עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Pini Marto,

היי חברים מחפש המלצה על מחשב נייד לצורך גיימנג לימודים ולעבודה בין זה להריץ סימולוציות וירטאולית פוטושופו בנוסף להוסיף מערכת הפעלה נוספת מתלבט כבר תקופה מחשב שיחזיק לי לאורך זמן תודה לעונים תקציב עד 6000

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by 00Amir,

קיבלתי מתנה נייד של HP פאבילון , מעבד פנטיום M במהירות של 1.5Ghz.. המחשב נועד לגלישה באינטרנט ועבודה קצת (טיפה) בפוטושופ.. המחשב עובד לאט - כמצופה מענתיקה כזאת... מותקן לי חלונות XP על כונן 120GB וחשבתי לשדרג ל SSD או לסיגייט מוטנט XT כדי לשפר את העבודה הרציפה של המחשב... דבר נוסף שמעצבן זה שאין חיבור SATA .. יש חיבור כלשהו שאני לא מכיר... בבדיקה ברשת - IDE Ultra ATA100 / ATA-6 ... לא נראה לי שיש כונן חדש בתומך בחיבור הישן הזה מה עושים? תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by albertkl,

ברצוני לקנות מחשב נייד 17 אינץ עד לסכום של 6500 ש"ח כמובן שאשמח לזול יותר, האם יש עדיפות למחשב שנותן 3 שנות אחריות? הדרישות הם: אינטרנט,אופיס,סרטים,משחקים. כמו כן ברצוני מחשב חזק ואמין לאורך זמן רב, יש לציין שהמחשב לא יצא מהבית אני פשוט רוצה להחליף את המחשב הנייח הישן שלי(נמצא אצלי כבר 10 שנים)למחשב נייד לפינת העבודה ובכך לחסוך בחוטים וליצור פינת עבודה נקייה ומסודרת יותר. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש אלברט

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום אני מחפש מחשב נייד לאחותי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס, משחקים לילדים * גודל המסך? עדיף 14" ומעלה * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB ומעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. WINDOWS 7 ומעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא דל אבל אם משתלם אז בסדר * אין צורך בכונן DVD. תודה רבה למי שיכול לעזור!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. בכל טווחי המחירים.. אני לא רוצה לכתוב נגיד "עד 10,000" כדי לוודא שאף אחד לא יתפרע, כי אז פשוט תיתנו לי רק ניידים באיזור הסכום הזה.. :-X בכל טווחי המחירים, שתי הדרישות היחידות כרגע הן ניידות גבוהה (ולכן 13") ומסך לא מבריק. מהרשימה הנ"ל, אח"כ נתחיל לסנן לפי דרישות נוספות ושימושים.. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם אני קונה מחשב של דל מארה"ב דגם VOSTRO 3400 אני קונה אותו דרך האינטרנט ובאתר של דל יש אפשרות לבחור כל מיני סוגי אחריות האם מישהו יודע איזה סוג אחריות עלי לרכוש על מנת שהאחריות תתפוס גם בארץ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by NPS,

כמה אתם חושבים שאוכל לקבל עבור חלקים אלו: AMD Phenom II X4 955 Black Edition - יש קופסה ואת האביזרים שבאו איתו. 990FXA-UD5 - לוח עם מגן I/O בלבד. 2X GIGABYTE GTX 460 768MB - לאחד מהכרטיסים יש קופסה מקורית עם כל האביזרים שבאו איתו. הכרטיס השני לא מגיע עם אביזרים או קופסה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן …

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by asaf16,

שישמש גם למשחקים כמו פרקריי דום והאף לייף שירוץ טוב תחת עבודה באינטרנט עם הרבה יישומים ברקע ביחד לדוגמא מסנג'ר אייסיקיו אקספלורר טים ספיק ווינאמפ. אני לא מתכוון לעשות לו OC, לא אכפת לי איך המארז נראה העיקר שיהיה קירור סביר. ניתן לחרוג במאה שתיים או שלוש אם זה מצדיק. אני מתכוון לקנות בKSP אלא אם כן לוג'יק זולים יותר אני גר בפתח תקווה ושניהם זמינים. תודה מראש.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. הי הי לאחר שהבנתי שאין שום בעיה עם ג'יגהבייט כלוח אם |(הודות לפורומים פה) אני מנסה כבר כמה זמן להרכיב מפרט שיהיה מצוין לעריכת וידאו , אני עובדת על אביד ולעיתים קרובות גם על פוטושופ, בדר"כ במקביל. חשוב שיהיה שקט אבל חשוב יותר שיקרר ויאוורר עצמו זקוקה לעזרתכם עם המפרט הבא שקיבלתי: מארז LEXA S NZXT שחור + חלון ספק כח 12CM FAN A.PFC WIN+600 600W HEC לוח GA-P55-UD3L GIGABYTE מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 750 זכרון TRANSCEND 2X2GB (4GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך FX580 512MB PCIE PNY דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA2 7200 32MB HITACHI צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם סה"כ 4280 ש"ח כולל מע"מ מה דעתכם עליו? אני לא בטוחה לגביו ו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by habarbash,

