקורית. EVGA GTX 6…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משחקים, מיועד גם ל-OC, מתכוון להחליף כרטיס מסך בהמשך... סביר?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אנשים יש לי מחשב שכבר חגג בחופש הגדול את יום ההולדת השני שלו וכבר מזמן איבד את ימיו המפוארים ובגלל התקציב הדל אין לי כסף לקנות מחשב חדש אבל אם מאמץ ומו"מ עם ההורים אולי הצליח לגייס איזה 3000 שקל ורציתי שתעזרו לבחור מה עדיף אז ככה יש לי במחשב בעיקרון: מעבד p-3 667 לוח אם כלשהו כרטיס מסך g-force 2 mx 400 64mg כרטיס קול sb live דיסק קשיח 30gb 7200 bardoda צורב מיצומי 40/20/48 dvd מסך סמסונג 17 שטוח זיכרון sdram256 ועוד חשבתי לשדרג את ה: 1.כרטיס מסך -ל g-force 4 ti 4200 128 mb 2.לוח אם - לא יודע תגידו לי אתם משהו באמצע 3.מעבד משהו בסביבות ה-2000 מג"ה amd/ p-4 4.זכרון 256 rdram/ddram טוב אני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים על זה מה כדי לשנות (?) איזה מעבד עדיף amd או inte…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד עם מסך 12-13 אינץ' וזמן סוללה גבוה. כמובן שרצוי שיהיה לו מעבד, זיכרון וHD טובים כמה שאפשר במסגרת התקציב שעומד על 5000 ש"ח (אפשר לאחר מאמץ 6000 ש"ח). רצוי שיהיה מהחברות המוכרות (עדיפות פחות לDELL) וכמובן אחריות ארוכה ככל האפשר (רצוי 3 שנים). כמו כן, הייתי שמח אם לא היה לו כרטיס מסך סטנדרטי של Intel אלא משהו שבכל זאת יאפשר להעביר את הזמן באיזה משחקון (כמובן שלא באיכות של מחשב ביתי, ובכל זאת..). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש לי dell inspiron 1545 ואני ממש מרוצה - מבחינת ביצועים ושימוש יומימי אבל הוא קצת גדול - אז החלטתי לקנות dell-vostro-1014-t66. אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות ספציפיות (אם אפשר בשוואה לinspiron זה יהיה מצוין) השימוש הוא בעיקרון לסטודנט למדעי המחשב. בעיקר אינטרנט. אני לא משחק.. רואה סרטים פה שמה.. 1. זמן סוללה - ארוך\קצר 2. התחממות (חשוב!) - הבנתי שיש לפטופים שלאחר שימוש מתחממים ואי אפשר להניח אותם על הרגליים 3. פד לעכבר - תחושה כללית 4. מהסתכלות בפורום הבנתי שהרמקול שלו חלש. כמה חלש הוא? בvostro 1320 שמעתי שהוא חלש. כי בinspiron והסטדיו הוא מצוין לטעמי 5. מסך - רשום שהוא מבריק - ראיתי שרשמו בפורום שהוא מאט? האם מפרט קבוע? או שזה משתנתה 6. באתר של notebookclub רש…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב נייד ולכן חלק גדול לא רלוונטי, אבל עדיין מילאתי את השאלון בהמלצת askme. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בסיסי, אפשרות לפוטושופ קל (מקווה שזה לא מקפיץ את המחיר מאוד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. --------------------- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ביקרתי פה המון שנים.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, ניתן לחרוג עד 10,000 בשביל שדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, שרת מדיה לטלויזיות בבית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן 2T 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קריטי מאוד, המחשב נמצא בסלון 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחר בירורים רבים ומחקר לא קטן החלטתי שאני הולך להזמין אחד מהניידים האלו: dell inspiron 1520 או hp pavilion 6690ej. אני רציתי לראות את דעתכם על שני הניידים ולראות את ההשוואה שאתם תעשו בכדי שאוכל לעשות בחירה טובה יותר. מהחנות שממנה אני מתכוון להזמין הצלחתי להשיג מחיר די נמוך וזהה בשביל שני הניידים, אז אל תתייחסו למחיר. אני אישית מעדיף את ה-pavilion, מבחינה כללית וכוללת. הדבר היחידי שבגללו אני שוקל את ה-inspiron הוא כרטיס המסך הטוב יותר (8600gt). אני סטודנט בטכניון, ובחרתי באלו כי אני מעוניין במשהו מעבר לצרכים הטכניים היבשים שלי מהנייד. גם גיימינג. משהו שיחליף את המחשב הביתי שלי במשך השבוע. בכל מקרה, שאלתי היא זאת: אני מעדיף מאוד את ה-pavilion. וזה בעצם הנייד שא…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מדבר רק על המחשב, בלי מסך, מקלדת וכדומה (חוץ מרמקולים שגם נדרש). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? דינמי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים, תכני HD , אינטרנט וכדומה. 3. ציוד הקפי - רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג מה זה \= 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מו…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-