ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מתכנן לרכוש בקרוב מחשב חדש והייתי רוצה לדעת מה שווי המחשב שיש לי כעת,כדי לדעת מה לעשות איתו. המפרט: מעבד:E7200 CORE2DUO לוח אם:Gigabyte GA-EP45-DS3L זכרון:4Giga DDR2-800SDRAM G Skill כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8600 GT 256MB דיסק קשיח:320 ג'יגה ספק:400W תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני די חדש פה והעליתי לפני כשבוע בקשה לעזרה בבחירת נייד חדש.. הדילמה שלי הייתה בין הhp-5310m לבין הlenovo edge 13 ולבסוף נתקלתי בדל 3300 שנראה מדהים.....אז רציתי לדעת הם אני עושה את ההחלטה הנכונה בקניה שלו וסתם מה אתם אומרים עליו?! אגב אני קונה אותו במפרט הכי סטנדרטי שלו מארה"ב במחיר של 624$ הנה קישור:http://www.dell.com/content/topics/topic.aspx/us/segments/bsd/vostro-3300?c=us&cs=04&l=en&s=bsd תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה זמן של התלבטויות היום הזמנתי מחשב תודה לכל מי שעזר ואם אפשר אז תנו דעות איך יצא בסוף : intel p-d 3.0ghz s-775 2x2m cache dual-core (930d) GIGBYTE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E? twinmos 1gb 667mhz ddr2 dual chanel wd 160GB SATA II 7200RPM 8MB LEADTEK WinFast PX7600 GT TDH Extreme 256MB PCI-E NEC ND-4551 LABELFLASH BLACK HEC Compucase CI-6A19 400W תודה לכולם על העזרה והסבלנות
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD, וכל המשחקים החדשים והעתידיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1280X1024 אבל מתוכנן בקרוב לקנות מסך FHD מדגם Dell U2412M. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עד 2500 שח , אני רוצה שיהיה לו GEFORCE ,CD-ROM או ATI ,כונן דיסקטים ו DDRAM) 512 RAM) בלי מסך רק מחשב. זה אפשרי למצוא מחשב כזה? תנו לי את השמות של הפירוט של המחשב בבקשה. אני צריך את המחשב למשחקים. מאיפה אני קונה את המחשב במחירים האלה?.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סוג הסר מוצר מהסל ¤1,575.00 ¤1,575.00 עדכן Geil ONE 1024MB BH5 PC3200 400MHz DDR Dual Channel מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤440.00 ¤440.00 עדכן SAPPHIRE RADEON X550 128MB PCI-E מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤1,300.00 ¤1,300.00 עדכן DFI LANPARTY nF4 UT SLI-DR מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤1,050.00 ¤1,050.00 עדכן ANTEC P180 מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤3,590.00 ¤3,590.00 עדכן AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+(2.2GHz) BOX מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤285.00 ¤285.00 עדכן HEC 400TRT 24PIN מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤815.00 ¤81…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חייב (!!!) לקנות מחשב חדש, ואני זקוק לעזרתכם... (למה חדש? P3 עם 128MB כבר ישן מדי, לא?) נתחיל בתקציב: 5000 ש"ח, ללא מסך. (כולל עכבר, מקלדת ושאר ירקות. עדיפות למקלדת ועכבר אלחוטיים.) את התתקציב ניתן למתוח ל- 6000 ש"ח, אבל בואו נתחיל בקטן... מה המחשב יעשה, בסופו של דבר: עיבוד תמונה. גודל הקבצים: 6MB. עבודה בפוטושופ בעיקר, אבל יש גם תוכנות אחרות של קנון, לדוגמה, שירוצו על המחשב. כנראה שיהיה מולטיטסקינג (משהו שלמדתי באתר...) בנוסף, גלישה באינטרנט, והעברת קבצים גדולה. (למרות שאני יודע שזה לא משנה כ"כ...) דרישות מינימום: 1GB זיכרון RAM. לפחות! מהיר ככל שניתן. (אשמח לשמוע על אפשרות ל- 2GB. אני יודע שזה נשמע מוגזם, אבל מאנשים שמעבדים תמונות, הבנת…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרוטולס, קיובייס ואבלטון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל הערה כללית: אם חשבתם לקנות מחשב נייד של סוני - אל תעשו את זה. לא ראיתי מעולם תמיכה כל כך גרועה במחשבים מבחינת מידע והורדות. אני רגיל לדל, HP, לנובו וזה הבדל של שמים וארץ. מסתבר שאפילו מדריכי החלפת רכיבים במחשב הם סודיים בסוני. שלא לדבר על הורדות שגם הן בבלגן אחד גדול. בכל מקרה, המחשב הגיע עם ויסטה והתקנתי עליו התקנה נקיה של 7. הכל עובד סביר למעט מקשי ה FN שכוללים את האופציות כמו שינוי בהירות וכו'. ניסיתי כל מיני הורדות אבל אין שום עזרה. מישהו מכיר אולי את הדגם או דגם דומה ויודע איך לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm ¤ 749.00 לוח אם INTEL ICEDALE G45 1333 VGA+FW+RAID+DVI+HDMI ¤ 499.00 זיכרונות OCZ DDR2 2GB 800MHz - CL3 ¤ 122.00 כרטיס מסך ATI SAPPHIRE HD4830 512M GDDR3 HDMI / DVI / VGA 256BIT ¤ 449.00 כונן קשיח 320GB 16MB SATA II 7200 SEAGATE BARRACUDA ¤ 205.00 צורב DVD DVRW SONY 7240S X24 SATA ¤ 102.00 מארז ANTEC Sonata III Quiet Super Mini Tower+500Watt ¤ 737.00 מקלדת+עכבר Logitech Cordless Desktop EX 100 USB ¤ 124.00 סה"כ: ¤ 2,987.00 סה"כ אחרי מע"מ: ¤ 3,435.05 אני צריך עזרה עם המארז. האם יש מארז שהוא שקט ועולה פחות? הSOLO של ANTEC עולה פחות אבל בא בלי ספק שזה בעצם אותו מחיר. מישהו יכול לעזור פה? ואם יש לכם…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי כןלם מעןניין ברכישצ All in One מחשב בארה"ב.. ןלשאלןן: 1. מה התקציב המקסימאלי? $1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר במסגרת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? $500 2. מה שימושי המחשב? גרפיקה (photoshop, illustrator, after effects), פיתןח web, ישןמי word 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מקלדצ + עכבר. עדיפןת ל windows מערכת הפעלה, רצוי "23 מסך ןמעלה עדיפןת לרכישה מ http://www.bestbuy.com/ תןדה לעןזרים
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן מארז ------------- G7 IN WIN ספק כוח --------- CROSAIR VS650 650W לוח אם ---------- GIGABYTE HASWELL 1150 GA-H87-D3H מעבד ----------- INTEL CORE I5 3.4 GHz 6MB QUAD 4670 זכרון ------------ GEIL EVOVELOCE 4GB DDR3 1600MHz (סך הכל כמות: 2 ) כרטיס מסך ----- AMD Radeon R9 280X GAMING 3GB-5 MSI צורב ------------ LG DVD RW GH24NS Black SATA OEM דיסק קשיח ----- corsair force ls 2.5" SATA3 60GB SSD חשוב לציין שהמחשב נקנה לפני שנה וחצי זה הכל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן זה המפרט של המחשב הנוכחי : CPU QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz) Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3 4 gb ram crossair & kingstone Video Adapter NVIDIA GeForce GT 630 (2 GB) בבקשה אני מעוניין שהמחשב ישתפר אך אני לא מצפה שיהיה מין הטובים שבשוק, שיצליח להריץ משחקים ברמת מדיום לא יותר מזה. אשמח גם לכל חלק שצריך להחליף למספר אלטרנטיביות וסיכום כמה זה אמור לעלות , תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. סוף סוף קיבלתי תקציב מהעבודה למחשב חדש ואני מרגיש שמותר לי קצת להתפרע.... מוקצב לי כ-10000 (אפשר גם יותר אם צריך...) כולל מסך דק. המחשב אמנם ישמש למשחקים, אבל לא הכי כבדים . הוא יעבוד בעומסים של הורדות כבדות מהאימיול, פוטו שופ, ועריכת סרטים . ראיתי שאתם מרבים להמליץ על לוח אם GA-965P-DS3 האם יש לאסוס החביבה עלי לוח באותה רמה ? (רצוי עם כרטיס רשת אלחוטי). אני צריך 2 ג'יגה זיכרון. הארדיסק ענק. צורב טוב. ומסך דק 19" - אני זקוק למשהו איכותי. כמו תמיד אני בטוח שלא אתאכזב. תודה רבה לכם.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לרכוש את המקבוק של אפל,הייתי מעוניין לדעת האם זה בעיה להתקין לו עברית לאחר שהוא מגיע לארץ? בין אם עצמאית או אצל idigital. אשמח מאוד לתשובה,תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, מחפש מפרט עבור חבר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ב-Office, צפייה ב-YouTube, שימוש בוואצפ וכד׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מחשב אבל אני לא בטוח מה לשים בו התקציב שלי זה 10000 שקל רציתי גם לעשות קירור מים לבד (עם צינורות ומשאבות ודברים), אפשר להשיג דברים לזה בארץ? דיברתי עם אנשים אחרים ושאלתי בפורומים אחרים והגעתי לדבר כזה i7 7700k (אני יעשה לו overclock) Gtx 1080ti founders edition 32gb vengeance rgb ram Asus maximus ix hero atx lga1151 250gb ssd 3Tb hdd Cooler Master MasterCase Maker 5 EVGA supernova 850w platinum זה טוב? צריך לשנות משהו? להכין קירור מים או לקנות אחד "מוכן"? אם לקנות קירור "מוכן", איזה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרבה זמן לא הרכבתי מחשב (הכל השתנה מאז...) חייב את עזרתכם ! המחשב הוא לא בשבילי לכן זה צריך להיות מחשב שלא ישודרג בעצם ב 4 ..5...שנים הקרובות (אולי שדרוג עתידי של כרטיס מסך יבוא בחשבון שיהיה הצורך) מסך 22 כבר יש (לא FULL HD) עד 3500 ... איזה מפרט ממליצים ? תודה !
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש (באילת) בסכום של עד 5500 ש"ח בערך.. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר שימוש סביר וממוצע עם תוספת של תכנות (שימוש בתוכנות כמו ויזואל סטודיו ואקליפס). הדברים שחשובי לי שיהיו במחשב הם: מסך : 13.3-14.0 אינץ כרטיס מסך: מובנה אם יש במובנה העדפה למשהו אשמח לדעת. ראם: 8 גיגה מספיק לי כונן ssd: מעדיף בין 128-256 גיגה תצוגה: FHD טכנולוגיית ips מעבד: i7 או i5 ודבר נוסף.. שיהיה עשוי מחומרים טובים לא פלסטיק, משהו קצת יותר איכותי.. המחשבים שכרגע נראים לי ואני מתלבט ביניהם: dell inspiron13 7359 http://ksp.co.il/?uin=29578 asus zenbook ux303ub …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד בעוד כחודש לצורך לימודים. אע"פ שרובכם ככולכם לא ראיתם את שמי בהודעות פה בפורום, הגעתי לפורום לפני כחצי שנה, ומאז, מדי כל כמה ימים, אני טורח לנסות להתעדכן בהודעות החדשות ולצבור קצת ידע לצורך הקניה. התקציב הוא 6500 ש"ח, עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח (במקרה הצורך). השימוש שלו יהיה בעיקר במעבד תמלילים וקבצי טקסט (לעיתים די גדולים ועמוסים), וקצת גלישה באינטרנט. אע"פ שהשימוש הוא די בסיסי, אני רוצה מחשב כמה שיותר עמיד, ולכן רצוי שיהיה תוצרת של חברת Lenovo, מהקטגוריה העסקית. אני לא הולך להתנייד איתו בדרכים מדי יום ביומו, ולכן המשקל הוא לא פרמטר. כמו כן, זמן הסוללה לא צריך להיות יוצא דופן, מכיוון שיהיה לי מקור מתח זמן ברוב המקרים בהם אעבוד איתו. מסך מט…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה אני חושב על מחשב חדש ואני צריך את העזרה שלכם . מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימניג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו ושיש כיום . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני רוצה להוסיף למחשב נייד Lenovo עוד 2G זיכרון, השתמשתי במדריך שלכם כדי לפרק ולבדוק את הזיכרון שאני צריך לקנות, שהוא מסוג Sumsung DDR3 2G 1333mhz PC3-10700. הבעיה שלי היא שמה שמצאתי באינטרנט לקנייה זה Sumsung DDR3 2G 1333mhz PC3-10600.. אני לא יודע אם זה משנה ואם זה יפריע למחשב לעבוד (ההבדל הוא PC3-10600 במקום PC3-10700 למי שלא שם לב), אבל אני לא רוצה לקנות ואז להתבאס.. באיביי הוא עולה בערך 50 שקל, בארץ 200 שקל והוא לא נותן הרבה מידע על הזיכרון.. מה אתם אומרים? אפשר לקנות אותו בשקט והוא יעבוד לי בסדר?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב נייד בעיקר לעבודה, לא למשחקים, אולי סרט פה ושם. אני לא כותב דרישות מדוייקות כי השאלה שלי היא כללית כרגע. יש את החברות הותיקות והמוכרות כמו dell, hp, lenovo שהמוצרים שלהן בדרך כלל באיכות גבוהה (עם פספוסים פה ושם) ובמחירים יחסית גבוהים. מצד שני יש את samsung ו-asus שהם שחקנים חדשים יחסית בתחום הניידים. יש להן מחשבים יפים עם מפרט מרשים שלכאורה לא נופל מהחברות הותיקות ומחירים זולים יותר. השאלה שלי היא האם יש פה איזשהו קאץ' ? האם יש סיבה להתעקש על החברות הותיקות או שאפשר לקנות asus או samsung בלב שלם וללא חשש ? איך הם מבחינת הנדסת אנוש ? מבחינת אמינות ? ברור לי שזה די תלוי בדגם ספציפי אבל איך הממוצע ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב לצורך לימודי ארכיטקטורה. מה שאומר שמחשב זה יהיה צריך לעבוד עם תוכנות של תלת מימד .מתוכנות פשוטות פוטושופ, sketchup ותוכנות כמו AUTO-CAD. אכן יש לי תקציב גדול אך לא חובה להשתמש בכולו. תקציב:8200 * מטרות המחשב: עריכה גרפית,דו מימדית, תלת מימד. ועבודה משרדית *מעבד: i5\i7 * גודל המסך: 13.3\15.6 * זיכרון RAM מינימאלי 6G * רזולוציית המסך: חשוב רזולוציה גבוה * משקל רצוי: 13.3-עד 2 ק"ג . 15.6 -2.5 ק"ג (עדין כמה שיותר קל) * נדרש זמן סוללה ארוך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אם מדובר בכונן רק SSD אז צריך זיכרון של 256 לפחות. אם מדובר בכונן רגיל אז מינמום 500 אם העדפה לתוספת של SSD. * יש לכם העדפה לחברה:: ASUS ,DELL ,TOSHIBA ,SAMSUNG,…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעד עכשיו היה מחובר למסך טלויזיה 1080 והייתי רואה עליו סרטים בכיף עכשיו שידרגתי למסך 4K והמחשב מתחיל לקרטע ואי אפשר לראות סרטים או לגלוש בדפדפן בכיף יש לי כמה שאלות: מה אני צריך לשדרג בשביל שאוכל לראות סרטים ולהשתמש במחשב ב-4K? אני מניח שאני צריך כרטיס מסך חדש, אם כן כמה זכרון צריך? או שזה לא מסתכם רק בכמה זכרון יש לכרטיס? האם כרטיס מסך בלבד יפתור את הבעיה או שגם צריך לשדרג משהו אחר? כרגע יש I5 בפנים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-