1: אני רוצה לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת איזה מעבד לקחת מבין שניהם ההבדלים הם בסביבות ה 110$, השאלה היא האם שיפור הביצועים יהיה משמעותי או שכדאי כבר להשקיע את הכסף בשיפורים אחרים ?? 2: אני כרגע בארה"ב ואני קונה את המחשב מפה, אז אם אפשר גם להמליץ לי על מחשב ,( חיפשתי אתרים שסוקרים ניידים ולא כ"כ מצאתי). נ.ב אני מעוניין להשקיע בסביבות ה 1800$ ( אחרי TAX שזה בסביבות ה 8% ממחיר המחשב ) . חשוב לי זה שיהיה : מעבד C2D , מ 1G זכרון שיעבוד ב DC , וכרטיס מסך שיוכל להריץ את ה AERO של VISTA . פחות חשובה לי הניידות (גודל) יותר הביצועים. כמובן שאם ה GMA950 של אינטל יכול להריץ VISTA עם ה AERO אז אני יסתדר איתו . ואם אפשר שיהיה גם WI-FI עם תמיכה ב N . תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שותף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-10 לכל חודש (כלומר אתמול). למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מוצרים חדשים, והרבה מהמער…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, המחשב הולך לשרת אותי שנתיים וחצי (למעט הרכיבים שאגיד עליהם) להלן הדרישות מהמפרט: 1. מסך IPS לא לחסוך בעניין כי הולך לשרת אותי עד המוות... 2. מארז איכותי + ספק איכותי אמורים לשרת אותי גם כן עד המוות... 3. מעבד מתאים לOC + קירור סביר עד 200 ש"ח, היות והתקציב נמוך אני הולך לבצע OC בינוני. 4. כ"מ סביר לא צריך מטורף, אני לא הולך לשחק באיכותיות גרפיות מטורפות, אני לא חובב גרפיקה, יותר משחקיות אבל שיריץ משחקים חלק (מבחינתי בהגדרות הכי מחורבנות שקימות אבל חלק)... 5. חובה אופציה לחיבור לשני מסכים במקביל (כאילו שהם ממשיכים זה את זה). 6. בגלל ניסיון גרוע עם כ"מ אם אפשר עדיפות גם לכרטיס גרפי OB.- 7. רצוי שקט יחסית... תקציב עד 4000 ש"ח, נא להשתץדל לא לנצל את התקציב, עדיפות…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by itaic,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב שימש את ההורים והתקציב הוא עד 2k. השימוש הוא בסיסי. הפרטים רשומים למטה. האם לדעתכם כדאי להשקיע ולקנות מעבד מהדור האחרון (דור 8 של אינטל או רייזן של AMD) או שלשימוש כזה ניתן להסתפק בדורות קודמים יותר וכך זה יוזיל את העלות? תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית, קצת אינטרנט, יוטיוב, צפייה בסרטים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by tsukivi,

שלום חברים, נפלה אצלי ההבנה שבלית ברירה המחשב בן ה-8 שלי צריך לעבור ולשמש כ-HTPC בסלון.. אודה לעזרתכם בחיפוש המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל זה התקציב כולל הכל.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תוכנות תלת מימד, זה מכסה גם שימוש משרדי וצפיה ב-HD אני מאמין א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בsketchup כולל ביצוע רינדורים (מבוססי CPU, מכאן שרצוי מעבד i7) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום אני כמעט 10 שנים עם אותו מחשב (lenovo y50-70 touch ) ואני רוצה להשתדרג מה שחשוב לי במחשב הוא 1.אחריות בבית הלקוח 2.מפרט עדכני 3.הארדיסק גדול 4.כניסת כבל רשת (שיתמוך בסיב) 5.מפרט עדכני שיריץ כל משחק שקיים ומה שיצא בעתיד ואם אפשרי אך לא חובה שיהיה מסך מגע מתכוון לקנות באילת

17. היי , רציתי לדעת כמה שווה המחשב : 14' טושיבה מלפני למעלה מ-4 שנים המפרט: TOSHIBA SATELLITE E350 Windows 8.1 Pro 64-bit AMD E-350 Zacate 40nm טכנולוגית RAM ‎4.00GB DDR3 @ 540MHz (7-7-7-20) לוח אם TOSHIBA Portable PC (Socket FT1) 70 °C גרפיקה Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz) 384 מ"בATI AMD Radeon HD 6310 Graphics (Toshiba) 70 °C אחסון 465GB TOSHIBA MK5076GSXN (SATA) 50 °C כוננים אופטיים DiscSoft Virtual SCSI CdRom Device TSSTcorp CDDVDW TS-L633F שמע High Definition Audio Device אם יש ד…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. בלי מסך מקלדת עכבר. צורב עם SATA ASUS זכרון 4 גיגה מתאים משחקים כבדים ועוד. מארז גדול הכי יפה עם תמונה. זה בשביל חבר שלי. מחשב שלו הלך נישרף. תודה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. ערב טוב, לאחר שש שנים עם אותה גרוטאה שהחלה כבר להתאבן צברתי מספיק כסף בשביל להרשות לעצמי לקנות מחשב חדש, וחזק. תקופת האי-קנייה הארוכה הותירה אותי לא מעודכן יחסית, עם ידע מועט למדי על מה עדיף ומה לא, ובעקבות-כך אני פותח את הדיון (נושא?) הזה בשביל שחברי הפורום, שמבינים בעניין, כך אני מקווה לפחות, יוכלו לעזור לי. בתקווה. המחשב מיועד למשחקים, ובעקבות כך יש דגש על הנושא של גרפיקה ו"חלקות" קבלת התמונה והנתונים. אין צורך במדפסת, סורק, Web-cam ושאר ירקות מהסוג הזה, כמו-כן אין צורך בכרטיס קול משובח או ברמקולים איכותיים, מכיוון שאוזניות הן בגדר חובה אצל כל Gamer רציני. עכבר MX500 של Logitech, או MX510, אם ידוע לכם היכן אוכל למצוא את העכבר הנבחר במחיר המשתלם ביותר אשמח. כמו-כן ח…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Yehazkel,

שלום יש לי מגבלה של 3000-3500 ש"ח ועם זה אני צריך לקנות מחשב ביתי למשחקים תוכנות אינטרנט וכו'.אני צריך רק מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזיכרון פנימי. יש לי כרגע ספק כח של codegen 300W והשאלה היא אם הספק יספיק למפרט או שאני צריך חדש?. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. המחשב נועד לגלישה, צפייה בסרטים באיכות 4k ולמשחקים. מעבד Intel® Core™ i5-13500 Raptor Lake Tray לוח אם Asus Prime H610M-A D4 Micro ATX זכרון Kingston ValueRAM 16GB DDR4 3200MHz KVR32N22S8/16 DIMM כונן Kingston 1TB NV2 PCIe 4.0 NVMe SSD M.2 כרטיס מסך Asus Phoenix GeForce RTX 3060 V2 12GB GDDR6 ספק כח אקטיבי Antec VP550P PLUS 550W

22. Started by lior007,

שלום לכולם הרכבתי את המחשב הבא: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB P35-DQ6 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E 1GB Samsung DeskStar 320GB SATA II LG 16x 40x White TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) ב7400,האם המחשב טוב? רק מה שהסתבכתי היה המעבד,הוא עולה 1090 האם הוא מספיק טוב? תודה מראש גל

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Syspot,

נייד #1 HP Pavilion DV5084EA AMD Turion 64 ML-37/1MB 2.0GHZ 512MB DDR 333MHz דיסק קשיח, 80GB 4200RPM מסך: 15.4" TFT WXGA HighD 1280X800 כרטיס מסך, ATI Radeon Xpress 200M 128 MB Dedicated כונן, צורב DVDRW Multi Burner . תקשורת: מודם V.92, כרטיס משולב 10/100, One type I or II PC card slot חיבור VGA למסך או מקרן חיצוני, יציאת S-video TV-Out, חיבור למיקרופון ואוזניות/רמקולים 3 חיבורי USB 2.0, חיבור FireWire IEEE, Wireless 802.11b/g חריץ זיכרון מובנה ל 6 סוגי כרטיסי זיכרון שלט רחוק לשליטה על מדיה Altec Lansing Stereo speakers מתח : Power 65W AC Power Adapter 6cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery משקל : 2.98 ק"ג מידות :MM 433 x 186 x 354 אחריות לשנה במעבדות HP ישראל נייד #2 LEN…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הרכבתי משהו שנראה ככה :] מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1399 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤416 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤890 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD מארז ללא ספק NZXT Tempest ¤478 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TEMPEST ספק כח Enermax Liberty 400W ¤377 כמות:1 http…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. המערכת לאחותי, המפרט הנוכחי שלה הוא Athlon XP 2600+ וכרטיס FX5200 1. גג 1700 שקלים, עדיפות לפחות מזה 2. עבודה משרדית, תכני HD (כרגיל), דו מימד (פוטושופ למשל) שימוש בכל יום לא לפרנסה אך גם לא כבד במיוחד נראה לי שבינתיים יהיה שימוש בכרטיס מובנה (אולי HD4200/HD3200) ובעתיד ירכש כרטיס מסך למשחקים 3. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בצורב. 6. שקט- בסולם של 5. לא צריך להיסחף עם מאווררי SFlex כי זה מפרט תקציבי אבל גם שלא יפריע לישון. 7. לא יהיה אוברקלוק רציני/בינוני, אולי משהו קל. 8. ללא מערכת הפעלה וללא הרכבה. 9. המערכת תירכש ב-TMS בלבד אלא אם כן יש לכם רעיון טוב יותר בנתניה מלבד KSP ו-Ivory כמובן.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים