ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין לקנות בארה"ב נטבוק בסביבות 1000-1200 ש"ח. עקרונית המחשב ישמש לגלישה באינטרנט וצפייה בסדרות/סרטים. עקרונית חשוב לי טווח קליטה אלחוטית טובה ואיכות מסך טובה ביותר. על כל השאר אני יכול להתפשר. אשמח לקבל לינקים לאתרים בארה"ב תודה, עמית
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב ביתי עם אפשרות לתוכנות עיצוב ואנימציה כמו פלאש. לא גרפיקה מטורפת אלא טיפה אנימציה למצגות.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב נייח לגיימינג כולל מקלדת ועכבר עד 4.5K וברור כמה שפחות יותר טוב... חשבתי על זה: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime H270M-PLUS LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 1x16GB DDR4 3000MHz CL15 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ OC 4GB GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Kingston SSDNow UV400 SUV…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רוב הדברים החשובים כתובים בכותרת. משקי רשת די כבדים (BF2, CoD2) מוזיקה סרטים הורדות אז צריך מעבד חזק (כפול ליבה. עם אפשרות לאובר קלוק) , כרטיס גרפיקה חזק (7900 משו, אני כבר לא מעודכן, או של החברה השניה), זיכרון 1.5 GB או אפילו 2... 250 GB כונן קשיח נראה לי שMaxtor DiamondMax 10 זה טוב, מהביקורת... יהיה אובר קלוק קטן, אז גם צריך קירור נפרד. אבל שיהיה שקט.... אין צורך במיקלדת ועכבר, יש צורך ברמקולים ומסך אני עדיין בודק... תקציב: 7500 שקל, +-... תודה רבה בהקדם, RegMan
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב ללימודים. השימושים העיקריים של המחשב הם כתיבת עבודות, צפיה בסרטונים(באתרים כדוגמת גול), מדי פעם סרטים(באיכות טובה), קצת אינטרנט ולעיתים יתכן שימוש בתוכנות כגון SPSS או VISUAL STUDIO. יש באפשרותי לקנות את המחשב הזה יד שניה : Dell Inspiron 3521 IN-RD09-7468 מה דעתכם? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=869080 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב ללמודי אדריכלות שיריץ תוכנות כמו אוטוקד סקצאפ ופוטושופ. חשוב לי לקנות מחשב שימשיך איתי לכול התואר לכן אני משקיע קצת יותר מעבד: i7 זכרון:לפחות 8 g מינימום 759g hdd Ssd:רצוי מאוד(כונן אופטי לא חובה אפשר במקום) מסך: 15.6 לא קטן יותר fhd מט כרטיס מסך:חיצוני מינימום 2 g מעדיף חברות כמו אסוס ודל האחריות חשובה לי המשקל לא קריטי כולכך כול עוד הוא בגדר ה 3 קג חיי סוללה עדיף כמה שיותר
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני לפני קנייה של מחשב נייד ב5K, המליצו לי על הדגם הזה של לנובו: http://ksp.co.il/?uin=22983 רק רציתי לדעת אם לפי דעתכם המחשב באמת כדאי ואם יש לו בעיות כלשהן שאני צריל לדעת, תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לשימושים ביתיים בסיסיים, אינטרנט, אופיס וסרטים. מודה לכם מראש על העזרה. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?) אינטרנט, סרטים, אופיס. לא ישמש למשחקים כלל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים, אולי כרטיס מסך מובנה יוכל להתאים גם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, חזרתי מדרום אמריקה אחרי כמה חודשים והמחשב שלי פשוט לא נדלק. אני פותח אותו והמסך לא מגיב, העכבר לא מגיב, המקלדת לא מגיבה- כלום. בכל אופן אני צריך מחשב חדש אז ככה... אני כמעט ולא משחק במחשב ואם כבר אני מתקין איזה משחק מדובר בפרו או מנג'ר, משחקי כדורגל. רב השימוש הוא פייסבוק וצפיה בסרטים וסדרות. הייתי מעדיף לשלם כמה שפחות בשביל הצרכים האלה ושאני אהיה רגוע עם מחשב טוב שירוץ כמה שנים טובות, התקציב שלי הוא במקסימום אם צריך עד 2.5K (אם זה ממש ממש יהיה שווה את זה אפשר לחרוג ב-100 שקל או משהו דומה) מה שבאמת חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ושאם יהיה אפשר לחבר את ההארד דיסק מהמחשב הישן בשביל שאני אוכל להעביר משם את כל המידע שנמחק לי (נדמה לי שההארד דיסק שם הוא לא SAT2 או איך שזה…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מה קורה אני חדש פה, כרגע נרשמתי ושמעתי שיש פה כמה אנשים שמבינים ממש טוב בחומרה. אני קונה את המחשב הבא ורציתי הצעות/הערות על המפרט, לוודא שהכל בסדר : CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 - PCH 1,457.03 Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) - PCH 628.8 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory - PCH 673.71 Video Card Sapphire Athlantis Radeon 9800PRO + TV Retail - ZIGZAG 1,577.91 HDD Western Digital 120GB 7200 ATA-100 8MB Buffer - KSP 550 Floppy Sony 1.44 - KSP 40 CD-RW Lite-on 52 x 32 x 52 (box) - KSP 200 DVD-ROM Toshiba x16 - KSP…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, כבר המון שנים לא בתחום החומרה העדכנית. צריך בבקשה מפרט מחשב כולל הכל עד 4K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K - גמיש במידה ויש צורך ממשי - אם כן אשמח לראות גם כזה שלא חורג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי בתוספת גיימינג בסיסי (בעיקר MineCraft אולי עוד משהו קליל בעתיד) ועריכה בסיסית. לכן כנראה דגש על מעבד וכרטיס מסך ביניים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 פשוט (דל, סמסונג) אני מניח שיספיק, ורמקולים נחמדים כי המחשב יושב במרכז הסלון. …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
וככה הוא נראה הולך להיות פה אוברקלוק לא קטן, אז להתחשב CPU : Intel P4 2.4 GHz HT 512K 800Mhz Socket 478 Motherboard : ABIT IS7-E Intel 865PE Memory : 2 * Corsair DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 Hard Disc : WD 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 Video Card : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Floppy : Samsung Black 1.44MB DVD-ROM : Lite-on 16/48 - Black CD-RW : Lite-on 52/24/52 Black Keyboard : Logitech Internet Navigator Keyboard Special Edition (Black) Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse Optical BLACK - ps2/usb Speakers : Altec Lansing APT3 2.1 Case : Supertalent Super Talent Aluminum Mid Tower W / Door,USB,1394,5Fan Case (Black) Fan Control : Enermax UC-A5FATR2 Bl…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תאמינו לי שאני יודע שנמאס לכם ממני ;D אבל אני חייב לסגור את הפינה הזאת! המפרט הבא נבנה בחנות WELLCOM מעבד AMD Athlon 64 x2 Dual-Core 3600+ Socket AM2 940, 65W, 1.9GHz, 512KB x 2 Cache, 64-bit, Tray ₪337.70 לוח אם Gigabyte GA-MA69VM-S2, AMD 690V, Socket AM2, Dual DDR2 800, SATA2, VGA, PCI-Express, MicroATX. ₪374.80 זיכרון Kingston DDR2 1 Gb, 667MHz, CL5 ₪213.70 דיסק קשיח Western Digital 160 Gb, 8 Mb Buffer, SATA2, SATA Power Only, WD1600AAJS ₪290.70 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X1900GT, 256 mb, Dual DVI, PCI Express, Retail ₪822.40 מארז HEC 6A19, No PSU, ATX, Fan12cm, Front USB,AUDIO, CPU Air Guide, Black ₪262.70 …
