עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת. 2. השימוש העיקרי יהיה צפיה בסרטים ברזולוציה של 2560x1440(זו הרזולוציה של המסך), בנוסף גלישה ושימוש בתוכנות אופיס. אין שום שימוש במשחקי מחשב. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיף שיהיה שקט כמה שניתן אז מניח 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by mikico101,

הכנתי את המפרט הזה: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1070 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz S1150 690 ₪ - * מבצע * - Gigabyte G1.Sniper Z87 S1550 319 ₪ - * מבצע * - 8GB Hynix DDR3 1600Mhz 1520 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr 239 ₪ - Western Digital 500G 3.5'' Sata3 7200RPM 220 ₪ - CoolerMaster K280 420 ₪ - Thermaltake Smart SE 730W 80+ Modular 140mm Fan 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO מחיר סופי: 4598 ₪ למזומן 4689 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים רציתי לשאול כמה דברים. 1. האם הלוח אם הזה מתאים לOC, לSLI של הGTX770, והאם הוא מתאים למעבד? 2. מה אתם אומרים על הספק? אני לא כל כך אוהב את Tt מאז שעקצו אותי עם אזנ…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by lddz,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000 בערך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גלישה באינטרנט אופיס נטפליקס וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קרוב לחדר שינה אז אם אפשר שקט יותר אחלה אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך באורות וכו' - אם יש אופציה למארז קטן יחסית גם טוב 7. האם האם יש צו…

4. שלום הגיע הזמן לשדרג את Dell inspiron 1520 התקציב הוא עד 5000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס + Photoshop * גודל המסך? 17.3 כמה שיותר איכותי * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה, המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB כמה שיותר מהיר + אפשרות להוסיף SSD עבור מערכת הפעלה * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב בינלאומית אבל אחריות לשל…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by rooten,

המחשב למשחקים(לא כבדים מדי) ולעבודה שוטפת שכוללת שיתוף קבצים, צפייה בסרטים ועבודה משרדית. אני לא צריך ציוד היקפי וגם לא מארז, ורוצה שיהיה צורב DVD. העיצוב לא משנה, יותר חשוב שהמחשב יהיה שקט. תודה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתחיל השנה לימודים לתואר הנדסת חשמל ואלק'. הייתי שמח לשמוע על הצעות למחשב נייד פרקטי ללימודים מעדיף גודל מסך של 13.3 (15 נראה לי גדול מדי, מה דעתכם?) וכמובן, סוללה בריאה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אני סטודנט, ברור שלנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב - לימודי הנדסה, על כל האספקטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - MATLAB, MS Office, Visual Studio 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם , התקציב למחשב ירד ( פתחתי נושא לעזרה במפרט לפני כשבועיים) הפעם אני רוצה לרכוש אותו כבר בימים הקרובים ( אחרי שאקבל את עזרתכם כמובן אז ככה , העתקתי את הסעיפים השונים המופיעים אצלכם שיהיה לנו יותר נח , בנוסף ארצה שהמעבד יהיה 4 ליבות , ההארד דיסק יהיה טרה ובנוגע לכרטיס מסך קיבלתי המלצות חמות על GTX 460 או משהו כזה .. כמובן שאשמח לשמוע את דעתכם. אגב שאלה קטנה, הבנתי שיש מעבדים חדשים או משהו שיוצאים לשוק עכשיו , האם לחכות יגרום לי לזכור במחיר טוב יותר למערכת שאני רוצה לקנות? למרות שאני דיי חייב לרכוש עכשיו 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ohadco5,

הראשון [h=1]Asus X554LJ-XX437H[/h]http://www.visualdg.co.il/ASUS/%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D/15.6%22_i7/3815-ASUS_X554LJ/ השני [h=1]Lenovo Z50-70 59427668[/h] אני מחפש מחשב ללימודים סרטים ומשחקים ( לא משחקים משוגעים dota 2 מקסימום) אם אתם מכירים מחשבים יותר טובים בסכומים דומים אשמח להצעות (3.5K) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Counter Strike, League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי בכם (דרוש מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by יואבארדן,

בוקר טוב. אז האתר עצמו, באזור שאפשר לחפור במפרטי מחשבים - ממליץ על מחשב עריכת ווידאו ב6570 שקל - http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/18 שזה בערך טווח המחיר. אבל יש לי הרגשה שאפשר לעשות שינויים כאלה ואחרים למפרט בכדי להגיע למיצוי חומרתי-כספי מלא. או שאני טועה וזו אכן המערכת החזקה ביותר למחשב בסכאלת מחיר זו? אשמח לעזרה. תודה. יואב.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אוקיי אני יש לי כרגע 300 שקל שחסכתי ואני עובד בקיץ זה אומר שככה עוד חודש יהיה לי כסף וחשבתי אולי להשקיע אותו במשהו לשפר את הביצועים של המחשב שלי משמעותית אם שלא ייצא יותר מדי יקר נגיד 1500 שקל גג אולי יותר תלוי כמה אני ירוויח בקיץ... את המחשב שיש לי כרגע קניתי באוגוסט שעבר ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו אבל אני רוצה לבדוק שאין שום דבר שאני מפספס שאולי אני יכול לשפר להתקדם ואם יש לי תכסף אז למה לא לשפר... אוקיי אז הנה המפרט המלא של המחשב שיש לי כרגע תגידו לי מה אני יכול להוסיף או להחליף לשדרג כדי לשפר אותו: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1099.86 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-A…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום חברים, כבר המון שנים לא בתחום החומרה העדכנית. צריך בבקשה מפרט מחשב כולל הכל עד 4K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K - גמיש במידה ויש צורך ממשי - אם כן אשמח לראות גם כזה שלא חורג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי בתוספת גיימינג בסיסי (בעיקר MineCraft אולי עוד משהו קליל בעתיד) ועריכה בסיסית. לכן כנראה דגש על מעבד וכרטיס מסך ביניים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 פשוט (דל, סמסונג) אני מניח שיספיק, ורמקולים נחמדים כי המחשב יושב במרכז הסלון. …

13. Started by 3liran,

משחקים, מיועד גם ל-OC, מתכוון להחליף כרטיס מסך בהמשך... סביר?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by shshmul,

מפאת אילוצים שונים ,אני מחפש מחשב נייד בלבד,שיהיה מיועד בעיקר למשחקים כבדים עם מסך 17 , יש חיה כזו? אשמח מאד לקבל הצעות תודה מראש לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by exeLz,

מחשב נייד ולכן חלק גדול לא רלוונטי, אבל עדיין מילאתי את השאלון בהמלצת askme. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בסיסי, אפשרות לפוטושופ קל (מקווה שזה לא מקפיץ את המחיר מאוד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. --------------------- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. רוב הדברים החשובים כתובים בכותרת. משקי רשת די כבדים (BF2, CoD2) מוזיקה סרטים הורדות אז צריך מעבד חזק (כפול ליבה. עם אפשרות לאובר קלוק) , כרטיס גרפיקה חזק (7900 משו, אני כבר לא מעודכן, או של החברה השניה), זיכרון 1.5 GB או אפילו 2... 250 GB כונן קשיח נראה לי שMaxtor DiamondMax 10 זה טוב, מהביקורת... יהיה אובר קלוק קטן, אז גם צריך קירור נפרד. אבל שיהיה שקט.... אין צורך במיקלדת ועכבר, יש צורך ברמקולים ומסך אני עדיין בודק... תקציב: 7500 שקל, +-... תודה רבה בהקדם, RegMan

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, חדש פה אני נוהג לבקר הרבה באתר ומאוד אוהב את התכנים וגם ראיתי שיש פה אחלה פורומים. לאחרונה היתה לאחי הקטן בר מצווה, וההורים הבטיחו לקנות לו מחשב. למרות שהם לא נקבו בסכום מדויק, אני מניח שהסכום המתקבל על הדעת יהיה משהו בין 7000-8000 ש"ח. אני אשמח מאוד אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבנות מפרט למחשב החדש. המפרט מיועד בעיקר לגיימינג, עם השקעה גם לטווח של לפחות השנתיים הבאות. דברים שצריך שהמפרט יכלול: מסך (לא זקוק ליותר מCRT חביב של 17 אינץ', אולי 19 אם זה יסתדר עם המחיר..) צורב DVD motherboard עם תמיכה בSLI? (חשבתי על כך במקרה שיהיה מפרט עם 6800 GT לדוגמא. האם זו השקעה טובה\נבונה?) ג'יגה RAM עדיפות למעבד 64bit HD של מינימום 120 ג'יגה מארז כמובן דברים שלא צריך …

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by The Ball,

הרבה זמן אני כבר לא בתחום המפרטים בגלל צבא ועוד כל מיני דברים, אז הפעם אני בא אליכם עם בקשה לעזרה חברים של אבא שלי רוצים לקנות מחשב עד 5500, עם מעבד של אינטל למשחקים. בלי ציוד היקפי/מסך/רמקולים. מה שכן, צורב DVD צריך. תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום אני עומד לקנות מחשב בKSP, ואני זקוק לחוות דעת דחופה! המחשב מיועד למשחקים חדשים בעיקר. הנה המפרט: מעבד- Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 930 ש''ח לוח אם- GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 625 ש''ח זיכרון- DDR III 1333Mhz 2GB Kingston קונה סטיק כפול, 190 כ''א. הארד דיסק- ‏Samsung‎ - ‏1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 295 ש''ח כרטיס מסך- ‏eVGA‎ - ‏GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E‎ 1450 ש''ח ספק כוח- SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) 385 ש''ח קירור- Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) 95 ש''ח עד כה הגענו ל4160 ש''ח. חסר רק מארז, לא מבין בזה כל כך. יש המלצות? …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי, אני הולך להזמין בקרוב מסלקום אינטרנט סלולרי ועל הדרך גם מחשב נייד בבאנדל שהם מציעים יש להם מבחר של כ7 מחשבים,רובם עם מפרטים מיושנים או פשוטים יחסית.אבל יש את הZ560 וT410 שהם המחשבים היותר טובים מבין היצע שלהם. אני יודע שכל מחשב פונה לשוק אחר,T410 יותר עיסקי וZ560 מחשב מולטימדיה ביתי יותר. הנה המפרטים שלהם: T410: http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/22854_cellcom_Lenovo_ThinkPad%20T410_spec.pdf Z560: http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/Lenovo_Z560_specs.pdf אני מתלבט בין השניים,מה עדיף? השימושים שלי הם פיתוח מערכות אינטרנט,פוטושופ,סרטים,מסנגר סקייפ וכל השימושים הרגילים (חדשות,כתבות וידאו סטרימינג וכו'). המחשבים דיי דומים במפרטים שלהם למעט איכות בנייה וחומר …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Riddler,

שלום, אני מרכיב מחשב לעריכת וידיאו חובבנית. המחשב ישמש גם לשימושים כלליים (אופיס, אינטרנט וכו'). תקציב: 3000 ש"ח (אפשרות לחריגה של כמה עשרות שקלים). מה לא צריך: מסך, רמקולים, מקלדת/עכבר. אין חשיבות לשקט מעבר לנורמלי, אין דרישות מיוחדות מהמחשב, לא יבוצע OC. העדפה חזקה לחנויות באזור חיפה (סקייפיסי, נועה, פנדה). נא לא לשלוח אותי ל-RSM - זו לא חנות רלוונטית מבחינת המיקום. מאחר ומעבדי SB אמורים לכלול פענוח/קידוד וידיאו מובנה, חשבתי ללכת לכיוון שלהם. ברור לי שבאותו תקציב אפשר למצוא AMD חזקים יותר, אבל מאחר ווידיאו זה הכיוון, העדפתי להישאר עם Sandy Bridge. להלן מפרט שהרכבתי: מעבד Intel Core i5-2500 Box ₪1058 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500 לוח אם Gig…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי, לאחרונה המחשב שלי טיפה התפרק (ה-8800 שלי הלך לעולמו ), והגעתי למסקנה שאחרי 3 וחצי שנים הגיעה הזמן למחשב חדש... ישבתי אתמול וקראתי המון, והגעתי למפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX ₪1106 לוח אם: [..] ASUS P8P67 B3 ₪900 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 2048MB DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪135 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL למזמיני מערכת מחשב! ₪1479 דיסק קשיח: [..] WD BLACK 1TB SATA3 - זמין במלאי ₪435 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪4190 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il חשוב לציין שזה סוג של חצי מפרט, שהרי אין פה מארז וספק כוח וקירור. זה תחום שאין לי בו שום מושג. עד עכשיו,…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום! חדש כאן. קראתי כמות נכבדה של שרשורים ע"מ לא לפרוץ ברגל גסה, נקווה שלא נדרוך משהו. אני מבקש כיוון למפרט עבור מחשב למתכנת שלא עוסק בשום משחק ושום דבר מהסוג הזה, למעט אולי סרטים באיכות גבוהה.אציין כי המחשב הנוכחי שלי הוא מחשב עם לוח Asus P5QL TURBO, מעבד Core 2 Quad, זיכרון 8G , כרטיס מסך ATI Radeon HD 4550 (ממנו אני מאוכזב קשות: לא מאיכותו הגרפית אלא מההתחממויות הרבות שלו שחייבו "אילתור" מאוורר חיצוני וגם זה לא עוזר בקיץ), דיסק קשיח 640G WDC WD5401AALS (מהסדרה של Black).אוסיף עוד כי הפינה בה נמצא המחשב (שלא אמורה להשתנות) כנראה אשמה בחלק מבעיותיו הקשות שהן בעיקר התחממות. המחשב נמצא בארון בעומק של 60 ס"מ וברוחב של 35 ס"מ, כשחורים בדיקט האחורי משמשים להעברת חוטי חשמל ול…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by etaish,

* מיועד לתוכנות שרטוט והדמיות [/AutoCAD/Revit/SolidWorks] * גודל המסך - 15.6/17 * רזולוציית המסך - העדפה לכמה שיותר גבוהה * כרטיס מסך: כן! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, ועדיפות למרווחת. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, מסתובב איתו. * נדרש זמן סוללה ארוך, כמה שיותר,בלי חשמל אבל 4-5 יספיק לדעתי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD/ משולב * כונן אופטי? אפשרי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא! [ אם זה מה שיוזיל... ] * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מחשב שיראה מתכתי [סטייל האסוס/ HP ENVY] - והכי פשוט --- סטייל המקבוקים. אודה ממ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לחברי הפורום, המחשב באולפן כבר לא מחזיק מעמד בלחץ הקיובייס. כשאני מגיע למספר ערוצים שעולה על 60 עם כמות בסיסית של פלאגינים שרצים, הפרוייקט מתחיל "לרעוד". אני רוצה לשדרג לכן אני שואל מלכתחילה מה אצטרך מאחר והחלקים במחשב קצת ישנים. E8400 GIGABYTE EP 43 DS3L 4GB DDR2 (2x2) אני חושב שלוח האם מאפשר שדרוג גם בזיכרון וגם במעבד, או שאני טועה? ואם כן, לאיזה מעבד כדאי לעבור? ובזיכרון, אם ארצה להוסיף עוד, האם עדיף עוד סטיק של 4 יחיד, או 2 של 2 נוספים? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים