עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי לפני כמה זמן פניתי אליכם וביקשתי שתעזרו לי לשדרג את המחשב שלי אבל עכשיו אחרי שיחה עם המשפחה וההורים שהם נותנים לי את הכסף החלטנו שעדיף לי לקנות מחשב כבר.... עכשיו אני צריך מחשב למשחקים שיסחוב לי משחקים טוב (gta4 על ההגדרות הכי טובות) אני רוצה כמה יעלה מחשב כזה... אם אתם יכולים תתנו מחיר ואם אתם יכולים תתנו לי גם מפרט למחשב... כמה דגשים בקשר למפרט: לוח אם אסוס או gigabyte לא משנה לי מעבד רק אינטל וכרטיס מסך משהו טוב כזה שיעשה את העבודה.... אני יודע שאין לי תקציב מדוייק אבל בוא נגיד לא יותר מ4000 תודה ויום טוב (: אה כמעט שכחתי לא צריך ציוד היקפי רק מארז ספק וכו' יש לי מסך 17 אינצ' ולא צריך כוננים וכו'.

• 13 תגובות
    • 747 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ניתן לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות מיועד בעיקר לעיוור שמשתמש בתוכנת הקראה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4670 אם אפשר להשתמש בו אני אשמח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שקט לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, אין צורך במערכת הפעלה או אופיס 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/…

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  3. מצאתי כאן מספר פוסטים עם צרכים דומים לשלי, מחשב לא חזק במיוחד, בעיקר לקריאה/כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט (כאילו זה מצריך משהו מיוחד :-)) ועבודה משרדית. רציתי להוציא עד 1,200 ש"ח, אבל ראיתי ש 1,500~ זה המינימום, להלן מפרט שהרכבתם לגולשים עם צרכים דומים לשלי, האם כדאי לשנות בו משהו ? (אם אפשר להוזיל...) מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤262 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1215 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤312 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38500 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤207 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 מארז וספק-כוח CompuCase 6K31 + HEC 300AR-TF 300W ¤218 כמות:1 http://skypc.co.il…

• 13 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by As-E,

טוב זה המחשב האחרון לפני הצבא :'( AMD ATHLON XP 2600 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Winbond DDR 512MB 2700 / 333MHZ WD 80GB 7200RPM 8 MB special version Hercules 3D Prophet 9700 PRO YAMAHA 44X24X44 F1 OEM Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Antec 350 Watt VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD Cold Cathode Fluorescent Lamp אני לא חושב שאני יעשה o/c והדבר שאני לא מוכן לוותר עליו זה המארז חוץ מזה אני די פתוח להצעות תגידו מה אתם חושבים ;D

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, רציתי לקבל מפרט למחשב שצריך להריץ הרבה תוכנות כבדות לפיתוח חומרה. כגון: modelsim, xilinx ise, matlab ע"מ להוזיל את המחיר אני מוכן לעשות OC למעבד. לא איכפת לי איך ה-OC יתבצע - העיקר שהוא ישתלם במסגרת התקציב. אני מעוניין בזיכרון 16GB הארד-דיסק מעל 500G כדי לגבות הרבה חומר. לא מעוניין במסך, מקלדת, עכבר, כרטיס טלויזיה,רמקולים וצורב. מעוניין במארז ובתוכנו. חשוב שהמחשב יהיה שקט. התשלום יהיה במזומן בהנחה והחנות נמצאת באזור המרכז.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by SilverRider,

ללא oc מסך או כל ציוד היקפי

• 13 תגובות
    • 830 צפיות
  7. שלום, המחשב הישן שלי התחיל קצת לעשות פדיחות לאחרונה וכבר עברו איזה 5-6 שנים מאז שקניתי אותו, ועכשיו שאני משתחרר ומתכוון לעבוד חשבתי לשלוף איזשהו חיסכון שהיה לי ולהתפנק במחשב חדש. 1. התקציב הוא עד 3500 ש"ח. א) מעדיף לחסוך כמה שיותר שיעלה אפילו פחות מהתקציב (קראו בהמשך) ב) 4000 זו החריגה, אין יותר מזה. גם לא רואה סיבה שיגיע לסכום כזה. 2. סרטים, אינטרנט וגיימינג. ב) אססינס קריד, דרגון אייג', ביושוק. משחקים עדכניים. כרגע ברזולוציה של 1050X1680 עם מסך 22", אבל ייתכן שאקנה מסך חדש שאיתו תעלה גם הרזולוציה. מעדיף הגדרות גרפיות כמה שיותר גבוהות, אבל כל עוד זה במסגרת התקציב. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. יש כמה רכיבים שיתכן ואין צורך, קראו בהמשך. 5. שקט מאוד חשוב (9-1…

