עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kresa3333,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים החדשים ביותר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by tamiravigan,

כותרת... המליצו לי על: דיסק קשיח Western Digital WD1600JS ¤329.00 Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHZ 2MB 1066MHZ BOX ¤1,049.00 TWINMOS 512MB DDR2 667MHZ CL5 ¤329.00 לוח אם INTEL DQ965GFEKR GUARDFISH ¤665.00 LG GSA-H22N DVD±R/RWX18 Drive WHITE ¤198.00 GAINWARD PCX 7300GS 256MB DDR2 BLISS ¤395.00 מארז מפואר יציאות USB קדמיות.דגם 323-18.ספק 500W. ¤139.00 סה"כ ¤ 3104 שווה לי? תוכלו להמליץ לי אחרים גם,אבל חשוב שיהיה אינטל! עם C2 *שמעתי שלC2D יורד המחירים וגם לE6300 יהיה גם 4MB,לחכות? אם כן אז מתי המעבדים האלו יגיעו לארץ? *גם כרטיסי מסך מוזלים של NVIDIA תומכי DX10,מתי יגיעו לארץ? תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Levdor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אבל תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הוידאו, בעזרצ תוכנות אדובי. השימוש העיקרי הוא עריכה עם Premiere ורנדור אפקטים בAftereffects - יש להדגיש שאני לא יוצר בתלת מימד ובקומפוזיציות שלי בד"כ אין יותר שכבות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר-אפטר CS6, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (עובד בעריכת סרטונים וקליפים באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by hq4ever,

שלום לכולם, לפטופ לעבודה : http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2026 מה דעתכם ?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, קראתי קצת בפורום לגבי רכישת מחשב, אני צריכה את עזרתכם בהמלצה על מפרט / קיים או להרכיב מחשב לילד בן 8 שאוהב מאוד משחקים כמו fifa minecraft ועוד התקציב הוא עד 3000 ש"ח רצוי שזה יכלול - מסך + מערכת הפעלה. המון תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by outlook,

שלום לחברי הפורום מבקש את העזרה שלכם בהכוונה למפרט המפרט הנוכחי שלי מבוסס על I7-2700K ראם 8 גיגה וכרטיס מסך 1060 (הכרטיס מסך ממשיך למחשב החדש) המחשב החדש מבוסס על I7-9700KF ולוח אם של גיגה בייט Gigabyte Z390 AORUS ELITE עובד על שני מסכים Full HD,מריץ סביבת פיתוח לפעמים מכונות ויטואליות, משחקים מידיי פעם https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z390-AORUS-PRO-rev-10#kf זה העוגן של הבניה ולא כלול במחיר של שאר הרכיבים רכיבים שאני שוקל הינם ספק - Corsair 750W 80+ Gold RM750i מחיר 595 שח זיכרון- G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 3000Mhz CL14 Kit מחיר 570 אכסון- Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 MZ-V7S500 500GB SSD מחיר 525 מארז- …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. רוב הדברים החשובים כתובים בכותרת. משקי רשת די כבדים (BF2, CoD2) מוזיקה סרטים הורדות אז צריך מעבד חזק (כפול ליבה. עם אפשרות לאובר קלוק) , כרטיס גרפיקה חזק (7900 משו, אני כבר לא מעודכן, או של החברה השניה), זיכרון 1.5 GB או אפילו 2... 250 GB כונן קשיח נראה לי שMaxtor DiamondMax 10 זה טוב, מהביקורת... יהיה אובר קלוק קטן, אז גם צריך קירור נפרד. אבל שיהיה שקט.... אין צורך במיקלדת ועכבר, יש צורך ברמקולים ומסך אני עדיין בודק... תקציב: 7500 שקל, +-... תודה רבה בהקדם, RegMan

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by yuvalaba,

שאלה למומחים אם אני לא מתכנן אובר קלוק כדאי עדיין לקנות 8700K? לוחות האם לדור שמונה כולם תומכי אובר קלוק אז אם כבר ? מהירות בסיס יותר גבוה אבל בבוסט כמעט זהה הבדל 200 שח תודה

9. ברצוני לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך מדגם NVIDIA Quardo NVS 150M Up To 1535MB, והאמר לי שה-Memory Interface שלו נמוך, 64bit. ברצוני לשאול: 1) מה דעתכם על כרטיס מסך הזה? 2) עד כמה משנה ה-Bit שלו? תודה למשיבים.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. טוב, אני הולך לקנות מחשב חדש בשבוע- שבועיים הקרובים ואני צריך מפרט כמעט קומפלט עם החלקים הבאים: מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, זיכרון(אני חייב 1024 זיכרון), כרטיס מסך, כרטיס קול, הארד דיסק(100 GB), צורב DVD, מקלדת, כונן תקליטונים, סורק ומדפסת. המחשב לא מיועד לאוברקלוק. תשתדלו לקצץ כמה שיותר במארז, לא אכפת לי מהמראה שלו, מצידי שייראה כמו חרא מפלסטיק, רק שיחזיק את המחשב. גם בלוח אם לנסות לקצץ כמה שיותר, שיהיה בו כמה שפחות פ'יצרים. בעיקרון אני מתכוון לקנות מפנדה(פשוט בגלל ניסיון טוב איתם) אבל אם יש לכם הצעה יותר טובה אז תגידו(עדיף שתהיה קרוב לאשדוד, זה בעיה עם פנדה).

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Duckion,

שלום, אני מתלבט לגבי מחשב נייד ויש לי כמה דרישות דיי רציניות ומעט מאוד מחשבים שעונים עליהם asus ux305 הוא היחיד שראיתי שבערך ענה לי על הדרישות אבל אם יש רעיונות למחשבים נוספים אשמח לשמוע הדרישות שלי מהמחשב - אני סטודנט וצלם סוללה חזקה, בימים של 6 שעות אני לא רוצה להסתובב עם מטען - חשוב מאוד זיכרון - 8 ג'יגה ראם הארד דיסק - לפחות 256 ג'יגה,לא חובה ssd מסך - פאנל IPS מדוייק מעבד שיתאים לעריכה בסיסית של תמונות בlightroom (מי שמכיר ללייטרום יש אפשרות לעריכה גם על מחשבים יחסית חלשים מבחינת מעבד, smart preview) - חשוב מאוד משקל עדיף מחשב קל אבל לא הכי קריטי מחיר - מעדיף לא לחרוג מה4.5, ועדיף כמה שפחות מן הסתם יש שנ…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by hadarK,

שלום, רציתי לדעת כמה שווה gigabyte gtx 660 oc 2gb gddr5? תודה לעוזרים

13. Started by ShAkRa,

מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.67GHz(E6700) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 2982 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DQ6 ¤ 1240 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-5-15-5-5 ¤ 1838 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤ 1604 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤ 438 צורב DVD : NEC DVDRW ND-3570 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤ 211 מארז : GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA ¤ 854 ספק כוח : COOLERMASTER REAL POWER 450W : RS-450-ACLY ¤ 541 קרור למעבד : ZALMAN CPU COOLER FATAL1TY FS-C77 FOR INTEL&AMD 478/754/775/939 ¤ 343 קרור למארז : THERMALTAKE SMART CASE FAN BLUE…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם, מחפש מחשב מומלץ לגיימינג שיחזיק לי לכמה שנים טובות וכרטיס מסך לפחות GTX 1070. עדיפות לאחד לא מרעיש או שמאוד מתחמם. ההתלבטות שלי היא בין שני אלו: HP OMEN: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20961 LENOVO LEGION: https://ksp.co.il/?uin=40522&select=.268..271..132..159..413..211..2640..2639..4151..442. יש לכם רעיון לנייד גיימינג מומלץ יותר? בנוסף, האם לדעתכם מחשב נייח עם אותו מפרט יהיה זול יותר משמעותית? (ברמה ששווה לקנות מסך טוב ועדיין לחסוך?) תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. קניתי ASUS F8Vr ועדיין לא הגיע יש לי הרבה נתונים וקבצים שאני צריך להעביר מהנייח לנייד כיצד ניתן לעשות זאת? האם בעל חיבור USB TO USB ניתן להעביר קבצים או שיש דרך אחרת? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט למחשב החדש שאני רוצה לקנות. מידע כללי: - המסך שאני אקנה רוב הסיכויים יהיה 19אינץ' או 22 אינץ' - לא יותר, לא פחות. - ללא ציוד היקפי בכלל (חוץ ממסך אם אפשר)!! - אין צורך במערכת הפעלה. מטרת מחשב: - המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים - גיימינג וסרטים בלבד! תקציב למחשב: - התקציב שלי (ללא מסך אבל אם אפשר להכניס את המסך גם לתקציב, מעולה) - 5000 ~ 5500. העדפות: - יש לי העדפה למעבדי אינטל וכרטיסי מסך של NVIDIA, אבל שומר על ראש פתוח. - אני לא רוצה OC. - אם אפשר לקבל המלצה על איפה לקנות את המפרט שתביאו (KSP, TMS, IVORY וכו'). בקשות כלליות: - אני רוצה שהמחשב יהיה ברמה גבוהה שאני לא אצטרך לשדרג אותו בכלל בשנה הקרובה (לפחות). - אני…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by גיא.,

שלום אני מחפש מחשב נייד רק לכתיבה, אבל בכל זאת הייתי רוצה שיהיו בו: 512 MB לא צריך מעבד כפול חברה טובה כמובן כמה שיותר זול בשמירה על התנאים הנ"ל, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by mtn32,

שלום, קניתי מחשב נייד של אסוס עם אחריות יצרן של 3 שנים, לפני כחודשיים וחצי נשבר אחד הצירים במחשב אך שמתי מסמר ותיקנתי את זה זמני, ככה עשיתי פעמיים ולפני כשבועיים זה נשבר באופן כה קיצוני שאי אפשר לתקן את זה שוב... עירבתי את האחריות שקיבלתי מאסוס אך הם לטענתם לא מכסים את זה, ובשיחה טלפונית נאמר לי כי אין כמעט סיכוי שיכסו את זה, ואם אני רוצה לקבל תשובה חד משמעית אני צריך לשלוח את המחשב לתיקון ובמידה ולא ארצה לשלם את הכסף על התיקון אני יחוייב ב-250 שקל על בדיקה ומשלוח. דבר ראשון שאצטרך את עזרתכם הוא האם יש לי סיכוי במלחמה איתם על התשלום או שזה קרב אבוד מראש וכנראה שלא יקבלו שזה שבר מבלאי ולא ממכה...(מה שאני כמעט בטוח) דבר שני אם אני אצטרך לשלם, האם עדיף לי שהם(המעבדה המורשה ש…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+- שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי בלו ריי, תכנות (MATLAB ו python), קצת VM, גלישה, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of tanks, Watch Dogs, Battlefield וכל משחק חדש מעניין שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by אבינר,

היי חבר'ה, אני רוצה להוסיף למחשב נייד Lenovo עוד 2G זיכרון, השתמשתי במדריך שלכם כדי לפרק ולבדוק את הזיכרון שאני צריך לקנות, שהוא מסוג Sumsung DDR3 2G 1333mhz PC3-10700. הבעיה שלי היא שמה שמצאתי באינטרנט לקנייה זה Sumsung DDR3 2G 1333mhz PC3-10600.. אני לא יודע אם זה משנה ואם זה יפריע למחשב לעבוד (ההבדל הוא PC3-10600 במקום PC3-10700 למי שלא שם לב), אבל אני לא רוצה לקנות ואז להתבאס.. באיביי הוא עולה בערך 50 שקל, בארץ 200 שקל והוא לא נותן הרבה מידע על הזיכרון.. מה אתם אומרים? אפשר לקנות אותו בשקט והוא יעבוד לי בסדר?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ohadco5,

הראשון [h=1]Asus X554LJ-XX437H[/h]http://www.visualdg.co.il/ASUS/%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D/15.6%22_i7/3815-ASUS_X554LJ/ השני [h=1]Lenovo Z50-70 59427668[/h] אני מחפש מחשב ללימודים סרטים ומשחקים ( לא משחקים משוגעים dota 2 מקסימום) אם אתם מכירים מחשבים יותר טובים בסכומים דומים אשמח להצעות (3.5K) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Oaf,

חשוב שיהיה אמין, חזק, מהיר ושקט ככל האפשר. למטרת שימוש כללי, צפייה בסרטים ועריכה גרפית ברמה בינונית (פוטושופ). עדיפות נמוכה לכונן קשיח בנפח 1TB (אם זה משפיע מאוד על המחיר, אז בנפח קטן יותר). תודה רבה לעוזר/ים!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי מה קורה אני חדש פה, כרגע נרשמתי ושמעתי שיש פה כמה אנשים שמבינים ממש טוב בחומרה. אני קונה את המחשב הבא ורציתי הצעות/הערות על המפרט, לוודא שהכל בסדר : CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 - PCH 1,457.03 Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) - PCH 628.8 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory - PCH 673.71 Video Card Sapphire Athlantis Radeon 9800PRO + TV Retail - ZIGZAG 1,577.91 HDD Western Digital 120GB 7200 ATA-100 8MB Buffer - KSP 550 Floppy Sony 1.44 - KSP 40 CD-RW Lite-on 52 x 32 x 52 (box) - KSP 200 DVD-ROM Toshiba x16 - KSP…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by haimcoen,

בס"ד אשמח לקבל מפרט לילד בן 13 למחשב למשחקים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 דש" חריגה עד כ- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון: CALL OF DUTY,FAR CRY 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מסך (גדול), מקלדת, עכבר, רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

25. Started by udi2181,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! במידה ולא ניתן אז 1T 7200 RPM * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.