ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
היי מחפש מחשב נייד עוצמתי ביותר לעריכת: גרפיקה, אודיו וידאו תקציב: 9K נדרש: SSD מהיר T1 זכרון 16GB-32GB ל16 יכולת הרחבה לוח אם i7 מסך גרפיקה ללא מגע, חדות צבעים, פיקסל גבוה 15" כרטיס מסך NVIDIA משקל הכי קל שאפשר בלי צבעוניות על המקלדת וכדומהה (למשל LENOVO LEGION מקלדת אדומה לא רלוונטית) עובד טוב עם קיובייס ללא תקלות, תוכנות אדובי כולן (פוטושופ פרמייר ואפטר אפקט) אך ורק חנות מוכרת עם ותק כל החיבורים הנדרשים למשל להרחבות, כרטיסים חיצוניים, נוחות מירבית, משטח עכבר נוח מחשב שקט, מהיר, וונדווס 10 64BIT (אם ברכישה בודדת זה מתאים ל2 מחשבים אז לא מחייב תוספת כי יש לי כבר) מעבד חזק,הכי…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב ללא מאווררים,מעדיף קטן ככל האפשר. חשוב להיות שתיהיה תמיכה ב4K עם HDR אז אני משער שאצטרך מעבד לפחות i5 מדור 8. 8 GB RAM יספיקו ,כונן SSD קטן (מערכת לינוקס). אודה להמלצות היות ולא מצאתי לוחות או מעבדים שיכולים לעבוד עם קירור פסיבי.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני סטודנט למשפטים, כך שהשימושים העיקריים שלי במחשב הם קריאה וכתיבה. לעיתים, אני עובד עם מספר רב של כרטיסיות (לעיתים עשרות) לאורך שעות ארוכות (בהן פתוחים טקסטים ארוכים, לרוב מאמרים ופסקי דין), קבצי office, לרבות word שונים. בנוסף, אני משתמש לעיתים ב-chat gpt או AI כזה או אחר (אך לא חושב שמדובר בשימוש עיקרי), ובחלק ניכר מהזמן, השימוש נעשה בשני מסכים, כאשר מסך אחד מחובר ללפטופ ב-HDMI. כיום יש לי את הלפטופ הזה (שבעעלותי שנה וחודשים אחדים; עם 16gb ram ו-552SSD) אך ביצועיו מאכזבים למדי - בעיקר מבחינת התצוגה והביצועים. יוער, שהוא נתקע לעיתים תכופות, ופעמים רבות קורס. אכן, המחשב עודנו באחריות ובכוונתי לפנות אליהם על מנת לבדוק אותו ולהעביר אותו לשימושו של אחר. מכל מקום, ול…
-
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
קניתי אותו בסוף 2010 השקעתי בו הרבה, והוא אף פעם לא אכזב. לאחרונה מרגיש לי שהוא די איטי גם לאחר התקנה מחדש. עד כמה שידוע לי ב7 שנים האחרונות תעשיית המחשבים לא טסה כמו פעם אז לא חשבתי להחליף מישהו יכול להסתכל על הנתונים של המחשב ולהגיד איפה הצוואר בקבוק, האם כדאי לשדרג משהו או שפשוט צריך להחליף כבר? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם יש מחשב שיכול להכיל GTA V ועוד משחקים קטנים אחרים עד 2500 שקל רק המחשב? אשמח שתעזרו לי, תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: Intel Core i5 7500 / 1151 Tray כמות: 1 מחיר: ₪899 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 13 CO כמות: 1 מחיר: ₪169 לוח אם: Gigabyte GA-B250M-DS3H כמות: 1 מחיר: ₪369 מארז: Corsair Carbide SPEC-03 Red LED Mid-Tower Gaming Case כמות: 1 מחיר: ₪312 ספק כוח: Corsair CX550M 550W PSU 80+ Bronze Modular כמות: 1 מחיר: ₪346 זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2A2400C14R כמות: 1 מחיר: ₪618 כרטיס מסך: Gigabyte GTX 1060 G1 Gaming 6GD - מחיר מיו…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה מעבד-I5 4690 לוח חדש נקנה לפני חודש GIGABYTE H97-HD3 מסך דל 27 אינץ IPS כרטיס מסך-geforce 760 gtx 4RAM זיכרון-16 RAM DDR 3 ארדיסק SSD intel 335 240GB מארז שחור סטנדרטי ספק בן שנה וחצי 730W מקלדת של רזור אקוסטה עם תאורה כחולה. אשמח להערכת מחיר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי התלבטות קשה, אני צריך מחשב ואחרי מחשבות רבות החלטתי שאני צריך ניידות. תקציב: 4000 שח פחות או יותר. שימושים: בעיקר משרדי, אופציה למשחקים(לא רוצה לפסול לגמרי, עדיין יהיה לי קצת חופש מדי פעם) יש חברה בשם ORIN-2000 שמוכרת ניידים של IBM מעודפים במחירים סבירים. אז ההתלבטות היא : א. מחשב נייד, מעודפים, IBM סדרת T דגמי ThinkPad . משלם על איכות + אחריות לשנה. אולם החומרה לעומת חברות אחרות מיושנת יותר. ב. מחשב חדש תוצרת DELL\HP\LG חלק נותנים אחריות ל-3 שנים למרות שלפי מה שקראתי רק השנה הראשונה אכן תקפה על כל המחשב וחלקיו. מקבל גם חומרה חדשה יותר מאשר IBM אבל מתפשר על איכות. מה דעתכם ? להתפשר על חומרה ? להתפשר על איכות המוצר ? כי על פי מה שבררתי סדרת ה-T מאוד אמינ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום למועצת הזקנים אני רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים. מתוכנן OC קל (איני מבין כל כך בנושא).אחריות טובה וארוכה. אני צריך מעבד, קירור למעבד,לוח אם, זכרונות 2GB DDRII וכרטיס מסך DX10. אם אפשר לקצץ פה ושם ולהשאר פחות או יותר ברמה הזו, אני אשמח. חשבתי על המפרט הבא: E6400 - 1200 Nis - רוצה לעשות OC נחמד (תגידו לי את דעתכם ומה יכולות ה - OC בקירור אוויר) Asus P5B Delux 965 chipset - 1200 Nis TuniQ Tower 120mm -270 Nis 2GB DDR2 - אין לי מושג מה לקחת ומה יתאים ל - OC מתחיל כמוני . Leadtek 8800GTS - 2700 - זה המחיר בארץ. אולי להזמין בחו"ל. הבדל של כ - 500 ש"ח (מחיר המשלוח +מע"מ כלול) ספק מתח? לא בטוח אם צריך.שני דיסקים קשיחים ב RAID 0 , מקלדת, עכבר, DVDR , Floopy ,מדפסת ו…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב משרדי (אינטרנט ואופיס בלבד). אני מתלבט בין רכישה של מחשב יד שניה (400-500 ש"ח P3, 256 RAM) לבין מחשב חדש בתקציב של 900-1000 ש"ח ללא מסך. מה אתם אומרים על החלופות הבאות: 1. מ- ivory ב- 1010 ש"ח AMD SEMPRON 2800 64BIT, לוח MSI K8MM3-V (או לוח ASROCK+כרטיס מסך GeForce 6100 80GB SATA1&2 7200 RPM, 512MB DDR, LG CD-ROM X 52 כולל מקלדת + עכבר גלילה+רמקולים 2. מ- ivory ב- 920 ש"ח Intel CELERON D 2.6GHz לוח אם MSI או GIGABYTE שדרוג ללוח אם תומך DDRII וזכרון DDRII רק - 20 ש"ח, כרטיס מסך 64MB משולב 80GB SATA1&2 7200 RPM, 256MB DDR, LG CD-ROM X 52 מקלדת + עכבר גלילה+רמקולים 3. מ- RPC ב- 1000 ש"ח Intel Celeron 2.4GHz לוח Asrock צ'פסט אינטל 865G דגם: P4I65G 25…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ לבית השני שלי שרק יספק את צרכיי הסוציאליים האינטרנטיים ושיספק לי גיימינג קל במשחקים כמו Minecraft, League Of Legends, Binding of Isaac, Plant VS Zombies וכאלה. קחו בחשבון שאני מרבה בטאבים ומאוד קשה לי לוותר על טאבים פתוחים אז הזיכרונות צריכות להיות יכולות להתמודד עם זה. סוללה לא כלכך משנה לי כי זה הולך להיות מחשב לבית. בנוסף להכל אני צופה בהרבה סדרות וסרטים באינטרנט ואני מחבר את המחשב למסך טלוויזיה גדול (1300 ומשו פיקסלים על 700 ומשו פיקסלים) ואני לא יודע מה הדבר הדרוש מהמחשב על מנת לעשות את זה. תקציב לא מוגדר בגלל שאני לא יודע את מכירי השוק אבל לא צריך משהו מעבר לצרכים שציינתי להל"ן. תודה רבהD:
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לתכנות כאשר על המחשב יותקנו שרתים לוקאליים וכנראה אובונטו במקביל. בוירטואל או ב VMware צריך מחשב שיריץ זאת חלק. *אם מחשב בלי מערכת הפעלה הוא מאפשר לחסכון של כמה מאות שקלים אז עדיף בלי * מטרות המחשב? תכנות כבד, אינטרנט, משחקים בקטנה וסרטים ומדיה כמובן * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * תקציב: עד 4500 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בוודאי אשמח, למרות שרוב הזמן המחשב יהיה בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא מפריע שלא יהיה זכרון- חושב על 16gb השאלה כמה זה משנה אם זה 8 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD שיהיה בהחלט, אם אני משקיע במחשב אז שתה…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שראינו את מערכת החלונות 95 על שעון חכם, מגיע תורו של הראש הסיני להשוויץ עם מחשב חלונות 8.1 שלם בגודל דומה לזה של דיסק-און-קי ממוצע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%a1%d7%aa%d7%95%d7%91%d7%91-%d7%a2%d7%9d-pc-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%9e%d7%9c%d7%90-%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%97%d7%9c/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לפי המפרט הבא: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * מסך 15" רזולוציה 1920x1080 אכותי לד IPS (אפשר להתפשר על 14") * מעבד I5 * זיכרון 6-8 ג'יגה * כונן קשיח יחיד 128 ג'יגה SSD * לא צריך כונן אופטי * אפשר ללא מערכת הפעלה * אולטראבוק מעוצב עשוי ממתכת * קניה בארץ - תקציב 7000 ש"ח הרבה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד עים מעבד i7-2715qe למעבד הזה יש תמיכה גרפית מובנת, אם אני יוסיף כרטיס מסך טוב זה ישפר משמעותית את הביצועים??
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבקשה תגידו לי מה כדאי לי לשפר להחליף ומה אפשר להשאיר או לחכות: My computer: Intel P4 2.0G GeForce 4 MX 440 512MB SDRAM 40GB Hard Disk CD-ROM X 50 CD-RW SONY 48X32X48 ??? ??? ??? ??? ??? שכחתי משהו? =\
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי על משהו בסגנון כזה: AMD Athlon 64 3000+ (939) GA-K8NF (PCI-E) 1024mb A-DATA VT/ WD 120GB SATA ועכשיו לגבי כרטיס המסך איני בטוח רצוי מאוד יהיה שזה יהיה PCI-E, ואני יודע שיש כרטיסים טובים אבל המחיר של המערכת הנ"ל הוא משהו כמו 2400 ש"ח, תוסיפו הרכבה של 200 ש"ח וישאר משהו כמו 1400 ש"ח לכרטיס מסך... מה כדאי?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין פסי הייצור של lenovo: tinkpad ו- ideapad? לא הצלחתי להבין זאת מאתר היצרן.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נימצא בהתלבטות בין אם לשדרג את המפרט הנוכחי שלי או לקנות כבר חדש המפרט הוא מעבד : q6600 לוח אם : asus p5kc זכרונות : 2gb corssair xms2 כרטיס מסך : xfx 8800gts ספק כוח של אנרמקס אני חושב שהוא 450, לא בטוח. רציתי לדעת האם פשוט כדאי לשדרג חלק 1 או 2 במחשב כדי שיעמוד במשחקים של היום ברמה טובה (הגדרות גבוהות - הכי גבוהות עם FPS נורמאלי) או שכבר רצוי לקנות אחד חדש? במידה ועדיף לשדרג, מה צריך לשדרג ולאיזה? במידה וכבר עדיף מחשב חדש, לאיזה מחשב עדיף? (בערך בתקציב של 4000-5000) תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
: שלום שלום לאנשי הפורום ! לאחרונה קיבלתי כמתנה ATi Radeon X1900XTX עכישו הבעיה שהמחשב הנוכחי שלי יוצר צוואר בקבוק בשביל המפלצטון הזה אז ביקשתי וקיבלתי תקציב של עד 3800 ש"ח כדי לבנות לו מחשב מתאים כדי לנסות ולמנוע עד כמה שיותר את צוואר הבקבוק שנוצר . תודה מראש על העזרה שלכם
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד. המטרה היא בעיקר לעבודות ושימוש יומיומי (אינטרנט וכו'), אבל חשוב לי שזה יהיה משהו שיחזיק מעמד יפה ולא משהו שאצטרך לרוץ להחליף עוד יומיים. אני כן מאמין שאשתמש בו לצפייה בסרטים/טלוויזיה וכו'. כרגע אני מתלבט בין שני דגמים שמצאתי באתר גרופון. אשמח אם תגידו לי מה דעתכם. אני בעיקרון אוהב יותר את הגדול יותר שהוא HD מלא וכמובן מסך גדול יותר, אבל האם ההבדל במעבד ממש משמעותי? כן חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר וחלק. אשמח גם לקבל חוות דעת כללית על המחשבים והמחיר בו הם מוצעים, אני ממש לא איש מחשבים כך שאני באמת זקוק לעזרתכם. תקציב - 500 דולר מדינה - ארה"ב מוכן לקנות מוצרים שהם refurbished, מחוץ לקופסא וכו' (לא יד 2) * מטרות המחשב? עבודה יומיומית (גלישה, אופי…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש של אינטרנט וקצת משחקים (לא רציניים) עד 2000 שקל. המחשב יחובר למסך 20 אינטש. אין צורך בשום ציוד הקפי המחיר שיהיה כולל הרכבה. אני מעדיף מפרט עם ווינדוס 7 ואחד בלי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם ביקשתי הצעת מחיר מכמה חנויות וTMS נותנים מחיר טוב אבל אני לא יודע עד כמה תואם המחשב שהציעו. המפרט שביקשתי היה זה... http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/8 וההצעה שהם נתנו מצורפת אז הם נותנים לי משהו סביר ועוד במחיר הרבה יותר זול? כדאי לחפש משהו אחר? יום טוב - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, ברשת שיש במארז לא ייתקע הרבה אבק? (זה מארז אחר לגמרי) והאם יש יציאת DVI גם? כי יש לי שני מסכים שאחד מהם קצת ישן.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-