ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
אני יוצר מוסיקה מחפש מחשב שהתוכנות כמו קיו בייס וכו" יעבדו חלק וגם אימיול וכל התוכנות שיתוף אממ אני צריך 160 ג'יגה ולפחות ג'יגה זיכרון (מחולק ל2) אממ עכשיו בקשר לכרטיס מסך אני צריך משו שיהיה סבבה לא יותר מידיי יקר..שיהיה טוב לפיפא וכל המשחקים האלה... תודה..
-
- 13 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני רוצה שאתם תבנו את המפרט הכי טוב שאפשר להוציא ב4 אלף ש"ח, כי אני לא הכי מעודכן.. כולל הכל, מסך CRT וצורב דיוידי, מקלדת ועכבר לא צריך. תודה מראש, ואני מבקש שההרכבה תהיה מחנות אחת ושתהיה זמינה בסניפים בדרום, אם אפשר בבאר שבע, יש גם סניף של KSP שם.. תודה..
-
- 13 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אחי רוצה לקנות מחשב.. לעבודה כללית...הוא בן 26 יש לו עסק הוא רוצה מחשב לאופיס משחקים פה ושם מוזיקה וכו...' המחיר בערך עד 4 זה יכול לצאת פחות כי למחשב כזה לא צריך לשים הרבה כסף לפי מה שאני חושב... מסך רגיל לא דק 17 ואת כל האביזרים שצריך בשביל מחשב... המחיר הוא בערך 4 אלף שח..אני לא יודע מה מתאים איזה כ.מסך יתלבש עליו בומבה ...יודע רק ש 1 גיגהג זיכרון ו 250 גיגה הרדיסק... ואיזה לוח של גיגה בייט נחמד.. כל השאר תעזרו לי כי במפרטים רשום שם משו ספציפי עם מסך בלי מסך אני צריך משהו כזה משולב..לא לקחת איזה כרטיס מסך ב 1000 שקל...ולא איזה כרטיס מסך קורטינה ב 500 שלא שווה שקל..אולי לוח משולב..עזרו לי !! חשבתי אולי על זה?... אולי הלוח יותר מדיי טוב..? אוולי הזיכרונות יקרים?.. תנו דע…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על בסיס המפרט שintegral הציע לי סיכום הדרישות מהמחשב: - מחשב חזק עבור אפליקציות כבדות (לא עבור משחקים) - שיהיה שקט (נמצא איתי בחדר) - מאוד חשוב - מערך Raid 0 של שני HD של 80GB תקציב 7000 ש"ח מפרט: Gigabyte GZXA1CA-STB Poseidon Aluminium Black Full Tower Case 1 GlacialTech 120mm Fan 2 Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 1 Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 1 Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 2 Gigabyte GA-965P-DS4 Intel 965P LGA775 Motherboard 1 Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 2 LG GSA-H10A/N 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 Gigabyte Radeon X1300Pro PCI-e 256 MB Reta…
-
- 13 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לצערי לא קניתי בסוף את הDELL 6400 ATI(ואולי בסוף לשמחתי ) בגלל חוסר זמינות במלאי ועליית מחירים פתאומית, אז הלכתי על אופציה הרבה יותר זולה ואולי יותר משתלמת בדמות הHP PAVILION 5269, שלמרות מפרט אולי קצת חלש יותר(שום דבר משמעותי), עיצוב יותר יפה, הרבה יותר חיבורים ושלט רחוק מדהים! עוד לא הספקתי לבלות איתו יותר מדי, אבל אני יכול להגיד שהמסך הקריסטלי פשוט מדהים(בעצם אני בפעם הראשונה רואה אחד בפעולה), ואין ספק שהוא הרבה יותר טוב ממסך רגיל. זוית הצפיה הפתיעה אותי, היא מאד מאד רחבה! והשלט רחוק אין לי מילים...
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב - בסביבות 2500$ (לפני מע"מ - מיועד למקום העבודה). יעוד - הרצת סימולציות ASIC ארוכות וכבדות מאוד (מעט גרפיקה) - MODELSIM המטרה - להוריד למינימום את זמני הסימולציה ויציבות לאורך זמן. מאפייני הסימולציה: 1. תוכנת הסימולציה בעלת Thread יחיד (לא יודעת להשתמש בריבוי מעבדים או Hyper-Threading 2. הסימולציה דורשת בערך 1-1.5G RAM ומבצעת הרבה מאוד פניות לזכרון ולדיסק. כמות המידע בכל גישה אינו גדול (כמה מגות בודדות כנראה) 3. הסימולציות אורכות בין 8 שעות לשלושה ימים רצופים. 4. התוצאות מוצגות באופן גרפי ונשמרות בקובץ שגודלו 0.5 - 1.5GB נדרש לבצע זום, מדידות והוספת תצוגות בזמן העבודה. 5. מיועד לרוץ עם Linux RedHat 4.0 AS מתוכנן גם over-clocking משמעותי אבל לא לקצה גבול היכולת. נדרש…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי שמח לשמוע מה החברה פה בפורום חושבים מערכת לחבר, לוח, מעבד, זיכרון, ספק, כ.מסך. מעבד E6600 זיכרון 2GB 667 (עם יכנס אז 800) לוח עם 4 SATA ועדיף עם 2 PATA כלומר חיבור ל 4 התקנים ספק מתאים למערכת הכוללת כ5 HD וצורב DVD כ.מסך ... עדיף מהליגה הכי גבוה - אם לא נכנס בתקציב אז הבררה הכי טובה. תודה גדול
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט בתקציב של 5000 ש"ח שיכלול עכבר מקלדת מסך(LCD) ורמקולים אמ.. בעקרון ישחקו בו CS ומייפל סטורי, משחקים כאלה.. הצלחתי לבנות מפרט כזה מה דעתכם והאם אפשר לבנות משו יותר טוב בתקציב ד"א, רק מKSP
-
- 13 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום כפי שניתן לראות ורציתי לשאול לגביי קניית מחשב המחשב אמור להיות למשחקים לא כבדים במיוחד ושיוכל להחזיק כמה שנים טובות לא מדובר פה במחשב משחקים כבד אלא משו שאמור להריץ השנה משחקים טוב ושנה הבאה קצת פחות התקציב שלי הוא 4000 ש"ח כולל מסך אבל לגביי המסך אני מעדיף לקנות שטוח (לא דק..)ככה שזה יעלה לא הרבה אז מי שיכול להביא לי אופציות נחמדות למחשב לפי הדרישות ב3500 ש"ח ככה מעולה עכשיו רצוי שיהיה כרטיס מסך מצויין (העדפה ראשונה..) מי שיכול לעזור לי תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום! שמתי לב שיש פורום גם בשביל מפרטים מלאים ולא רק חלקים בודדים לכן ניכנסתי לפה לבקשה במפרט מחשב שמיועד למשחקים עם גרפיקה גבוהה ומחשב חזק וטוב. אני נותן לינק למפרט מחשב ואבקש תגובה לגביו ולפי התגובה אני אדע מה כדאי לעשות ואם כדאי ללכת על משהו אחר או לשפר משהו במחשב הנוכחי הזה ואם זה משתלם ובקיצור כל מה שתוכלו לאמר לי שמשתלם לעשות. http://ivory.co.il/product.asp?productid=199&CatCode=
-
- 13 תגובות
- 673 צפיות
-
-
תקציב 5500 אפשר לחרוג מקסימום 500... 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD 17" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך DVD ולא פלופי אבל אני רוצה צורב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא, אל תכללו מאווררים וכו', אבל תבחרו מארז טוב ויפה עם ספק טוב, מאוררים וכל מה שמסביב אני אבחר בעצמי 7. WIN XP באנגלית + הרכבת מחשב + התקנת מע' הפעלה תודה מראש (:
-
- 13 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה לרנות כרטיס זיכרון למחשב הנייד שלי יש לי עכשיו 192 MB אני רוצה לשים 512 MB כתוב לי באורסט DDR SDRAM איך אני יודע מה זה? ויש לי את הדגם HP PAVILION ZV5000 איך אני יכול לשדרג אותו?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הנ"ל? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וישומי אופיס למינהם עם קצת משחקים וקצת פוטושופ לא רשמתי זיכרון כנראה שזה יהיה סופר טאלנט 667 2 ג'יגה במחיר 1100 שקל מה אפשר לשפר לשנות או לצמצם ? איך הכרטיס מסך הזה? אני לא בטוח שצריך אותו כי בסך הכל ישחקו במחשב הזה ילדים בני עשר פלוס מינוס ככה שגם כרטיס יותר פשוט יתאים. Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 899 ש"ח Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,090 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 380 ש"ח Sapphire ATI Radeon X1650Pro DDR3 PCIe 256MB 840 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 243 ש"ח LG GSA-H10N Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח Mitsumi Flop…
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך 2 מפרטים , אחד עם מסך LCD 17" ואחד בלי מסך , שניהם ב 6000 ש"ח אני מחפש מחשב שיהיה תותח על (משחקים וכל השאר) המטרה שהוא יחזיק מעמד לשנתיים 3 הקרובות.. חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט , שלכרטיס מסך תהיה יציאה לטלוויזיה . יהיה נחמד אם לכרטיס קול בלוח האם (שאגב , חשוב לי שהוא יהיה איכותי) תהיה יציאה אופטית בין השאר , חשוב שללוח אם תהיה אופציה של להפעיל את המחשב אוטומטית בשעה מסוימת (בכלל באופן כללי העדיפות שלי ללוח אם היא ASUS אלא אם כן תגידו אחרת) דיסק קשיח שיהיה גדול (בסביבות 300 מגה) , יש לי כבר צורב DVD אז אין צורך. אמממ הרבה זיכרון פנימי (כיום יש לי 1.5 ג'יגה) עד היום היו לי רק מעבדים של AMD אז עדיף שימשיך ככה אלא אם כן תגידו אחרת עדיף גם מארז שקט…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כנראה השבוע אני קונה את הנייד Acer Aspire 5684WLMi http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=177&scat=332&tcat= לשימוש לימודי גרפיקה (פוטושופ,פלאש וכדומה) וגם משחקים אחרי התלבטויות וסקרים החלטתי כנראה ללכת על הדגם הזה. אם יש מתנגדים או המלצות אחרות לפני קנייה אשמח לשמוע. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) תקציב? 4K בלי חריגה! 2) מטרות? משחקים כבדים. 3) ציוד היקפי? בלי. 4) דבר ספציפי לא צריך במחשב עצמו? צריך הכל חוץ מציוד היקפי. 5) העדפה לחברה? KSP ונועה כומפ-כרטיס מסך 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או תוכנה? לא. 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב? לא 8) נושאי הקירור והיופי? יופי לא מארז נורמלי לא גנרי. ושיהיה מקורר 9) האם אתה צריך הרכבה במעבדה? כן. 10) כיצד תשלם? צק 11)הערות נוספות:לא מתוכנן OC ואם כן את קטן,לא מתוכנן שידרוג בחלקים.
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
זה המפרט: מיועד למשחקים סרטים וOC פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים L204WT מסך ''20 LG L204WT - LCD מחיר לפריט - 2,061.00 ¤ 2,061.00 ¤ 18424 לוח אם Asus P5B Deluxe מחיר לפריט - 1,112.00 ¤ 1,112.00 ¤ T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ מחיר לפריט - 550.00 ¤ 1,100.00 ¤ 6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,010.00 ¤ 1,010.00 ¤ LV182 כרטיס מסך WinFast PX7900 GS TDH TDV256MB מחיר לפריט - 1,051.00 ¤ 1,051.00 ¤ 250YS דיסק קשיח Western Digital WD2500YS 16MB 250GB מחיר לפריט - 460.00 ¤ 460.00 ¤ 4167B צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מחיר לפריט - 191.00 ¤ * צבע לבן 191.00 ¤ CAC-T05-UW מארז COOLER MASTER Centuri…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. אוקיי אז מאחר והבנתי שאין לי יכולות בהכנת מפרטים חח אני צריך הכי מהר שאפשר מפרט למחשב שיהיה יציב בעניני המשחקים והגראפיקה אני צריך מפרט בלי מסך ולא לשכוח צורב וכונן DVD ועוד משהו שמבחנתי הוא חשוב אני רוצה מארז מיוחד עוד משהו שיהיו בו גם מאוררים טובים אני רוצה שבכללי הוא יהיה משחב חזק. התקציב שיש לי הוא: 7,000 שלפי מה שהבנתי אפשר לבנות בו מחשב מכובד מאוד . אוקיי אז זהו זה תודה רבה מראש לעוזרים,ושוב שבוע טוב.
-
- 13 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כמה בקשות שיש לי מניסיון במחשבים אחרים קירור - כל המחשבים שהיו לי תמיד רתחו מקום - אם אפשר כמה שיותר יותר טוב אבל שזה לא יבוא על חשבון דברים אחרים. זיכרון - שיהיה מספיק למשחקים החדשים ולויסטה וכל זה שאני לא יתקע בסוף בגללו וכרטיס מסך - שיריץ משחקים חדשים מן הסתם לא על הכי גבוהה אבל לפחות שיעבדו נורמאלי ומעבד - אין לי מושג מה זה עושה. (אני מקווה שזה לא יותר מדי בקשות לתקציב) לא כולל ציוד היקפי ואני גמיש אם צריך להוסיף כסף וויהיה שינוי משמעותי אז בכיף אבל שזה ישאר בתחום של 4000 ואם אפשר בקשה אחרונה גם שלא תהמרו על דברים חדשים שיצאו לשוק או משהו אם אפשר דברים שהם בטוחים תודה רבה (:
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימושים כלליים - אינטרנט, עבודה משרדית, וקצת משחקים עם דגש על צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. אין צורך ב OC. המפרט צריך לכלול מסך 19" LCD וציוד היקפי (רמקולים ברמה טובה, עכבר ומקלדת). האם אפשר להכניס כפול ליבה, 1GB זכרון, 160GB ונגיד 7300GS במפרט ? אשמח להצעות. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב והתקציב הוא 5000 שקל... לא צריך ציוד הקיפי ולא מסך רק מחשב... צריך את המחשב הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הזה... תודה לכם!
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי! אני צריך מפרט למשחקים כבדים ב6 אלף. (כולל ציוד היקפי). בבקשה :]
-
- 13 תגובות
- 981 צפיות
-
-
כבר זמן מה אני מהרהר באפשרות של רכישת HTPC לסלון. לא מצאתי בחיפוש במפרטים מפרט ייעודי עבור HTPC (אני חושב שראוי שיהיה סטיקי בנושא HTPC), ותהיתי כמה עשוי לעלות כיום HTPC. בעיקרון, חשבתי על המאפיינים הבאים עבור HTPC: 1. מארז HTPC ייעודי (ATX) כדוגמת Ahanix D.Vine 4 (תמונה מצורפת). 2. ספק כוח איכותי ושקט (300W אמור להספיק) עם קירור פאסיבי ללא מאווררים כלל, או עם מאוורר אחד שקט של 12cm. 3. מעבד חזק ככל האפשר (רצוי מאוד תמיכה ב-64 ביט) שלא זקוק לקירור או יכול להסתדר בלי בעיה עם גוף קירור פסיבי קטן מימדים (Intel/AMD). מעבד עם ליבה בודדת אמור להספיק. 4. לוח אם סביר עם חריץ הרחבה אחד מסוג PCIe X16, מספר חריצי הרחבה נוספים מסוג PCIe ו-PCI, מספר מכובד של פורטים USB 2.0 ו-FireWi…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני צריך מעבד לוח אם וספק חדשים שיהיו טובים הספק שיהיה עד 350-400 שקל והשאר על מעבד ולוח אם,יש לי זכרונות A-DATA 512MB DDR400 וכרטיס מסך Leadtek 6600GT AGP. אני צריך שהלוח אם יתמוך במעבד ובכרטיס מסך כולל הזכרונות אני רוצה שבלוח אם יהיו לפחות 4 סלוטים של זכרונות אני כנראה יעשה OC בעתיד אבל לרוב אני על משחקים כבדים לרוב לכן רק בעתיד אני יעשה OC... תודה! או כן תקציב 2000 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולכם ! יש לי מפרטים של 2 מחשבים בהם אני מתלבט. ניסיתי להיכנס לכל מיני אתרי יצרן וכו' כדי לעמוד על ההבדלים, אולם בסוף החלטתי לפנות לעזרה ממקצוענים... המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט, הורדות, עיצוב תמונות ועוד כנ"ל. מדובר במחשב ביתי ואני לא צריך בו גרפיקה יוצאת דופן או משהו כזה, אלא שיהיה מספיק עמיד בהרבה אפליקציות שעובדות ושיחזיק תחת שימוש נורמלי 3-4 שנים. בכל מקרה אני מעוניין במעבד של INTEL מסוג PENTIUM מתוך שמרנות (אני יודע שהרבה טוענים ש-AMD טוב ומעודכן יותר). אנא המליצו על המחשב המועדף וציינו מדוע אם תוכלו. מפרט מס' 1: מעבד Intel Prescott 3GHZ 800MHZ FSB 1M Cache 775 PIN לוח אם ASUS P5P800 - CHIPSET 865PE הכולל: * כ. קול 6 ערוצים - AD1985 זיכרון TWINMOS 2*256Mb DDR…
-
- 13 תגובות
- 731 צפיות
-