עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני נוסע לטיול לכמה חודשים ולצערי אני צריך להיות מחובר בחלק מהזמן הזה ללפטופ אני מחפש משהו פשוט שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, טיפה פוטושופ (שימוש רגיל בפוטושופ לא משהו רציני) וממש טיפה עריכה של סרטונים (לחתוך מוידאו כמה פריימים ולשמור לא משהו כבד) - סוללה שתחזיק לכמה שיותר זמן (חשוב!) - לא חייב מערכת הפעלה ביחד אין לי בעיה להתקין לבד - לא כבד ושקל להתנייד איתו. (חשוב!) - בגדול אני לא יודע איזה גודל לקחת. אני מתכוון לקחת אותו בתיק של עד 30 ליטר שיהיה איתי רוב הזמן וממש לא בא לי להכביד עליי עם זה. גודל שאתם חושבים שיהיה לי סבבה איתו וגם לא קטן יותר מדי. - אחריות אם זה לא מוסיף הרבה על המחיר אז כמה שיותר זמן יותר טוב (אופציונלי) - כמה שיותר זול יותר טוב אבל…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon XP 2800+(512k 333) 1 720 720 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ NF7 (nForce2)lan,usb2 1 380 380 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 1 470 470 כרטיסי מסך? ABIT כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT DVI 256MB 1 980 980 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 430 430 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 52 x 32 x 52 (kit) 1 160 160 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI PFC, usb 1 170 170 מסכים? MAG כמות מחיר סה"כ 17'' 786 PF FLAT 1 …

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה אחלה אבל לא על חשבון דברים חשובים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? איור דיגטלי על קבצים גדולים, פוטושופ, אילוסטרייטור, מדיה סנטר לסרטים בHD עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, unity, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ומשהו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא …

4. * מטרות המחשב? משחקים כמה שיותר כבד, הקלטות ועיבוד מוזיקלי כמו קיובייס, סרטים כרגיל * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג (זתאמרת לא כל כך פאקטור) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות נשמע לי סביר, אבל עדיף כמה שיותר... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שום דבר שלא סטנדרטי כיום, כמו יואסבי HDMI וVGA * בלוטות? שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? הרגיל * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם אפשר, מה טוב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף אני רוצה להוסיף שאני אני טס לאנגליה בסוף החודש הבא, אם יש אפשרויות משתלמ…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום חברים אני מתעתד לקנות מחשב נייד של טושיבה העניין הוא שניתן לרכוש בדיוק את אותו המפרט או עם מעבד Intel® Core™2 Duo Processor P7450 או עם Intel® Core™ i5-430M processor המחיר הוא פחות או יותר אותו מחיר איזה מעבד עליי להעדיף? תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by idoleff,

זה המפרט הסופי שאני רוצה לקנות... למישהו יש הצעות לשיפור? Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO 1490 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 800 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 *2 530 WD 200GB SATA II 7200RPM 8MB 560 Philips DVD±RW x16 LightScribe 300 LEADTEK WinFast PX7900 GT TDH 2330 Supertalent X-Blade Gaming Case 500W Silver 450 חשוב לציין שאין שום כוונה לOC במפרט...

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by KavKazoon,

היי אם אני קונה מחשב ויש לי 8 אלף תקציב מה הייתם מציעים לי לקנות אני שם דגש חזק על מארז קריר כי אני יעשה בדוק אוברקלוקים.... עם מישו יכול לארגן משו רציני כולל מסך ב 9 אלף יהיה נחמד! מסך כמובן 22 אינצ וכמובן מדובר בכול חלקי המחשב

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by eyal177,

היי ליפני קצת פחות מחצי שנה קניתי מחשב שהיה אמור להיות שרת. לאחסון אתרים. אין לי שימוש בו והכל עדיין באחריות חדש רציתי לדעת כמה שווה הציוד הזה , אני בודק כדאיות האם כדאי למכור את זה או להשאיר ... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by creek,

עד עכשיו הייתי מחובר ל-012, ולא ממזמן הם הוציאו את המבצע הבא: http://www.012.net.il/sales.aspx?docID=7237&FolderID=55〈=he&tabn=0 "גם מחשב נייד חזק HP Pavilion מבוסס טכנולוגיה ניידת Intel Centino Duo, פי 2 זיכרון ופי 2 דיסק קשיח וגם אינטרנט מהיר ורשת אלחוטית. והכל ב 239 ש"ח לחודש בלבד *!" כדאי? * אני עדיין לא יודע מה אני רוצה בכלל מהמחשב הנייד שלי. איזה דברים אני צריך לדרוש במחשב נייד בימים כאלו? wifi, bluetooth...? אני באמת לא יודע. אה, שיהיה שקט (כי הייתי ליד מחשב נייד של חבר שלי - הדבר הזה הרעיש יותר מדי) ושלא תיהיה לא סוללה חלשה (ביחס למחשבים ניידים אחרים) המחשב בעיקרון ישמש לדברים הפשוטים, בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים. (לא קידוד, רק צפייה פשוטה) אם לא מדובר ב…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. האם כדאי לרכוש מחשב נייד של HP עם המפרט הבא מארה"ב ב 7000 ש"ח כולל מיסים? 2gb ראם 100GB דיסקשיח 5400 מעבד 1.6 דואל קור 126MB dedicated כרטיס מסך 15.4 מסך

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5,000 שקלים, עם חריגה של עד 1000 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- גיימינג. בעיקר משחקי עולם פתוח חדשים, וגם משחקים ישנים יותר עם הרבה מודים, כמו Skyrim. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - מועדף אבל לא על חשבון המחיר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

12. Started by s-hanoch,

חברים, יום שלישי הקרוב אני טס לסין ורציתי לדעת איזה מחשב נייד הכי שווה לקנות מבחינת הכל, ביצועים, מהירות, כרטיס מסך(גרפיקה טובה שתפעיל לי כל דבר כולל המשחקים הכי חדשים) ומבחינת מחיר אני מוגבל ל5000 אלף.(אך אם צריך להוסיף קצת אין בעיה) תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by wTw,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה בינונית דוג' MINECRAFT -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות לKSP המשח…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אם כן מה הדגם הכי זול ? תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש לי תקלה מוזרה מאוד במחשב החדש של HP מדגם 250 G1, מותקנת עליו מערכת הפעלה מקורית WINDOWS 8.1 STANDARD ושאני בא לבצע RESTART או כיבוי, הוא כותב על המסך שזה מתבצע ולאחר מכן נהיה מסך שחור לחלוטין, ועד שאני לא לוחץ בעצמי על הכפתור כיבוי ומדליק אותו בעצמי, המחשב לא מעלה את מערכת ההפעלה אלא נשאר תקוע על מסך שחור. חוץ מהתקלה הזו, אין בעיות ביצועים כלל. איך פותרים את זה? וממה זה נגרם? כבר ביטלתי את האופציה HYBRID SHUTDOWN שאמרו בפורום אחר לבטל.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by geniaXP,

מחשב נייד asus X501A כשהוא לא מחובר לחשמל הביצועים הגרפיים פשוט על הפנים. גוגל מפות איטי ואפילו גלילה בפייסבוק איטית. אני שם אותו על high performance אבל זה לא עוזר. רק החיבור לחשמל. יש איזה הגדרה שאפשר לשנות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם, חבר שלי רצה שאני יבנה לו מפרט למחשב גיימינג. הוא רוצה אינטרנט ושיעבדו לו משחקים חדשים כרגע. חשוב לו שהמחשב יהיה שקט ויריץ משחקים. זה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪565 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 Asus P8H67-M LE B3 H67 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪550 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2381 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪181 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5, יחידות 1 ₪545 http://www.rsm.co.il/product.aspx?p…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. המחשב שלי היה מחזיק לי מבדיקה שעשיתי לפני קצת יותר מחצי שנה כ3ו50 דקות (כשהוא מגיעה ל10 אחוז סוללה) כבר תקופה אני מרגיש שהמחשב לא מחזיק שעתיים ועשיתי אתמול בדיקה גלשתי והשארתי אותו דלוק עד 10 אחוז והוא החזיק לי רק שעתיים מה ניתן לעשות ? מחשב ASUSN550JV

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. חיפשתי מחשב שמתאים למשחקים כבדים וסרטים +עומס של תוכנות.... וזה מה שהציעו לוח אם -‏P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E‎ מעבד-‏Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB‎ כרטיס מסך-‏8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ זכרונות-‏Kingston 512MB 667Mhz DDRII‎-(X2 דיסק קשיח-‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארז- ‏Thermaltake Soprano VB1000BWS‎ ספק:‏550W Active PFC, 12cm Fan הכל ביחד יצא לי 5225 ש"ח.. רציתי לדעת אם יש מה לשפר..תודה ,אגב אם יש אפשרות להוריד דברים ולשים דברים במקומם יותר זולים שהם בעצם אותם ביצועים אז עדיף...

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. פשוט שיחקתי באש עם כל נסיונות הפלאש ביוס הללו, וכעת אני נאלץ לשדרג בגלל שאין להשיג לוחות נורמלים לסוקט 775. היו לי עד כה: מעבד אינטל E8400, לוח ג'יגה בייט GA-P35-DS3L, זכרונות TRANSCEND DDR2 4GB, וכרטיס מסך ג'יגה בייט 9800GT. יום ראשון הקרוב אני אמור לקבל: מעבד AMD PHENOM II 970, לוח ג'יגה בייט GA-990XA-UD3, זכרונות OCZ DDR3 PC3-10666 2GBX2 1333MHZ שיעבדו על דואל צ'אנל, וכ.מסך ג'יגה בייט 460GTX 1GB GDDR5. כמו כן גם פלופי USB, למקרה שאני אצטרך את "התקנת F6", אם ארצה לשים XP. עכשיו השאלה שלי כזאת: את הספק כח לא שידרגתי. יש לי CHIEFTEC מסדרת ה-A135, והדגם הוא APS-550S, עם 550W REAL, ועם 80 PLUS. האם הוא מספיק חזק בשביל להחזיק לי את המערכת החדשה? ועוד שאלה קטנה, אולי טפש…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by shayh,

היי, אני מחפש כיסוי / נרתיק למחשב הנייד (בדגש על כיסוי ולא על תיק נשיאה). קשיח ועמיד למים. המטרה העיקרית שלי היא לשים את המחשב בתוך הכיסוי, בתוך תיק גב שיש בו גם בקבוק מים ולמנוע תאונות מצערות. המחשב הוא lenovo z50-70 בגודל 15.6" גר באיזור המרכז, מוכן להשקיע עד 400 ש"ח יש למישהו רעיון איפה ומה אפשר לקנות? שאלתי בכמה חנויות ואמרו לי שלא שמעו על משהו כזה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. CPU AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 939.95 ¤ Motherboard ABIT NF7 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) 608.84 ¤ Memory DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory 399.88 ¤ Cooler CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz 37.58 ¤ Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 619.9 ¤ Video Card Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail Video Card 1699.83 ¤ Case Magnetix Super Midi Tower 300W USB Front Case w/Transparent X-Window 235.91 ¤ סה"כ 4541 בקשר לזכרון אני בכלל לא סגור עליו ביגלל ששמעתי בזמן האחרון הרבה תגובות שהמחיר הזול בא לידי ביטוי. אז אם…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Taekker,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעקרון מחפש באזור ה3500-4000, אפשר לחרוג בתקווה לא הרבה מדי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך GTX 970 - מתכנן לשדרג בהמשך ספק כוח CORSAIR CX750M 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

24. שלום רב המערכת כרגע מורכבת מהרכיבים הבאים: מעבד C2D E6300 זכרון 2G כרטיס מסך AMD HD5770 לוח אם אסוס(לא רלבנתי הדגם, הוא בטוח יוחלף) ספק כח SEASONIC 600W חדיש התכנון כרגע להחליף את המעבד זיכרון ולוח אם ואולי להוסיף גם דיסק קשיח יש לי העדפה למערכות מבוססות אינטל. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום למומחים, יש לי מחשב מזדקן שעבר כמה סבבי שדרוג (תוספת RAM, הוספת SSD, החלפת GPU וכו'), המפרט המלא בפרופיל. בעבר הייתי משתמש בו הרבה לגיימינג, אבל השימוש הזה פחת עם השנים ולכן הוא הצליח להחזיק יפה עד עכשיו. אלא שיש כמה משחקים מעניינים באופק (Watch_Dogs, GTA 5) ולא נראה לי שהזקן יצליח לסחוב אותם. לכן אני מתחיל לבדוק אופציה לשדרג את הרכיבים העיקריים - לוח אם, זכרון, מעבד, כרטיס מסך. ולשאלון: מה התקציב המקסימאלי? עד 5K. מה שימושי המחשב? בעיקר גלישה כבדה (הרבה טאבים בכרום = הרבה RAM) על בסיס יומיומי. הרבה מאוד צפייה בתכני HD באמצעות XBMC (על מסך המחשב, לא מחובר ל TV). גיימינג מדי פעם. לרוב MMO או FPS אך כמו שציינתי למעלה יש תכנון להריץ משחקים חדשים די כבדים. רזולוציה של 19…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים