ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשדרג את החלקים הבאים(4000) מעבד, לוח אם, זיכרון, ספק, מארז וכרטיס מסך
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב: משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: חדשיםביותר -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך: רזולוציה: 1280X1024, גודל: 17 (נראה לי ככה, המסך הוא syncmaster 730B ובדקתי ברשת וזה מה שהעלתי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל זה לא כ"כ משנה לי, העיקר שירוץ חלק 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני אכתוב בסעיף 9. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, רק שלא יהיה טרקטור ששומעים גם בחד…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלומות הייתי רוצה שתגידו מה דעתכם על המפרט הבא(לא מתוכנן OC ומיועד בעיקר למשחקים): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1036 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤654 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1866 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250820AS מחיר: ¤436 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤219 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤791 אחריות: ללא הגבלת ז…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://spider.csl.co.il/Comp.txt זה מה שיש לי עד עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות משהו יותר טוב (Intel, not AMD) והאם לקחת סיכון ב OC תודה מראש Spid3R
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני קונה סוף סוף אחרי דחייה רבה מחשב חדש כולל מסך. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח והוא לא כולל מארז וכונן. מארז יש לי Aurora 3D של Gigabyte וכונן אני קונה משהו ספציפי בשביל לצרוב משחקים לאקסבוקס. צרכי המחשב הם בעיקר למשחקים ומוזיקה. גם המחשב הישן שברשותי כבר 7 שנים. ( מתוקפת הבר מצווה ), אילץ אותי לעבור לאחד חדש. מה אתם חושבים על המפרט הזה? [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪966[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪49[/td][/tr][/t…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת לגבי אפשרות השילוב של הדרייבר SATA ליצירת הדיסק ,במדריך יש קישור לקובץ לתוך אתר INTEL ,אבל ראיתי שיש גם באתר של המחשב (דגם DELL E5500) שני דרייברים לSATA אחד גודל 20 MB והשני 370 KB ושניהם לפי הדגם של המחשב אפילו לפי המספר שלו , השאלה מה לבחור מתוך 3 האפשרויות האלה ??? שאלה שנייה אולי זה קשור היות ובנתיים הכנסתי את ה WIN XP דרך שינוי בביוס מ AHCI ל > ATA כמובן שהמערכת כרגע עולה ופועלת רק במצב ה ATA , אז יש לי סמל קטן למטה בשורת המשימות של הוצאת חומרה במצב בטוח כמו של USB כל זה במצב שלא..מחובר שום אביזר חיצוני למחשב ....ושאני מצביע עליו אז הוא רושם אפשר להוציא חומרה במצב בטוח- אבל רשום את הכונן של הצורב/ CD שיש למחשב המקורי ... מה הסיפור של זה ואיך ניתן לס…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מפרטים שהייתי רוצה לשמוע עליהם חוות דעת. המפרטים הם הצעה מהעבודה ולטובת גלישה באינטרנט בעיקר ראשון: מחיר 2100 ש"ח LENOVO מחשב נייד דגם G550 2958-XDG * מעבד intel core duo T4500 מעבד כפול ליבה (2.3GHz) * זכרון של 2GB DDR3 1066 MHz * דיסק קשיח בקיבול SATA 5400RPM 320GB * מסך רחב 15.6 Widescreen + מצלמה מובנית * כונן DVD/RW * חיבור Wireless * 3 חיבורי USB 2.0 * סוללת 6 תאים * מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium * אחריות לשנה עם שירות איסוף והחזרה באתר הלקוח שני: מחיר 2435 ש"ח LENOVO מחשב נייד דגם G560 0679-9BG * מעבד intel core I3 350M מעבד כפול ליבה (2.26GHz) * זכרון של 2GB DDR3 1066 MHz * דיסק קשיח בקיבול SATA 5400RPM 250GB * מסך רחב 15.6 Widescre…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ידידה שלי מחפשת לרכוש מחשב נייד לבית לא יהיה בשימוש שוטף וכשהיא תשתמש - לפוטושופ ואילוסטרייטור בעיקר (לכן צריך ראם נורמלי, וכנראה שעדיף ssd), עריכת סרטים ואולי קצת משחקים עדיפות למסך 14 אינץ' התקציב כאמור הוא 3-4K אשמח לעזרה , תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שיש דבר כזה חידוש לסוללות של נייד, כמה זה פרקטי והאם זה שווה? האם הסוללה חוזרת למצבה ההתחלתי או שכדאי לקנות כבר סוללה חדשה?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני מחפשת מחשב לגיימינג ומצאתי את המחשב הבא של Alienware http://www.dell.com/us/p/alienware-17/pd השאלה שלי לגביו: האם הוא מתחמם בצורה מוגזמת כאשר מריצים משחקים כבדים??? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה עדיף משני מחשבים אלו אסוס http://hwzone.co.il/reviews/notebooks/asusk53e או דל http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-2310m.htm מה הייתם לוקחים? ומה עדיף מבחינת מפרט? מה היתרונות של אסוס על דל או דל על אסוס מבחינת חווית צפיה או נוחות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים החדשים ביותר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנייד לא שייך לי, ביקשו שאסדר אותו אך נתקלתי בקושי. אני מפעיל אותו ויש רק מסך שחור ורשום: A disk read error occurred press Ctrl+Alt+Del to restart וכך חזר חלילה. יש איזה דיסק בוט או פקודה שאוכל לשחזר את המערכת? יש לי רק אפשרות לגשת לביוס ע"י לחיצה על מקש F2 אבל לא מצאתי שם משהו, הכל תקין, ההרד דיסק מזוהה. מה עושים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב מיועד לחמותי. צרכים משרדיים מאוד מינימלים שלא צפויים להשתנות (אבל בשאיפה שישמש אותה ל 5 השנים הקרובות לפחות. המחשב הקודם שלה סחב עשור) אני מתלבט בין שתי ההצעות מ KSP מעבד AMD או אינטל I3 אנא חוות דעתכם, מה עדיף? אינטל דגם מחשב: LW-004 מעבד אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12982 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעת מחיר לנייד עד 2500 ש"ח לצורכי אופיס, אינטרנט. מעבד I3 לא פחות, המחשב צריך להיות יחסית מהיר. מחנויות במרכז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשדרג את המחשב שלי, הוא נקנה בעבר למטרות גיימינג וכיום הוא לא מספיק חזק. המפרט הוא: *intel core i5 760 socket 1156 8mb 95w 2.8ghz tray *gigabyte ga-p55a-ud3 p55 chipset *transcend 4gb kit ddr3 1333mhz *sapphire ati radeon 5850 toxic 2gb gddr5 *קירור: scythe mugen 2 rev b האם ישנה אפשרות לשדרג מעבד ללא לוח אם? במידה ולא הזיכרונות האלו יתאימו ללוח אם החדש בתוספת זכרונות חדשים? התקציב כרגע לא מוגדר, אני רוצה לשדרג את מה שצריך במינימום כסף (חייל), אשמח אם תעזרו לי להגיע לתוצאה איכותית וכמה שיותר זולה.. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 5700 מקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים לעריכה ולגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מקצועי אבל לא לפרנסה תוכנות:photoshop,unity.3DMAX,unreal engine3 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אין לי מושג * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים (BF,COD) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט יחסית עצבני מבוסס על Core i7 שישמש בעיקר ל solidworks וגיימינג. התקציב הוא 5K (אפשר לגלוש עד 6K). ללא מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, כרטיס קול, SSD. שכן יכלול windows 7 pro, 2X 1TB HDD שלוח האם יתמוך ב triple channel וכן גם הזכרונות, ואם כבר אז שגם יהיה לו USB3. מארז טוב שלא יכלול שום לד מכל סוג שהוא. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
i5 3570 3.4-3.8 Gigabyte H77-D3H Noctua U14S CPU Cooler MSI GT640 2GB Corsair XMS3 1600MHZ 4GBX2 Intel SSD 120GB 330 Series Seagate 1TB 7200 Antec PSU 400W NeoEco
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הזה במחיר זה 2700 ש"ח? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשמוע את דעתכם על הנושא הבא, דעה ראשונה : רכישת מחשב נייד צריכה להתבצע מחברה מובילה או לפחות איכותית ומוכרת בתחום, עם אבא ואימא מוכרים ומערך שירות מתאים. לדוגמא : IBM, HP, Dell, Toshiba, Sony ועוד... במידה והמחשב משמש חברה, כדי לבחור מארז או את התצורה המוקשחת יותר לשוק העסקי ולא את סדרות לבסיסיות לשוק הבייתי. נגיד החל מ- 6000 דעה שניה : בימנו, שמחיר המחשבים הניידים לא מפסיקים לרדת, ניתן לרכוש מחשב בעלות של 2500-4000, יצרן מותג מדבקה, לאחר שנתיים להחליף את המחשב אם הוא עושה בעיות או אם הוא חלש מידי לשימוש. גם אם השימוש הוא עבור עסק הרי שמידה ונגרם נזק למחשב או שהוא מתחיל להיות עגלה ניתן להחליף אותו שוב בעלות דומה. לדוגמא : VISION, Gateway , Infinity…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מעבד : Athlon 3700 PLUS BOX לוח : ECS+ATI 939 כרטיס מסך : X300 PCIE זיכרון : 256MB * 2 = 512 DUAL CHANNEL HYNIX כונן קשיח : WD 160 GB צורב : NEC 3550 1.44 מארז : FRONTIER SPORTING 500W REAL W מחיר : 2500 ש"ח {: בניתי את המחשב מרכיבים הכי טובים שיש כרגע לספק שלי אז בלי הערות " כפול ליבה בלה בלה " או כל הערה אחרת ...תודה. יש טובים מהמפרט הזה אבל אני בטוח שזאת עדיין מערכת חזקה {: נ.ב. הספק שלי בשלב הזה לא מחזיק מעבדים כפולי ליבה של AMD רק אינטל ו..אני מעדיף את החד במחירים שיש כרגע .
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לאשתי. שימוש בסיסי - גלישה ותוכנות משרדיות כמו אופיס. תקציב גבוה יחסית לדרישות (נראה לי) כי זו מתנה (לא ממני...:) ) - אין חובה כמובן להגיע לסכום אבל אפשרי לגמרי. חובה שהזכרון יהיה SSD. אני מניח ש256 זה בסדר. עדיף מסך 14" כי עיקר השימוש הוא בבית כמחשב סטטי אבל מה שמסתדר עם המשקל. אין דרישות מחמירות מעבר, אז כמה שאפשר לשפר תכונות "מעטפת" יותר טוב - משקל כמה שיותר נמוך (לא מעבר ל1.3 +/-), זמן סוללה וכד' מסך מגע ומחשבי 360 כאלו, נחמד אבל לא חובה, ומתועדף אחרי משקל, גודל ומפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-