עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LiM,

שלום לכולם אני בתהליכי קניית מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעבודת אודיו וגלישה ואולי קצת משחקים ... אבל הבודה העיקרית זה אודיו. הרכבתי לעצמי מפרט בהסתמך על התקציב הדל שיש לי 2800 ש"ח המפרט הוא : לוח אם : - Elitegroup-ECS 5PCI 2SDR 2DDR - S478 - SOUND - LAN - AGP*4 - ATX - I845D מעבד : Pentium 4 2.4Ghz Inc. Fan 533Mhz SOCKET 478 0.13 Micron 512k Cache דיסק קשיח :40G 7200RPM זכרונות :256SDRAM אם יש לכם הצעות לשיפור או כל דבר להעיר על המפרט אני אשמח לשמוע כי אני חייב דעה של אנשים כי אני לא בטוח במפרט וקצת חושש אז בבקשה תעזרו לי תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Lior Azi,

חבר שלי נוסע לחו"ל והוא רוצה למכור את המחשב שלו...המוצרים נמצאים אצלו כבר 3 חודשים זה המפרט... כל החלקים נקנו בארה"ב 1) Asus Board A7V8X 2) Athlon 2200XP+ w/ CoolerMAster HHC-001 http://www.tomshardware.com/cpu/20020916/cooler-15.html 3) Asus GF4 Ti4200 4) WD 120GB 8MB Buffer 5) Unknown Case w/ PS (with window) 6) 512(2x256) MB DDR400 Kingmax 7) Asus DVD Rom (multi-zone) הוא מבקש 4300 ש"ח האם המחיר טוב ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Levyshachar2,

תכננתי לקנות את המחשב הזה בקרוב ורציתי לדעת אם יש הצעות לשיפורים (אני לא מתכנן oc רציני עכשיו, אבל אולי oc קטן) 1 AMD ATHLON XP 2400 + FAN 1,260 ש"ח 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 719 ש"ח 2 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 1,109 ש"ח 1 MAXTOR 80GB 8MB 7200RPM מוצר חדש 780 ש"ח 1 Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 1,995 ש"ח 1 CD ASUS CD X 52 143 ש"ח 1 LG 40X12X40 Retail 343 ש"ח 1 PANOASONIC FLOPPY 1.44 52 ש"ח 1 COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB 355 ש"ח 1 Samsung 753S 867 ש"ח 1 Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler אספקה מיידית 134 ש"ח 1 Creative INSP…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם , התקציב למחשב ירד ( פתחתי נושא לעזרה במפרט לפני כשבועיים) הפעם אני רוצה לרכוש אותו כבר בימים הקרובים ( אחרי שאקבל את עזרתכם כמובן אז ככה , העתקתי את הסעיפים השונים המופיעים אצלכם שיהיה לנו יותר נח , בנוסף ארצה שהמעבד יהיה 4 ליבות , ההארד דיסק יהיה טרה ובנוגע לכרטיס מסך קיבלתי המלצות חמות על GTX 460 או משהו כזה .. כמובן שאשמח לשמוע את דעתכם. אגב שאלה קטנה, הבנתי שיש מעבדים חדשים או משהו שיוצאים לשוק עכשיו , האם לחכות יגרום לי לזכור במחיר טוב יותר למערכת שאני רוצה לקנות? למרות שאני דיי חייב לרכוש עכשיו 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי, קיבלתי מעבד I7 2600K ואני מעוניין לבנות מסביבו את המערכת הראשית שלי. צריך: מארז + ספק לפי התיאור הזה: בנוסף זקוק ללוח וזכרונות. (המעבד עצמו, כרטיס מסך, סטורג' וציוד היקפי כבר נמצאים אצלי \ ישלפו מהמחשב הנוכחי) או בקיצור, זקוק להצעות ל: מארז+ספק לוח+זכרונות (6 או 8 ג'יגה, מה שנכנס בתקציב מחברה איכותית\מוכרת) למערכת מבוססת 2600K בסה"כ עד 3500 ש"ח, ניתן לחרוג עד 4500 אם יש סיבה טובה. שקט חשוב מאד - 8-9 שימושים - power user כללי, כולל גיימינג המחשב משמש כמחשב מרכזי בדירה שלי הוא גם HTPC וגם מחשב רגיל לשימושים שוטפים. (מחובר לטלויזית LCD 32" ולמסך 20" רחב רגיל) אני לא נכנס לפרטים לגבי השימושים שוטפים ורזולוציות מהסיבה הפשוטה שכרטיס המסך כבר קיים והמעבד כבר קיים - אני ז…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by EddieZavlunov,

שלום רב, הנייד הישן שלי הלך לעולמו אחרי 4 שנים. ועכשיו אני מחפש לו יורש: * מטרות המחשב: עבודה משרדית,עריכת וידאו - מחשב עבור משרד שיווק באינטרנט * גודל המסך:15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך: כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק לעובדה של 6 שעות לפחות (עדיפות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות ל-1 T וכמה שיותר SSD * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עדיפות לצבעים אדום ושח…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:עדיפות לKSP אבל אם יש חנות אחרת אמינה ושירות טוב באזור השרון מקובל מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ מתי מתוכננת הרכישה:בשבוע הקרוב תקציב:3 אלף יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 שקל יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר עדיף חברת המחשב הניד המועדפת:אין מערכת הפעלה מועדפת:WIN7 אבל אפשר להסתדר עם 8 גודל כונן קשיח מועדף:500+ משקל הנייד המועדף:כמה שיותר קל גודל הצג:15-16 זמן סוללה רצוי:כמה שיותר צבע המחשב הרצוי:לבן אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה אפשר לראות סרטים HD חלק ועם יציאה HDMI לטלויזיה (אופיס מלא זה+) מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים\אופיס\לימודים) אני …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by shveyal115,

מחשב ביתי עם אפשרות לתוכנות עיצוב ואנימציה כמו פלאש. לא גרפיקה מטורפת אלא טיפה אנימציה למצגות.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום חברים, עבר זמן מה מאז שעזרתי ונעזרתי במסגרת הפורום המצוין הזה, וכעת הגיע הזמן להיעזר שוב במסגרת קניית מחשב חדש(למרות שה-core 2 duo חי ובועט כבר 8 שנים! ) אז לעניינו, נמלא את הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג קלות, במידה וזה ישדרג את המפרט משמעותית(חריגה של עד 400 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תוכנות אופיס וסרטי FULL HDב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לדוגמא - אין, אני כבר מזמן לא בסצינה, ואתחיל להכנס לעניינים רק אחרי שהמחש…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ofirwe,

כרגע יש לי dell inspiron 1545 ואני ממש מרוצה - מבחינת ביצועים ושימוש יומימי אבל הוא קצת גדול - אז החלטתי לקנות dell-vostro-1014-t66. אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות ספציפיות (אם אפשר בשוואה לinspiron זה יהיה מצוין) השימוש הוא בעיקרון לסטודנט למדעי המחשב. בעיקר אינטרנט. אני לא משחק.. רואה סרטים פה שמה.. 1. זמן סוללה - ארוך\קצר 2. התחממות (חשוב!) - הבנתי שיש לפטופים שלאחר שימוש מתחממים ואי אפשר להניח אותם על הרגליים 3. פד לעכבר - תחושה כללית 4. מהסתכלות בפורום הבנתי שהרמקול שלו חלש. כמה חלש הוא? בvostro 1320 שמעתי שהוא חלש. כי בinspiron והסטדיו הוא מצוין לטעמי 5. מסך - רשום שהוא מבריק - ראיתי שרשמו בפורום שהוא מאט? האם מפרט קבוע? או שזה משתנתה 6. באתר של notebookclub רש…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by arnon,

מחשב נייד ישן של HP פתאום אין אור במסך, המסך מציג את התמונה אך היא חשוכה וכמעט לא רואים מה אפשר לעשות תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, קיימת המלצה לנייד, רצוי מסדרת לנובו, בעל יכולות גרפיקה גבוהות שמומלץ למטרות משחקים?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by gtilx,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב הכי חזק שאפשר בסכום של עד 7500 ש"ח (כולל מסך, ווינדוס 7, עכבר ומקלדת). המחשב מיועד בעיקר לצורכי תכנות ברמה גבוהה ויומיומית. בנוסף, המחשב מיועד למשחקי מחשב ברמה בינונית ולצפייה בסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אני רוצה את הכי טוב שניתן במחיר הזה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ברמה גבוהה, משחקי מחשב ברמה בינונית וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010 בעיקר ותוכנות נלוות לצור…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by din264,

שלום אז לאחר בדיקה מעמיקה ירדתי מלנובו Y700 עקב שיש איתו הרבה בעיות קראתי המתמודדים הסופיים שלי הם אלה מה הכי מומלץ מבניהם ומה ההבדלים בסדרות ישמח ליתרונות וחסרונות אסוס דגמים : GL552,UX501,N552 כולם מגיעים באותו מפרט מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Pandagram,

היי חברים. אני מתכוון לרכוש את הלפטופ GL502VS. (בתקציב ועונה על הצרכים) ראיתי שיש לו 3 גירסאות בארץ GL502VS-FY066T GL502VS-FY067T GL502VS-FY070T מה ההבדלים בין הגירסאות? אשמח לתשובה מפורטת כגון: בגירסה X יש כונן קשיח בגודל Y בעוד בגירסה Z זה בגודל W. תשובה שתקיף את כל ההבדלים בין הגירסאות השונות (אני מניח שאין הרבה בסה"כ) ואשמח גם לדעת על איזה מקור מידע השתמשתם - אז גם לינק שעושה זאת יתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by kawaiiJJ,

מפרט שבניתי אפשרויות לשפר בבקשה מעבד: 1159 ₪ - * חדש במלאי * - Quad Core i5 6600K Skylake 3.5Ghz S1151 לוח אם: 549 ₪ - * חדש במלאי * - Gigabyte GA-H170M-D3H S1151 זכרון: 269 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1629 ₪ - * מבצע עם משחק * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5 + MGSV דיסק קשיח: 429 ₪ - WD Caviar Black 1TB 5 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 399 ₪ - * מבצע * - Antec 4000B USB3 + FSP HYPER 500W BUNDLE קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - Zalman Ultra Quiet CNPS80F 83W מחיר סופי: למזומן 4568 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 46…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by haim855,

ארשום תמחשב שברשותי ..מה ניתן לקחת מימנוץץלמחשב החדש..אבקש בנוסף לקרוא תאשכול שלי טובו לענות על השאלות שהשאל כדי להגיע למחשב שלא אתחרט תודה מפרט מחשב שלי כיום: מעבד e8400 לוח אם p35 ds3l 6 גיגה ראם DDR2 800 כרטיס מסך: gtx560ti (אותו השאיר לבנתיים) לא רואה סיבה שלא ! ספק enermax liberty elt 500w (אממ ניתן להשאיר אותו? למיפרט שאפרט בהמשך או לקנות ספק חדש?) ארדיסק די חדש 1 טרה ..932GB Western Digital WDC WD10EARS-00MVWB0 ATA Device (SATA) גם אותו השאיר אין סיבה שלא! עכשיו למיפרט מחשב שאני רוצה לקנות..תנו חוות דעת להשאיר לתקן בחירה.. מעבד שברחתי Intel Core i5-4590 חוות דעת? לוח אם: MSI Z97-G43 LGA1150 (האמת שבחרתי אותו סתם כי הוא ניראה לי לעין..וגם בגלל רוב הת…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה אחלה אבל לא על חשבון דברים חשובים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? איור דיגטלי על קבצים גדולים, פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by harap,

מישהו מכיר את המחשב של אסוס מדגם tp500la-dn042h ויכול להמליץ? זה הדגם עם המסך המתהפך לו בלט. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by koof,

הי כולם, שימושים: מצגות (דרך מקרן), אימיילים מרובים, מסמכים בWORD, אינטרנט. שיחות skype מרובות, כולל ווידאו. חיבור למסך LCD לצורך מצגות וסרטים. המחשב נייד ברמה היומיומית - אבל לא מוכן לוותר על מסך 15 (בעית עיניים - לא נתון לדיון) ראיתי המלצות על lenovo edge 15 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=NVLG-RIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he זה המכשיר היחיד שלא תומך בwifi בתקן N. מה ההשלחות של זה בחיים? אני מבין שזה לא יאפשר סטרימינג של HD - אבל חוץ מזה? תהיה דרך לשדרג את זה בעתיד (במחיר סביר?) ראיתי גם ביקורת שלילית על המסך שלו: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5656 מישהו ראה והתרשם? איפה אפשר לראות את המכשיר? עידכון קל: ראיתי…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by hatul,

אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב עבור משחקים ואינטרנט. לא מדובר על גיימרים רציניים (בסך הכל אחים שלי) אבל צריך שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה נורמלית. התקציב הוא בערך 3000 ₪ אפשר פחות ואם צריך אפשר גם קצת יותר. מסך כבר יש אז התקציב אינו כולל מסך. גם מערכת ההפעלה תירכש בנפרד. מוכר מחשבים שפניתי אליו הציע לי את המפרט הבא (אני יודע שהוא לא מספיק מפורט, אבל זה בינתיים מה שהוא נתן): מארז איכותי עם כניסות USB קידמי לוח INTEL G41 מעבד:E5300\5500 דיסק קשיח:320G זכרון פנימי: 4G צורב DVD LG*22 כרטיס מסך G.F 9400 מחיר: 2000 ₪ זה לא נשמע לי מספיק, אבל זו בכלל נקודת פתיחה טובה לשדרוגים? תודה רבה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by iyehuda,

קניתי 2 מחשבים ניידים משומש/חדש מדגם ASUS 1001PXD ויש להם רק 1G זיכרון , איך אני מוסיף זיכרון ? האם לשלוח למעבדה או שזה מאוד פשוט המחשב תומך עד 2 גיגה , האם יש רק סלוט אחד או שיש שתיים שקלתי לקנות זיכרון 2 גיגה להרכיב במחשב אחד ובמחשב השני להעביר את זיכרון ה 1 גיגה כך שבשני המחשבים יהיה 2 גיגה השאלה האם זה אפשרי

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. פורום יקר שלום רב אני זקוק למחשב בדחיפות ששמיומו העיקרי זה אינטרנט וחשוב לי שיעבוד כמו שצריך שיהיה אמין ושקט אני יודע שלצרכים אלו אין לי צורך להשקיע הון עתק לכן נכנסתי לאתרים של 3 3 החברות הגדולות ולהלן הפרטים : הודה לכם אם מישהו ימליץ על חברה עדיפה מניסיונכם האישי ועל המפרט עצמו אם יש צורך להחליף משהו מהחבילה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6878&CatCode=1איבוריhttp://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&comp=35 KSP http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=893אלקטרה מחשבים תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלומות הייתי רוצה שתגידו מה דעתכם על המפרט הבא(לא מתוכנן OC ומיועד בעיקר למשחקים): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1036 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤654 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1866 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250820AS מחיר: ¤436 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤219 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤791 אחריות: ללא הגבלת ז…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום, אשמח לעזרתכם אני אמנית שמתכננת עבודה בזמן אמת שאצה בפייתון ומעבדת וידאו המגיע ממצלמה ומוציאה את התוצאה אל המסך. צואר הבקבוק הוא במעבד, התוכנה רצה בריבוי נימים ואני מעוניינת במחשב עם Core i7 4930K בנוסף אני רוצה כרטיס מסך טוב (יתכן שהמחשב ישמש לעריכה בעתיד), זכרון 16 גיגה ב 2 סלוטים, SSD קטן למערכת ההפעלה (Ubento( דיסק של 1T המחשב צריך לעבור מהסטודיו למספר חללים בשנה הקרובה, והייתי רוצה מחשב קל לשינוע וכמה שיותר קטן. תודה רבה לכם, מירי

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.