ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 4000 שח. מחשב חזק שיחזיק כמב שנים טובות וירוץ חלק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? , אשמח אם אפשר בפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: pubg,gta5,fifa,csgo,cod ww2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). f…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לרגל יציאתו החגיגית של המשחק Diablo 3 ואני מתלבט בין Toshiba לHP. על Toshiba כתוב שיש רמקולים מתוצרת Harman/Kardon עם bass משופר. האם זה נכון ועד כמה זה מה שאני באמת חושב שזה? הדגם של HP קורץ לי בעיקר בבגלל הקורא טביעות אצבע שיחסוך לי להקליד ססמאות וכו'. על מה אתם ממליצים?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה ושימוש ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה לאינטרנט ומשחקים בעיקר, אני גם אעשה OC למערכת. ספק כוח: Thermaltake TT420APD 2-fan APFC מחיר: 169 מעבד: Intel Pentium IV - 2.8C - HyperThreading , 512Kb 800MHz FSB מחיר: 1679 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-8IK1100 - Intel 875P מחיר: 804 ש"ח זכרון עבודה: Corsair TWINX 512 3200C2PT מחיר: 899 ש"ח כרטיס מסך: Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote מחיר: 1463 ש"ח כונן קשיח: ATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition מחיר: 495 ש"ח צורב: Asus 52/24/52 מחיר: 266 ש"ח ד.ו.ד: DVD Toshiba 16x48 מחיר: 220 ש"ח דיסקטים: Citizen 1.44 Floppy מחיר: 50 ש"ח מארז: Lian-Li PC 6083 מחיר: 786 ש"ח מקלדת: Logitech Internet Navigator Keyboard מחיר: 122 ש"ח ס"הכ: 6953 הכל מהפנד…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6000 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? לגימינג כבד . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי למשחקים כבדים . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים . * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט אני צריך המלצה למסך טוב לגימיניג * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Black ops / crysis 2 / prototype * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינו…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב חדש עם המעבד מדגם i5 2320 3.0GHz ולוח אם Gigabyte דגם P67A-D3-B3 צ'יפסט P67 זכרון Kingston/Ceon 4GB DDR3 1333MHz הצורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 מתאימים לצרכים שלי, רק לפני שאני מבצע קניה רציתי לשאול אם מישהו יודע על בעיות מסויימות עם הרכיבים שציינתי שלא יהיו לי הפתעות לאחר הרכישה , ומה עדיף זכרון KINGSTON או CEON ?? שאלה נוספת האם בלוח אם זה אני אוכל להשתמש בכרטיס מסך המובנה בלוח והאם יש לו יציאה מאחורה לחיבור המסך ?? תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לאחותי. התקציב הוא כ-3000 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים ביותר, כגון: אינטרנט, סרטים, אופיס ועוד. גודל המסך כ-15.6אינץ'. עדיפות לחנות באיזור פ"ת והמרכז ראיתי את המחשב הזה איך הוא http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-2310m.htm או שיש עדיפות למשהו אחר ולמה הוא עולה 2810 עם מערכת הפעלה (אבל מערכת הפעלה אני מתקין לבד) אז יוצא פחות 155 ש"ח סה"כ 2655. תודה מראש חברים! נ.ב איזה חברה נחשבת בניידים ליותר טובה DELL או לנובו?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קיימת המלצה לנייד, רצוי מסדרת לנובו, בעל יכולות גרפיקה גבוהות שמומלץ למטרות משחקים?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש בידי מחשב נייד מדגם Asus U35Jc עם מעבד i5 שנרכש באפריל 2011. אמש המחשב שבק - ללא כל התראה (כמובן שהאחריות נגמרה לפני חודש...). המחשב הציג מסך שחור, לא הגיב, ועבר כיבוי "אלים" (לחיצה על כפתור הכיבוי למשך 6 שניות). לאחר מכן המחשב סרב להדלק - בעת הדלקה, נדלק לד ה-power למשך שניה-שתיים, לא נשמע כל צליל של מאוורר או צפצוף, והמחשב כבה. המחשב נבדק עם ובלי סוללה (ומחובר ומנותק מהחשמל), עם ובלי זיכרון ה-RAM, ועם ובלי ה-HD. נאדה, כלום, גורנישט. אפילו לא BIOS. יש הצעות, או שהמחשב החזיר את נשמתו לטאיוואן (מחשב איכותי, לא לינג לונג!)?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה המפרט המושלם שלי, נראה אתכם אומרים שהוא לא טוב! מעבד: Intel D 820: Pentium 4, Dual Core, 64 bit לוח אם: P5LD2 Asus זיכרון: DDR2 1024Mb 533MHz Kingston הארדיסק: WD1600JS Western Digital כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO ספק: FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan צורב DVD: LG GSA-4167B ראוטר חסר לי, וכל השאר לא צריך לרשום.. 5000 ש"ח, המחיר לא כולל מסך. מה אתם חושבים? ><
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש עם הכנה לSLI, ב-6000 K , מוכן להתגמש. אנא עיזרו לי עם בחירת לוח M טוב ושיכלול כרטיס קול טוב עליו. מסתמן שהמעבד 805 כפול ליבה של אינטל הוא מה שאני הולך עליו, אני אעשה לו כנראה oc מתון - אנא הפנו אותי להסברים מפורטים ותנו לי עצות איך למזער את הסיכויים לתקלות מצערות ושלא אסכן את המעבד. תודה מראש לעוזרים הנה מפרט התחלתי, אנא שפרו אותו ומשו נוסף : האם נחוצים 2 ג'יגה זיכרון? ואיך אוכל לדחוף את זה ב6000 K. מעבדי אינטל? Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 830 1 830 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E, GBE, SATA II 650 1 650 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Tw…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני סטודנט (תפרן) למדעי המחשב, ככה שהדרישות שלי מסתכמות באופיס ו-Visual Studio. ברור שאשמח להריץ גם סרטים 1080P וכל מני פינוקים מסביב, אבל זה באמת בגדר פינוק ולכן אני לא טורח לציין מה כן ומה לא. ה-MUST זה רק אופיס ו-Visual Studio. אין צורך במערכת הפעלה ואת המחשב אני אוכל לקנות בארץ או בהונג קונג. חשבתי לכיוון של נטבוק בגלל המחירים הזולים והקומפקטיות. מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon XP 2800+(512k 333) 1 720 720 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ NF7 (nForce2)lan,usb2 1 380 380 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 1 470 470 כרטיסי מסך? ABIT כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT DVI 256MB 1 980 980 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 430 430 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 52 x 32 x 52 (kit) 1 160 160 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI PFC, usb 1 170 170 מסכים? MAG כמות מחיר סה"כ 17'' 786 PF FLAT 1 …
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, תכלס אפשרי גם יותר מכיוון שאני לא קונה מחנות מסויימת אני קונה הכל דרך היבואן כי אבא שלי מכיר מישהו שיכול לעזור לנו עם זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כאשר יצא למחשב, BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים (זה דורש מפרט חזק), זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות ULTRA עם 60FPS וגם משח…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא ראיתי פורום ספציפי שעוסק בדברים האלה, אז מחשבים ניידים נראו לי בתור הדבר שהכי קרוב לזה. אני מחפש משהו בסגנון מחברת אלקטרונית שמסוגלת להציג קבצי PDF, במילים אחרות, משהו שיהיה כמו ספר אלקטרוני שאליו אני אוכל להוריד ספרים אלקטרוניים (EBOOKS) שיש לי במחשב. אני מחפש גם משהו שיהיה בגודל A4 אם אפשר. יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מוצאת בשום מקום באינטרנט תשובה לשאלה האם הסוללה של הלפטופ lenovo thinkpad e320 היא נשלפת או מבנית, דבר שמאד חשוב לי. ראיתי בהודעה אחרת פה שהסוללה של ה-e420 לא נשלפת. האם מישהו יודע אם זה כך בהכרח גם ב-e320. הדבר מאד חשוב לי וגם כך קשה למצוא ביקורות על המחשב. תודה מראש לכל המשיבים, יעל.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]BX80646I54590[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪923/905[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]ASRock[/td] [td]H81M-HDS[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪232/227[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך הצעה למפרט מחשב נוסף דומה למפרט שביקשתי לא מזמן, שאותו אני מתכוון לקנות מזיגזג (וכן, רק מזיגזג). לא מתוכנן OC ולא משחקים כבדים, יותר שימושי אינטרנט, אופיס, עריכת וידאו (תמיכה ב-firewire חובה) ותוכנות שאני משתמש ללימודים (מאטלב, SAS ו-SPSS), ויריץ ויסטה אולטימט ללא בעיה. כמו מקודם, אני מבקש לא להציע לי מארזים של compucase. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לקנות את המפרט שרשום פה באתר https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=95909 השמח למפרט יותר טוב ..... 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. mass effect וורקפט וסטארקרפט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני ממשיך במסעי לעבר הנייד המתאים לי, רק כדי להזכיר את מה שאני מחפש- נייד לסטודנט, קודם כל שיהיה נוח להקלדה כמובן ויריץ את כל תוכנות ה- office כמו שצריך. מעבר לכך, שיריץ סרטים כמו בצורה טובה, ולמרות שאני לא משחק במחשב יותר מדי- אני מעוניין שלמרה וארצה להתקין עליו איזה משחק ( בינוני? ) כמו PES שירוץ חלק ויפה בלי תקיעות ובעיות. בקשר לניידות- פחות קריטי לי, ולכן המסך ( 15.6 ), אלא אם איזה סטודנט יאיר את עיניי וימליץ לחפש משהו קטן יותר. אני פשוט לא רואה את עצמי מסתובב איתו לספרייה וכו', כלומר הכוונה היא בעיקר מחשב ביתי... ההתלבטות שלי היא בין שני המחשבים הבאים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12892 ה- acer aspire http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12899ה- h…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב הנייד שלי ועכשיו אין לי אפשרות לשים בו WIRELESS ואין לי BLUETOOTH וכרטיס קול ולא כלום, אני חייבת הורדות של הדרייברים, מצאתי הורדה אחת והיא לא עובדת לי טוב: http://uploading.com/files/get/48KAOEJY/ בבקשה שמישהו יביא לי כמה הורדות אני מיואשת.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני על סף רכישת מחשב נייד dell xps 16 עם מעבד i7, דקות לפני ביצוע ההזמנה, עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי את שתי השרשורים האלה : http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=440493 http://en.community.dell.com/forums/t/19303822.aspx ששמה ישנם המון אנשים שרכשו את המחשב, ומתלוננים כבר כמה חודשים על מצבים שהמחשב קופא, הם ניסו מלא פתרונות, ועדיין לא הצליחו לעלות על הבעיה, הם פנו ל דל העולמית, וגם אחרי יותר מ 3 חודשים על פי מה שרשום בפורומים הללו עדיין לא הצליחו לעלות על פתרון לבעיה,גם העדכון ביוס האחרון שדל הוציאו, לא פתר את הבעיה. דל החליפו לחלק מהאנשים לוחות אם, דיסקים קשיחים, והרבה הרבה חלקים מהמחשב, שעדיין לא פתרו את הבעיה. הלקוחות שעמדו על שלהם, הצליחו לקבל החזר כספי מלא על …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבחירת מוצרים למחשב חדש, בשלב זה אני לא מעוניין בכרטיס מסך ואשתמש בכרטיס המובנה. חשובות לי יותר יכולות העיבוד המהיר לצורך שימוש במחשב כHTPC ולמטרות עריכה, גלישה ותכנות. אין דרישה ליכולות גיימינג ותצוגה אדירות... רק מה שדרוש בכדי להריץ סרט בFHD ללא בעיה ובמקביל לעבודה במסך השני. המחשב יחובר לשני מסכים, האחד 47" והאחר 21". אשמח אם תוכלו להמליץ לי לשנות, לשדרג או לשנמך חלקים מהמפרט שצירפתי. חלק מהפריטים, כפי שרשמתי ליד, הינם פריטים שאעדיף לא לשנות. בקשר לשאר אשמח להתייעץ לוח אם: P8Z68-V/GEN3 ASUS 945 ש"ח - מעדיף שלא לשנות את הבחירה. מעבד: intel i5 2500k 999 ש"ח קירור למעבד: Zalman CNPS11x Extreme 330 ש"ח זכרון: 1600mhz ddr3 4X4 kingston…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם לקראת נסיעתי לאילת האם כדאי לחכות למעבדי amd החדשים ? כפי שרשמתי אפשר לחרוג במעט אם שווה את זה תודה לכם מראש 1. מה התקציב המירבי? 5k האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-