עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מעוניין לשמוע את דעתכם על הנושא הבא, דעה ראשונה : רכישת מחשב נייד צריכה להתבצע מחברה מובילה או לפחות איכותית ומוכרת בתחום, עם אבא ואימא מוכרים ומערך שירות מתאים. לדוגמא : IBM, HP, Dell, Toshiba, Sony ועוד... במידה והמחשב משמש חברה, כדי לבחור מארז או את התצורה המוקשחת יותר לשוק העסקי ולא את סדרות לבסיסיות לשוק הבייתי. נגיד החל מ- 6000 דעה שניה : בימנו, שמחיר המחשבים הניידים לא מפסיקים לרדת, ניתן לרכוש מחשב בעלות של 2500-4000, יצרן מותג מדבקה, לאחר שנתיים להחליף את המחשב אם הוא עושה בעיות או אם הוא חלש מידי לשימוש. גם אם השימוש הוא עבור עסק הרי שמידה ונגרם נזק למחשב או שהוא מתחיל להיות עגלה ניתן להחליף אותו שוב בעלות דומה. לדוגמא : VISION, Gateway , Infinity…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by arield,

היי כולם, אני חובב thinkpad כבר המון זמן והפעם אני מתכוון לקנות thinkpad x1 carbon . אני מזמין מאיביי ומתלבט בין שתי קונפיגורציות עיקריות( ההבדל בכסף הוא פחות משמעותי מבחינתי) : 1. 6500u , 512 GB nve , 8gb 2. 6600u , 512nve , 16GB השאלה שלי למבינים פה היא האם 6500U מתחמם פחות מ6600U ( אני מניח את המחשב הרבה עלי ושונא שהמחשב מתחמם) , האם ההבדליםם הם ניכרים בביצועים? והאם יש הבדל גם בצריכת החשמל? אני סטודנט ככה שבעיקר אני משתמש בצרכים ביסיסיים פלוס במחשב. תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by nati1972,

שלום לכל חברי הפורום :) אני מעוננין לקבל חוות דעת על מפרט ומחיר על מחשב נייד המחיר הוא 6500 ש"ח אשמח לקבל הצעות וחוות דעת למחשבים ניידים עד מחיר 6500ש"ח עם כרטיס מסך חזק Core i7-2630M processor 2GHz with Turbo Boost Technology up to 2.9 GHz זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 750GB (7200RPM) צורבים: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Support מסך: 15.6" Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366x768) מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64-bit כרטיס מסך: ATI Radeon 6570 1GB DDR3 סוללה: 6-Cell Lithium-Ion Battery משקל: 2.5kg מצלמה מובנית: webcam with integrated microphone מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת: …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by bilbo,

רציתי רק לדעת אך הם לפני שאני מגהץ את כרטיס האשראי שלי ...

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by leon_penko,

מחשב לאמא שלי. מבקש עזרה <blockquote>שלום לכולם אז ככה החלטתי לעשות לאמא שלי מתנה. לקנות לה מחשב. יש לה עכשיו איזה PENTIUM 4 שהגיעה זמנו אז אני מעוניין לקנות לה משהוא. היא בעיקר גולשת באינטרנט, מדבר בצ'טים בסקייפ (מקווה שלא רואה יותר מדיי פורנו). בכל מקרה. המחשב גם ישמש אותי מדיי פעם כשאני מגיע אליה לביקור בעיקר לסרטים. (אני מגיע פעם בשבועיים בערך בממוצע). בדקתי באייבורי ולא אהבתי את ההצעה שלהם. בKSP עשו לי בעיות עם הכרטיס אשראי וחשבתי לקנות את המחשב שלי מסקיי פי -סי. אגב אני גר בת"א אמא שלי בלוד. אני צריך כנראה לעשות את ההזמנה באינטרנט ולשלוח ישירות אליה את המחשב. ואז לבוא אליה ולחבר (רכב אין לי). ולא בא לי יותר מדיי להיסחף עם מחשב בכל הארץ. טוב אז נקצר בז…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, אני מעוניין להחליף את המחשב הגדול באחד קטן וקומפקטי אבל עדיין שיענה על הדרישות שלי : אינטרנט, אופיס, סרטים FHD. הרכבתי את המפרט הבא , אשמח לשמוע דעתכם. מיני מארז עם ספק כח Antec ISK-110 VESA Mini-ITX Desktop case מעבד אינטל Intel Core i3 3220 3.3Ghz 3MB L3 Cache s1155 - Tray לוח אם Asus P8H61-I R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרון מחשב Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח Samsung 840 Series MZ-7TD120BW 120GB SSD SATA III קירור למעבד Thermaltake Slim X3 80mm CL-P0534 סה"כ העלות היא בסביבות 2200 ש"ח כאשר אין לי בעיה להגיע ל 2500-3000 האם משהו חסר במפרט / האם כדאי להחליף פריט מסויים ? תודה על העזרה [h=1][/h]

