ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
אהלן - הבן שלי רוצה לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב 6000 ש"ח ,איזור ת"א,ללא מסך או חומרה היקפית אחרת. הוא מצא את המפרט הזה אשמח לפידבק שלכם. http://www.g-tech.co.il/pl_product~core-i9-9900K-4~18~235.htm מארז : מארז מקצועי לגימרים XIGMATEK HAUTHORN ספק כח : XIGMATEK 600W 80 PLUS מעבד : Intel® Core™ i9 9900K 3.6GHz 8 Cores לוח אם : ASUS Z390M-PRO GAMING זיכרון :8GB DDR4 2400MHZ דיסק קשיח : SSD 480GB SATA 3 כרטיס מסך : GEFORCE RTX 2060 6GB כרטיס קול : High Definition Audio כרטיס רשת : Realtek® GbE LAN chip (10/100/1000 Mbit)
-
- 13 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי הצעה למחשב אופטימלי לכל מני עבודות. יש הצעת לשיפור? AMD 64 X2 3800+ s939 BOX DFI LanParty UT NF4 Ultra D OCZ Premier cl 2.5 1GB 2x512MB Gigabyte FX6800GS 256mb DDRIII WD 160GB SATA II NEC 3550A Thermaltake Swing 600 +Window Thermaltake 500W ATX2.0
-
- 13 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבנית מפרט כמו שאני רוצה בערך ל OC - משחקים כבדים , מארז שיהיה יפה מאוורר היטב, ספק 400W LIBERTY. אני מתכוון לקנות את המחשב מIVORY ככה שתהיו בטוחים שזה יהיה יותר זול ב100 שקל ככה. תקציב : 4000+- ללא חריגה גדולה. השאלה האמיתית היא: ???האם לחכות עוד קצת כדי שהמחירים של המעבדים והכרטיסי מסך ירדו? האם זה יהיה בזמן הקרוב??? מפרט שאני בניתי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤987 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤582 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤200 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤382 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) XTC CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤385 …
-
- 13 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום חברה! אני רוצה להרכיב מפרט למחשב שיהיה מעולה לאוברקלוקינג לכלל המחשב וכמובן למשחקים כבדים וכל השאר אז אני מקווה שתעזרו לי לבחור את הרכיבים הטובים והמשתלמים ביותר למחשב. בינתיים הרכבתי מפרט מחשב מהחנות IQPC מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤680 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤452 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1780 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK ¤613 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PI…
-
- 13 תגובות
- 804 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות,סרטים,עבודה שוטפת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, Battelfield 1, watch dogs, Doom ועוד משחקים כבדים וטובים חחח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי ערב טוב לכולם ותודה מראש למי שיעזור אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לשימוש בסיסי (אופיס , אינטרנט , משחקי פלאש וכו') , ולסרטים (full hd - קצבים של עד 50 מגה בשניה) יש כמה דברים שחשובים לי , והם מפורטים כאן לא לפי סדר חשיבות אלא סתם בסר שבו אני זוכר אותם 1.מעבד - שהמחשב יהיה מהיר מאוד - גם כשהמערכת הפעלה שלי היא ויסטה וגם כשאני רואה סרט , בקיצור כל הזמן מהר מהר מהר ניסיתי קצת להבין מה קורה עם אינטל וAMD ולא הלך לי , מלבד זה שהבנתי שאינטל התחילו להוציא מעבדים מרובעי ליבה לניידים ומעבדי 45 נ"מ 2.מסך - לא פחות מ14" - מעבר לכך כמה שיותר יותר טוב , חשוב מאוד (אך אם זה מייקר בטירוף אני ארד מזה) שהוא יהיה full hd 3.רשת - תקן N , אני יודע שהוא לא מגיע בניידים , מבחינתי …
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום כולם , אשמח אם תוכלו בבקשה לתת לי קישור או טלפונים וכו וייעוץ איפה הכי כדאי לעשות צריבת אותיות בעברית על המקלדת במחשב נייד. העדיפות היא לעשות זאת בחיפה, קריות והאיזור ואם לא אז בתל אביב רבתי.... אני כמובן מעוניין במקום שעושה עבודה איכותית ושלא יפגע במחשב אבל גם מקום שהוא לא יקר מידי ... תודה על העזרה...
-
- 13 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למפרט ורציתי לשאול כמה שאלות. אז הנה המפרט: m.board:Biostar intel TP45HP 1600fsb DDR2 cpu: E8400 memory: kingston 4GB 800mhz GEFORCE GTX260 hard drive:500gb sata 32mb seagate p.supply enermax 535W fan: thermaltake big typhoon CASE: Black H550 120mm fan wiyh p.s ezcool windows vista home premium אז בקשר לכרטיס מסך נראה לי שאני יחליף אותו.אני רק מתלבט בין CF 4850 או HD4870 מה כדאי? גם את הזיכרונות אני חושב להחליף לזיכרונות של OCZ 4GB 1000mhz רציתי לשאול גם האם כדאי לקנו את גוף הקרור thermaltake V1 ואם יש הבדל בינו לבין ה big typhoon לשואלים אז אני מתכנן אוברקלוק
-
- 13 תגובות
- 797 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר אבל לא בדברים שלא שווים חיסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום. אני יודע שבפוטושופ ולייטרום מהירות מעבד זה חשוב. באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: סימס פול אייץ' די 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא …
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. במסגרת עבודתי אני עובד עם תוכנה כבדה של שוק ההון. תוכנה זו היא תוכנת אלגוריתם העושה מחקרים רחבי היקף על מניות לאורך ההיסטוריה שלהם. אני עובד במסך 1 עם לפחות 4 לשוניות שונים. פתוחים בו זמנית אמרו לי מפתחי התוכנה שאני כאמור עובד איתה, שדרישות המינימום מהמחשב זה מחשב עם מעבד i5. וכמובן שככל שהמחשב יהיה יותר חזק, המחקר יהיה יותר מהיר. השאלה שלי היא איזה מפרט של מחשב אתם ממליצים לי ? לדוגמא הבנתי שיש מעבד i5 במהירות 3.6G, או לקחת מעבד i7 עם מהירות 3.2G , כרטיס מסך מובנה או לא? . יש לציין שלא מעניין אותי משחקים או צפייה בסרטי וידאו וכדומה, אני צריך את המחשב לצורך עבודתי גרידא. אשמח אם תתנו לי מפרט מדויק העונה על הדרישות שלי בסביבות כ-3,500 ש"ח. תודה רבה, דוד הדר…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18190&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה המחשב הראשון, 15 אינץ' ויותר עוצמתי מבחינת מעבד וזיכרון. http://ksp.co.il/?uin=18230 זה המחשב השני, 14 אינץ' ויותר קל. (שניהם באותו מחיר). אני לא יודע עד כמה אצטרך לסחוב את המחשב למכללה (לומד הנדסת תעשייה וניהול). איזה מחשב יותר מומלץ מבין השניים? והאם עדיין כדאי לחכות למעבדים החדשים שצפויים להגיע? האם הם אמורים להוזיל את מחירי הניידים הקיימים?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי עוד מאט יום הולדת וההורים שלי רוצים לרנות לי מחשב המחשב שאני רוצה צריך להיות למשחקים כבדים בגרפיקה גבוהה מחשב חזק שיהיה איתי הרבה זמן המחיר עד 4000 שקל בלי מסך תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אוקיי תודה רבה ל jc denton קודם כל על הבסיס של המחשב שהביא לא מזמן ואני שיפרתי כמה דברים...רק תגידו לי אם זה בסדר ובבקשה אל תציעו לי לשפר משהו כי אני לא יכול להוציא עוד שקל אחד ! ועוד שאלה שמעתי פה שבימים האלה מגיעים מעבדים של amd בסוקט חדש וככה המחרים של המעבדים שיש כיום בשוק ירדו...אז מתי זה יהיה וכדאי לי לחכות ? ומה אתם חושבים על ksp כדאי לי לקנות משם ? ושאני קונה את המחשב אני מקבל אותו עם ווינדווס מותקן ? תודה מראש על התגובות ! ומצטער על כל השאלות פשוט אני לא קונה מחשב כל חודש...או שנה :-\
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הרכבתי מפרט בשווי 4.3 אלף ואני רוצה את חוות הדעת שלכם כי אמרו לי שמאוד מבינים פה באתר ..... יש לי שאלות למטה מתחת למפפרט .. .! המפרט הוא לשימוש גיימינג כבד . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל .. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf3 codmw3 crysis 2 gta וכל המשחקים הכבדים ... שעוד יצאו בהמשך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יתן שתי מפרטים תגידו לי מי יתן לי ביצועים יותר טובים, המפרטים: Athlon XP 1800+ Epox 8K5A2 + SB + LAN + ATA133 256MB DDR (266) Viking Gigabyte Readon 9700 pro 128mb Seagate Baracuda IV 40GB 7200 ATA100 Tsunami Virgo 350w MAG 786PF 17" FLAT ------------------------------------------------------------------------ AMD ATHLON XP 2000 EPOX 8K5A2 + SB + LAN + ATA133 512MB DDR333 SAMSUNG LEADTEK WINFAST A250, GEFORCE 4 TI4200 128MB SEAGATE BARACUDA IV 40GB 7200 ATA100 TSUNAMI VIRGO 350W SAMSUNG 753DFX 17" FLAT MONITOR אז מה יותר טוב? ואל תיסתכלו רק על זה שבמפרט הראשון יש radeon 9700, תיסתכלו גם על שאר החלקים ותגידו לי מה יתן לי ביצועים טובים יותר. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, בן דוד שלי מהולנד צריך מחשב שמיועד בעיקר לעבודה עם פריהנד. הוא לא אמר לי מחיר אז החלטתי למצוא שתי מערכות. אחת ביצועיסטית- אבל בלי להשתגע במחירים ואחת עם יחס עלות/תועלת מקסימלי. מכיוון שאין לי מושג ירוק בפרינהד או במחשבים לעריכה גרפית- אתם מוזמנים להגיב, תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יש לי הנחה משמעותית על החברות האלו ואני יכול להזמין כמעט כל דגם של החברות הנל, אני מתעסק בעיקר במוזיקה Cubase גלישה באינטרנט, אני צריך במחשב לפחות 250 Gb ושיהיה מהירר כי אני עובד עם תוכנות כבדות, כרטיס קול לא חשוב כי יש לי חיצוני.. גודל מסך 14.1, התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חשבתי ללכת על: לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 696 ש"ח מעבד: AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz , 512KB Cache [939 PIN] Processor ,BOX 955 ש"ח זכרון: OCZ DDR 256Mb PC-3200 / 400MHz / Premier Series CL2.5-3-3-7 280 ש"ח *2 סה"כ 2211 ש"ח מה אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז חשבתי על מפרט כזה : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1406 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤504 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤1469 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤339 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK ¤527 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ¤409 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤5182 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il הנימוקים שלי: 1066 בזיכרון פשוט כי זה להוסיף עוד 40 ש"ח אז למה לא ... QUAD - אני יודע שרובכם לא …
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים אשמח לעזרתכם: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח (כולל מסך מחשב) אפשר לחרוג ב 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אקסל/וורד, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מחשב 23 אינץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא היברידי לא הארלי דיווידסון. רגיל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב. החודש החלטתי לרכוש מחשב חדש אשר ישמש אותי בזמן הלימודים (עיצוב תעשיית. עיסוק עם פוטושופ, אילוסטריטור וסולידוורקס) ויספק את צריכי הגיימינג והמוסיקה/סרטים שלי. אינני צריך OC ו/או ציוד היקפי. יש העדפה ברורה למחשב שקט (6-8 מסולם 1-10), מעבר לזה חשוב לי שאפשר יהיה לשדרג אותו בעתיד. מערכת ההפעלה שלי תהיה ווינדוס 7 (שאני ארכוש בעצמי) הסתכלתי קצת באינטרנט ועליתי על שני מפרטים שאמורים לענות על הדרישות שלי (אני חושב). עיקר השנוי מתבצע בין כרטיסי המסך, המעבד ולוח האם. בעצם המרכיבים הכי קריטיים (או שמע אני טועה?). מבחינת ציוד שכבר יש ברשותי: יש לי צורב וכונן DVD ממחשב ישן. ההארד דרייב הוא רק 500GB, כי אני מעוניין לקצץ איפה שאפשר, כאצטרף להוסיף אני כבר אקנה עוד אחד, רק בנפח ג…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכם. הייתי רוצה שתתנו לי מפרט עד 4500 שקל ללא ציוד היקפי .אבל יש לי כמה בקשות....הכרטיס מסך שיהיה X800GTO2 של ספיר...ושזה יהיה מחשב מבוסס מעבד AMD 3200 VENICE CORE. לא צריך צורב ואם אפשר שהכונן יהיה DVD . ועוד אני ממש רוצה שזה יהיה מפרט מKSP.אם זה בלתי אפשרי אז מקסימום מנועה מחשבים.המחשב לא מיועד לOC אבל הכרטיס מסך הולך לעבור פתיחת צינורות וOC קל..(לא ישר לרמה של X850XTPTE )........ תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן! הצצתי בפורום אבל לא מצאתי דיון עדכני לשבוע בדיוק באותם נושאים שאני מבקש עזרה בהם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג, המטרה היא לקנות את המחשב בעוד יומיים, בעשירי לחודש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח, עדיף להוריד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכה גרפית גם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ARMA 3, THE DIVISION, ב…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
גיליתי שהמשחק BATTLE FOR MIDDLE-EARTH זה רק לבעלי קונן DVD במחשב, היה לי פעם, אבל עכשיו אין לי, הקטע הוא, שאם אני מתכוון לקנות אחד, אני מעדיף צורב DVD, עכשיו צורב DVD נחשב גם כקונן DVD? אני יכול להשתמש בצורב DVD לראיית סרטי DVD במחשב ולשחק במשחקי DVD למשחב?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מיילים, אינטרנט, עבודות לבי"ס. כנראה שגם עיבודי תמונה, ווידאו ומוסיקה ברמת כניסה (ילדה יצירתית). המחשב אמור לשרת אותה כשלוש עד ארבע שנים. * גודל המסך? - 14 או 15.6 (מעדיף 14 אבל ב-15.6 יש יותר אפשרויות, במיוחד לגבי צבע המחשב ולה זה חשוב) * משקל רצוי? - עד 2.5 ק"ג, אולי קצת יותר, היא לא באמת תסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא במיוחד. שעתיים יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא * בלוטות? - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דור…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-