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, עבר זמן מה מאז שעזרתי ונעזרתי במסגרת הפורום המצוין הזה, וכעת הגיע הזמן להיעזר שוב במסגרת קניית מחשב חדש(למרות שה-core 2 duo חי ובועט כבר 8 שנים! ) אז לעניינו, נמלא את הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג קלות, במידה וזה ישדרג את המפרט משמעותית(חריגה של עד 400 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תוכנות אופיס וסרטי FULL HDב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לדוגמא - אין, אני כבר מזמן לא בסצינה, ואתחיל להכנס לעניינים רק אחרי שהמחש…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, אני מכיר אותם כבר הרבה זמן ואף פעם לא ראיתי בהם אופציה לאחרונה חבר אמר לי שהוא מפנה לשם אנשים כי הם זולים ועושים את העבודה טוב עם הדיוטים, כלומר גם נחסך ממנו כאב הראש וגם אייבורי בסדר יצא לי בסו"ש לפני כמה זמן לראות מודעה שלהם, המחירים שם לא יאומנו (בעיניי לפחות) מחשב קומפלט עם מסך 17" ב3000 ש"ח?! וכרטיס מסך לא מובנה ולוח של MSI או ASUS... מחיר מדהים לכל הדעות אבל חייב להיות כאן משהו לא בסדר אחרת כולם היו מציעים כזה מחיר... 1400ש"ח למחשב קומפלט עם מעבד סלרון .... ואותו מפרט של חלקים, כלומר על פניו איכותי.... כיוון שאני יודע שיש פה כל מיני אנשים רציניים, מבינים ושעובדים בענף אני שואל אתכם, איך זה ייתכן? האם אייבורי באמת כל כך טובים או שיש כאן איזה פוילשטיק?! …
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי - גנבו לי את המחשב והמסך אז אני נאלץ לקנות חדשים. שלא כמו הפעם הקודמת, אני מנסה ללכת hi-end. אם יש דברים מיותרים או טעויות במפרט, אשמח לדעת: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX 1 2300 ¤ Gigabyte GA-K8N-Pro SLI nForce4 Socket 939 Motherboard 1 770 ¤ Gigabyte 7800GTX GV-NX78X256V PCI-e 256Mb VIVO Retail Video Card 1 3470 ¤ Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory x2 1320 ¤ Seagate 250GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 1 830 ¤ Antec TX1050B 500W Case 1 980 ¤ NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 1 270 ¤ Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 1 80 ¤ סה"כ 10020 ש"ח. לזה אני מקווה לצרף מסך Dell 2405FPW (בגללו לקחתי את ה- GTX עם הכנה…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, לכל היותר עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית (קלה), תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Unity (בניית משחקים), Visual Studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג - יריות, אסטרטגיה, סימולטורים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X-plane 11, The Witcher 3, Ghost Recon Wildlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
I5 3570K SCHYTE NINJA 3 ASUS P8Z77-V G.SKILL ARES 4X4GB 1600MHZ CRUCIAL M4 SSD 128GB HDD 500GBX3 1.5TB סה"כ 3TB SAPHIRRE 7950 3GB DUAL-X SEASONIC 550W COOLER MASTER 690 קורא כרטיסים מובנה צורב USB3.0 קדמי WIFI מובנה BLUETOOH WINDOWS 8.1 PRO מקורי מעבד, לוח, זכרונות וכרטיס מסך עדיין באחריות לעוד שנה וחצי. אביזרים: מסך SAMSUNG T220 אוזניות גיימינג של THERMALTAKE דיסק קשיח חיצוני של IOMEGA 1TB (מלא סרטים) ג'ויסטיק LOGITECH ATTACK 3 בקר משחק MICROSOFT XBOX CONTROLLER
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, כבר הרבה זמן אני רוצה לשדרג את המחשב "המצ'וקמק" שלי (בגרשיים כי בכ"ז יש הרבה אנשים שישמחו למחשב שכזה), ראו מפרט. ראיתי שהחלקים שעליהם שמתי את עיני עולים בארץ הקודש באיזור ה-10,000 ש"ח, סכום (לדעתי) מגוכך לכל הדעות, אז פניתי לאופציה האחרת: NEWEGG! =] לקיצור העניין, ללא צורך במשלוח בינלאומי, וביחד עם כרטיס אשראי אמריקאי, אני הולך להזמין את החלקים הבאים (אתם מוזמנים לתת ביקורת, בבקשה!): מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ $322.00 --------------------------------- לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR 172.00$ ד"א, יש בחנות עוד לוח שהוא אותו הדגם, רק בלי ה-UT, והוא עולה כעשרים דולר יותר. מישהו יודע מה ההבדל? --------------------------------- זכרון: CORSAIR XMS 2GB (2X1024) …
