ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, המדובר במפרט כמעט מלא כי דברים כמו צורב ו CD אני לוקח מהמכונה הישנה. המארז שיש לי הוא מארז Full Server Tower ישן ולא ידוע אבל הוא בגובה של כמעט מטר שלם (מה שגורם לכל האנרמקסים בגובה 60 ב"מ להראות כמו בייבי ויש לו פוטנציאל מודינג אינסופי בערך. הקיצור יש לי עוד איזה התלבטות קלה אבל זה פחות או יותר הסיפור הסופי: AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU 704.59 Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler 108.12 Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard 527.43 Samsung Original Memory 512MB 2700 890.43 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 698.75 Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card 1,274 LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, לכל היותר עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית (קלה), תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Unity (בניית משחקים), Visual Studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג - יריות, אסטרטגיה, סימולטורים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X-plane 11, The Witcher 3, Ghost Recon Wildlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000, +2500 ש"ח מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, VR ופיתוח בVS לVR. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא, בלי OC בכלל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ייתכן ואצטרך WINDOWS PRO 64 8. הא…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחפש מחשב נייד לפי הטופס: * מטרות המחשב? עיצוב גרפי, בעיקר עבודה עם פוטושופ ואילוסטריטור. דו מימד, ואם יש אפשרות, אופציה לתלת מימד. * גודל המסך? 15.6 מט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא כבד במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים עבודה ללא מטען. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD של לפחות 240GB. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור ה4,000, יכול להגיע עד גג 5,000 אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודות עריכה בתוכנות של אדובי, פוטושופ ובעיקר פרימייר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא יודע 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות ל15.6 רוצה שהמסך יהיה גדול 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי 1. טוב אני יתחיל מזה שאני רוצה להרכיב מחשב שברגע שאני ידליק אותו אני לא אדע שהוא עובד בכלל, ז"א כמה שיותר שקט. 2. בתור מעבד אני צריך משהו שיתמוך במולטיטסקינג בצורה הכי טובה שיש למשל קידוד סרט, פתיחת קובץ ממש כבד בווינראר, אי מיול, אנטי וירוס, ואנטיספייור וכו וכו שרצים ברקע, בשביל זה הבנתי שאני צריך מעבד של אינטל והאמת זה גם מה שאני רוצה, וגם שיהיה אפשרי לעשות לו אוברקלוק אבל בלי להשתגע יותר מידי למשל כמו שאני מריץ את הברטון 2500+ שלי ל3200+ עם קירור ממש ממש מינימלי למעבד וכלום למארז, אם יהיה אפשרי להריץ את הE6420 ל3.0\3.2 ג'יגה הרץ זה יהיה מצויין ואם לא אז את הE6600 או שבכלל שווה לחכות לQ6600 (ממש אין לי בעיה לחכות) ואותו יהיה אפשרי להריץ לסביבות ה3.2 ג'יגה? 3. בקש…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000-7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך לטובת משחקים כבדים ועבודה רציפה בתוכנות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya, 3DS Max, ZBrush, Photoshop אופן שימוש כבד. (בעתיד לטובת פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, The Witcher 3, Batman Arkham Knight, Guild Wars 2, ועוד משחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לחוות דעת על מפרט שהרכבתי בKSP יחד עם המוכר שלהם. המפרט הורכב על בסיס המפרט המומלץ לגיימינג פה בפורום. ביקשתי מימנו להוסיף SSD ולהגדיל את הזיכרון ל-16GB, ולהוריד HDD כי אין לי צורך. עניתי על השאלון פה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין חובה לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי. 4. ה…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בודק את האופציה להשתמש בנייד עם תחנת עגינה, בתור מחשב שנועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה ביוטיוב (אין דרישה לרזולוציה גבוהה) הרעיון הוא להחליף את הנייח שעומד בסלון (לא HTPC) במחשב נייד שאפשר להזיז אותו ברחבי הבית, אך עדיין לאפשר עבודה נוחה ע"י חיבור למסך מקלדת ועכבר. חשוב שהחיבור יעשה בצורה נוחה כמו תחנת עגינה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מטרות המחשב? תכנות קל באינטרנט וומשחקי מחשב * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? שיהיה מספיק נוח לכתיבה וקריאה ולא קטן מדי.מניח שמעל 13` זה טוב * רזולוציית המסך? מתכנת משחקי מחשב צריך שתהיה רזולוציה טובה אבל לא על חשבון מהירות מחשב או גודל מסך * דרישות מיוחדות לקלט- מקלדת נאמפאד, וכמה שיותר נוחה להקלדה (לא מצומצמת או דחוסה) * משקל רצוי? לא מבין במשקלים. אני נסחב איתו כל יום אז לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4, יש לי חשמל זמין בגדול * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Usb 3.0, * Bluetooth? לא חובה, אבל צריך אנטנה אלחוטית לאינטרנט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- 500גיגה, אין צורך בssd אבל לא יזיק כל עוד לא יקר ומשמש אך ורק למערכת ההפעלה כי אין לי שימוש אחר בו * כ…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, חבר שאל אותי היום על המחשב הזה: http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1946 הוא סטודנט ומשתמש במחשב בעיקר לגלישה, קצת תכנות ועריכת וידאו וגם בטח קצת משחקים (לא צריך את האיכות הכי הכי הכי). אני רואה שמדובר במחשב בדגם "מיושן" (מעבד וכרטיס מסך), אבל מדובר בחברה טובה וסדרה טובה ועם מ"ה ומודם סלולארי (Nice to have). השאלה היא אם ללכת על זה או שב-4000 שקל יש בשוק דברים יותר טובים ואין מה לקפוץ על המציאה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתלבט לפני רכישה אונליין באתר נייד נייד את הדגם הנ"ל מפרט: יצרן: LENOVO מעבד: Intel Core i7-7500U 2.7Ghz זיכרון: 16GB DDR4 2133Mhz דיסק קשיח: 512GB SATA SSD צורב DVD RW: יש מסך: 15.6 LED-backlit, Anti-glare רזולוציה: 1920x1080 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: NVID…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט עד 7000 ש"ח (מוכן לחרוג עד 7500), שיוכל לשמש גם כמחשב שולחני (אני מתכוון לחבר אותו למסך LCD גדול). להלן הדרישות: מסך: 13.1" או 14.1" מעבד: P8400 ומעלה זכרון: מינימום 3 GB. כרטיס מסך: מספיק טוב בכדי להריץ את המשחקים של היום באיכות סבירה. (כמו למשל NVIDIA 8600) עדיפות לחברה בעלת ותק בתחום, כמו DELL, LENOVO THINKPAD ו HP. דיסק קשיח: אין דרישות מיוחדות. אשמח לשמוע עצות והצעות... תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
- Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler - 270 ש"ח - Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX - 1,522 ש"ח - ASUS BLITZ Formula Intel® P35 chipset LGA 775 - 1,530 ש"ח - OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 FlexXLC 3-4-4-15 OCZ2FX800C32GK - 1,208 ש"ח - Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS - 677 ש"ח - GigaByte Nvidia Geforce 8800Ultra 768Mb DUAL DVI Retail GV-NX88U768H-B - 4,613 ש"ח - LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black - 215 ש"ח - Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black - 51 ש"ח - Enermax Liberty 500W Active PFC - 650 ש"ח - Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Case - 785 ש"ח סה"כ 11,520 ש"ח המחשב מיועד לOC , משחקים ועריכה גראפי…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני קונה השבוע מחשב חדש והוא יהיה למטרות משחקים בעיקרו ולOC קל. אני צריך מסך lcd 19 עכבר מקלדת וכל השאר. ההתלבטויות העקריות שלי הם בכרטיס המסך,בזכרונות ובלוח האם. אני מבקש מהמבינים לעזור לי בבניית המפרט ועוד שאלה-לכמה זמן המחשב יחשב מחשב טוב וסביר,האם גם בעוד שנתייים למשל? תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=841492 זה המעבד: http://ark.intel.com/products/55626/Intel-Pentium-Processor-B940-2M-Cache-2_00-GHz המחשב משמש אותי לגלישה וצפייה בסדרות/סרטים, אני רוצה לשפר את חווית השימוש איתו. חשבתי על סטיק 4GB (יש מקום רק לסטיק אחד :/) ולקנות כונן ssd של 128 מה דעתכם? המעבד שלו חלש? ולא שווה לשדרג מחשב כזה? אלו לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-4GB-PC3-10600-DDR3-1333MHz-204pin-CL9-Sodimm-Laptop-Memory-Ram-/361347436390?hash=item5421fc4f66:g:qjoAAOSwPcVVk65N http://www.ebay.com/itm/SanDisk-120GB-SSD-Plus-520MB-s-Solid-State-Dr…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב חדש וטוב , חשבתי לקנות ברשת אייבורי מחשבים לאחרונה הם פתחו סניף גם בעירי קרוב לבית ורציתי לשמוע ממכם חוות דעת מאנשים שהיתנסו איך המחשבים שלהם, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאט לאט אני בונה לי את המפרט המושלם (בשבילי) ונכון לעכשיו כל שחסר לי הוא לוח-אם טוב אשר בעתיד ייתן מקום לעוד כרטיס מסך מאותו הסוג. אני מביא פה את ה"סטיקי" והמפרט השלם כדי שתוכלו לדעת כל מה שצריך בכדי לעזור לי לבחור לוח-אם. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל כולל ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לג…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תוכלו להגיד לי איזה מחשב יותר משתלם לקחת: 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=761905 2. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=734314 יש לי אפשרות להשיג את המחשב הזה ב-1000 ש"ח תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ולהגיע לסביבות 4.5 K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 4, call of duty advanced warfare ,FIFA 15 , assassin's creed unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? OFFICE, משחקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WINDOWS 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית מועדפת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חי…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני חושב לקנות את את הAlienware m11x . אני מתלבט בין המפרטים. יש את המפרט הראשוני שבעל מעבד intel core2duo ו8 ג'יגה ראם. את הI5 עם 4 ג'יגה ראם. ואת הi7 עם 8ג'יגה ראם. אני מעוניין במחשב שיוכל לערוך סרטים, מוזיקה, סרטי HD, משחקים, פוטושופ ושיהיה נייד ובגלל זה בחרתי במחשב הספציפי הזה... אבל לא רוצה לקנות מפרט חזק יותר סתם.... מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בתהליכי קניית מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעבודת אודיו וגלישה ואולי קצת משחקים ... אבל הבודה העיקרית זה אודיו. הרכבתי לעצמי מפרט בהסתמך על התקציב הדל שיש לי 2800 ש"ח המפרט הוא : לוח אם : - Elitegroup-ECS 5PCI 2SDR 2DDR - S478 - SOUND - LAN - AGP*4 - ATX - I845D מעבד : Pentium 4 2.4Ghz Inc. Fan 533Mhz SOCKET 478 0.13 Micron 512k Cache דיסק קשיח :40G 7200RPM זכרונות :256SDRAM אם יש לכם הצעות לשיפור או כל דבר להעיר על המפרט אני אשמח לשמוע כי אני חייב דעה של אנשים כי אני לא בטוח במפרט וקצת חושש אז בבקשה תעזרו לי תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד Dell latitude L7300 עם מסך ברזולוציית FHD ואני רוצה לקנות מסך חיצוני 4K. אני מנסה להבין האם המחשב יוכל להעביר ווידאו באיכות מספיק גבוהה כדי להנות מהיכולות של המסך או שאין טעם להשקיע במסך כזה. המפרט של המחשב: מעבד: 8th Gen Intel Core i7-8665U Processor כרטיס מסך: Intel UHD 620 Graphics יציאות: Thunderbolt™ 3 with Power Delivery and DisplayPort HDMI 1.4 ממה שהבנתי מה שמגביל אותי זה ש HDMI 1.4 מוגבל להעברת נתונים ל 4K רק עד 30Hz. האם חיבור המסך דרך USB-C עדיף במקרה הזה? האם כדאי להשקיע במסך או שאני לא יהנה מהיכולות שלו? תודה ושתבוא הברכה על העונים והמגיבים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-