עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אחרי 3 שנים... הגיע הזמן לשדרג המחשב אני עובד מהבית בעסק קטן שלי והמחשב הישן כבר מרעיש ומלא אבק.. יש לי מסך 19 של LG ואני מרוצה ממנו כמו כן יש לי גם XP השימוש העיקרי במחשב: אינטרנט 60% WORD+גרפיקה ממוחשבת 10% צפיה בסרטים 30% אני מוריד הרבה סרטים ועל כן אזדקק לנפח דיסק גדול וזכרון שיאפשר לי עבודה במקביל ללא האטת המחשב נקודה חשובה לי ביותר... שקט האם יש אפשרות להשתיק את הרעש הבוקע מהמחשב ע"י המארז או המאווררים? דבר נוסף שאזדקק לו זה דיסק חיצוני לגיבוי. מחיר... כמובן שאעדיף מפרט לא יקר ודיל טוב.. אני מקווה שתענו לי עוד היום מאחר ואני רוצה להזמין כבר מחר מחשב. שאלה נוספת.. האם יש דרך להתקין את הדיסק הישן (שבו יש לי את כל החומר) על המחשב החדש? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Intel P.4 3.00GHZ 800MHZ FSB 512KB 1171 nis ASUS P4P800 SE P.4 599 nis SAPPHIRE ATI RADEON 9800PRO 128MB 256BIT CRT+DVI+TVO 1471 nis WD 80GB S-ATA 434 nis RAIDMAX SCORPIO 868 WITHOUT PSU 408 nis HEC 475W HEC-475VTD TUV/CE/CB 369 nis LG DVD 16*48 188 nis NEC ND-2510A DVD WRITER DUAL LAYER 470 nis DDR KINGMAX 512MB PC3200 400MHZ TINY BGA X2 1273 nis TOTAL = 6383 nis המטרה היא מישחקים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by oren12,

למטרת משחקים, ואולי גם לשימוש OC בעתיד.. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤379 צורב DVD: SAMSUNG S183L DVD-RW + X18 Lightscribe + SATA ¤178 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤437 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -SILVER ¤415 ספק כוח: CORSAIR VX Series, 450W CMPSU-450VXEU ¤441 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤109 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEARING 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤47 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי…

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  4. לקחתי את "מערכת מחשב לקולנוע בייתי בתקציב של 5000 ש"ח - ללא מסך" מהמדורים באתר הזה אבל בחנויות שנכנסתי על מנת לקבל הצעת מחיר אף פעם לא היו כל החלקים שבמפרט. האם מישהו מכיר חנות בצפון שיש בה את הכל (ב-KSP אין מארזים כאלה). מה דעתכם על המפרט http://www.msnshops.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10787145

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by cold fire,

שלום לכולם כבר מזמן שלא הייתי פה בפורום(לימודי תואר ראשון שהסתיימו סוף סוף) החלטתי לקנות לעצמי מחשב נייד ואני זקוק לדעתכם, השימושים העיקרים מהמחשב למשחקים(לא הכי כבדים אבל עדיין אני מצפה שיריץ אותם על מדיום), תכנות(בעיקר בvisual studio, mysql ואולי בתכנות virtual machine) חשוב לי שהסוללה תספיק לפחות ל3-4 שעות לפחות וגם שרזלוצית המסך תיהיה יותר גבוהה מ1366x768 קראתי הרבה ביקורות באינטרנט לגבי הניידים לעיל המתחרה הראשון Alienware m14x תיאור המפרט: System Color Stealth Black with Soft Touch Finish Operating System Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Processor Intel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz (2.9GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache) Memory 4GB Dual Channel DDR…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by elior021,

אהלן חברה ושבוע טוב אני צריך את עזרת המומחים יש לחבר שלי 2 מחשבים ניידים אחד של DELL ואחד של GIGABIT במחשב של DELL צריך להחליף מסך במחשב GIGABYITE צריך להחליף מקלדת ולשים הרדיסק חדש ולשים 2 קליפסים כדי לפתוח את המחשב אין לו בעיה לשלם כסף העיקר לתקן את המחשב השאלה שלי היא כמה זה יעלה ואיפה אפשר לתקן את זה ? אני גר באזור ירושלים ואני לא מוצא שום מעבדת ניידים באזור וגם אין לי הצעת מחיר תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, אשמח לעזרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל חריגה. 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית, Autocad. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לצרכי פרנסה ובתקווה שלא יצטרך שידרוגים תוספות בשנים הקרובות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא רלוונטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא, אין צורך. תודה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בין 6-7, מעוניין שהוא יהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן …

8. Started by idDFdd,

המחשב מיועד בעיקר לשימוש בסימולטור FSX וFS2004 עם תוספים כבדים שטוחנים FPS, חשוב לי לקחת מערכת חזקה מאוד שתסחוב את הסימולטור בלי בעיות. בדקתי כמה דברים ולסימולטור מומלץ CL 7 1600, החלטתי להשקיע עוד 200 שח ולקחת את זה בראש שקט.... איך הלוח והקירור לOC? יהיה אפשרי להגיע ל4.7-5? זה מה שאני מתכנן.... החלטתי גם לקחת את המארז הזה כי הוא נורא יפה ונראה מאוורר.... ואיך הכרטיס מבחינת חום? רצוי להוסיף לו קירור חיצוני? היום אני מחזיק GTX260 וכל פעם שהוא מתאמץ המאווררים שלו פועלים על פול עוצמה ולא ניתן לסבול את זה.. אני מפחד שזה מה שיקרה לי אם אקח את הGTX570, שונא את הקירורי סטוק האלה חבל שאין לRSM באנדל של הכרטיס שעבר OC ועם קירור נורמלי... איך המפרט סהכ, יש משהו שאפשר להמליץ לי עלי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 1,500 ש"ח בגודל 14-15.6 אינץ'. התקציב של 1,500 ש"ח אינו כולל את התקציב לשדרוגים הבאים. אני מעוניין לשדרג את הזכרון RAM מ-כמה שהוא מגיע איתו ל-8GB. - הבנתי שעלות השדרוג כ-200 ש"ח. אני מעוניין לשדרג את הדיסק הקשיח ל-SSD של 128GB ואני מניח שהמחיר די מתקזז עם הדיסק המקורי שאיתו מגיע הנייד. האם יש חנויות שעושות שדרוגים כאלה במחשבים חדשים ? האם יש מחשב מומלץ עד לתקציב 1,500 ש"ח. לא ניתן לחרוג מהתקציב. תודה רבה. עריכה: מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). האם חשוב מסך מבריק או מאט ? - לא חשוב. רזולוציית המסך - אין צורך ב-FULL HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין. משקל רצוי - לא חשוב. האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא. האם יש צורך ביציא…

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. היי, נעים מאוד -חדש פה. קיבלתי המלצות חמות ממכם מבת הזוג שאמרה לי שאתם מאוד אדיבים ומקצועיים. אז ברשותכם : אני מעוניין חרכוש מחשב חדש ומתלבט בין השניים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15172 לבין זה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22824. אני מעוניין במחשב חזק, שיישאר מתקדם וחזק ומהיר גם לעוד שלוש שנים לפחות. בגלל זה אני גם מוכן להשקיע כספית בהתאם. הדימושים שלי בו יהיו בעיקר : גלישה באינטרנט,הורדות טורנטים, צפייה ביוטיוב, צפייה בסטונים, שמיעת מוזיקה ועריכת מסמכים בוורד. לא מתכוון להיות גיימר, בשביל זה יש ליps4 . אשמח אם תוכלי להמליץ לי מי מהם עם חומרה טובה יותר. תודה רבה

11. Started by yakir8,

שלום אני צריך מפרט לגימר בסכום של 5360 מקסימום רצוי מחנות של KSP ואם אפשר אז 1G זיכרון תודה

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by Rhx,

אוקיי אז ככה אני צריך מעבד לוח אם וספק חדשים שיהיו טובים הספק שיהיה עד 350-400 שקל והשאר על מעבד ולוח אם,יש לי זכרונות A-DATA 512MB DDR400 וכרטיס מסך Leadtek 6600GT AGP. אני צריך שהלוח אם יתמוך במעבד ובכרטיס מסך כולל הזכרונות אני רוצה שבלוח אם יהיו לפחות 4 סלוטים של זכרונות אני כנראה יעשה OC בעתיד אבל לרוב אני על משחקים כבדים לרוב לכן רק בעתיד אני יעשה OC... תודה! או כן תקציב 2000 ש"ח

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  13. היי, אני זקוק למפרט עבור חבר טוב בתקציב של כ 3.5K כאשר אפשרי למתוח עד 4K. כאמור - המחשב יהיה מחשב ביתי גם למשחקים בין היתר (על גבי מסך LCD בגודל 19" כרגע אבל יכול להיות שישודרג בעתיד הרחוק) וגם לצרכי עבודה על MATLAB ותוכנות CAD למיניהן כאשר מחוברים למחשב 2 מסכים רוב הזמן (19" ו- 15") לא מתוכנן OC, אין צורך במסך או בציוד היקפי כלשהו, אין צורך במערכת הפעלה (סטודנט, מקבל מ MSDN) לגבי שקט - אין דרישה מיוחדת למחשב שקט במיוחד (ביצועים חשובים יותר משקט) אך כמובן שאין רצון לקנות טרקטור. העדפות - אינטל, I5. בנוסף, האם יש טעם להמתין ליציאה של כרטיסי מסך מהדור החדש (הבנתי שממש בימים הקרובים הם יוצאים)? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ¤ 1526 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 538 1 מארזים Mustiff M6099-CA Black 450W Screwless E6099CA ¤ 255 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition WD2500YS ¤ 420 1 כרטיסי מסך Palit 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - ¤ 1299 1 צורבים PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK DVR115DBK ¤ 189 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, ¤ 5 סה"כ 4631 ב T.M.S מפרט שחלקו אני בניתי שווה לקנות? זה יהיה מחשב שקט? והאם צריך כרטיס רשת?

• 13 תגובות
    • 617 צפיות
  15. לכולם שלום, שבק המחשב הנוכחי ואני זקוק לחדש, ללא כל התוספות, קרי מסך, מקלדת עכבר, גם כונני CD יש לי אם זה עוזר. אשמח לעצות למפרט. אני אדריכל וזקוק למחשב שיענה בעיקר על צרכי גרפיקה - אוטוקאד, פוטושופ, 3DMAX ודומיהן. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, עדיף לחסוך אם ניתן, אך אם ישנו רכיב שישדרג משמעותית, אשמח לשמוע. דבר נוסף הוא, האם כדאי לכוון ל ibm\dell או דווקא להרכיב לבד - כלומר לבחור את הרכיבים לבד. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by !!צפעון!!,

שלום לכם חברים. אני מעוניין במפרט חזק, אני מעוניין במחשב למשחקים, ומחשב מהיר! מה יש לכם להציע לי. תודה.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  17. 1. מה התקציב? 4.5 אלף יש מצב לעליה בתקציב 2. מטרות המחשב? גיימר,משחקים כבדים וגלישה באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן,מסך מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן העיצוב חשוב, וגם שיהיה די שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?צריך מערכת הפעלה כי הוא לא יודע לבד להתקין,וצריך הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?אין 9. האם חשוב שקט? עד כמה?צריך שקט אבל לא קריטי מידי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא מתוכנן 11…

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  18. אלה תוכנות הפיתוח העיקריות שאני מתכוון להשתמש בהן. המחשב הישן שלי סוחב אותם בצורה סבירה, אבל אני רוצה יותר מהירות. בגדול GPU נחמד ואפשרות לפיתוח משחקים בגרפיקה כבדה גם אפשרות, למרות שהמיקוד שלי הוא בעיקר למובייל. אני עוד לא מביא מחיר, כי אני רוצה לפניי לדעת מה הם הדברים שיפיעו על בעיקר עבודה שותפת עם תוכנות פיתוח. ביצועים למשחקים ולGPU הם נחמדים, אבל הדבר הכי חשוב לי במחשב זה שהצד של הפיתוח יעבוד הכי חלק. זה אומר שפיתחת תוכנות הפיתוח, קומפלציה, לא להיתקע על הרד דיסק שמתעורר מתרדמת ודברים כאלה יותר חשובים. הווינדוס נתקע ונהיה איטי על הרבה דברים לא ברורים... למשל אתה פותח את אנדרויד סטודיו ופתאום הוא נתקע כי הוא מחליט לעשות משהו בHDD שישן בזמן …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by nitro_6,

ראיתי שעוד כמה אנשים ביקשו את זה, אבל לא מצאתי שם את מקומי בעיקר למשחק BF3 ועוד אחרים מפרט נוכחי: לוח אם: intel dp55wg מעבד:intel core i5 750 @ 2.67GHz זיכרון:kingston 4GB 2x2GB DDR3 1333 מסך: dell 2209wa רזולוציה:1680x1050 ספק כוח:550watt לא יודע איזה חברה כרטיס מסך: ati redeon 5770 1024MB חשבתי להחליף כרטיס מסך, או להוסיף עוד אחד, דעתכם? לקחת כונן SSD, זה כדאי, ועל מה אתם ממליצים? אולי להוסיף זיכרון ואיזשהו קירור למעבד תקציב: 3000 אפשר לחרוג, למטה או למעלה כל עוד זה ייתן תמורה לביצועים. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הגיע הזמן להחליף מחשב ישן מלפני 6 שנים ! דעתכם לגבי המפרט החדש ! המפרט לא כולל כרטיס מסך, כונן קשיח, וצורב מכיוון שנרכשו לפני חצי שנה רכיבים חדשים ! מוזמנים לתקן ולהמליץ על דברים אחרים. המשך יום נעים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם שמעתי מחבר שאתם הכי טובים ברשת ומהטיולים שלי בפורומים אכן נראה כך, אני מעוניין להרכיב מחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא למשחקים כמו farcry2 crysis , בנוסף לצפייה בסרטים (hd),ואני מקווה להשקיע יותר בעריכת ווידאו עם ( adobe premiere) וכל יתר השימושים הרגילים,אינטרנט,עבודה משרדית וכו'. כרגע יש לי מסך mag 22" די פשוט,בהמשך יהיה גם מסך lcd 42" hd 1080p להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 2.6GHz 6Mb BOX קירור למעבד Thermaltake Mini Typhoon Cpu Cooler Value Pack CL-P0343 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS4 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 זכרון 2יח' Kingston 2GB DDR2 800Mhz KVR800D2N5/2G דיסק קשיח Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32Mb B…

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by asaf7501,

יש מחשבים ב 2000 ועד 10000 שקל.. חשבתי לקנות מחשב של ibm יש לי הצעות alltrade רציתי שתציעו לי על מחשב חזק נייד (לא חשוב המחיר) עם מעבד טוב וזכרונות טובים תודה, אסף

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. השימושים הם משחקים כבדים, סרטי HD איך המעבד? אני צריך קירור שיתן לי אפשרות לOC קטן במידה ואני ירצה איך הכרטיס מסך, יש משהו אחר יותר משתלם? מעבד Intel Core 2 Quad Q6700 Tray ¤896 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6700ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L ¤574 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39453 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤297 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1187 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Ant…

• 13 תגובות
    • 762 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים ו - Streaming ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת , ומשחקים בסגנון Witcher \ nier automata \ ומשחקים בסגנון חדשים שיוצאים בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

25. Started by moshikoh,

שלום כנראה השבוע אני קונה את הנייד Acer Aspire 5684WLMi http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=177&scat=332&tcat= לשימוש לימודי גרפיקה (פוטושופ,פלאש וכדומה) וגם משחקים אחרי התלבטויות וסקרים החלטתי כנראה ללכת על הדגם הזה. אם יש מתנגדים או המלצות אחרות לפני קנייה אשמח לשמוע. תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.