ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותוכן HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).legague of legends/overwatch ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.legague of legends/overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 רזולוציה לפטופט 17.3 אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=841492 זה המעבד: http://ark.intel.com/products/55626/Intel-Pentium-Processor-B940-2M-Cache-2_00-GHz המחשב משמש אותי לגלישה וצפייה בסדרות/סרטים, אני רוצה לשפר את חווית השימוש איתו. חשבתי על סטיק 4GB (יש מקום רק לסטיק אחד :/) ולקנות כונן ssd של 128 מה דעתכם? המעבד שלו חלש? ולא שווה לשדרג מחשב כזה? אלו לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-4GB-PC3-10600-DDR3-1333MHz-204pin-CL9-Sodimm-Laptop-Memory-Ram-/361347436390?hash=item5421fc4f66:g:qjoAAOSwPcVVk65N http://www.ebay.com/itm/SanDisk-120GB-SSD-Plus-520MB-s-Solid-State-Dr…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב קומודור 64K + הטייפ המקורי של קומדור + ג'וייסטיק ענק וחזק מאוד. המחשב בתוך האריזה המקורית מאז שקניתי אותו בשנות השמונים,הכל נבדק ותקין לחלוטין. כמה שווים שלושתם יחד ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבר משפחה צריך לפטופ חדש לצרכים שפוטים מעוד בעיקר גלישה ולהקרין סרטים על הטלויזיה * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, ודברים קלים בסגנון הזה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכב…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד לצורך עריכת וידאו בתוכנת ADOBE PREMIER ועיצוב גרפי בתוכנת ADOBE PHOTOSHOP. יש צורך שלמחשב תהיה כניסת FIREWIRE לחיבור מצלמות. בנוסף, אני צריכה שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. יש לי כ4,200 ש"ח להעמיד לנושא, אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי אני צריך מפרט למשחקים 3000 גג 3500 ש"ח ... אבל עם אפשר 3000 ש"ח אני לא צריך את הדברים הבאים כי יש לי כבר.. רמקולים, כרטיס קול, HDD, מסך lcd 19, מקלדת + עכבר... ועם אפשר שיהיה כרטיס מסך מבית Nvidia ומעבד מבית Intel זהו לבינתיים תציעו הצעות !
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P-4C800-E(875P)SATA,GBL זכרונות? DDR 400 Price Units Total MB Kingmax BGA 570 2 כרטיסים כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total - כרטיס מסך נוסף למחשב הישן RADEON 9200 VIVO, DVI 128MB כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9600XT TV,DVI 256MB דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG X16 (box) ציוד רשתות? Price Units Total - קישור בין שני מחשבים ביתיים - למחשב הישן אין כרטיס רשת Cable RJ45 5m non cross Zonet 10/100/1000 Gigabit מארזים? Price Units Total ATX MIDI 4…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בניתי את המפרט הזה למטרת גיימינג לעצמי, אבקש חוות דעת ועצות לשיפור. אני בעיקר לא בטוח לגבי המארז עם הספק.... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪949 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪142 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪285 מארז: Ippon Falcon ATX + FSP HYPER 600W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 זיכרון: DDR4 8G 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Black כמות: 1 - מחיר: ₪182 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte R9 390 8GB GV-R939WF2…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לקנות מחשב נייד: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס בלבד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מט. * רזולוציית המסך? 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שפחות - עדיף. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750-טרה. * כונן אופטי? עדיף. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא. הוא היה היום בKSP והציעו לו את ה Toshiba Satellite C50-B-14F במחיר 239…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינצ' ולא חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר, 5 שעות פחות או יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI נדרש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מלא, 256GB יספיק * כונן אופטי? אין הכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ניסיון טוב עם טושיבה, פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מקלדת מלאה תהיה יתרון. המון תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד לצורך עבודה משרדית (הרבה טאבים פתוחים) ולימודים (לימודי משפטים אין צורך בתוכנות מיוחדות). המחשב הולך להתנייד איתי הרבה ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה קל ולכן אני מכוון למסך 14” לא אכפת לי יותר כל עוד זה לא מעלה משמעותית את המשקל אבל לא פחות. חשוב לי שאיכות החומרים והחומרה יהיו הטובים ביותר במסגרת התקציב על מנת שישרת אותי כמה שיותר שנים קדימה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ₪ , ייתכן שאוכל לרכוש באילת אז אפשר להביא הצעה נוספת לפי מחיר אילת במסגרת התקציב. מעדיף לא לחרוג, אבל במידה וזה ממש משמעותי אז חריגה לכיוון ה-5000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבו…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
* מטרות המחשב? מחשב שמיועד לעבודה על תוכנות גרפיות (פוטושופ,אילוסטריטור ופלאש) ועריכת וידאו (פרימייר ואפטר) * גודל המסך? רצוי בין 15 ל 17 * משקל רצוי? מחשב שאמור להיסחב איתי לעבודה בעיקר כך שעדיף משקל סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי פיירוויר(לא הכרחי) * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500 עדיף יותר * צורב DVD?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין. תקציב בין 4000 ל6000 אני מקווה שיש חיה כזאת.(אפשר לחרוג כמה מאות מעלה)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4250-4550 ש"ח (אני כותב את שני המחירים אלו כי זה תלוי בכמה כסף אני אקבל מהעבודה של אבא שלי התקציב הראשונים היה 3500 ש"ח) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני אצליח לאתגר גם את שועלי הפורום הוותיקים בדרישות מיוחדות למחשב נייד. בנוסף התקציב הוא סדר גודל, חריגה של אלפיות בודדות לפה ולשם הן לגיטימיות. 1. המחשב יכול להירכש בארץ, או במזרח. 2. אני צריך שהיו בו מקום לשני כוננים קשיחים - יכול לבוא על חשבון כונן אופטי. 3. זמן סוללה של לפחות 3 שעות. 4. אם יש אפשרות לקנות בלי כוננים קשיחים, מה טוב, אני מתכוון לשים בו כוננים משלי. 5. שיהיה לו ממשק ExpressCard 54. 6. תמיכה בSATA III. 7. בנוגע למשקל, עדיף פחות מ3.5 קילו, אבל אפשר להתפשר. 8. תמיכה בUSB 3 - אופציונלי. 9. גודל מסך לא רלוונטי ככ, אבל אני מעדיף מסך קטן ככל הניתן. בתודה לכל העוזרים ;D
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת , אני זקוק למפרט בשביל מחשב למשחקים ב5000 שקל מקסימום ! אם יש אפשרות לבנות מפרט טוב בפחות זה אפילו עדיף ... אני לא צריך מסך ורמקולים . אני רוצה כרטיס מסך חזק שיחזיק לי להרבה זמן צורב DVD איכותי כונן DVD (אולי לא צריך DVD אם יש לי כבר צורב DVD ?) והממ ... כל מה שאתם חושבים שיהיה טוב למחשב הזה תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לשדרג כרטיס מסך בקרוב, המטרה היא בעתיד לקנות מסך שתומך 144HZ 1080P או 1440P מה שירגיש יותר פרקטי כדי להריץ משחקים בקצב רענון גבוה. התקציב גמיש בין 1000 ל 2000 ש"ח אך מחפש כמה שיותר bang for buck. המועמדים הטבעיים לפי איך שאני רואה את זה הם gtx 1060 וה- rx 480 ואולי 1070, השאלה אם הוא לא אובר קיל בשביל מה שאני רוצה. לא שולל כרטיסי יד שניה אבל אין הרבה ברמה גבוהה, 980ti יד שניה יכול להיות אופציה אם יהיה כזה. מה אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים זה המפרט..( שהיה טוב מאוד לזמנו יש לציין ) e8400 GB x48 DS4 4GB ram ATI Radeon HD 4870 מה דעתכם, יש מה לעשות? המטרה היא הרצת משחקים חדשים בכבוד וגם בעבודה המשרדית הוא מזייף, (הייתי אומר הכי שאפשר, רק שזה די רחוק מריאליות) תקציב נראה אם יש מה לשדרג.. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - חח רק שתבינו ברור לי שזה לא איזה פתרון קסם, אני שואל רק אם יש טעם לשדרג. (כי כתבתי את זה כאילו זה הולך להיוות הייאנד)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות לפטופ חדש בתקציב של 3000 שקל עם חריגה של 200. מיועד לעבודה עם תוכנות עיצוב גראפי קלות ובינוניות ולחישובים מורכבים: SolidWorks, CAD, Sketchup, MatLab - רוב הזמן לא אעבוד איתן, לא מדובר כאן בשימוש יומיומי בתוכנות האלה. כמובן שיהיה גם שימוש שוטף באינטרנט ובאופיס. חשוב לי שהוא יהיה אמין - לפטופים של DELL ידועים כאמינים יותר ולכן אני יותר בעדם כרגע. לפטופים כמו LENOVO ידועים בשירות לקוחות לא טוב, או שמות כמו ASUS שידועים כמוצלחים הרבה פחות, ולכן אני נרתע מקניה של מותגים שהם לא DELL. אבל מצד שני אני רואה שגם לפטופים אחרים כמו של LENOVO, HP וACER מצליחים וכנראה שווים את הכסף - אשמח לחוות דעת בעניין הזה. חובה: -מסך בגודל 13.3-14 אינץ' -ללא מערכת הפעלה -סולל…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לקבל המלצות לשידרוג או קנייה של מחשב חדש. זה הישן: הוא בן 6 שנים בערך Intel(R) Core(TM) i5-6600 CPU @ 3.30GHz NVIDIA GeForce GTX 970 Gigabyte Technology H170-D3H-CF או לקנות חדש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K אפשר לחרוג בעוד 500 {אפילו 1000 אם ממש שווה} 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות, ומשחקים 3. הא…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה? טוב תגידו מה דעתכם (מחירים מהאתר KSP שאמרו לי שהוא אמין, עם שירות טוב וזול) 8) מה שמודגש זה המחיר!(והערות בתחתית) מעבד - Athlon 64 3000+ (S-939) 830 לוח אם למעבדי AMD - K8N Neo2 Platinum (s939) 840 זכרונות* - 512MB A-DATA /VT 245 זכרונות 2 - 512MB A-DATA /VT 245 כרטיס מסך** - xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 1060 כרטיס קול*** - מובנה בלוח אם כרטיס רשת**** - מובנה בלוח אם FLOPPY - Teac/SONY 1.44 40 כונן DVD - LG X16 150 צורב DVD - NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 black 340 דיסקים קשיחים - 160GB SATA 530 מארזים***** - Thermaltake Sviking VA4000BWS 420 ספק כוח - HEC 475W (True Watts) 360 הרכבה - 190 * - 1, האם כדאי לקנות את ה- A-DATA? 2, האם כדאי …
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לרגל יציאתו החגיגית של המשחק Diablo 3 ואני מתלבט בין Toshiba לHP. על Toshiba כתוב שיש רמקולים מתוצרת Harman/Kardon עם bass משופר. האם זה נכון ועד כמה זה מה שאני באמת חושב שזה? הדגם של HP קורץ לי בעיקר בבגלל הקורא טביעות אצבע שיחסוך לי להקליד ססמאות וכו'. על מה אתם ממליצים?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המחשב של אסוס מדגם tp500la-dn042h ויכול להמליץ? זה הדגם עם המסך המתהפך לו בלט. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תוכלו להגיד לי איזה מחשב יותר משתלם לקחת: 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=761905 2. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=734314 יש לי אפשרות להשיג את המחשב הזה ב-1000 ש"ח תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מעולם לא היה לי מחשב נייד אז אני דיי NOOB בדברים האלה. הניידות פחות חשובה לי ואני קונה אותו בעיקר משיקולי גודל ואפשרות להעביר ממקום למקום פעם בחודש. כל מה שאני כותב למטה מתייחס בהנחה שאני קונה בארץ. * מטרות המחשב? מטרת המחשב להיות תחנת עבודה נייחת למטרות של אופיס\אינטרנט\סרטים תכנות "קל". אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים אבל אני רוצה יתירות, כלומר לא משהו מסכן שבקושי יפתח דף אינטרנט. * גודל המסך: באזור ה15" * משקל רצוי: רב הזמן הוא יהיה במקום ויוצא מהבית \ יוזז פעם בחודש בממוצע אז משקל פחות חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אבל לא חובה * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונ…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים מחשב לאחי, בעקרון הוא רוצה מחשב שיתפקד טוב ושיהיה מהיר. משחק הרבה במשחקים באינטרנט וגם במשחקים חדשים כמו BF4 ושותפיו... אין לנו תקציב מדויק, אני מברר כרגע. לא חייב שהמחשב הזה יריץ את המשחקים האלה על ULTRA והכל. אנחנו חושבים כנראה על יד2.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-