ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
הייתי היום ב IVORY וב KSP והם בנו לי את המפרטים הבאים: KSP: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 3 SCKTN-3000i CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ! מבקש מפרט בשביל מחשב חדש לאחי. מתוכנן לקנות מבחינתי היום. השימושים העיקריים שלו הם בסיסיים לחלוטין - גלישה באינטרנט, מולטימדיה, אופיס וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך יהיה נחמד. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית אינטרנט משחקים פשוטים בפייסבוק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר מסך ורמקולים סבירים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בעיקר בסביבת VS ו Android Studio, בנוסף עושה שימוש ב Adobe Lightroom עם קטלוג של עשרות אלפי תמונות, אבל זה לא בשימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, Android Studio, Adobe LightRoom, MS Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר המליץ לי בחום לפנות אליכם להתייעצות. תודה מראש על העזרה! 1. תקציב: 4,000 ש"ח (אם ניתן לחסוך קצת, אפילו עדיף) 2. שימושים: עבודה ביתית / משרדית - קריטי שיעלה מהר, ירוץ מהר ויעבוד חלק ושקט לחלוטין בזמן עבודה משרדית צפייה בסרטים וסדרות - מתחבר לטלוויזיה 32'' (1600*900) ובעתיד (1920*1080) - המאיץ הגרפי צריך להיות חזק מספיק כדי שהסרטים ירוצו גם ב-HD קצת גיימינג -מתחבר למסך 23'' (1920*1080) - משחקים כמו Skyrim, The Witcher 3, GTA5 (הגדרות גבוהות, לאו דווקא הכי גבוהות) 5. עד חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: חשוב מאוד (8) 3, 4, 6. אין צורך בציוד הקפי, אין צורך באוברקלוק, יש צורך בכלל הרכיבים. 7. צורך בתוכנות ו/או בהרכבת המחשב בחנות: אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות…
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, אחרי המון זמן של המתנה לשחרור מהצבא ולהגעה של מעבדי ה-Skylake החדשים, הגיע הזמן להרכיב את המחשב החדש שאמור לשרת אותי לשנים הקרובות.. כרגע אני מחזיק בלפטופ Lenovo Y580, אחלה של לפטופ עם מעבד Intel i7 3630QM וכ.מסך nVidia GTX660m, אומנם מחשב מדהים, אבל לא מספק את הצרכים שלי, בעיקר כי מדובר בלפטופ שלא ניתן לשדרוג.. לפני שאני מתחיל בפורמט של בקשת עזרה בבניית מפרט, אני אתחיל ב דגשים חשובים: 1. המחשב הזה אמור לשרת אותי לפחות ל-5 שנים הקרובות, אני יודע שזה קצת מוגזם עם המהירות שהטכנולוגיה משתנה היום, אבל אני בטוח שבטווח מחירים הזה זה אפשרי באיזושהי צורה.. 2. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד, מהסיבה שיש סיכוי שהוא יהיה על השולחן, וגם אם לא - הוא נמצא בחדר שינה וכנראה יה…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר חדש שיצא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? במחשב הנוכחי יש לי HARD DISK בגודל של 500 GB , הוא די ישן ואני לא יודע אם מומלץ להחליף או שאפשר להשאר איתו 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7.…
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לגיימינג בתקציב של עד 3000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, אך לא לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO,AC, Witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו ואפטר אפקטס, שימוש בתוכנות אילוסטריטור, פוטושופ ופרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים ברזולוציית HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לעזרה ביצירת מפרט למחשב משרדי וחנות טובה לקנות ממנה באיזור השרון - אני מניח שTMS בנתניה היא הטובה ביותר (?). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, אבא שלי מחפש מחשב חדש לאחר שהישן הפסיק לעבוד. הוא מצלם הרבה ועורך את התמונות בפוטושופ, כך שזה הכי חשוב מבחינתו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 במידה ויהיה שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכה גרפית, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ (כבד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוםיש לי מחשב עם המפרט הבא והוא איטי רוב הזמןהמחשב נקנה לפני בערך 4-5 שנים תקציב 1000+- (אפשרות לקניה בחו"ל) מטרהאני משתמש בו לתוכנות משרד סטנדרטיות ואינטרנט, וגם מריץ גם ישומים קצת כבדים יותר. השאלה היא אם כדאי לשדרג מספר רכיבים או לקנות מחשב חדש? מפרט נוכחי MSI G41TM E43 MS-7592 לוח אם intel core 2 quad Q8300 2.5GHz מעבד Kingstone 4GB RAM DDR2 זיכרון כרטיס מסך מובנהדיסק קשיח WD 500GB תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב חזק לגיימינג כבד בהגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 400 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, משחקי פעולה ואסטרטגיה. מעוניין לשחק במשחקים בהגדרות הכי גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -אין צו…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב HTPC שישמש בנוסף גם לגיימינג בסיסי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל את כולו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה בסלון ולמסך מחשב בצד, מיועד בעיקר לתכני HD ושימוש ביתי ממוצע, אבל גם לגיימינג בסיסי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Fifa, 2K15, Counter Strike: GO. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המחשב הבא? Lenovo yoga 500-14 80N4006CIV http://ksp.co.il/?uin=27226 שימושים בסיסיים (אינטרנט, אופיס וכו'). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני כרגע עם נייד עם מסך HD 15.6. אני שם לב בזמן האחרון שלא נוח לי כל כך לעבוד איתו. מה בעצם היתרון של QHD על FHD, מלבד צפייה בסרטים/גיימניג (שני דברים שאני *לא* עושה במחשב)? דובר כאן לא מעט על כך שמסך QHD בניידים זה overkill ולא מועיל, ולמעשה גם מזיק - מרוב שהרזולוציה גבוהה הכל ממש קטן. השאלה, האם מסך QHD יכול גם לתפקד תחת רזולוציית FHD למשל, בלי שיהיו כל מיני עיוותים? אני רוצה לקנות מחשב חדש, וכבר גיששתי במשך חודש ועדיין לא מצאתי משהו שנראה לי שיתאים לי. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט. קצת תכנות (מטאלב פייתון ו-C++ ברמה בסיסית; אני לא מתעסק בהנדסת תוכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית חושפת את המחשב הנייד האולטרה-זול שלה, שיעלה 170 דולר בלבד בגירסת 11 אינץ ו-200 דולר בגירסת 14 אינץ. מהפכה או סתם חיקוי מיותר לכרומבוקים? כנסו ותשפטו לכתבה: http://hwzone.co.il/היכרות-רשמית-עם-ה-acer-cloudbook-נייד-החלונות-הזול/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא למחשב פיתוח. השימוש הוא אך ורק פיתוח (VS,Android Studio וכדו') יש לי HD של 2 טרה, כך שאני לא צריך נוסף על מה שבמפרט. [TABLE=width: 600, align: center] [TR=bgcolor: white] [TD=class: wh12cartb]שם מוצר[/TD] [TD=class: wh12cartb]מחיר[/TD] [TD=class: wh12cartb]כמות[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD=align: center][/TD] [TD=class: wh12cartb]inti54460T[/TD] [TD=class: wh12cartb]Intel Haswell Core i5 4460 Socket 1150 6MB 3.2Ghz Tray[/TD] [TD=class: wh12cartb]880[/TD] [TD=class: wh12cartb]1[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD=align: center][/TD] [TD=class: wh12cartb]ACfreezer7ProR2[/TD] [TD=clas…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לנייד בשביל סטודנטית לעיצוב תעשייתי, התקציב בין 5000 ל6000 בעדיפות לכמה שיותר נמוך. ישנה אפשרות לרכוש את המחשב בדרום אפריקה אם זה משנה מטרות המחשב: נייד לסטודנטית לעיצוב תעשייתי, עבודה בעיקר על סוליד וורקס, פוטושופ, אילוסטריטור, אוטוקד, ריינו וכו'. גודל מסך: עדיפות ל 15 אינצ'(פחות קריטי) משקל: כמה שיותר נמוך תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי מחשב Toshiba Satellite L355D המחשב הנ"ל כבר ישן אך עדיין איתנו, אני מקווה. בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, ומראה סימני חיים(יוצא אוויר, נורות דולקות) אך המסך נשאר שחור, ונראה לי שהמחשב לא מנסה בכלל להתקדם מכאן לאנשהו. כמו כן, גם לחיצה על FN+F5 כשמחובר מסך חיצוני לא מראה סימני חיים או תקשורת בין הצדדים. מה עושים במצב כזה? איזו בעיה יכולה להיות שגורמת למחשב להיות מושבת לחלוטין? אולי נוריות הלד ירמזו על משהו? נורית ההטענה, ההדלקה והסוללה דולקות בהתאם למצב, אבל שאר הנוריות לא דולקות בכלל(אחת שנראית כמו דיסק והשנייה עם ציור של דף) תמונה להמחשה: רעיונות או עצות לפתרון התקלה ולהחזרת המחשב לפעילות תקינה יתקבלו בברכה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצה למפרט בשביל מחשב ביתי, לעבודה רגילה של אינטרנט, אופיס, ועבודות עריכה קלות בפוטושופ וסוני ווגאס. כיום יש לי מחשב היברידי (דיי ישן) ואני סובל בעבודות על הפוטושופ והווגאס, איטי להחריד וקורס מדי פעם. התקציב שלי בסביבות ה 1500-1800, האם ריאלי לכך? אם כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרטים. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לבנות מחשב נייח (האמת שאפילו 2) למשפחה שלי השימושים הם מאוד בסיסיים בעיקר אינטרנט, קצת מוזיקה וצפייה בסרטים באיכות גבוהה מהקודי חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ושיהיה עם כמה שיותר קירור (זה יהיה בחדר ממש חם והם לא מתכוונים לכבות אותו אף פעם) חשבתי על כונן SSD מתלבט בין 120 ל240 עם נטייה יותר לכיוון ה240 גיגה ועם כמה שיותר יציאות כדי שלא יחסר שום דבר המחשב ישמש לתקופה ארוכה יחסית ואני בספק אם נשדרג אותו עד לרכישה הבאה נראה לי שמעבד AMD יהיה יותר זול וטוב לצרכים האלו לא חשוב לי איך יראה המארז מבחינה חיצונית רק שייתן תמורה טובה תקציב עד אלפיים ש"ח ואם אפשר פחות אז למה לא המון תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שא…
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב בסביבות ה3000, אפשרות לחריגונת בכמה מאות בודדים אם שווה את זה. מעבד I5 ולפי מה שהבנתי עדיף שיסתיים בM כי יותר מהיר מהU, חשוב גם 6GB זיכרון ומעלה. חשוב שיהיה מהיר עם אפשרות לפתיחת מספר תוכנות במקביל בלי להתבאס *מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך? 13-16 אינץ' *האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי שמבריק אלא אם כן עדיף מט * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איזור ה2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 ומעלה יהיה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ומעלה, אפשרי SSD אם לא מייקר בהרבה * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1052 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: ASUS B85M-E כמות: 1 - מחיר: ₪395 מארז: IPPON Chassis A35 120mm Black 380W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪215 ספק כוח: Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD bulk כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial Retail כמות: 1 - מחיר: ₪359 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost כמות: 1 - מחיר: ₪749 קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪465 סה"כ: ₪3662 המחירים הינם כוללים מ…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-