עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by beyle,

חברים שלום, מעוניין במחשב עבור גיימינג וגיימינג בלבד. אין צורך במסך, אין צורך בציוד היקפי. המחשב ישמש לגיימינג נטו. הסכום: 6490 ש"ח בלבד, אין שקל נוסף. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, חבר שלי צריך משחב למשחקים שעולה גג 5500 שקל (הוא בקושי יכול לחרוג מהתקציב) המחשב צריך להיות מחיפה אז נראה לי פנדה או נעה מחשבים פנדה http://www.pandas.co.il/ נעה http://noacomp.co.il/index.asp אז ככה: המחשב ללא ציוד היקפי חוץ ממסך מחשב CRT גודל 17-19 (לא משנה...) וחייב שיהיה בו 8800GTS 320MB (עולה 1700 בפנדה) מעבד מסידרת הקונרו (E6300 או E6400) ו1GB זיכרון ולא מתוכננן OC

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב למשחקים אני מתלבט בין שני המפרטים הבאים: מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 870 - TRAY ₪1340 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 - זמין במלאי ₪670 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪353 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR 6870 1GB DDR5 ₪1271 כמות:2 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7240S X24 - BLACK - SATA ₪105 מארז: [..] LANCOOL PC-K60WB w/o PSU ₪458 ספק כוח: [..] CORSAIR 750W TX - זמין במלאי ₪460 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪219 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 ₪286 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪6433 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 3.06GHz 950 : "SLBEN" - TRAY ₪1389 לו…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by verynoti,

אני מחפש מחשב ניייד כדי לעבוד עם תוכנות גרפיות של AUTOCAD למיניהן ועוד כמה תוכנות של בניין אני יודע שאני צריך מסך גדול "16 אני חושב זה מספיק גם "17 זה הכי גדול שאני מרשה לעצמי וכמובן כ.מסך חזק מספיק שיעבוד טוב ולא יקרוס לי כמו אצל חבר שלי אין לי דגם ספציפי וגם לא מצאתי המון אשמח לקבל הצעות של כמה חברות ואיזה מהן אמינות יותר איך שכחתי כמובן גם אני אראה איתו סרטים אז אם אפשר שתהיה לו יציאת HDMI תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שותף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-10 לכל חודש (כלומר אתמול). למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מוצרים חדשים, והרבה מהמער…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ערב טוב לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עקב התניידות מרובה שצפוייה לי בחודשים הבאים. המלכוד מגיע כשאני רוצה בעצם גרסא קטנה של המחשב הבייתי שלי שמשמש בעיקר למשחקים וסרטים אבל התקציב שלי לא מי יודע זוהר. יש לי כ2500 שקלים לעניין הזה ואולי-אולי אצליח למתוח את הגבול ל3000. אז קודם כל רציתי לדעת האם בכלל יש חיה כזאת או שאני רודף אחרי חלום שווא?אם כן, אז מטרת המחשב תהיה בעיקר משחקים מעבר לשימושים רגילים של סרטים וכאלה. מעבר לזה: * גודל המסך? 15.6" אני מניח * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק 3 שעות בערך, בשאר הזמן יחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by mikico101,

הכנתי את המפרט הזה: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1070 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz S1150 690 ₪ - * מבצע * - Gigabyte G1.Sniper Z87 S1550 319 ₪ - * מבצע * - 8GB Hynix DDR3 1600Mhz 1520 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr 239 ₪ - Western Digital 500G 3.5'' Sata3 7200RPM 220 ₪ - CoolerMaster K280 420 ₪ - Thermaltake Smart SE 730W 80+ Modular 140mm Fan 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO מחיר סופי: 4598 ₪ למזומן 4689 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים רציתי לשאול כמה דברים. 1. האם הלוח אם הזה מתאים לOC, לSLI של הGTX770, והאם הוא מתאים למעבד? 2. מה אתם אומרים על הספק? אני לא כל כך אוהב את Tt מאז שעקצו אותי עם אזנ…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם. אני מעוניין במפרט למטרות עיבוד גרפי ב2D בתוכנת פוטושופ בעיקר וגם תוכנות RAW ודומות למינהן. אין לי צורך בכרטיס QUADRO ממה שכבר הבנתי מדיונים ותגובות קודמות כאן בפורום. את המפרט הבסיסי קיבלתי בהמלצתכם כבר מלפני מספר חודשים אך בחרתי לחכות לכרטיסים החדשים ולירידת המחירים של אינטל, הזכרונות, הרכיבים האחרים וכמובן הדולר שכנראה תרם. אז הנה המפרט המעודכן, אשר בעבר התבסס על ה7600GT ועל 2GB זכרונות של GSKILL מסוג PK http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3205 ועתה בחרתי ללכת על ה-HK http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186 תזמונים יותר טובים וגם קצת יותר זולים. (אני מתכנן OC בעתיד, לא מיד עם הקניה) השאלות שלי בסוף אחרי המפרט: מעבד: INTEL C…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני צריך מחשב לעסק מחשב יהיה טוב וזול תיעבוד עם אופיס+תוכנה מכירות ומחירים אני רוצה בו סטיק 512 צורב מארז פשוט+ספק לוח טוב וזול עם יציאת מסך עליו מעבד פנטיום 4 אם אפשר הסכום עד 2500 ואם אפשר פחות משחב שיהיה דלוק בערך 8 שעות ביום ולא יתאמץ בעיקר התוכנה וקצת אינטרנט תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Neus,

שלום רב! התחדשתי במחשב Dell Inspiron 3542 (לינק בזאפ). אשמח לשמוע מה דעתכם עליו, אך לא רק עבור כך פתחתי את הת'רד הזה. לא כלכך יצא לי לעשות שימוש במחשב נייד עד כה, ולכן אשמח אם תבהירו לי מספר דברים.. א.המחשב כולל מעבד חסכוני בחשמל מתצורת U. מדוע בתוך כשעה וחצי, עם שימוש לצורך גלישה בדפדפן בלבד, הסוללה כבר מגיעה ל50 אחוז?! ב.האם השארת כבל החשמל בתוך המחשב, כאשר הכבל עצמו לא מחובר לשקע, גורמת ל"פריקת הסוללה" ונזק לסוללה? מישהו שמע על כך משהו? ג.כשקיבלתי את המחשב עשיתי בו שימוש עד שהסוללה נפרקה לגמרי, ואז חיברתי אותו לחשמל לכ-20 שעות על מנת שהיטען עד תום (אני יודע שנדרשות פחות מ-20 שעות, פשוט לא נכחתי בבית), האם פעלתי נכון?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי, ברשותי מחשב שרכשתי לפני כ-4 שנים, ואני מעוניין לשדרג/לקנות חדש כדי לשחק משחקים כמו shadow of the tomb raider על מסך 1440x2560 במקום המסך FHD שיש לי כרגע. עכשיו השאלה היא האם לקנות מסך+כ.מסך חדש ולשלב במפרט הנוכחי או לקנות מחשב חדש? אני חשבתי על כרטיס 1070 כאופציה, מה דעתכם? תקציב:5,000 ש"ח לנצל?: כן המחשב לגיימינג: Shadow of the tomb raider מפרט נוכחי: תמונה למעלה

12. -מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS5 (אפטר אפקטס בעיקר), פוטושופ, תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, רצוי firewire, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן ק…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אהלן. אחותי החלה היום לימודי משפטים וצריכה בדחיפות מחשב לפי הדרישות. אשמח להצעותיכם ואשווה אותם מול המפרטים שלי. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by boy toy,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD NVME 2280 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מ…

15. Started by moshe1x,

צריך קצת עזרה בנוגע למחשב שברצוני לקנות, יהיה בעיקר למשחקים כבדים: מעבד: amd 3200 venice . לוח אם: פה יש לי קצת בעיה: מה עדיף לי ? דרוש לוח אם SLI, התקציב לא מוגבל השאלה אם שווה להשקיע סכום גדול? זיכרון: 1GB CL2.5 בסטוק אחד . כרטיס מסך: גם כאן עדיין לא החלטתי מעונין ב 6800GT לפחות, אך שהמחיר יהיה שפוי לא מעל 2000. צורב, מסך, הארדיסק-- אני לוקח מהמחשב הישן . התקציב לא מוגבל אך אני רוצה להשקיע כמה שפחות.

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, מבקש עזרה בהרכבת מפרט. בעקרון חשבתי ללכת על המפרט הכי יקר במפרטים כי אני רוצה מחשב מעולה לכמה שנים טובות: http://hwzone.co.il/?printPage=yes&item=137642&section=293&peri=0 האם כדאי לי לעשות בו שינויים בהתאם לצרכים שלי? תודה רבה לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ואין צורך לבזבז ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פוטושופ ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by צפיד,

אני רוצה לבנות מחשב ללא מאווררים,מעדיף קטן ככל האפשר. חשוב להיות שתיהיה תמיכה ב4K עם HDR אז אני משער שאצטרך מעבד לפחות i5 מדור 8. 8 GB RAM יספיקו ,כונן SSD קטן (מערכת לינוקס). אודה להמלצות היות ולא מצאתי לוחות או מעבדים שיכולים לעבוד עם קירור פסיבי.

18. Started by qwe,

אני הולך לשדרג את המחשב שלי וזה מה שאני הולך להזמין: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Asus A7N8X Deluxe v2.0 nVidia nForce 2 Ultra400 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S-ATA,1394,LANx2,USB 2) Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail Video Card

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Chen Benziman,

אהלן. בקרוב אני מתחיל את שנת הלימודים הראשנה שלי ואהפוך לסטודנט מן המניין, וכרגע אני מתלבט בין 2 אופציות. חשוב לציין שהדרישות שלי מהמחשב זה בעיקר שיהיה מהיר עד כמה שניתן שויוכל להריץ היטב יישומים שחשובים לסטודנט כמו תוכנות אופיס, אינטרנט וכו'. אני לא מתכוון להריץ על המחשב משחק אחד, כך שיכולות גרפיות פחות קריטיות. ההתלבטות שלי היא בין 2 מחשבים בעיקר, אבל אם יש לכם הצעה מעניינת במסגרת התקציב עד 3500-4000, אז מוזמנים להציע. אופציה 1: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14440 אופציה 2: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14642 איזה מהם יתן לי מהירות גבוהה יותר? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Overnet,

קיבלתי הצעת מחיר מהחנות מחשבים שלי לשרת המיועד בעיקר לתוכנות CAD. שזה בעצם 3Ds Max 2011, AutoCAD 2011. אני מבקש לקבל חוות דעת על המפרט. אני לא רוצה לשלם אקסטרה על העדר הידע שלי בדברים האלה. הנה הפירוט: מארז + ספק Intel® Workstation Chassis SC5650WS לוח אם Intel® Workstation Board S5520SC 2 מעבדים Intel® Xeon® Processor E5620 2 מאווררים לקירור Intel BXSTS100A Thermal Solution Processor Cooler 6 סטיקים זכרון DDR3 בקצב 1333 הרץ', 2GB נפח כל אחד. קשיח Intel® X25-M SSD 80GB קשיח Western Digital 1TB 7200RPM 64MB Black 12,100 ש"ח כולל מע"מ. לא כולל כרטיס מסך כי כבר יש לי. מה אתם אומרים? :-\ אני רוצה לוותר על ה SSD. וזה לא מוזר שהכל כמעט חלקים של אינטל? חוץ מהזכרונות שלא ר…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. טוב אנשים יש לי מחשב שכבר חגג בחופש הגדול את יום ההולדת השני שלו וכבר מזמן איבד את ימיו המפוארים ובגלל התקציב הדל אין לי כסף לקנות מחשב חדש אבל אם מאמץ ומו"מ עם ההורים אולי הצליח לגייס איזה 3000 שקל ורציתי שתעזרו לבחור מה עדיף אז ככה יש לי במחשב בעיקרון: מעבד p-3 667 לוח אם כלשהו כרטיס מסך g-force 2 mx 400 64mg כרטיס קול sb live דיסק קשיח 30gb 7200 bardoda צורב מיצומי 40/20/48 dvd מסך סמסונג 17 שטוח זיכרון sdram256 ועוד חשבתי לשדרג את ה: 1.כרטיס מסך -ל g-force 4 ti 4200 128 mb 2.לוח אם - לא יודע תגידו לי אתם משהו באמצע 3.מעבד משהו בסביבות ה-2000 מג"ה amd/ p-4 4.זכרון 256 rdram/ddram טוב אני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים על זה מה כדי לשנות (?) איזה מעבד עדיף amd או inte…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם, מעוניין לשמוע את דעתכם על הנושא הבא, דעה ראשונה : רכישת מחשב נייד צריכה להתבצע מחברה מובילה או לפחות איכותית ומוכרת בתחום, עם אבא ואימא מוכרים ומערך שירות מתאים. לדוגמא : IBM, HP, Dell, Toshiba, Sony ועוד... במידה והמחשב משמש חברה, כדי לבחור מארז או את התצורה המוקשחת יותר לשוק העסקי ולא את סדרות לבסיסיות לשוק הבייתי. נגיד החל מ- 6000 דעה שניה : בימנו, שמחיר המחשבים הניידים לא מפסיקים לרדת, ניתן לרכוש מחשב בעלות של 2500-4000, יצרן מותג מדבקה, לאחר שנתיים להחליף את המחשב אם הוא עושה בעיות או אם הוא חלש מידי לשימוש. גם אם השימוש הוא עבור עסק הרי שמידה ונגרם נזק למחשב או שהוא מתחיל להיות עגלה ניתן להחליף אותו שוב בעלות דומה. לדוגמא : VISION, Gateway , Infinity…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי לכולם אני צריכה מפרט למחשב בשביל חברה שלי לאופיס ואינטרנט. הדרישות 1. כולל מסך 19" הכי אייכותי שיכנס 2. לא צפוי OC בשום שלב. 3. צריך מקלדת לא יקרה או להשאיר לפחות 80 ש"ח שיהיה לה מרווח לבחור בעצמה - בכל מקרה המלצות בעד ונגד מקלדות יתקבלו בשמחה. 4. ללא עכבר, או רמקולים 5. צריך גם XP (היא לא רוצה ויסטה) רצוי מאותה חנות שיוכלו לבצע לה התקנה אם תרצה, אבל לא חייב וניתן גם להשאיר עלות (כ- 500 ש"ח לקניה בנפרד) 6. הבחורה גרה בב"ש ולכן על המפרט להעשות מחנויות בב"ש (פנדה, יש משהו מומלץ אחר?) ניסיתי "למכור" לה את IQPC שבאשדוד אבל היא אומרת שרחוק לה.. 7. לאחר התעקשויות רבות מצידה על אינטל קור2 דואו, דיי הצלחתי למכור לה את AMD. לכן רצוי מאוד שהמפרטים יהיו מבוססים על אטלון 64*2, …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by biodome,

היי חבר'ס מחשב לחברת רינדורים שמתבססת בעיקר על מעבד. אוברקלוק ל-4-4.2ghz בתכנון. Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1340 1 1340 Asus P6T SE s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1200 1 1200 DDRIII 1600mhz 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 760 1 760 Quadro FX 1800 768MB GDDR3 DX10 2xDisplayPort DVI PCI-E 2275 1 2275 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS 420 1 420 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 430 1 430 DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 130 1 130 Coolermaster V8 CPU Cooler 270 1 270 Coolermaster HAF922 ATX Black Case (No PSU) 560 1 560 Seasonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail) 370 1 370 Windows 7 Pro English 64Bit (With N…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אשמח לקבל המלצות גם על כמה דגמים בשוק. תוכנות שאני הולך להשתמש בהם: Visual Studio Eclipse Dev וירטואליזציה של לינוקס (החינמית) ומן הסתם פיירפורס, אופיס וכד'. האם בשימוש הנ"ל ניתן להסתפק במעבדים כמו Intel Atom ? (אני שואל כי אני מעוניין במחשבים 12-13 אינץ' בלבד). תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.