ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח עזרה לבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל כל עוד זה יוסיף לשקט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מולטימידה,הורדות, עריכה גרפית ומשחקים (רב תכליתי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Photoshop, Illustrator וגם תוכנות לבניית אתרים (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני משחק מגוון רחב של משחקים לפעמים זה משחקים כבדים לפעמים לא כמו: League of legends, Starcraft 2 (בעיקר משחקי אסטרטגיה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צרכי מהמחשב: אני הולך להתחיל ללמוד ואני צריך מחשב שיהיה לו מסך מגע ויוכל לשמש אותי לצרכי עבודה משרדית בזמן הלימודים , ולמשחקים בזמן חופשות. השאלה אם כרטיס מסך כזה מספיק חזק כדי להריץ משחקים כמו לדוגמא פיפא 15. מדובר במחשב מסוג: [h=1]Dell Inspiron 5547 IN-RD33-7801[/h]http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=878420 למחשב כרטיס מסך מסוג: AMD Radeon R7 M265 עוד דגמים שעניינו אותי: 1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879111 [h=1]Asus TP500LA-DN042H[/h] 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874058 [h=1]Asus N550JK-CM062H [/h] תודה רבה לעוזרים ולעונים (:
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהערכת מחיר למפרט - מעבד: Intel i5 2500K קירור מעבד: Noctua NH-U9B לוח אם: Gigabyte Z68X-UD4-B3 זיכרון: 1666MHz 2x4GB G.Skill כרטיס מסך: Sapphire Radeon 6950 2GB SSD דיסק: Samsung SSD 840 120GB דיסק קשיח: WD Caviar Blue 512GB ספק: Seasonic 600W מארז: Thermaltake Mid Tower~ מסך: Samsung SyncMaster SA300 23 inch (אין לי טעם לשדרג את המחשב כי אני מתחיל ללמוד בקרוב ומתכנן להחליף אותו בלפטופ.) תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות בארה"ב נטבוק בסביבות 1000-1200 ש"ח. עקרונית המחשב ישמש לגלישה באינטרנט וצפייה בסדרות/סרטים. עקרונית חשוב לי טווח קליטה אלחוטית טובה ואיכות מסך טובה ביותר. על כל השאר אני יכול להתפשר. אשמח לקבל לינקים לאתרים בארה"ב תודה, עמית
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב: משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: חדשיםביותר -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך: רזולוציה: 1280X1024, גודל: 17 (נראה לי ככה, המסך הוא syncmaster 730B ובדקתי ברשת וזה מה שהעלתי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל זה לא כ"כ משנה לי, העיקר שירוץ חלק 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני אכתוב בסעיף 9. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, רק שלא יהיה טרקטור ששומעים גם בחד…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000-7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך לטובת משחקים כבדים ועבודה רציפה בתוכנות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya, 3DS Max, ZBrush, Photoshop אופן שימוש כבד. (בעתיד לטובת פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, The Witcher 3, Batman Arkham Knight, Guild Wars 2, ועוד משחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לרגל יציאתו החגיגית של המשחק Diablo 3 ואני מתלבט בין Toshiba לHP. על Toshiba כתוב שיש רמקולים מתוצרת Harman/Kardon עם bass משופר. האם זה נכון ועד כמה זה מה שאני באמת חושב שזה? הדגם של HP קורץ לי בעיקר בבגלל הקורא טביעות אצבע שיחסוך לי להקליד ססמאות וכו'. על מה אתם ממליצים?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לאבא שלי מחשב שישמש אותו להכל חשוב מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר קל...ממש קל כמובן חדש לא יד שניה אחריות של 3 שנים. צריך סוללה ממש ממש טובה ושיהיה בן-ז**ה של מחשב התקציב הוא ממש גבוה עד 20,000 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה, מוכרים את המע' הנ"ל באופיס דיפו ב3500 ש"ח. האם מישהו מכיר אותו והוא מספיק טוב להפעלת מדיה סנטר וסרטי HD ? והכרטיס המובנה שלו X1250, לאיזה רמה של משחקים הוא מתאים בהנחה שארצה לחבר אותו בעתיד לLCD 42 בסלון ? ושאלה אחרונה, יש לו כ. טלויזיה, האם זה אומר שאוכל להפוך אותו לPVR ( הקלטות מהממיר הוט לדוגמא ) ? תודה מראש מנו מצב המפרט: מחשב ACER Aspire L5100TV MINI PC מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Premium . מעבד: AMD Athlon Dual Core 64 X2 5000+ 2.6Ghz. זיכרון: DDR2 667Mhz GB2 כונן קשיח:320GB SATA. כרטיס גרפי:ATI Radeon X1250 כרטיס קול: High Definition Audio.כולל חיבור אופטי כונן אופטי: SLOT DVD Super Multi Dual Layer. רשת: Gigabit Ethernet. +…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אין לי הרבה נסיון עם מחשבים ניידים, ואשמח אם תעזרו לי לבחור אחד שיענה על הצרכים שלי. אני מחפש מחשב איכותי שיתפקד טוב לאורך התואר. אני לא מתכוון להקמצן עליו, אבל גם לא להשתולל עם הכסף שלא לצורך. אני מחפש המלצות לכמה דגמים בתקציב שלי ודגש על ההבדלים בינהם (לאן הכסף הנוסף הולך...), כך שאוכל להחליט אם שווה להשקיע יותר או פחות. * מטרות המחשב? ישמש אותי בעיקר בלימודים באוניברסיטה, לכן רצוי שיהיה קל ונוח להקליד עליו. סרטים ומשחקים לא כבדים הם מטרה משנית. * גודל המסך? 15.6". חשוב שיהיה מסך איכותי, עם זוויות צפייה רחבות, ושלא יהיה קשה לעבוד איתו בגלל השתקפויות. * רזולוציית המסך? 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מאוד num pad, ובכללי שהמקלדת תהיה programm…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני אשמח לעצה, איזה מחשב כדאי לי לקנות מבין השלושה הנ"ל. אני רוצה להקים על המחשב מכונות ווירטואליות ולקנות אחד שיעמוד בזה הכי טוב. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11705 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11937 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11757
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט שישמש בעיקר לצריכת מדיה(המחשב מחובר בנוסף למסך המחשב גם לטלוויזיה ומגבר עם כניסה אופטית) אבל שיוכל להריץ משחקים כגון GTA IV וGTA V(כשהוא יצא למחשב) באיכות טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? 70% צריכת מדיה, 30% משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ראה לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1.לא אוכל לחרוג מ4 אלף 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22' * באיזה סוג משחקים תשחקו? מאמריקס ארמי עד קרייסיס * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי, כל ספק ומארז מחברה טובה יעשו את העבודה (יש לי ניסיון ככה שאני לא מדבר בתיאוריה) 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מ…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיון שלא מצאתי מקור אמין ונהיר אחד שבו היה מפרט מסודר שאמור לספק את ביצועי הרינדור (Rendering) הטובים ביותר, הרי שאני פה לבקש את עזרתכם. מדובר במחשב שעיקר מטרתו ליצור בתלת מימד ולרנדר. התקציב לכך הוא 10,000 ש"ח ואין כל צורך בציוד היקפי. המחשב אמור להיות מחובר לשני מסכים. כמו כן, מכיון שעיקר הדיונים הם סביב כרטיס המסך, אשמח לדעת מה הסיבה להעדפה של כרטיס מסוים ספציפי על פני האחרים ועד כמה הדבר אמור לבוא לידי ביטוי בזמני הרנדור. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי אני צריך מפרט למשחקים 3000 גג 3500 ש"ח ... אבל עם אפשר 3000 ש"ח אני לא צריך את הדברים הבאים כי יש לי כבר.. רמקולים, כרטיס קול, HDD, מסך lcd 19, מקלדת + עכבר... ועם אפשר שיהיה כרטיס מסך מבית Nvidia ומעבד מבית Intel זהו לבינתיים תציעו הצעות !
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם סופסוף קיבלתי את הנייד החדש שלי אסוס UL50VT אני רוצה לחרוט עליו עברית מישהו מכיר חנות טובה ואמינה שעושה את זה או שצריך לסוע לחולון ל PCGRAPH חזי
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות בKSP? מעבדי אינטל Core i7 920, s1366, 8MB Box 1530 מאווררים וגופי קירור CoolerMaster V8 CPU Cooler 290 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E 1340 דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS 515 כרטיסי מסך PNY Quadro FX 1800 768MB GDDR3 DX10 2xDisplayPort DVI PCI-E 2370 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 120 מארזים CoolerMaster HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) 675 ספקי כוח Corsair TX 750W Active PFC 12cm Fan 725 זכרונות לא בחרתי עדיין סך הכל : 7575 ¤ ב12 תשלומים השאלה הנדרשת הם אמינים ואם להם לא אמינים האם עדיין שווה לקנות מהם בגלל פערי המחיר? עוד שאלה: האם…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK AM2NF6G-VSTA AM2, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Aeneon *2 דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ספק 500W מקלדות 2 Lang. עכברים PS/2 Optical Mouse + Roll רמקולים 400 W מסכים Chi Mei CMV 945A 19'' LCD 8ms
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי תעזרו לי בבקשה לבנות מפרט, תעירו הערות לגבי החלקים שנבחרו וכ"ו תודה שימוש: עריכת וידאו ( adobe premeire cs2, adobe after effect cs4 וכאלה), עריכה גרפית (adobe photoshop וכדומה) - אלה באופן חובבני, לא מקצועי. צפייה בסרטי 1920X1080 תקציב: בין 2000 ל 3000 ש"ח (פחות מ 3000), אבל אני אשמח שזה יהיה קרוב יותר ל 2000 ש"ח אם לא נחוץ יותר מזה לצרכים שלי כי בעוד 3-4 שנים אני בכל מקרה קונה חדש. נדיר שאני משדרג. הערות: * לא מתוכנן אוברקלוקינג. * זאת מערכת 32 ביט * כרטיס מסך: אני צריך שיהיו בו שתי יציאות בשביל שני מסכים בפוטנציה, שויתמודד בלי בעיה עם רזולוציית 1920x1080 * זיכרון: אני צריך 4GB (ליותר מזה אני מבין אין שימוש במערכת 32 ביט WIN7) * דיסק: אני צריך SSD בנפח 128…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין הרבה מה להסביר, אני מעוניין במחשב שייתן כמה שיותר ביצועים (במיוחד גרפיים) במחיר הזה (7K). ניתן לחרוג מהמחיר במקסימום 500 שח.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיקר לטובת יישומי אופיס ודפדפן. תהיתי אם לדעתכם יש הצדקה לתוספת 400 שקל בין המחשב הראשון לשני: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2846 http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-3542-in-rd09-7775-%D7%93%D7%9C-1-1 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93Dell-Latitude13-i7-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-256GB-SSD-%D7%96%D7%9B-4GB/pi5SS52AC71FE6420133?rd=1418673229036 מטרות המחשב? נטו תכנות. visual studio/eclipse וכו'. מעבר לזה יהיה נחמד אבל זה לא העניין שלו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא עקרוני כל עוד אפשר לתכנת בו נורמלי. * רזולוציית המסך? העדפה לכמה שיותר גבוהה שיהיה שטח לעבוד איתו. * משקל רצוי? לא . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD חובה לא מעניין גודל. מבחינתי גם 64GB מספיק. לא צריך הארד…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, לכל היותר עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית (קלה), תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Unity (בניית משחקים), Visual Studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג - יריות, אסטרטגיה, סימולטורים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X-plane 11, The Witcher 3, Ghost Recon Wildlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6000 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ואוברקלוק 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר MX518 בידיוק נהרס לי ה MX500 שלי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? HD, כוננים , מארז , מקלדת , רמקולים קיצר ציודע הקפי אבל צריך עכבר ... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש... 6. האם נושא הקירור ? כן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא הרכבה לבד מערכת הפעלה יש... 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אוברקלוק וספק איכותי ... הא ושיתמוך SLI ... חשבתי לחכות לוינס אבל אני לא יודע כמה זמן זה יקח ...
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4250-4550 ש"ח (אני כותב את שני המחירים אלו כי זה תלוי בכמה כסף אני אקבל מהעבודה של אבא שלי התקציב הראשונים היה 3500 ש"ח) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-