עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by aradgonen,

היי אני מחפש לקנות מחשב נייח לגיימינג כולל מקלדת ועכבר עד 4.5K וברור כמה שפחות יותר טוב... חשבתי על זה: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime H270M-PLUS LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 1x16GB DDR4 3000MHz CL15 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ OC 4GB GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Kingston SSDNow UV400 SUV…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. עדיף שקט וקטן לא צריך מקלדת מסך עכבר דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H110I-PLUS LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX Predator 2x8GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1060 G1 GAMING 3GB OC GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO mSATA MZ-M5E500BW 500GB SSD mSATA III 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי Corsair 500W 80+Br…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by amitshefif7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ואני רוצה על איכיות הכי גבוהות שאפשר וnba2k17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא כל כך מבין בזה אבל זה הדגם dell u2211h/u2311h flat panel monitor -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by eden bar,

שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב חדש - ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי עומד על 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג, אבל מדובר ברכיב שיקנה לי שיפור משמעותי בביצועים אפשר לחרוג בכ-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים, גלישה מאסיבית (ריבוי חלונות דפדפן, מעל 30-40 בכל רגע נתון), צפיה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Liadlevi,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר פרו(כרגע תדיר,בעתיד גם פרנסה בעז"ה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב ? וירטואליזציה וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, כבד\פרנסה. VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?RAM 5. …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by sam852,

היי לאחרונה קיבלתי מחשב ישן מאוד איטי שהמפרט שלו הוא: מעבד -intel pentium 4 2.4 GHz כרטיס מסך- nividia geforce 4 mx 440 withAGP8X ראם- 512 MB אני רוצה להחליף את המעבד, כרטיס המסך והראם ב: מעבד- intel core i7 960 3.2 GHz quad core (socket1366 כרטיס מסך- nividia directx 11 2 GB GTx650 ראם- DDR3 4 GB 1600 MHz השאלות שלי הן האם אני צריכה להחליף גם לוח אם? ולאיזה? איזה קירור יהיה עדיף עקב המעבד החזק? האם ספק כוח 300w יהיה מספיק לחלקים החדשים? תודה רבה לכל העונים (((:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by japaN,

טוב אז ככה אני רוצה מפרט מחשב עם החלקים הכי טובים מעבד הכי טוב כרטיס מסך הכי טוב הכל הכי טוב כולל מסך LCD בלי עכבר ומקלדת רמקולים וכו' תודה רבה עריכה: המחשב מיועד למשחקים

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אם תוכלו לעשות לי מפרט טוב ב7500 ש"ח? 512 Ram אני רוצה מארז יפה וטוב (יפה זה פחות חשוב...) כולל מסך, עם רמקולים, מקלדת ועכבר, אבל לא להשתגע במחירים של ארבעת אלה... כרטיס מסך של רדאון עם ספק כוח טוב. תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Delapro,

הנה המפרט שבחרתי: 1 Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530J -Bit Oem 1,061 ש"ח 1 ASUS P5GD1 Intel 915P LGA 775 608 ש"ח 1 GeIL 512MB 2*256MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 395 ש"ח 1 Westren Digital SATA 80GB 8MB 7200 RPM WD800JD 358 ש"ח 1 Gigabyte NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,047 ש"ח 1 LG DVD 16x48 OEM 153 ש"ח 1 LG 52X32X52 OEM 132 ש"ח 1 GyroTech Midi Atx BOND II USB H7650 189 ש"ח 1 Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM 91 ש"ח 1 Logitech Optical Mouse - PS/2 - OEM 77 ש"ח 1 Creative SBS 370 2.1 215 ש"ח סה"כ 4,325 ש"ח מה אני לא צריך: 1.אני לא צריך מסך. 2.אני לא צריך דיסק קשיח…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. גודל המסך? - 15.6 * משקל רצוי? - עד 3 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שעתיים? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כל החדשות. USB3, HDMI * בלוטות? - ברור? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לא משנה, הכי פשוט * כונן CD/DVD? - כדאי שיהיה צורב. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעלות תרשיחא נחשב חו"ל? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? האחת עם השירות ההכי טוב, מחשב שאמור לשמש הרבה בני משפחה שונים. הורים, ילדים, מורים ותלמידים. עדיף שכולל כל מה שיש בדסקטופ. בעקרון רציתי מאייבורי או KSP את המחשב: http://www.ivory.co.il/Asus_X54C_B960.html אבל אף אחת מהחנויות לא עושה לי חיים קלים. רוצה לראות את החנות הז…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by alexsp,

היי, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט לפני הרכישה. https://www.tms.co.il/67741 תודה!

13. Started by Yoav,

יש בידי מחשב נייד מדגם Asus U35Jc עם מעבד i5 שנרכש באפריל 2011. אמש המחשב שבק - ללא כל התראה (כמובן שהאחריות נגמרה לפני חודש...). המחשב הציג מסך שחור, לא הגיב, ועבר כיבוי "אלים" (לחיצה על כפתור הכיבוי למשך 6 שניות). לאחר מכן המחשב סרב להדלק - בעת הדלקה, נדלק לד ה-power למשך שניה-שתיים, לא נשמע כל צליל של מאוורר או צפצוף, והמחשב כבה. המחשב נבדק עם ובלי סוללה (ומחובר ומנותק מהחשמל), עם ובלי זיכרון ה-RAM, ועם ובלי ה-HD. נאדה, כלום, גורנישט. אפילו לא BIOS. יש הצעות, או שהמחשב החזיר את נשמתו לטאיוואן (מחשב איכותי, לא לינג לונג!)?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. * מטרות המחשב : כתיבת עבודות גלישה באינטרנט צפיה בסרטים וסדרות ואולי גם קצת משחקים אם תצליחו למצוא משהו * גודל המסך?15.4-15 בערך אם צריך להתפשר אז אפשר עד 14 אינצ' * משקל רצוי?לא מפריע לי מצידי כל עוד פחות מ5 קילו לא מזיז לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בתקציב הזה אני חושב שזה לא הגיוני אבל סוללת שש תאים רגילה תספיק אם תצליחו גם 8 יתאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - יציאת DVI , לפחות 3-4 יציאות USB אם אפשר אולי שניה סוקטים לאוזניות אז יכול להיות נחמד אבל לא חובה * בלוטות? כן וכמובן רשת אלחוטית וחוטית בלי התקנים חיצוניים. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'גה ומעלה למרות שאם התקציב מאשר 250 יהיה שיפור גדול. * צורב DVD? כן אבל לא חובה אם זה בא על …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by buffalo soldier,

שלום לכולם אני חדש פה ומעוניין לקבל הצעות למחשב למשחקים בלבד! תקציב עד 5אלף בלי חריגה בכלל! ,לא כולל מסך ולא כלום רק מחשב קומפלט חלק אחד שאני מאוד מעוניין שיהיה במחשב זה INTEL I5 2500K ועם אפשר זיכרון של 8GB כי המחירים עכשיו ברצפה וחבל לפספס אתזה ואף פעם יותר זיכרון לא מזיק. ואני מצפה ב5אלף שאני יכל לקבל כמו שאומרים "מחשב מפלצת" ועוד דבר קטן אני אחד שאוהב לשחק באיכות גבוהה ומן הסתם עם אני מביא מחשב חדש אז אני ינצל אותו עד הסוף אז עם דרושים קירורים נוספים או משהו בסגנון אשמח שתציעו לי ויש לי מסך LED SAMSUNG BX FULLHD תודה מראש אבי

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by orisaban,

אהלן חברה אני חושב על מחשב חדש ואני צריך את העזרה שלכם . מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימניג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו ושיש כיום . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט שבניתי. הוא ישמש בעיקר לגיימיניג כבד על טלויזיית 3D ( גם עבור סרטי בלו-ריי). הייתי רוצה לדעת גם איזה חנות הייתם ממליצים בסביבת נתניה \ השרון. הלכתי על לוח אם המומלץ של ASRock גם בגלל שהבנתי שלאחרונה Gigabyte לא כל-כך אמינים (בעיות עם הקבלים הנפוחים), אך איני בטוח לגבי הלוח הזה. מפרט על-ידי RSM : Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪988 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset, יחידות 1 ₪692 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2917 G.Skill RipJaws…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. ההתלבטות היא האם לקנות את ה del ln5110 עם 3 שנים אחריות ב 3400 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17755 או את הלנובו שמחינת עיצוב ומקלדת אהבתי אותו יותר ב 2890 (הוספה של 190 שקל ל 4 ג'יגה) עם שנה אחריות http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17997 לי יש העדפה ללנובו והבדל המחירים שלהם הוא הדיוק ההפרש של שנתיים אחריות השאלה שלי איזה מחשב יתן תמורה טובה יותר כמחשב שולחני לרוב? והאםהוספה של 500 שקל שווה לסופסת של שנתיים אחריות כמה זה קריטי?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וקצת עריכה גרפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות(מספיק מעבד עם ליבה גרפיתINTEL HD 530 ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן HDD מסך 5. עד כמה חשוב …

20. Started by geniaXP,

מחשב נייד asus X501A כשהוא לא מחובר לחשמל הביצועים הגרפיים פשוט על הפנים. גוגל מפות איטי ואפילו גלילה בפייסבוק איטית. אני שם אותו על high performance אבל זה לא עוזר. רק החיבור לחשמל. יש איזה הגדרה שאפשר לשנות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ronmar,

שלום. אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד העומד בדרישות הבאות- * מטרות המחשב? תכנות, אינטרנט עבודה משרדית * גודל המסך? עדיפות למאט (אם אני לא טועה יותר טוב מבחנית תאורה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD, לפחות 128GB, עדיף יותר אם נכנס במחיר. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אני מביא את המחשב מארה"ב אז אני מניח שאני אוכל להביא מחשב יותר ט…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום ! קודם כל, אגיד תודה רבה לחברי הפורום, אני מתייעץ פה אחת לכמה חודשים ותמיד מקבל מענה שעוזר לכוון אותי. אני מחפש לפטופ חזק, ובגדול יודע מה אני רוצה אבל יש לי כמה שאלות. שימושיו יהיו בעיקר עיצוב גרפי (לא נכנס לתחום ה3D), וכמובן אינטרנט, מעט תכנות, סרטים וכל מה שיוצא מכך. מה שאני בטוח רוצה זה I7, מעל 8 ג'יגה ראם, SSD - (כנראה עדיף לקנות בנפרד ולהתקין במקום הצורב). גודל המסך - 14/15.6 לא פחות ולא יותר מזה.לא חובה מערכת הפעלה - אני אתקין win10. תקציב: 4200+- כולל SSD מובנה או נפרד. אשמח לקבל המלצה למחשב שיענה על הדרישות, ובפרט מה שנשאר פתוח זה: 1. יש לי העדפה די גדולה ל-DELL, האם היא לא מוצדקת? מה רמתם של לנובו/אסוס/טושיבה? 2. כרטיס מסך - האם נדרש אחד כזה בהנחה שהמחשב לא …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום, הלפטופ הישן שלי ThinkPad T42 נדפק (מראה רק מסך שחור ובפוסט משמיע צליל ארוך ואחריו שנים קצרים) שלחתי אותו לבדיקה במעבדות לנובו בארץ והתשובה שקיבלתי היא שנדפק הכרטיס מסך וצריך להחליף את כל לוח האם מכיוון שהכרטיס מסך מובנה בלוח האם. הם דורשים 4000 ש"ח על התיקון וברור שבמחיר הזה לא שווה לתקן. בכל מקרה שוטטתי קצת ב Ebay ומצאתי אנשים שמוכרים רק לוח אם ל T42 במחיר יחסית זול של 80$ בערך, במחיר כזה לא איכפת לי לקחת את הסיכון ולנסות לתקן את הלפטופ בעצמי ומקסימום הלך הלפטופ. הבעיה היא שכרגע לא מצאתי אף אחד שמוכן לשלוח לארץ מישהו מכיר חנות בארץ או בחו"ל בה ניתן לרכוש לוח אם למחשב במחיר סביר (עם עדיפות לארץ)? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי , אני צריך עזרה במפרט למחשב שישמש לתוכנות גרפיות (Illustrator, photoshop, freehand), ולפעמים גם לתוכנות תלת מימד (SOLID WORKS). עיקר השימוש במחשב יהיה בתוכנות ה-2D שהזכרתי ! המחשב לא ישמש לשום דבר אחר חוץ מזה. תקציב של 3500 ש"ח בערך. תודה, רואי

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום, ככה זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: אינטל פנטיום 4 3000 מגה הרץ (לא תומך 64 ביט) לוח אם: MSI PT880 Neo-SR (לא תומך בחיבור של כרטיסי מסך pci-express ולא תומך ב ddr2) זיכרון: 1GB RAM DDR (זה 2 סטוקים כל אחד של 512 מגה ראם הלוח אם יש לו 4 סלוטים) כרטיס מסך: GeForce 5200 FX 128 mb נפח הארד דיסק: 80 גיגה ככה מה כדאי לי לשדרג במחשב הזה?! קודם כל חשבתי על קניית הארד דיסק חדש של עוד 200 גיגה ככה שזה בעצם יוצא 500 שקל אני מוכן להשקיע משהו כמו בסביבות ה 2000 שקל ! (לא כולל ההארד דיסק שאני יקנה ב 500 שקל!) אז מה הכי כדאי לשדרג בעצם חשבתי גם על כרטיס מסך חדש (אני משחק משחקים.. לא איזה גיימר מטורף אבל משחק) אבל אם אני ירצה כרטיס מסך חדש אני אצטרך לקנות לוח אם חדש כדי שיתמוך ב pci-…

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.