עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מבקשת את עזרת הציבור בחיפושי אחר מחשב חדש. הדרישות: כללי - עבודת מולטימדיה מאסיבית הכוללת עיצוב ותכנות בתוכנות גרפיקה ואנימציה (לעיתים גם עריכת וידאו). צריכה עזרה במפרט מחשב: רכיבים ודאיים: מסך שטוח - "19 זכרון - 256 DDR H.D - 40Gb מארז - לפחות מידי DVD כרטיס רשת עכבר אלחוטי ועט דיגיטלי (WACOM) מקלדת אלחוטית אין צורך ברמקולים רכיבים לא ודאיים: מעבד - AMD או אינטל?!? לוח אם - איזה דגם Gigabye אני צריכה? חשוב: לא רוצה שום דבר OB אני מתכננת לקנות את המחשב תוך כמה ימים. תודה על כל עזרה שתבוא

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by guyafik11,

שלום, אני סטודנט למדעי המחשב וצריך לקנות מחשב חדש ללימודים. בנוסף אני מחפש מחשב שמסוגל להריץ פיפא 16 טוב (המשחק היחיד שאני משחק בו) - חשוב לי שהוא יריץ אותו טוב גם בשנה-שנתיים הקרובות ולכן צריך כרטיס מסך נורמלי אני מתלבט בין שני הלפטופים האלו : http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=30105&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap - קל משקל , סוללה חזקה , כרטיס מסך טוב, מעבד חסכוני אך חלש יותר https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15061 - מעבד חזק, כרטיס מסך טוב, כבד יחסית ויקר האם ההבדל בין ה-GT940 ל-GTX960 משמעותי? שמתי לב שיש גם הבדל בין המעבדים התקציב שלי הוא די מוגבל ( 4500 ש"ח) והלפטופ השני…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Ronthekig12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן בלי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : בעיקר BFBC 2 , Crysis 2 Homefront וכאלה מישחקים כבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000-5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדיות, מעט תוכנות גרפיות (אילוסטרייטור ופוטושופ), פרמייר (1080P ומעט 4K), מושן גרפיקס (אפטר). רמת שימוש מעטה, כתחביב ולא כמקצוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חייב HDD (ובכל מקרה לא יותר מ-2T) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? פשוט וטוב.…

5. Started by asaf_c,

אהלן, רציתי לדעת אם מחשב dell מסדרת XPS 14Z מתאים לסטודנט מבחינת נוחות ושימושיות, ובעיקר איך המקלדת. הדגם הספציפי הוא http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19805 מלבד הלימודים (מדעי המחשב) זה הולך גם לשמש כמחשב לזמני פנאי (כן, אני חי בסרט שיהיו לי כאלה בזמן הלימודים) ויהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה, ויהיה אפשר לצפות בסרטים בצורה חלקה. אני אשמח להמלצות למחשבים נוספים שיענו על הדרישות. ההעדפה שלי היא מסך 14", מקדלת נוחה להקלדה, מעבד i5, דיסק קשיח 7200RPM, לפחות 4GB זיכרון וכרטיס מסך שהוא לא on board. מבחינת מחיר - הגג הוא 4000 ש"ח (תתעלמו רגע מהמחיר של הXPS). בנוסף, האם אתם חושבים שמחשב עם מפרט כזה יחזיק מעמד 3 שנים בכבוד? תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by MisterL,

היי, אשמח להתייעצות. זה המפרט שלי: I7 2600K @ 4.0Ghz | AC Freezer 7 Pro Rev.2 Sapphire Pure Black P67 Hydra - Motherboard G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz 1TB HDD Gigabyte GTX970 G1 Seasonic 620w m12ii Thermaltake Wing RS 100 - מארז מסך 24 - Asus vg248qe משרת אותי נאמנה כבר 5-6 שנים (מלבד הכרטיס מסך והמסך שנקנו בשנה האחרונה). חשבתי לקנות מארז טוב יותר, להוסיף SSD של 250-500GB, עוד 8GB זיכרון (היה לי 16 במקור אך סטיק אחד התקלקל) ולמכור את ה970GTX ולהמתין ל-1080GTX אך אני שואל את עצמי אם לא עדיף להשקיע כבר במחשב חדש? האם יהיה הבדל משמעותי? האם כדאי להמתין למעבדים חדשים וכד'? רוב השימוש…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. כבר תקופה ארוכה אני מתכן על נייד חדש אחרי שהמיני נייד שלי קרס והתפגר השאלה שלי האם כדיל לקנות בבאג לשלם עוד 10-20% יותר ומיבא מיבואם רשמי של אסוס מאשר במקומות אחרים כמו KSP למשל שלרוב מיבא מיבוא מיובן צדדים שלא תמיד מכבדים אחריות שהם כביכול נותנים). בגדול הדגם ששמתי עליו שני עניים גם מקריא פה זה הU35 שמקבל ביקורות לא רעות ביחס למה שהוא נותן, שהדגם בKSP יקר ב100 שקלים וחזק מעט יותר במעבד. הוא מיועד להריץ סרטים, גלישה, ומשחקי מחשב לא הכי כבדים בעולם כמו FM2011...

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ROOSOGUY,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב אך לא לבזבז סתם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים, עריכה בפוטושופ מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. combat arms, counter strike 1.6, GTA IV ואפילו החדש שיצא בקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לקנות מסך חדש אבל אני לא מבין כל…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by davidsh12,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

10. מחפש מחשב נייד לאבא שלי מחשב שישמש אותו להכל חשוב מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר קל...ממש קל כמובן חדש לא יד שניה אחריות של 3 שנים. צריך סוללה ממש ממש טובה ושיהיה בן-ז**ה של מחשב התקציב הוא ממש גבוה עד 20,000 ש"ח תודה לעוזרים!

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אהלן זה המחשב שאני רוצה אין תקציב, רק מחשב שיוכל להריץ הכל מהכל לאורך כמה שנים. רציתי לדעת את דעתכם בבקשה. תודה המפרט: קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Core i7 8700K Coffee Lake / 1151 Tray 1 ₪1744 קירור למעבד קירור למעבד Noctua NH-D15 1 ₪374 לוח אם Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3 1 ₪777 מארז Fractal Design Define R5 Black + Corsair CS550M 80+ Gold Modular - מבצע קיץ 1 ₪800 זיכרון DDR 4 32G (16GX2) 3200 C…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by n0stredamus,

מאוד מצאה חן בעיני המערכת הקטנה בסגנון השאטל שהתפרסמו כמה תמונות שלה בימים האחרונים ... הייתי רוצה לדעת איך נקרא הלוח ... ז"א איזה תקן ... כמו נגיד atx , micro atx ...וכ"ו ... הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לרכוש את השלד של הנ"ל ... ז"א מארז , לוח מתאים וכ"ו ... האם יש רק של שאטל ? איזה חריצי הרחבה יש ? אם יש ... אם יש אופציות שונות , מאוד חשובה לי האופציה של משהו כמו חריץ אחד pci, ואחד agp ... יותר חשוב pci ... ושאלה אחרונה ... יש כאלה גם של אינטל וגם של איי אמ די ... ? בתודה ... טל.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by memem2,

שלום. תכננתי לקנות נייח בקרוב, אבל לא מזמן הנייד שלי הפסיק לעבוד. הסיבה היחידה שאני צריכה נייד היא לצפיה על מסך הטלויזיה, אם אני אקנה נייח הוא ימוקם באותו חדר כמו הטלויזיה אבל במרחק כמה מטרים וכנראה שאי אפשר יהיה לחבר כבל בינו לבין הטלויזיה. האם יש אפשרות להשתמש בחיבור אלחוטי לצפיה על מסך הטלויזיה האם זה מומלץ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הרזולוציה הטבעית היא 1680X1050 אך בעתיד מתוכנן 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by tompkins20,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500, רק במידה והשדרוג הוא משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, BF4, Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ', 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השאיפה היא לגבוהות כמובן 3. האם יש צורך בצ…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. ערב טוב לכולם, אני מבקשת את עזרתכם בקניית מחשב נייד לצורכי עבודה, אחרי אין ספור חנויות מחשבים ונציגים להוטים מדי שמפזרים שמות באוויר אני פונה אליכם, חברי הפורום המלומדים. הדרישות שלי ממחשב זה, הסכום הוא עד 3,500: מעבד: Core i5, אני עובדת עם תוכנות לעיבוד תמונה (קל להגיד פוטושופ, אך הן אינן כאלו, הן חזקות יותר, ודורשות הרבה זיכרון וכוח מהמחשב) זיכרון: מעל 4G מסך: גודלו מעל "15.6, ומסוג LED, כפי שהבנתי עד עתה, זהו מסך שחוסך בחשמל כמו גם הרזולוציה שלו היא ממש טובה(עדיפות למסך HD). משקל: בין 2.5-3, כאשר יש לזכור שאני מסתובבת עם המחשב עלי ולכן רצוי שיהיה במשקל נמוך. בטריה: העדפה ל6 שעות (למרות שגם 3 זה בסדר, במיוחד אם אפשר לצרף עוד אחת). הסתכלתי עד היום על מספר חברות, ועל דגמי…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by adry,

שלום לחברי הפורום. אני עורך וידיאו וצלם במקצועי ואני זקוק למחשב נייד לעבודה על תוכנות עריכה ו photo shop לאחר שרכשתי מחשב נייד של חברת DELL ומסיבות כאלה ואחרות נאלצתי להחזירו כיוון שהוא לא התאים לצרכי החלטתי ללכת ע"פ המלצה של חברת תוכנת העריכה AVID ולקנות מחשב - מערכת הנתמכת בוודאות על ידה. לאחר שיקולים של עלות / תועלת החלטתי ללכת על ה LENOVO T61P. המפרט: מעבד Core 2 T9300 2.50 GHz מהירות זיכרון 2048MB (1x2048MB) נפח 667Mhz מהירות זיכרון 4GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 160GB גודל דיסק 7200 rpm מהירות דיסק מסך WUXGA TFT סוג 15" גודל 1280x800 רזולוציה כרטיס מסך nVIDIA Quadro FX 570M כרטיס מסך 256MB זיכרון כרטיס מסך מערכת הפעלה Win XP…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כולם SSD הבחירה שלי לבינתים: http://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=c-pclaptop&productid=881607 http://ksp.co.il/?uin=27303 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=895039 מה לדעתכם הכי טוב? האחרון גם כן קצת קורץ, 16 GB, וגם i7, אבל מצד שני רזולוציה נמוכה מאוד (אני מתכוון לחבר למסך של 22 אינץ או 27...) צרכים שלי: מחשב קל, קטן, חזק (מתכנת = הרבה tasks פתוחים, ושלוקחים הרבה RAM), ניידות, שיחזיק 8 שעות, מאט, צפייה ושמע ברמה גבוהה (סרטים, שירים)

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by שלמה ר,

שלום. אשמח לחוות דעת בין 2 מחשבים ניידים 1. לנובו חדש i3 8RAM 2. לנובו משומש בן 6 שנים i7 16 RAM הצורך: הפעלת תוכנה רובוטית למסחר בשוק ההון.

20. Started by OverclockedMyToaster,

ערב טוב לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד לצרכי WORD, אינטרנט וקצת משחקים על הדרך (מדובר סה"כ בWOW, לא משהו כבד.). חשוב גם הזמן סוללה, כי יום לימודים יכול להימתח על פני 10 שעות. אני מעדיף מחשב ללא מערכת הפעלה כי הבנתי שהמחיר מעט נמוך יותר כך, ולי כסטודנט בכל מקרה יש אפשרות לקבל וינדוס ואופיס בחינם מהאוניברסיטה עם רישיון הMSDA. התקציב שלי הוא עד 4,000 גג. יכול לקנות רק מKSP או IVORY . (מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה באחריות של IVORY על הניידים?) שאלה לקינוח - יש לי אפשרות להמתין עם הקניה של הנייד בסמסטר הראשון, כי אין לי ממש מה לעשות בינתיים עם נייד עם כל החדוא והאלגברה. הוא יותר להעביר את הזמן בחלונות ולתירגולים\מעבדות. האם צפויים לצאת ניידים עם מעבד הCORE I7 בחצי שנה הקרו…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. כרטיסי מסך : Sparkle nVIDIA GeForce GTX 460 1024MB DDR5 PCIe X2 SLI מארז thermaltake spedo advance מעבד Intel I7 930 לוח אם: פה אני צריך עזרה אני רוצה רק ASUS , עם ציפסט X58 , אבל הבעיה שהם יצאו לפני חצי שנה שנה , והלוחות לא תומכים Usb 3 ולא Sata 6gb אני לא מוצא דגם P6 כלשהו שתומך בשניהם יש רק את P6X58D Premium אבל הוא יקר ספק כוח : OCZ700GXSSLI 700W הארדיסקים : יש לי כבר 320GB בנוסף אני יקנה WD 2TB 7200 64mb ssd 80gb OCZ Vertex 2 לווינדוס בלבד. זיכרונות פיזיים : מתלבט בין : G.SKILL Trident+ Turbulence II 24GB (6 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600mhz(PC3 12800)- Cas Latency: 7 Timing: 7-8-7-24 לבין Kingston HyperX 24GB (6 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600mhz

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. דבר ראשון אני חושב שהכי חשוב שיהיה מסך טוב היות ומסך לא משדרגים כל שנתיים-שלוש. אני גם מעונין במפרט הניתן לשדרוג בעתיד, כלומר לוח אם טוב עם fsb גבוה כמה שיותר ותמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות (כמובן שאני לא מצפה ללוח הכי חדש ) אבל עם כרטיס מסך עליו נניח כדי להוזיל עלויות היום אבל עם אפשרות שדרוג עוד שנה לכרטיס מסך חזק. כרטיס קול כמובן יהיה on board. מעבד לא הכי חזק כי כרגע גם amd xp 1700 טוב אבל שהלוח יתמוך במעבדים החדשים יותר שקיימים. כונן קשיח - נראה לי שעם המחירים של היום הכי טוב לקנות wd 80 gb 7200 8 mg buffer אבל תקנו אותי אם אני טועה. צורב - אני אקנה משהו סטנדרטי ב 200 שקל. זכרון - היו לי מלא בעיות עם זכרון במפרט האחרון שהרכבתי , מסתבר ש geil 2700 ddr לא תואם …

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by danezeq,

קניתי מחשב ממיטב כספי בסוף שנת 2010 ובמשך כמעט עשור שלם הוא שירת אותי נאמנה. חוץ משדרוג זיכרון, החלפה לכונן SSD והחלפת משחה תרמית לא עשיתי בו שום שינוי. את האמת שכבר 9 שנים אני לא מפסיק להיות מופתע איך הוא ממשיך לעבוד ללא דופי ורבב. הכל חלק ומהיר. באמת שאין תלונות. כבר התחלתי לחשוב שקצב התפתחות המחשבים פשוט הואט. לפני 20 שנה היה צריך לקנות מחשב חדש כל שנתיים. לאחרונה התחלתי לעבוד יותר עם תוכנות של אדובי (פוטושופ, אינדיזיין וכ') ושמתי לב שהעבודה הואטה באופן משמעותי. בעיקר מאז השדרוג מאדובי CC 2018 ל2019. יש לאשתי מחשב נייד שנרכש לפני שנתיים, ניסיתי עליו את התוכנות וגיליתי שהן רצות הרבה יותר מהר. פער אדיר. עכשיו אני שואל את עצמי האם המ…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. המחשב הוא 760 i5 מהראשונים שיצאו .2.80 GHz . זכרון 8G 1333mhz תקנו אותי אם אני טועה אבל כדאי כבר להחליף המחשב. אז מה ששיש לי - כרטיס מסך 1060, מארז טוב של אנטק מידי, ספק כוח קולינג מסטר 500W ושני הארד דיסקים 500+250 גם מלפני 8 שנים. אז מה שמחפש הוא מחשב לגימר בינוני - רוצה לשחק כל משחק ב1080 בלפחות 60FPS חשוב שהמחשב יהיה שקט, לא מתחממם ופתוח לשדרוגים עתידיים, i5 ומעלה. מה מומלץ? ( מעבד, לוח, הארד דיסק מהיר , זכרון ועוד) אני הולך לקנות עוד היום לכן הדחיפות. קונה בKSP

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי , אשמח לקבל את חוות דעתיכם לגבי המפרט הנ"ל: המחשב ישמש יישומי אופיס +אינטרנט וקצת משחקים לילדים קטנים (גיל 8) מעבד INTEL CORE 2 DUO E4300 לוח אם MSI RC410M2-L X300 ATI זיכרון 1GB DDR-2 667 MHZ דיסק קשיח 160GB SATA 1&2 7200 RPM צורב DVD DUAL LAYERX18 כ. מסך X300 OB ATI מסך AOC 197VK 5MS סט אלחוטי למקלדת ועכבר + WIN XP PRO אחרי מה שקראתי פה, אני כבר מתלבט האם העסקה כדאית...למרות שעל פי המחיר אז הי די טובהאבל מה דעתיכם. בנוסף, במידה וארצה לשים מערכת ויסטה פרמיום האם אני צריך לשנות משהו או רק להוסיף זיכרון בלבד ? תודה מראש, כמו כן אשמח להצעה נגדית תחת אותו תקציב... רונן

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים