ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
בית ספר מעוניין לקנות מחשבים נייחים חדשים. מה אתם אומרים על המפרט הבא? צריך לכלול ציוד היקפי מסך וסט מקלדת ועכבר(לבנתיים לא כולל רמקולים). מחיר כמה שיותר נמוך - עם סיפוק לכמה שיותר שנים קדימה. (עד כמה שניתן) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪540 קירור למעבד: 1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪28 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-S2PH כמות: 1 - מחיר: ₪280 מארז: באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪335 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪180 קשיח למחשב שולחני: WD 500…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך המלצה מקצועית למחשב נייד רציני שגם יתמודד עם תוכנות גרפיות כבדות - אוטוכד , פוטושופ , 3D מקס ושות וגם יהיה מחשב איכותי כמחשב אישי - סרטים , מוזיקה , אינטרנט , כל מה שצריך ... בכלל איזה חברה היום מומצלת לקנות ואיזה לא ? חשוב לי גם חי סוללה ומשקל שלא יהיה מוגזם , גודל מסך גם לא החלטתי מה עדיין אידיאלי אשמח לעזרה , תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:עדיפות לKSP אבל אם יש חנות אחרת אמינה ושירות טוב באזור השרון מקובל מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ מתי מתוכננת הרכישה:בשבוע הקרוב תקציב:3 אלף יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 שקל יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר עדיף חברת המחשב הניד המועדפת:אין מערכת הפעלה מועדפת:WIN7 אבל אפשר להסתדר עם 8 גודל כונן קשיח מועדף:500+ משקל הנייד המועדף:כמה שיותר קל גודל הצג:15-16 זמן סוללה רצוי:כמה שיותר צבע המחשב הרצוי:לבן אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה אפשר לראות סרטים HD חלק ועם יציאה HDMI לטלויזיה (אופיס מלא זה+) מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים\אופיס\לימודים) אני …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P-4C800-E(875P)SATA,GBL זכרונות? DDR 400 Price Units Total MB Kingmax BGA 570 2 כרטיסים כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total - כרטיס מסך נוסף למחשב הישן RADEON 9200 VIVO, DVI 128MB כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9600XT TV,DVI 256MB דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG X16 (box) ציוד רשתות? Price Units Total - קישור בין שני מחשבים ביתיים - למחשב הישן אין כרטיס רשת Cable RJ45 5m non cross Zonet 10/100/1000 Gigabit מארזים? Price Units Total ATX MIDI 4…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רוצה לבנות מחשב אחד שאיתו אוכל לעשות הכל ובמקביל. לשחק בהגדרות גבוהות במסך אחד ובשני להפעיל סרט באיכות גבוהה תוך הפעלה של מערכת סאונד איכותית. איך הייתם בונים מחשב כזה? האתגרים שאני רואה הם 1. הרצת תוכן ברמה גבוהה. 2. ריבוי משימות במקביל. עם משמעות לגבי יכולות עיבוד וקישוריות. 3. התייחסות ספציפית לסאונד.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב הכי חזק שאפשר בסכום של עד 7500 ש"ח (כולל מסך, ווינדוס 7, עכבר ומקלדת). המחשב מיועד בעיקר לצורכי תכנות ברמה גבוהה ויומיומית. בנוסף, המחשב מיועד למשחקי מחשב ברמה בינונית ולצפייה בסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אני רוצה את הכי טוב שניתן במחיר הזה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ברמה גבוהה, משחקי מחשב ברמה בינונית וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010 בעיקר ותוכנות נלוות לצור…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי קריאה בפורום, כבר הייתי סגור ומוכן להמליץ לו על Dell Latitude E5430 L065430105E, או אח שלו החלש יותר Dell Vostro 3460. אבל הוא לא עדכן אותי שגודל מסך חייב להיות מינימום 15", ואני לא מצליח למצוא המלצה למחשב כזה כי לרוב מעדיפים מסכים קטנים! אז בעיקרון, הוא מחפש מחשב שלא יקרטע לו, שיוכל להריץ סרטי HD, אופיס, גלישה באינטרנט, מחברה מוכרת ואחריות 3 שנים+, צורב DVD, וכמובן מסך 15" ומעלה...השימוש העיקרי יהיה רק באולמות ובספרייה, כשבבית יש כבר מחשב נייח מתאים. תודה רבה התקציב הוא עד 4500 ש"ח, אבל ממש לא מחייב. אם יש בפחות, אז מה טוב! באופן אישי הייתי מקדיש לזה מקסימום עד 3500-4000 ש"ח במידה ואפשר בהתאם לדרישות...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש לי dell inspiron 1545 ואני ממש מרוצה - מבחינת ביצועים ושימוש יומימי אבל הוא קצת גדול - אז החלטתי לקנות dell-vostro-1014-t66. אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות ספציפיות (אם אפשר בשוואה לinspiron זה יהיה מצוין) השימוש הוא בעיקרון לסטודנט למדעי המחשב. בעיקר אינטרנט. אני לא משחק.. רואה סרטים פה שמה.. 1. זמן סוללה - ארוך\קצר 2. התחממות (חשוב!) - הבנתי שיש לפטופים שלאחר שימוש מתחממים ואי אפשר להניח אותם על הרגליים 3. פד לעכבר - תחושה כללית 4. מהסתכלות בפורום הבנתי שהרמקול שלו חלש. כמה חלש הוא? בvostro 1320 שמעתי שהוא חלש. כי בinspiron והסטדיו הוא מצוין לטעמי 5. מסך - רשום שהוא מבריק - ראיתי שרשמו בפורום שהוא מאט? האם מפרט קבוע? או שזה משתנתה 6. באתר של notebookclub רש…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם אני אמנית שמתכננת עבודה בזמן אמת שאצה בפייתון ומעבדת וידאו המגיע ממצלמה ומוציאה את התוצאה אל המסך. צואר הבקבוק הוא במעבד, התוכנה רצה בריבוי נימים ואני מעוניינת במחשב עם Core i7 4930K בנוסף אני רוצה כרטיס מסך טוב (יתכן שהמחשב ישמש לעריכה בעתיד), זכרון 16 גיגה ב 2 סלוטים, SSD קטן למערכת ההפעלה (Ubento( דיסק של 1T המחשב צריך לעבור מהסטודיו למספר חללים בשנה הקרובה, והייתי רוצה מחשב קל לשינוע וכמה שיותר קטן. תודה רבה לכם, מירי
