עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היצרנית הטאיוואנית חושפת את המחשב הנייד האולטרה-זול שלה, שיעלה 170 דולר בלבד בגירסת 11 אינץ ו-200 דולר בגירסת 14 אינץ. מהפכה או סתם חיקוי מיותר לכרומבוקים? כנסו ותשפטו לכתבה: http://hwzone.co.il/היכרות-רשמית-עם-ה-acer-cloudbook-נייד-החלונות-הזול/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yirmio,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא למחשב פיתוח. השימוש הוא אך ורק פיתוח (VS,Android Studio וכדו') יש לי HD של 2 טרה, כך שאני לא צריך נוסף על מה שבמפרט. [TABLE=width: 600, align: center] [TR=bgcolor: white] [TD=class: wh12cartb]שם מוצר[/TD] [TD=class: wh12cartb]מחיר[/TD] [TD=class: wh12cartb]כמות[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD=align: center][/TD] [TD=class: wh12cartb]inti54460T[/TD] [TD=class: wh12cartb]Intel Haswell Core i5 4460 Socket 1150 6MB 3.2Ghz Tray[/TD] [TD=class: wh12cartb]880[/TD] [TD=class: wh12cartb]1[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD=align: center][/TD] [TD=class: wh12cartb]ACfreezer7ProR2[/TD] [TD=clas…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  3. אהלן, מחפש המלצה לנייד בשביל סטודנטית לעיצוב תעשייתי, התקציב בין 5000 ל6000 בעדיפות לכמה שיותר נמוך. ישנה אפשרות לרכוש את המחשב בדרום אפריקה אם זה משנה מטרות המחשב: נייד לסטודנטית לעיצוב תעשייתי, עבודה בעיקר על סוליד וורקס, פוטושופ, אילוסטריטור, אוטוקד, ריינו וכו'. גודל מסך: עדיפות ל 15 אינצ'(פחות קריטי) משקל: כמה שיותר נמוך תודה רבה לכל העוזרים!

4. שלום, ברשותי מחשב Toshiba Satellite L355D המחשב הנ"ל כבר ישן אך עדיין איתנו, אני מקווה. בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, ומראה סימני חיים(יוצא אוויר, נורות דולקות) אך המסך נשאר שחור, ונראה לי שהמחשב לא מנסה בכלל להתקדם מכאן לאנשהו. כמו כן, גם לחיצה על FN+F5 כשמחובר מסך חיצוני לא מראה סימני חיים או תקשורת בין הצדדים. מה עושים במצב כזה? איזו בעיה יכולה להיות שגורמת למחשב להיות מושבת לחלוטין? אולי נוריות הלד ירמזו על משהו? נורית ההטענה, ההדלקה והסוללה דולקות בהתאם למצב, אבל שאר הנוריות לא דולקות בכלל(אחת שנראית כמו דיסק והשנייה עם ציור של דף) תמונה להמחשה: רעיונות או עצות לפתרון התקלה ולהחזרת המחשב לפעילות תקינה יתקבלו בברכה, תודה!

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. היי אשמח לקבל המלצה למפרט בשביל מחשב ביתי, לעבודה רגילה של אינטרנט, אופיס, ועבודות עריכה קלות בפוטושופ וסוני ווגאס. כיום יש לי מחשב היברידי (דיי ישן) ואני סובל בעבודות על הפוטושופ והווגאס, איטי להחריד וקורס מדי פעם. התקציב שלי בסביבות ה 1500-1800, האם ריאלי לכך? אם כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרטים. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש לבנות מחשב נייח (האמת שאפילו 2) למשפחה שלי השימושים הם מאוד בסיסיים בעיקר אינטרנט, קצת מוזיקה וצפייה בסרטים באיכות גבוהה מהקודי חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ושיהיה עם כמה שיותר קירור (זה יהיה בחדר ממש חם והם לא מתכוונים לכבות אותו אף פעם) חשבתי על כונן SSD מתלבט בין 120 ל240 עם נטייה יותר לכיוון ה240 גיגה ועם כמה שיותר יציאות כדי שלא יחסר שום דבר המחשב ישמש לתקופה ארוכה יחסית ואני בספק אם נשדרג אותו עד לרכישה הבאה נראה לי שמעבד AMD יהיה יותר זול וטוב לצרכים האלו לא חשוב לי איך יראה המארז מבחינה חיצונית רק שייתן תמורה טובה תקציב עד אלפיים ש"ח ואם אפשר פחות אז למה לא המון תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by Cypherlz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שא…

8. Started by Xavi06,

שלום לכולם, מחפש מחשב בסביבות ה3000, אפשרות לחריגונת בכמה מאות בודדים אם שווה את זה. מעבד I5 ולפי מה שהבנתי עדיף שיסתיים בM כי יותר מהיר מהU, חשוב גם 6GB זיכרון ומעלה. חשוב שיהיה מהיר עם אפשרות לפתיחת מספר תוכנות במקביל בלי להתבאס *מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך? 13-16 אינץ' *האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי שמבריק אלא אם כן עדיף מט * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איזור ה2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 ומעלה יהיה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ומעלה, אפשרי SSD אם לא מייקר בהרבה * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by naamani3,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1052 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: ASUS B85M-E כמות: 1 - מחיר: ₪395 מארז: IPPON Chassis A35 120mm Black 380W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪215 ספק כוח: Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD bulk כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial Retail כמות: 1 - מחיר: ₪359 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost כמות: 1 - מחיר: ₪749 קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪465 סה"כ: ₪3662 המחירים הינם כוללים מ…

10. שלום חברים, אני סטודנט ואני מעוניין לקנות מחשב ללימודים. אני מעדיף מחשב חזק, קל ולא יותר מדי גדול. יש לאחי YOGA PRO 2 ואהבתי את המחשב הזה לכן חשבתי אולי ללכת על YOGA PRO 3. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המחשב ובנוסף אם יש לכם המלצה על מחשב אחר אני אשמח לשמוע. נ.ב אני מתכנן לקנות את המחשב מארה"ב. http://shop.lenovo.com/us/en/redux/laptops/lenovo/yoga-laptop-series/yoga-3-pro-laptop/ * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,משחקים קלים. * גודל המסך? 13-14. * משקל רצוי? עדיף שהוא יהיה קל כי זה מחשב שמיועד ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לדעתי 6 שעות עבודה זה מכובד מאוד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD ואפשר בנוסף גם כונן רגיל אך לא חובה * כונן אופטי?…

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by msimpason,

אני נכנס למסלול לימודים של הנדסת תוכנה במשך 6 שנים, צריך מחשב חזק שיריץ מספר תוכנות כבדות יחסית במקביל ויחזיק לאורך זמן, בתקציב של עד 5,000. חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?uin=26343 דעות, הצעות?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by ronmar,

שלום. אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד העומד בדרישות הבאות- * מטרות המחשב? תכנות, אינטרנט עבודה משרדית * גודל המסך? עדיפות למאט (אם אני לא טועה יותר טוב מבחנית תאורה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD, לפחות 128GB, עדיף יותר אם נכנס במחיר. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אני מביא את המחשב מארה"ב אז אני מניח שאני אוכל להביא מחשב יותר ט…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by huhxdd,

שלום לכולם, מתחיל לימודי מדמ"ח באוקטובר הקרוב. מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים, אופיס, תכנות, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" / 14". אשמח לקבל הסבר אחת ולתמיד למה עדיף מאט על מבריק. ולמה מסך מגע נחשב לגימיק? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouc…

• 27 תגובות
    • 6.1k צפיות
  14. Started by Music,

שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שישמש כתחליף שולחני. התקציב: 3000 ש"ח זקוק לניידות בתוך הבית בלבד, כך שלא חשוב המשקל וזמן סוללה. * מטרות המחשב?: גלישה , צפיה, עריכת סרטים ומוזיקה בסיסית. * גודל המסך?:15 ומעלה *האם חשוב מסך מבריק או מאט?:עדיפות למאט * רזולוציית המסך?:אם אפשרי בתקציב, FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?: אין * משקל רצוי?: לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?:לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?:לא * Bluetooth?:לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?:אסתפק גם במינימום הקיים. * כונן אופטי?:לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?:לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?:לא * האם יש לכם העדפ…

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/mhshb-iid-notebook-toshiba-satellite-l50-156-5200u-1tb-dos-m260-2gb-hisol-mlai-oshibh-p-17540?cPath=115_126 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/dell-inspiron-3442-4gb-500gb-geforce-820m-windows-shlomim-bashrai-p-16499?cPath=115_126 מה דעתכם? אני גם לא מכיר כ"כ האמת את החנות הזאת.. מישהו שמע עליה? יודעים אם היא אמינה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shimon23,

היי אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי היום ולהחליף מעבד(בתוספת קירור שקט) +לוח אם+זכרונות. מהו השילוש האופטימלי שאני יכול להשיג בעד 2,000 ש"ח (אם ניתן לחסוך, עדיף). מטרת המחשב - שימוש משרדי די מסיבי, יחד עם הרבה מדיה ומעט מאוד משחקים. חשבתי על משהו בסגנון הזה: [TABLE=class: cms_table, width: 620] [TR] [TD][TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C4590T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪940[/TD] [/TR] …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם ותודה מראש, לדסקטופ שלי יש את המפרט הבא: (נקנה ב-2012) [TABLE=width: 395] [TR] [TD]CPU[/TD] [TD]core i7-3820[/TD] [/TR] [TR] [TD]MB[/TD] [TD]gigabyte GA-X79-UD3[/TD] [/TR] [TR] [TD]case[/TD] [TD]CoolerMaster Storm Scout[/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM[/TD] [TD]Corsair DDR3 CMZ4GX3M1A1600C9[/TD] [/TR] [TR] [TD]CD[/TD] [TD]SATA LG DVDX24 DL[/TD] [/TR] [TR] [TD]HD[/TD] [TD]Corsair GT Series 60GB CSSD-F60GBGT-BK SSD[/TD] [/TR] [TR] [TD]Vcard[/TD] [TD]Sapphire AMD Radeon HD 7770 1GB GDDR5[/TD] [/TR] [TR] [TD]Power supply[/TD] [TD]Corsair CMPSU-600CXV2EU CX600 V2[/TD] [/TR] [TR] [TD]water cooling[/TD] [TD] Corsair H60[/TD] [/TR] [/TABLE…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by CR7,

התקציב הינו 8000 ש"ח אפשר לחרוג עד 500 ש"ח השימוש העיקרי הוא משחקים וצפייה בסרטים/סדרות באיכות גבוהה. בנוסף עבודה עם אפטר אפקט, ופוטושופ(אך לא לשם זה נקנה המחשב). כמעט כל משחק חדש שיוצא בהגדרות גרפיות הגבוהות ביותר, מעוניין ברזולוציה הכי גבוהה בתמיכה ב4K אין צורך בציוד היקפי כלשהו. שקט חשוב מאוד. לא מתוכנן אוברקלוק יש צורך במערכת הפעלה, ככל הנראה 10/8 אין העדפה לחנות, מאזור המרכז הקנייה מתוכננת לימים הקרובים אלא אם כן יש משהו פורץ דרך שיש סיבה לחכות לו עד כחודש ימים. לא מתוכנן שידרוג בשנתיים הקרובות. חשוב : 2 טרה SSD באזור ה 250. זכרון 16 מעבד i7 עם 6 ליבות. כרטיס מסך 1800-2500 ש"ח תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by yuval958,

שלום, אשמח לעזרה ביצירת מפרט למחשב משרדי וחנות טובה לקנות ממנה באיזור השרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

20. שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט לחבר (freelancer במקצועו, כמהנדס מכונות). תוכנות: Solidworks, CATIA. תקציב: עד 3000 ש"ח, עדיפות לאיזור ה-2000. בנוסף, שימוש ביתי לא כבד יותר מדי.. אם אפשר לדחוף במחיר SSD עם נפח נורמלי, אז למה לא. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להגיע לאיזור ה2000-2500 אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, תוכנות מידול (Solidworks, CATIA) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DOTA…

21. ניסיתי להרכיב מחשב לאבא שלי לעבודה משרדית (אופיס - וורד, אקסל ואימייל) ואינטרנט ועבודה עם הרבה PDFים.. המחשב אמור להיות ליחסית הרבה זמן, כ 4-5 שנים. התקציב עומד באיזור ה - 2K אבל גמיש, כלומר ההעדפה היא לא להוסיף רכיבים בעתיד. אין צורך בציוד היקפי (דרוש צורב בסיסי), השקט לא מאוד חשוב, לא מתוכנן OC, אין צורך בווינדוס/אופיס אני מעדיף לקנות ב KSP (קרוב מאוד לבית). לפי מה שהבנתי - המעבד לא אמור להיות חזק יחסית (כיוון שלא מיועדות להיות בשימוש תוכנות כבדות/גרפיקה). כן אני רוצה שיהיה זיכרון סביר שירוצו כמה דברים במקביל (אני חושב ש 8GB יספיקו - תקנו אותי אם אני טועה), וכן הדיסק קשיח צריך להיות 1 tera. ההעדפה היא שיהיו בלוח אם 6 יציאות USB אחוריות (ולא 4). חבר המליץ לי על SSD בטענה…

22. Started by Sven,

שלום, חבר מתחיל ללמוד הנדסה רפואית באוקטובר הקרוב ורוצה לקנות מחשב נייד ללימודים ושימוש כללי - כרגע אין לו מחשב. התקציב שלו הוא מקסימום 4500, ללא חריגה, כאשר אם ניתן לחסוך זה מצוין. המטרות העיקריות למחשב הן, כאמור, לימודי הנדסה ושימושים כלליים כמו צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט והאזנה למוזיקה. חשוב לו זמן סוללה שיספיק ליום לימודים, רזולוציה FHD, ו- ssd. גודל המסך בין 13 ל- 14 אינצ' ועדיף שיהיה כמה שיותר קל (באזור קילו וחצי אידאלי). הוא לא מתכוון לשחק משחקים במחשב. בראיה של כמה שנים קדימה, חשבתי על המחשב הבא: http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=898534 כאשר אני אחליף את הקשיח ל- ssd של 250 ואוסיף מגירה לקשיח כך שבקיים ניתן יהיה להשתמש כקשיח חיצוני לאחסון וגיבוי. סה"כ צר…

23. המחשב שעכשיו אני מסתכל עליו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893535 הוא נמצא על טווח המחיר שאני מחפש ונראה טוב על הנייר. המחשב ישומש לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים וסרטונים. גם כדאי שיוכל להתמודד עם עריכת מסמכים בסיסית. הוא מיועד לילדה מתבגרת אבל כנראה ישומש גם בידי שאר המשפחה. האם הנ"ל בחירה טובה? קצת מפחד מאסוס ומותג הזנבוק מכל מיני דברים שאני שומע עליהם בארץ... אם יש אלטרנטיבות מקבילות מחברות שונות אשמח לשמוע. אנחנו טסים בקרוב, לכן הקנייה צריכה להתבצע בקרוב ומחנות עם זמן אספקה נמוך.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Liron Balas,

היי חברה איך המפרט שבניתי? הגיע הזמן שאשדרג את המחשב הישן וזה המקסימום התקציב.… Amd 7600 קוואד קור 3.1 גיגה הרץ a8-7600 לוח אם אסוס A88XM-A ציפסט-a88x ספק 500w טרה דיסק קשיח זיכרון 8 גיגה קינסטון ddr3 צורב ומארז סטנדרט כרטיס מסך- Gtx 750 asus מהירות 2 גיגה מסך אלסידי 21.5 אינץ לד aoc בבקשה אשרו לי שהמפרט חזק ויתאים לי לביצועים טןבים… - - - תגובה אוחדה: - - - דרך אגב הכל עולה 3000 באייבורי וזה התקציב שלי

• 1 תגובה
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.