ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מתחיל שנה הבאה ללמוד רפואה, ואני צריך לקנות לפטופ... התקציב הוא עד 4000 ש"ח מטרות המחשב? בעיקר עבודה עם תוכנות אופיס, צפייה בסרטים, הורדות וכל מה שקשור לאוניברסיטה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13 ל-15 מבחינת גודל, עדיף מאט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מעדיף אם אפשר בסביבות 9 שעות זמן בטריה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב שיהיה SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כל…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סטודנט, ככה שאופיס אינטרנט וכו' וגם לעבודה גרפית(ADOBE וכאלה) * גודל המסך? 15.6 ומעלה. * רזולוציית המסך? FHD+ * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2.5-3 קילו (לנוחות בסחיבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עובד עם כונן קשיח נייד ככה שאין יותר מדי צורך במקום גדול. מה שכן, אם SSD יעזור אז עדיפות ל SSD. * כונן אופטי? לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא כל כך. * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני סטונדט שנה שנייה להנדסה ומעוניין לקנות לפטופ. יש כמה דגמים שאני מבולבל בינהם. הערה חשובה: המחשב אך ורק לצורך לימודים ולצפייה בסרטים ולא לגיימינג. במידה ואשתמש בתוכנות בתואר הן תוכנות שדורשות מחשב בסיסי מאוד. הדגם הראשון שרציתי לקנות: HP Pavilion 15-P205NJ על פניו עונה על כל הצרכים שלי. המון זכרון בכונן קשיח (1TB) המון (ואולי אפילו יותר מידי) RAM 12 .GB רזולוציה סבבה1920X1080 החסרון :אין SSD/SSHD דגם אחר שראיתי הוא: Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV הוא לכאורה עולה בכל פרמטר על המחשב הקודם: כונן קשיח היבירדי 1TB ובנוסף כונן קשיח SSHD 8GB. בשאר התכונות הוא דומה למחשב הקודם. מה שכן הזכרון RAM שלו הוא 8 ולא 12 בנוסף המסך מסתובב 360 מעלות. עם אחריות של 3 שנים הוא עולה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחותי תתחיל ללמוד השנה אדריכלות והיינו רוצים למצוא לה מחשב נייד בתקציב של עד כ6500 ש"ח (ניתן לחסוך או לחרוג קצת אם זה משפר משמעותית את הביצועים). אשמח אם תוכלו להמליץ על מחשב מתאים... מעבד - לפחות 4 ליבות מסך 15" ברזולוציית HD לכל הפחות (או ברזולוציות יותר גבוהות) כרטיס מסך עצמאי (לי אישית יש ניסיון טוב עם nvidia בכל הנוגע לגרפיקה אדריכלית) זיכרון של לפחות 16GB אמינות. אחריות לפחות ל 3 שנים המון תודות !!!
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון - אני פותח את הדיון הזה בשם חבר. אכתוב בגוף ראשון... * מטרות המחשב? זה ישמש מחשב ראשי. אני עובר לגור בירושליים. זה אומר - סרטים, אופיס, לימודים, משחקים (לא משחקי פיפא, יחד עם זאת אני מבין שלא אשחק על אולטרה...) *תקציב: אזור ה-3000 יהיה נחמד. מאפשר חריגה של עוד 1000 בהתאם לצורך... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14.1 (או 15.6 אם אין ברירה), לא יודע אם מאט או מבריק... * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יהיה נחמד זמן סוללה ארוך בשימושי אופיס אבל זה לא עניין חשוב במיוחד.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250, SSD. * כונן אופטי?אין …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות, תכלס דיי גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר cs:go לפעמים tf2,minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות, מקסימום ביצועים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד מדגם asus x555la , מותקן בו כונן dvd מסוג : slimtype dvd a da8a6sh חשבתי לקנות את המוצר הזה : http://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-SSD-Hard-Drive-Caddy-for-12-7mm-Universal-CD-DVD-ROM-Optical-Bay-/280820379708 מה אומרים? מתאים? אגב , שמתי לב שבhdd שלי יש באמת חיבור מלבד החיבורים הרגילים , צילום : ובתמונה באיביי ראיתי בדיוק שזה מתאים (אם אני לא טועה ) : מה זה החיבור הנוסף הזה? ותודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER 3, משחקי רשת המוניים, DA:I, סטארקראפט 2 וכל הרחבותיו.. בקיצור משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ', 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA 3. האם…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש סיבה טובה להוציא עוד, אני אוציא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קשה לי להאמין שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח, ועריכת תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בלנדר, photoshop, unity, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. צריך להשלים את כל AC... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יעזור. ברשותי נייד של Acer מדגם 5552G ולאחרונה הוא לא עובד ואני אפרט טיפה. כשמדליקים יש אור שמראה שיש קריאה של נתונים של ה-HD, כלומר יש חשמל שמגיע לכן הספק לא מת. ה-HD פורק ונבדק במחשב אחר והוא תקין. המסך תקין לאחר בדיקה. לכן כל אלו הם לא הבעיות. לאחר שיטוט באינטרנט הבנתי שזה נפוץ למחשבי Acer והבעיה יכולה להיגרם מהביוס לכן יש לעדכן אותו וכך נעשה. לאחר עידכון של הביוס עבד פעם אחת ולאחר כיבוי, שוב אותה הבעיה. כמו כן את הנייד פירקתי כדי לראות אולי ניתן להוציא את הסוללה של הביוס כדי לאפסו, אך הסוללה היא מולחמת ללוח אם לכן לא נגעתי ועל הדרך בדקתי אם אחד הרכיבים מריח או ניראה שרוף ועל פניו ניראה הכול בסדר. תודה על העזרה חברים...
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סטרימינג, עריכת סרטונים ולרנדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שהמחשב יצליח להריץ את המשחקים החדשים באיכות גבוהה ולהקליט תוך כדי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה אפשרות לחבר שני מסכים באיכות 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני הולך להשקיע במחשב תקציב עד 7600 ש"ח לגיימינג כבד. אני קונה בקרוב מסך 4K לאחר קניית המחשב . חשוב לי בעיקר ה איכות והרצת הגראפיקה במשחקים על רזולוציה מקסימלית וההגדרות הכי גבוהות שניתן. אשמח להצעות לשיפור , סה"כ 7553 מעבד: 1 Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 * Tray Processor Intel 31300 קירור למעבד 1 Arctic Freezer i30 CPU Cooler CPU Cooler 23491 לוח אם: Gigabyte GA*Z97X*Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI*E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות X2 2 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz CL11 Memory 29124 כרטיס מסך 1 Asus GTX980 Ti 6GB STRIX OC DirectCU III GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI*E VGA Cards 34726 שתי דיסקים קשיחים של 1TB 2 Western Digital Caviar Black WD1003FZ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מעוניינת לרכוש מחשב חדש בעיקר להורדות, משחק SIM CITY, ושימוש סימולטני בכמה תוכנות. (אופיס, גלישה, הורדה והעברת קבצים) האם המחשב הנ"ל יספיק לי? האם ניתן לחסוך בעלויות? תודה דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B85M-G LGA1150, Intel B85, DDR3 1600 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 8GB DDR3 1600Mhz CL10 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 250X VAPOR-X OC 1GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח למחשב נייד Western Digital Scorpio Black WD5000BPKX 500GB 7200RPM 1 צורבי DVD: צ…
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה מחשב נייד לעבודה. המחשב הנייח שלי מת (הלך הלוח M). מדובר ב- Dual Core עם 4GB RAM כונן קשיח מכני של 500 GB (חברת Acer). מחפש לבנות מחשב נייח בכמה שיותר זול שישמש בעיקר למשחקים (אני לא בחור ששם הכל על Ultra, אבל המטרה שיריץ GTA V בהגדרות שיאפשרו ליהנות מהמשחק וגם משחקים דומים לשים הקרובות במידה וניתן). 1. תקציב: 2,000 ש"ח א) אנסה לחסוך כמה שיותר. חלקים יד שנייה אפשריים. ב) חריגה - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: משחקים חדשים כמו GTA V, אבל אין צורך להפעיל על ULTRA. הגדרות גבוהות-בינוניות יתקבלו בברכה. א) רזולוצייה: Full HD במסך 23'. 3. ציוד היקפי: אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: לפי ההקדמה שנתתי, אני בטוח שתוכלו לענות על כך…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מחשב פשוט לילדים קטנים (אינטרנט, סרטים, אופיס). לא משחקים. תקציב 1000. לא צריך הארד דיסק. (אני אעביר אחד ישן מאד, של 160GB, אבל הוא בסה"כ עובד..) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 13.3 * רזולוציית המסך: גבוהה מספיק למטרות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל, רצוי מתחת ל1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות לssd. * כונן אופטי: * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן. המליצו לי על טושיבה ונאמר לי להתרחק מlenovo. תקציב 3-4.5. אם הוספה של כמה מאות שקלים תספק לי את המחשב האידיאלי, אוכל להגדיל את התקציב.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, מה ההבדל בין סדרת לנובו יוגה 500 ללנובו יוגה 3 פרו? ומה דעתכם עליהם באופן כללי? לא כ"כ מבינה במחשבים ניידים ולפי מה שראיתי שני אלה הכי מתאימים, אבל יוגה 3 עולה כ1000 ש"ח יותר אז אני מנסה להבין מה השוני המהותי ביניהם. נציין רק שאני סטודנטית, שימושים רגילים (אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים...). http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=901453,902105 תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב עבודות משרדיות ( סטודנטית ), משחקים קלים , צפייה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD של לפחות 1TB, תוספת SSD מבורכת. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן ועדיף וינדוס 10. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אסוס או דל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת, מחפש נייד לגלישה (בעיקר ניהול דפי פייסבוק) וסרטים. עדיפות לכונן קשיח כמה שיותר גדול. כל השאר לא כזה חשוב, אבל עדיף בין 13-16 אינץ'.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קוראים לי יואב הרשקו, אני נגר אומן (חדש פה בפורום ), ואני צריך מחשב חדש שיעזור לי בשרטוט סקיצות באוטוקאד, ובעריכת קליפים בגו פרו סטודיו, וגם פוטושופ ואולי פרימייר פה ושם (וכמובן ישמש גם כמחשב הביתי). יש לי תקציב סופי של 2500 ש"ח. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל, (אפילו את הצורב dvd אקח מהמחשב הישן..) אשמח לקבל הצעה למפרט מתאים וכמו כן גם המלצה היכן לקנות תודה רבה למשיבים (: http://www.yoavhershko.co.il/
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את המחשב הנ"ל. המחשב מגיע מובנה עם ubuntu (linux)1. הבנתי שזה בגלל שיש למחשב בעיה כלשהי עם Win7. מישהו מכיר את התופעה? ויודע למה המחשב מגיע מובנה עם לינוקס? ובנוסף, אם ארצה להתקין עליו Win8.1/Win10 האם תהיה גם בעיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=34867#thumb החלק שחסר הוא דיסק קשיח 4TB ב700-800 שקלים המחשב מיועד לשימוש רגיל פלוס מידי פעם קידוד והמרה של קבצי וידיאו ושימוש בכרטיס טלוויזיה 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה סרטים, המרת וקידוד של קבצי וידאו, הקלטה בכרטיס טלוויזיה, גלישה באינטרנט וכו... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בעיה ברזולוציה של המסך משום מה הכל בקטן וניסיתי לסדר את זה ולא הצלחתי איך אני מסדר את הבעיה הזאת ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה כן, אם הכוונה להתפשר אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי SINGLE PLAYER כבדים בסגנון WITCHER 3, DRAGON AGE: INQUISITION ועוד משחקים דורשניים מסוג זה, אבל גם משחקי רשת המוניים חינמיים למיניהם (תגידו את זה 3 פעמים ומהר!) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן שלום, טוב הצלחתי אתמול בלילה לשרוף את המחשב שלי (אל תשאלו), אבל לא הזלתי יותר מדי דמעות כי ממילא הוא כבר היה די זקן וזה היה הזמן שלו ללכת. מה שכן, אני זקוק בדחיפות למחשב חדש! כעיקרון אני חצי מהשבוע משתמש במחשב הנייד שלי באוניברסיטה, וחצי מהשבוע ממשיך את שאר העשייה הסטודנטיאלית שלי במחשב הנייח שלי בבית (וכשיש זמן גם אוהב להרביץ איזה משחק טוב). ככה שלמעשה אני צריך מחשב לגיימינג, המון תכנות, ומעט עיצוב גרפי (לא דברים כבדים מדי, בעיקר פוטושופ ברוזלוציות גבוהות וכדומה, בלי רינדורים כבדים מדי ושטויות). התקציב שלי הוא עד 5,000, כאשר: קיים ברשותי דיסק של ווינדוס XP ו-VISTA. כמובן שאני זקוק למערכת הפעלה כלשהי ולכן במפרט רשמתי ווינדוס 10 (HOME, יהיה לי איזשהו צורך לגרסת הP…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-