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אז לאחר בדיקה מעמיקה ירדתי מלנובו Y700 עקב שיש איתו הרבה בעיות קראתי המתמודדים הסופיים שלי הם אלה מה הכי מומלץ מבניהם ומה ההבדלים בסדרות ישמח ליתרונות וחסרונות אסוס דגמים : GL552,UX501,N552 כולם מגיעים באותו מפרט מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המחשב של אמא שלי כבר בן 6 ומתחיל להראות את זקנתו. אני מחפש לה מחשב פשוט שיחליף את הנוכחי. -מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס. -גודל המסך? 15.6 אין חשיבות מט או מבריק. -רזולוציית מסך? לא משנה, מניח שfhd עדיף. -דרישות מיוחדות? Numpad -משקל רצוי? לא קריטי -זמן סוללה? לא קריטי, חשמל זמין כל היום. -יציאות מיוחדות? Hdmi -בלוטות'? אין צורך -גודל וסוג כונן קשיח? לפחות 500 גיגה. -כונן אופטי? לא חובה -נדרשת תמיכה בתחנת עגינה? לא -נדרשת אחריות בינלאומית? לא -מערכת הפעלה? כן, לא חשוב איזה כל עוד השדרוג חינם ל10 תקף. - העדפה לחברה כלשהי? לא דרישות מועטות, התקציב הוא עד 3000. תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט: . מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4, GTA V, RUST -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המחשב של אסוס מדגם tp500la-dn042h ויכול להמליץ? זה הדגם עם המסך המתהפך לו בלט. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
CPU AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 939.95 ¤ Motherboard ABIT NF7 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) 608.84 ¤ Memory DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory 399.88 ¤ Cooler CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz 37.58 ¤ Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 619.9 ¤ Video Card Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail Video Card 1699.83 ¤ Case Magnetix Super Midi Tower 300W USB Front Case w/Transparent X-Window 235.91 ¤ סה"כ 4541 בקשר לזכרון אני בכלל לא סגור עליו ביגלל ששמעתי בזמן האחרון הרבה תגובות שהמחיר הזול בא לידי ביטוי. אז אם…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים השגתי זיכרון 512mb 1066 של קינגסטון, הכל מבוסס על קומבינות אז יצאתי במחיר מציאה של 1100 ש"ח על הזיכרון הזה עכשיו שאר המפרט: INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache EPOX EP-4T4A+ INTEL 850E+ICH4 533 RDRAM WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 יש לי כבר צורב, cdrom, וזהו... מה דעתכם? חסר רק מארז וספק, מקווה שתציעו לי משהו טוב בתקציב 700 ש"ח מקסימום רב תודות מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הבא, בתקציב של בערך 2000 (כולל מסך) לתכנות, אופיס וגלישה סתם. המפרט בא מהאתר של KSP, וזה עוד דבר שרציתי לשאול עליו: החנות בסדר? אין עם התמיכה והשירות בעיות מיוחדות? והמפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 2500+ (S-754) 390 1 390 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK Price Units Total K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 420 1 420 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256Mb 400MHz Samsung 150 1 150 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB 7200 2MB WD800BB 325 1 325 מארזים? Price Units Total 4JA-213 ATX MIDI 350W Blue and Silver 165 1 165 מסכים? SAMSUNG Price Units Total 17'' 793 DF FLAT 710 1 710 Tot…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבחירת מחשב, הצרכים העיקריים הם עבודה בשפות תכנות, תוכנות כמו eclipse וכו' מידיי פעם קצת פוטושופ מה שחשוב לי בעיקר זה הרבה זיכרון (8 ג'יגה) ורצוי גם מעבד חזק כרטיס מסך הרבה פחות קריטי וגודל מסך 15.6 התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח כרגע מצאתי 2 דגמים שנראים לי : Asus R510CC-XX667H Dell Inspiron 3537 ההבדל המשמעותי שראיתי ביניהם זה הסוללה (4 תאים לאסוס, 6 לדל) אשמח לשמוע המלצות לכאן או לכאן, גם לדגמים דומים אחרים... תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ב 4000 ש"ח מקסימום זה מה שהצלחתי להרכיב (ללא ציוד הקיפי) מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX זיכרון : TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1900GT 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL לוח אם : ASROCK 775i945GZ ספק כוח : COOLERMASTER REAL POWER 450W : RS-450-ACLX מארז : RAIDMAX SAGITA w/o PSU סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4083 נ.ב לא צריך כונני דיסקים או צורב יש כבר רק מהדברים שהאתי פה צריך מה אתם אומרים?
-
- 32 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב נייד ישן של HP פתאום אין אור במסך, המסך מציג את התמונה אך היא חשוכה וכמעט לא רואים מה אפשר לעשות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1 תקציב 7k חריגה 1000 אם יהיה שווה משמעותית 2 שימוש לגיימינג 3 כולל מסך 4 ללא רכיבים נוספים 5 לא חשוב הרעש כל עוד זה לא ישמע כמו מטוס ממריא 6 תגידו לי אתם אם כדאי לעשות overclock 7 אין צורך בווינדוס או אופיס 8 אין העדפה לחנות 9 קנית המחשב - החודש 10 - 11 חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב אבל לא ברמה שתשפיע משמעותית על הביצועים 12. הערות נוספות: הבנתי שבקרוב יצא דור חדש של כרטיסי מסך? במידה וכדאי לי לחכות שהמחירים ירדו, כמה זמן זה צפוי לקחת וכמה משמעותי זה יהיה במחיר? מצאתי את המחשב הזה באחד האשכולות https://www.tms.co.il/21690 נראה טוב ואם אני מחליף מארז יוצא זול השאלה זה אם הוא יספיק ל…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה אחלה אבל לא על חשבון דברים חשובים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? איור דיגטלי על קבצים גדולים, פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, עבר זמן מה מאז שעזרתי ונעזרתי במסגרת הפורום המצוין הזה, וכעת הגיע הזמן להיעזר שוב במסגרת קניית מחשב חדש(למרות שה-core 2 duo חי ובועט כבר 8 שנים! ) אז לעניינו, נמלא את הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג קלות, במידה וזה ישדרג את המפרט משמעותית(חריגה של עד 400 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תוכנות אופיס וסרטי FULL HDב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לדוגמא - אין, אני כבר מזמן לא בסצינה, ואתחיל להכנס לעניינים רק אחרי שהמחש…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני לפני קנייה של מחשב נייד ב5K, המליצו לי על הדגם הזה של לנובו: http://ksp.co.il/?uin=22983 רק רציתי לדעת אם לפי דעתכם המחשב באמת כדאי ואם יש לו בעיות כלשהן שאני צריל לדעת, תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , התקציב למחשב ירד ( פתחתי נושא לעזרה במפרט לפני כשבועיים) הפעם אני רוצה לרכוש אותו כבר בימים הקרובים ( אחרי שאקבל את עזרתכם כמובן אז ככה , העתקתי את הסעיפים השונים המופיעים אצלכם שיהיה לנו יותר נח , בנוסף ארצה שהמעבד יהיה 4 ליבות , ההארד דיסק יהיה טרה ובנוגע לכרטיס מסך קיבלתי המלצות חמות על GTX 460 או משהו כזה .. כמובן שאשמח לשמוע את דעתכם. אגב שאלה קטנה, הבנתי שיש מעבדים חדשים או משהו שיוצאים לשוק עכשיו , האם לחכות יגרום לי לזכור במחיר טוב יותר למערכת שאני רוצה לקנות? למרות שאני דיי חייב לרכוש עכשיו 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, קיבלתי מעבד I7 2600K ואני מעוניין לבנות מסביבו את המערכת הראשית שלי. צריך: מארז + ספק לפי התיאור הזה: בנוסף זקוק ללוח וזכרונות. (המעבד עצמו, כרטיס מסך, סטורג' וציוד היקפי כבר נמצאים אצלי \ ישלפו מהמחשב הנוכחי) או בקיצור, זקוק להצעות ל: מארז+ספק לוח+זכרונות (6 או 8 ג'יגה, מה שנכנס בתקציב מחברה איכותית\מוכרת) למערכת מבוססת 2600K בסה"כ עד 3500 ש"ח, ניתן לחרוג עד 4500 אם יש סיבה טובה. שקט חשוב מאד - 8-9 שימושים - power user כללי, כולל גיימינג המחשב משמש כמחשב מרכזי בדירה שלי הוא גם HTPC וגם מחשב רגיל לשימושים שוטפים. (מחובר לטלויזית LCD 32" ולמסך 20" רחב רגיל) אני לא נכנס לפרטים לגבי השימושים שוטפים ורזולוציות מהסיבה הפשוטה שכרטיס המסך כבר קיים והמעבד כבר קיים - אני ז…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-