עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Rinkadink,

אני צריך מחשב למישחקים נקודה. הכרטיס מסך הוא 7800GTX 512M של ליטק. זה קבוע. כל השאר לפי בחירתכם... לא צריך עכבר ומיקלדת. לא צריך רמקולים. עדיפות ל AMD כמובן. מה שצריך זה : לוח אם ,דיסק קשיח,זיכרון,מסך,מארז,ספק טוב,מעבד ו צורב דיוידי. תחסרו את עלות כרטיס המסך מהתקציב. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי, לאחר בנייה קודמת מוצלחת של מחשב לפני כשלוש שנים, אני פונה פה שוב במטרה לבנות מחשב נייח עדכני יותר לצורכי עבודה. בעיקרון אני מחפש מחשב נייח עם הרבה RAM, מעבד טוב, וזיכרון SSD למערכת ההפעלה. לא חשוב לי כל כך כרטיס המסך, כדאי שיהיה "מספק" - אם לוח-האם טוב ומגיע עם כרטיס מסך מובנה שמספיק טוב לסרטים, ומעט Photoshop ו-Illustrator - זה מקום טוב לחסוך עליו. לא הייתי רוצה להתפשר כלל על SSD לפחות בנפח של 256GB למערכת ההפעלה ותכנות, ואשמח לראות גם את העלויות עבור ~500GB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, אשמח לעזרתכם אני אמנית שמתכננת עבודה בזמן אמת שאצה בפייתון ומעבדת וידאו המגיע ממצלמה ומוציאה את התוצאה אל המסך. צואר הבקבוק הוא במעבד, התוכנה רצה בריבוי נימים ואני מעוניינת במחשב עם Core i7 4930K בנוסף אני רוצה כרטיס מסך טוב (יתכן שהמחשב ישמש לעריכה בעתיד), זכרון 16 גיגה ב 2 סלוטים, SSD קטן למערכת ההפעלה (Ubento( דיסק של 1T המחשב צריך לעבור מהסטודיו למספר חללים בשנה הקרובה, והייתי רוצה מחשב קל לשינוע וכמה שיותר קטן. תודה רבה לכם, מירי

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום אני רוצה להרכיב מחשב חדש ואשמח לקבל עזרה ב build. המטרה שלי במחשב זה להיכנס לתחום ה VR בכיף. מבחינת תקציב אני לא מחפש בהכרח את הטוב ביותר, אלא יותר את ה best value for money. כבר יש לי SSD 500gb של Samsung EVO וקניתי את הכרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 1070 Ti FTW ULTRA SILENT GAMING, 8GB GDDR5 https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-SILENT-Gr…/…/ref=sr_1_5… התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, לא כולל מה שכבר הוצאתי על הכרטיס מסך והזכרון. ולגבי מארז אני לא בטוח אשמח לקבל גם במפרט אבל מקסימום יכול להשתמש בקיים שלי אם התקציב גבולי.

5. אני צריך חוות דעת זריזה על המפרט הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPCE5200_lg בפרט על כמה יעזור לי לשדרג את כרטיס המסך לאחד מאלה שמוצעים שם ( חשבתי על ה "Geforce 8400GS 512 upto 1024") ואולי גם הספק, שאמרו לי פה מספר פעמים שלרוב לא שווה כלום בעסקות כאלה) כל השאר נראה לי בסדר גמור, אם כי אני לא כל כך מבין בזה. המפרט בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, סרטים, משחקים לא כבדים(לא יהיה אסון אם הוא לא יוכל להריץ כל משחק חדש שיוצא לשוק) והמון מוזיקה. ציוד היקפי יש לי. בעיקר חשוב לי התמורה לכסף כי התקציב לא גדול, ואם למישהו יש מפרט חלופי להציע לי אני אשמח(ולא בחלקים מחנויות לא ידועות, זה קצת מלחיץ אותי. ) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by k22,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ותיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). W2350T או e2350t -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. חבר שלי ביקש שאני יחפש לו מחשב אנטיקה, משהו כמו: Intel pentium mmx 133-200mhz 32mb sdram ומעלה לוח אם לא משנה מארז הכי דראק הארד דיסק 2gb ומעלה כרטיס מסך אפילו 1mb לא צריך סידירום לא צריך פלופי ולא צריך מסך בקיצור רק המחשב עצמו הוא צריך את זה, בשביל לחבר דרך נתב או משהו כזה שתי מחשבים יותר חדשים. יש לו אחד פנטיום 4, 1400mhz, ואחד פנטיום 3, 1000mhz. המחשב הזה ישמש בתור הנתב או משהו כזה כדי לחבר בין שתי המחשבים. על מי שיכול למכור ב-100 עד 150ש"ח, זה יהיה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. המחשב שלי היה מחזיק לי מבדיקה שעשיתי לפני קצת יותר מחצי שנה כ3ו50 דקות (כשהוא מגיעה ל10 אחוז סוללה) כבר תקופה אני מרגיש שהמחשב לא מחזיק שעתיים ועשיתי אתמול בדיקה גלשתי והשארתי אותו דלוק עד 10 אחוז והוא החזיק לי רק שעתיים מה ניתן לעשות ? מחשב ASUSN550JV

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Iv0ry,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ' של דל חח או 20 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

10. Started by ronmar,

שלום. אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד העומד בדרישות הבאות- * מטרות המחשב? תכנות, אינטרנט עבודה משרדית * גודל המסך? עדיפות למאט (אם אני לא טועה יותר טוב מבחנית תאורה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD, לפחות 128GB, עדיף יותר אם נכנס במחיר. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אני מביא את המחשב מארה"ב אז אני מניח שאני אוכל להביא מחשב יותר ט…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by hezi508,

שלום לכולם סופסוף קיבלתי את הנייד החדש שלי אסוס UL50VT אני רוצה לחרוט עליו עברית מישהו מכיר חנות טובה ואמינה שעושה את זה או שצריך לסוע לחולון ל PCGRAPH חזי

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוח אם: ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E זיכרונות: Twinmos 1GB DDR-II (2X512MB) 667 mhz דיסק קשיח:250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטס מסך:eVGA-7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E צורב: Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer מארז:4JA-L-DT807 ATX MIDI 500W Max Silver סה"כ 3830 האם כדאי לי הלחליף לוח אם ? אבל אם כן אז אני צריך אחד מ-KSP

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by גדי,

אני רוצה לקנות מחשב נייד 13-14 אינץ'. ישמש בעיקר ללימודים: תכנות, קומפיילרים ותוכנות של בסיסי נתונים. כמובן גם אופיס ואינטרנט. מחפש משהו עם מעבד חזק, הרבה זיכרון ומשקל נמוך. כרטיס מסך חזק ויציאת HDMI הם דברים שאני יכול לוותר עליהם. בגדול אני כמעט סגור על ה3300. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15392 מה שמשך אותי בעיקר במחשב הזה זה המעבד החזק ואחריות של 5 שנים. הדבר היחיד שקצת מרתיע אותי זה זמן הסוללה שהבנתי שהוא סביבות ה3 שעות. קראתי שאפשר לקנות סוללת 8 תאים, אבל היא תבלוט מהמחשב. עד כמה זה מפריע? לא מצאתי ברשת איפה אפשר לקנות סוללה כזו, מלבד באתר של דל, שם היא עולה 180$. אלה באמת המחירים? אם למישהו יש קישור לאתר שמוכר את הסוללה אודה לו. אשמח לשמוע דעות על ההתלבט…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by AmitY,

בבקשה תקראו את ה-כ-ל ואז תגיבו (הוספתי הערות בחלק) תודה רבה! המפרט: מארז מפואר מאושר אינטל עם יציאות USB קדמיות ואחוריות --------------- לוח אם: ASUS או MSI מקורי תומך בזכרון 2x400MHz DUAL DDR AGPx8 סריאל ATA RAID FUNCTION -------------- מעבד פנטיום 4 אחריות לכל החיים (לא סלרון) INTEL PENTIUM 4 PROCESSOR WITH HT TECHNOLOGY 2.8 GHz 800MHz prescott 1MB cache (512k לא) -------------- מאורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי ------------- זכרון פנימי DDR 400MHz 512MB ------------- כרטיס מסך (לא משולב על לוח האם) Nvidia Geforce Fx5200 128Mb + TV OUT עם זכרון DDR ------------ מסך MAG 17" ------------ דיסק קשיח CACHE 8Mb 7200 80Gb SATA בטכנולוגיה החדשה SERIAL ATA (לא IDE) או דיסק IDE …

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by beyle,

חברים שלום, מעוניין במחשב עבור גיימינג וגיימינג בלבד. אין צורך במסך, אין צורך בציוד היקפי. המחשב ישמש לגיימינג נטו. הסכום: 6490 ש"ח בלבד, אין שקל נוסף. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו gta החדש need for spped והמשחקים החדשים תודה לעוזרים..! אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר מאוד מאוד!האם כדאי ללכת על מה שאייבורי מפרסמת בעיתון עם המעבד e8500? תודה לעוזרים!

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אהלן אנשים לאחרונה רכשתי את הDELL VOSTRO 3450. מפרט: מעבד i5 2430 4.20GHZ כונן קשיח 500GB 7200RPM זיכרון 4GB DDR3 RAM שני מעבדים גראפיים - ONBOARD GPU - INTEL HD3000 ו RADEON 6630M 1GB מקלדת מוארת ועוד רכיבים שאינם רלוונטיים לבעייתי.. ביום השני להרצת המחשב לפתע נתקע המחשב - לא תקיעה של תוכנה, אלא HARDWARE FREEZE מוחלט - המקלדת, עכבר או שום רכיב אחר לא מגיבים והמסך קפוא. רק ריסט הוציא אותו מהמצב הזה. העניין הדליק לי נורות אדומות, אך בטרם רצתי לחנות ע"מ להחזיר את המחשב החלטתי שראוי לבדוק מה הבעיה. לאחר בדיקה של כמה ימים הבחנתי כי כאשר המחשב מחובר למטען, ופועל על המעבד הגראפי המובנה [האינטל] - הוא חם יותר, וכן אירעה תקיעה נוספת. כאשר עשיתי ריסט למחשב, הוא אוטומטית …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. הגיע לידי המחשב הזה שמיועד לעריכת סרטים: (אדובי פרימייר ו Avid) השאלה היא כזו: האם המעבד מספיק? האם כדאי ורצוי לשדרג? זה עיקר המפרט: הרדיסק מכאני ( חושב על שדרוג ל- SSD ) ספק כח אני צריך לבדוק. מעבד Name Intel Core i7 4770 Codename Haswell Specification Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz Package (platform ID) Socket 1150 LGA (0x1) זכרון : (8GB RAM) DIMM # 1 SMBus address 0x50 Memory type DDR3 Module format UDIMM Module Manufacturer(ID) G.Skill (7F7F7F…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by mnm,

מפרט עד 5500 ש"ח, תכתבו כל הצעה \ שיפור אפשרי.. המחשבים יהיה למשחקים, אינטרנט בעיקר וקצת עבודה. מה שהכי חשוב לי זה שאני לא יצטרך להחליף אותו עוד שנה. אולי בעוד כמה זמן אני יעשה אוברקלוק אבל לא משהו רציני אז תכתבו בבקשה איך המחשב יהיה לאוברקלוק. Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX - 1,260 NIS Motherboard : Gigabyte GA-8PE667Pro Intel 845PE Motherboard (533Mhz,5.1 Sound,Intel LAN,ATA133,USB 2.0) - 714 NIS Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - 466 NIS Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 679 NIS Video Card : Leadtek Winfast Geforce 4 TI4400 MyVIVO 128MB DDR Video Card - 1,371 NIS Sound Card : Hercu…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. ^ שלום, כמו שאמרתי, המחשב מיועד רק לתוכנות (שיעבדו במקביל כמעט תמיד) רצוי שיפעיל את כולן יחד בלי בעיות ושהיה שקט מאד. בתקציב של כ-2000 שקלים. ללא ציוד היקיפי, ללא מסך וללא צרכים במשחקים ותוכנות גרפיקה. החשיבות והדגש הם על זה שהעבודה לא תזיז למחשב בכלל. שהוא יהיה חזק ויציב כמו סלע, עד כמה שאפשר במסגרת התקציב. רשימת התוכנות שיופעלו: 1) microsoft visual studio microsoft sql server (2 filezilla client (3 microsoft outlook (4 google chrome, microsoft IE (5 6)פחות חשיבות לפוטושופ, אבל היא גם תרוץ לפעמים תודה לעוזרים! ושנה טובה. swg.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם, אוטוטו מגיע לי הT400S החדש שלי מארה"ב ואני רוצה לחרוט לו עברית על המקלדת. אני צריך שהחריטה תתאים למקלדת בעלת הגנה נגד שפיכת נוזלים משקאות וכו' ולא תפגע בה! האם למישהו יש מקום מומלץ בעל רקורד טוב בתחום הנ"ל? מהו המחיר הסביר לחריטה שכזו? תוך כמה זמן מתבצע התהליך? דקות? שעות? ימים? האם למישהו פה היה נסיון רע עם חריטות שכאלו? תודה מראש, אור

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום רב, אני הייתי שמח לשמוע מכם המלצות למחשב, טווח המחיר שאני מדבר עליו הוא בין 5000-6500 (אני עשוי לקבל הנחה ולכן אני לוקח גם הצעה יותר יקרה), לגבי מעבד חשבתי על CORE 2 DUO אבל לגבי המעבד הספציפי אני עדיין מתלבט, בנוסף המליצו לי ללכת על לוח אם של אינטל מהסיבה שזה ימנע לי התנגשויות בעתיד, שוב המלצות יתקבלו בברכה לגבי זכרונות, הייתי שמח אם הייתי יכול לשים שני פסים של 1024 (חברת קינגסטון או Seagate), אבל בעכבות הגבלת המחיר אני אלך על שני פסים של 512, הייתי שמח לשמוע המלצות לגבי המהירות של הזכרונים שאתם ממליצים, המחשב מיועד בעיקר לגלישה ולמשחקים ולכן רצוי כרטיס מסך טוב שיריץ את כל המשחקים החדשים בצורה חלקה וטובה, אני מודע שכרטיס ממש איכותי לא ניתן להשיג בפחות מ1500 שקל אב…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי, לאחרונה המחשב שלי טיפה התפרק (ה-8800 שלי הלך לעולמו ), והגעתי למסקנה שאחרי 3 וחצי שנים הגיעה הזמן למחשב חדש... ישבתי אתמול וקראתי המון, והגעתי למפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX ₪1106 לוח אם: [..] ASUS P8P67 B3 ₪900 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 2048MB DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪135 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL למזמיני מערכת מחשב! ₪1479 דיסק קשיח: [..] WD BLACK 1TB SATA3 - זמין במלאי ₪435 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪4190 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il חשוב לציין שזה סוג של חצי מפרט, שהרי אין פה מארז וספק כוח וקירור. זה תחום שאין לי בו שום מושג. עד עכשיו,…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה אחלה אבל לא על חשבון דברים חשובים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? איור דיגטלי על קבצים גדולים, פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקי…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by godis,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב ללימודים. השימושים העיקריים של המחשב הם כתיבת עבודות, צפיה בסרטונים(באתרים כדוגמת גול), מדי פעם סרטים(באיכות טובה), קצת אינטרנט ולעיתים יתכן שימוש בתוכנות כגון SPSS או VISUAL STUDIO. יש באפשרותי לקנות את המחשב הזה יד שניה : Dell Inspiron 3521 IN-RD09-7468 מה דעתכם? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=869080 תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים