עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eitanha,

מעונין לקנות מחשב לצרכיים בייתים + אפשרות למשחקים אבקש הערות למפרט מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤684 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-S3L ¤466 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤665 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤399 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤401 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU ¤305 ספק כוח: HEC 400TRT-F ¤224 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤118 מחיר סופי: ¤3262 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

2. Started by justsumone,

מה קורה חברים? מחפש נייד באתר הנ"ל: http://www.nayadnayad.co.il אם יש בKSP גם טוב, שתי החנויות קרובות לביתי. תקציב: 2500 ש'ח. שימושים: ביתיים ומשרדיים, הרצת סרטי DVD באיכות גבוהה, לא לגיימינג. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  3. אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודות משרדיות,קצת לסרטים ואולי משחקים קלים. תקציב: 6,000 ש"ח. עדיפות למחשב שיוכל להריץ ויסטה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  4. היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד חזק, עם מעבד i7 שיריץ על פי השערות בלבד starcraft 2 בשנה הבאה. עדיפות למסך בגודל סטנדרטי - 15 - 16". ניתן לרכוש בארץ או בחו"ל. תודה רבה!.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Blizzarder,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, 4000 רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? משחקים - starcraft 2 * גודל המסך? 17 (פחות או יותר) * משקל רצוי? 2.7 (פחות או יותר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200 ג'יגה * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף מותג טוב, כמו דל או LG עוד כמה מילים: עדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר זול אבל אם צריך ניתן גם לחרוג מהתקציב. בעיקרון המחשב הוא בשביל אח שלי והוא מתלבט בין מחשב נייח למחשב נייד, בפורום השכן כבר המליצו לי על מחשב נייח ולכן אשמח לקבל ה…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  6. Started by azuri,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום הנני מבקש חוות דעת על המחשב הבא למטרת משחקים, ברצוני לדעת מה רמת החוויה שתיהיה לי ממנו על משחקים וברמה כללית לינק: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZVGNFW465J האם הזיכרון כרטיס מסך שלו זה משותף,שלו או איך זה הולך בדיוק,אשמח להסבר לגבי העניין. בנוסף לקבל חוויה כללית על המחשב, על הסדרה, שירות, אחריות וכו'.... כל מידע יועיל לי השאלה הכללית שרציתי לדעת בלי כל קשר לשאלה הראשונה שלי היא: מה הדרישות של נייד שאני צריך לחווית גלישה של 2.5MB , ברמה הטובה שאפשר, והאם במהירות גבוהה יותר, כמו למשל 5MB , החוויה תשתנה, כלומר הנתונים של המחשב יהיו חלשים מדי על מנת להנות מהחוויה כמו במהירות נמוכה יותר?

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by 20VT,

שלום לכולם רציתי לדעת לגביי מחשב hp proliant ml110 g7 המחשב הזה עקרונית הוא שרת במקור יש לו 16 גיגה זיכרון מעבד Xeon E3-1220 3.1 GHz ואני רוצה לדעת עם אני לוקח מחשב כזה משדרג את הספק כוח ומשדרג כרטיס מסך PCI E המחשב הזה ירוץ טוב במשחקים של היום? כי חלק אמרו לי בגלל שהוא נועד במקור לשרת אז הלוח והנתונים שמועברים בין המעבד לכרטיס מסך יהיו לא כמו מחשב שנועד למשחקים השאלה כמה זה קריטי והאם מישהו יכול לתת הסבר נרחב בנושא? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  9. מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 bit לוחות אם למעבדי אינטל ABIT SG-80(915) S775,VGA,AGP זכרונות DDR 400 512MB 400MHz V-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיסי מסך eVGA GF FX5200 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים EM-08A ATX MIDI 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat מחיר 2790 ¤ איך זה מ KSP מספיק? אם אתה מכירים משהו יותר טוב + מסך בבקשה תעזרו. תודה רבה . אלון.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מעוניין במחשב לאניטרנט אופיס סרטים וקצת משחקים כגון -פרו אבולושן ללא ציו הקפי רק קופסא עד 1800 ש"ח ללא OC וחשבית לשקט

