עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ALMOGING,

מתלבט לפני רכישה אונליין באתר נייד נייד את הדגם הנ"ל מפרט: יצרן: LENOVO מעבד: Intel Core i7-7500U 2.7Ghz זיכרון: 16GB DDR4 2133Mhz דיסק קשיח: 512GB SATA SSD צורב DVD RW: יש מסך: 15.6 LED-backlit, Anti-glare רזולוציה: 1920x1080 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: NVID…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by llrefael,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם, המחשב שיש לי עכשיו מת... כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש, וזה תירוץ טוב 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עדיף לחסוך, אבל מעדיף לא להתפשר יותר מדי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעדיף שלא לחרוג, אבל במקרה הכי גרוע כ200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).פוטושופ ומשחקים- שניהם מזדמנים, רב הזמן אני בדפדפן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה ה…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי, אני צריך מכם עזרה בבניית מפרט לסטודנט. השימושים הם עבודה עם תוכנות גרפיות לשרטוטים וקצת משחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K ורצוי לחסוך אם אפשר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אבל לא בצורה שתנמיך את הביצועים משמעותית. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-6K. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית (שרטוטים) וקצת משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים חדשים בסגנון FPS... לדוגמא COD וכו'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by kipi25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + גלישה + צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. עקרונית המפרט שאני מתכוון להזמין הוא: לוח GIGABTE GA-K8NXP-9 מעבד Athlon 64 (תלוי בתקציב סופי 3000 או 3200) 2X512 DDR מארז CoolerMaster Centurion 5 + ספק כוח 350W של CoolerMaster הארדיסק 160G SATA (+ הארדיסק קיים 60G PATA) DVD LiteOn כרטיס מסך PCI-E עד 1000ש"ח אולי צורב DVD (תלוי בתקציב סופי) המחשב ישמש לשימושים רגילים (סרטים מוזיקה אינטרנט) + גרפיקה 2D כבדה יחסית, בניית אתרים וקצת תכנות, מתישהו גם להתקנה מקבילה של לינוקס. לא לOC ולשאלות: איזה צורב DVD? עדיין NEC, PIONEER מומלצים? איזו חברה לזכרונות? והכי חשוב, כרטיס מסך - מצד אחד אני לא משחק משחקים על המחשב אז אני לא צריך מפלצת, מצד שני אני לא רוצה שהכרטיס יהיה צוואר בקבוק בכזו מערכת מעוד צד אני מחבב הרבה יותר את הTVOU…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by BWER21,

תיראו , לאחר כל התגובות ה-"לא מחמיאות" לטעמי לקחתי מחשב מצויין ואני יפרט : תישמעו , למרות כל מה שתגידו , הדבר הכי חשוחב במפרט בשביל גיימרים הוא הכרטיס מסך , הכרטיס מסך הוא הדבר העיקרי שעל פיו נקבעים הביצועים של המשחקים . עזבו את העניין האם משתלם DDR3 כיום או לא , אני יודע שהיום כל המעבד החדשים של אינטל הולכים לעבור לעבוד עם זיכרנות DDR3 , ולכן המחשב שלי יהיה מה שנקרא מוכן לתקופה הזאת , המחשב שלי כיום מקדים את תקופתו . הזיכרון הוא 4 ג'יגה , זיכרון בנפח ענק , לכשאני יצטרך בעתיד להוסיף לו עוד 2 ג'יגה ( לא נראה לי בזמן הקרוב ) אני יעשה זאת . בקשר למעבד - המעבד הוא לא כזה גרוע , אני ממש לא מבין אותכם , אתם מדברים על המעבד הזה כאילו קניתי איזה מעבד של 486 , מה נסגר איתכם ? א…

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר והמון אינטרנט, המון חלונות בו זמנית, גרפיקה (ברמה בסיסית), סרטי FullHD, משחקים ברמת GTAIV, NFS, משחקי פעולה בעיקר. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - שימוש מזדמן בתוכנות כמו Photoshop CS5. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע אשתמש במסך 32 אינצים של חברת LG ברזולוציית FullHD, כמובן שלא אצפה להגדרות גבוהות במשחקים על המסך הנוכחי. בעוד חודש - חודשיים ארכוש מסך 23 אינץ' איכותי בעל פא…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000-7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך לטובת משחקים כבדים ועבודה רציפה בתוכנות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya, 3DS Max, ZBrush, Photoshop אופן שימוש כבד. (בעתיד לטובת פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, The Witcher 3, Batman Arkham Knight, Guild Wars 2, ועוד משחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום רב, אשמח לחוות דעת על מפרט שהרכבתי בKSP יחד עם המוכר שלהם. המפרט הורכב על בסיס המפרט המומלץ לגיימינג פה בפורום. ביקשתי מימנו להוסיף SSD ולהגדיל את הזיכרון ל-16GB, ולהוריד HDD כי אין לי צורך. עניתי על השאלון פה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין חובה לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי. 4. ה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ElectricRain,

תסתכלו על המפרט הבא - מחשב תותח ובעל יכולת עצומה... MEM : 512MB Samsung 670 VID : RADEON 9100 TV,DVI 128MB 590 CPU : INTEL P4 2.4GHz 1090 H.D : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 674.5 FANz : FAN For Hard Disk 40 Thermaltake Smart Case Fan 65 CASE : ATX MIDI 400W usb,window 270 MOBO : 8SQ800-SIS655,HiperTr,DualDDR 660 =>4059.5 מה אתם אומרים ? יש מקום לשיפורים (צריך לשמור על מחיר נמוך) ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. הי. קרובה שלי מתחילה לימודי גננות, ובמסגרת הלימודים זקוקה למחשב נייד לצורך עבודות גרפיקה קלות. עכשיו, נכון שאמרו לה שהיא תצטרך להתקין Photoshop, Coreldraw וגם Illustrator, אבל לעניות דעתי - לא מדובר בגרפיקה באמת ברמה גבוהה. אשמח לשמוע הצעות למפרט שלא יעלו על הסכום של 3500-3700 ש"ח (כל שקל חשוב, ולכן אם ניתן לקצץ - נראה לי שעדיף). בינתיים היא קיבלה כבר הצעה מחנות, המצ"ב. אשמח לשמוע דעתכם על המפרט. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, הייתי רוצה שתמליצו לי על מחשב לגיימינג עד 2800 ש"ח (אפשרות לחריגה) מחנות שיש לה סניף באיזור רחובות והסביבה. אני צריך רק מחשב. ללא מסך, ללא מערכת הפעלה וללא ציוד היקפי. עדיפות גדולה למעבד אינטל. המחשב לא יעבור OC. יעבוד עם מסך 22". תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Hoobastank,

ברשותי המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=841492 זה המעבד: http://ark.intel.com/products/55626/Intel-Pentium-Processor-B940-2M-Cache-2_00-GHz המחשב משמש אותי לגלישה וצפייה בסדרות/סרטים, אני רוצה לשפר את חווית השימוש איתו. חשבתי על סטיק 4GB (יש מקום רק לסטיק אחד :/) ולקנות כונן ssd של 128 מה דעתכם? המעבד שלו חלש? ולא שווה לשדרג מחשב כזה? אלו לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-4GB-PC3-10600-DDR3-1333MHz-204pin-CL9-Sodimm-Laptop-Memory-Ram-/361347436390?hash=item5421fc4f66:g:qjoAAOSwPcVVk65N http://www.ebay.com/itm/SanDisk-120GB-SSD-Plus-520MB-s-Solid-State-Dr…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by zilkanir,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב חדש וטוב , חשבתי לקנות ברשת אייבורי מחשבים לאחרונה הם פתחו סניף גם בעירי קרוב לבית ורציתי לשמוע ממכם חוות דעת מאנשים שהיתנסו איך המחשבים שלהם, תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מכיוון שרוב המשחקים לא עולים לי כבר על המחשב ואני ממש לא מדבר הדור החדש שמגיע עכשיו,אפילו משחקים שנמצאים בשוק שנה . חשוב לי שהמחשב יעבוד בשקט מקסימלי(אני משאיר אותו פתוח רוב שעות היממה) חשוב לי שהוא יחזיק את עצמו ל3-5 שנים ויריץ גם אז משחקים כבדים,זה יותר בשביל שיריץ לי משחקים שהם קצת כבדים אבל להרבה יותר שנים ... אני ממש לא מבין בחומרה ובכל הדברים האלה .אני רק יודע שאני צריך הרבה מקום בדיסק הקשיח שזה אומר 250 ג'יגה,צריך כרטיס מסך חזק כמובן,זיכרון של 2 ג'יגה (לפחות כן..) ומעבד ולוח אם אני ממש לא יודע מה צריך ומה לא אז זה נשאר לכם.. אין צורך במסך !! וציוד היקפי בכלל והאמת היא שאני לא סגור על תקציב,כי אם אני רואה שיש מחשב עם הוספ…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by LiM,

שלום לכולם אני בתהליכי קניית מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעבודת אודיו וגלישה ואולי קצת משחקים ... אבל הבודה העיקרית זה אודיו. הרכבתי לעצמי מפרט בהסתמך על התקציב הדל שיש לי 2800 ש"ח המפרט הוא : לוח אם : - Elitegroup-ECS 5PCI 2SDR 2DDR - S478 - SOUND - LAN - AGP*4 - ATX - I845D מעבד : Pentium 4 2.4Ghz Inc. Fan 533Mhz SOCKET 478 0.13 Micron 512k Cache דיסק קשיח :40G 7200RPM זכרונות :256SDRAM אם יש לכם הצעות לשיפור או כל דבר להעיר על המפרט אני אשמח לשמוע כי אני חייב דעה של אנשים כי אני לא בטוח במפרט וקצת חושש אז בבקשה תעזרו לי תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום וחג שמח! אני הולך לקנות מחשב חדש וכבר בניתי מפרט, הייתי מעוניין שתתנו את חוות דעתכם לגביו. המפרט מבוסס על P 4 וזאת ע"פ שיקולי. אני מאמין שהוא מתאים יותר למטרות שלי, על כן התייחסו למפרט כמו שהוא ותייעצו אם יש צורך להחליף משהו או לשנות, אשמח לשמוע את דעתכם. דגם מחיר כמות PENTIUM 4 3 giga 800mhz (northwood) 1180 ¤ 1 ASUS P4P800-E DELUXE 780 ¤ 1 Kingston DDR 256MB 400Mhz 320 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 600 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT 1385 ¤ 1 LG GSA-4120B DVDRW 480 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1 Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan APFC 330 ¤ 1 LG F700P 1120 ¤ 1 מקלדת מולטימדיה 80 ¤ 1 LOGITECH MX310 160 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7165 זה…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אורח יאיר
    Started by אורח יאיר,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב ואשמח לסיוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 4000-4500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקאד בעיקר, מעבר לזה מטלות של סטודנט אבל אוטוקאד לדעתי זה הפקטור המשמעותי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. אוקיי אני יש לי כרגע 300 שקל שחסכתי ואני עובד בקיץ זה אומר שככה עוד חודש יהיה לי כסף וחשבתי אולי להשקיע אותו במשהו לשפר את הביצועים של המחשב שלי משמעותית אם שלא ייצא יותר מדי יקר נגיד 1500 שקל גג אולי יותר תלוי כמה אני ירוויח בקיץ... את המחשב שיש לי כרגע קניתי באוגוסט שעבר ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו אבל אני רוצה לבדוק שאין שום דבר שאני מפספס שאולי אני יכול לשפר להתקדם ואם יש לי תכסף אז למה לא לשפר... אוקיי אז הנה המפרט המלא של המחשב שיש לי כרגע תגידו לי מה אני יכול להוסיף או להחליף לשדרג כדי לשפר אותו: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1099.86 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-A…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי חברה, זקוקה ללפטופ חדש לכבוד שנת הלימודים הקרובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן למתוח עד 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה סטודנטיאלית, SPSS ומאטלאב (הרבה...) משחקים ישנים סטייל הירוז וGTA, קריאת מאמרים, צפייה בסדרות וסרטים. משאירה 70 טאבים פתוחים ברגיל - אז שהמחשב ידע להתמודד עם זה. מתכוונת גם להתחיל ללמוד פיית'ון אז שיוכל להריץ סקריפט בלי לגמגם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני קונה מחשב לבית, שימוש סטנדרטי, פלוס הרבה תמונות והרבה עריכה ב photoshop יש לי מחמחב הישן כרטיס גרפי nvida geforce gtx 1650 ו hard disk 3T וחשבתי להעביר אותם לחדש, האם הם יתאימו? האם כדאי? התלבטתי בין amd ל Intel ניסיתי לעשות מפרט ב ksp אבל אשמח לכל יעוץ הרכבה עצמית של מחשב נייח מעבד AMD: מעבד AMD Ryzen 7 5800X 3.8Ghz AM4 - Box 1 לוחות אם למעבדי ‏AMD: לוח אם Asus PRIME B450M-K II AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E,HDMI, VGA, DVI 1 זכרונות:זכרון למחשב Kingston ValueRAM 16GB DDR4 3200MHz CL22 1 כונני SSD: כונן Kingston NV1 PCIe NVMe 3.0 x4 M.2 2280 500GB SSD SNVS/500G 1 מארזים: מארז מחשב כולל ספק Sohoo S610BS HTPC 500W צבע שחור מאווררים…

23. Started by eranir,

בעיקר לטובת יישומי אופיס ודפדפן. תהיתי אם לדעתכם יש הצדקה לתוספת 400 שקל בין המחשב הראשון לשני: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2846 http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-3542-in-rd09-7775-%D7%93%D7%9C-1-1 תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני צריך מחשב נייד בשבילי. תקציב 5000 ש"ח גג. לשימושים של מסמכים, גלישה, תיכנות, סרטים, מוזיקה, משחקים מדי פעם לא כבדים מדי. אני מצפה מהמחשב שלי לעבוד מהר, חייב להיות מהיר. (אני לא מעמיס יותר מדי ומטפל מאוד טוב במחשב שלי אבל שונא שהמחשב עגלה וכל דבר לוקח מלא זמן לעשות) * גודל המסך? 15" חייב להיות מט * משקל רצוי?כמה שיותר קל, לא כל כך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB * צורב DVD?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL מסך 15"+ חייב להיות מט לא חייב כונן אופטי. לא חייב מערכת הפע…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני רציתי לדעת איך יודעים מה הקיבולת המקסימלית של המחשב נייד שלי בכמות זכרון איך אני יכול לדעת ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים