עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AR74590,

שלום, יש לי מחשב חזק אבל לוח אם ומעבד ישנים יחסית המחשב משנת 2010 ויש לי לוח אם p50 usb3 ומעבד i5 760 @2.8 GHz במחשב יש ספק סילבר 650W כרטיס מסך gtx970 windforce 3 שני כוננים קשיחים 850evo ssd 250gb ורגיל של 1Tb בנוסף יש כרטיס רשת של 1gb אשמח ללוח אם ומעבד חדשים עם מארז שקט יחסית (הקולר מאסטר שלי כבר עשה לי קצת חור בראש). מחיר אני מקווה לשמור את זה סביב ה 2000 לא צריך להשתגע בביצועים אם אפשר קצת זול יותר. תודה

2. מה שאני מתכנן לעשות זה לקנות בנתיים מעבד ולוח אם מינימליים ביותר כי אני מחכה לקונרו.... הייתי מחכה עד שיצא הקונרו ואז קונה מחשב, אבל אז אני אקנה פשוט מחשב פחות טוב(כסף אני לא הולך לחסוך עד אז כי אני בזבזן....) אז עכשיו אני קונה את הלוח והמעבד שאני פחות או יותר יסתדר איתם בנתיים לחודשיים-שלוש הקרובים.(זיכרון אני מתכנן להחליף קצת אחרי זה...) המפרט: Sempron 2800 S754 (עם עד עכשיו הסתדרתי עם הפנטיום 4 1500 הנכה שלי, בטוח שאני יסתדר עם זה.....) ASROCK k8nf4g Kingston 1024 DDR 400MHZ Western Digital 160GB SATA II Western Digital Raptor 36GB 10000 RPM הצורב LG השחור שכולם מכירים פה נו.... Enermax Liberty 500W radeon x1800XT 512MB ומארז Sunbeam trasformer.... יש עצו…

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by carnot,

בשעה טובה הגיע תקציב המחקר וצריך לקנות מחשב. המחשב ישמש להכל - עבודה משרדית, סימולציות, מחקר וכו' 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו בלב שקט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולציות נומריות ב-MATLAB, תוכנות אלמנטים סופיים, שימוש משרדי למחקר (אופיס + חיפושים באינטרנט), תוכנות CAD (לא בתדירות אינטנסיבית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הט…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by zniibidl,

לילה טוב לכולם, יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם U36s ועכשיו פתאום המקשים מגיבים לי כאילו ה-FN לחוץ קבוע, וכדי לקבל אותיות אני צריך ללחוץ על ה-FN, אחרת זה נותן לי את מה שאמור להיות המשני. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר, לא עזר. מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by shirNoshe,

האם לרכוש מחשב חדש? כי משהו פה צוואר בקבוק במשחקים חדשים. האם כדאי להחליף לוח ומעבד . או לשדרג כ.מסך?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by galai198777,

1. מה התקציב המקסימאלי? מכוון ללא יותר מ-4000.א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך בחריגה.1002. מה שימושי המחשב? משחקים וכל משחק כבד שיצא/ייצא בזמן הקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920x1080p, מסך 40-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? . מסך מחשב גודל 27 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 86. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…

7. Started by BaseQuad,

אנחנו מחפשים מחשב לאחי, בעקרון הוא רוצה מחשב שיתפקד טוב ושיהיה מהיר. משחק הרבה במשחקים באינטרנט וגם במשחקים חדשים כמו BF4 ושותפיו... אין לנו תקציב מדויק, אני מברר כרגע. לא חייב שהמחשב הזה יריץ את המשחקים האלה על ULTRA והכל. אנחנו חושבים כנראה על יד2.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by sdfyuio,

שלום חברים. אני מעוניין בתחנת עגינה למחשב דל Ultrabook xps13. יש לי מסך דל U2312. בגלל שחסר למחשב הנ"ל הרבה חיבורים, כמו חיבורי USB וחיבור RJ45 וחיבור רגיל למסך, אני מעוניין בתחנת עגינה עם כל החיבורים הנ"ל רצוי שיהיה עם USB3. איזה תחנה מומלצת יש לכם להציע ובמחיר הוגן. זה למשל טוב?: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19968&catid=1784 והאם איכות הצפיה דרך התחנת עגינה יורדת, וכן איכות הUSB והרשת? ואיזה עוד דרך יש לחבר את המחשב הנ"ל למסך ישירות ללא תחנת עגינה. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי, לאחר בנייה קודמת מוצלחת של מחשב לפני כשלוש שנים, אני פונה פה שוב במטרה לבנות מחשב נייח עדכני יותר לצורכי עבודה. בעיקרון אני מחפש מחשב נייח עם הרבה RAM, מעבד טוב, וזיכרון SSD למערכת ההפעלה. לא חשוב לי כל כך כרטיס המסך, כדאי שיהיה "מספק" - אם לוח-האם טוב ומגיע עם כרטיס מסך מובנה שמספיק טוב לסרטים, ומעט Photoshop ו-Illustrator - זה מקום טוב לחסוך עליו. לא הייתי רוצה להתפשר כלל על SSD לפחות בנפח של 256GB למערכת ההפעלה ותכנות, ואשמח לראות גם את העלויות עבור ~500GB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by rico,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים למטרת משחקים במחיר עד ל- 5,000. קנייה בישראל, לא בחו"ל (-אזור אילת-). http://ksp.co.il/?list_compare=.23164..23166. * מטרות המחשב: לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? עדיף מסך גדול למשחקים, משקל לא משנה. * רזולוציית המסך: (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - לא זקוק * משקל רצוי: - ל…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by edbergr,

שלום חבר משפחה צריך לפטופ חדש לצרכים שפוטים מעוד בעיקר גלישה ולהקרין סרטים על הטלויזיה * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, ודברים קלים בסגנון הזה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכב…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אשמח לחוות דעת,שוקלת לרכוש את מחשב נייד Lenovo G550 2958-9AG "15.6 Intel® Dual Core Processor T4300 2.1GHz מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA 4500MHD 3072MB DDR3 250GB SATA 5400rpm Windows 7 Home Premium (DVD Recordable (Dual Laye כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת 10/100 אין לי דרישות מיוחדות,הייתי רוצה אפשרות חיבור לטלויזיה/מסך LCD לצפייה בסרטים,התקציב שלי הוא 3300 או ‎Compaq CQ61-310EJ ‎Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4300 2.1GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB‎ ‎3GB זיכרון 250GB ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ‎3 USB 2.0, 1 HDMI connector, 1 VGA port, 1 RJ45‎ ‎ ethernet connector, 1 headphone-out, 1 mic-in‎ ‎G…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by BoRiS.K,

לא צריך שהוא יכלול מסך,מיקלדת,עכבר,סידירום וצורב תודה לעוזרים זה בישביל חבר!!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by n0stredamus,

מאוד מצאה חן בעיני המערכת הקטנה בסגנון השאטל שהתפרסמו כמה תמונות שלה בימים האחרונים ... הייתי רוצה לדעת איך נקרא הלוח ... ז"א איזה תקן ... כמו נגיד atx , micro atx ...וכ"ו ... הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לרכוש את השלד של הנ"ל ... ז"א מארז , לוח מתאים וכ"ו ... האם יש רק של שאטל ? איזה חריצי הרחבה יש ? אם יש ... אם יש אופציות שונות , מאוד חשובה לי האופציה של משהו כמו חריץ אחד pci, ואחד agp ... יותר חשוב pci ... ושאלה אחרונה ... יש כאלה גם של אינטל וגם של איי אמ די ... ? בתודה ... טל.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by zeroone,

אני עומד לקנות Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1255.94 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8PE667 Pro Intel 845PE Motherboard (533Mhz,5.1 Sound,Intel LAN,USB 2.0) [ ¤ 692.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 406.95 ] 1 CPU Cooling : CPU Cooler for Pentium IV 478 pin [ ¤ 51.19 ] 1 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200 rpm ATA133 HDD [ ¤ 691.04 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card [ ¤ 1239.84 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 56.31 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by jossi_t,

שלום, אני מעדיף משהו מבוסס AMD. המסך שאקח יהיה כנראה LG Flatron F700P (עם USB Hub ), אני צריך הכל , כולל צורב. איך הערכה של עכבר ומקלדת של Microsoft ב - 155 ש"ח (האם עדיפה של מה שהצעתם במפרטים המומלצים?) העבודה המשרדית מסתכמת ב - Office ..(אולי קצת גרפיקה) האם כדאי לי Chaintech ו - 512 מגה זיכרון או GigaByte ו 256 מגה ? המלצות והערות בכל נושא תתקבלנה בברכה. זה מה שהכנתי בינתיים: CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 348.9 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 301.14 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for A…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. בת דודה שלי מעוניינית לקנות מחשב חדש כי נמאס מהמחשב המעפן שיש לה... היא רוצה מחשב בעיקר לעבודות באוניברסיטה ולאינטרנט. אולי פה ושם משחקים פשוטים לא משהו רציני. כך שאני חושב ש GF4 MX יספיק בהחלט. הכי חשוב שהוא יהיה יציב ולא יעשה הרבה תקלות ובעיות בעתיד. תקנו אותי אם אני טועה אבל עדיף AMD. תודה לכל העוזרים. נ.ב האם ל 2500 BARTON יש ביצועים ומהירות דומים (אולי הבדלים קטנים)כמו ל INETL 2.4 ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אהלן לכל מאן דבעי.. אס ככה. ישלי בערך 3500 שקל לשרוף על קניה של מחשב חדש שיחליף את הטרנטה הנוכחית. מצד שני (והנה הטוויסט!) טיפלתי בה לא רע, ככה שאני לא צריך כרטיס רשת, אני לא צריך הארדיסק או סי די רום, אני לא צריך צורב (ומן הסתם גם לא כונן תקליטונים, אבל זה ממילא גרושים), וגם לא מסך. אין לי צורך בכרטיס קול מיוחד. מעבר לזה, אני שלכם. אני זקוק קודם כל למארז חדש, לוח אם, מעבד, מאיץ גרפי, זיכרון, ספק כוח, ולאיש נחמד במעבדה שירכיב הכל ביחד. אין צורך במערכת הפעלה, או בהתקנה נוספת - את זה, בע"ה, אני אדע לעשות לבד. רוב תודות לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי אפשרות לייבא מחשב נייד מארה"ב (ללא משלוח), וכעת אני מתלבט בין שני דגמים: HP DV3510NR - שעליו יש דיון נרחב בפורום. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9027714&type=product&id=1218010176167 DELL XPS 13 - הסדרה החדשה של הניידים, היורש של ה M1330. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9150624&type=product&id=1218036666917 שניהם נמכרים ב BESTBUY, במחיר של 899$. עם מיסים (בתוך ארה"ב) ומשלוח אני מניח שזה יגיע ל 1000 $ - מחיר סביר בהחלט. כעת אני מתלבט בין שני הדגמים. ל HP יש 2 שנות אחריות מול 1 לדל (למרות שמימוש האחריות הוא נושא בעייתי) ומשקל יותר נמוך, לדל יש מעבד יותר חזק, זיכרון יותר מהיר, כ.מסך יותר טוב, דיסק קשיח יו…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי, חבר שאל אותי היום על המחשב הזה: http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1946 הוא סטודנט ומשתמש במחשב בעיקר לגלישה, קצת תכנות ועריכת וידאו וגם בטח קצת משחקים (לא צריך את האיכות הכי הכי הכי). אני רואה שמדובר במחשב בדגם "מיושן" (מעבד וכרטיס מסך), אבל מדובר בחברה טובה וסדרה טובה ועם מ"ה ומודם סלולארי (Nice to have). השאלה היא אם ללכת על זה או שב-4000 שקל יש בשוק דברים יותר טובים ואין מה לקפוץ על המציאה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש (ת'רד ספציפי עוד יגיע) ובמסגרת החיפושים ראיתי שני מפרטים. ThinkPad עם מעבד דור 8 (מניח שישן?) שעולה 7000 מחשב נייד ללא מסך מגע מבית ThinkPad בעל מסך 14.0 אינטש ברזולוצית WQHD, מעבד Intel® Core™ i5-8250U 1.6GHz - 3.4GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן SSD בנפח 256GB, כולל מערכת הפעלה ותמיכה ברשת דור רביעי LTE קטגוריה: מחשבים ניידים,קישוריות: 4G LTE,אינצ': 14.0'',רזולוציה: 2560x1440,דור המעבד: מעבד Kaby Lake R 8th Gen, IdeaPad עם מעבד דור 11 (חדש) שעולה 4000 מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 14.0 אינטש ברזולוצית FHD, מעבד Intel® Core™ i7-1165G7 2.8GHz - 4.7GHz,…

22. היי! אני רוצה לקנות מחשב חדש, ולהזמין חלק מהרכיבים מחול. ספציפית חשבתי על המפרט הזה: https://tms.co.il/builds/349028 בתוספת זכרון DDR5 ו-4070ti מאמזון. אשמח לשמוע דעות נוספות תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - כרגע WARZONE2 וHogwarts Legacy 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD, וכמו שכתבתי - גם כרטיס מסך וזכרון שזולים …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אהלן אנשים לאחרונה רכשתי את הDELL VOSTRO 3450. מפרט: מעבד i5 2430 4.20GHZ כונן קשיח 500GB 7200RPM זיכרון 4GB DDR3 RAM שני מעבדים גראפיים - ONBOARD GPU - INTEL HD3000 ו RADEON 6630M 1GB מקלדת מוארת ועוד רכיבים שאינם רלוונטיים לבעייתי.. ביום השני להרצת המחשב לפתע נתקע המחשב - לא תקיעה של תוכנה, אלא HARDWARE FREEZE מוחלט - המקלדת, עכבר או שום רכיב אחר לא מגיבים והמסך קפוא. רק ריסט הוציא אותו מהמצב הזה. העניין הדליק לי נורות אדומות, אך בטרם רצתי לחנות ע"מ להחזיר את המחשב החלטתי שראוי לבדוק מה הבעיה. לאחר בדיקה של כמה ימים הבחנתי כי כאשר המחשב מחובר למטען, ופועל על המעבד הגראפי המובנה [האינטל] - הוא חם יותר, וכן אירעה תקיעה נוספת. כאשר עשיתי ריסט למחשב, הוא אוטומטית …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by coldfire92,

שלום ולכולם אשמח לעצתכם בנוגע למפרט מחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בכ200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? hd ומשחקים אבל לא גיימר רציני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 אינץ'-1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אנשים צריך מחשב מצוין שיהיה חזק במשחקים ובכל הדברים שאפשר לעשות עם המחשב.... כרטיס מסך מצוין ראדיון .. ו 200 G ארד דיסק ... אממ צורב דיויד משולב DUAL LAYER סידירום והמארז שאני רוצה הוא X-BLADE 500W PFC Black (120mm+SATA+24-pin+PCI-E) +120mm Fan+Tooless ומסך טוב מאוד.. LG או משהו בסגנון... תודההההההההההההההה....

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.