ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, אני מתכנן לקנות מחשב טוב שישמש לעבודה, פנאי ובעיקר למשחקים. אני רוצה שהוא יוכל להריץ את משחקים חדשים שדורשים הרבה משאבים. יש לי התלבטות בין ASUS ל-Gigabyte בלוח האם ובכרטיס המסך (בעקבות בדיקה שערכתי בפורומים בחול נראה לי שיש הרבה בעיות עם לוחות אם של ASUS) התקציב שלי הוא בסביבות . 10kמה אתם אומרים על המפרט הבא והאם הסכום מספיק? 1. Processor - AMD Athlon 64 X2 3800+ 1GHz FSB 2 x 512KB L2 Cache Socket 939 Dual Core Processor - Retail 2. Graphic card - ASUS EN6800GT/2DT/256MB Geforce 6800GT 256MB 256-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail or Gigabyte Geforce 7800GT 256 GV-NX78T256V-B 3. Sound card - Creative Sound Blaster Audigy2 ZS 70SB035000000 8 (…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מסך דק 17 או 18 משולב רמקולים אפשר בלי רמקולים. תלוי איזה מסך שווה? צורב dvd מהיר 16X NEC כונן DVD דיסקט 1.44 דיסק קשיח sata GB80 או scsi מארז רק תותח מאוררים רק חזקים גם מעבד מקלדת ועכבר אלחוטיים לוח אם רק מעולה מתאים OC כרטיס מסך GT6800 מתאים OC יש סוגים...עיקר גרפיקים מעולה זכרון GB 1 רק מעולה מתאים OC מקציב 10000 שקל רגע, מעבד אמד 64 ביט רק 3400 ומעולה...תלוי סה"כ 10 אלפיים שקל
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב הנייד שלי ועכשיו אין לי אפשרות לשים בו WIRELESS ואין לי BLUETOOTH וכרטיס קול ולא כלום, אני חייבת הורדות של הדרייברים, מצאתי הורדה אחת והיא לא עובדת לי טוב: http://uploading.com/files/get/48KAOEJY/ בבקשה שמישהו יביא לי כמה הורדות אני מיואשת.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3200+ BOX 1,820 ש"ח ArcticSilver 5 3gram 30 ש"ח EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 965 ש"ח SAPPHIRE Radeon X800 Pro 256MB GDDR3 TV OUT DVI RETAIL 2,793 ש"ח Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan 493 ש"ח OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Platinum Edition 1,610 ש"ח סה"כ 7,711 ש"ח זה המפרט שבחרתי כל שאר הציוד כבר יש.. השני דברים היחידים שאני מתלבט זה אם לקחת 3000+ או 3200+ במילים אחרות 512 או 1 מגה קאש.. ומה שהולך לעזור לי לחבור זה אתם כמובן P: האם הקאש עוזר במשחקים/LOADING וכו או רק בתוכנות? (לא בבנצמארקים, זה לא ממש חשוב לי) ועוד התלבטות זה הלוח אם שאינ לא יו…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000 בערך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גלישה באינטרנט אופיס נטפליקס וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קרוב לחדר שינה אז אם אפשר שקט יותר אחלה אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך באורות וכו' - אם יש אופציה למארז קטן יחסית גם טוב 7. האם האם יש צו…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחר סקר שוק קצר וביקור ב5 חנויות מחשבים אני הגעתי למסקנה, שהמחשב המשתלם בשבילי, זהו : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9186 שבמפרט הוא מגיע עם זכרונות של 800Mhz, ו 2 גיגה יכולים לתת לי באותו סכום, אם אני משלם במזומן, זאת אומרת אני לוקח אותו ב חמש וחצי, עם שתי גיגה זכרון. ברגע שביקרתי בחנות אחרת, המוכר מתחיל לצחוק עלי, ש Gigabyte, זאת לא חברה, זהו דראק אחד גדול, ואני שוב מתחיל להסס לגבי הבחירה שלי. אני יודע ש "נעה מחשבים" זאת חנות די טובה לאומת שאר החנויות, זאת אומרת למכור דראק, לא נראה לי, אבל אם כן?? במחיר הזה אני לא יכול לקחת 1520 של Dell, עם 8400 כ.מסך, ו 2 גיגה, ה- Dell יעלה לי בסביבות 6500, שזה עוד אלף שקל מינימום, שזה המון, ואין לי סכום כז…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע בכמה ניתן למכור את המחשב הבא: מעבד: 2.4 אינטל פנטיום 533 לוח אם:ג'יגאבייט GA 8SG800 זכרון: 1.3GB DDR1 כ.מסך: ATI RADEON 9600 XT 128 MB TV OUT דיסק קשיח: 80 GB צורב: LG X 50 כונן תקליטורים: LG X 50 מסך: LG 17 אינצ' CRT תודה מראש L.A
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה קורה? טוב תגידו מה דעתכם (מחירים מהאתר KSP שאמרו לי שהוא אמין, עם שירות טוב וזול) 8) מה שמודגש זה המחיר!(והערות בתחתית) מעבד - Athlon 64 3000+ (S-939) 830 לוח אם למעבדי AMD - K8N Neo2 Platinum (s939) 840 זכרונות* - 512MB A-DATA /VT 245 זכרונות 2 - 512MB A-DATA /VT 245 כרטיס מסך** - xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 1060 כרטיס קול*** - מובנה בלוח אם כרטיס רשת**** - מובנה בלוח אם FLOPPY - Teac/SONY 1.44 40 כונן DVD - LG X16 150 צורב DVD - NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 black 340 דיסקים קשיחים - 160GB SATA 530 מארזים***** - Thermaltake Sviking VA4000BWS 420 ספק כוח - HEC 475W (True Watts) 360 הרכבה - 190 * - 1, האם כדאי לקנות את ה- A-DATA? 2, האם כדאי …
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש כבר Barebones שתומכים ב Pentium D ? אני צריך מחשב בסביבות התקציב הזה אפשר קצת לחרוג, הוא ישמש פה ושם לעריכות וידאו וגם לעריכות סאונד.. זאת אומרת שצריך מחשב חזק.. אני החלטתי לקחת מחשב כזה כי חשוב לי המקום בחדר שלי, שגם לזה בקושי יש לי.. האם זה משפיע על הביצועים לעומת מארז רגיל שמאוורר יותר טוב? אה ואיך שכחתי אני צריך מסך, חשבתי ללכת על ה 17'' Samsung Syncmaster 740B 8ms DVI LCD Monitor איך הוא?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לוח אם - P5W64-WS-PRO Asus כונן קשיח - WD2500YD Western Digital - ן 250 GB ן 16MB BUFFER ן SATA זכרון - DDR2 1024MB 667MHZ CL5 Kingston - כפול 2 מסך מחשב - L1970HR LG - ן 19 אינץ' מעבד - Pentium D 945 Box Intel מארז מחשב - M-100A JSP-Tech מאוור למעבד - Zalman 9700 ובנוסף כונר DVD צורב - (איה אתם ממליצים? כונן שקט - לא מרעיש בעבודה ובצריבה..) שאלה לגבי המעבד: החלטתי אחרי התלבטויות רבות להישאר עם פנטיום D ולא לעבוד ל Core 2 Due . האם 945 D המענה המושלם לרכישה כמעבד או שללכת על אחר?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח בערך אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K או 4K, אני עדיין לא יודע מה התקציב שלי יאפשר לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מנסה להרכיב לעצמי מפרט למחשב לטובת עבודה/משחקים שיחזיק עבודות גרפיקה/תיכנות צפייה בסרטי HD ומשחקים חדשים כגון: GTA IV מוכן להשקיע עד 4000-4500 ש"ח לקניית המחשב שיכלול מסך/כ.מסך(לא מובנה) מעל הממוצע מקלדת/עכבר כונן+צורב DVD מערכת קירור שתשמור על הרכיבים ומתבלט האם כדאי לרכוש את ה- QUAD או שעדיין לא אפיק ממנו את התועלת ואפשר להתפשר על CORE 2 DUE (i7 מיותר כרגע לקנות מחירים בשמיים וזה עדיין חדש צריך לתת לזה להתאקלם קצת בשוק). נכון לכרגע לא מתוכנן OC לכן לא צריך את כל ה- DELUX שסתם מיקרים את המוצרים. מעדיף מסך בגודל 24" לתמיכה מלאה ב-FULL HD(HDMI) אבל עדיין לא יקר מידיי 2-5ms 1:20000-50000. תמיכה בכרטיס רשת אפשר גם מובנה של GE שתיהיה אפשרות לחבר גם בכבילה וגם באלחוטי(WIFI) אם…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש המלצה למפרט מחשב שיהיה מיועד לפיתוח של אפליקציות iOS ואנדרואיד. אני מתכוון שיהיו עליו 2 כונני SSD שעל כל אחד מהם תהיה מותקנת מערכת הפעלה - על אחד וינדוס ועל השניה האקינטוש (לפיתוח iOS). מה הדרישות למחשב כזה בהנחה שאני רוצה שיהיה עליו האקינטוש? ובכלל למחשב לצורך פיתוח.. האם צריך חומרה חזקה, מה לגבי כרטיס מסך? אשמח למפרטים אפשריים או דרישות למערכת כזאת. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לא צריך שהוא יכלול מסך,מיקלדת,עכבר,סידירום וצורב תודה לעוזרים זה בישביל חבר!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב! רציתי לשאול מה דעתכם, האם כדאי לקנות את המחשב הנייד שמציעים לסטודנטים בבנק המזרחי: HP Pavilion Intel Celeron Mobile 330 (1.4 GHz המוכר של אופיס דיפו אמר לי שלמרות שזה רק 1.4 GHz זה בעצם פועל במהירות כפולה בגלל שזה Mobile .. האם זה נכון? מישהו יכול להסביר קצת על הMobile? זה יוצא 4000 ש"ח
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11,500, חריגה של עד 100 ש''ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג(VALORANT, CSGO, NBA2K, FIFA, RDR2" GTA ועוד), תכנות(PyCharm, VS Code) ועריכה (Photoshop, Premiere, After Effects, Illustrator). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, +2K 144HZ. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חייב להיות שקט, אבל אם אפשר עדיף. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? צפיה בסרטי HD, קריאת PDFים, תכנות, פוטושופ (לא כבד), אינטרנט ושימושים משרדיים, GNS, VMware. * גודל המסך? רצוי 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי, אני לא יודע מה זה זמן סוללה ארוך אבל נדמה לי 3-4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, VGA * בלוטות? אם יש אז נחמד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? אפשרי שיהיה צורב. * כונן Bluray? לא נדרש. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,DELL,ASUS אם יש עוד חברות טובות אז בכיף. יש לי שאלה חשובה - כשקונים מחשב נייד מקבלים איתו דיסק דרייברים? אם כ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום שמי אידן אני הנדסאי מכטרוניקה ועושה כרגע את פרוייקט הגמר שלי במסגרת חיל האוויר, אני מחפש מחשב נייד בסדר גודל של 2500 שח (אפרט את שאר הדברים למטה) המחשב ישמש אותי בעיקר לכתיבה ולשרטוט בsolidworks 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ושרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks באופן די קבוע זה הייעוד שלי למחשב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, תכלס אפשרי גם יותר מכיוון שאני לא קונה מחנות מסויימת אני קונה הכל דרך היבואן כי אבא שלי מכיר מישהו שיכול לעזור לנו עם זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כאשר יצא למחשב, BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים (זה דורש מפרט חזק), זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות ULTRA עם 60FPS וגם משח…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב. הוא בעיקר משחק ושקט לא חשוב לו במיוחד. בניתי לו מפרט (יצורף בסוף) יש לי כמה הסתייגויות: 1. אם הספק יספיק 2. אם המעבד מגיע עם קירור. (לפי הדגם, שמתחיל ב"BX" זה מעבד בקופסא, משמע אמור להגיע מאוורר.) הנה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 923/905 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... כמות: - 1 - 348/341…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני מעוניין לקנות מחשב חזק למטרה כללית- תכנות, גלישה, סרטים, משחקים לפעמים. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ את וינדוס ויסטה ללא קושי בעתיד. בקשר לכרטיס מסך אני חשבתי לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מבוסס עליו כדי לקנות כרטיס נורמלי ביוני בערך..חשוב לי שגם יהיה ניתן לשדרג בעתיד. חשוב לציין שOC לא יהיה והתקציב למפרט המחשב בלבד. איך המפרט הבא: מעבד: Core™2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח-אם: 965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E -האם הכרטיס המובנה יוכל לשרת אותי מבחינה בסיסית כמו גלישה, תוכנות..ויזואל, סרטים? זכרונות: 1 ג'יגה של קינגסטון צורב: LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black דיסק קשיח: 200GB 7200RPM, 8MB, SATA II בקשר למארז וספק ..אין לי מושג מה לקחת..היופי לא…
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעדיף משהו מבוסס AMD. המסך שאקח יהיה כנראה LG Flatron F700P (עם USB Hub ), אני צריך הכל , כולל צורב. איך הערכה של עכבר ומקלדת של Microsoft ב - 155 ש"ח (האם עדיפה של מה שהצעתם במפרטים המומלצים?) העבודה המשרדית מסתכמת ב - Office ..(אולי קצת גרפיקה) האם כדאי לי Chaintech ו - 512 מגה זיכרון או GigaByte ו 256 מגה ? המלצות והערות בכל נושא תתקבלנה בברכה. זה מה שהכנתי בינתיים: CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 348.9 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 301.14 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for A…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי מעצב פנים לפרנסתו ומחפש לקנות מחשב חדש, הוא שנים עובד עם MacBook PRO הדיוט לחלוטין בכל עניין הווינדוז (לחלוטין) וגם ממש מקובע בעניין המאק. ניסיתי כל דרך אפשרית לשכנע אותו לקנות PC, כנראה שזה לא יקרה. הוא חדש בתחום ורק נכנס לעולם הזה של עיצוב ואדריכלות פנים. * התוכנות שהוא כנראה איתן יעבוד הן - SketchUP + VRAY, Photoshop, AutoCad * תקציב נראה לי קצת מיותר אבל כעקרון עדיף כמה שפחות (14,500 ש"ח מינימום מין הסתם) * הוא עובד כיום עם Galaxy S5 וכנראה שבעתיד יעבור לאייפון וגם יקנה אייפד כדי ככה שהסנכרון הנוח בין המכשירים חשוב לו, כדי שיוכל להציג שרטוטים תמונות וכו' ללקוחות. (אני מודע לאפשרות לעשות זאת גם עם אנדרואיד, אבל בשבילו זה "מסובך"), ככה שזאת סיבה נוספת…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-