עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שיפרתי פה כמה דברים , מאז ההצעה הקודמת שנתנו לי, הצעות לשיפור .. אם יש אשמח לשמוע , המחשב הורכב ב tms http://tms.co.il מעבדים Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB 1058¤ לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 470¤ מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black 442¤ קירור למעבד אופציה זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-667 DualKit (2x1GB) F2-5400PHU2-2GBNT CL5-5-5 526¤ קשיחים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS 680¤ כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V 1216¤ סה"כ 4392

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. עברתי על כמה מפרטים שהכנתם כאן בסכום דומה, אבל אף אחד לא מבוסס אינטל. אם אפשר אני מעוניין במפרט של עד 5000 ש"ח, שיהיה מבוסס על מעבד אינטל. מטרת המחשב בעיקר למשחקים. כמו כן הוא צריך להיות כולל מסך(אם אפשר שתי מחירים למסך,אחד לשטוח, אחד לרגיל) +.... צורב + מקלדת + עכבר(אופטי) + ורמקולים(פשוטים ביותר).

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by mayeast2,

הי, אני צריך 2 מפרטים. 1. עבור בני בן ה 5 כי נמאס לי שהוא מתעלק על המחשב שלי. התקציב הוא 2500 ש"ח גג (עדיף פחות), וצריך לכלול: מעבד, לוח, קול, רשת, DVD, רמקולים פשוטים, מארז, 256 זכרון, דיסק גדול (60 או 80 , כי אני אשתמש בדיסק שלו לגיבוי הנתונים מהמחשב שלי), כונן דיסקטים, מלקדת פשוטה, עכבר אופטי של מיקרוסופט .... זהו (לא צריך מסך) מה המפרט הכי טוב שאפשר לקנות ? השימוש העיקרי יהיה : אינטרנט (כן כן, לאתרי ילדים כמו אלפי וכו) משחקי לומדות, וגם קצת משחקים יותר חדשים. 2. עבור האחיין שלי, הסיפור קצת שונה התקציב עומד על 4500 שח והדרישות הינן למשחקים ואינטרנט הרכיבים הנדרשים: מעבד, לוח, מארז, רמקולים כדוגמת SB 2100, זכרון 512, דיסק גדול (69 או 80), DVD, צורב CD (לא קומבו, אלא בנפ…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. בכל טווחי המחירים.. אני לא רוצה לכתוב נגיד "עד 10,000" כדי לוודא שאף אחד לא יתפרע, כי אז פשוט תיתנו לי רק ניידים באיזור הסכום הזה.. :-X בכל טווחי המחירים, שתי הדרישות היחידות כרגע הן ניידות גבוהה (ולכן 13") ומסך לא מבריק. מהרשימה הנ"ל, אח"כ נתחיל לסנן לפי דרישות נוספות ושימושים.. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. האם עדיף להחליף תמעבד לAMD ? והאם יש מקום לשים עוד 200-300 ש"ח בשביל איזשהו שיפור רציני (עדיף שלא כמובן)? ועוד משו.. אמרו לי שהכרטיס מסך יש לו שנה אחריות ועדיף לקחת משו אחר האם זה נכון או שעדיף לי להישאר עם הכרטיס הזה וזהו..? מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤603 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤340 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 16MB ¤269 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤209 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤979 כמות:1 http:/…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. יש לי תקלה מוזרה מאוד במחשב החדש של HP מדגם 250 G1, מותקנת עליו מערכת הפעלה מקורית WINDOWS 8.1 STANDARD ושאני בא לבצע RESTART או כיבוי, הוא כותב על המסך שזה מתבצע ולאחר מכן נהיה מסך שחור לחלוטין, ועד שאני לא לוחץ בעצמי על הכפתור כיבוי ומדליק אותו בעצמי, המחשב לא מעלה את מערכת ההפעלה אלא נשאר תקוע על מסך שחור. חוץ מהתקלה הזו, אין בעיות ביצועים כלל. איך פותרים את זה? וממה זה נגרם? כבר ביטלתי את האופציה HYBRID SHUTDOWN שאמרו בפורום אחר לבטל.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Mike4Gaming,

אהלן אני מחפש מחשב נייד למוזיקה ולDJ בלבד אני הולך להשתמש בתוכנה VIRTUAL DJ או SEARTO או TRAKTOR ולאחסן במחשב אך ורק מוזיקה , עדיף סוללה חזקה שתספיק ליותר זמן ולפחות ל 500GB כונן , ומסך בגודל 15.6 אינץ התקציב הוא עד 2200 ש"ח ושהיה WINDOWS 7

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by zuris,

מחשב נייד Packard Bell Butterfly S-FN-009IL פרט טכני: מעבד: Intel Core i3-330UM, 1.2GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית מסך: 13.3´´ HD LED LCD רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 250GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT310 512MB תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 סוללה: 6 תאים מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: 3 x USB VGA HDMI יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים אחריות: אחריות לשנה ע"י טלדור איסוף והחזרה מבית הלקוח או מחשב Asus K40IE 3GB 320GB עם כרטיס GeForce 310M מעבד: Intel Pentium Dual Core T4400 במהירות 2.2GHz זיכרון: 3GB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח בנפח 320GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 310M עם זיכרון של 512M…

10. Started by truth-seeker,

שלום לכולם. רציתי להתייעץ לפני קניה. הבחירה בין שני ניידים אלה. http://www.cdsoft.co.il/products/258722 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=44798 מה עדיף? עד כמה מסך מגע שימושי במחשב נייד? לא היה לי ניסיון עם מסך מגע, אבל נראה לי זה יותר גימיק מאשר יתרון בשימוש יום יומי. אני בנתיים בכוון DELL בגלל יתרונות שלו. מחיר כרטיס מסך NVIDIA אפשרות להרחיב זכרון ל GB16 לעומת GB12 בלנובו. מסך מט. מה אתם אומרים? P.S. אני מראש מתנצל על עברית שלי, זה לא שפת אם.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, אני זקוק לכיוון מסוים לגביי קניית מחשב נייד פשוט בסיסי ביותר. השימוש הוא עבור לימודים גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים . לא מחפש מחשב שיריץ לי משחקים או משהו כזה,זה פשוט מחשב נייד נוסף שישמש אך ורק לשימושים הללו. תקציב = כמה שיותר נמוך מבחינתי 1000 זה סבבה. גודל מסך שיהיה בין 10 ל 14 . על איזה מעבדים אני צריך להסתכל ועל מה לא להתקרב בכלל ? על איזה חברות אתם ממליצים ומאילו לא להתקרב ? אשמח למפרט ככה בסיסי פשוט בשלוף שאני ידע על מה להסתכל בעת הרכישה. כל טיפ עזר אשמח לקבל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחקי פעולה ואסטרטגיה ברמה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "27 רזולוציה 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות - אבל לא קריטי אם לא יפעל על ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by idoodi,

תשמעו אני חדש פה בפורום והתלבטתי אם אני יכול לסמוך פה על מישהו כי אני לא מכיר אותכם אבל ראיתי כמה נושאים והבנתי שאתם רצינים.....4 אז ככה אני צריך עזרה אני צריך מפרט למחשב (לא כולל מסך מקלדת עכבר וכל החארטות רק מחשב) בתקציב של הכי הרבה 4000 אז מי שיכול לעזור ומבין אז לא מחשב ספציפי למשחקים כיאילו שיהיה חזק ואני יוכל לעשות בו הכל..ושהיה כולל קירור כיאלו אני בא עם הרשימה שלכם נותן לחנות והם נותנים לי מחשב... תודה מראש עידו

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, ותודה שנכנסתם! אני קונה מחשב משחקים חדש. ויש לי תקציב נאה של 12,000 ש"ח. אני צריך גם מסך (19 אינץ', LCD). אין צורך בציוד היקפי נוסף. בדקתי את המפרטים שהכנתם אבל הם די ישנים - העידכון האחרון הוא מלפני חמישה חודשים. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי עם המפרט.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לוח: Asus P5B Deluxe מעבד: E6600 זכרון: Corsair 2GB (2x1GB) DDR2-800 PC-6400C4 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7950 GT TDH Extreme 512MB מארז: ThermalTake Kandalf VB9000SWA קירור מעבד: ThermalTake BigTyp 120 VX CL-P0310-01 ספק כוח - אפשרות 1: (Enermax Noisetaker II 600W EG701AX-VE (W ספק כוח - אפשרות 2: Antec TruePower (TP) Trio 650W הדילמה הכי גדולה היא בקשר לספק הכוח... תודה מראש על ההמלצות וההערות. עריכה 1: המערכת תשמש בעיקר למשחקים, עריכת וידאו, ושימושים כלליים אחרים (אינטרנט, Office,...)

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי חבר'ה, לבת זוגתי נפטר בשעה טובה הלאפטופ ששימש אותה מ2007. זמן לתחליף... הלפטופ (אולטראבוק?) יקנה בארה''ב (באחת החנויות הגדולות - bestbuy / newegg / amazon) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, לימודים, גלישה, סרטים * גודל המסך? ~13" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? קל, עדיפות לאולטרבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה "רגיל" * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יכול להיות נחמד * Bluetooth לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500, ללא SSD * כונן אופטי : …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by poao,

שלום חברים כמה לדעתכם שווים אייפד 1 ואייפד 2 (כל אחד בנפרד) יד שניה. שניהם במצב מצוין, מתפקדים, אין שריטות על גוף האייפד או המסך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום חברים, אני קונה שני מחשבים אחד לסטונדית עם דרישות רגילות של סטודנטים (מסמכים, סרטים אינטרנט וכדומה) והמחשב השני גם לסטודנט אבל נועד גם להריץ משחקים (לא מטורפים אבל שיסחב סבבה) * מטרות המחשב? מחשב א' - עבודות משרדיות, אופיס, סרטים, אינטרנט שירים מחשב ב'- כל מה שמחשב א' + משחקים (BF, GTA5 ירוץ סבבה) * רזולוציית המסך? רוצה ששניהם יהיו 1080p, 1920x1080, במיוחד מחשב ב', מחשב א' יכול להיות גם 720p * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מחשב א' - לא משהו מיוחד מחשב ב' numpad * משקל רצוי? מחשב א' - כמה שפחות (המשקל חשוב לסטודנטית) מחשב ב' - כמה שפחות (פחות קריטי, אבל שלא יהיה משקולת) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב א',ב' - כמה שיותר, לפחות 3 שעות בעבודה משרדית…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by gmoshiko,

10אלף למשחקים + מסך חשוב שיהיה מסך טוב LCD משהו 20 אינץ משהו טוב שיעלה ככה 1500- 1800 שקל ללא overclock מבוסס intel תודה מראש =] אה כן ולא פחות חשוב תכתבו מאיפה לכחתם את המחיר והמפרט מאיזה חנות ואם אתם ממליצים על החנות הזאת אוו כל חנות אחרת שאתם ממליצים לקנות ממנה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Stingray,

היי, מחפש נייד בדגש על מסך איכותי ביותר. לאחרונה קיבלתי Macbook pro 15" 2015 מסך רטינה מהעבודה. עדיין בהלם מהמסך. מעוניין במחשב עם מסך זהה אבל לא Apple. לגבי שאר החומרה, לא קריטי, נועד בעיקר לקידוד. תקציב: אין לי שמץ מה המחירים אבל עדיף כמה שיותר זול. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by mimi773,

לנובו נקנה לפני 5 חודשים עובד פיקס מעבד I7 (נמכר עקב שידרוג)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Nahum Kaufman,

שלום לכולם, אני מועניין במחשב לעריכה 4K התוכנות בהן אני משתמש מצויינות למטה CPU: AMD R7 1700X Graphics Card: GTX 1070 Motherboard: MSI X370 Gaming Pro Carbon RAM: 32 GB DDR4 Storage 1: Samsung 960 EVO 500 GB M.2 SSD Storage 2: 2x HGST 4 TB hard drives Power Supply: EVGA G2 850W CPU Cooler: Corsair Hydro H110i Case: Enthoo Primo זה פחות או יותר המפרט שאני מעוניין לבנות אשמח לחוות דעת חוץ מהכטיס מסך והמעבד האם יש משהו שניתן להוזיל, האם המפרט הזה טוב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אשמח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום, יש לי התלבטות בבחירה בין 2 מפרטים. מחד גיסא, מפרט אחד שאינו מיועד ל-OVERCLOCK ובעל כרטיס מסך עוצמתי יותר, מעבד שאינו מתאים לאוברקלוק, לוח אם זול יותר, סוג זכרון ראם שונה. מאידך גיסא,המפרט השני, שמיועד ל-OVERCLOCK ובעל כרטיס מסך חלש בהשוואה לשני, מעבד שמיועד לאוברקלוקינג, סוג זכרון ראם שונה. התקציב ל-2 המפרטים הללו הוא 4,800 ( ללא מסך ). האינטרס העיקרי שלי שהמשחקים שירוצו על המחשב יריצו על FPS גבוה כמה שיותר בהתאם לתקציב ושהמחשב ישרוד להרבה זמן. חשוב לציין: במפרט לא כלול ספק כח ודיסק קשיח מכיוון שהם כבר קיימים ואין צורך בהם. ( ספק בעל 500W ודיסק קשיח של 1TB ). איני בטוח אם כל החלקים מתאימים אחד עם השני. האם יש מספיק חיבורים, האם…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. לאור ריבוי השאלה בזמן האחרון בפורום בעיקר על מחשבים לסטודנטים במחירים של 3500 שח, מצאתי את העסקה הבאה שנראית על לפי המחיר והמפרט אחלה של דבר: Dell Latitude e5500 # מעבד Intel Core 2 Duo P8600 # זיכרון 2GB # גודל דיסק 250GB # כונן DVD Multi Burner # מסך 15.4'' WXGA+ # רזולוציה 1440X900 # חיבוריות Bluetooth כן # WiFi 802.11 Intel WiFi Link 5100 # כרטיס מסך Intel GMA 4500MHD # משקל 2.84Kg # סוללה 6-cell 54WHr Li-Ion Battary וכל זה במחיר של פחות מ-3500 שח!! http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=3487&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה אחלה מחיר ואחלה מחשב

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by HardCore,

שלום, אני בקרוב הולך לקנות מחשב חדש ... כעיקרון הולך להיות לי בין 5000-6000 ש"ח... אני צריך מחשב טוב שיוכל להריץ משחקים חדשים,ומחשב חזק וטוב לקידוד וידאו,שיהיה מעבד חזק וגם קירור למחשב למעבד ולכרטיס מסך.. והנה אתר שמצאתי ברשת שאפשר לעשות דרכו מפרט: http://skypc.co.il/BuildItems.asp?page=187 עריכה:שכחתי להוסיף גם ציוד היקפי מסך אני לא צריך..מערכת הפעלה אני גם לא צריך שתכללו כי בחנות שאני קונה אני רק מוסיף כסף והם מתקינים לי מערכת הפעלה של ווינדווס.. בברכה, י.א

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.