ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
היי חברים , 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (אם יהיה צריך להוסיף אפשר קצת לחרוג לאזור ה 3900 במידה וההבדל באמת שווה את זה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500גג ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים.. ועוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים בטווח מחיר הזה.. ביצועים וכמובן כמה שיותר תמורה לגרפיקה להריץ על הכי גבוהה שאפשר הכי חשוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - רק מסך (ללא מקלדת רמקולים ועכבר) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - מעדיף כבר לחדש הכל חוץ ממה שרשמת…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שימוש יום יומי, מידי פעם משחקים (לא משהו בשגעת) , הרצה של מכונה וירטואלית (VMWARE) ושיטוף של סרטים וסדרות לסטרימר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא (יש לי מסך 17 אינצ'.. זה מספיק לי בנתיים.) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בצורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שיהיה שקט שאני יוכל לישון בלילה.משהו בין 6 ל7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מער…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לפני כחודשיים את הנוטבוק asus eee 1015pem. במפרט באינטרנט נכתב שהמחשב מגיע עם זיכרון מסוג ddr3 בגודל 1 ג'יגה. היום הורדתי תוכנה לבדיקת המערכת וכתוב שיש במחשב זיכרון מסוג ddr2! האם סלוט של ddr3 יכול בכלל לקלוט פיזית כרטיס מדור ישן? קיבלתי את המחשב בקופסה סגורה עם מדבקה מהיבואן, אז אין לי טענות כלפי החנות. בכל מקרה, האם רשום על הכרטיס עצמו את הסוג כדי שאוכל לשלול אולי פגם בתוכנת הבדיקה (speccy) במידה ואצטרך להתנהל מול היבואן ולהתחיל לחפש לו הוכחות.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בעזרת הפורום המצויין שבאתר הרכבתי מפרט מחשב לשימוש כללי (עבודה וקצת משחקים) רציתי לקבל חוות דעת אחרונה על המפרט כולו (תיאימות בין חלקים השונים, קירור, שקט וכד) מעבר i5 2500 לוח אם Asus P8H67 זיכרון Kingston DDR3 1333MHz 4GB CL9 דיסק קשיח Samsung 1T, 7200RPM, 32MB, Sata, F3 HD103SJ כרטיס מסך HIS Radeon 6950 2GB DDR5 מארז Antec P183 ספק SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze מקלדת ועכבר logitech Cordless Desktop MX3200 Laser רמקולים Logitech Z 323 2.1 צורב Sony/Nec *24, AD-7260S, Sata, Black עלות כללית 5400
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום חברים, ובכן לאחר כשימוש של כ 8 שנים במחשב הנוכחי החלטתי שזהו נמאס לי לחכות לעלייה של דפדפן כ 15-30 שניות... אני מכוון לתקציב של 5.5K ומחשב שישרת אותנו ל 5 שנים הקרובות לפחות... כמובן בלי ירידה בביצועים. המחשב צריך לתמוך במשחקים הבן הגדול שלי בן 9 והוא כבר נכנס לעניין GTA , CALL OF DUTY וכו... אני מניח שהדרישות שלו מהמשחקים רק יעלו עם הזמן... אין ספק שארצה כונן SSD שיקצר את הזמן משמעותית... כמו כן אשמח לקבל את המלצתכם למקום בו אוכל לבצע את ההזמנה (רק לא KSP או אייבורי.. קצת קראתי באתר והבנתי שהם לא מומלצים בעליל... קצת עצוב אני זוכר את החנות הראשונה של KSP בחיפה... אח איזה מקום זה היה ממש עלייה לרגל...) זהו ... תודה רבה מראש לכל העוזרים וני מניח שזה יעזור למשתמ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני צריך תשובה לשעה הקרובה. אחותי צריכה מחשב נייד לחו'ל (שישמש אותה בחו'ל). היא רוצה ללמוד אדריכלות ועיצוב פנים. רציתי לדעת האם המחשב הזה יספיק לה http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K50IE/#overview היא לא צריכה משהו סופר מקצועי. רק שתוכנות בסיסיות של עיצוב יעבדו לה. תודה
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למחשב ביתי בתקציב נמוך (כ-1500 ש"ח, +/- 200 ש"ח). שימושי המחשב: אינטרנט, פה ושם קצת סרטים (אשמח אם תהיה אפשרות סבירה ל-HD), עריכה בסיסית של תמונות (לא פוטושופ). הערה חשובה: המסך אתו יעבוד המחשב הוא מסך 22 עם כניסת HDMI. הייתי רוצה לא לחבר אותו ב-VGA ולכן מעדיף לוח עם יציאת HDMI או DVI. אפשר גם להוסיף כרטיס מסך אבל הבנתי שאחד היתרונות של המעבדים החדשים של אינטל הוא כרטיס המסך שעל המעבד. כמה שאלות: האם עדיף ללכת על פלטפורמת אינטל (Core i3 2100) או AMD? מארז וספק: בד"כ העדפתי Compucase+Hec - האם כרגע יש משהו שנותן תמורה טובה יותר למחיר? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב של משחקים וכבר פתחתי דיון אבל אני עשיתי מפרט משלי, מה אתם חושבים?: [table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1169 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155 כמות: 1 מחיר: ₪642 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] THERMALTAKE Soprano RS 101 Piano Black Fan Filter 120mm + Window כמות: 1 מחיר: ₪296 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למארז: [/td] [td] Thermaltake 120mm Cyclo LOGO 1500RPM 17dBA כמות: 2 מחיר: ₪70 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] Delta 650Watt, 120mm Fan, 24 pin, 12V, 6X SATA, ACTIVE PFC, EX Series כמות:…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים לאחר האשכול הזה (שאפשר למחוק אותו מנהלים, מצטער) גיבשתי דעה לגבי המפרט. בחרתי בחלקים שמתאימים למק כי אני מתקין גם מק+וינדוס, אך גם אם לא אצליח להתקין מק כמו שצריך אשאר עם וינדוס.רציתי לשמוע חוות דעת בבקשה על המפרט לפני שאני קונה אותו עד מחר.התיכנון הוא לעשות OC למעבד למקסימום (האם כדאי לעשות גם לחלקים אחרים ?) CPU i7 2600K - 1490 KSP CPU COOLING Noctua NH-D14 - 310 KSP MOTHERBOARD Gigabyte Z68X-UD5-B3 - 1220 KSP MEMORY 4X4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 - 1160 KSP HARD DRIVERS Crucial SSD 128GB - Already owned DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP VIDEO CARD PNY QUADRO 4000 2GB…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם למפרט ל-HTPC שיכול לשמש גם לגיימינג סביר. עדיפות לקניה ב-KSP (הכי משתלם כנראה). המחשב צריך לכלול כונן DVD עם יכולת קריאת BR. תשובות מפורטות 1. מה התקציב המקסימאלי?[glow=red,2,300] 3K עם אפשרות סטיה קלה. [/glow]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HTPC, משחקים, סרטי BR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ומדיה סנטר ומשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטנדרטים -מהי הרזולוציה הטב…
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני עובר לנייד שיהיה לי בצבא.. אני מחפש למכור את הנייח ולקנות נייד המפרט של המחשב: מעבד: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 2.66GHz 1333MHz זיכרון: 2.0GB 800MHz DDR2 כרטיס מסך: ATI RADEON 4650 1G DDR3DVI Adapter Card כונן קשיח: 250GB ספק: seasonic 430W מגיע עם מסך 22 אינץ' HD, מקלדת ועכבר. המחשב והמסך של DELL הוא אצלי בערך 3 שנים שידרגתי אותו עם השנים כרטיס מסך, כונן קשיח וספק הוא מעולה פשוט כמו שרשמתי אני מחפש לפטופ לצבא וסתם חבל שיישב לי מחשב בבית תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי - 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 500 2. שימושי המחשב HTPC, תכני HD ותוכנת שירטוט סולידוורקס א) המחשב מיועד לסלון עם תוכנות עיקריות - אינטרנט, סרטים HD אופיס ושירטוט. ב) המחשב יחובר לסוני 40'' 1920X1080 בסלון. להגדרות גרפיות גבוהות במידת האפשר. 3. מקלדת ועכבר אלחוטים ושלט. 5. עד כמה חשוב השקט - 8 מתוך 10. 6. לא מתוכנן אוברקלוקOC 7. הרכבת מחשב בחנות ולא צריך לכלול מערכת הפעלה. 8. העדפה לרכוש את המחשב מחנות - RSM. 9. בקשות מיוחדות - עדיפות לכרטיס גרפי של NVIDIA 10.כן רצוי לשמור על אופק שדרוג המחשב תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, תכנות(visual studio), סרטים אפשר לחרוג מהתקציב עד 100 ש"ח - אבל ניתן גם לחסוך. שדרוג בעתיד למעבד I7 -אין צורך בHD. -לא מתוכנן OC -השקט חשוב מאוד: 9 למחשב יהיו 2 מסכי DELL-U2312HM המערכת שהרכבתי: Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪70 [url=http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"ח ולחברי הפורומים , יחידות 1 ₪50 [url=http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 [url=http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96]htt…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר - החדשים ביותר,גלישה באינטרנט ועבודות משרדיות הרגילות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3, SKYRIM, MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך 23 אינטש. הבנתי שעבור גיימרים פאנל TN מספיק טוב וחסכוני מבחינה כספית. עדיפות ל DELL …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב המקסימלי שלי הוא 7K ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה הכרחי. השימוש בו יהיה בעיקר למשחקים (CS:S BF בעקרון משחקי FPS). אין צורך בציוד הקיפי כגון מקלדת עכבר ומסך מכיוון שכבר יש לי.1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (BF, CS:S ומשחקי FPS בעיקר). -מהי הרזולוציה …
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
OK אז בהמשך לעזרה שכבר קיבלתי פה- אני מתלבט בין שני מפרטים לעריכת וידאו ואודיו. בגדול- עבודה עם אודיו אני כבר עושה על המחשב הנוכחי שלי בהצלחה מרובה, לעומת זאת עבודה עם HD וידאו- לא ממש. אני אעבוד עם ADOBE PREMIERE4/5, בפרויקטים של יותר מ-10 ערוצים של תוכן HD. מערכת WONDOWS 7 ULTIMATE 64BIT. בנוסף אני אקנה בעצמי כרטיס FW לחיבור עתידי של מצלמת DV ו\או כרטיס קול חיצוני מקצועי. מפרט ראשון: WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX^, יחידות 2 ₪1016 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2350 Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪242 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2747 MSI Z68MA-G45 Z68 Chipset HDMI DVI VGA, יחידות 1 ₪…
-
- 13 תגובות
- 885 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב משחקים כבדים על מסך גדול יחסית (22 או אחר), סרטים HD, מוזיקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, מקלדת פשוטה, רמקולים טובים (כרגע משתמש ב Creative sbs 390 רוצה לעלות ברמה.) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אדריכלית המתמחה בהדמיות אדריכליות. תוכנות עיקריות - 3ds max, כולל רינדורים של סצנות כבדות יחסית, ועריכה גרפית בפוטושופ. אין צורך במשחקי מחשב. אשמח לחוות דעת לגבי המפרט הבא: מעבד Quadcore i7 950, מחיר 1465ש"ח לוח אם GA-X58-USB3 מחיר 1077ש"ח זיכרון DDR 4096 1333 MHz, 4x6GB total 24GB מחיר 2070ש"ח דיסק קשיח Seagate 1TB SATA-2 32MB Buffer מחיר 689ש"ח, כנראה נתקין שניים כאלה בתצורת Raid צורב DVD-RW Sony-NEC x24 Dual Layer מחיר 164ש"ח כרטיס מסך Geforce GTX 560, 1024MB DDR 5 מחיר 1380ש"ח מארז Huntkey Hespers מחיר 303ש"ח ספק כח FSP 600W מחיר 388ש"ח יחידת קרור Cooler Scythe Grand Kama Cross מחיר 215ש"ח סה"כ 6,800 ש"ח. המפרט הוצע לי ע"י אלף אנד אלף בסניף חדרה. המלצו…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג לבן שלי במחיר בערך 5000 ש"ח (לא כולל SSD) באילת. הייתי רוצה לשמוע מה אפשר לשפר במפרט שבחרתי (בניצול של מבצעים של Black Friday). ניסיתי להרכיב ב-TMS ויצא 5042 ש"ח (לא כולל SSD) מספר המפרט 336253 https://tms.co.il/builds/336253 תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 5000 ש"ח (בלי SSD) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 13 תגובות
- 8.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי פוסט דומה אבל מהמחקר הקטן שעשיתי אני צריך מפרט מסוים שיותר טוב עבור הצרכים שלי והוא קצת שונה.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, 4500 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Adobe - premire pro, after effects. photoshop וכו, בעיקר עיצוב גרפי ועריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? NOPE 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא יודע אם זה קשור, אבל שתהיה אפשרות להרחיב RAM לדוג' מ 16 ל 32 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחש…
-
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום אני כמעט 10 שנים עם אותו מחשב (lenovo y50-70 touch ) ואני רוצה להשתדרג מה שחשוב לי במחשב הוא 1.אחריות בבית הלקוח 2.מפרט עדכני 3.הארדיסק גדול 4.כניסת כבל רשת (שיתמוך בסיב) 5.מפרט עדכני שיריץ כל משחק שקיים ומה שיצא בעתיד ואם אפשרי אך לא חובה שיהיה מסך מגע מתכוון לקנות באילת
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מה הולך חברים? אני מחפש נייד חדש לעריכות סרטים (Sony Vegas) וגראפיקה עד 3000 שקל: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 שקל, במידה וזה ממש יועיל אז בטח! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכות סרטים וגראפיקה - SONY VEGAS, תוכנות אדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין צורך :) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ו…
-
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ2000-2500 אם אפשר פחות אז עדיף 2. . מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס, הרצת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, יחובר למסך חיצוני רב הזמן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מחפש מחשב חדש, ומתלבט בין דל ללנובו, ואני רואה בתקציב של כ - 3000 שקל מספר סדרות של מחשבים, אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מהם ההבדלים העיקריים בין הסדרות של לנובו idea Pad, Idea PadSlim, Idea Pad Flex, Think Pad. V14 וההבדלים בין הסדרות של דל: Vostro, Inspiron, Latitude אשמח לדעת גם אילו סדרות יותר מומלצות, ואילו לא
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מפתח תוכנה + מנהל עובדים + מחובר למליון חלונות בו זמנית. צריך מהירות + זיכרון 32 גיגה ומעלה. דיסק מהיר. מחשב מגניב קל משקל עם סוללה ארוכה מאוד. מחשב סקסי שנראה אפל סטייל. לא צריך מסך מגע. חובב HP. רצוי מסך 15.6-14.5 באתי לעבוד. אפילו 2K ומעלה יהיה מעולה ! תקציב גמיש כמה שצריך נוציא. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא מגבלת תקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (תוכנות פיתוח), ולפחות 50 טאבים פתוחים RDP ל5 מחשבים. שונא איטי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-