ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי המלצות או מידע על הלפטופ הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=809705 מבחינת המפרט, יש בו את כל מה שאני צריך: מחשב טוב לאוניברסיטה (כלומר מסך קטן בין 11 ל-13 אינץ'), שיאפשר ריבוי חלונות ומשימות (אבל בעיקר אינטרנט ואופיס), ושהסוללה שלו תחזיק המון זמן. מישהו בתכל'ס התנסה עם המחשב הזה? מישהו יכול להמליץ לי לכאן או לכאן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב ללא מאווררים,מעדיף קטן ככל האפשר. חשוב להיות שתיהיה תמיכה ב4K עם HDR אז אני משער שאצטרך מעבד לפחות i5 מדור 8. 8 GB RAM יספיקו ,כונן SSD קטן (מערכת לינוקס). אודה להמלצות היות ולא מצאתי לוחות או מעבדים שיכולים לעבוד עם קירור פסיבי.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף חסכון (בעתיד יתווסף מסך) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד, תוכנות תלת מימד ושרטוט ורינדורים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sketchup, autocad, lumion, vray - צורך תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים, רצוי שגם יריץ משחקים מבעוד שנה שנתיים על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום!! אמרו לי שפה נמצאים המומחים הטובים ביותר לנושא, אז מבקשת עזרה במציאת מחשב נייד הוא מיועד לעבודה בתוכנות הגרפיות, תוכנות אנימציה, ותוכנות עריכת וידאו. התוכנות שהוא ייאלץ לסחוב בהצלחה: כל חבילת אדובי לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש, וחשוב ביותר: אפטר אפקטס הכבדה במיוחד. בנוסף, תוכנת אנימציה תלת מימד "מאיה", תוכנת "טי וי פיינט", ותוכנת "פרימייר" לעריכת וידאו. בקיצור הוא חייב להיות תותח על. גודל המסך - חשבתי על סביבות ה15 - 17 אינץ', אבל זה לא כל כך קריטי. צריך להיות מסך טוב לשעות עבודה ממושכות וכרטיס מסך מצוין משקל רצוי - כמה שיותר קל כי הוא זז איתי ללימודים האם נדרש זמן סוללה ארוך - בכלל לא *כונן CD/DVD שצורב - צריך * האם בתקציב צרי…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב בשעה טובה קניתי מחשב נייד DELL STUDIO 1537 P8400 את המחשב אני מחבר לרמקולים בחדר והוא משמש אותי כמערכת שמע השאלה שלי היא כזאת... האם אני יכול להשאיר את המחשב תמיד דלוק ופתוח (המסך) ? *כמובן שהמחשב מחובר למטען האם יצוצו איזה שהם בעיות בגלל זה (יתחמם יתר על המידה, המטען יתחמם ויהרס, הסוללה תדפק , המסך , ועוד ) נ.ב את המחשב השלחני (נייח) הקודם שלי תמיד השארתי דלוק תודה מראש בבקשה לתשובות מלאות ודעתכם האישית
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSGO,BATTLEFIELD 3,MINECRAFT,GTAV -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
!!בקשה!! המלצה על חנות מחשבים מקצועית לרכישת המפרט הבא לא אייבורי ולא KSP מס' פריט דגם כמות 01 לוח אם Asus Rampage II Extreme Motherboard - Intel X58 1 02 מעבד Intel Core i7 920 Processor BX80601920 - 2.66GHz 1 03 זיכרונות Corsair XMS3 Tri Channel 6GB PC10666 DDR3 Memory - 1333MHz, 6144MB (3 x 2048) (0.5 lbs) 1 04 כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 4870 Video Card - 1GB GDDR5, 1 05 מארז Thermal take VG4000SWA Xaser VI ATX Full-Tower Case - Clear Side, Aluminum, 1 06 ספק כוח CORSAIR 750W CMPSU-750TX 1 07 דיסק קשיח Seagate Barracuda 1Tb 3.5 HDD 7200Rpm SATA II 32MB 2 08 צורב Lite-ON IHAP322-08 DVD Burner - 22X DVD+R, 22X DVD-R 1 09 לכידת וידיאו pinnacle Dazzle Video Creator Plus…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם Dell XPS L501X הוא פשוט קופא לי בלי שום אזהרה מקדימה, אין מסך כחול ואין הודעת שגיע, זה קורה גם בזמן בוט ולא רק תחת עומס. בקיץ שעבר גם הייתה לי את הבעייה הזאת, ושמתי את המחשב אצל המעבדה של דל בהרצליה, ושם לא מצאו שום בעיה בחומרה, נאמר לי שם שהם ניקו את המאורר ואת הגופי קירור וגם נמרח משחה טרמית, אחרי כמה ימים הבעיה חזרה על עצמה ושוב השארתי אצלהם את המחשב, ושוב נאמר לי שלא מצאו שום בעיה. לבנתיים חזרתי לאיטליה שם אני גר, והבעיה איכשהו לא חזרה, אולי בגלל האקלים, אך לאחרונה הבעיה חזרה שוב, למרות שמזג אויר פה עדיין לא חם, ואני משתמש במשטח קירור. חיפשתי באינטרנט אם מישהו נתקל בבעיה דומה, והכן ישנם לא מעט אנשים שמתלוננים על תקלה זאת. חלק אמרו שזה חימום יתר, ל…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט ולא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר לפעמים עבודה גרפית ואולי בעתיד עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4; nba 2k14; fifa 14; cod ghost -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).fhd 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבו…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לימודים , אינטרנט , צפיה בטכני HD ( בחיבור לטלויזיה ) האם המחשב הבא שווה קניה ? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama/6043768?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_142&a=2022
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש נייד שישמש איש עסקים, בעיקר אופיס אינטרנט ומייל. היה לי נסיון עם DELL Latitude והנסיון היה גרוע מאוד, לכן אשמח אם זה לא יהיה דל כמובן שעדיף שזה לא יהיה בסכום המלא כי אין באמת צורך למחשב מפלצתי רק אחד שיהיה אמין מאוד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? סביבות ה 14.1 * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה רגיל אין צורך בארוך במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד * בלוטות? לא במיוחד * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? לא במיוחד * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש העדפה לדברים שהם לא דל תודה מרא…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעו אני כבר כמה שנים טובות מחכה למחשב חדש ואני מממש רוצה כבר מחשב , ואני פשוט לא סגורר על המחשב איזה לקחת איזה מעבד איזה כרטיס לא יודע.. אני עוד יומים מזמין ואני פשוט לא יודע מצטער אני יודע ששיגעתי! פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עדיין לא יודע. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב ע…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי - גנבו לי את המחשב והמסך אז אני נאלץ לקנות חדשים. שלא כמו הפעם הקודמת, אני מנסה ללכת hi-end. אם יש דברים מיותרים או טעויות במפרט, אשמח לדעת: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX 1 2300 ¤ Gigabyte GA-K8N-Pro SLI nForce4 Socket 939 Motherboard 1 770 ¤ Gigabyte 7800GTX GV-NX78X256V PCI-e 256Mb VIVO Retail Video Card 1 3470 ¤ Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory x2 1320 ¤ Seagate 250GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 1 830 ¤ Antec TX1050B 500W Case 1 980 ¤ NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 1 270 ¤ Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 1 80 ¤ סה"כ 10020 ש"ח. לזה אני מקווה לצרף מסך Dell 2405FPW (בגללו לקחתי את ה- GTX עם הכנה…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים! מעט הקדמה לפני השאלת תכלס: המחשב שלי שבק חיים לפני כמה ימים (לוח אם ומעבד) ובתכלס החלק היחיד שנשאר שווה שימוש הוא כרטיס המסך (gigabyte gv-rx55256D) ושני כונני סאטא. אחד ישן שאני לא יכול להיפרד ממנו כרגע ואחד חדש שנרכש ממש לאחרונה (סמסונג 1TB HD103SJ) ועכשיו לעניין: 1. מה התקציב המקסימלי? מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח אם כדאי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא הכל, אבל לא רוצה לרדת מדי באיכות אל מול הצורך שלי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית סטודנטיאלית, תכני HD, הורדות, מוסיקה, אינטרנט..שהמחשב לא ייחנק בכמה משימות.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - הו…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לשים מחשב בסלון שלי לשמיעת מוזיקה ולראות סרטים(DD-DTS) השאלה היא איזה מחשב הכי בסיסי אני צריך לעניין הזה! לא חייב מחשב חדש אלא אולי קומבינציה של פנטיום 3 אפילו! ואיזה תוכנית עלי להשתמש בכדי לראות תפריטים בבירור על הטלוויזיה!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אחרי התייעצתי איתכם על קנית מחשב מחר אני הולך להזמין אז תגידו מה אתם אומרים שכדי לשפר רגע לפי הקניה ? AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 630 ש"ח 1 ABIT NF7 Nforce 2 AMD 598 ש"ח 1 TwinMos 512MB 333MHZ PC 2700 DDR 353 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 597 ש"ח 1 Hercules 3D Prophet 9500 Pro Radeon 128MB OEM 1,186 ש"ח 1 COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB 337 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 250 ש"ח 1 FLATRON 19 F900B 1,648 ש"ח 1 HP 3325C 288 ש"ח 1 Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard …
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת, המלצות יתקבלו בברכה כרגע מבחינת נוחות ומוכרות אני מתלבט אם לקנות בKSP או שניידר מחשבים, אשמח להצעות והסברים ^^
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, קראתי את המדריך לבניית מפרט. מעולה! תודה רבה. בעקבותיו בניתי את המפרט הבא, ואשמח לקבל עליו חוות דעת (בעיקר בכל הנוגע לתאימות של החלקים אחד לשני) • מעבד AMD Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box • לוח אם Gigabyte AMD 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI • זיכרון אופציה א': 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel לא מכיר את החברה הזו, אבל Gigabyte שמו את הדגם הספציפי הזה ברשימת הזכרונות המתאימים אופציה ב': 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel. גם חברה מוכרת וגם יותר זיכרון (220 ₪ יותר), אבל לא נמצא ברשימה של Gigabyte. נמצא דגם עם קוד דומה מאד אבל לא בדיוק... • דיסק קשיח Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX פעמיים • קירור מעבד…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט עד 5500 ש"ח, תכתבו כל הצעה \ שיפור אפשרי.. המחשבים יהיה למשחקים, אינטרנט בעיקר וקצת עבודה. מה שהכי חשוב לי זה שאני לא יצטרך להחליף אותו עוד שנה. אולי בעוד כמה זמן אני יעשה אוברקלוק אבל לא משהו רציני אז תכתבו בבקשה איך המחשב יהיה לאוברקלוק. Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX - 1,260 NIS Motherboard : Gigabyte GA-8PE667Pro Intel 845PE Motherboard (533Mhz,5.1 Sound,Intel LAN,ATA133,USB 2.0) - 714 NIS Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - 466 NIS Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 679 NIS Video Card : Leadtek Winfast Geforce 4 TI4400 MyVIVO 128MB DDR Video Card - 1,371 NIS Sound Card : Hercu…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב זה המחשב האחרון לפני הצבא :'( AMD ATHLON XP 2600 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Winbond DDR 512MB 2700 / 333MHZ WD 80GB 7200RPM 8 MB special version Hercules 3D Prophet 9700 PRO YAMAHA 44X24X44 F1 OEM Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Antec 350 Watt VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD Cold Cathode Fluorescent Lamp אני לא חושב שאני יעשה o/c והדבר שאני לא מוכן לוותר עליו זה המארז חוץ מזה אני די פתוח להצעות תגידו מה אתם חושבים ;D
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC4:BF , BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל הממליצים. אישתי מחפשת להחליף מחשב עבודה כי הישן כבר מקרטע. היא מחפשת מחשב נייד קטן (רוב הזמן המחשב יחובר למסך מקלדת וכו). המחשב שיש לה היום זה MacBook Pro 12,1 13 Inch Early 2015 . עם corei7 ו 16GB זיכרון. השתמשנו בbootcamp ומערכת ההפעלה היא windows. היא לא רוצה מק. הוא כבר קצת מקרטע וגם עם בעיות טכניות קלות (סוללה קצת מנופחת, חיבור HDMI בעייתי) נמשיך לפי השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אבל אפשר לחרוג. רוצים שקט לאורך זמן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה ומשחקים. עבודה זה קצת…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הכנתי מפרט שישמש לעבודה משרדית (לעסק) והתקציב אמור להיות סביר-מינימלי, אין סכום מסויים להצביע עליו, הכי זול ללא התפשרות באיכות, האם המפרט הנ"ל מתאים לכך או שאפשר להוזיל עוד? http://www.tms.co.il/preview/spec/3mhyx4e5 המפרט כולל מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים ואנטנה לרשת הביתית, דיסק טרה בייט נחוץ. ללא מערכת הפעלה. אם יש אפשרות להוזלה אנא עזרו בהקדם, הקנייה תבצע מחר בצהריים (30.12)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כותרת... המליצו לי על: דיסק קשיח Western Digital WD1600JS ¤329.00 Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHZ 2MB 1066MHZ BOX ¤1,049.00 TWINMOS 512MB DDR2 667MHZ CL5 ¤329.00 לוח אם INTEL DQ965GFEKR GUARDFISH ¤665.00 LG GSA-H22N DVD±R/RWX18 Drive WHITE ¤198.00 GAINWARD PCX 7300GS 256MB DDR2 BLISS ¤395.00 מארז מפואר יציאות USB קדמיות.דגם 323-18.ספק 500W. ¤139.00 סה"כ ¤ 3104 שווה לי? תוכלו להמליץ לי אחרים גם,אבל חשוב שיהיה אינטל! עם C2 *שמעתי שלC2D יורד המחירים וגם לE6300 יהיה גם 4MB,לחכות? אם כן אז מתי המעבדים האלו יגיעו לארץ? *גם כרטיסי מסך מוזלים של NVIDIA תומכי DX10,מתי יגיעו לארץ? תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-