ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מועניין במחשב לעריכה 4K התוכנות בהן אני משתמש מצויינות למטה CPU: AMD R7 1700X Graphics Card: GTX 1070 Motherboard: MSI X370 Gaming Pro Carbon RAM: 32 GB DDR4 Storage 1: Samsung 960 EVO 500 GB M.2 SSD Storage 2: 2x HGST 4 TB hard drives Power Supply: EVGA G2 850W CPU Cooler: Corsair Hydro H110i Case: Enthoo Primo זה פחות או יותר המפרט שאני מעוניין לבנות אשמח לחוות דעת חוץ מהכטיס מסך והמעבד האם יש משהו שניתן להוזיל, האם המפרט הזה טוב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אשמח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כחודש רכשתי מחשב חדש של חברת Lenovo מדגם M30-70. בימים הראשונים המחשב עבד בצורה טובה. אולם, לאחר כשבועיים המחשב מתקשה לפעול ללא לאגים, אפילו אם מדובר בתוכנות שהוא אמור להריץ בקלות, כגון תוכנות אופיס ודפדפן. התקנתי עליו win 8.1. ניסיתי לסרוק וירוסים או רוגלות, אך הסריקות העלו חרס ואני מתוסכל מהביצועים של מחשב שאמור להריץ תוכנות יסוד. אודה לכם מאוד אם תוכלו לכוון אותי לפתרון הבעיה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לצורך עבודה גרפית (בעיקר פוטושופ CS5) ושימוש כללי. אין לי צורך בשום ציוד נלווה כגון מקלדת, עכבר, מסך וכדומה. (הכול יש לי כבר) דברים שחשובים לי מעבר לביצועים: 1) שיהיה בו קירור טוב, כי המחשב יהיה ממוקם באזור בעל מעט אוורור. (מתחת לשולחן בצמוד לקיר - כלומר צד אחד יהיה חסום לחלוטין, והחלק האחרונה שלו קרוב מאוד לקיר). 2) רצוי שיהיה כמה שפחות רעש - אבל לא על חשבון ביצועים. 3) אני צריך שיהיו מספר פתחי USB גם מהצד הקדמי של המארז (או בצדדים..) 4) חשוב לי שהציוד וההצעה תהיה מחנות אמינה אשר מספקת גם אחריות ושירות טוב. וכעת לתקציב - התקציב שלי הוא עד 5500 ש"ח, מעדיף ללא חריגה אלא אם זה מאוד הכרחי. התקציב צריך לכלול גם מערכת הפעלה - Windows 7 Home Editi…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים, יום שלישי הקרוב אני טס לסין ורציתי לדעת איזה מחשב נייד הכי שווה לקנות מבחינת הכל, ביצועים, מהירות, כרטיס מסך(גרפיקה טובה שתפעיל לי כל דבר כולל המשחקים הכי חדשים) ומבחינת מחיר אני מוגבל ל5000 אלף.(אך אם צריך להוסיף קצת אין בעיה) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חוזר לאונ' עוד מעט וצריך לפטופ חדש העונה לדרישות הבאות: * מטרות המחשב- בעיקר כתיבת טקסטים ועבודה מול שרת פרטי (FTP, SSH וכו') , דורש אבל שהיה לו כח עיבוד מצויין שאוכל להינות ממנו. מעדיף כמובן מעבדי I7 . * גודל המסך? העדפה ל-17' - לא משנה אם בריק או מט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות עבודה כאשר המחשב עובד בלי עומס - עדיף סוללה 6 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא צריך יותר מ- 200 ג'יגה. מעדיף שיהיה כמה שיותר מהר * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני בערך 4/5 שנים קניתי מחשב נייח שהיה מיועד לגיימינג בחנות TMS. את המחשב הרכיבו לי בפורומים כאן והייתי מאוד מרוצה. הנה המפרט: כיוון שכיום המחשב הזה כבר נחשב לדיי ישן ולא מספיק חזק למשחקים היום. רציתי לדעת: 1) מה חייב להחליף או להוסיף? 2) מה כדאי להחליף או להוסיף? * מבחינת תקציב אני כבר אעשה את החישוב לבד מה אני קונה ומה בינתיים אפשר להשאיר. חושב שמה שמחליפים נחליף למשהו חזק שיחזיק לפחות 3 שנים. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח אם ומעבד (CPU) עד 2000 ש"ח. השדרוג כמובן הוא למטרת משחקי מחשב כבדים דוגמת: BF4, COH2 וכו'... מעוניין במעבד טוב עם ליבה גרפית מובנית חזקה... (בדגש על הליבה הגרפית). לא אכפת לי אם זו מערכת של AMD/INTEL. מבחינת לוח אם, שיהיה טוב ל-OC, אך אני לא פריק של OC אז אין צורך להציע לי דגמים יקרים... סה"כ לוח אם בסיסי+ איכותי עם צ'יפסט מתקדם.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב בשעה טובה קניתי מחשב נייד DELL STUDIO 1537 P8400 את המחשב אני מחבר לרמקולים בחדר והוא משמש אותי כמערכת שמע השאלה שלי היא כזאת... האם אני יכול להשאיר את המחשב תמיד דלוק ופתוח (המסך) ? *כמובן שהמחשב מחובר למטען האם יצוצו איזה שהם בעיות בגלל זה (יתחמם יתר על המידה, המטען יתחמם ויהרס, הסוללה תדפק , המסך , ועוד ) נ.ב את המחשב השלחני (נייח) הקודם שלי תמיד השארתי דלוק תודה מראש בבקשה לתשובות מלאות ודעתכם האישית
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד בחודש הבא ועובר להתגורר במעונות. בשל כך אני אזדקק למחשב נייד שיחליף את המחשב הביתי וישמש בעיקר ללימודים. מהמחשב נדרש לשרוד את 4 שנות התואר, לשמש ללימודים (office, Internet, Mathlab וכו') וכן מעט לבידור. לכן מומלץ שהוא יצויד במעבד טוב ומספיק זיכרון. חשוב לציין שאני ממש לא בקיא בתחום ובסטנדרטים, כך שבמידה ואחת הדרישות שלי מהמחשב לא הגיונית/ מיותרת/ פוסלת לי מחשבים טובים, אפשר להתגמש. עם זאת, אני מעדיף לא לסטות מגודל המסך הרצוי ומהחברה המייצרת. מטרת המחשב: office, אינטרנט, סרטים HD ואולי קצת משחקים. גודל מסך: 14"-15.6". משקל רצוי: אין דרישה מיוחדת. כמובן ששואף למינימום, אך כל עוד הוא לא כבד במיוחד זה בסדר. הבנתי ש 2.5 זה הסטנדרט. זמן סוללה: …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל מכם הצעות למחשב המיועד ללימודי אכיטקטורה. המחשב צריך להפעיל בצורה טובה תוכנות כגון 3D Studio Max 5, AutoCad, וכדומה. עלות המחשב היא עד 6500 ש"ח - אשמח לקבל הצעות בכל טווחי המחירים. בנושא אחר, אני אשמח אם תמליצו לי על לוח אם המיועד למחשב של משחקים - אני מעוניין לשפר את המחשב שלי(לרכוש מעבד, לוח אם וזכרון חדשים), ואיני מבין כל-כך בנושא לוחות האם. תודה, יובל
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב די חזק שמתחיל להתיישן כבר , ואני רוצה לשדרג אותו , ואין לי יותר מידיי בעית תקציב המחשב שלי היום זה : E6600 עם OC ל3.2 GHZ , כ.מסך HD4870 , מארז ב500 וספק vx550w א, 4 גיגה 800 MHZ של קינגסטון , לוח אם GIGABYTE PDS3P . אני רוצה שהמחשב יעבוד מהר יותר (שימוש יום יומי ובשביל תוכנות עריכה ומשחקים חדשים) . זה השדרוג שחשבתי עליו : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 950 3.06Ghz 8MB Cache OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1362 לוח אם: Gigabyte GA-X58-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪1025 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 2 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: SDD CRUCIAL 128G SATA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪1737 סה"כ: …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5K , גמיש עד 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת אודיו/גרפיקה/עבודה משרדית/גיימינג בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - מסך/מקלדת/עכבר/HDD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי שקט מאד. (לצורך הקלטות אודיו וכו') 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
כמו שכתוב בכותרת , אני זקוק למפרט בשביל מחשב למשחקים ב5000 שקל מקסימום ! אם יש אפשרות לבנות מפרט טוב בפחות זה אפילו עדיף ... אני לא צריך מסך ורמקולים . אני רוצה כרטיס מסך חזק שיחזיק לי להרבה זמן צורב DVD איכותי כונן DVD (אולי לא צריך DVD אם יש לי כבר צורב DVD ?) והממ ... כל מה שאתם חושבים שיהיה טוב למחשב הזה תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני דיי חדש פה ומאוד נהנה מחברתכם אני מעונין לקנות מחשב נייד פשוט יחסית שאני יוכל לצפות בו בסרטים ואם זה אפשרי בסביבות המחיר הזה גם להפעיל משחקים קלים כדוגמאת League of legends כלומר המפרט שלו צריך להיות קצת יותר חזק מ: 2 GHz processor 1 GB RAM Any DirectX 9.0 capable video card האם זה אפשרי בתקציב כזה למצוא מחשב שיעמוד בדרישות הללו ? אין לי שום דרישה מיוחדת אחרות כגון הגודל שלו וכולי.. יש אפשרות לחרוג מעט מן התקציב
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/1d6cbd4b-77f4-4b0f-ba72-e4315391eec4?utm_source=cliqa&utm_medium=cliqa_deals&utm_campaign=dailyDeal_1d6cbd4b-77f4-4b0f-ba72-e4315391eec4 בקצרההמחשב הנייד שאנחנו מציעים לכם היום, Acer Aspire מדגם AS7551-7422, מציע את הטוב ביותר מכל העולמות: מהירות וביצועים של מחשב שולחני עם ניידות של לפטופ, מסך HD בגודל 17.3 אינץ', מעבד חזק וחדיש עם 4 ליבות AMD Phenom II, משקל נוח, כרטיס מסך גרפי שמתאים למשחקים, דיסק קשיח בנפח 500GB, זיכרון של 4GB, זמן בטריה ארוך ועוד ועוד - הכול ארוז בגוף מעוצב, דק ומהמם ובמחיר חסר תקדים של ₪2490 בלבד, במקום ₪4500! נשמע טוב. הבנתי שהמעבד הזה מקביל לINTEL I5 ויתר הנתונים נשמעים ג"כ מצוין. (כן ראיתי שמדוב…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המפרט שלי הנוכחי בינתיים: gtx 750 ti 2GB i5 6400 לוח אם h110 4gb ddr3 מה כדאי לי לשפר במחשב שלי? מה אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* חריגה מהתקציב: עדיף שלא. * מטרות המחשב? סטודנט. עבודה נוחה ומהירה עם אופיס, אינטרנט. שידע לנגן סרטים באיכות HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מועדף 14". * רזולוציית המסך?לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?לא יודע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלא יהיה זללן... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, * Bluetooth? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?250GB. * כונן אופטי?לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. מצאתי את המחשב הזה: Dell vostro 2420. http://www.1pc.co.il/product-4149-Dell_Vostro_2420.aspx מחיר…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי ב2 סוגי הכרטיסים הנ"ל [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 [/h]535 שח http://ksp.co.il/?uin=15283 [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 [/h]425 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=13485 רציתי לשאול מה בדיוק ההבדל בניהם מדוע יש הפרש מחירים כלכך משמעותי? שמתי לב לנתון שנקרא Unbuffered - בדגם ה blue האם הוא רלוונטי לנושא? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה 7,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? web, office, netflix, skype 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמת הסביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל חריגה. 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית, Autocad. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לצרכי פרנסה ובתקווה שלא יצטרך שידרוגים תוספות בשנים הקרובות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא רלוונטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא, אין צורך. תודה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בין 6-7, מעוניין שהוא יהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אבקש את עזרתכם לחוות דעת למחשב מדיה. המחשב ב 99 אחוז מהזמן ישמש לצפיה בנטפליקס, אמזון, יו-טיוב וקבצי mkv, כאשר המטרה היא לאפשר שדרוג לצפיה ב 4k 60 fps, מה שאין לי כרגע. לכן היה חשוב לי שיהיה כתוב ברירור במפרט שיש יציאת hdmi גרסה 2.0 ומעלה. המחשבה הראשונית היתה לקנות nuc שעולה בערך אותו הדבר ומגיע במארז קטן שניתן לשים מתחת לטלוויזיה, אבל ההיצע של הדגמים שלהם בארץ לא משהו, וגם מצאתי חוסר התאמה בין מה שאינטל מפרסמים באתר שלהם לבין מה שרשום לאותו הדגם בחנויות בארץ, אז לא בא לי ליפול פה על שיטת מצליח. זה המחשב שהרכבתי, אשמח לקבל אערות: כונן ssd Samsung 860 QVO Series MZ-76Q1T0BW 1TB SATA III SSD 545₪ כונן m.2 Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 MZ-V7…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתקלתי במחשבים ניידים מבוססי המעבדים האלה לאחרונה, אך לא מצאתי עליהם יותר מדי מידע השוואתי ברשת. האם אלו ניידים המבוססים על הפלטפורמה החדשה Centrino 2? מה ההבדלים למשל בין מעבד T8300 למעבד P8400? כמו כן, אני מתלבט בין קניית מחשב מבוסס P8400 למחשב מבוסס T7250 בחיסכון של כמה מאות שקלים, המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות משרדיות בעיקר וקצת מולטימדיה. האם השיפור בביצועים יבוא לידי שיפור והאם אתם יכולים להעריך בכמה אחוזים הוא מתבטא?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת לכמה זמן עבודה מספיקה סוללת ה-4 תאים ב- Dell Vostro 3350? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-2310m.htm האם ההבדל בין המעבד של ה- 3350 לבין המעבד (i5) של ה-3450 משמעותי לשימושים שאינם כוללים משחקי מחשב? לכמה זמן מספיקה סוללת ה-6 תאים של ה 3450? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! חדש כאן. קראתי כמות נכבדה של שרשורים ע"מ לא לפרוץ ברגל גסה, נקווה שלא נדרוך משהו. אני מבקש כיוון למפרט עבור מחשב למתכנת שלא עוסק בשום משחק ושום דבר מהסוג הזה, למעט אולי סרטים באיכות גבוהה.אציין כי המחשב הנוכחי שלי הוא מחשב עם לוח Asus P5QL TURBO, מעבד Core 2 Quad, זיכרון 8G , כרטיס מסך ATI Radeon HD 4550 (ממנו אני מאוכזב קשות: לא מאיכותו הגרפית אלא מההתחממויות הרבות שלו שחייבו "אילתור" מאוורר חיצוני וגם זה לא עוזר בקיץ), דיסק קשיח 640G WDC WD5401AALS (מהסדרה של Black).אוסיף עוד כי הפינה בה נמצא המחשב (שלא אמורה להשתנות) כנראה אשמה בחלק מבעיותיו הקשות שהן בעיקר התחממות. המחשב נמצא בארון בעומק של 60 ס"מ וברוחב של 35 ס"מ, כשחורים בדיקט האחורי משמשים להעברת חוטי חשמל ול…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים מחפש המלצה על מחשב נייד לצורך גיימנג לימודים ולעבודה בין זה להריץ סימולוציות וירטאולית פוטושופו בנוסף להוסיף מערכת הפעלה נוספת מתלבט כבר תקופה מחשב שיחזיק לי לאורך זמן תודה לעונים תקציב עד 6000
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-