ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
מעוניין במחשב לאניטרנט אופיס סרטים וקצת משחקים כגון -פרו אבולושן ללא ציו הקפי רק קופסא עד 1800 ש"ח ללא OC וחשבית לשקט
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים בHD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES , COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על U2311 אז 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ( משחקים כמו Generals , Counter-Strike לא מחפש למשחקים כבדים CRysis 2 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Counter-Strike ,Generals -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניו…
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לסטודנטית ב4000 בKSP שיעבוד עם התוכנה SOLID WORKS
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט רק עם מסך למחשב למשחקים כבדים (Crysis...). תקציב 9000 גמיש. העדפות אישיות: מארז מאוורר היטב ושקט מעבד Q6600(או יותר טוב) זיכרון4 -2 GB כרטיס GeForce 8800GT G92 512 (או יותר טוב במחיר של עד 300-400 ש"ח יותר) OC
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חדש באתר וזאת הפעם הראשונה שלי פה, אמרו לי שפה נמצאים כל התותחים ולכן באתי לכאן לבקש את עזרתכם. אני צריך עזרה במפרט למחשב באיזור ה1000 - 1200 שקלים. מחשב בייתי לדברים בסיסיים כמו עבודות ללימודים, סרטים, משחקים (GTA וכו..) ועוד.. תודה לכל העוזרים! אור
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בעתיד הקרוב כניראה לימוד הנדסת תוכנה או מכונות[אם ההחלטה תיהיה לכיוון המכונות אז יהיה בטוח סולידוורקס] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, AC4 , GTA , COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך ב…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני כותב למחייתי (ספרים, עמודי מכירה ארוכים, אתרי אינטרנט וכו׳), עובר על המון מחקרים מדי יום, ומנהל ביזנס. כרגע אני עושה את זה על MacBook 12" (הדגם ההוא ששוקל 900 גרם שהפסיקו לייצר). מת על המחשב הזה, קל לאללה, הסתובבתי איתו המון בעולם (חוץ מהמקלדת butterfly הבעייתית). בתקופה הנוכחית אני הרבה יותר סטטי והייתי שמח לנהל את כל העבודה היומיומית שלי על שטח עבודה יותר גדול - חשבתי להביא iMac 27״, אבל כשאני חושב על זה אולי עדיף לבנות מערכת גדולה יותר, אבל גם קלילה, בטוחה ונקייה מכל הסחות הדעת והג׳אנק איתו ווינדוס ומק מגיעות, ולכן מבוססת לינוקס. אני לא צריך שום תוכנה - רק דפדפן ותוכנת כתיבה. המחשב צריך להיות חזק יותר מהמקבוק 12 (שעם מעבד m3 ו8gb זכרון), שקצ…
-
- 19 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש, לאחרונה עלתה בי התלבטות; קיבלתי מאייבורי את המפרט הבא: מעבד - E7300 זכרון - 2G 800 דיסק קשיח - 320 GB צורב - LG 22 X DVD לוח אם - P45 כ. מסך - 9600GT 512 ספק - 400 kool מארז - שני מאוררים. מחיר - 2600 ש"ח, למזומן. היום ביקרתי באופיס דיפו וראיתי שני דגמים של AMD GAME: האחד 5000 במחיר של 2500 ש"ח והשני דגם 6400 במחיר של 2900 ש"ח. שניהם באים עם מערכת הפעלה ויסטה פרמיום ואנטיוירוס. ההתלבטות כרגע היא אם לכת על אינטל או על AMD. ממה שאמרו לי אייבורי לא כ"כ אמינים אבל אופיס דיפו יקרנים.. אשמח לעזרה וחוות דעתכם תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, לאחר הרבה התלבטויות הגעתי למפרט שאני חושב שאותו אקנה. אשמח לקבל הערות אחרונות לפני קניה. מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪447 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ₪438 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ₪391 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL ₪518 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪111 מארז: [..] COMPUCASE 6T10-NPS w/o PSU ₪137 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 390W : RS-390-PMSR-A3 ₪185 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪240 מחיר סופי: ₪2467 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד לתכנות (פייתון + IDE) ועבודה עם נתונים. התקציב הוא המינימלי שאפשר ביחס לדרישות (כלומר, אם המחשב הזול ביותר שמתאים עולה 3,000, אז 3,000, ואם 6,000 אז 6,000. דרישות: 13" עד 15.6". לא מחשב מאסיבי וכבד. לפחות 16GB זכרון. רצוי 32GB. מעבד מהדור האחרון. פתוח ל AMD. תמיכה מלאה בלינוקס. מסך סביר לכל הפחות. חיי סוללה סבירים. יציאת HDMI איכות הרכבה סבירה, אמינות גבוהה. המחשב ישמש אותי כ4-5 שנים לפחות. לא צריך: מחשב "סקסי" מסך 4K או מגע, מסך מתהפך וכל זה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב לצרכי עבודה ( תכנות - visual studio 2005, ניתוחים סטטיסטיים, תוכנות מתטיות - matlab.... ) אך כזה שיאפשר גם מדי פעם הנאה, צפייה נורמלית של סרטים ( לא משהו מקצועי ), משחק או שניים ( פיפ"א, pro evolution soccer, דברים מהסוג הזה ), וכמובן שיתמוך באופן חלק בויסטה, למרות שבהתחלה הוא כנראה יריץ XP. המחשב צריך לכלול מסך דק "19, כשאני אישית חשבתי על LG, כי יש להם מסכים בעלי נתונים מרשימים במחירים יחסית סבירים ( 2ms ו - 1:2000 ). אני פתוח לרעיונות נוספים. מבחינת מארז אני אוהב מארזים פשוטים וטובים ( סוס עבודה ), משהו בסגנון של Compucase, שוב, פתוח לרעיונות. אני אישית יותר מעדיף מחשב מבוסס אינטל, אבל גם פה אפשר לשכנע אותי לקחת AMD. התקציב הכללי הוא עד 4500 לכל המער…
-
- 13 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום.. אני גרפיקאית והזמנתי היום את המחשב כדלהלן,רציתי לדעת אם כדאי לשדרג/לשנות משהו מהעסקה כמו כן אם מישהו יוכל לומר אם הקירור מעבד שהמליץ לי המוכר עדיף מהקירור המקורי אני אשמח.. כמו כן משהו בנוגע למארז והספק כוח, תודה מעבד Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 קירור מעבד Antec Bloody Tiger A20 לוח אם Gigabyte GA-H87-d3h זיכרון G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E Rev 2.0 דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III SSD Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET מארז S…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב למחשב כולל מסך נמוך. אבל אני מוגבל בתקציב. המחשב לשימושי אופיס, אימיליים, אינטרנט, והורדות. פחות לניגון סרטים. תקציב 2500 ש"ח (לא כולל מע"מ....) כולל מסך עדיפות לגודל 20-22" סביר. אשמח לשמוע המלצות על רכיבים. ומסכים. השאלה אם לא כדאי קצת למתוח רת התקציב ב 1000 ש"ח ולקנות כבר מחשב נייד, למרות שאין לי צורך כל כך בניידות. מה דעתכם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן, מבקש עזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000-3200 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני- גבוה 3. האם יש צורך בצ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד לילדים שלי שישמש אותם בעיקר ללימודים - תוכנות אופיס ושימוש באינטרנט, אך גם יאפשר להם לצפות בתכנים ב youtube ומידי פעם לשחק ב minecraft. ניידות ומשקל לא מאוד חשובים כי רוב השימוש יהיה בבית, אבל יכול להיות שמידי פעם הם יקחו אותו איתם. אני מחפש משהו שיחזיק לי איזה 3 שנים לפחות. חשוב לי שהמחשב יכלול מערכת הפעלה ואחריות לכמה שיותר זמן. ראיתי את המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31650. איך הוא? יש משהו יותר מומלץ לצרכים שלי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד 5 אלף כולל מסך, צורב וציוד היקפי . בלי OC משמש בעיקר לסרטים, משחקים חדשים (מחשב חזק שיריץ הכל לכמה שנים טובות), מוזיקה ואינטרנט.. הארד דיסק של 500 גיגה,ואין לי מושג מה כדאי אבל שלא יתחמם מהר כי כל פעם יש לי תבעיות האלה.. אה וד"א איך המפרט הזה? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤920 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤377 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי PALIT ATI Radeo…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין צורך במסך ומערכת הפעלה. לשימוש ביתי, הרבה מקום (1000 גי'גה) למוזיקה וסרטים ותמונות, ועבודה על photoshop-תחביב. המחשב נמצא בחדר השינה לכן חשוב שיהיה שקט השגתי את המפרט הנ"ל Intel qwad q8200 לוח asus, gigabyte g31 Intel זיכרון סמסונג /ddr2048/800 Kingston כרטיס מסך 9400gt Wd/Seagate 1000 gb sata 2 16 mb DVDRW LG X 22 dual air מארז אנטק- case atx p-4 Power supply ezcool כל זה במחיר כולל של 2900. אשמח לחוות דעתכם
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
היי אני מתחילה תואר שני בתחום הטיפול, ואני ממש קצרה בכסף, אשמח למחשב כמה שיותר זול בשביל הדרישות הבאות: 1. אני אהיה הרבה באינטרנט ובוורד בגלל הלימודים - אצטרך לפתוח הרבה דפים במקביל ושהמחשב ימשיך לרוץ טוב 2)שאוכל להמשיך להשתמש באתרים כמו נטפליקס וכו' 3) שהמחשב יעבוד טוב גם אם אני מורידה תוכנות למחשב כמו adobe, lupa.. 4) בטרייה לא מאוד חשוב תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכם איזה מחשב מומלץ לצרכי עבודה עדיף DELL מעבד T8300 וכו' רצוי תומך XP PRO משמש לתכנות מחשבי רכב ראיתי בחנות שאלתי לגבי XP ןהסברתי לו שאני עובד עם מחשבים ואני יתקין אותה לבד אז הוא אומר לי אני לא יודע אם תצליח אפילו שאתה מתעסק במחשבים ,שאלתי אותו מה הסיבה כי אין דריברים באתר DELL ? אז הוא אומר שצריך להתקין בצורה אחרת .....בטח הוא התכוון לאתר דריברים תואמים אחרים במקרה הזה מדובר על 1535 הדגם בכל מקרה התקציב בין 5000 ל 6000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכם, כזכור לכם קניתי ווסטרו 1015, והוא מחשב נחמד - חוץ מהעכבר שלו שהוא בלתי ניתן לשימוש כמעט, לא נוח וקטן. אני משתמש בעכבר חיצוני מעולה, ולכן אין לי כמעט בעיה עם המחשב, אני מרוצה ממנו והמחיר של 3000 ש"ח למחשב כזה הוא מצויין. כעת לבעיה שלי - בקישור הבא: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=W732&catid=-1&dateid=-1&impid=-1&osl=EN&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=&SystemID=VOS_N_1015&hidos=WLH&hidlang=en&TabIndex= מופיעים הדרייברים של המחשב שלי, מתאימים לווינדוס 7. הבעיה היא, שאין דרייבר למצלמה, לא מצאתי בעמוד הזה. יש בעיה נוספת שזה לא ביג דיל, אבל אשמח אם תוכלו לפתור: יש דרייבר נוסף שנקרא "מנהל" משהו,…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לנובו יוגה ואני מעוניין ברזולוצייה גבוהה ככל האפשר כמו שיש ביוגה פרו, אך מאידך אני חושש שסדרת ה ideaPad של לנובו לא שווה הרבה ולכן שוקל לקנות את היוגה ThinkPad שהוא אמנם עם מסך קצת יותר קטן ורזולוציה נמוכה בהרבה, אבל הוא ThinkPad, האם אני צודק בשיקולים אלו והאם אכן היוגה פרו הרב פחות איכותי מהיוגה Thinkpad? יש לציין כי אין לי שיקולים נוספים מעבר לאמור כאן ןכן אין לי מגבלה תקציבית.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לחכות עם רכישת מחשב נייד להגעת מחשבים חדשים לארץ עם מעבדי אינטל החדשים. ספצפיפית כיוונתי לדל אינספירון 7,000. אבל עכשיו אני רואה שהמחשבים לא מגיעים לארץ. מישהו יודע משהו לגבי זה? האם יש צפי מתי יגיעו מחשבים? האם זה בגלל הקורונה? או שיש תאריך שבדכ מגיעים הדגמים החדשים? האם יצא כבר בחול? אשמח לכל מידע כדי להבין האם לחכות או לנסות למצוא מחשב חלופי. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לוח אם במחשב פנטיום 4 שקניתי לפני 5 שנים שבק חיים. להחלפה בלוח אם אחר רוצים כמעט 500 שח. לא יודע אם כדאי. השימוש היה רק לאינטרנט ומעט מאד וורד/אקסל. שוקל לרכוש מחשב חדש. יש מסך LCD. אני חושב שיספיק 1000 עד 1200 ש"ח. מבקש את דעתכם ואם חדש מבקש מפרט. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל החברים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 במידה וזה באמת משדרג את המחשב למחוזות חדשים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו ברמת הלמידה, אולי בעתיד ישמש אותי קצת מעבר. עריכה גרפית ברמה בסיסית ויותר כתחביב. משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).AVID – תדיר לא פרנסה. פוטושופ – תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FPS למיניהם, WITCHER 2, DEUS EX החדש ובתקווה שיריץ משחקים עתידים ברמה טו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-