עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Kenny,

היי אנשים, לפני כמה שנים קניתי את הנוטבוק של אייסר. מחשב דיי חלש, מעבד Atom Z560 עם 2 גיגה זכרון. בעבר יכולתי בלי שום בעיה לפתוח אתרי אינטרנט (כמה במקביל) לעבוד על אקסל\וורד (שימש אותי בלימודים) ולראות סרטים (רגילים, לא HD). העניין המוזר שבשנה האחרונה לוקח למחשב לפעמים דקה שלמה להכנס לאתר (האינטרנט תקין) הוא ממש איטי ברמות בלתי נסבלות. לפעמים לוקח לו 5-10 שניות לפתוח את המיני תפריט אחרי שאני לוחץ כפתור ימני בעכבר. מעבר לזה, כל וידאו (סרט) שאני מנסה להריץ, ה BSplayer \ VLC נותנים לי שגיאה. התקנתי codec packs ונתתי ל BSplayer להוריד את כל הקודקים שהיו חסרים - כך שזו לא בעיית קודק. חשוב לציין שזה המצב גם לאחר שחזור מלא של המחשב (פירמוט + התקנת הווינודס והדרייברים כמו שהמחשב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by zombie,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? השאיפה היא להישאר בתחום ה4500 ואם אפשר אז פחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, ומדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטור נהיגה Assetto Corsa, משחקי הFPS למיניהם כגון Far Cry 4 וכו'... the withcer 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב כנראה יהיה מחובר לטלוויזיית 55 אינצ' 1080P וברגע ש…

3. 1. מה התקציב המקסימאלי?כרגע אין בוא נגיד 5-7 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ידוע עדיין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים ומשחקים בגרפיקה הכי כבדה שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).חוץ ממשחקים המחשב יריץ KODI ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARK,CABAL,FIFA 16 וכל מיני משחקים שמיועדים לצאת עם גרפיקה מטורפת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע זה FULL HD 46. אבל בחצי שנה הקרובה מתכנן על 50-55 …

4. Started by shlomi8,

שלום, אני מעוניין בקניית מחשב למטרת לימודים ואינטרנט קונה את המחשב בישראל שיהיה לו סוללה חזקה בסביבות 2000 שקל תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  5. מפרט לגיימינג בFullHD הורכב בTMS, ייתכן אוברקלוק בעתיד ומתוכננות משקפי ריפט כשיצאו. אשמח להצעות ייעול![TABLE=width: 620] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C4590T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪940[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]GH81MS2HN[/TD] [TD=width: 45%]בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪245[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 1…

6. שלום לכולם, המחשב הוא לדודה שלי והיא עובדת בעיקר עם פוטושופ ואילוסטריטור. גודל המסך הרצוי הוא 15-17 אינץ. שתהיה אפשרות בבית לחבר אותו למסך ולמקלדת חיצוניים. זכרון RAM מינימום 8 גיגה. כרטיס מסך של Nvidia. הארד דיסק היברידי. משקל לא מעל 3 ק"ג. זמן סוללה- בסביבות 4 שעות. כונן אופטי- רצוי אבל לא קריטי. כולל מערכת הפעלה. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14469 המחשב מיועד לשימוש בסיסי. המחיר ביחס למפרט של הנייד הספציפי הזה ממש מצוין. מה דעתכם על הניידים של אייסר בכלל ועל השירות שלהם? תודה.

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שקלים לפה או לשם לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD, BF, FIFA, THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה למכור את המחשב שלי, יש לי אותו כבר כמה שנים אבל שידרגתי אותו כל תקופה. רק המארז קיים בסביבות החמש שנים. חוץ מזה הכל התחדש בשנה-שנתיים אחרונים.. אין לי מושג כבר כמה השקעתי במחשב הזה ואין לי מושג כמה אני יכול למכור אותו. הכל תקין חוץ מהכונן שהוא לא עובד, והארדיסק טרה וחצי חיצוני שהוא לא קשור, אז לא להתייחס אליו בתמונה של המפרט. ספק: אז מה מחירו של המחשב הזה ביד 2? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג כבד ב 4K (מסך כבר קיים samsung u28d590d) מיועד גם לעריכת וידאו (השימוש העיקרי גימינג ). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. the witcher 3/ gta 5 /metro last light/battlefield 4 בקיצור מכול הבא ליד (: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

11. היי, אני מתחיל ללמוד באוקטובר מדמ"ח, מחפש המלצה ללפטופ. בעקרון אלה הדגמים שנראים לי - אשמח לחוו"ד. [h=1]HP ProBook 430 G2 L3Q50ES - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902303[/h][h=1]Asus X302LJ-R4004H - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=898534[/h][h=1]Dell Vostro 5480 VM-RD33-8935 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901200[/h] מצרף גם את הפורמט הקבוע על מנת שתוכלו להציע גם אתם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט למדמ"ח – אופיס, אינטרנט, IDEים, youtube, כמובן שאשמח להשתמש בו גם בשעות הפנאי, לא צריך לתמוך במשחקים משום שאיני משחק אבל סרטים (האמת בע…

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by ngsp,

אשמח מאוד לקבל את עזרתכם בבקשה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 2. מה שימושי המחשב פוטושופ ולייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8+ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה+הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא,מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? תחילת השבוע 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מעדיף אם אפשר 32 giga 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של …

13. Started by Duishidk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO GTAV FAR CRY4 Titanfall battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6.…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, אני כרגע בארה"ב ואני מעוניין לקנות מחשב נייד. אני צריך עזרה בבחירת מחשב במחיר סטנדרתי של עד 500 דולר באזור (חריגה של 100 דולר לפה או לשם מקובלת לחלוטין). מה אני צריך בתכלס במחשב: 1. אני מעדיף סוללה על פני מעבד i7 משוגע למרות שאם זאת אני לא אתנייד הרבה, הבעיה המרכזית שלי היא טיסות. בעיקרון המחשב יהיה מחובר לרוב לחשמל. 2. אני צריך הרבה ראם מכיוון שאני עובד עם הרבה דפי אינטרנט, ווורד וכו'. אני לא מעצב גרפי או מתכננן לשחק סקיריים במחשב אבל בכל זאת. 3. מסך איכותי בHD בין 14 ל-15 אינץ - כי אני כנראה אצפה בהמון סרטים בו. נמצא בארהב באזור קרלסבד/סאן דייגו . תודה רבה על הזמן והעזרה, טל.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר ומסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, לא משנה הגרסא. …

16. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד, לא חובה להגיע לסכום המקסימלי, מה שכן חובה זה: HDMI הארד-דיסק בנפח 500GB כמו כן חשוב גם עניין האחריות והשירות בארץ... אני זוכר שלפני שנה שנתיים השירות של ASUS היה מאד גרוע בארץ. לגבי מערכת הפעלה ורישיונות, אין צורך בזה כך שאפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים. המחשב אמור לשרת סטודנטית (ידידה) וגם הוא ישמש סוג של סטרימר (אתקין לה קודי) לטלוויזיה. תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by vmaddog,

הי, אני מברר מחשב עבור חבר שנוסע מחר לאילת, הוא מחפש מחשב קטן וקל לגלישה אינטרנטת ומשקים קלים תקציב 3000 עם חריגה ל 3500 * מטרות המחשב? משחקים קלים ואינטרנט וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הערפה למט, אבל היום יש צופויים מיוחדים, העדפה לפחות השתקפויות * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 , * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם אפשר גודל רגיל אז יותר טוב * משקל רצוי? עד 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או miniHDMI * Bluetooth? כן אבל לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לSSD 256 לפחות או משולב 512 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * …

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by optimizeR,

שלום מעניין כמה עולה מחשב כזה: מעבד: i3-2100 3.1ghz (עם קירור Scythe Ninja) לוח אם: ASrock H61m-u3s3 כ.מסך: Sapphire HD 6870 ספק כח: Antec Earthwatts 500w כוננים: HDD Seagate 500gb 7200rpm מארז: Antec Three Hundred כמה אוכל לבקש עבור מחשב כזה ?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  19. Started by 1ntrne,

אני מתכנן לקנות באילת, ככה שבלי מע"מ התקציב שלי הוא 4K * מטרות המחשב? עבודה משרדית (לימודים בעתיד), משחקים קלים (גג CS GO), אינטרנט, יוטיוב, הזרמת סרטים ותכנים לטלוויזיה/Xbox One. * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה שעדיף .. * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 5 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא מבין בזה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by bati6,

אהלן, קניתי מחשב נייד עם הארדיסק, ועכשיו אני מתחרטט ורוצה ssd. כמה שאלות אליכם ברשותכם 1. האם יש אפשרות לשדרג 2. מה גודל מומלץ וכמה זה יעלה לי, האם 120 ג'יגה יספיקו לי?(מה שאני עושה במחשב זה אינטרנט וסרטים) 3. כמה 120 ג'יגה אמור לעלות, מה הגודל הבא אחריו וכמה הוא אמור לעלות? 4. קניתי קוד של ווינדאוס 8.1 פרו מהאתר של מיקרוסופט, מה יקרה כשאני אשים את הכונן ssd, האם אפשר להעביר את הווינדאוס? האם אני אצטרך לקנות מחדש? 5. במה אני אראה את ההשפעה של המהירות? אם אני רואה נגיד משחקי כדורגל בשידור חי מהאינטרנט זה משפיע או שזה אך ורק קשור למהירות האינטרנט? תודה

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Started by שמואל דקל,

קניתי מחשב בארה"ב לפני שנה ו3 חודשים. אחריות עוד חודש מסתיים. מדגם 9q33. ssd 256. 8 g ram. i7-4500u. המרתי את המערכת לעברית. שמתי מדבקות אותיות עבריות על המקלדת. הכל מעודכן עד לוינדוס 10 (עדיין חושש). השתמשתי בו מעט מאוד. כ3-5 שעות בחודש בממוצע. בגזרת התוכנה ישנם: אופיס 2013 פרו. פוטושופ cs5 עברית. נורטון 360 שנרכש בארה"ב עם 310 ימים בתוקף. ועוד כל מיני תוכנות שימושיות. המחשב מושקע מאוד והוא ממש נראה ומתפקד כחדש. ( אם מישהו סקרן מה סיבת המכירה:http://hwzone.co.il/community/threads/566486-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93?p=5076413#post5076413 תודה מראש.

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר -רזולוציה 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

23. * מטרות המחשב? כתיבת קוד, פיתוח, VMs וכ' * גודל המסך? לא חשוב, אני רוצה לקנות מסך חיצוני (או שניים), חשבתי על U2515H אז חשוב שהמחשב ידע להתמודד עם מסך חיצוני. * רזולוציית המסך? לא חשובה, מכיוון שאני מחבר אותו למסך חיצוני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב, מכיוון שאני עובד עם מקלדת חיצונית * משקל רצוי? פחות חשוב, אבל הייתי מעדיף עד 3 ק"ג, אפשרות לסטות קצת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1tb, לא משנה אם SSD או לא. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? במידה ואפשר, זה יהיה פלוס, אבל אני מוכן גם בלי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב. * האם בתקציב צריך להיכנ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן חברים, אבא שלי טס עוד חודש וחצי לארה"ב ורוצה לקנות לי מחשב נייד בתקציב של בין 1200 דולר לבין 1500 דולר. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ופה ושם לאיזה משחק טוב שיצא סטייל GTA V או CS ודומיו. מעבר לזה אין דרישות מיוחדות כמו מסך, משקל וכו', רק שיהיה סוס עבודה לשימושים הנ"ל בתקציב הנ"ל. תודה רבה מאוד לעוזרים :]

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by overload,

אהלן יש ברשותי מחשב נייד HP DV3500 מיושן מ2009 אבל עושה באופן מפתיע את כל מה שמבקשים ממנו (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטריטור, אוטוקד, סקצ'אפ+ VRAY, סרטים בFHD....). מדי פעם בעיקר בפוטושופ הוא מתלונן על מחסור בזכרון והעבודה קצת איטית, אז חשבתי לשדרג את הזיכרון כרגע יש לי 4GB ואני חושב לשדרג ל 8GB. זה המידע שהצלחתי להשיג בקשר למה שיש היום במחשב. לפי המספר הסידורי שעל המדבקה+האינטרנט : Laptop Memory: 2GB; DDR2-800MHz; PC2-6400; SDRAM Small Outline Dual In-Line Memory Module (SODIMM) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 99%][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]השאלות שלי הן: מה המגבלה של לוח האם? איך אני מברר? אני קונה בKSP אז אולי מישהו יכל להמליץ לי על משהו מהרשימה שלהם לזכרונות …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.