ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, HD, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, minecraft, skyrim, באופן כללי משחקים יחסית חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי נייח חזק, שלמעשה פועל 24/7 ומשמש בין היתר גם כשרת סרטים (מריץ PLEX), ולאחרונה (אחרי שנשרף כונן קשיח והגעתי למסקנה שצריך לשפר גם את הגיבוי שלי) התחלתי להרהר בקניה של שרת NAS (דגם מוכן או בהרכבה עצמית) אז אחרי קצת קריאה כאן וחיפוש דיונים קודמים לגבי NAS התאפסתי פחות או יותר לגבי הדרישות שלי ואשמח לשמוע את עצת הפורום: אז מה אני צריך מהמחשב המדובר? שרת NAS שיהיה זמין 24/7, עם מערך RAID כלשהו (עוד לגבי זה בהמשך) מכיוון שאני מעוניין שהשרת יריץ PLEX ויזרים תוכן ב1080P, כוח העיבוד צריך להיות חזק ביחס לNAS סטנדרטי (לפחות לפי מה שקראתי באתר של PLEX) כמו כן, חשוב שהשרת יהיה שקט (ישב כרגע ככל הנראה בסלון) ולא יתפוס יותר מדי מקום. לגבי האחסון ו-RAID: נתחיל מכך שכ…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש עיקרי פיתוח, וירטואליציה ( vagrant ו Docker) , ישמש גם לשימוש כללי ומשחקים . אולי גם לסרטים (אבל בשביל זה יש raspberry pi). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? איזור 15" זה סבבה, מעדיף מאט על מבריק אבל על זה לא יפול דבר. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד (שיהיה נוח כאשר לא עובד עם עכבר). * משקל רצוי? כמובן שעדיף כמה שיותר קל, אם זה יהיה באיזור 2-2.5 קילו אני אתמודד עם זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לרוב אעבוד איתו מחובר לחשמל, אבל אשמח שיוכל להחזיק כ6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן …
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 עם חריגה של 200~350 2. מה שימושי המחשב? גיימינג קל (מיינקראפט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? ללא ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 1 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה הרכבה בחנות בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? סביר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש המלצה לנייד במסגרת תקציב של עד 5,000 ש"ח. גודל מסך "14 בין יתר שימושי המשרד הרגילים אמור לשמש גם לעריכת תמונות ב-Photoshop ועריכת וידאו בתוכנה cyberlink powerdirector 14 ברמת העיקרון חשבתי ללכל על LENOVO YAGA 3 או LENOVO YOGA 500 עם מעבדי I7 וכרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 940M אשמח להמלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש חיה כזו? נייד באזור ה 3K ש"ח עם קשיח SSD? תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שזה רכיב כמעט הכי משמעותי בזריזות גם לאורך זמן של מחשב. פחות אפילו ממעבד. לא משנה המשקל שלו כי הוא ישב בבית. ולכן גם כדאי שהמסך יהיה גדול מ 13". נראה לי 15 זה טוב. אשמח להמלצה באילת. כלומר, איבורי או KSP (או אולי יש עוד חנויות?) http://ksp.co.il/?select=.268..271. https://eilat.ivory.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D.html
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה שמעתי על הפורום הזה שהוא קטלני בכל הקטע הזה של בקשות מפרטים אז בואו נראה מה אתם שווים לאחרונה קיבלתי בוא נגיד " יד פתוחה " בקניית מחשב עקב אירוע מסויים. יש לי בעיה אחת , אין לי מושג איפה הגבול! אני רוצה מחשב אש , הכול על אולטרה לפחות כמה שנים טובות וגם שיוכל לצלם לי סרטונים תוך כדי , רציתי לתת ניסיון לערוץ יוטיוב של כל מיני דברים. בוא נגיד שהתקציב הוא.. 8 אלף ככה יש אפשרות לחרוג אבל לדעתי זה בערך הגבול. עוד משהו , אני רוצה גם המלצה למסך כי ראיתי שיש הרבה אפשרויות במיוחד עם כניסת טכנולוגיית ה 4K חזק לשוק אז גם בזה אני צריך עזרה . המליצו לי על כרטיס GTX 980TI , ראיתי את המחיר והייתי קצת המום כי לא קניתי כרטיס כזה בחיים אבל אם אפשר לבנות איתו משהו בגדר הת…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ופיתוח אפליקציות, הרצת תוכנות "כבדות" א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בעיקרון לתוכנות של IDE כגון: Visual studio, Android studio ועוד בתדירות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 21 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
היי כרגע ברשותי I5 750 עם 12 גיגה זכרון בן 5 שנים, ולאחרונה שדרגתי את הקשיח ל SSD דגם samsung 850. 2 SSD ב RAID1 ובנוסף 2 קשיחים ב RAID1. ספק FSP GREEN 300 כרטיס Geforce 8400gs שנאלצתי להוסיף מתישהו בגלל בעיות עם הכרטיס המובנה, או חוסר ביציאה דיגיטלית, כבר לא זוכר שימוש עיקרי: עבודה משרדית עם המון טאבים פתוחים בפיירפוקס, פוטושופ, Dreamweaver, מדי פעם אילוסטרייטור. אפס גיימינג. המחשב הוא הכלי החשוב ביותר אצלי והעבודה מולו כל היום. חשוב שיהיה אמין, לכן גם ה RAID1, וביצועים טובים עוזרים להפחתת מצבי קריזה ברצוני לשדרג שילוש, במיוחד לאחר שאני מקבל די הרבה BSOD לאחרונה והתקנה מחדש לא עזרה, והמצב הולך ומחמיר. ללא קשר, מעוניין לשדרג לאחר 5 שנים, למערכת שתשרת אותי 5 שני…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי עד 4000. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, ומשחקים כבדים עתידיים, כנראה NFS+היטמן ועוד משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? גודל המסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אעדיף שבמשחקים שציינתי אוכל לשחק על מקסימום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (7 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 13.3 * רזולוציית המסך: גבוהה מספיק למטרות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל, רצוי מתחת ל1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות לssd. * כונן אופטי: * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן תקציב 3.5-4.5.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אך אם צריך לחרוג, לנצל אם המפרט כדאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, Neverwinter, ומשחקים כבדים עתידיים, כנראה NFS+היטמן ועוד משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): מסך 24 או 26 רחב, כנראה אעדיף 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל שיתאים לדרישות ולא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב - GTA5, תכנות, הרצה של מכונות וירטואליות, וקצת תוכנות עריכת וידאו ו 3d א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware, intelij, כבד 3dmax,after effect, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 במידה ומשתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים והפעלה של הרבה תוכנות שדורשות RAM וCPU גבווה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V ובסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 וטלויזיה 42 אולי בהמשך שידרג את המסך ל4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג זה יורד מהכסף לקניית בית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה בסוני וגאס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני וגאס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf4, watch dogs,The Division, sc2,diablo1/2/3,wc1/2/3,overwach,heroes 3/4/5/6/7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).hd&4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 25 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 למחשב ,750 מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא ,אם ממש יש הבדל אז אפשרי עד 200. 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר משחקי רשת / אינטרנט וNFS + SIMS 4. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? צריך מסך - גודל 21.5 יספיק בהחלט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אעדיף שבמשחקים שציינתי אוכל לשחק על מקסימום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש…
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי בגדול אני מחפש מחשב נייד 14', חזק שיעבוד בעבודה מאומצת, המחשב משמש כמחשב עבודה + מחשב אישי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך מעט (לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה אינטנסיבית עם תוכנות סימולציה וורטואליזציה כגון VM GNS וכו, עבודה משרדית ישמש גם לשימוש כללי ומשחקים ולסרטים. 3. משקל? רצוי עד 2 קילו (הוא יהיה עלי כל היום) מעט יותר גם יתקבל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . -גודל/רזולוצית המחשב: 14'. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כרטיס SSD עבור מער…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפני חודש התחדשתי במחשב נייד של לנובו Y50-70 מהחנות אור PC. 1. רציתי לדעת אם אני יכול לדרוש מהם לחדש את הרישיון של הוינדווס ללא תשלום משום שרק לפני חודש קניתי את המחשב ועוד חודש הרישיון נגמר. 2. יש לכם מושג לכמה ימים הם בערך צריכים לחדש לי? 3. אם אתקין וינדווס חדש פרוץ או שאפרוץ את האחד שיש לי זה יפגע באחריות? תמונה:
-
- 24 תגובות
- 29.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה, אני מנסה למכור את המחשב הנייד שלי לקראת הגיוס, מתגייס לקרבי ולא יהיה לי ככ שימוש במחשב גיימינג שכזה, ואני סתם אאבד מהערך שלו בתום השלוש שנים. להלן המפרט הטכני: 17INCH - 1920X1080 GTX 765M I7-4700HQ RAM 16GB 128GB SSD 1TB WINDOWS 8/10 המחשב בן כשנה, נקנה בארצות הברית. אבקש להתחשב בעובדה שהלפטופ הוא מהדקים בגאנר, פחות מאינץ, וקל מאוד. כמה אתם חושבים שהוא שווה? [ATTACH=CONFIG]9653[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בהמלצה למחשב נייד 13 אינץ עדיפות למשקל קל בשביל סטדונית שיריץ בקלות תוכנות אופיס וגלישה חשוב מאד סוללה שתחזיק 6 שעות לפחות ( אם קיים דבר כזה ואם נכנס במשחק התקציב אם לא נא לציין מה התקציב הדרוש) התקציב 3500 שקל תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש לפטופ גיימינג. מטרת הרכישה. יש לי חבר שרכש את ה Dell xps 12 שלי שרכשתי בארה"ב ב 1400$. היות והביצועים מספקים אותי לפרק הזמן הקרוב, אז רציתי משהו דומה. הדרישות שלי. מטרות המחשב: בעיקר עבודה פשוטה וגלישה. אבל מתחת ל8 ג ram וi7 ו ssd - פשוט אין עבודה חלקה. אני אוהב לעבוד מהר ושונא דייליס! וכמובן מולטי טסקינג כמה שרק אפשר….. ואלו דרישות בסיס של ממש. כמובן שמידי פעם צריך עבודת פוטושופ או להמיר סרט וכו', שאז ממש כיף לצפות איך שה cpu או ה ram מנוצלים היטב. עם ההתקדמות שלי בלימודי המחשבים, הדרישות יעלו עם הזמן, ואני רוצה להקדים ולשדרג לכמה שאפשר בתקציב שלי. גודל מסך בין 12-17. רזולוציית המסך. מינימום fhd. חובה מסך מגע. (עיינו בתגובות) לא צריך 2 …
-
- 71 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Crysis 3, Bioshock infinite, BF4+Hardline, Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1080 עם כוונה ל2556X1440 בהמשך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ultra עם כל הפילטרים …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הנה הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפיה בSTREAM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, Mount and blade 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, גודל "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר קצת לחסוך, מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (קלים?), עבודה משרדית, צפייה בסרטים גם פה ושם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Football Manger -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש גם מסך בגודל 21, אין לי מושג לגבי רזולוציה. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-