ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
שואל עבור קרוב משפחתי. הוא רוצה מחשב "פשוט ורק לכתיבה ושיהיה הכי זול שיש" האם המחשבים הזולים בזאפ (למשל זה: http://www.zol4u.co.il/items/1775440 ) יכולים להתאים או שהשימוש בהם יהיה סבל אמיתי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, רציתי לקבל המלצות לשידרוג או קנייה של מחשב חדש. זה הישן: הוא בן 6 שנים בערך Intel(R) Core(TM) i5-6600 CPU @ 3.30GHz NVIDIA GeForce GTX 970 Gigabyte Technology H170-D3H-CF או לקנות חדש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K אפשר לחרוג בעוד 500 {אפילו 1000 אם ממש שווה} 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות, ומשחקים 3. הא…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מיועד לדודה שלי, אישה בת כ-80. אין לה צורך בהוצאה משמעותית כמובן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1,500. מעוניין להוציא את המינימום הדרוש. אפשר לחרוג אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדים ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יחסית חשוב, אבל המחשב לא יעבוד "קשה" אז מניח שלא צריך יותר מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ידידה שלי מחפשת לרכוש מחשב נייד לבית לא יהיה בשימוש שוטף וכשהיא תשתמש - לפוטושופ ואילוסטרייטור בעיקר (לכן צריך ראם נורמלי, וכנראה שעדיף ssd), עריכת סרטים ואולי קצת משחקים עדיפות למסך 14 אינץ' התקציב כאמור הוא 3-4K אשמח לעזרה , תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה על שרטוטים כבדים ב- Autocad 2020. השרטוטים הם דו מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1-10 אז 7. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז כמה שיותר קטן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K ש"ח ויש אפשרות לקנות בארה"ב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר כמחברת וככלי לקריאה ועריכת שרטוטים באוטוקאד ושימוש בסיסי בPHOTOSHOP. כמובן צפייה בסרטים ושימוש כללי קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עט במידה ואיננו כלול. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא משהו שעולה לי בראש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב - 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב ללמודי אדריכלות שיריץ תוכנות כמו אוטוקד סקצאפ ופוטושופ. חשוב לי לקנות מחשב שימשיך איתי לכול התואר לכן אני משקיע קצת יותר מעבד: i7 זכרון:לפחות 8 g מינימום 759g hdd Ssd:רצוי מאוד(כונן אופטי לא חובה אפשר במקום) מסך: 15.6 לא קטן יותר fhd מט כרטיס מסך:חיצוני מינימום 2 g מעדיף חברות כמו אסוס ודל האחריות חשובה לי המשקל לא קריטי כולכך כול עוד הוא בגדר ה 3 קג חיי סוללה עדיף כמה שיותר
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב נייד של חברת DELL דגם IN-RC03-1703 מעבד סוג מעבד: Intel® Core Due מהירות מעבד: 2.0Ghz זכרון מטמון cache: 2MB סדרה: T2450 מסך גודל מסך: 15.4' סוג מסך: Wide Screen WXGA רזולוציה: 1280X800 כרטיס מסך: Intel® 950GML upto 224MB shared system memory זכרון נפח: (2GB (2x1024MB מהירות: 553Mhz סוג: DDR RAM MEMORY כוננים נפח דיסק קשיח: 120GB 5400RPM כונן cd/dvd: DVDRW שמע רמקולים: כלול יציאות: Mic , Fire-wire ,S-Video ,4 X USB2.0 ,56K Modem RG-11 , Lan RG-45, SD Reader תקשורת כרטיס רשת 10/100: כלול כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi : כלול מודם פנימי: כלול BlueThooth: כלול חיבורים USB 2.0: כלול Firewire : כלול נתונים פיזיים משקל: 2.9 ק'ג סוללה סוג סוללה: 6cell…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה כיף שגיליתי את האתר הזה והוא קיים! אז ככה.. 1. מחיר - עד 6000 ש"ח, אבל אני שמח אם זה יהיה פחות. 2. אני גרפיקאית במקצועי ועובדת 90% מהזמן על פוטושופ ואילוסטריטור, מעלה עבודות לאתרי אינטרנט ומעצבת אלבומים וכו'. 3. צריכה גם ציוד היקפי כולל מסך מינימום 20 אינץ וציוד היקפי, כולל צורב DVD וCD טוב, לפחות 3 יציאות USB- גם קדמיות. 4. --- 5. --- 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חשוב, אבל לא בהיסטריה, נגיד 7 7. נדרש אוברקלוק 8. יש צורך בהצעת מחיר למערכת הפעלה + הרכבה 9. גרה במרכז-שרון, אבל לא ממש קריטי איפה המחשב מורכב 10. תמיכה בפוטושופ, USB קדמי (לפחות 2 קדמיים) 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה ש…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח אני רוצה מעבד של אינטל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3/ Call of duty modern wafare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לשחק על איכות High גוד…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, - אני מחפש מחשב בסביבות ה3000 ש"ח, למטרת עבודה. - מעדיף רזולוצייה כמה שיותר גבוהה, אני עובד עם איביי אמאזון ג'ימייל וכו'. - מסך אני מעדיף 15.6 ומעלה - אני גר בנתניה אם זה חשוב. - רק SSD עם 120GB לפחות. - אני כרגע בצבא ואני קונה מודם אלחוטי (אין לי אינטרנט בצבא ולכן אני צריך לקנות אינטרנט נייד בחיבור USB, אם מישהו מבין בזה שידבר איתי בבקשה) - מקווה שתתנו לי אחד שלא נתקע ומתקלקל אחרי שנה תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המפרט שקיבלו מהחנות, איזה שינויים כדאי לעשות? המחשב צריך להפעיל תוכנות לא כבדות מידי, כמובן שהולכים לראות בו סרטים ואולי להפעיל משחקים לא חזקים מידי.. נראה לכם יעבוד פה OVERWATCH? כמה יעלה להוסיף פה כרטיס מסך סביר? מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 21051 מאוורר למעבד Arctic Freezer 13 CPU Cooler 1 36620 לוחות אם למעבדי אינטל Asus H110M-K LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA, DVI 1 37769 זכרונות Kingst…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב בתקציב 2500 -3000 * מטרות המחשב? Adobe Photoshop Lightroom, Adobe Photoshop ,Photoscap, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15-14 אינץ' * רזולוציית המסך? FullHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB,hdmi * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1T. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ, רצוי 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, Windows 8.1. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, מעדיף DELL,Asus, Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- בסכום הזה יש אפשרות למעב…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
דרוש מפרט ב-4000 עד 5200 למשחקים כדי שאוחל להריץ את battlefield 2 על הגדרות high תודה כולל ארכבה בחנות ךא צריך ציוד הקפי וצורבים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה במציאת מפרט מחשב ששוויו מקסימום 3500 ש"ח כולל מסך מטרת המחשב היא לאחי הקטן שגילה שאפשר לשחק במחשב כמו בפלסטיישן 2 אבל גם ברשת... כלומר מטרת המחשב היא למשחקים בלבד... מכיוון שאחי לא מבין כלום ומבחינתו העיקר שהמשחק יזוז ויראו בסדר...אפשר להפחית בעינייני מסך(15 אינצ' גם טוב), הר דיסק (20 ג'יגה -מי צרי יותר זה אח שלי) וכל דבר אחר שהוא פחות חשוב... אז בבקשה תעזרו לי להפתר ממבעיית האח המציק שהחליט שהמחשב שלי גם שלו ע"י כך שתתנו לי מפרט למחשב שמתבקש, במחיר שהוזכר כבר... אם תוכלו תציינו גם מחירים מדויקים וחנויות ממולצות באיזור המרכז (המורחב)... אגב רמת המשחקים היא בערך ברמת UNREAL או VICE CITY אהה לא צריך גם צורבים, דיוידיים, רמקולים המטרה היא ממש אך ורק למש…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או קיי אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל להשאר עם הכרטיס מסך הקיים שהוא GF 5200 בחרתי בתור לוח אם את ASUS P5GD1 Pro Intel 915P LGA 775 אבל גיליתי שאני צריך כרטיס מסך PCX חיפשתי בחנויות אבל גיליתי שאין הרבה PCX האם אתם יכולים לתת לי דגם של לוח אם שאני לא יצתרך PCX אלא PCIe ?? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב ! בעוד כמה ימים אני עומד לרכוש מחשב חדש ורציתי להתייעץ לפני.. אז קודם כל דרישותי מן המחשב היא בעיקר משחקים ! התקציב שעומד ברשותי הוא 6300 פלוס 200 הרכבה, סה"כ 6500. הרכבתי פה משהו ורציתי לקבל מכם הצעות לשיפור ובמקביל הצעות נוספות אולי מחנויות יותר זולות .. ד"א אני זקוק לציוד הקפי, פרט ל-CD וצורב.. Logitech® MX500 Optical Mouse 282 ש"ח LG 17 FLATRON F700P 1,080 ש"ח Logitech Z-640 (5.1) 525 ש"ח Maxtor 120GB 7200RPM 566 ש"ח Antec SmartPower 300W 283 ש"ח AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 525 ש"ח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD 525 ש"ח ZIPPY WK8000 Office Black & Silver 65 ש"ח Ch…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דודה שלי צריכה מפרט למחשב. גם למשחקים (ברמה של THIEF החדש או DX:IW) כמו כן גם לישומי גרפיקה, אבל לא כבדים. מה דעתכם על המפרט הבא?: מעבד: AMD Athlon64 3000+ 64bit 2000MHz, 512kb 1600MHz HTB כונן קשיח: WD 160GB 7200RPM 8MB רמקולים: Creative Inspire 5200 (5.1) black כונן DVD: LG 16x48 הפרטים האלה די בטוחים ההתלבטות היא: לוח אם: בין Epox 8KDA3J שקראתי עליו פה הרבה המלצות ל-Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 (שכמו שאפשר להבין מגיע עם סוקט 939) מארז: בין Antec SLK2650-BQE Mid Tower (ספק כוח יהיה Antec TruePower 430 Watt) ל- COMPUCASE CI-6920 400w ATX (Black & Blue) TOWER CASE זכרון: 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz או האים עדיף להשקיע ב- OCZ 512MB E…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי htpc בסלון שמנהל את כל ההקלטות מהממיר ומכיל מאגר של סרטים. אני רוצה לשים htpc בחדר שינה שישמש כקלינט ל-htpc הראשי וינגן את כל התכנים דרך הרשת. לכן אני לא צריך נפח גדול של הארדיסק (גם 40 גיגה יספיק- צריך מקום רק למערכת הפעלה) הוא חייב להיות שקט לחלוטין (ממוקם בחדר שינה) שיוכל לנגן 1080p בצורה חלקה אין לי עדיפות לאינטל או amd על המארז +ספק אני כבר די סגור - antek nsk2480 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6686 אם התקציב מאפשר מעדיף כרטיס מסך לא onboard, אפילו מהסדרות הנמוכות ביותר. אם לא ניתן לדחוס בתקציב, אז נסתפק בכרטיס מסך שעל הלוח.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! התייעצתי פה לפני חצי שנה בערך לגבי רכישת נייד. מסיבות אישיות הקנייה נדחתה - ולכן מבקשת את המלצתכם בשנית (בהנחה שיצאו דגמים חדשים ושדגמים ישנים יותר - הוזלו ואולי אף נכנסו לתקציב). שימושים כגון: אופיס, פוטושופ (כרגע אין שימוש, שתהיה אופציה לעריכת תמונות בסיסית), תוכנות אינטרנט (IRC, מסנג'ר וכו'), קצת סרטים, המון מוזיקה ותמונות (דיסק קשיח של 160 לפחות), שיעמוד ב20 טאבים פתוחים בו זמנית + תוכנה כגון אימיול ברקע (מבלי להאט עבודתו). מעוניינת שיכלול: צורב דיוידי, מסך לא מבריק (מט), מקלדת ופד עכבר (עדיפות לטראקפוינט) נוחים ולא "מקפצים" (שימוש רב במחשב), מאחר והמשקל לא קריטי - עדיף מסך לא קטן (בעיקר שימוש ביתי ובקרבת הבית). לא פוסלת קניית יד שנייה- אך גם לא יודעת מה צריך…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת המחיר הוא 5000 עם חריגה (לא מופרזת) וכמובן אם יצא זול יותר עוד יותר טוב... הצריכה הראשונית שלי מהמחשב הוא שהוא יהיה לי טוב לעריכות גראפיות ויעבוד לי טוב עם התוכנות: final cut pro; adobe premiere; adobe photoshop. ולאחר מכן אני גם רוצה שיעלו לי משחקים חדשים למה על המחשב הזה כבר שום משחק חדש לא עולה לי.... (כגון בלאק אנד וואייט 2 שכבר לא עולה לי...) חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק בלי תקיעות אני יודע שעדיף מאקינטוש אבל נורא יקר ואני די שונא את המערכות הפעלה שלהם אבל אני ישמח לכל תגובה.... וחשוב שיש לי כרגע מחשב לא רע שיכול להחליף כמה חלקים או להוסיף במקום לקנות הכל חדש- Mainboard : Asus P4S800MX Chipset : SiS 661FX Processor : Intel Pentium 4 @ 3000 MHz…
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שחשבתי שיש במלאי את הנייד בוא אני מעוניין במלאי העלו את מחירו ב900 ש"ח ולכן אאלץ לחפש נייד תחליפי בעזרתכם, דרישותי: מעבד: אם אפשר מסידרת T8XXX או לפחות T7500 זיכרון: 2GB כרטיס מסך: משולב של אינטל(הכי חשוב שלא יהייה של אנבידיה) מסך: 14.1 ואיכות בנייה טובה בחיפוש אחרי הנייד מצאתי שני דגמים מעניינים אשר עונים על הדרישות והייתי רוצה את דעת המומחים: ASUS Z99 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2842&products_id=22121 איך הניידים של אסוס ? מישהו מכיר את הדגם? והאחריות שלהם טובה? המשחב השני NEC Versa S970 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3497 מישהו נתקל בניידים של נק ויכול לספר עליהם משהו? הביקורות בחו"ל בעיקר מספרות על מסך לא הכי איכותי…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בית ספר מעוניין לקנות מחשבים נייחים חדשים. מה אתם אומרים על המפרט הבא? צריך לכלול ציוד היקפי מסך וסט מקלדת ועכבר(לבנתיים לא כולל רמקולים). מחיר כמה שיותר נמוך - עם סיפוק לכמה שיותר שנים קדימה. (עד כמה שניתן) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪540 קירור למעבד: 1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪28 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-S2PH כמות: 1 - מחיר: ₪280 מארז: באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪335 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪180 קשיח למחשב שולחני: WD 500…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, במקום עבודתי יש כרגע 2 מחשבי עריכה עם מעבד i7-3770 3.4Ghz. במצב רגיל הם יכולים לקודד כ 200 שעות בחודש, ואני רוצה להביא מחשב נוסף עם כוח עיבוד גדול יותר. מחשב שיהיה מיועד לעשות אך ורק רנדורים, כך שאין חשיבות לכרטיס מסך ושאר דברים של מחשבים "רגילים". מצד שני, מחשב שיעלה 30,000 שקל זה קצת מעל התקציב. רעיונות?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מחפשת מחשב לגיימינג ומצאתי את המחשב הבא של Alienware http://www.dell.com/us/p/alienware-17/pd השאלה שלי לגביו: האם הוא מתחמם בצורה מוגזמת כאשר מריצים משחקים כבדים??? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-