11. Started by djz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים בHD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES , COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על U2311 אז 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by roy_4,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ( משחקים כמו Generals , Counter-Strike לא מחפש למשחקים כבדים CRysis 2 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Counter-Strike ,Generals -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניו…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by Guy31,

לסטודנטית ב4000 בKSP שיעבוד עם התוכנה SOLID WORKS

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by khtur651,

שלום אני מחפש מפרט רק עם מסך למחשב למשחקים כבדים (Crysis...). תקציב 9000 גמיש. העדפות אישיות: מארז מאוורר היטב ושקט מעבד Q6600(או יותר טוב) זיכרון4 -2 GB כרטיס GeForce 8800GT G92 512 (או יותר טוב במחיר של עד 300-400 ש"ח יותר) OC

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by orr91,

אני חדש באתר וזאת הפעם הראשונה שלי פה, אמרו לי שפה נמצאים כל התותחים ולכן באתי לכאן לבקש את עזרתכם. אני צריך עזרה במפרט למחשב באיזור ה1000 - 1200 שקלים. מחשב בייתי לדברים בסיסיים כמו עבודות ללימודים, סרטים, משחקים (GTA וכו..) ועוד.. תודה לכל העוזרים! אור

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  16. Started by iliahrom123,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בעתיד הקרוב כניראה לימוד הנדסת תוכנה או מכונות[אם ההחלטה תיהיה לכיוון המכונות אז יהיה בטוח סולידוורקס] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, AC4 , GTA , COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך ב…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אהלן חברים, אני כותב למחייתי (ספרים, עמודי מכירה ארוכים, אתרי אינטרנט וכו׳), עובר על המון מחקרים מדי יום, ומנהל ביזנס. כרגע אני עושה את זה על MacBook 12" (הדגם ההוא ששוקל 900 גרם שהפסיקו לייצר). מת על המחשב הזה, קל לאללה, הסתובבתי איתו המון בעולם (חוץ מהמקלדת butterfly הבעייתית). בתקופה הנוכחית אני הרבה יותר סטטי והייתי שמח לנהל את כל העבודה היומיומית שלי על שטח עבודה יותר גדול - חשבתי להביא iMac 27״, אבל כשאני חושב על זה אולי עדיף לבנות מערכת גדולה יותר, אבל גם קלילה, בטוחה ונקייה מכל הסחות הדעת והג׳אנק איתו ווינדוס ומק מגיעות, ולכן מבוססת לינוקס. אני לא צריך שום תוכנה - רק דפדפן ותוכנת כתיבה. המחשב צריך להיות חזק יותר מהמקבוק 12 (שעם מעבד m3 ו8gb זכרון), שקצ…

• 19 תגובות
    • 5.4k צפיות
  18. אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש, לאחרונה עלתה בי התלבטות; קיבלתי מאייבורי את המפרט הבא: מעבד - E7300 זכרון - 2G 800 דיסק קשיח - 320 GB צורב - LG 22 X DVD לוח אם - P45 כ. מסך - 9600GT 512 ספק - 400 kool מארז - שני מאוררים. מחיר - 2600 ש"ח, למזומן. היום ביקרתי באופיס דיפו וראיתי שני דגמים של AMD GAME: האחד 5000 במחיר של 2500 ש"ח והשני דגם 6400 במחיר של 2900 ש"ח. שניהם באים עם מערכת הפעלה ויסטה פרמיום ואנטיוירוס. ההתלבטות כרגע היא אם לכת על אינטל או על AMD. ממה שאמרו לי אייבורי לא כ"כ אמינים אבל אופיס דיפו יקרנים.. אשמח לעזרה וחוות דעתכם תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  19. שלום, לאחר הרבה התלבטויות הגעתי למפרט שאני חושב שאותו אקנה. אשמח לקבל הערות אחרונות לפני קניה. מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪447 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ₪438 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ₪391 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL ₪518 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪111 מארז: [..] COMPUCASE 6T10-NPS w/o PSU ₪137 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 390W : RS-390-PMSR-A3 ₪185 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪240 מחיר סופי: ₪2467 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by omera,

אהלן, מחפש מחשב נייד לתכנות (פייתון + IDE) ועבודה עם נתונים. התקציב הוא המינימלי שאפשר ביחס לדרישות (כלומר, אם המחשב הזול ביותר שמתאים עולה 3,000, אז 3,000, ואם 6,000 אז 6,000. דרישות: 13" עד 15.6". לא מחשב מאסיבי וכבד. לפחות 16GB זכרון. רצוי 32GB. מעבד מהדור האחרון. פתוח ל AMD. תמיכה מלאה בלינוקס. מסך סביר לכל הפחות. חיי סוללה סבירים. יציאת HDMI איכות הרכבה סבירה, אמינות גבוהה. המחשב ישמש אותי כ4-5 שנים לפחות. לא צריך: מחשב "סקסי" מסך 4K או מגע, מסך מתהפך וכל זה. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Burkey,

אני צריך מפרט מחשב לצרכי עבודה ( תכנות - visual studio 2005, ניתוחים סטטיסטיים, תוכנות מתטיות - matlab.... ) אך כזה שיאפשר גם מדי פעם הנאה, צפייה נורמלית של סרטים ( לא משהו מקצועי ), משחק או שניים ( פיפ"א, pro evolution soccer, דברים מהסוג הזה ), וכמובן שיתמוך באופן חלק בויסטה, למרות שבהתחלה הוא כנראה יריץ XP. המחשב צריך לכלול מסך דק "19, כשאני אישית חשבתי על LG, כי יש להם מסכים בעלי נתונים מרשימים במחירים יחסית סבירים ( 2ms ו - 1:2000 ). אני פתוח לרעיונות נוספים. מבחינת מארז אני אוהב מארזים פשוטים וטובים ( סוס עבודה ), משהו בסגנון של Compucase, שוב, פתוח לרעיונות. אני אישית יותר מעדיף מחשב מבוסס אינטל, אבל גם פה אפשר לשכנע אותי לקחת AMD. התקציב הכללי הוא עד 4500 לכל המער…

• 13 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by pc7,

שלום.. אני גרפיקאית והזמנתי היום את המחשב כדלהלן,רציתי לדעת אם כדאי לשדרג/לשנות משהו מהעסקה כמו כן אם מישהו יוכל לומר אם הקירור מעבד שהמליץ לי המוכר עדיף מהקירור המקורי אני אשמח.. כמו כן משהו בנוגע למארז והספק כוח, תודה מעבד Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 קירור מעבד Antec Bloody Tiger A20 לוח אם Gigabyte GA-H87-d3h זיכרון G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E Rev 2.0 דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III SSD Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET מארז S…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני יודע שהתקציב למחשב כולל מסך נמוך. אבל אני מוגבל בתקציב. המחשב לשימושי אופיס, אימיליים, אינטרנט, והורדות. פחות לניגון סרטים. תקציב 2500 ש"ח (לא כולל מע"מ....) כולל מסך עדיפות לגודל 20-22" סביר. אשמח לשמוע המלצות על רכיבים. ומסכים. השאלה אם לא כדאי קצת למתוח רת התקציב ב 1000 ש"ח ולקנות כבר מחשב נייד, למרות שאין לי צורך כל כך בניידות. מה דעתכם? תודה!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by ososos,

אהלן, מבקש עזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000-3200 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני- גבוה 3. האם יש צורך בצ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Joe Blow,

הי, אני מחפש מחשב נייד לילדים שלי שישמש אותם בעיקר ללימודים - תוכנות אופיס ושימוש באינטרנט, אך גם יאפשר להם לצפות בתכנים ב youtube ומידי פעם לשחק ב minecraft. ניידות ומשקל לא מאוד חשובים כי רוב השימוש יהיה בבית, אבל יכול להיות שמידי פעם הם יקחו אותו איתם. אני מחפש משהו שיחזיק לי איזה 3 שנים לפחות. חשוב לי שהמחשב יכלול מערכת הפעלה ואחריות לכמה שיותר זמן. ראיתי את המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31650. איך הוא? יש משהו יותר מומלץ לצרכים שלי? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.