ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי משחקים ותכני HD. משחקים: BF4, CRYSIS 3,TITANFALL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1050*1680. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש. מבחינת ביצועים, בתאכלס אני כרגע מסתדר עם נייד מבוסס I7 5600U עם 8 ג'יגה והארד דיסק מגנטי רגיל (לא SSD). המחשב שיש לי פשוט לא נוח לי לשימושים שלי. אני סטודנט ורוצה נייד שנוח וכיף לעבוד איתו, גם בחוץ וגם בבית, ולהתנייד איתו ממקום למקום ושהוא לא ירגיש כמו צעצוע שביר. מחפש נייד קל, עם מסך מאט (אלא אם מדובר במקבוק פרו ואז הייתי מוכן להתפשר על זה), עם סוללה שתאפשר לעבוד 6-8 שעות בלי טעינה כאשר WIFI דולק (זאת דרישה הגיונית בכלל?). בגדול הכיוון הוא לנובו T460 או איזה דל לטידיוט 14 אינטש. אבל זה לא באמת קריטי (אם היה לי תקציב הייתי קונה מקבוק 15" או סרפס בוק 13.5"). חשוב לי שתמיד אוכל להתחבר לנקודות WIFI זמינות ושהחיבור לא יקר…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאר המפרט: i7-4510u 6gb ram 480gb ssd kingston uv400 המחשב שחשבתי לקנות: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23200 המסך פחות רלוונטי כי 80% מהזמן המחשב מחובר למסך חיצוני השאלה העיקרית היא לגבי המעבד השימושים במחשב: לימוד פיתוח תוכנה: visual studio שפת C intellij/android studio - JAVA לימוד פיתוח אפליקציות שאר שימושים רגילים: אינטרנט, אופיס וכו... לא משחק משחקים מה דעתכם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שבועות קיבלתי X250 חדש עם מפרט יקר שעלה כמעט 9000 שח. המחשב לא זז משולחן הכתיבה שלי (אני סטודנטית אבל הייתה חופשת פסח). אחרי שלושה ימים בערך, בזמן שכתבתי בוורד, אוויר חם התחיל לצאת מצד שמאל של המחשב ואחרי כמה רגעים הוא נתקע מבלי שיכולתי להפעיל אפילו את מנהל המשימות). שכנעתי את עצמי שזה דבר שקורה מידי פעם בכל מחשב. אחרי בערך שלושה ימים נוספים המחשב פשוט לא נדלק , בפעם הראשונה זה הסתדר לאחר רבע שעה ומאוחר יותר לא נדלק יותר כלל. שלחתי אותו לחנות שקניתי ממנה כדי שיעבירו ללנובו (רציתי שזה יעשה דרכם כי המחשב הגיע אליי דפוק). לנובו בדקו את המחשב וטענו שהכבל של המסך התנתק (איך בדיוק?) ושכנראה אני טלטלתי אותו (נו באמת) ושהם לא מוכנים להחליף מחשב לחדש. מעבר ל…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני לא כלכך מבין במחשבים ניידים רק בנייחים וגם זה קצת. עכשיו ככה אני רוצה לקנות לאחי מחשב נייד במחיר של 3000 עד 3500 שקל. המחשב לרוב יהיה מחובר לטלוויזיה. משחקים ליג אוף לג'נד CS וסרטים. חשוב מחשב חזק כמה שאפשר כי במחשב שיש לו עכשיו יש נפילות FPS. דרופים. הוא משחק עם עכבר ומקלדת משלו שהוא מחבר לבד. מסך 14 זה סבבה . התקציב הוא סבבה כי אני לא מבין בזה האם שחכתי משו? גר ליד נתניה. אז חניות אופצונליות הם TMS KSP IVORI גם BUG ומה שמשתתף במבצעים מצידי גם לנסוע לקנות עכשיו לא משנה בתכלס חנות העיקר שתהיה לי אחריות. אפשרות גם קנייה מחול אמזון לדוגמה עם יש מבצע ממש שווה. תודה רבה לעוזרים אני יושב על המחשב ומחכה להודעות שלכם בג…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לפטופ חדש (טווח מחירים עד 4000 ש"ח), ואני לא יכול שלא להרגיש שמה שמוכרים לנו פה בארץ היא סחורה סוג ב' עם מחיר מופרז. 90 אחוז מהלפטופים שאני עובר עליהם באתרים ישראלים ומחפש עליהם מידע בגוגל, או שאני לא מוצא את הדגם בכלל, או שאני מוצא את הדגם רק באיזה אתרים נידחים בשפה שאיננה אנגלית. נדיר שאני מוצא בדיוק את הלפטופ שחיפשתי באתרים הראשונים באתרים מרכזיים בחו"ל, עם סיקור וביקורות כמו שצריך. ואני לא מדבר אפילו על החיפוש המלא עם המודל במיליון אותיות ומספרים שבד"כ מתווסף לדגם בכותרת. אתם יודעים על מה אני מדבר? יש אמת או זה רק אני?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד עם תקציב של 3000-4000 המחשב בעיקרון לעבודה משרדית אשמח אם תתנו לי הצעות למחשב טוב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח לדעת כמה שווה מחשב נייד מסוג FUJITSU SIEMENS S761 עם מעבד I5 2520M זיכרון 8 גיגה וSSD של SUNDISK 128GB. אני מתכוון למכור אותו עם סוללה נוספת שנכנסת במקום הסידירום ועמדת עגינה. המחשב במצד חדש כמובן וללא שריטה. כמה אפשר לדרוש? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש נייד לשימוש פרטי, אינטרנט ומשחקים קלים . האם מומלץ לקניה ? איזה צבע כדאי לקחת, הבנתי שיש שחור כחול ולבן, יש המלצה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לקראת תחילת לימודי הנדסת תוכנה בבן גוריון. תקציב - באיזור ה-4,500 ש"ח, ניתן לחרוג עד 5,000. אשמח לעזרה * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח, משחקים כבדים (במידת האפשר במסגרת התקציב), לימודים, עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? עדיפות ל-15.6" אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל-Numpad * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב שהסוללה תחזיק לפחות 4.5-5 שעות בעבודת תכנות (לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD - לפחות 500GB, אם אפשרי מבחינת תקציב אז גם SSD. או SSD בלבד וכונן חיצוני ב-U…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/build_computer.php?act=print&preview=1&items=2,10,23,24,3,5,4,9,6,25,13,7,8,11,14,15,27,16,17,19,18,20,21,22,26,28,29&products=10673,0,0,0,10966,10880,10872,6170,10380,0,9790,6818,7892,11123,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&units=1,0,0,0,1,1,1,1,1,0,1,1,1,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&prices=445,0,0,0,390,890,1110,160,455,0,695,395,115,1490,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0 המחיר כמובן לא סופי המחשב מיועד למשחקים כבדים, גרפיקה (פוטושופ וכו') , אוטוקאד 2013 אשמח לתגובות בהקדם אני רוצה לבצע הזמנה עוד השבוע תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לוח: Asus P5B Deluxe מעבד: E6600 זכרון: Corsair 2GB (2x1GB) DDR2-800 PC-6400C4 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7950 GT TDH Extreme 512MB מארז: ThermalTake Kandalf VB9000SWA קירור מעבד: ThermalTake BigTyp 120 VX CL-P0310-01 ספק כוח - אפשרות 1: (Enermax Noisetaker II 600W EG701AX-VE (W ספק כוח - אפשרות 2: Antec TruePower (TP) Trio 650W הדילמה הכי גדולה היא בקשר לספק הכוח... תודה מראש על ההמלצות וההערות. עריכה 1: המערכת תשמש בעיקר למשחקים, עריכת וידאו, ושימושים כלליים אחרים (אינטרנט, Office,...)
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. בימים אלה אני בונה מפרט שמייעד את מטרותיו לגיימינג ב-1440p וב-4K ועלתה סוגיית לוח האם. כיוון שהתקציב גבולי וכל רכיב חורק בו (ובי) שיניים, עלתה ההצעה להשתמש בלוח B450 Tomahawk Max כדי לתחזק את ה-3900X. נציג מחברה שלא אציין את שמה פה טען שהלוח הזה לא יחזיק את המעבד, שהוא מסרב בתוקף להרכיב לי אותו ושהוא לא ייתן אחריות עליו. רציתי לשמוע מכם התייעצויות קודם על הקומבינציה הזו, האם הלוח יחזיק את ה-3900X? האם יש ממה לחשוש? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אשמח להמלצה למחשב נייד עבוד סטודנטית- לשימושים בסיסיים אינטרנט, מסמכים, מוזיקה וסרטים. המחשב צריך להיות עם מסך 15.6. רוצים מחשב חזק שיחזיק לאורך זמן. חשבנו על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=877455 אשמח לדעתם ולהמלצות נוספות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב הולך לקנות מחשב חדש ... כעיקרון הולך להיות לי בין 5000-6000 ש"ח... אני צריך מחשב טוב שיוכל להריץ משחקים חדשים,ומחשב חזק וטוב לקידוד וידאו,שיהיה מעבד חזק וגם קירור למחשב למעבד ולכרטיס מסך.. והנה אתר שמצאתי ברשת שאפשר לעשות דרכו מפרט: http://skypc.co.il/BuildItems.asp?page=187 עריכה:שכחתי להוסיף גם ציוד היקפי מסך אני לא צריך..מערכת הפעלה אני גם לא צריך שתכללו כי בחנות שאני קונה אני רק מוסיף כסף והם מתקינים לי מערכת הפעלה של ווינדווס.. בברכה, י.א
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מפרט למחשב אשר ישמש לצפיה בסרטים + גלישה מול הטלויזיה בסלו, כמובן שמדובר בסרטים ב full HD אין לי בעיה לקחת מכשירים כמו gaida או xtreamer אפילו, רק אני רוצה להבטיח שהסרטים ירוצו כמו שצריך ושאוכל לגלוש (ב xtreamer שראיתי אין אפשרות לגלוש לכל האתרים רק לאתרים שמוגדרים במכשיר) תודה רבה איתי[br]פורסם בתאריך: 9.03.2011 בשעה 15:24:56 ועוד סוגיה:אני מתכנן לקנות xbox360 עם kinect האם הוא יכול למלא את הצרכים בנושא סרטים וגלישה ? או שאני באמת חייב גם מחשב וגם xbox ? תודה מראש על העזרה איתי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי בנייה לוח של ג'יגה בייט GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד i7-3770 זכרונות של קינגסטון 8 ג'יגה X2 צורב דיוידי דיסק קשיח יש לי של ווסטרן דיגיטל 1 טרה מהמחשב הקודם שאני מוסיף לו עוד דיסק קשיחSSD למערכת הפעלה של OCZ VTX3-25SAT3-120G [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מארז Phantom USB3[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]ספק של [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Thermaltake Litepower 700W[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]כרטיס מסך יש לי גם מהחשב הקודםATI Radeon HD 5870 Series[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]מה אתם אומרים? [/td][/tr][…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8000 למפרט ועוד 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לפי דעתי זה מספיק אבל אני מעדיף לנצל אותו עד הסוף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים ביותר Metro/Crysis/Gta/Skyrim+ מודינג כבד לגראפיקה של כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900x1200 -לאילו הגדרות ג…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט על פניו נראה סבבה לגמרי... אני ממש מרוצה ממנו... רק יש לי בעיה אחת. מה זה הכרטיס מסך הזה?! וגם, האם נראה לכם שהמפרט סבבה או שלא...? אודה לחוות דעת... תודה ויום טוב... General Operating System Windows Vista Home Premium 64-bit CPU Type Intel Core 2 Duo P7450 2.13G Screen 15.4″ WXGA Memory Size 4GB DDR2 Hard Disk 320GB Optical Drive Dual Layer DVD Burner Graphics Card Intel GMA 4500MHD Video Memory shared memory Communication Modem, LAN and WLAN Card slot 1 x Express Card Battery Life 4 hours Dimensions 14.20″ x 10.30″ x 1.10-1.40″ Weight 6.4 lbs. CPU CPU Type Intel Core 2 Duo CPU Speed P7450(2.13GHz) CPU FSB 1066M…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי. ביצועים: המחשב ישמש בעיקר לצורכי הקלדה, מיילים, ואולי גלישה. ולעיתים, צפיה בתמונות ווידיאו מהמצלמה הביתית. בקיצור: אפשר ביצועים חלשים. אמינות: אבל אני רוצה שהמחשב ישמש אותי לאורך שנים טובות (נניח: 7 שנים) לא ישבר ולא יתקלקל, ויהיה אמין וחזק. נוחות: אני רוצה שהוא יהיה נוח לשימוש. מקלדת טובה, לכתחילה מוארת. משטח מגע טוב. מסך טוב ונעים לעין. אין צורך במחשב מתקפל או מסך מגע. פירוט ספציפי: תקציב: עד 4500 ש"ח, אבל בתנאי ש"התמורה לכסף" מצדיקה את זה. אינני רוצה לבזבז כסף על חיבורים או מצלמת אינטרנט איכות…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח web מתקדם, קצת עריכה גרפית, משחקים לעיתים רחוקות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות גבוהה במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך באורות, רק בשקט 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי רוצה לקנות מחשב טוב במחיר נמוך, כרגע הצלחתי להגיע למפרט כזה במחיר של 3400, אבל תוהה אם אפשר להוריד לכיוון ה-3200 בלי לפגוע יותר מידי בביצועים: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 2600X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 588 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 311 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 396 מארזים: ANTEC CASE GX202 Blue Led כמות: 1 - מחיר: ₪ 161 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 262 כונני SSD: A-DATA SSD 512GB XPG SX8200 Pro M.…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש פה בפורום...אז דבר ראשון שלום לכולכם... עכשיו אני יספר לכם איזה מפרט אני בחרתי....ואם זה משתלם לי מבחינת מחיר ופרטים נוספים פירוט: לוח אם:Commando s775 Conroe, P965, DDRII800, Crossfire מעבד:Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB כרטיסי מסך:X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E אני קונה 2 כרטיסים זיכרונות:2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5 כרטיס קול:CREATIVE X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional הארד דיסק:400GB 7200RPM, 16MB, SATA II Seagate עכשיו חשוב לי נורא גם הקטע של הספר כוח וכמה כוח אני יצטרך כדי לעשות SLI בין שניי הכרטיסים אשמח מאוד לתגובות בנושא בתודה מראש : נתנאל
-
- 41 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיעלה 12000 שקל המבוסס על פנטיום 4 3.06 וכרטיס מסך של RADEON 9700 אני רוצה שהחלקים יתאימו בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-