ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
אח שלי צריך מחשב לא למשחקי מחשב, מה שנקרא הכי טוב שאפשר ב-1500 שקל. הוא פשוט רוצה לגלוש באינטרנט.. ולהשתמש בתוכנות כמו ווינדוס ו-אופיס. בלי שום שדרוגים ובלי שום אוברקלוקינג... פשוט מחשב יציב ב-1500 שקל. תודה
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
קודם כל אענה על השאלון לגבי המחשב שאני רוצה לקנות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל מקרה לגופו. חריגה של כמה מאות שקלים באה בחשבון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V , משחקי ספורט, BF4 ו Assassin's Creed, NFS הם המשחקים שעולים לי כרגע לראש. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -רזולוציית 1920*1080 מסך 23.7'' של LG. מתכנן החלפת מסך בקרוב ככל הנראה ל 27-32 אינץ'. -לאילו הגדרות …
-
- 32 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום! חיברתי את כבל החשמל למטען ובלי כוונה המטען נפל לי על הריצפה לאחר מכן חיברתי אותו למחשב והמחשב ניטען האם קרה נזק כלשהו בגלל שהוא נפל על הריצפה למרות שהוא מטעין את המחשב באופן תקין?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שזמן הסוללה שלו גדול מהרגיל
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם, מישהו מבין ויכול לעזור לי לבנות מפרט למחשב נייח pc רק שאוכל לעבוד איתו על גרפיקה לדפוס, הדמיות, עריכת וידאו ... הבנתי שצרך להיות מבוסס i7 עם כרטיס מסך חזק והרבה זיכרון בקיצור מחשב סופר ואין הגבלה במחיר תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מסתכל על 2 המחשבים האלה, ולא מבין מה ההבדל ביניהם למעט גדלי המסך, אולי אחד מהם הוא דגם יותר חדש ? ובכללי, האם המחשבים טובים טובים לעריכה ? ( after effects , premiere ? ) המחשבים הם : 1. http://ksp.co.il/?store=kspnaharia&uin=26716 2. http://ksp.co.il/?store=matam&uin=27031 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מחשב עדיף לקנות מבחינת עלות מול תועלת? https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,5177,4361
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
DELL PRECISION T5600XL : N-SERIES 825W BASE * PROCESSOR : TWO INTEL XEON PROCESSOR E5-2603 1.8 GH (8 core) * 16GB (4X4GB) 1600MHZ DDR3 ECC RDIMM * HARD DRIVE : 500GB 3.5INCH SERIAL ATA (7200) * OPTICAL DRIVE : 8X SLIMLINE DVD+/-RW * GRAPHICS : 2 GB NVIDIA QUADRO NVS 510 (4 Output) * BROADCOM 5722 SINGLE PORT GIGABIT ETHERN * מקלדת ועכבר מקוריים של DELL + 4 מתאמים ל DP עבור הכרטיס מסך * ללא מערכת הפעלה - חדש בקרטון
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אודה לעזרתכם. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-ASUS-i3-X555LA-4GB-500GB/pi1OK5ID1IN8C04A8AVSML http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12368
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , בעוד חודשיים אני נוסע לטיול בארה"ב פעם ראשונה, והדבר הראשון שחושבים עליו, איך לא? קניית מחשב נייד. אז אחרי הרבה חיפושים, השוואות וכו' החלטתי ללכת על המחשב Dell xps 13 2015. אני דיי חושש לגבי קנייה בארה"ב, אז רציתי לשאול כמה שאלות. דבר ראשון מאיפה הכי כדאי לקנות את המחשב? אני אהיה בניו יורק, אולנדו, מיאמי ולאס וגאס. הבנתי שלחברת דל יש אחריות בינלאומית, אז אין בעיה לרכוש אחריות מורחבת לשלוש שנים במקום שאני קונה את המחשב או להגיע לארץ ולעשות את זה פה? עוד דבר שמטריד אותי זה המטען של המחשב, אם אני קונה שם את המחשב הוא מגיע בטח עם חיבור לחשמל ומתח שמתאים לארה"ב ולא אירופאי, מה עושים עם זה? דבר אחרון זה כדי לא לשלם מע"מ בכניסה לארץ אני צריך לזרוק את כל הקופ…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי גיא ואני סטודנט להנדסת תוכנה (סוף שנה א') והגיע הזמן להצטייד באולטרה-בוק. שמתי עין כבר הרבה זמן על ה-HP Spectre X360, אבל משום מה ייבאו רק את הדגמים היקרים (i7 QHD) וזה ממש לא מה שאני צריך. את הרכישה אני מתכנן לבצע באילת. אשמח להצעות לאולטרה-בוק בעל פחות או יותר תכונות דומות ל-HP (אין חובה ל-360), העונה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב: תכנות, סרטים ומשחקים קלים. * גודל המסך: 13.3 - טאץ'. * רזולוציית המסך: עדיפות ל-FHD משיקולי סוללה (כמובן שלא פחות מזה). * זמן סוללה: שיקול עיקרי בבחירת הלפטופ הוא זמן סוללה ארוך בעת: תכנות, סרטוני יוטיוב וגלישה - הכל במקביל. * יציאות מיוחדות: HDMI, SD CARD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * מעבד…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות,עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD (המחשב יחובר לטלוויזיה 42") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). נטבינס,אקליפס,ויזואל סטודיו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
מידע שמציגה קבוצת חקר השוק TrendForce מבהירה שהכוננים המכאניים עדיין רלוונטיים מאוד גם במחשבים ניידים, אך כונני ה-SSD מצמצמים את הפעם, ובקצב שיא לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%9e%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%a0%d7%9e%d7%9b/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד חזק בארה"ב שיהיה עם אחריות בינלאומית. היום יש לי XPS L502X (מחשב טוב ושמנמן שקצת התעייף). בהתאם לדרישות הפורום: * מטרות המחשב? באופיס, גלישה אבל כנראה גם להריץ עליו דאטה בקרוב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה אבל היום ב-XPS קצת מתסכל אותי שהמסך הוא סוג של מראה. * רזולוציית המסך? פחות מבין בזה, אשמח למסך טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה קל ככל שניתן (מסתובב איתי רוב היום). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וכרטיס SD למצלמה (אני מקווה שהגדרתי את זה נכון). * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD. אני מעדיף 256GB * כונן אופטי? לא קריט…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי כמה שנים עם דל n3010 (ששודרג במהלך הדרך) הגיע הזמן להתקדם קצת. מה שמפריע לי היום זה זמן סוללה די קצר (שעה וחצי-שעתיים גג) ומשקל כבד ביחס לכל האולטראבוקים המודרניים. התקציב כתוב בכותרת, אפשר חריגה קטנה, אבל רצוי שלא. הקנייה הולכת להתבצע באילת, אז עדיף KSP (או חנות אחרת באילת), אבל שהשירות והאחריות יהיו במרכז. לא מזמן ראיתי פה בפורום toshiba Z30-A-1E8 שהיה נראה לי די מתאים לדרישות, אבל אני לא בטוח אם מאז דברים לא התחדשו, ערכות שבבים וכו'. מה גם שאני לא בטוח שהוא נמכר בחנות כלשהי באילת. זה הטושיבה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=Z30-A-1E8&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=72&aff=Zap〈=he#.VYCHOvmqrp4 תודה רבה! הדרישות: * מטרות המחשב? לדו…
-
- 13 תגובות
- 6k צפיות
-
-
היי לכולם ביקשתי הצעת מחיר מכמה חנויות וTMS נותנים מחיר טוב אבל אני לא יודע עד כמה תואם המחשב שהציעו. המפרט שביקשתי היה זה... http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/8 וההצעה שהם נתנו מצורפת אז הם נותנים לי משהו סביר ועוד במחיר הרבה יותר זול? כדאי לחפש משהו אחר? יום טוב - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, ברשת שיש במארז לא ייתקע הרבה אבק? (זה מארז אחר לגמרי) והאם יש יציאת DVI גם? כי יש לי שני מסכים שאחד מהם קצת ישן.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אני סטודנט ללימודי IT (נמצא בחו"ל) אני צריך את המחשב לצורך ביצוע הדמיות דרך VMWARE של שרת וקליינט ואני אצטרך להרים לפחות שני שרתים ושני קליינטים לדמות רשת בנוסף בשעות הפנאי גיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000$ דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -20 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -לימודי IT וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -כבד - vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לשימושים בסיסיים בגדול (גלישה, אופיס וצפייה ישירה). בעתיד יכול להיות שאשתמש בו קצת גם לתכנות. מה דעתכם על המחשב הבא?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכת וידאו,עיצוב גרפי מינימאלי,צפייה בתכני HD לא חייב 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas-מזדמן,Photoshop-מזדמן,Camstasia Studio-תדיר,Fraps-מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,TF2,MKX, USFIV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24",1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הר…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, ASUS Zenbook UX303LA-US51T vs Dell XPS 13 9343-2727SLV אני מתלבט בין שני הלפטופים האלה. אני מביא מארצות הברית. המחיר לשניהם הוא 800$. בפרטים היבשים האסוס מנצח - יותר זיכרון פנימי (8 במקום 4) ויותר מקום בהארד דיסק (256 במקום 128). אבל דל עם יותר זמן סוללה ונראה לי עמיד יותר. השימושים שלי די בסיסיים - סטרימינג, גלישה,מיילים, טיפונת עריכה ומיקרוסופט. רוצה מחשב דק וקליל שיהיה נוח לעבוד איתו על הברכיים. מבחינת האחריות לא בדיוק יודע איך זה הולך. קונה מחנות של מיקרוסופט. מחיר הכי משתלם ויש להם שם קופונים. קישור לאסוס קישור לדל אשמח אם התגובות יהיו מנומקות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחותי רוצה לקנות מחשב חדש (כי הישן מתחיל להיתקע מדי פעם) היא רוצה מחשב בסיסי לגלישה,,פייסבוק,סירטונים,סרטים וכאלה.. איך המחשב הזה לדוגמא?.. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500&cart=143628288920388752〈=heb ואם הוא טוב בכלל?? אני לא כזה מבינה בזה.. או שלדעתכם עדיף בכלל להרכיב משהו ואם כן אשמח שתרכיבו.. אבל אין לה דרישות מיוחדות אולי שיזוז רק חלק ומהר בגלישה לא יותר היא מאוד מסתפקת במועט והיא גם לא צריכה הרבה מקום במחשב היום יש לה באיזור ה300GB במחשב וזה הספיק לה..כמובן שיהיה הכי זול שאפשר היא די קמצנית שזה מגיע לדברים כאלה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב? אין הגבלה מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? משהו קומפקטי לא יותר מ13 נראה לי * רזולוציית המסך? מומלץ FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB 3, SIM * Bluetooth? מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מומלץ עם SSD אבל לא חובה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מומלץ * האם יש לכם העד…
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט מחשב חלקי (חלק מהחלקים לוקח מהמחשב הקיים) התקציב שלי זה 10-10.5 אלף שקל המחשב צריך לשמש למשחקים ועבודה גרפית ברמה בינונית-גבוהה מאוד בעיקר בשימוש במאיה,פושטושופ cs6/cc,אילוסטריטור cs6/cc, אינדיזיין,מאדבוקס,זיברש ועוד ולמנועים גרפים יוניטי ואנריל 4 וישמש גם לתכנות,עריכת וידיאו (חובבני פלוס),סאונד ושימושי צילום (פוטושופ,לייט רום) בנוגע למסך אני רוצה מסך גדול 28" משהו באזור הזה עם איכות גבוהה (אפילו 4k אם יש משו טוב שיכנס בתקציב הכולל) שיהיה טוב גם לגיימינג וגם לגרפיקה רצוי שיהיה אפשר לחבר אותו למתקן אחיזה (לא חובה) חשוב לציין: המסך כרגע פחות חשוב לי מאחר ויש לי מסך טוב (פשוט רוצה לשדרג) וחייב להחליף מחשב אז מסך זה במידה ואפשר להכניס אותו בתקציב בפגיע מינ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. מוכן להשקיע עד 2000 שח. החשיבות היא כרטיס מסך ואולי אם יישאר אז גם זכרון. המפרט שקיים כיום; DDR 3 8 GB 1333 KINGSTONE B75 1333 INTEL GIGABYTE INTEL I5 3470 QUAD CORE 3200 WD 500G 32 M COOL M 600W Nividia gtx660 2gb תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-