עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cheese,

שלום, מערכת ההפעלה בנוטבוק שלי 1101HA לא עולה, ניסיתי SAFE MODE, LAST KNOWN CONFIGURATION ללא הצלחה. איך משחזרים או מתקינים מחדש את מערכת ההפעלה? כמובן שאין לי דיסק או כונן דיסקים ואני מעונייין בהתקנה חוקית. תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מבלי לאבד איכות, ודאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים, כולל אלו העתידיים (Star Citizen וכו'). מסך 1920x1080. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש אבל לא נכלל בחישוב כרגע. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

3. Started by r1980,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3846 הציעו לי אותו ב- 4850 3 שנות אחריות בבית הלקוח אפשר להרחיב זיכאון עד 4GB בעלות כמובן. אשמח לדעתכם. אם יש אוקיי.. אני הולכת לקנותו היום

4. Started by ezraso,

שלום. אודה לקבלת עזרה בבחירת מחשב למשחקים.קבלתי את ההצעות האלה ואני מאוד מתלבט: הצעה ראשונה> : Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 מחיר: ₪561 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 מחיר: ₪66 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2 כמות: 1 מחיר: ₪364 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 מחיר: ₪514 קירור למארז: EVERCOOL EVERGREEN Series 120mm כמות: 1 מחיר: ₪32 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪281 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI כמות: 1 מחיר: ₪960 כונן א…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by mccartney,

שלום! אני חושב לקנות את המחשב הבא (Lenovo IdeaPad 300-17 80QH000AIV): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=916115 מה דעתכם? מישהו שמע עליו דברים טובים/רעים? מישהו התנסה ויכול לשתף? אגב, שמעתי דברים נוראיים על שירות הלקוחות של לנובו בארץ, ודברים טובים יותר על זה של דל. האם זה אכן כך? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by woogille,

אהלן יש לי מחשב ישן, בן 6-7 בערך אין לי כרגע את המפרט המלא אבל זה משהו בסגנון מעבד אינטל (או אי אמ די לא זוכר) 2 ליבות כרטיס מסך אין (זתומרת מובנה על הלוח אם) יש צורב די וי די של סמסונג יש קורא כרטיסים לוח אם ספק וכל שאר החלקים הסטנדרטים והפשוטים האם יש להם ערך כלשהו ? האם יש איזה חנות (או מישהו) שקונה חלקים כאלה ? אם יש באמת צורך אני אבדוק את המפרט בדיוק תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. דודה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד, לצרכים המצומצמים שלה נראה לי שמתאים לה מחשב פשוט (dell i3 3521) בלי מסך מגע, אבל אני רואה שרק מוכרים מחשבים כאלו עם ווינדוס 8.1 כבר מותקן. היא לא בן אדם טכני ואני חושש שכל דבר מעבר ל-XP שהיא רגילה אליו לא יתקבל בברכה. קראתי שעכשיו יש עידכונים לווינדוס 8 ושיש גם משהו שנקרא classic shell שעונים לצרכים האלו, האם זה באמת משחזר לחלוטין את צורת השימוש של ווינדוס XP/7? אני לא חושב שהיא תשתמש בלפטופ למשהו מעבר לאינטרנט, מייל והעברת קבצים בין תיקיות, אבל חשוב לי שלפחות באלה היא לא תתקשה. האלטרנטיבה של להתקין ווינדוס 7 פחות קוסמת לי.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by iliahrom123,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בעתיד הקרוב כניראה לימוד הנדסת תוכנה או מכונות[אם ההחלטה תיהיה לכיוון המכונות אז יהיה בטוח סולידוורקס] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, AC4 , GTA , COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך ב…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by jnfsmile,

אני סטודנט להנדסת תכנה, וגם עוסק מעבר ללימודים בתכנות ובניית אתרים. נראה לי שהשימוש הכבד הוא: Visual Studio 2008 ומעלה שרתים מקומיים (Apache/IIS) לבקרה על פיתוח אתרי אינטרנט אשמח לקבל המלצה מבין האפשרויות הבאות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5688&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 ההבדלים הם שלראשון יש מעבד i3 ולשני intel Dual-core T440 ולשני יש יותר זכרון גם RAM וגם דיסק קשיח (2GB/250GB מול 3GB/500GB) תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אבקש המלצה ללפטופ, להלן הדרישות: 1. תקציב עד 3000 ש"ח 2. שימוש משרדי בלבד - תוכנות אופיס והרבה אינטרנט 3. אופי העבודה מחייב ניידות ופגישות רבות בחוץ כך שהמחשב צריך להיות קל ולא גדול מידי ראיתי את Asus ZenBook UX330 עם מפרט של: SSL 256, 8GB ומעבד 7Y30 אשמח לחוות דעת על ה ZenBook (האם שווה לחרוג מעט ולשדרג למעבד I5?) וכן המלצות נוספות אם יש. תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by jeans,

שלום חברים, אני מחפש מחשב (או מכשיר כלשהו) שאוכל לחבר לטלויזיה. לפני כמה שנים קניתי HTPC מבוסס AMD A10-6800K עם 4GB RAM מאז שדרגתי לו זיכרון והוספתי SSD אבל הוא עדיין מתקשה לנגן קבצי וידאו באיכות גבוהה (נניח 20GB) - הסאונד יוצא מסנכרון. ניסיתי נגנים וקודקים שונים וכרגע אני מוכן לקנות משהו חדש - אבל שינגן 4K בקלות בכל פורמט סביר. התחלתי לחפש קצת ונראה שהיום כולם מכוונים לסטרימרים כמו Roku וֹ-nVidia שהמחיר הזול שלהם קורץ כמובן, אבל יש לי העדפה למחשב ״אמיתי״ שיידע לבצע עוד משימות קלות במקביל ואוכל להתקין בו נגנים שונים ותוכנות אחרות. אין לי תקציב מוגדר אבל עד 4-5K ש״ח זה יהיה סביר וניתן לעלות כמה שצריך כדי להגיע לביצועים טוב…

12. היי, הלפטוט הישן שלי (שזכה לחיים ארוכים) שבק חיים, הגיע זמן לחדש. אני סטודנט והשימושים העיקריים שלו יהיו בעיקר אינטרנט ולימודים קצת תכנות, ומידי פעם גם קצת משחקים וסרטים, אבל חשוב לי שיהיה לו את היכולת לעמוד בעומסים סבירים בכבוד לכשיצטרך. רוב הזמן הוא ישאר בבית, ומידי פעם יזוז ממקום למקום אז ניידות היא בהחלט יתרון אך לא חובה לכן חשבתי על מסך 14-15.6. ורצוי שיהיה מט. ומערכת הפעלה לא חובה. התקציב הוא עד כ 4000 ש"ח, כמובן שעל פחות לא אתלונן אבל גם להתגמש קצת למעלה אפשר אם מצדיק את ההוצאה. כרגע אני חושב על: asus n56vm (שקצת חורג מן התקציב, וחסרון בניידות) או Dell Vostro 3460 (עם ה i5 ו Gforce 630) אבל קראתי שהוא מרעיש נורא והמסך לא מוצלח. http://www.ivory.co.il/catalog.php…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, חבר שלי צריך משחב למשחקים שעולה גג 5500 שקל (הוא בקושי יכול לחרוג מהתקציב) המחשב צריך להיות מחיפה אז נראה לי פנדה או נעה מחשבים פנדה http://www.pandas.co.il/ נעה http://noacomp.co.il/index.asp אז ככה: המחשב ללא ציוד היקפי חוץ ממסך מחשב CRT גודל 17-19 (לא משנה...) וחייב שיהיה בו 8800GTS 320MB (עולה 1700 בפנדה) מעבד מסידרת הקונרו (E6300 או E6400) ו1GB זיכרון ולא מתוכננן OC

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by dork12,

שלום לכולם! אודה לכם אם תביעו את דעתכם על המפרט שבניתי. האם הכרטיס מסך gtx 970 מתאים לממדי המארז שבחרתי? צריך עוד מאוורר אולי? 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אך לא לפגוע בביצועים יותר מדיי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אילוסטרייטור, פוטושופ, 3dmax, ציור דיגיטלי(ומשחקים כמובן) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכולם אני מבקש דעה לגבי מפרט שהציעו המחשב יהיה מיועד לעבוד כשרת עבור 2-4 תחנות עבודה של SQL (PRIORITY) אני אכתוב את המחיר בסוף, אבל העיקר מבחינתי הוא שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי לעמוד בעומס בצורה קבועה ובלי תקלות. בגלל זה אני מבקש שיתייחסו יותר להאם הרכיבים אכן מתאימים או שאולי צריך רכיב יותר טוב (או לחליפין מספיק רכיב פחות טוב) התקציב שרשום בכותרת הוא עקרוני וניתן קצת לחרוג ממנו במידת הצורך. תודה מראש לכל העונים אז ככה : ספק כוח Toppower TOP-450P5 מארז MIDI של HEC (לא מפרוט לגביו יותר מדי כרגע) מעבד INTEL E8200 לוח אם Intel Johannesburg DQ35JOE (אם יש שאלות לגבי הפירוט של הלוח אם תגידו ואני אוסיף) זכרון : Transcend Original 4GB (2x2GB צורב DVD של Sams…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אהלן לכולם מה שלומכם ? יש לי לפטופ של DELL מדגם XPS L501X OS = WIN 7 SP1 HOME כשאני נכנס לאתר ה support של DELL ולמדור ה drivers & downloads אני מגלה שיש לי 38 עדכוני דרייברים. המחשב יחסית חדש.בן 3 חודשים בסה"כ. השאלות שלי הן : 1-האם מומלץ / רצוי / חייב או לא משנה איך נקרא לזה להתקין את כולם ? 2-מהי הדרך המומלצת להתקנתם ? פשוט להוריד ולהתקין ? 3-האם זה לא יוצר התנגשויות עם הדרייברים הישנים שמותקנים נכון להיום על המחשב ? 4-האם עלי להסיר את הישנים לפני התקנת החדשים ? מה אתם ממליצים לי לעשות ובאיזו דרך ?! תודה רבה מראש לעונים. לילה טוב

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by jossi_t,

שלום, אני מעדיף משהו מבוסס AMD. המסך שאקח יהיה כנראה LG Flatron F700P (עם USB Hub ), אני צריך הכל , כולל צורב. איך הערכה של עכבר ומקלדת של Microsoft ב - 155 ש"ח (האם עדיפה של מה שהצעתם במפרטים המומלצים?) העבודה המשרדית מסתכמת ב - Office ..(אולי קצת גרפיקה) האם כדאי לי Chaintech ו - 512 מגה זיכרון או GigaByte ו 256 מגה ? המלצות והערות בכל נושא תתקבלנה בברכה. זה מה שהכנתי בינתיים: CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 348.9 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 301.14 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for A…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. לוח אם: ASUS P4P800 DELUX מעבד:INTEL PENTIUM 4 2.4GHZ 800 BUS זיכרון: KingMax SuperRam 256MB DDR 400 PC3200 כרטיס מסך: GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster צורב: LITE ON 52X32X52 דיסק קשיח: Seagate Baracuda 40GB 7200RPM מארז: COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB אני צריך המלצה למסך ובקשר לדיסק קשיח אולי יהיה יותר גדול רק זה לא מחשב לי אז אני צריך לשאול את הבן אדם אם הוא מוכן לחרוג טיפה מהתקציב

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. מארז ATX עם הידית הזה של איבורי עם ספק 300 וואט AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT MSI K9N NEO FULL ATX N550 WD 160GB SATA1&2 7200 RPM 8MB 1024 DUAL DDR II 667MHz NEC X 18 DVD ATI X550 מקלדת + עכבר גלילה+רמקולים עגולים כוללים כפתור 3D באינטרנט זהב ל-3 חודשים (לא כולל תשלום לבזק או לכבלים). סה"כ 1750 שקל ! עכשיו יש לי כמה שאלות חשובות לשאול אותכם שמטרידות אותי ולכן לא הזמנתי עדיין: 1. האם הלוח הזה טוב 2. האם לקחת 512 X2 זכרון כדי לקבל את הדואל צאנל (ולא אני לא מתכוון להרכיב בקרוב עוד 1 גיגה) 3. מה עדיף X550 או 7100GS 4. המוכר הציע לי בפחות כסף לוח של ASUS עם ציפסט 430 וכרטיס מסך 6150 מובנה כולל DVI אבל היה שווה לשים עוד 50 שקל ולקחת את מה שרשמתי? נ.ב המחשב הוא לשימוש אינטרנ…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 בלי חריגה. עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים פה ושם, פיתוח תוכנה, סרטים ועבודה עם מסכים מרובים בו זמנית (3/4) . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בSSD או HDD בכלל (ברשותי 3). - ברשותי כ.מסך NVIDIA חדש 1070 שאחבר למחשב החדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…

21. Started by goldenbrown22,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים ואשמח לעזרתכם: הראשון, של לנובו: http://ksp.co.il/?uin=25733 השני, של אסוס: http://ksp.co.il/?uin=26110 תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני וגאס 13 פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, כרטיס מסך וHD…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני זקוק למפרט. תקציב 7000 ש"ח (לנצל, אפשר לחרוג מעט) שימוש גיימינג בעיקר (הגדרות גבוהות, משחקים חדשים), וקצת תכנות ועריכת מוזיקה ציוד היקפי מסך 24 אינץ', רזולוציית FHD (אם יש המלצה למסך עם נתונים שונים אז בכיף) מקלדת רגילה, לא אלחוטית אין צורך ב: רמקולים, עכבר (אם הוא בא עם המקלדת אז שיהיה) אין חשיבות לשקט ללא OC ללא שדרוגים עתידיים אולי מלבד כרטיס קול (חיצוני) חנות בעלת משלוח לאזור המרכז והרכבה בחנות גודל HD מלבד כונן SSD (שאני מניח שזה הסטנדרט לצרף אחד), ברגיל יספיקו 2T שונות תמיכה לרשת בWifi, מערכת הפעלה Windows 7, הרכבה בחנות אני אשמח מאוד לעזרתכם בהרכבת מפרט. תודה (:

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Pure-Gold,

אני זקוק למפרט המכיל: מעבד 3800 כפול ליבה זיכרון: לכל הפחות 2 GB כרטיס מסך חשבתי ללכת על סדרת QuadroFx אבל המחיר שלהם בשמיים ועבדתי עם QuadroFx 1400 PCIe ו... לא נפלתי מהסכא מהביצועים שלו. לכן, אני כנראה אלך על 7800GTX או משהו חביב ב SLI. ספק כח טוב שימנע מכל העסק לקרוס בעומס כמובן. ללא מסך. בזמנכם החופשי, אש! ולא לחשוש מהמחיר. אשמח אם תרשמו את המחיר ומאיפה ארגנתם את החבילה וכמובן למה אתם חושבים שכל רכיב ורכיב מתאים מסיבה זו או אחרת

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים