ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, אז זהו הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ...בכל זאת סטודנט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 -תלוי עד כמה זה מטיב למערכת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.שאלה קצת קשה..אבל משחקים כבדים שיצאו לאחרונה gta ו-call of duty וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשוב שיהיה אמין, חזק, מהיר ושקט ככל האפשר. למטרת שימוש כללי, צפייה בסרטים ועריכה גרפית ברמה בינונית (פוטושופ). עדיפות נמוכה לכונן קשיח בנפח 1TB (אם זה משפיע מאוד על המחיר, אז בנפח קטן יותר). תודה רבה לעוזר/ים!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, COD, FAR CRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף חסכון (בעתיד יתווסף מסך) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד, תוכנות תלת מימד ושרטוט ורינדורים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sketchup, autocad, lumion, vray - צורך תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים, רצוי שגם יריץ משחקים מבעוד שנה שנתיים על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה עדיף משני מחשבים אלו אסוס http://hwzone.co.il/reviews/notebooks/asusk53e או דל http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-2310m.htm מה הייתם לוקחים? ומה עדיף מבחינת מפרט? מה היתרונות של אסוס על דל או דל על אסוס מבחינת חווית צפיה או נוחות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין במחשב חדש אבל אני עוד בתכנונים שלב הקניה בעזרת השם יהיה בעוד חודשיים שלוש והבעיה שכל כמה שבועות השוק משתנה... שימו לב למפרט ותמליצו בבקשה מארז - Sunbeam Transformer Black לצערי לא מוכרים כאלו בארץ עם ספק(בחניות מחו"ל כבר מוכרים) לוח אם - Gigabyte GA-8I955X Royal מעבד(לא סגור.. אולי פנטיום די) - Intel P4 LGA775 630 דיסק קשיח - WD 160 sata2 wd1600js ספק כח - HEC win550 550w atx2 קירור למעבד - Thermaltake Big Typhoon אם הכרטיס מסך יש בעיה - כולם יקרים מידי ואני לא יכול להרשות לעצמי להוציא על הכרטיס יותר מ1000 שקל יש המלצות? אני אישית חושב על POINT OF VIEW 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail שדרך אגב עבר לא מזמן ביקורת יפה באתר.. או על Club3D 6600G…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 10K וחריגה של 1000 שח. אם אפשר עזרה במפרט במחירי אילת וגם במחירים עם מעמ שעומדים בתקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , cities skylines 2 , cyberpunk 2077, DOTA2 , Formula1 וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? באופן בינוני , כן הייתי מעדיף כמה שיותר שקט אבל יש לי העדפה של כמה שפחות פליטת חום. 6. האם …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי זה חרג טיפה מה-6500 ש"ח, אבל זהו.. אני לא מוכן לחרוג יותר מזה, תגידו לי מה דעתכם על מחשב כזה שמיועד למשחקים: http://img293.imageshack.us/img293/8633/comp5me6.jpg כמה נקודות חשובות להתחשב בהן לפני שאתם עונים: 1. הדבר היחיד במפרט הזה שלא היה לי מושג בכלל בנוגע אליו זה הקירור של המעבד, סתם שמתי משהו בשביל לקבל אינדיקציה למכיר הסופי, אבל אם הוא לא מספיק טוב לדעתכם אז תגידו לי מה כדאי. 2. אני לא סגור על זה, אבל אולי אני אגיד להם לעשות לי OC למעבד ל-3.2 או משהו, אבל אם אני כן מחליט אז קירור על בסיס מים זה חובה? 3. כן, אתם רואים טוב - גם צורב וגם כונן DVD, אני צריך את זה ;D
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שיש לי עכשיו מת... כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש, וזה תירוץ טוב 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עדיף לחסוך, אבל מעדיף לא להתפשר יותר מדי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעדיף שלא לחרוג, אבל במקרה הכי גרוע כ200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).פוטושופ ומשחקים- שניהם מזדמנים, רב הזמן אני בדפדפן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה ה…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רציתי לדעת איך יודעים מה הקיבולת המקסימלית של המחשב נייד שלי בכמות זכרון איך אני יכול לדעת ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני לא טועה יותר טוב לסוללה שתהיה ב 80% בערך מאשר ב 100 ועדיף שלא תיטען כל הזמן בחלק ממחשבי IBM ראיתי שיש כ לים לניהול טעינה של סוללה אבל אצל DELL לא ממש מצאתי (באתר שלהם) אני מניח שיש תוכנות צד שלישי שיכולות לעזור בעניין (או אפילו כמה פקודות ב CMD...) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים בגדול, זה המצב: אני לא תחום למעלה/למטה בכסף. רוצה מחשב מעולה שיעבוד מעולה לשנים הקרובות, עם יכולת להריץ משחקים על Settings מקסימליים. כן מנסה להשיג Value יחסית סביר, ככה שנניח אני לא רוצה סתם להשתגע עם SLI של GTX 1080. אני בטוח שזה יתן אחלה תוצאות, אבל נראה לי שכולם פה מבינים שזה לא קוסט אפקטיבי. זה מה שיצא לי לבנות. אני ממש אשמח לשמוע דעות, סומך עליכם שיש לכם הצעות לשיפור. (כל דבר יעזור ממש! ממקום הקנייה ועד המאווררים). המון תודה לכם! המפרט (דרך סטארט מחשבים): מעבד: 2185 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 S1151 זכרון: 1514 ₪ - 32G (2x16G) G.Skill TRIDENT DDR4 34…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשמוע את חוות דעתכם על זה כמחשב ביתי למטרות גלישה באינטרנט וקצת פיתוח: https://ksp.co.il/m/uin/54796&ref=select האם מישהו התנסה איתו? די התאהבתי בקונספט של NUC אז בא לי להשאר איתו. הדגם שלעיל נראה לי משתלם מאוד. מעבד חזק יחסית ועד 32GB זיכרון (יש לי כבר זיכרון ודיסק ממחשב קיים, אז אני לא צריך להוסיף כסף על זה). יש לי היום NUC5PPYH אבל הוא היה טוב כמחשב לטלוויזיה אבל לא סוחב את כרום עם כמה טאבים. כמו כן (כנראה מאותה סיבה) הוא מתחמם מהר והמאוורר כל הזמן עובד וזה משגע אותי :-)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה שתמליצו לי על מחשב לגיימינג עד 2800 ש"ח (אפשרות לחריגה) מחנות שיש לה סניף באיזור רחובות והסביבה. אני צריך רק מחשב. ללא מסך, ללא מערכת הפעלה וללא ציוד היקפי. עדיפות גדולה למעבד אינטל. המחשב לא יעבור OC. יעבוד עם מסך 22". תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד לגיימינג כבר יחסית מיושן ASUS G73jh. המחשב הגיע עם 4 כרטיסי זיכרון זהים של 2GB. נתוני הכרטיסים: Memory type DDR3 Module format SO-DIMM Manufacturer (ID) Hyundai Electronics (AD00000000000000) Size 2048 MBytes Max bandwidth PC3-10700 (667 MHz) Part number HMT325S6BFR8C-H9 Manufacturing date Week 47/Year 10 Number of banks 8 Nominal Voltage 1.50 Volts EPP no XMP no AMP no התחלתי ללמוד ולצערי 8gb של זיכרון לא מספיקים לי יותר (עקב שימוש במכונות וירטואליות) ואני מעוניין לשדרג ל16GB לפחות. עכשיו כאן אני קצת בבעיה ו…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את אחד הניידים המפלצתיים שיש - מחשב נייד לגיימרים ממשפחת Republic of Gamers של אסוס לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarereviewsnotebooksasus_g750jh_rog_gaming_notebook_2014/
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבר משפחה צריך לפטופ חדש לצרכים שפוטים מעוד בעיקר גלישה ולהקרין סרטים על הטלויזיה * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, ודברים קלים בסגנון הזה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכב…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ברשת למחשב יחוברו 2 מסכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1650-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4.…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כמה שיותר כבד, הקלטות ועיבוד מוזיקלי כמו קיובייס, סרטים כרגיל * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג (זתאמרת לא כל כך פאקטור) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות נשמע לי סביר, אבל עדיף כמה שיותר... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שום דבר שלא סטנדרטי כיום, כמו יואסבי HDMI וVGA * בלוטות? שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? הרגיל * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם אפשר, מה טוב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף אני רוצה להוסיף שאני אני טס לאנגליה בסוף החודש הבא, אם יש אפשרויות משתלמ…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם יש מחשב שיכול להכיל GTA V ועוד משחקים קטנים אחרים עד 2500 שקל רק המחשב? אשמח שתעזרו לי, תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר והמון אינטרנט, המון חלונות בו זמנית, גרפיקה (ברמה בסיסית), סרטי FullHD, משחקים ברמת GTAIV, NFS, משחקי פעולה בעיקר. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - שימוש מזדמן בתוכנות כמו Photoshop CS5. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע אשתמש במסך 32 אינצים של חברת LG ברזולוציית FullHD, כמובן שלא אצפה להגדרות גבוהות במשחקים על המסך הנוכחי. בעוד חודש - חודשיים ארכוש מסך 23 אינץ' איכותי בעל פא…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הלכתי לעתיד מחשבים ולקחתי את ההצעה הבאהף -לוח אם abit aa8-3rd eye (925x) pciex16, gblan, 8ch, fw, dual, ddr2, sataמחיר - 827 -מעבד אינטל p 540 3.2ghz 800-1mb s775 מחיר 1324 - זכרון -533mhz ddr2 kingston 256mb - פעמיים מחיר- 835 - סידירום asus מחיר- 112 -צורב דיוידי lg מחיר - 425 - דיסק קשיח seagate 120gb 8mb sata מחיר 571 - כרטיס מסך albatron 6600q 256mb 128bit pci-e dvi tv out מחיר 980 -פלופי מחיר 37 -וכו'...... עכשיו רציתי שתעזרו לי אם זה מחשב טוב ...ולמה....אם צריך שיפורים או שינויים במיוחד בכרטיס מסך ובלוח אם זה יעזור לי מאוד גם את תגידו לי אם שווה לקנות עכשיו מחשב או יותר מאוחר כי עכשיו מתעדכנים כל הדברים הבנתי..... מבקש תגובות וייעוץ בתודה מראש חן.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הזה במחיר זה 2700 ש"ח? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב ואשמח לסיוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 4000-4500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקאד בעיקר, מעבר לזה מטלות של סטודנט אבל אוטוקאד לדעתי זה הפקטור המשמעותי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , מדובר על lenovo T410i בכל פעם שאני מדליק את המחשב ממצב של hibernate המחשב טוחן בסביבות ה 6 דקות עד שהוא "נרגע" ואפשר להתחיל לעבוד איתו. מ"ה : windows 7 pro. כשאני אומר טוחן זה אומר שהמחשב עצמו בקושי זז וההארד דיסק עובד בלי הפסקה. יש איזושהי דרך לגלות איזו תוכנה אחראית לזה? או שאולי זו בעיה מוכרת ויש לה פתרון? תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-