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by MaorSwan,

עד היום לא היו לי שום בעיות עם מצב שינה.. ופתאום בימים האחרונים בכל פעם שאני סוגר את המחשב ועובר למצב שינה עם 100%, אני מתעורר בבוקר עם 2-5%. בדקתי בהגדרות והוא עדיין מוגדר על זה שאם סוגרים אותו הוא יגיע למצב שינה. למה לעזאזל הסוללה נטחנת כ"כ במצב שינה?! לא הייתה עם זה בעיה קודם..

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Ck3,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב (בלי מסך וציוד היקפי) למטרת גיימינג בתקציב של 4500 - 5000, וראיתי מפרט (http://www.skypc.co.il/pl_product~sky406~88~0.htm) שנראה לי מתאים לאחר קצת התאמות אישיות: מעבד Intel Core i5-760 Tray כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21461 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL8D-4GBHK כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe + Just Cause 2 Coupon כמות: 1 http://ww…

9. Started by wallalon,

היה לי לפטופ של סמסונג 14" סדרה 5 של סמסונג שמאוד אהבתי (כי ה-14" מאוד מתאים לי בגודל ובמשקל, והמחשב גם היה דק יחסית ומעולה) לצערי הוא התאדה ואני מחפש מחליף: 1) עד 4000 ש"ח * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכה בפוטושופ * גודל המסך? 14 עדיפות למסך מאט ואין צורך במגע * רזולוציית המסך? יותר חשוב איכות המסך, FHD בתקציב יתקבל בברכה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי. עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כדאי שיהיה HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ברור לי שבתקציב יהיה קשה לקבל SSD, כנראה אשדרג בעתיד אז שיהיה מחשב שאפשר. * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין לבנות תחנת עבודה מקצועית. ברוב הזמן התחנה תעשה שימוש לעבודות משרדיות כולל חישובי טבלאות גדולות, גרפיקה (דו-מימדית), עיבוד מסמכים - בעיקר חישובים סביב טבלאות גדולות באקסל. בחלק מהזמן תחובר לתחנה כרטיס גרפי אימתני לצורך חישובי deep learning. הכוונה לכרטיס מסוג NVIDIA 6000 ADA ודומיו. כך, שהתחנה צריכה לדעת לתמוך בחישובים על ידי GPU רציני (לחלק מהזמן) וברוב הזמן להיות "רגילה" יחסית. קצת כמו קלארק קנט... זו ההמלצה שקיבלתי מהחברה שאנחנו עובדים איתה. אשמח לשמוע את דעתכם. סיכום בשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8000 ש"ח, יש אפשרות לחרי…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ezraso,

שלום. אודה לקבלת עזרה בבחירת מחשב למשחקים.קבלתי את ההצעות האלה ואני מאוד מתלבט: הצעה ראשונה> : Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 מחיר: ₪561 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 מחיר: ₪66 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2 כמות: 1 מחיר: ₪364 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 מחיר: ₪514 קירור למארז: EVERCOOL EVERGREEN Series 120mm כמות: 1 מחיר: ₪32 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪281 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI כמות: 1 מחיר: ₪960 כונן א…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by BenCohen3312,

קניתי לפטופ חדש של Lenovo. מסדרת y-50 בעל מסך 4K 15.6 מריץ ווינדוס 8.1 כרטיס מסך GTX960M 4GB בגדול הוא לא עובד משהו בגלל שרוב התוכנות לא יודעת לעבוד עם 4K רואים את הטקסט והאייקונים מאד קטן למרות שמגדילים את זה בלוח בקרה. תוכנות כמו 3DS MAX, SKETHUP+Vray , AUTOCAD וכו' מי שהתנסה עם מסך 4K יבין על מה שאני מדבר. אני רוצה לקנות מסך נפרד ולחבר אליו את הלפטופ בחיבור HDMI השאלה שלי היא באיזה רזולוציה צריך לתמוך המסך ובאיזה גודל הייתם ממליצים לי שיהיה שתפתר הבעיה המעצבנת הזו. שאוכל לעבוד עליו ולהנות מהמפרט המכובד שלו כמו שצריך. תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Or-L123,

שלום. אשמח לעזרה בבניית מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב העבודה תהיה ב-V-Ray For Sketchup. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). V-Ray For Sketchup, כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יירכש בנפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6.…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. מחשב לסטודנט לניהול מערכות מידע, יש כאן למטה את תוכנית הלימוד אם יעזור לכם לראות מה הצרכים: https://www.mta.ac.il/managementAndEconomy/Pages/it.aspx * גודל המסך? או 14 או 15 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? WIFI, משטח נוח להקלדה, בלוטות * משקל רצוי - לא הכי גבוה כי מדי פעם לקחת ללימודים וזה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שיהיה SSD אבל לא קריטי.. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום וחג שמח זקוק להמלצה על מחשב במחיר של כ-5500 ש"ח במפרט הבא: מטרות - שימוש כללי, משרדי, סרטי דו מימד, ניהול תוכנת בית חכם. מסך 15.6-17.3" עדיף FHD משקל לא חשוב סוללה לא חשובה שילוב HDD ו-mSATAT צורב DVD כולל מערכת הפעלה 8MB זכרון כל שאר הדברים עליהם לא עניתי (בלוטות', HDMI וכו') אינם קריטיים. למעשה הצורך שלי בנייד הוא בגלל המבנה. אני נכה בכסא גלגלים ואני משתמש במחשב הרבה בשכיבה כאשר הוא מונח על שולחן מתכוון שבא מימין למיטה ונכנס תחתיה כך שהפלטה באמצע המיטה. נייד הוא האופציה הכי נוחה. מסיבה זו לא חשוב לי המשקל ואורך חיי הסוללה. אין לי יישומים כבדים אך זה התקציב שהייתי מעוניין להשקיע במחשב מכיוון שלמעשה אני עליו כל היום ולכן אני מעדיף לקנות כזה שיהיה אוברקיל…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by BlindFaith,

היי. אני עוזר לחבר לשדרג את המחשב שלו, ואנחנו מתלבטים ביחד איזה רכיבים הכי כדאי לשדרג. הרכיבים החשובים: מעבד: i5 3550 כרטיס מסך: HD 7800 ספק corsair gs600 זכרון 8gb לוח אם: asus p8h77-m pro אם יש עוד רכיבים שצריך לציין אני אשמח לדעת. בנוסף, הייתי שמח לדעת על מקום טוב לקנות אותם ברדיוס של ראשון לציון (בין רמת גן לרחובות בערך). תודה מראש, לאור.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מנסה להרכיב לעצמי מפרט למחשב לטובת עבודה/משחקים שיחזיק עבודות גרפיקה/תיכנות צפייה בסרטי HD ומשחקים חדשים כגון: GTA IV מוכן להשקיע עד 4000-4500 ש"ח לקניית המחשב שיכלול מסך/כ.מסך(לא מובנה) מעל הממוצע מקלדת/עכבר כונן+צורב DVD מערכת קירור שתשמור על הרכיבים ומתבלט האם כדאי לרכוש את ה- QUAD או שעדיין לא אפיק ממנו את התועלת ואפשר להתפשר על CORE 2 DUE (i7 מיותר כרגע לקנות מחירים בשמיים וזה עדיין חדש צריך לתת לזה להתאקלם קצת בשוק). נכון לכרגע לא מתוכנן OC לכן לא צריך את כל ה- DELUX שסתם מיקרים את המוצרים. מעדיף מסך בגודל 24" לתמיכה מלאה ב-FULL HD(HDMI) אבל עדיין לא יקר מידיי 2-5ms 1:20000-50000. תמיכה בכרטיס רשת אפשר גם מובנה של GE שתיהיה אפשרות לחבר גם בכבילה וגם באלחוטי(WIFI) אם…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by yogevzak,

האם המפרט הזה שווה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. …

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by LiranUdi,

1. 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מה שהכי טוב לפי דעתכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לרוב משחקים וגם קצת בphotoshop ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הגודל הוא 19" TFT והוא כרגע על מ1024 על 768 והמקסימום הוא 1440 על 900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Battlefield Bad Company 2 GTA iv CSS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by avivlevy,

אני די סגור על המסך הזה http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=44518&af=10 + אני מטלבת בין זה http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=AMD2400PRO&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=63&aff=Zap לזה http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=259 אחי שלי אני יודע לבנות מפרט ואני יודע שבמפרטים שהבתי יש ספק,מארז.......גנרים. אבל המחשב לאחותי שחוץ מאינטרנט ואיי סיי היא לא תעשה כלום עם המחשב יש עוד אפשרויות יותר טובות?

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Dusk,

קיבלתי מחו"ל והוא לא מספק את הצרכים שלי ואני עובר למקבוק, נשמע הזוי אבל הוא כבד ללימודים והסוללה לא מחזיקה אז צריך להתפשר ולבכות בשקט. [h=1]Alienware 15 15.6" (In-plane Switching (IPS) Technology) Notebook - Intel Core i5 i5-4210H 2.90 GHz - Epic Silver[/h][h=2]8 GB RAM - 1 TB HDD - NVIDIA GeForce GTX 965M - Windows 8.1 64-bit (English) - 1920 x 1080 Display - Bluetooth - English Keyboard[/h][h=5]Product Overview[/h]UPC Code: 884116165507 Manufacturer Warranty: 1 YEAR [h=5]General Information[/h]Manufacturer: Alienware Corporation Manufacturer Part Number: ANW15-1421SLV Manufacturer Website Address: www.alienware.com Brand Name: Alienware Product Series: 15 Pro…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף להיות בטווח של 4-5 ולא לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? עריכת צילומים ועבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה.מחשב עבודה בעיקר פוטושופ ולייטרום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך – מסכים 24 אינץ מסך ראשי ומסך 21 לצידו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by who_Cares,

אני צריך מפרט זול וטוב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה, אינטרנט וקצת משחקים אני עדיין לא סגור אם לקחת אינטל או AMD אז בבקשה להציע גם לזה וגם לזה יש לי כסף אבל אני רוצה לקנות רק מה שהכרחי חשבתי אולי להשקיע בלוח אם ובזיכרון ולקנות מעבד חלש ולהחליף אותו יותר מאוחר לא צריך מסך נא להציע חלקים יעילים, אני לא רוצה לקנות משהו שלא יעזור כ"כ ורק יעלה הרבה כסף. תודה מראש לכל מי שיעזור לי

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. דחחחחחחוף מפרט למחשב AMD ב 6000 ש"ח עם עכבר מקלדת מסך סידי רום רמקולים לא עושה OC

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Hasamba,

האמת שלא ציפיתי להוציא כזה סכום, תכננתי על מקסימום 4000, אבל אני דוגל בלא לקנות זבל וגם דוגל על לקנות קרוב לבית (כי אין לי עצבים לרוץ למקום רחוק על כל תקלת חומרה) בקיצור, קיבלתי הצעה מחנות ליד הבית שלי (והיא די שווה להצעה דומה שבדקתי ב-KSP): Intel e6300 GB GA-965P-DS4 Coolmaster 532 Coolmaster 600W SLI 1G DDR2 667 kingston WD 320GB SATA2 ys GB 7600GS 5200 שח מה הייתם מחליפים? משנים? הצעות התקבלו בברכה נ.ב. לפי קריאות בפורום הבנתי שאין התלהבות יתר מהספק של CM וגם בחנות הבחור אמר שה-380 לא להיט ולכן לא כדאי לקחת אותו, מה שמוזר הוא שבחיפוש ברשת מצאתי שה-600 עולה יותר מ-800 שח וכששאלתי כמה יעלה עם הספק שבא עם המארז , המוכר אמר -280 תודה יניב

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים