ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם המחשב מסוגל להריץ משחקים באיכות הכי גבוהה גם בפחות כסף, אפשר גם לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 שקל חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפיה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Arkham Knight, GTA 5, Dota 2, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי להתבלט בנוגע לכמה משחבים ניידים עד 5000 שקל במיוחד בשביל משחקים כמו LOL CS ... יש לי כמה שרציתי שתייעצו לי מה יותר טוב: (ואם יש לכם משהו יותר טוב להמיע אשמח לתגובות הראשון: מחשב נייד DELL דגם 15r-7548 i7-8-4K מפרט טכני: גודל המסך: “15.6 רזולוציה: 3840x2160 כרטיס מסך: AMD Radeon R7 M270 טכנולוגית מסך: 4K Ultra HD Truelife LED-Backlit with Wide Viewing Angle IPS מסך מגע רחב: מסך מגע Touch-screen סוג מעבד: Intel Core i7 דגם מעבד: 5500U מהירות המעבד: 2.4GHz תמיכה ב-TurboBoost עד -: 3.0GHz זיכרון מטמון cache: 4MB נפח זיכרון: 16GB/8GB סוג זיכרון: DDR3 ד.קשיח נפח אחסון: 1000GB חיבור דיסק קשיח: S.ATA כרטיס רשת אלחוטי…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב 10. האם יש …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
- מעוניין בלפטופ עד 1500 ש"ח למטרת עבודה ולימודים, שימוש באינטרנט, חיבור בין המחשב לTV - אין חשיבות לחברה היצרנית - מסך 15.6 בלבד - אוכל לקנות את המחשב מאילת ולחסוך את המע"מ אשמח גם להמלצה על חנות אם זה לא נוגד את חוקי הפורם - רצוי SSD אבל אם לא נכלל בתקציב אז לא קריטי - אין צורך במערכת הפעלה - רצוי שתהיה אחריות ל3 שנים אשמח לתגובתכם תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום למומחים. אני רוצה לקנות מחשב חדש לחמותי. היא משתמשת מעט. משתמשת בעיקר באינטרנט ובוורד. הבעיה שאיכשהו המחשב יוצא איטי. הייתי רוצה לקנות דיסק ssd, לא צריך הרבה מקום. 128 או 256 יספיק. והייתי רוצה לפחות 8gb זיכרון ועדיף 16gb (רק בשביל שלא יהיה איטי). לא צריך להגיע עם windows (עדיף בלי בשביל החסכון), לא צריך מסך. כן צריך מקלדת ועכבר. תודה רבה!
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברה. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש לטובת: office,matlab לראות סרטי full hd דרכו לטלויזיה, לשחק קצת fifa 15 עליו. הלכתי לKSP והמליצו לי על הדגם: [h=1]Toshiba Satellite L50-B-27N[/h]אני לא ממש חזק במחשבים ניידים במיוחד של toshiba. מישהו מכיר עליו משהו? איך toshiba במחשבים ניידים בכלל? ולמה KSP וIVORY מורידים אותו מהמדפים ומציינים שהמחיר עליו אינו סופי ויש ללכת לחנות על מנת לקבל מחיר סופי? http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..2183..99..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=26342&txt_search=&buy=&minprice=2910&maxprice=3123 בנוסף למחשב הזה ראיתי מחשב דומה של ASUS בIVORY: [h=1]X554LJ-XX435H[/h]https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15955 מה …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עיזרתכם בהרכבת מחשב מקצועי לעריכת וידאו , אני משתמש בavid, premier & after effects. התקציב שלי הוא 6500 ש"ח חשוב לי שלמחשב יהיה: מעבד חזק. דיסק קשיח עם 7200RPM ולפחות 2TB. זיכרון RAM גבוה עבור רינדור הוידאו ועבודה באון-ליין. SSD למערכת הפעלה. כרטיס מסך טוב. זה מחשב שהשתמשתי לצורך השוואה (המפרט די מתאים אבל אני צריך נייח!): http://cukusa.com/asus-g751jt-ch71-gaming-laptop.html תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8 בלי חריגה בבקשה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? החריגה הסופית היא 3.8 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, אולי חריגה לאיזה 6200. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעקרון לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וגם Streaming. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג, וגם לעשות Stream על משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, BF4, Skyrim, GTA V, Far Cry ועוד כל מני, בעקרון הוא צריך להתאים לכולם, אבל גם במיוחד ל-CSGO. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 ב-144hz…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל מתלבט בין כמה מחשבים: 1. http://ksp.co.il/?uin=26537 2. http://ksp.co.il/?uin=27031 3. http://ksp.co.il/?uin=26515 אני מחפש מחשב טוב גם לסטודנט וגם למחשקים תקציב עד 6000 תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרה בבניית מפרט לאחי הסטודנט עם דגש על גיימינג, תכנות ויחס עלות/תועלת מקסימלי. תודה רבה ושבוע טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם התועלת מצדיקה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד: eclipse, visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 Fallout 4, Batt…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט לצורך עבודה משרדית ועריכת סרטים בצורה חובבנית בתוכנה PD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ו-powerdirector 13 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- תדיר , הייתי מעוניין שהרינדור יהיה מהיר (עריכת סרטי 1080) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). U2312HM של דל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 5. …
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: החדשים בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, - אני מחפש מחשב בסביבות ה3000 ש"ח, למטרת עבודה. - מעדיף רזולוצייה כמה שיותר גבוהה, אני עובד עם איביי אמאזון ג'ימייל וכו'. - מסך אני מעדיף 15.6 ומעלה - אני גר בנתניה אם זה חשוב. - רק SSD עם 120GB לפחות. - אני כרגע בצבא ואני קונה מודם אלחוטי (אין לי אינטרנט בצבא ולכן אני צריך לקנות אינטרנט נייד בחיבור USB, אם מישהו מבין בזה שידבר איתי בבקשה) - מקווה שתתנו לי אחד שלא נתקע ומתקלקל אחרי שנה תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, ראיתי באייבי http://www.ebay.com/itm/121656115178?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT שזה יוצא בסביבות ה4,200 כולל מכס כולל הכל האם זה שווה לתמורה? אני מקבל מהמשפחה תקציב למחשב נייד בסביבות ה2000 ויומהולדת ולא משנה לי להשקיע 2200 מעצמי לנייד גיימינג ואם זה לא מחשב משתלם האם יש אופציה אחרת? הסכומים שראיתי בזאפ הזוים.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכה של אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כלל לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050*1680 , אולי ישודרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בעתיד יתחבר לשני מסכים , כרגע עם מס…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפייה בסרטים... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיינקראפט, סימס, cod, באטלפילד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה בקניית מחשב חדש, פעם ראשונה של נייד. אני מתחיל ללמוד הנדסת בניין המחשב אמור להחליף את המחשב הנייח כך שהוא צריך להיות חזק *תקציב - עד 5000 שקל , יש אפשרות לקנייה באילת * מטרות המחשב? מחשב ללימודי הנדסת בניין, טיפה עריכה גראפית ( פוטושופ, premier) וקצת למשחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 14 אינץ * רזולוציית המסך? רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סוללה ל5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 12 אלף שקל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 12 אלף זה מספיק אין צורך לחרוג.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים הכי חדשים על ultra כמו גם תוכנות עריכה כמו after effec, photoshop, cinema 4d ו vegas pro א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מתכוון לתכנת בזמן הקרוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן הוא מיועד לגיימינג כבד ב 4k -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים הכי כבדים על 4k -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 53 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לצערי לא רכשתי את המחשב עם מספיק מחשבה וכנראה שהמעבד הזה חלש מיידי לשימושים שלי.. סביר שאאלץ לשדרג לi7 ועל כן ארצה למכור את ה i5 הנוכחי. הוא בןקצת יותר מחצי שנה נקנה באייבורי יחד עם המחשב, כמה אוכל לקבל עליו?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=899130 אני המון זמן בחיפושים אחר מחשב. נתקלתי במחשב הנ"ל למעלה של אסוס ותהיתי איך המעבד שלו? כי תכלס המפרט שלו נראה מעולה בשבילי והמחיר סביר לאללה. בעיקרון מחפש 8G ראם SSD 256G שיהיה נוח. ורוב הזמן תכלס יהיה מחובר למסך גדול של מחשב. אבל הוא קטן וקומפקטי אז זה נחמד השימושים שלי יהיו בעיקר תכנות וטיפה פוטושופ כדי לערוך אולי קצת תמונות... (לומד WEBMASTER) האם זה יספיק? לא משחק במשחקים ואני לא גיימר. האם הכרטיס מסך המובנה ה 5300 מספיק חזק וכו'... אשמח את דעתכם כי המחשב הזה ממש נראה לי... אולטרה בוק נחמד קטן ועושה רושם שחזק, לפי מה שקראתי על המעבד הזה שלו. עוד אפשרויות: [h=1]Dell Inspiron 13 7348 IN-RD33-8532[/h]http://www.zap.co.il…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, הייתי מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי על מנת להריץ משחקים חדשים בצורה טובה יותר. המפרט שלי הוא: מעבד: I5-2500k CPU @ 3.3 GHZ כרטיס גרפי: Nvidia GTX 580 לוח אם: MSI-7681 סטיקי זיכרון: 2 סטיקים של DDR3 2 GB תקציב: עד 2,000 ש"ח. מה ממליצים לי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, נעים מאוד -חדש פה. קיבלתי המלצות חמות ממכם מבת הזוג שאמרה לי שאתם מאוד אדיבים ומקצועיים. אז ברשותכם : אני מעוניין חרכוש מחשב חדש ומתלבט בין השניים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15172 לבין זה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22824. אני מעוניין במחשב חזק, שיישאר מתקדם וחזק ומהיר גם לעוד שלוש שנים לפחות. בגלל זה אני גם מוכן להשקיע כספית בהתאם. הדימושים שלי בו יהיו בעיקר : גלישה באינטרנט,הורדות טורנטים, צפייה ביוטיוב, צפייה בסטונים, שמיעת מוזיקה ועריכת מסמכים בוורד. לא מתכוון להיות גיימר, בשביל זה יש ליps4 . אשמח אם תוכלי להמליץ לי מי מהם עם חומרה טובה יותר. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, רציתי לשגרג את המחשב שלי, אז קניתי כרטיס מסך חדש Radeon 6990. לאחר הקנייה כשרציתי להרכיב אותו, התבררו לי שני דברים: 1)הספק כוח שלי חלש מידי ולכן הכרטיס לא יעבוד (450W) 2)המארז שלי קטן מידי ועם קירור מינימלי וזה לא יהיה בריא לחומרה שאני מתכוון לשים שם. אז קניתי ספק כוח מסוג Aurom Pro 80 Gold בעל 1200W, וגם הזמנתי מארז חדש מדגם Zalman Z11 Plus. לאחר הקנייה של המארז והספק כוח החלטתי שעליי לשדרג עוד דברים, ולכן קניתי כונן SSD בעל קיבולת של 128GB, ועוד שני כרטיסי זכרון RAM של 2x8 GB 2133 MHz. עכשיו מסתבר שהזכרונות האלנ אינם תואמים ללוח אם שלי, שהוא תומך בדור מעבדים וזכרונות ישן (תושבת מעבד 775, וזכרונות DDR3 1333MHz) סוג המעבד הוא Intel Quad 2 Core 2.6 GHz, הזכרו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הנייד שלי ( מסוג dell Latitude E7440) עבר בעצמו למצס טיסה ( ולכן אין לי יכולת להתחבר ל-wifi) וזה לא משהו שאני יכולה לשנות בהגדרות הפשוטות של המחשב. זה קרה לי גם אתמול אבל בניגוד להיום אז הצלחתי לסדר את זה באופציה של סריקת בעיות. מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך אני יכולה לטפל בה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-