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שוב שלום המחשבים שאני מוצא שעונים על הדרישות שלי קלים ולא נטבוקים יקרים יחסית בארץ כרגע להביא מארה"ב קצת בעיה מבחינתי אך יש אפשרות שיוכלו להביא לי מחשב מהונג קונג או מאיזור שנזן/גואנג'ו בסין אשמח לקבל המלצות לחנויות פיזיות ואון ליין וכן אם בכלל שווה להביא משם נייד תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ לבית השני שלי שרק יספק את צרכיי הסוציאליים האינטרנטיים ושיספק לי גיימינג קל במשחקים כמו Minecraft, League Of Legends, Binding of Isaac, Plant VS Zombies וכאלה. קחו בחשבון שאני מרבה בטאבים ומאוד קשה לי לוותר על טאבים פתוחים אז הזיכרונות צריכות להיות יכולות להתמודד עם זה. סוללה לא כלכך משנה לי כי זה הולך להיות מחשב לבית. בנוסף להכל אני צופה בהרבה סדרות וסרטים באינטרנט ואני מחבר את המחשב למסך טלוויזיה גדול (1300 ומשו פיקסלים על 700 ומשו פיקסלים) ואני לא יודע מה הדבר הדרוש מהמחשב על מנת לעשות את זה. תקציב לא מוגדר בגלל שאני לא יודע את מכירי השוק אבל לא צריך משהו מעבר לצרכים שציינתי להל"ן. תודה רבהD:
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי קריאה בפורום, כבר הייתי סגור ומוכן להמליץ לו על Dell Latitude E5430 L065430105E, או אח שלו החלש יותר Dell Vostro 3460. אבל הוא לא עדכן אותי שגודל מסך חייב להיות מינימום 15", ואני לא מצליח למצוא המלצה למחשב כזה כי לרוב מעדיפים מסכים קטנים! אז בעיקרון, הוא מחפש מחשב שלא יקרטע לו, שיוכל להריץ סרטי HD, אופיס, גלישה באינטרנט, מחברה מוכרת ואחריות 3 שנים+, צורב DVD, וכמובן מסך 15" ומעלה...השימוש העיקרי יהיה רק באולמות ובספרייה, כשבבית יש כבר מחשב נייח מתאים. תודה רבה התקציב הוא עד 4500 ש"ח, אבל ממש לא מחייב. אם יש בפחות, אז מה טוב! באופן אישי הייתי מקדיש לזה מקסימום עד 3500-4000 ש"ח במידה ואפשר בהתאם לדרישות...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט עד 5500 ש"ח, תכתבו כל הצעה \ שיפור אפשרי.. המחשבים יהיה למשחקים, אינטרנט בעיקר וקצת עבודה. מה שהכי חשוב לי זה שאני לא יצטרך להחליף אותו עוד שנה. אולי בעוד כמה זמן אני יעשה אוברקלוק אבל לא משהו רציני אז תכתבו בבקשה איך המחשב יהיה לאוברקלוק. Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX - 1,260 NIS Motherboard : Gigabyte GA-8PE667Pro Intel 845PE Motherboard (533Mhz,5.1 Sound,Intel LAN,ATA133,USB 2.0) - 714 NIS Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - 466 NIS Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 679 NIS Video Card : Leadtek Winfast Geforce 4 TI4400 MyVIVO 128MB DDR Video Card - 1,371 NIS Sound Card : Hercu…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים למטרת משחקים במחיר עד ל- 5,000. קנייה בישראל, לא בחו"ל (-אזור אילת-). http://ksp.co.il/?list_compare=.23164..23166. * מטרות המחשב: לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? עדיף מסך גדול למשחקים, משקל לא משנה. * רזולוציית המסך: (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - לא זקוק * משקל רצוי: - ל…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לאחר בנייה קודמת מוצלחת של מחשב לפני כשלוש שנים, אני פונה פה שוב במטרה לבנות מחשב נייח עדכני יותר לצורכי עבודה. בעיקרון אני מחפש מחשב נייח עם הרבה RAM, מעבד טוב, וזיכרון SSD למערכת ההפעלה. לא חשוב לי כל כך כרטיס המסך, כדאי שיהיה "מספק" - אם לוח-האם טוב ומגיע עם כרטיס מסך מובנה שמספיק טוב לסרטים, ומעט Photoshop ו-Illustrator - זה מקום טוב לחסוך עליו. לא הייתי רוצה להתפשר כלל על SSD לפחות בנפח של 256GB למערכת ההפעלה ותכנות, ואשמח לראות גם את העלויות עבור ~500GB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-