עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר (להימנע כמה שאפשר מפגיעה בביצועי המחשב) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית של 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג בינוני-כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, COD: Black ops 3, Far cry 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

2. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה 3000 ש"ח יהיה סביר עם נסיון לחסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה. מחשב דולק יום יום כל היום מבוקר עד ערב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא תוכנה מוכרת כלשהי אבל מספר תוכנות משרדיות (ברשת משרדית ) וכן מספר טאבים של כרום ומסמכי אקסל/וורד פתוחים באופן קבוע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן CD לא חובה מכיוון שהיום כבר משתמשים בכונן חיצוני/USB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט כלל האפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מע…

3. Started by bati6,

מה אתם אומרים על המחשב הזה? הזכרון אני מחליף אותו ל16 ג'יגה, ובעקרון אני צריך מחשב ללימודים אינטרנט סרטים סדרות, לא משחקים http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%93%D7%9C-dell-inspiron-n5558-7630

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Rbix,

שלום לכולם, אני שוקל לקנות דגם מחודש של HP spectre x360. אשמח לקבל דיעות בנושא, והאם כדאי לקנות מחשב refurbished.

5. Started by Elad1992,

כמה הייתם נותנים על המפרט הזה? * Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 BOX * Gigabyte GA-Z87P-D3 * Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9 * Samsung 120GB 2.5" SSD 840 * Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 * Fractal Design Core 3000 USB3 * Seasonic S12II-520W * Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 נשארה שנה אחריות על הכל חוץ מההארד דיסק (לא הSSD).

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  6. היי,הלך לי המחשב אחרי 8+ שנים. יש לי את הדיסקים הקשיחים (כולל SSD אחד שקניתי לא מזמן) ומסך חדש שאני אעביר למחשב החדש.מה שאני בעצם ארצה לקנות זה את המעבד, זיכרון לוח אם, כולל מאווררים ומארז נורמלי.המחשב ישמש לשימוש ביתי בסיסי (אינטרנט ואופיס) ובנוסף קצת עריכת וידאו תמונות ומשחקים (לא גיימר רציני אז זה לא משהו שהוא חובה).בנוסף, אני מעדיף להוסיף קצת כסף ושהמחשב יחזיק לי להרבה זמן (אם שדרוגים פה ושם בעתיד) ושלא כל שלוש שנים להחליף.הסתכלתי קצת על אחד המפרטים המומלצים שבאתר (למטה לדוגמא) אבל יש לי כמה שאלות שעלו לי וקיויתי שתוכלו לעזור. 1. מה אם אני אשתמש במעבד I5-4690 במקום ה-i7? מה מהמשעות בביצועים?2. חשבתי על האפשרות של להשאיר את ה-i7 אבל להוריד את הכרטיס מסך ( אולי יהיה כש…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by kidbob,

אהלן . מה התקציב המקסימאלי? 8-8.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה לא משמעותי מבחינת ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MAYA מזדמן , UNITY\UNREAL ENGINE תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher/ battlefield/starcraft/fallout וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך אבל לא יהיה פחות מ21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. אין לי יותר מידי ידע וניסיון, וכול המפרט נבנה על פי מדריכים פה ובאינטרנט (Tomshardware בעיקר) השימושים העיקריים: מולטימידיה, תכנות (כתחביב, לא כעבודה) ולעיתים רחוקות שימוש בפוטושופ ואו תוכנה לעריכת סרטים. בקשר למשחקים, אני לא משחק מעבר לGTA/BF וגם בהם אני בקושי אגע. זה בעיקר מחשב למטרות כלליות, ובדגש על תכנות. כמובן שהיכולת של "ריבוי משימות/ תהליכים" חשובה, כך שאוכל לפתוח כמה תוכנות במקביל ולא ארגיש האטה משמעותית. דבר זה בנוסף לחלק התכונתי הם החשובים ביותר, גם במחיר בירידה של ביצועים במשחק. התקציב נבנה לתוך המחשב, אך בעיקרון לא אמור לעבור את ה4500 ש''ח. (בלי קשר למסך) * לגבי מקום הקניה, אני מבקש שזה יהיה או מIVORY או מKSP, או משילוב של שניהם יחד. בנוסף למפרט, ליד כל…

9. שלום, מצ"ב מפרט שקיבלתי מ-KSP. אשמח לחוות דעתכם. מצורף גם שאלון בקשת מפרט, אם יש לכם הצעות לאלטרנטיבות (בין אם לרכיבים ספציפיים, בין אם לכלל המפרט). תודה מראש! -- 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות, סימולציות גרפיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Battlefield, Star Wars The Old Republic, BioShock, Assassin's Creed -…

10. היי, אני מחפש מחשב שילווה אותי בשנים הקרובות בלימודי תואר שני בהנדסה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה עם תוכנת matlab * גודל המסך? 13.3 או 14 * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * משקל רצוי? קל (שיהיה נוח לסחוב בלימודים) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * זיכרון RAM 8GB. יש כרגע אופציה לקניה באילת או בארה''ב. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by amitbaz94,

שלום, אשמח אם תוכלו להציע לי מפרטים שעומדים בתנאים שלמטה: 1. תקציב: 3500-4000 ש"ח, רצוי לחסוך, לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. השימוש העיקרי הוא משחקים כדוגמת fifa, gta v, nba 2k בהגדרות גראפיות הכי גבוהות שניתן. המסך שכרגע יחובר למחשב הוא ברזולוצית 768*1360. 3. ציוד היקפי מקלדת ועכבר-פשוטים. 5. רצוי מחשב שקט אך זה לא העיקר. 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך לכלול תוכנות/מערכות הפעלה למיניהן 8. חנות מועדפת: ksp או כל חנות אחרת שאתם ממליצים באיזור באר שבע. אם ניתן להרכיב מחשב יותר טוב בtms.co.il אז עדיף מחשב מtms 9. הקנייה מתוכננת לחודש הקרוב. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by shevo,

שלום רב, אני סטודנט הניצב לפני השנה השלישית לתואר,מעוניין לקנות מחשב נייד. לפני שהתחלתי את התואר ראיתי שהייתה המלצה גורפת למחשב של לנובו מדגם ה-thinkPad edge e330. בסוף לא קניתי את הנ"ל והסתדרתי עם מחשב נייח. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן להרחיב את האפשרויות ולכן אני שוב מתעניין במחשב נייד, אלא שלפי מה שעיינתי באתרים השונים ראיתי שהמחשב הנ"ל כבר לא מיוצר ולכן מאוד התקשתי למצוא מחשב שיתאים לדרישותיי ולתקציבי. אז אשמח אם מישהו יוכל להיות לי לעזר ולספק מידע על מחשב שיתאים. הדרישות הם די זהות למה שנמצא במפרט של המחשב הנ"ל, אבל אם בכל זאת צריך אז אכתוב: *מטרות המחשב: שיתאים לאופי סטודנטיאלי, בעיקר אופיס ואינטרנט אבל גם שמוש בתוכנות מסוימות למשל:Arcmap gis ,mathlab ותכנות בעזרת pytho…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  13. שלום רב לפורום, עזרתם לי ממש בעבר ואשמח לסיוע שוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג אם זה ממש דרוש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, עבודה משרדית, אינטרנט,גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 , GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - מעדיף לסגור את זה בפחות מ-2,000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (OFFICE), אינטרנט, הזרמת סרטים ע"ג WIFI לסטרימר/RPI שמחובר לטלוויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

15. שלום רב, בסוף שנת 2014 פתחתי כאן שרשור בו ביקשתי המלצה למחשב מבוסס i5. עד היןם לא יצא לי לרכוש אותו ועכשיו אני חייב לבצע הרכישה. אשמח לקבל מפרטים מעודכנים (או אם אין מה לעדכן - גם אשמח לשמוע שזה המצב). זה השרשור המקורי: http://hwzone.co.il/community/threads/557328-%D7%9E%D7%91%D7%A7%D7%A9-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%A9%D7%A7%D7%98-%D7%A2%D7%93-2000-%D7%A9-%D7%97-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%A1-i5 תודה רבה מאד מראש.

16. Started by tidan31,

שלום המפרט שלי הוא: מעבד- intel 3770k לוח אם- asus z77 vextreme זיכרונות- 32gb g skill 1600mhz כרטיס מסך- gigabyte sli gtx 680 2gb ספק כח- corssair ax1200i הארד דיסק-wd 2tb 7200rpm ssd- intel 330 120gb מארז- cooler master cosmos 2 קירור למעבד- [h=1]Noctua NH-D14[/h] מסך- dell u3014 עוד כמה זמן אני יכול להחזיק עם המחשב הזה על הגדרות גבוהות במשחקים?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by yuval12321,

שלום, בניתי את המפרט הבא ב-KSP: [TABLE=width: 650] [TR] [TD]קטגוריה[/TD] [TD]פריט[/TD] [TD]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD]31881[/TD] [TD=class: computer]מעבד אינטל[/TD] [TD] Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box [/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]32974[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]קירור למעבד Scythe Mugen MAX SCMGD-1000[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]30949[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD]לוח אם Asus Z97-PRO LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]31673[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD]זכרון למחשב Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2400MHz Kit[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]33022[/TD] [TD]כרטיסי מסך[/TD] [TD]כרטיס מ…

18. Started by liortash,

היי, מבקש מפרט עבור בן משפחה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אבל לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מעל 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, לפעמים עריכה קלה(פוטושופ ו-vegas) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ וסוני ווגאס - עריכה קלה מדי פעם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Battlefield, CS: source ובעקרון חדשים שיצאו בהמשך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאי…

19. היי, שלום לכולם. אני מחפש לפטופ שישרת אותי למשך מספר שנים (מתחיל לימודי רפואה) התקציב הוא 3,000 ש"ח פלוס מינוס. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס, גלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים (לא מעוניין במשחקים) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 נראה לי ללימודים עדיף מאט.. תקנו אותי אם אני טועה. * משקל רצוי? עד 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עם שימוש מתון אני מצפה שהוא יחזיק מעמד ל-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) VGA,HDMI, קורא כרטיסים * Bluetooth? לא הכרחי. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מצלמה מובנית, שיהיה אמין מצאתי 2 רלוונטים: מחשב מסך 14 אינצ׳ מסך מגע http://www.htzone.co.il/item/18706/%D7%…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. שלום ותודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים החדשים והעתידיים לשנתיים הקרובות פחות או יותר, רזולוציה 1980X1020 מכוון להגדרות הכי גבוהות ו60+ FPS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן מחפש מחשב גיימינג מומץ ונוח שיהיה לא ממש כבד וכמה שיותר דק במסגרת תקציב של 3500 ~ 4000 ש''ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: גיימינג - LOL,starcraft2,tera ועריכה - פוטושופ ואילוסטריטור. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15 ולא משנה סוג המסך. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) חשוב שתהיה גבוה אך במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - * משקל רצוי? שיהיה משקל שפוי. * האם נדרש זמן סוללה …

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  22. היי כדאי? צחיר-400$ משלוח לארץ-51$ מעמ 81$ מחיר כולל-532$ http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-amd-a10-series-8gb-memory-1tb-hard-drive-gray/4882013.p?id=1219644187138&skuId=4882013 מה אומרים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. האלן אציין שיש לי את החלקים הבאים: כרטיס מסך,זכרונות ומעבד.(נקנו בארה"ב). http://pcpartpicker.com/part/gskill-memory-f31866c10d16gab http://pcpartpicker.com/part/msi-video-card-gtx970gaming4g http://pcpartpicker.com/part/intel-cpu-cm8064601710803 זה המפרט http://postimg.org/image/c3mweve67/ 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עדיף שלא לחרוג בכלל (סטודנט) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיניג נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by מיטל2,

כבר היה פה אשכול קודם, בעקבות כמה שינויים, הגדלתי את התקציב שלי, והחלטתי לא לקנות בKSP כי אם בTMS. אשמח לחוות דעת. בעיקר לוודא שאין שם איזו פאדיחה רצינית.. תודה רבה מה התקציב המקסימאלי? 3000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי אם זה באמת חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות ADOBE CC, לצורך עבודה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

25. אהלן אני רוצה לקנות מחשב לצורך הרצת מכונות וירטואליות לשם למידה התקציב שלי נע בין 2000-3000 ש"ח, מוכן לחרוג ממנו בעוד 500 שקל. אני יודע מראש שאני אתקין עליו מערכת הפעלה מגירסת סרבר 2008 R2 גירסת 64 ביט ככה שהמעבד צריך לתמוך בזה וכמו כן המכונה תריץ מכונות וירטואליות. מבחינת זיכרון פנימי, אני מתלבט בין 8 - 16 ג'יגה, אולי עדיף לי לקחת 8 ג'יגה ולוח שתומך בעד 16 וככה לחסוך כמה שקלים? (ובעתיד אולי להוסיף עוד סטיק זיכרון) דיסק קשיח - מעדיף ללכת רק על ווסטרן דיגיטל על פני חברות אחרות, ההתלבטות כרגע בין 500 ל 1 טרה, וכמובן איזה תת דגם לקנות. לוח אם - בעניין הלוח אני בהתלבטות... בעיקרון אני מעדיף לוח פשוט שהכל מובנה בבורד וכמו שכתבתי, חייב ב עד 16 גיגה אבל יש לי עוד כמה אלמנטים שאנ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.