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. אוקיי, פרסמתי פה הודעה דומה בעבר, אבל קיבלתי מעט תשובות ומאז השתנו מעט הדרישות שלי. אני רוצה מחשב שישמש אותי בעיקר לעריכת שירים עם תוכנות סטייל REASON וגם להקלטת שירה עם CUBASE/ COOL EDIT... בנוסף, המחשב ישמש להורדות, ומשחקים (לא כבדים) אני רוצה גם מסך LCD 19 (שיהיה סביר, לא מטורף), ואם אפשר סט מקלדת ועכבר אלחוטיים במחיר - מה טוב. הדברים שבאמת חשובים לי: מעבד חזק (נראה לי AMD) 2GB זכרון HD טוב לפחות 320GB צורב טוב על כרטיס מסך אני מוכן להתפשר כרטיס קול אני רוכש בנפרש (M-Audio audiophile 2496) במארזים, ספקים וקירור אני לא מבין כלום מה אתם אומרים? אפשרי במחיר הזה?

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב עד כ- 5000 ש"ח. הרכבתי את המחשב הבא. קראתי באתר היצרן של הכרטיס מסך שצריך ספק כח עם מינימום 12V 28A לכן אני זקוק לעזרתכם (אולי 420W יספיק???) אשמח לחוות דעתכם בעיקר לגבי הזכרונות, לוח-אם וספק הכח. האם המפרט מאוזן? כמובן שאני מעוניין להוזיל את המפרט ככל שניתן. לא מוכן להתפשר על כרטיס המסך. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1064 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤571 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤1706 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ¤223…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום! הרכבתי מחשב ואשמח לשמוע את דעתכם. השימוש הוא לצרכי עבודה, אינטרנט וצפייה בסרטים. מה הייתם משנים? האם הכרטיס מסך הזה מתאים לצרכים מינימליים, שאולי בכלל עדיף onboard? והאם צריך עוד פתרונות קירור? תודה רבה אלון מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪385 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX450WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪354 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Seagate Barracuda 7200.12 ST31000524AS 3.5" 1000GB SATA3 32MB ₪282 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000524AS זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-27 Value ₪251 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9VM2 כרטיס גרפי Tw…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני אדריכלית המתמחה בהדמיות אדריכליות. תוכנות עיקריות - 3ds max, כולל רינדורים של סצנות כבדות יחסית, ועריכה גרפית בפוטושופ. אין צורך במשחקי מחשב. אשמח לחוות דעת לגבי המפרט הבא: מעבד Quadcore i7 950, מחיר 1465ש"ח לוח אם GA-X58-USB3 מחיר 1077ש"ח זיכרון DDR 4096 1333 MHz, 4x6GB total 24GB מחיר 2070ש"ח דיסק קשיח Seagate 1TB SATA-2 32MB Buffer מחיר 689ש"ח, כנראה נתקין שניים כאלה בתצורת Raid צורב DVD-RW Sony-NEC x24 Dual Layer מחיר 164ש"ח כרטיס מסך Geforce GTX 560, 1024MB DDR 5 מחיר 1380ש"ח מארז Huntkey Hespers מחיר 303ש"ח ספק כח FSP 600W מחיר 388ש"ח יחידת קרור Cooler Scythe Grand Kama Cross מחיר 215ש"ח סה"כ 6,800 ש"ח. המפרט הוצע לי ע"י אלף אנד אלף בסניף חדרה. המלצו…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. כמו שציינתי בכותרת, אהיה בארה"ב ואקנה את המחשב שם. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (פיפא יתקבל בברכה, אבל לא יותר מזה), צפיה בסרטים, אולי מידי פעם קצת התעסקות עם עריכה בסוני וגאס, אבל לא משהו כבד. המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי שיהיה טוב לשימוש בשמש, אבל מאחר ומסך מגע חשוב לי, אני מוכן להתפשר. * רזולוציית המסך? FHD לפחות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיסחוב את ה-5-7 שעות, לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (לא משנה לי מיני או רגיל) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256 ג'יגה, אך ורק SSD, על כל ס…

• 13 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. Started by Bone-Breaker,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב3500 שקל בלי אוברקלוק. הדברים שהוא צריך זה לוח אם, זכרון, מארז, דיסק קשיח, מעבד וכרטיס מסך הוא מעדיף שהמחשב יהיה מבוסס AMD תודה לכל העונים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by hichcock,

שלום. אני צריך ב-4500 ש"ח שיכלול: -לוח אם. -מעבד. -כרטיס מסך. (לפחות 256 מגה, רצוי 512). -זיכרונות (לפחות 1 ג'יגה, במידה ואפשר לצרף את הזיכרונות הישנים...). -דיסק קשיח (יצורף דיסק קשיח נוסף. שהחדש יהיה לפחות 200 ג'יגה, כאשר על הדיסק הישן בעל ה-80 ג'יגה תותקן המערכת). -קירור למעבד (במידה וצריך....). -כונן דיסקטים. החלקים שיש לי כרגע שיצטרפו למחשב הנ"ל: -מארז: טרמלטייק טוואר משהו... קניתי לפני שלוש שנים בערך... שחור... דיי גדול... -ספק כוח: antec true power 550 watt. או שזה 500.. או 450... אחד מהנ"ל . -זיכרונות (במידה ואפשר לשים גם וגם): קורסייר XCS שני כרטיסים של 256 מגה כל אחד DDR דגם מדוייק אני לא זוכר.... -דיסק קשיח: WD 80 ג'יגה 7200. -כוננים: צורב דיוידי …

• 13 תגובות
    • 830 צפיות
  15. אהלן! היום קיבלתי את המענק שיחרור שלי, וישר רצתי לקנות את המחשב שכל כך חשקתי בו! אז רציתי לקבל אישור ממקצועים כמוכם, ולדעת אם העיסקה הייתה שווה ואם המחשב מספיק חזק.. למישחקים חזקים כמובן! Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev GIGABYTE GA-P55A-UD3 (P55) LGA1156 I5 - ATX 2 X 2GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - I5- KINGSTON Original SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 PowerColor ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL NZXT Guardian 921 3X12cm - WINDOW - NO PSU seasonic s12ii 620w psu 4300 ש''ח

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום אשמח בבקשה לעזרה, מכיוון שאינני בתחום כבר זמן רב ושכחתי הכל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס מסך. קיים כרטיס 1080Ti. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה. 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by bigwave,

אז זה המפרט של המחשב שהזמנתי לא מתוכנן OC כרגע , אולי בעוד שנה שנתיים. מעבד intel core 2 dou e6300 לוח אם gigabyte ds3p זיכרון g.skill 2gb 667mhz cl5 כונן קשיח western 250gb דגם ה ys היקר יותר צורב DVS של LG כרטיס מסך leadtek 8800gts עכשיו יש לי שאלה אליכם, אני אוהב לשחק במחשב וגם לראות הרבה סרטים ועריכת תמונות בפוטושופ. האם לדעתם המפרט טוב? והכי חשוב, האם הגזמתי עם הלוח אם ואפשר לקחת לוח אם פשוט יותר מבלי לאבד "כח" עבודה במחשב ? ובכלל מישהו שמבין יכול להסביר לי מה ההבדל בין לוח אם שעולה 500 שקל ולוח אם שעולה 1000 שקל בהנחה ששניהם מאותה חברה ומיועדים להתאים לאותה חומרה(מעבד וכ'ו...)?

• 13 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by Riddler,

שלום, אני מרכיב מחשב לעריכת וידיאו חובבנית. המחשב ישמש גם לשימושים כלליים (אופיס, אינטרנט וכו'). תקציב: 3000 ש"ח (אפשרות לחריגה של כמה עשרות שקלים). מה לא צריך: מסך, רמקולים, מקלדת/עכבר. אין חשיבות לשקט מעבר לנורמלי, אין דרישות מיוחדות מהמחשב, לא יבוצע OC. העדפה חזקה לחנויות באזור חיפה (סקייפיסי, נועה, פנדה). נא לא לשלוח אותי ל-RSM - זו לא חנות רלוונטית מבחינת המיקום. מאחר ומעבדי SB אמורים לכלול פענוח/קידוד וידיאו מובנה, חשבתי ללכת לכיוון שלהם. ברור לי שבאותו תקציב אפשר למצוא AMD חזקים יותר, אבל מאחר ווידיאו זה הכיוון, העדפתי להישאר עם Sandy Bridge. להלן מפרט שהרכבתי: מעבד Intel Core i5-2500 Box ₪1058 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500 לוח אם Gig…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by DiSc@MaN,

לחץ חברתי כמובן... מי אמר שהוא לא עובד בגיל מבוגר? הם ראו שהחברים קונים מחשב אז גם הם רוצים.. אני צריך שהמפרט יכלול מסך CRT 19' או LCD 17'. יש רעיונות? תודה מראש. עריכה: הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר אבל אף אחד מהם (במחיר הזה) לא כולל מסך 19 או 17 LCD.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Aucti0N,

שלום לכולם, אני קונה מחשב בזמן הקרוב מTMS, והרכבתי מפרט, התקציב המקסימלי הוא 4150... http://www.tms.co.il/preview/spec/z1qm3psv הדבר שבעיקר מדאיג אותי זה המארז, אני מדגיש ​רק בTMS, אני לא הולך לקנות בחנות אחרת... גם תראו אם אפשר לעשות משהו עם הכרטיס מסך, תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. המחשב זה בשביל ידידה שלי... התקציב: 2500 ¤. תשלום במזומן. חריגה מהתקציב: ניתן לחרוג ב-100 ¤ אבל רק אם זה ממש ממש שווה את החריגה! אבל עדיף שלא לחרוג. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קצת משחקים לא ממש כבדים...(בערך ברמה של פיפא 09 מבחינת דרישות מערכת), אינטרנט, מוזיקה וסרטים/סדרות. ציוד היקפי: לא צריך! האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, לא ממש... האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ברור שרצוי שהמחשב יהיה קריר עד כמה שאפשר...ולגבי העיצוב שלא יהיה מחשב מכוער חח... האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבה. לא צריך מערכת הפעלה והתקנה. האם יש צרכים מיוחדי…

• 13 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by rico,

שלום לכולם, אני מבקש ממי שיכול להציע שידרוג למפרט מחשב קיים, המחשב אותו אני רוצה לשדרג הוא משנת 2005. התקציב עד אליו אני מבקש להגיעו הוא מ- 1000 עד 1500 ש"ח (מפרט למשחקים). מפרט המחשב הינו- מעבד: +AMD Athlon 64 Processor 3000 קיבולת: 1800 MHz זיכרון: 2048 =512x4 קיבולת: 200 MHz כרטיס מסך: RADEON X800GT הערות לשדרוג המפרט- האם אני אוכל להחליף כרטיס זיכרון אחד מה- 4, שלא בקיבולת של 512 ? נניח אחד של 1 GB ? ושהכרטיס מסך יתאים למעבד בבקשה, שיהיה כמה שיותר טוב. אם צריך לפרט יותר בדרך כולשהי, רק תכתבו. מה שאני רוצה הוא שהמחשב לפחות יוכל להריץ את המשחק Cod6: Modern WarFare 2 . הערה לבקשר למשחק- משום מה, את המשחק Cod4: ModernWarFare הצליח להריץ, אך את המשחק Cod5: World At War לא…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. קודם כל, אני מחכה לינואר, עד שיצא המעבד Q9450. הבעיה היא שעד שאני כבר מוציא כ"כ הרבה כסף על מחשב, לא כדאי לי לחכות עד שתצא הסדרה החדשה של ה-GeForce? הבעיה היא שאני מתגייס במרץ, ואני מת כבר לקנות את המחשב. אז אולי לקנות את המחשב במלואו אך עם כרטיס מסך כדוגמת GF7300 רק לחודש-חודשיים? כמו כן, אני לא סגור על הקירור של המעבד. כמה שכותבים עליו שהוא טוב, קשה לי להאמין שב-100 ש"ח ועם צלע קירור כל כך קטנה אפשר להביס את הZalman 9000 וה-MaxOrb וה-BigTyphoon של Thermaltake. הנה המפרט: Chassis: Thermaltake Kandalf VA9003BWS (25cm Fan) PSU:Enermax Liberty 620W Motherboard:DFI LANParty UT X38-T3R CPU:Intel Core 2 Quad Q9450 CPU Cooler:Arctic Cooling Freezer 7 Pro + החלפה למשחה תרמית A…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by diva82,

בוקר! הבאתי לי מחשב חדש מחו"ל איך הופכים את המקלדת לאנגלית+עברית?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לשרת אמורים להתחבר 4 מחשבים ברשת משרדית ומלבד העובדה שנדרשים שני כוננים קשיחים שאחד מהם ישמש לגיבוי אינני יודע מה נדרש למחשב כזה, כך שאשמח לקצת כיוון והמלצות. התקציב - המינימום הנדרש למחשב כזה. אני מקווה שתקציב של 3000 ש"ח יספיק.

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.