עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 מחיר: ¤1230 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 מחיר: ¤319 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 מחיר: ¤833 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤430 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 כמות: 1 מחיר: ¤70 ספק כוח: Thermaltake Thought Power 750W 60A/12V 4XRails SLI כמות: 1 מחיר: ¤643 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤489 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 2 מחיר: ¤1122 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bulk כמות: 1 מ…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אז ככה... סבא שלי, החליט לקנות מחשב, הוא טוען שזה יעזור לו הרבה... וככה גם אני חושב. בקיצור, הוא רוצה מחשב כמה שיותר קומפטי... ז"א מארז קטן, עכבר ומקלדת אלחוטיים, מסך LCD איכותי. מעבד וכל השאר צריכים להיות איכותיים, אך לא יקרים. בקשר למארז, כשאני מדבר על קטן, אני מדבר על כמה שיותר קטן. הוא עוסק בצילומים, ככה שכנראה מתישהו הוא ישתמש בעריכות וכו'.. לכן, אצטרך כרטיס מסך סביר, שיוכל להריץ הכל סביר ואיכות תמונה טובה. לגבי המעבד, לא אכפת לי מה ואיך, רק שהכל יהיה מיניטורי בסופו שלדבר. לוח איכותי. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by sgsg,

שלום לכולם, אתם יודעים אולי איזו מעבדה נותנת את שירות האחריות של HP בארץ? באינטרנט אני מוצא רק ש'האחריות ניתנת ע"י היבואן הרשמי'. ואם יש לכם מושג, האם השירות סביר?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. שלום רב, אני מעוניין להרכיב מפרט לתחנת עריכת וידאו בתוכנת פרמייר CS6 (אולי CC בהמשך). הסרטים הנערכים הם FHD בפורמט AVCHD (מדובר בעריכה תדירה אבל לא לצרכי פרנסה). כמו כן, אותו מחשב אמור לשמש גם לאחסון התוצרים ותכנים אחרים (וכן כ- HTPC). כרגע יש לי 13TB על 6 דיסקים שאולי אצמצם לארבעה, ואני רוצה להוסיף גם SSD שכרגע לא קיים ועוד דיסק 4TB. אני מבין שרוב הלוחות והספקים תומכים בעד 6 דיסקים, ולמרות שזה מספיק לי כרגע הייתי שמח ללוח עם יותר מחברי SATA (לגידול עתידי) וספק שתומך בכך. כמובן שאני צריך גם מארז שיכול להכיל את כל הדיסקים ולקרר כיאות (הדיסקים ב- NAS הם ירוקים). המחשב לא ישמש למשחקים, ואין כוונה להפעיל OC. עם זאת, יתכן שארצה שחלק מהדיסקים (רק החומר הקריטי) יהיו במערך RAID …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Shocki,

שלום לכולם, התקציב שלי הוא עד כ 3000 ש"ח ואני מחפש מפרט למארז בלבד. הדרישות שלי הן מעבד חזק עד כמה שניתן, דיסק קשיח 500GB לפחות, כרטיס מסך 1 ג'יגה (שניתן יהיה להריץ סרטי 1080P בקלות) וזכרון נורמלי 2 G +, חשוב לשמור אופציה שניתן יהיה לחבר את הכרטיס מסך לטלווזיה. שימוש עיקרי: צפיה בסדרות וסרטים ותכנות - שהמחשב לא יתקע כל פעם שעושים קומפילציה לתוכנה או תוכנית כבדה. שקט זה לא ה ISUUE מבחינתי, כמובן שאני לא רוצה טרקטור.. אבל בואו נאמר שאם אני מסתדר עם המחשב הנוכחי שלי קשה לי להאמין שמחשב חדיש יותר יהיה יותר רועש. מה שכן חשוב לי הוא התצורה הקדמית של המארז, שלא יראה כמו קופסא משנות ה 50, מצד שני אם יש בו LED ואמצעי תאורה אחריים אז שיהיה ניתן לבטל אותם בקלות במידת הצורך. ובנו…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by diablo4u,

אהלן, ידידה שלי צריכה מחשב נייד ללימודים ובחנות שהיא הלכה המליצו לה על VOSTRO 3500 VM-RD 35-8011 דעתכם? אם לא רלוונטי וזה שקר אז גם טוב לדעת (זה מה שאני אמרתי לה) להלן התשובות לשאלות: תקציב - עד 4000 (למרות שלי הציעו את המחשב ב4300 וזה גם תופס.. כלומר אפשר לחרוג כל עוד זה שווה את זה, אבל לא בהגזמה) מטרת המחשב- ללימודים בעיקר, שלא יהיה איטי, רצוי שיהיה מהיר, שימוש באינטרנט, סרטים, תמונות, משחקים בקטנה (כי אני לא ממש משחקת במחשב..) גודל מסך - 15.6 משקל - דגש על משקל לא כבד (3 נשמע כבד ) זמן סוללה ארוך. יציאות ובלוטות לא מבינה כל כך בזה. אבל שיהיה את מה שחשוב. גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB כולל DVD וצורב אחריות לפחות 3 שנים באתר הלקוח והעדפה לחברת DELL אשמח להצעה או הארה…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. המחשב אמור להיות גם למשחקים הכי כבדים, גם לאפליקציות. המחיר הוא 12000 בלי מסך. מומלץ מכונה רעה שתחזיק מספר שנים. תודה רבה, אני סומך עליכם

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪361 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Patriot 2GB DDR3 1066Mhz CL7, יחידות 2 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2207 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח, …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by גדי,

אני רוצה לקנות מחשב נייד 13-14 אינץ'. ישמש בעיקר ללימודים: תכנות, קומפיילרים ותוכנות של בסיסי נתונים. כמובן גם אופיס ואינטרנט. מחפש משהו עם מעבד חזק, הרבה זיכרון ומשקל נמוך. כרטיס מסך חזק ויציאת HDMI הם דברים שאני יכול לוותר עליהם. בגדול אני כמעט סגור על ה3300. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15392 מה שמשך אותי בעיקר במחשב הזה זה המעבד החזק ואחריות של 5 שנים. הדבר היחיד שקצת מרתיע אותי זה זמן הסוללה שהבנתי שהוא סביבות ה3 שעות. קראתי שאפשר לקנות סוללת 8 תאים, אבל היא תבלוט מהמחשב. עד כמה זה מפריע? לא מצאתי ברשת איפה אפשר לקנות סוללה כזו, מלבד באתר של דל, שם היא עולה 180$. אלה באמת המחירים? אם למישהו יש קישור לאתר שמוכר את הסוללה אודה לו. אשמח לשמוע דעות על ההתלבט…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by CraZy,

עובד כיום עם מחשב בן 3 + Q6600 8GB DDR2 800 8800GT 500GB SATA2 X2 פוטושופ CS5 64 BIT 64 BIT ligihtroom 3 מוצר של אדובי כהשלמה ל פוטושופ לעיבוד תמונה (מאד כבד) http://www.adobe.com/products/photoshoplightroom/about/ Digital Photo Professional (תוכנת הגרפיקה של המצלמה) VMWARE WIN7 64 צריך מחשב חזק במיוחד שכן הנוכחי כבר לא סוחב את קבצי הגרפיקה שרק הולכים וגדלים מאות מגה לקובץ ועבודה מקבילה על מספר קבצים (מגיע למצב שהפוטושופ תופס מעל 6GB RAM) מכונה ווירטואלית אחת שתמיד עובדת (חיבור לעבודה ותמיכה לתוכנות שלא רצות על 64) כל זה בנוסף לתוכנות הרגילות של דואר גלישה וכ"ד שברקע קראתי את אשכול הגרפיקה ולדעתי צריך משהו בסגנון של I7 או אולי פנום? שני דיסקים מהירים 16GB זיכרון וספק חזק…

11. Started by shayfarkash,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בשבוע הקרוב תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף: 750G ומעלה ,ואם יש אפשרות לSSD משקל הנייד המועדף: לא חשוב גודל הצג: חובה 17 אינץ זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3, שיהיה גם כרטיס מסך חזק יחסית. יש לי 2 אפשרויות בינתיים על הכוונת אבל אני מחפש משהו יותר טוב עם אפשרות חלוקה ל36 תשלומים : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?i…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Teliran1,

אהלן אני צריך מפרט גיימינג בתקציב 3.5K ללא מסך וציוד היקפי מה התקציב המקסימאלי? לנצל את כל התקציב ניתן לחרוג 100-150 שקל המחשב מיועד לגיימינג בעיקר משחקים חדשים מהתקופה האחרונה 32 אינץ' המסך רזולוציה 1366X768 הגדרות גבוהות בעיקר השקט במפרט חשוב לא מתוכנן OC אין צורך בווינדוס העדפה לKSP כדאי שהמחשב יתמוך בחיבור 5.1 ערוצים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by gloteron,

היי, אני מחפש מחשב להורים שלי ולאחר חיפוש מקיף בזאפ ובכאן בפורומים התמקדתי באסוס TP300. הדגם עם i3 עולה כ2850, ומגיע עם 4GB, hd4400, מסך מגע ומשקל סביר בהחלט 1.75. קראתי שאיכות המסך לא מדהימה, אבל זה לא קריטי להם. אשמח לשמוע דעה נוספת, תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתקמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , קצת photoshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V ,CSGO ,משחקים חדשים שיצאו בקרוב, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך , מבקש להוסיף למפרט מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהה שיש 3. האם יש צורך בצ…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by DuDsAn,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חריגה של עד 2K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים + תוכנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות מיוחד אך מעדיף קירור מים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by choochee,

יש לי מחשב די ישן, בן אני חושב משהו כמו 6-7. בזמנו הוא עלה הרבה - המפרט כולל xeon e3 ו-32 GB ראם. נתתי אותו לפני כשנתיים לילדה בעיקר למשחקים, הבעיה שרמת המשחקים שהיא אוהבת עלתה והמחשב קצת מג'עג'ע בהם, כנראה כי יש בו כרטיס מסך ישן למדי ולא של גיימינג. השאלה שלי היא אם יש טעם לקנות כרטיס מסך סביר יותר GTX כלשהו מהסדרות המוקדמות יותר, ואז יהיה אפשר להשתמש בו בתור סוג של מחשב גיימינג? או שחבל לטרוח? מה דעת המומחים?

17. אני צריך חוות דעת זריזה על המפרט הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPCE5200_lg בפרט על כמה יעזור לי לשדרג את כרטיס המסך לאחד מאלה שמוצעים שם ( חשבתי על ה "Geforce 8400GS 512 upto 1024") ואולי גם הספק, שאמרו לי פה מספר פעמים שלרוב לא שווה כלום בעסקות כאלה) כל השאר נראה לי בסדר גמור, אם כי אני לא כל כך מבין בזה. המפרט בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, סרטים, משחקים לא כבדים(לא יהיה אסון אם הוא לא יוכל להריץ כל משחק חדש שיוצא לשוק) והמון מוזיקה. ציוד היקפי יש לי. בעיקר חשוב לי התמורה לכסף כי התקציב לא גדול, ואם למישהו יש מפרט חלופי להציע לי אני אשמח(ולא בחלקים מחנויות לא ידועות, זה קצת מלחיץ אותי. ) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. חבר שלי ביקש שאני יחפש לו מחשב אנטיקה, משהו כמו: Intel pentium mmx 133-200mhz 32mb sdram ומעלה לוח אם לא משנה מארז הכי דראק הארד דיסק 2gb ומעלה כרטיס מסך אפילו 1mb לא צריך סידירום לא צריך פלופי ולא צריך מסך בקיצור רק המחשב עצמו הוא צריך את זה, בשביל לחבר דרך נתב או משהו כזה שתי מחשבים יותר חדשים. יש לו אחד פנטיום 4, 1400mhz, ואחד פנטיום 3, 1000mhz. המחשב הזה ישמש בתור הנתב או משהו כזה כדי לחבר בין שתי המחשבים. על מי שיכול למכור ב-100 עד 150ש"ח, זה יהיה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. המטרה היא אוברקלוק ומשחקים כבדים. המפרט: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 925 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 920 ש"ח G.Skill 512MB (2x256MB) PC4400 DDR550 LD 2.5-4-4-8 DualChannel Edition 1,600 ש"ח Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit 646 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 380 ש"ח Mitsumi floppy 1.44 55 ש"ח Thermaltake Modern Life Style Damier 6000A 975 ש"ח OCZ ModStream Power Supply 520W 760 ש"ח 2300 PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 Video סה"כ 8300 ש"ח בכללי מה אתם אומרים הצעות לשפר להוסיף להוריד רק אני צריך שתוסיפו לי קירור למעבד יענו איזה מאוורר מהגדולים האלה. תודה לכולם!

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מה קורה אחים שלי אני רוצה מפרט טוב עד 9200 שח למישחקים סרטים ובעתיד גם לאובר קלוקינג לא אכפת לי עם זה יהיה amd או intel וגם לא אכפת לי עם זה יהיה nvidia או ati אני לא צריך מסך ואת שאר הציוד ההקיפי

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Dano,

אוקי הנה המפרט שלי שכבר ייעצו לי כמה אנשים שזה מתאים לדרישות שלי שהם בעיקר משחקים, משחקים וקצת אינטרנט ותוכנות ועוד משהו..אני לא צריך מסך וצורבים למינינם ורמקולים ועכבר ומקלדת... מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1020 1 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 470 1 470 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM Price U…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם , מעוניין לקנות לבן שלי סטודנט להנדסת תעשייה וניהול (מערכות מידע) מחשב נייד שיחזיק 3-5 שנים. מעדיף קונפיגורציה יותר גבוהה מהדרישות שציינתי (מעבד, כרטיס מסך)למקרה של הפתעות כרגע הוא מחזיק במחשב נייד Dell XPS 13 עתיק שהחזיק כמעט 7 שנים + ונקנה כמחודש חוץ מפירמוט אחד אבל בקושי סוחב כרגע מתלבט: 1- בין AMD ל Intel 2- אם לשים כרטיס מסך בנפרד 3- מעדיף Lenovo אלא אם כן אני טועה Dell איכותיים אך המחירים הגבוהים שלהם לא ייכנסו למסגרת התקציב אבקש את עזרתכם המהירה תודה רבה צביקה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח - 3,500 ש"ח 2.…

23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי עד 4700 חריגה 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd, עבודה משרדית, משחקים ברמה בינונית ( APEX, FORTNITE), עריכת תמונות חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך משנה אבל שיהיה קר עד כמה שאפשר בלי שיהיה רעש של מטוס. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …

24. Started by guuner,

היי,אני לא מעוניין יותר במחשב נייח הישן שיש לי כרגע. אני רוצה מחשב נייד שיוכל להריץ לי את כל המשחקים החדשים על MED לפחות כמו הקרייסיס והCOD החדש והGTA החדש שיצאו בזמן האחרון. המחשב יחובר לLCD 32 שתהיה תלויה לי לקיר כשאני אהיה בבית. הדרישות שלי פחות או יותר הם מסך 15.6,מצלמה,כונן של לפחות 1TB,ולפחות 8GB זיכרון ראם,שלא יהיה כל כך כבד לא יותר מ3 קילו,וכרטיס מסך ברמה של הHD8750 אם יש משהו יותר טוב אשמח. לדעתכם נייד עם מפרט של I7 8GB RAM וכרטיס מסך HD8750 יכול להריץ משחקים בהגדרות MED כמו המשחקים שהזכרתי למעלה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by eliavozeri,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, בתאכלס מדובר על לוח אם, מעבד וזכרונות יש לי היום כרטיס מסך AMD Radeon 7870HD והמטרה העיקרית של המחשב הוא למשחקים, בעיקר BF4 כיום. יש לכם המלצות על לוח אם / מעבד טובים שיעמדו בקצב של המשחק הזה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.