ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני הולכת ללמוד שנה הבאה אנימציה בבצלאל וצריכה לרכוש מחשב שישמש אותי בארבע השנים הבאות (כמובן עם אפשרויות לשידרוג במהלך הלימודים). קיבלתי מספר דגשים מחבר. הם ממש לא מספיקים בשביל להרכיב מפרט, אך צריך להתחשב בהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, טיויפיינט, AVID,אפטר אפקטס וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו מש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, פעם ראשונה שאני לא מבקש מחשב למשחקים בחיי. Can't believe i'm doing this ועכשיו לעניינינו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. בתקופתי מחשב למשחקים כבדים היה עולה ככה. זה מחשב נטו לעריכת מוזיקה ותכנות (אבל אגרסיבי יש לציין), אז הגיוני שניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש נימוקים מספקים - בכיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה: FL Studio, Cubase, Logic תכנות: VS, IIS, לאפשר מצב של מכונה וירטואלית אחת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS או כל ס…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך לבחור מחשב נייד ממקום העבודה (תקציב בסביבות ה 5000 ש"ח) הספק שהחברה עובדת איתו הוא IBM/Lenovo שמתי עין על yoga 2 למרות שהאיש IT מאוד לא ממליץ ודוחף לכיוון של הסדרה T (לדוג' T450) מצורף דרישות המחשב אשמח לקבל כל המלצה שהיא! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (אופיס ואינטרנט ומעט תוכנות גרפיות כמו פוטושופ) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14 , לא חשוב מבריק או מאט אבל שיהי האפשר לעבוד בבתי קפה ובחוץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הראשון: Asus GL552JX-DM205H http://ksp.co.il/?uin=27290 המחשב השני: Lenovo IdeaPad Y70-70 80DU00CNIV http://ksp.co.il/?uin=26717 המחשב השלישי: Lenovo IdeaPad Y50-70 5944-2104 http://ksp.co.il/?uin=26536 עם יש מחשב חזק יותר משמעותית באותו אזור מחירים (עד 7000) אני ישמח להמלצה תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא אני טס לאמריקה, ואני רוצה לקנות מחשב נייד פשוט יחסית לאמא שלי. המחשב הולך לעמוד באותו מקום פחות או יותר, ככה שלא באמת משנה הגודל שלו, כי הוא לא הולך להיות נייד במיוחד. * מטרות המחשב? תוכנות האופיס (פאוור פוינט, וורד), גלישה באינטרנט, דבר שאמהות עושות. לא נועד בשביל משחקי מחשב או משהו בסגנון. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מסך גדול יותר, לא משהו ענק, אבל משהו גדול יחסית. לא יודע מה ההבדל בין מבריק ומאט. * רזולוציית המסך? גבוהה יחסית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה, מאחר והמחשב לא זז מהמקום ותמיד ליד המטען. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?) שיהיו לפחו…
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
תודה מראש לכל העוזרים! תקציב: עד 3500 * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13/14 אין חשיבות * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI/VGA * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD, אין חשיבות רבה לגודל. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי,אשמח לקבל חוו"ד על המפרט הבא לגיימינג קל בתקציב של 2500 ש"ח מעבד: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪527 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H כמות: 1 - מחיר: ₪245 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 500- כמות: 1 - מחיר: ₪471 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪264 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost כמות: 1 - מחיר: ₪749 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪259 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלא…
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מדובר על Toshiba L50-B-1M9. יש לו 2 מתאמי תצוגה: 1. AMD Radeon R7 M260 2. Intel HD. איך מוודאים שהכרטיס הפעיל הוא AMD?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר: ה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ~ 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושעורי בית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כל סוגי המשחקים מminecraft ועד BF star wars 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות חלקים למחשב חדש. יש לי כבר מהמחשב הישן intel core i5 2320 אני רוצה לקנות: gtx750, האם יש המלצות לכרטיס אחר באותו טווח המחיר של gtx 750? מישהו נתן לי פה לפני שנה את המארז: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GX900-550&cart=141010795576191549〈=heb האם היום יש משהו יותר טוב באותו המחיר? או המלצות אחרות? המאוורר של המעבד לא עובד, השאלה איזה מאוורר לקנות? המלצה? משהו מפה אולי? http://www.plonter.co.il/Products_Results.tmpl?command=search&cart=141010795576191549&db=%5Ecatalog.txt&show=0〈=heb&group1field=key_words&srcstrng=key_words&max=500&waGroup1data=cpu+fan&sortby=price_totaltype%3Dnum%26price_totalsort%3D1&…
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שקלים עם מסך או בלי (2 מפרטים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב פאר קריי-4, ארק, סקיירים, BF4, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P - אם התקציב מאפשר מסך איכותי עם פאנל מוצלח (ה-IPS של דל רלוונטים?) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שניתן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבר למחשב+מארז +מסך אין צורך בשום רכיב נוסף 5.…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לאישתי מחשב לעבודה (אופיס) ואולי ללימודים, גם אופיס, עם דגש על זמן סוללה, משקל נמוך ואחריות טובה. היא נורא נדלקה על רעיון הלפטופים שהציר מאפשר 360 מעלות ובהתאם מצב טאבלט, לי זה נראה גימיק טיפשי ולא יעיל. טאבלטים בדרך כלל שוקלים כמה מאות גרמים ומשקלים של 1.2 עד 1.8 ק״ג לא נראים לא פרקטיים, מעבר לזה שכל הסיפור נראה מאד שברירי. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, משחקים בסיסיים מאד, עריכת תמונה קלילה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12.5״ עד 14״. מטעמי משקל. * רזולוציית המסך? FHD עדיף כעיקרון, מעל רק אם זה לא עולה בזמן סוללה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, היא רוצה נייד שיכול לשמש כטאבלט, מסך מגע עם ציר מסתובב, אני לא משוכנע אם ללכת ע…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מעוניין בהצעה לשדרוג השילוש - מעבד/לוח אם/זכרון, כולל קירור למעבד. פירוט לגבי החומרה הקיימת אחרי הפורמט הסטנדרטי- 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומעט תכנון בתלת מיימד בתוכנת סולידוורקס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3,Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור המשפחה שלי, המיועד לשימושים מגוונים. אודה לכם מאד על כל עזרה בהרכבה של מפרט מתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך לכיוון 4K. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מ4 ל5. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי היומיומי של המחשב יהיה עבודה משרדית וצפייה בסרטים\סדרות באיכות הכי טובה שתתאפשר. יהיה נחמד אבל לא הכרחי (אם לא עומד במסגרת התקציב) אם המחשב יאפשר גיימינג קל מאד, בתדירות של פעם פעמיים בשבוע. בעיקר משחקים ישנים, על איכות נמוכה-בינונית. בתדירות מאד נמוכה (אם בכלל) המחשב עשוי לשמש לעריכת וידאו בר…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני נוסע עוד מעט לחו"ל ואשמח לקבל המלצה לקניית מחשב נייד לשימוש של אולי פה ושם 3D MAX (זה לא חובה בכלל!) עיקר השימוש הוא אינטרנט ולא דברים כבדים מידי , לכן אשמח למחשב קל,דק, סוללה ארוכה ומעבד חזק (ראיתי שיש סידרה Y - אני ידעתי שהסדרה M היא החזקה ואין לי מושג מה זה הY החדשים-אשמח לדעת) וכן שיהיה אפשרות לשים 8 GB לפחות * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע מה ההבדל * רזולוציית המסך? מעדיף כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם אפשר מקלדת מלאה מה טוב * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעדיף שכן , סביבות ה 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?) VGA,HD…
-
- 41 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
המחשב הראשון הוא https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14995 והשני הוא https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14657 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
אז אני מחפש לקנות לפטופ מאילת, ואשמח לייעוץ בנושא. התקציב שלי הוא 6500~, אם זה אפשרי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג - שיריץ GTA V על medium לפחות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לפחות, לא כל כך משנה לי איזה (לא מבין בזה מספיק) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף שיהיה numpad * …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 800 ש"ח (אם זה עניין של עוד 100-200 ש"ח לשדרוג רציני אז אפשר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD (בלוריי/1080P) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? משחקים כגון the witcher 3 , באטמן שיצא, באטלפילד 4 ושאר משחקי הרשת/סינגל פלייר הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , מסך של MAG rd24l -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר - ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עובד בתחום הBigData ונאלץ לא מעט פעמים להרים POC על המחשב שלי. כלומר סביבה וירטואלית עם כמה VMים שצורכים לא מעט CPU,RAM ו-IO. אני מחפש את הלפטופ המתאים לכך, משהו עם 32GB RAM ו-SSD. ראיתי את MSI GT72 http://www.msi.com/product/nb/GT72-2PE-Dominator-P... שהוא די מטורף. התקציב שלי הוא עד 20K וגמיש. הGT80 פשוט לגמרי לא נייד והבנתי שאי אפשר לעבוד איתו על הברכיים (בגלל הכובד שלו). יש לכם המלצה למשהו אחר שאפשר למצוא בארץ? תודה
-
- 27 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
Core i7 875K processor OC 4.0 Gigabyte GA-P55A-UD7 SATA 3 USB 3ADATA 8 GB 1333 CORSAIR HX Series HX850 850W Cooler Master: HAF 932 מארז מאוורים 200 מילמטר ועוד 3 מאווררים A-DATA Premier Pro 2.5-Inch 128GB SSD Western Digital WD1002FAEX Caviar Black 1 TB SATA III Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB 7200 RPM MSI R9 280X 3GB GAMING כמה אתם אומרים שהמחשב הזה שווה?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני אענה עוד רגע על השאלון, אני רק רוצה להדגיש שמדובר במחשב שיריץ ניסויים באוניברסיטה, ולכן יש לי דגשים קצת אחרים: הוא צריך להיות מאוד אמין, כי המעבד יעבוד 24/7 על 100% למשך שבוע או לפעמים אפילו חודש-חודשיים. אין צורך בכרטיס מסך חזק. הוא צריך להכיל חומרה כמה שיותר חדשה, כי כרגע יש תקציב, ולא ניתן יהיה לקנות מחשב אחר במשך 3 שנים לפחות. ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K, ניתן לנצל את כל התקציב ולא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב? הרצת ניסויים ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת בכמה אוכל למכור את הEVGA GTX 980 ACX 2.0 שלי הכרטיס היה בשימוש כ20 יום ללא OC ועם שלוש שנות אחריות מפלונטר וחמש שנות אחריות בין לאומית עם אפשרות לstep up מוכר עקב שדרוג
-
- 27 תגובות
- 8.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6200 ככה בערך, אולי קצת יותר, אולי קצת פחות. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 בערך, נראה לי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ו-Streaming של משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, TW3, GTA V, AC, BF, Skyrim, H1Z1, Far Cry וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 על 144hz. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? החריגה הסופית היא 4K לא לעבור בבקשה ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המחשב לנובו Y50 בייבורי עם ה-I7 16GB GTX 960 עכשיו ניסיתי להריץ תמשחק DMC4 והוא ממש נתקע הלכתי לבדוק בגדרות וראיתי שכביכול הכרטי מסך הראשי הוא המובנה ? והRENDERER זה הGTX יכול להיות כזה דבר? בקיצור איך אני מפעיל בצורה אופטימלית משחקים במחשב חזק כזה תודה רבה לעוזרים תמונות:
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-