עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tomegozi12,

ברשותי מחשב נייד של חברת אסוס.דגם נטבוק האם מומלץ להוציא את הסוללה? השימוש העיקרי הוא בבית. ואני רוצה לשמור על הסוללה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Nirurshon,

היי. אני מחפש מחשב לחבר. השימושים העיקריים שלו הם אינטרנט, סרטי FHD, OFFICE וגם פיפא. חשוב לו שהמחשב ירוץ טוב ויהיה מהיר, גם בריבוי משימות ובמשחק פיפא. מצד שני אני לא יודע כמה הוא זקוק למסך FHD. אמרתי לו שכדאי מעבד מסדרת M, זיכרון מסך של לפחות 8GB וכונן קשיח 7200 RPM. אלה המחשבים שראיתי, זקוק לעזרה בבחירת מחשב בשבילו : 1. ASUS R510LB-XX173H http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24716&cf=zap 2. Lenovo ThinkPad Edge E540 20C6003VIV http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24483&cf=zap 3.Dell Vostro 3560 http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/vm-rd33-6764.htm או שכדאי להשקיע ל4000 ולהביא את זה : Asus N56VB http://fre.co.il/items/141686

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום כולם! אני מחפש מחשב קטן וקל משקל כמחשב שני דרישות: קטן קל מטען קל / המון שעות עבודה סגנון עבודה: מסמכים , חיבור מתמיד לWIFI, מדייה (כמובן) , תכנות חישוב כמו MiniTab / Jump עד 13' עלות: עד 2000 ש'ח חשבתי על: Asus X200CA-CT120H שהוא בראש מעינותיי בגלל המעבד. בנוסף חשבתי על הטרנספורמר T100 בגלל המשקל ההזוי שלו, אבל המעבד כנראה שלא יספק אותי בכלל. לא מצאתי הרבה על ה X200 כאן בפורום לכן אני מעלה את הנושא בשביל לקבל יותר חוות דעת. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכולם, זה אולי טרד עם דרישות קצת חריגות מהרגיל אבל חשבתי לנסות פה בכל זאת - אני מנסה לתכנן מפרט מחשב לחברה בעבודה שלה כאדריכלית. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ בצורה בטובה ביותר שניתן (במסגרת התקציב) את התוכנות הבאות: revit autocad ilostraitor sketh-up v-ray photoshop primier maxwell אני מניח מראש שמדובר במחשב נייח אבל מי שיכול ומעוניין להגדיל ראש אני אשמח לשמוע גם מפרטים למחשב נייד עם אותן הדרישות. תקציב ייעודי: עד 12000 ש"ח כולל - מסך (טוב), ציוד הקפי (סטנדרטי), הרכבה ואחריות. אפשר גם לדבר על גיבוי ושיפור זיכרון (RAID למניהם וכו'). כמו כן, אם אתם מתעקשים שאין צורך בתקציב כזה אני בטוח שהיא תמצא מה לעשות עם שאר הכסף. בנוסף, את הרכיבי אינטל הבאים אני יכול לקבל בהנחה מס…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום מצאתי דיל שנשמע די משתלם בתחום המחשבים הניידים. הבעיה היא שאני לא מתמצעת בדגם הזה של המחשב לכן אשמח אם אנשים המתצים בדגם יענו ליח אם הדגם משתלם והקניה משתלמת אם יש בעיות עם הדגם הזה אנא תכתבו זה ממש חשוב. מחשב נייד פנטיום 2 מבית HP דגם: OMNIBOOK XE2 מעבד פנטיום 2 -366MHz זיכרון 128MB דיסק קשיח 6.4GB כונן Cd-Rom פנימי כונן 1.44MB פנימי מודם 56K פנימי. מסך "13.3 TFT. כרטיס קול. עכבר+מקלדת. המחיר שהציעו לי הוא 2000- דגם לא משומש. יש להדגיש שהמחשב נועד בעיקר להקלדה ומשחקים קטנים ומועטים ביותר ואני לא מצפה למחשב הכי טוב כי אני לא מתכוונת להתקין עליו מטריקס 2... אשמח אם תעזרו לי. -נעמה-

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. - Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler - 270 ש"ח - Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX - 1,522 ש"ח - ASUS BLITZ Formula Intel® P35 chipset LGA 775 - 1,530 ש"ח - OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 FlexXLC 3-4-4-15 OCZ2FX800C32GK - 1,208 ש"ח - Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS - 677 ש"ח - GigaByte Nvidia Geforce 8800Ultra 768Mb DUAL DVI Retail GV-NX88U768H-B - 4,613 ש"ח - LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black - 215 ש"ח - Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black - 51 ש"ח - Enermax Liberty 500W Active PFC - 650 ש"ח - Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Case - 785 ש"ח סה"כ 11,520 ש"ח המחשב מיועד לOC , משחקים ועריכה גראפי…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by _Null_,

האלן חברים מחפש עזרה בהרכבת מפרט לנייח באזור ה 6 אלף (יכול להוסיף אם יהיה תמורה הולמת). אז ככה בגדול אני צריך אותו : למשחקים ,solid works,solid cam, למידת תכנות, אולי vm וכל מיני כאלה נב כנראה אני ילך על duel boot עם לינוקס ( Ubuntu, mint) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אפשרות ראשונה M3 pro cpu 11 core, gpu 14 core, ram 18gb, ssd 512gb. אפשרות שניה M2 pro cpu 12 core, gpu 19 core, ram 32gb, ssd 1tb. המחיר ממש דומה. תודה רבה לעוזרים!

9. Started by dork12,

שלום לכולם! אודה לכם אם תביעו את דעתכם על המפרט שבניתי. האם הכרטיס מסך gtx 970 מתאים לממדי המארז שבחרתי? צריך עוד מאוורר אולי? 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אך לא לפגוע בביצועים יותר מדיי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אילוסטרייטור, פוטושופ, 3dmax, ציור דיגיטלי(ומשחקים כמובן) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אנשים אני צריך עזרה במציאת מפרט מחשב ששוויו מקסימום 3500 ש"ח כולל מסך מטרת המחשב היא לאחי הקטן שגילה שאפשר לשחק במחשב כמו בפלסטיישן 2 אבל גם ברשת... כלומר מטרת המחשב היא למשחקים בלבד... מכיוון שאחי לא מבין כלום ומבחינתו העיקר שהמשחק יזוז ויראו בסדר...אפשר להפחית בעינייני מסך(15 אינצ' גם טוב), הר דיסק (20 ג'יגה -מי צרי יותר זה אח שלי) וכל דבר אחר שהוא פחות חשוב... אז בבקשה תעזרו לי להפתר ממבעיית האח המציק שהחליט שהמחשב שלי גם שלו ע"י כך שתתנו לי מפרט למחשב שמתבקש, במחיר שהוזכר כבר... אם תוכלו תציינו גם מחירים מדויקים וחנויות ממולצות באיזור המרכז (המורחב)... אגב רמת המשחקים היא בערך ברמת UNREAL או VICE CITY אהה לא צריך גם צורבים, דיוידיים, רמקולים המטרה היא ממש אך ורק למש…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. מחפש מעבדה אמינה ומקצועית עם מחירים הוגנים ושירות אדיב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Or_s2006,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים,עבודה עם התוכנה Android studio * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 מאט * רזולוציית המסך?FHD * משקל רצוי?עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB3 * כונן אופטי? כן צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Ziv_o,

שלום אני צריך חוות דעת על מפרט שהרכבתי ואני צריך שיגידו לי אם החלקים שבחרתי מתאימים זה לזה (על הלוח אם, הספק של הספק וכדומה..) תודה רבה מראש!!

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by andrei21,

איזה חנויות מומלצות יש לקניית נייד חוץ מ KSP IVORY NOTEBOOKCLUB? איזה חברות נותנות שירות מעבדה בבית הלקוח חוץ מ DELL?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by goldeye,

1 Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 2 OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 1,346 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,145 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח 1 MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 256-bit 128MB 1,944 ש"ח 1 A-top Armor Gaming Case 400W Silver 450 ש"ח 1 Toshiba 16x48 SD-1802 OEM 180 ש"ח 1 Mitsumi floppy 1.44 51 ש"ח סה"כ 6,350 ש"ח המפרט מpandas עכשיו יש לי עוד שאלה המחירים בKSP מאוד מנוכים וזה די מחשיד הם בטוחים?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by nate,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב HTPC שאמור להתחבר לטלוויזיה כמסך יחיד (40 אינץ') בסלון. המחשב ישמש לצפייה בסרטים (HD), ביטורנט והאזנה למוזיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? ‏‏3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב- 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC + ביטורנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מתוכנן גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאי…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. חיפשתי מחשב שמתאים למשחקים כבדים וסרטים +עומס של תוכנות.... וזה מה שהציעו לוח אם -‏P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E‎ מעבד-‏Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB‎ כרטיס מסך-‏8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ זכרונות-‏Kingston 512MB 667Mhz DDRII‎-(X2 דיסק קשיח-‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארז- ‏Thermaltake Soprano VB1000BWS‎ ספק:‏550W Active PFC, 12cm Fan הכל ביחד יצא לי 5225 ש"ח.. רציתי לדעת אם יש מה לשפר..תודה ,אגב אם יש אפשרות להוריד דברים ולשים דברים במקומם יותר זולים שהם בעצם אותם ביצועים אז עדיף...

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, אני רוצה מפרט למחשב HTPC לצורך חיבור ל - LCD לצפייה בסרטים וסדרות. בעיקרון הטלוויזיה שלי היא HD READY ולא FULL HD, אבל אני רוצה מחשב שיוכל לנגן גם סרטים FULL HD למקרה שאני אחליף את הטלוויזיה. אין צורך בכרטיס טלוויזיה, אבל אני צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) וכמה שיותר מאוורר.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום חרביי המלומדים, והפחות אוקיי, בתור טובה לחבר אני עושה את זה... הוא קונה בקרוב מחשב חדש לגיימינג כבד... מה צריך... מפרט מלא, ללא מסך, עם עכבר בלבד כציוד היקפי... כבר יש לי מפרט בשבילו אבל אני מוכן לראות גם את הצעותיכם המסך שבשותו: LCD 22 אינצ' מתוכנן גם OC טוב למעבד... הגג הוא 7500 שקלים, כמובן עם ניצול מלא של התקציב בהצלחה, אפשר לבנות מכל חנות

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם, לאט לאט אני בונה לי את המפרט המושלם (בשבילי) ונכון לעכשיו כל שחסר לי הוא לוח-אם טוב אשר בעתיד ייתן מקום לעוד כרטיס מסך מאותו הסוג. אני מביא פה את ה"סטיקי" והמפרט השלם כדי שתוכלו לדעת כל מה שצריך בכדי לעזור לי לבחור לוח-אם. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל כולל ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by proview,

1. מה התקציב המקסימאלי?4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ברשת למחשב יחוברו 2 מסכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1650-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4.…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by harap,

מישהו מכיר את המחשב של אסוס מדגם tp500la-dn042h ויכול להמליץ? זה הדגם עם המסך המתהפך לו בלט. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אורח אנה
    Started by אורח אנה,

שלום לכולם , מצטערת שנוסח ההודעה לא כמו שצריך אבל זה פחות רלוונטי לי . הומלץ לי בתקציב שאני מחפשת מחשב Lenovo Ideapad 510S-14 80UV002AIV . http://ksp.co.il/?select=.268..271..2183..2185..580..855..432..2639.&list=1&sort=2&glist=0&uin=35530&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= בגלל הבלאק פריידי יצא שהתבלבלתי וקניתי מחשב Lenovo Ideapad 510S-14 80TK0026IV http://ksp.co.il/?uin=33340&ami=122 (הוא יותר זול כרגע בגלל המבצע) אשמח רק לחוות דעת האם יצא שקניתי משהו יותר טוב ממה שהומלץ לי מלכתחילה או שעדיף לי לבטל את ההזמנה . המחשב מיועד לצורכי למי…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by dor444,

תוכלו להגיד לי איזה מחשב יותר משתלם לקחת: 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=761905 2. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=734314 יש לי אפשרות להשיג את המחשב הזה ב-1000 ש"ח תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by michal33,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' של סמסונג (דגם 2253BW ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים