ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
חבר רשם לי מפרט של מחשב אינטל יש מצב שאתם נותנים לי ביקורת על זה לפני שאני מעביר את זה לקניה?? IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,062.00 ¤ 1,062.00 ¤ 39250 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 530.00 ¤ 530.00 ¤ twin512667 זוג זיכרונות TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר לפריט - 350.00 ¤ 700.00 ¤ 32070 כרטיס מסך ASUS EN7300GT SILENT 256MB מחיר לפריט - 525.00 ¤ 525.00 ¤ VB1000BWS מארז THERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER DUAL 120mm fan מחיר לפריט - 445.00 ¤ 445.00 ¤ ELT400AWT ספק כח Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 465.00 ¤ 465.00 ¤ נ.ב. לא הוספתי פה HDD וDVDRW וציוד הקפי כי יש לי כבר מקניה קודמת של ה…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 55' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הנייד לא שייך לי, ביקשו שאסדר אותו אך נתקלתי בקושי. אני מפעיל אותו ויש רק מסך שחור ורשום: A disk read error occurred press Ctrl+Alt+Del to restart וכך חזר חלילה. יש איזה דיסק בוט או פקודה שאוכל לשחזר את המערכת? יש לי רק אפשרות לגשת לביוס ע"י לחיצה על מקש F2 אבל לא מצאתי שם משהו, הכל תקין, ההרד דיסק מזוהה. מה עושים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בלי מסך מקלדת עכבר. צורב עם SATA ASUS זכרון 4 גיגה מתאים משחקים כבדים ועוד. מארז גדול הכי יפה עם תמונה. זה בשביל חבר שלי. מחשב שלו הלך נישרף. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח חריגה עד 500-800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי אופציה מסך מחשב לא לכלול במחיר הכולל - במידה וידרש נרכוש תלוי במחיר ובאיכות התמונה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלת משקל,גודל,משקל--ללא אורות מיוחדים מיועד לזוג מבוגר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול WINDOWS 10 בעבר…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מדבר רק על המחשב, בלי מסך, מקלדת וכדומה (חוץ מרמקולים שגם נדרש). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? דינמי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים, תכני HD , אינטרנט וכדומה. 3. ציוד הקפי - רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג מה זה \= 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מו…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לקוחה בעסק שרוצה לקנות מחשב גיימינג VR לבן שלה. מהקריאה שעשיתי הבנתי שHTC Vive הוא המוצר המומלץ לגיימינג דרך Steam ונראה לי שזה מה שאמליץ לה. אודה להארות אם יש + מפרט נחמד שיחזיק את כל החוויה כמו שצריך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + VR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי סתם מעניין אותי לשאול נתקלתי במחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=21270. איך הסגנון הזה של ה-XPS ? ובכל מצב מצאתי שני מחשבים שנראה לי מתאימים של דל: אחד- [h=1]ell New Inspiron 15 5000[/h][h=1]http://ksp.co.il/?uin=23179 וכמובן לשדרג ל8GB RAM [/h] שני- [h=1]Dell New Latitude[/h] http://ksp.co.il/?uin=20978ויש גם את זה http://ksp.co.il/?uin=23124 לכמה זמן נראה לך תחזיק הסוללה שלהם? יש הבדל משמעותי בין שתי הסדרות? זה הפרופיל של המחשב שאני מחפש: היי חברים קודם כל תודה ענקית לכל מי שנכנס לדיון ועוזר! זה המחשב הנייד הראשון שאני קונה, כך שאני לא הכי מכיר. בגדול המטרות שלי בקניית המחשב הן לימודים ושימוש אישי דרך היישומים הבאים: -OFFICE -גלישה …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך מדגם NVIDIA Quardo NVS 150M Up To 1535MB, והאמר לי שה-Memory Interface שלו נמוך, 64bit. ברצוני לשאול: 1) מה דעתכם על כרטיס מסך הזה? 2) עד כמה משנה ה-Bit שלו? תודה למשיבים.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיריץ לי את המשחקים כמו תותח ושאני יוכל להסתדר איתו לעוד שנה וחצי ככה כרגע יש לי מחשב אם 512 מגה, מעבד היפר טרייניג 2.6 @ 3.12 ולוח אם אסוס P4P800 ואני מרגיש שהוא מתחיל לצלוע חשבתי לקחת את המפרט הזה ASUS P5AD2 E-PREMIUM INTEL PENTIUM 4 PRESCOTT 3.4 GHZ (775) A-DATA DDR 2 533 - S12MB X 2 ASUS EXTREME N6600GT ואז ראיתי שכתוב באתר שAMD יותר טובים למשחקים האם המפרט טוב ואתם ממליצים עליו
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם!(מחשב נייד)בשביל מהירות כללית של המחשב, שיהיה תמיד מהיר וחלק בפרט לגלישה עם 7-10 כרטיסיות פתוחות בדפדפן - כמה ישפיע כונן קשיח של 7200RPM לעומת 5400RPM?לא למשחקים*לא לתוכנות גרפיות*מה עדיף כונן 7200RPM או כונן 5400RPM משולב עם 32GBSSD ? מה עדיף מבין אלו שבטבלה: Dell Precision M7510 - קישור Dell XPS 15 XPS15-5310 - קישור Intel Core i7 Intel Core i5 2000Mhz 3200MHz 7200RPM 5400RPM/SSD 1000/32GB 8GBRAM - DDR4 8GBRAM - DDR4
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני חייל בן 20 וחובב מחשבים כמו את החיים אני כל ערב חוזר הביתה בשמחה מדליק את המסך ונכנס לחדשות ICQ MSGER וכדו' אני בודק גם הרבה דברים לכן יש לי המון חלונות פתוחים ובהן אתרים מתעדכנים בתדירות גבוהה כמו גרפים של בורסה בגלובס וכדו'.... אני אוהב גם מוזיקה ותוכנות גרפיקה כמו פוטושופ פריהנד פלש ואחיותיהן. אני חובב משחקי מחשב ברמה בינונית אני לא טוטל לוסט מכור אני משחק הרבה אבל לפרקי זמן קצרים מה שחשוב לי שמשחקים יעבדו מהר ויראו טוב כרגע יש FX5200ואני די מתבאס ממנו... אני מכור למשחקי רשת מגוף ראשון לכן ההנאה שלי היא לא להקריב את הפרצוף למסך כדי לחפש חיילי אויב אלא לשבת במרווח על הכיסא ולראות טוב ושיטען מהר יש לי איזו שריטה אני פילומן(מוריד כל קובץ שאפשר למצוא ) לכן חשו…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אני צריך 2 מפרטים. 1. עבור בני בן ה 5 כי נמאס לי שהוא מתעלק על המחשב שלי. התקציב הוא 2500 ש"ח גג (עדיף פחות), וצריך לכלול: מעבד, לוח, קול, רשת, DVD, רמקולים פשוטים, מארז, 256 זכרון, דיסק גדול (60 או 80 , כי אני אשתמש בדיסק שלו לגיבוי הנתונים מהמחשב שלי), כונן דיסקטים, מלקדת פשוטה, עכבר אופטי של מיקרוסופט .... זהו (לא צריך מסך) מה המפרט הכי טוב שאפשר לקנות ? השימוש העיקרי יהיה : אינטרנט (כן כן, לאתרי ילדים כמו אלפי וכו) משחקי לומדות, וגם קצת משחקים יותר חדשים. 2. עבור האחיין שלי, הסיפור קצת שונה התקציב עומד על 4500 שח והדרישות הינן למשחקים ואינטרנט הרכיבים הנדרשים: מעבד, לוח, מארז, רמקולים כדוגמת SB 2100, זכרון 512, דיסק גדול (69 או 80), DVD, צורב CD (לא קומבו, אלא בנפ…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לקנות מחשב נייד: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס בלבד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מט. * רזולוציית המסך? 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שפחות - עדיף. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750-טרה. * כונן אופטי? עדיף. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא. הוא היה היום בKSP והציעו לו את ה Toshiba Satellite C50-B-14F במחיר 239…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי על זה בכמה שבבי תגובות שחיפשתי בגוגל... מכירים את התופעה?למי שיש אחד כזה יכול להגיד לי את המלצותיו
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצרכי עבודה (שימוש בתוכנות אופיס) ובעיקר לביצוע מצגות עם תמונות ב- POWER POINT. הדרישות שלי מהמחשב: דק וקל ושיהיה 14 אינץ(אפשר גם 15 אינץ). מסך מט! איני מבין דבר במחשבים (וזו הסיבה שבחלק מהשאלות במילאתי בשאלון המצורף ישנם סימני שאלה) ואשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב שיתאים לצרכים שלי, אם אפשר כולל שם חברה וסוג דגם. תודה רבה לעוזרים! תקציב- עד 4000 שח במקרה הטוב. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), בייחוד בניית מצגות ב POWER POINT עם תמונות רבות * גודל המסך- עדיפות ל-14 אינץ אך אפשר להתפשר גם על 15 אינץ * מסך מט- חובה * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי - פחות מ-2 קג * האם נדרש זמן ס…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]8437[/ATTACH] אבקש את דעתכם על מחיר עבור המפרט הנ"ל. המחשב כולו שמור במצב מעולה, מותקן ועובד יופי, והייתי רוצה לדעת כמה הוא שווה בערך למכירה כמכלול ולא כחלקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין להרכיב מחשב המיועד למשחקים בעיקר לא כולל מסך , מקלדת ועכבר ורמקולים ב-8000 ש"ח אם אפשר הצעות גם לAMD וגם לאינטל בנוסף ארצה לקבל הצעות אשר לא נכללות ב-8000 ש"ח של המחשב לאל פסק, ומדפסת לייזר עד 3000 ש"ח שיכולה גם לצלם מסמכים ואם אפשר גם לשמש כפקס ;D תודה מראש!! Mr.Act
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעת מחיר לנייד עד 2500 ש"ח לצורכי אופיס, אינטרנט. מעבד I3 לא פחות, המחשב צריך להיות יחסית מהיר. מחנויות במרכז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברה תהיתי אם מישהו יכול לתת לי כמה הצעות הכי טובות עד כמה שאפשר לקניית מחשב חדש . בהתחלה היה לי התלבטות מה לעשות עם התקציב שלי, אבל אחרי שהבנתי כי מחשב נייד לא יוכל בחיים להשתוות לנייח בהרצת משחקים (וגם יש לי היסטוריה מעצבנת עם בעיות חום בניידים) הבנתי כי נייח זו האופציה המועדפת . השימוש שלי במחשב אומנם כולל שימוש בתוכנות כמו word, excel, powrp ואולי עוד דברים שלא חשבתי עליהם שמשתמשים במשרד אך אני רוצה שהמחשב שלי יוכל להריץ גם משחקים חדשים בלי להיתקע ובלי שאצטרך ללכת להגדרות המשחק ולשנות את כל מונחי הגרפיקה למינימום. התקציב שלי למחשב כולל מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים הוא לא יותר מ - 4500 ש"ח ואם ניתן יהיה אפילו לרדת לכיוון ה- 4000 ש"ח בלי יותר מידי ל…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
וככה הוא נראה הולך להיות פה אוברקלוק לא קטן, אז להתחשב CPU : Intel P4 2.4 GHz HT 512K 800Mhz Socket 478 Motherboard : ABIT IS7-E Intel 865PE Memory : 2 * Corsair DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 Hard Disc : WD 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 Video Card : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Floppy : Samsung Black 1.44MB DVD-ROM : Lite-on 16/48 - Black CD-RW : Lite-on 52/24/52 Black Keyboard : Logitech Internet Navigator Keyboard Special Edition (Black) Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse Optical BLACK - ps2/usb Speakers : Altec Lansing APT3 2.1 Case : Supertalent Super Talent Aluminum Mid Tower W / Door,USB,1394,5Fan Case (Black) Fan Control : Enermax UC-A5FATR2 Bl…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה , אבל אני רוצה לדעת שאני קונה טוב. התקציב שלי הוא 4000, המפרט יוצא 4100 [זה לא נורא , לא צריך להוריד משהו] קוראים לחנות pandas מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 2.6GHz 6Mb BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3L Intel® P45 Express Chipset LGA 775 כרטיס מסך: Sparkle GEFORCE GTX260 216 896MB זכרון: 4GB 800MHz [לא יודע של מי , רצוי שתצינו של מי כדאי] דיסק קשיח: SAMSUNG SATA II 500GB צורב: DVD-RW SAMSUNG X22 SATA ספק כוח: PC POWER COOLING 500W Silent-EZ Modular מארז: Thermaltake M5 Black VJ2000BNS
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב בתקציב 2500 -3000 * מטרות המחשב? Adobe Photoshop Lightroom, Adobe Photoshop ,Photoscap, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15-14 אינץ' * רזולוציית המסך? FullHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB,hdmi * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1T. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ, רצוי 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, Windows 8.1. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, מעדיף DELL,Asus, Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- בסכום הזה יש אפשרות למעב…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, המחשב של אמא שלי כבר בן 6 ומתחיל להראות את זקנתו. אני מחפש לה מחשב פשוט שיחליף את הנוכחי. -מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס. -גודל המסך? 15.6 אין חשיבות מט או מבריק. -רזולוציית מסך? לא משנה, מניח שfhd עדיף. -דרישות מיוחדות? Numpad -משקל רצוי? לא קריטי -זמן סוללה? לא קריטי, חשמל זמין כל היום. -יציאות מיוחדות? Hdmi -בלוטות'? אין צורך -גודל וסוג כונן קשיח? לפחות 500 גיגה. -כונן אופטי? לא חובה -נדרשת תמיכה בתחנת עגינה? לא -נדרשת אחריות בינלאומית? לא -מערכת הפעלה? כן, לא חשוב איזה כל עוד השדרוג חינם ל10 תקף. - העדפה לחברה כלשהי? לא דרישות מועטות, התקציב הוא עד 3000. תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-