עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם,אני מחפש מחשב למורה עד לתקציב של 3500 ללא מערכת הפעלה.אחרי חיפוש מתמשך הבנתי שמומלץ לקנות מחשב מסוג Dell, אך קשה היה ל להתעלם ממחירו וממפרטו העשיר שהמחשב הזה מציע יחסית למחירו הנמוך:https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19550מה דעתכם ? האם הוא מומלץ או יש כאן משהו שאני מפספס, כי כל שאר המחשבים שראיתי עם ssd ועם i5 מתחילים ב 3k.יש עוד אחד שעניין אותי, אומנם אין פה ssd אבל ברור שאני מתכוון להוסיף:http://ksp.co.il/?select=.268..271.....t=&store_real=מה אומרים המומחים ??תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dog,

בהתבסס על כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=432974.0 הייתי מגדיר את המערכת שאני מחפש כ"מפרט רב תכליתי- מיינסטרים". השימושים הם בערך על פי האמור ברמה זו בפוסט הנ"ל. רמת שקט רצוייה 8-9. לא מתוכנן oc. ראשית אציין שאני אחד מאלו שלא מחליף מחשב בתדירות גבוהה, אי לכך הייתי רוצה ללכת על משהו שיעמוד טכנולוגית למספר שנים. מבחינת סעיף הגיימינג, מדובר בשלב זה ברמת משחקים בינוניים ולא מהכבדים ביותר. גם לא תוכנות הנדסיות כבדות וכדו'. יחד עם זאת חשוב לי ביותר שבעבודת מולטיטסקינג, דבר שאני עושה די הרבה ,שהמחשב לא יאט. אתחיל בזה שממגוון שיקולים החלטתי כבר על המעבד שאני רוצה שיהיה שם,- אינטל core i5 . כמובן שזה מכתיב את אחד הלוחות התואמים וזכרונות ddr3. בנוגע לבחירת הלוח א…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by alex7777777,

שלום מה דעתכם על מחשב מיני Intel NUC Kit Pentium N3700 BOXNUC5PPYH http://ksp.co.il/?uin=27974 בתור מחשב לסלון עם תוספת של זכרון 8 GB ודיסק קשיח 500GB והאם הוא מתאים לגלישה סרטים ומשחקים (לא כבדים מידי)? אם יש הצעות למשהו אחר אשמח לשמוע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. לא מיועד לאוברקלוק, מיועד לשימוש כללי, התקציב הוא 2000 פלוס מינוס, שקט לא רלוונטי. צריך מפרט כמה שיותר משתלם במחיר הזה בסיס AMD או INTELL לא כזה משנה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Dror Lazar,

[ATTACH=CONFIG]8437[/ATTACH] אבקש את דעתכם על מחיר עבור המפרט הנ"ל. המחשב כולו שמור במצב מעולה, מותקן ועובד יופי, והייתי רוצה לדעת כמה הוא שווה בערך למכירה כמכלול ולא כחלקים. תודה

6. היי זקוקה להמלצה למחשב נייד לרכישה בארהב, 13.3 או 14.1. הבעיה היחידה היא שמביאים לי אותו משם לכן אני צריכה להזמין מהארץ והחברה היחידה שמאפשרת זאת (עד כמה שאני יודעת) היא DELL לכן חשבתי על הדגמים הבאים : dell inspiron 1420 ו dell inspiron 13. ה XPS 13 יקר מידי. המחשב הוא לצרכים בסיסיים בלבד. מה עדיף? DELL inspiron 1420 או DELL inspiron 13? או שאתם מכירים חנויות אחרות שניתן להזמין שם עם כרטיס אשראי בינ"ל? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by andrei21,

איזה חנויות מומלצות יש לקניית נייד חוץ מ KSP IVORY NOTEBOOKCLUB? איזה חברות נותנות שירות מעבדה בבית הלקוח חוץ מ DELL?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. לוח אם: ASUS P4P800 DELUX מעבד:INTEL PENTIUM 4 2.4GHZ 800 BUS זיכרון: KingMax SuperRam 256MB DDR 400 PC3200 כרטיס מסך: GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster צורב: LITE ON 52X32X52 דיסק קשיח: Seagate Baracuda 40GB 7200RPM מארז: COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB אני צריך המלצה למסך ובקשר לדיסק קשיח אולי יהיה יותר גדול רק זה לא מחשב לי אז אני צריך לשאול את הבן אדם אם הוא מוכן לחרוג טיפה מהתקציב

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by igalkop,

אשמח להתייחסות למפרט שהרכבתי (לבד 🙄) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 בעקרון זה הכי הרבה שאני מוכן להשקיע. אם תהיה סיבה לחרוג, אשקול בחיוב חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד לתכנות. בעיקר עם JAVA ב IntelliJ . כמו כן מיועד להרצת database מקומי (למשל MySql). כמו כן צריך להיות מספיק חזק להריץ מכונות וירטואליות וקונטיינרים (docker). המחשב לא מיועד כרגע למשחקים אבל אני לא רוצה לחסום אפשרות למשחקים באופן מוחלט, ע"י רכישת כרטיס מסך פשוט מדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בצי…

10. Started by shnoogyg,

היי היי, מחפש לקנות מחשב עבודה לאימי העוסקת באדריכלות ועיצוב פנים. אני מחפש מחשב שיריץ בעיקר תוכנות CAD, אך גם יוכל לתפקד גם בשימוש בתוכנות אדובי (תכלס אילוסטרייטור ופוטושופ, לא פרימייר וכאלה) מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (ניתן לחרוג מעט במידת הצורך (גג גג 5500 - עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (CAD, פוטושופ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - ופה יש נקודה חשובה - המסך צריך להיות גדול (לפחות 27, ושיהיה איכותי, עם פלטת צבעים טובה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צ…

11. Started by WhiteElephant,

זה לאינטרנט ומשחקים בעיקר, אני גם אעשה OC למערכת. ספק כוח: Thermaltake TT420APD 2-fan APFC מחיר: 169 מעבד: Intel Pentium IV - 2.8C - HyperThreading , 512Kb 800MHz FSB מחיר: 1679 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-8IK1100 - Intel 875P מחיר: 804 ש"ח זכרון עבודה: Corsair TWINX 512 3200C2PT מחיר: 899 ש"ח כרטיס מסך: Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote מחיר: 1463 ש"ח כונן קשיח: ATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition מחיר: 495 ש"ח צורב: Asus 52/24/52 מחיר: 266 ש"ח ד.ו.ד: DVD Toshiba 16x48 מחיר: 220 ש"ח דיסקטים: Citizen 1.44 Floppy מחיר: 50 ש"ח מארז: Lian-Li PC 6083 מחיר: 786 ש"ח מקלדת: Logitech Internet Navigator Keyboard מחיר: 122 ש"ח ס"הכ: 6953 הכל מהפנד…

12. שלום חברים במסגרת העבודה אני צריך לבחור מחשב נייד מתוך הרשימה הבאה. השימושים יהיו בעיקר עבודה משרדית. אני לא מצפה שהוא יסחוב משימות כבדות שדורשות עבודה על GPU חזק, אבל עדיין רוצה לבחור את האופציה הנוחה ביותר. חשוב לי לציין שמעולם לא השתמשתי במאק, והבחירה היא בין הניידים ברשימה בלי הדסקטופים. אשמח להמלצות בחירה ואם אפשר גם הסבר למה זו בחירה טובה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום רב, אשמח לחוות דעת על מפרט שהרכבתי בKSP יחד עם המוכר שלהם. המפרט הורכב על בסיס המפרט המומלץ לגיימינג פה בפורום. ביקשתי מימנו להוסיף SSD ולהגדיל את הזיכרון ל-16GB, ולהוריד HDD כי אין לי צורך. עניתי על השאלון פה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין חובה לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי. 4. ה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by victor19,

[h=1]Intel® Core™ i7-4770TE Processor (8M Cache, up to 3.30 GHz)[/h]ראיתי מודעה ביד 2 שמוכר אותו ב900 שקל .. שווה לקנות אותו ?

15. Started by eranir,

בעיקר לטובת יישומי אופיס ודפדפן. תהיתי אם לדעתכם יש הצדקה לתוספת 400 שקל בין המחשב הראשון לשני: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2846 http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-3542-in-rd09-7775-%D7%93%D7%9C-1-1 תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום ידידי, אני זקוק למפרט למשחקים כבדים בעיקר ואינטרנט. התקציב הוא 6000 שקל ולא זקוק לשום ציוד היקפי. תודה מראש

• 37 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by BRUTALISK,

שלום כולם,לפני קניית המחשב רציתי להתייעץ איתכם פה בפורום הקניה כנראה תבוצע רק אחרי חודש פברואר 2013 (תערוכת CES הבנתי שמשתחררים תמיד בזמן הזה עוד כרטיסים ומעבדים אז חבל) אבל כבר עכשיו אני רוצה להבין מה אתם ממליצים ולאן נושבת הרוח מבחינת התקציב שלי אז לשאלון . מה התקציב המקסימאלי? 5500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל רק אם באמת אפשרי-לא מעוניין במערכת חלשה משמעותית ממערכת דומה ב-200 300 שח יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות אם באמת חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אנשים צריך מחשב מצוין שיהיה חזק במשחקים ובכל הדברים שאפשר לעשות עם המחשב.... כרטיס מסך מצוין ראדיון .. ו 200 G ארד דיסק ... אממ צורב דיויד משולב DUAL LAYER סידירום והמארז שאני רוצה הוא X-BLADE 500W PFC Black (120mm+SATA+24-pin+PCI-E) +120mm Fan+Tooless ומסך טוב מאוד.. LG או משהו בסגנון... תודההההההההההההההה....

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by זרזורי,

קניתי מחשב לפני שבוע ב3.5K לוח אם - gigabyte ga-945p-a3 מעבד - intel Pentium D 820 dual core 2.8 2X1024KB כ.מסך - ATI Radeon X1600PRO 256MB Gigabyte דיסק קשיח - Samsung 160Gb 8MB 7200rpm זיכרונות - NCP DUAL 1024 DDR2 633MHZ DVD צורב - SAMSUNG מארז+ספק+כרטיס קול רגילים.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by orrm,

שלום הייתי רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב הבא: Intel Pentium 4 1.5 Ghz Intel D850GB Motherboard Samsung RDRAM 800 - 1GB Gainward Geforce4 Ti4600 Creative Soundblaster Live 5.1 Platinum Mitsumi 1.44 Toshiba 16/48 DVD Plextor 48X24X48 Logitech Cordless Desktop Pro האם זה כדאי? משתלם? מה דעתכם על המפרט?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אורח יאיר
    Started by אורח יאיר,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב ואשמח לסיוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 4000-4500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקאד בעיקר, מעבר לזה מטלות של סטודנט אבל אוטוקאד לדעתי זה הפקטור המשמעותי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by omri284,

מעבדי ‏AMD‏ Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box 995 ש"ח לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a 365 ש"ח זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 490 ש"ח כרטיסי מסך‏ GIGABYTE GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E 1190 ש"ח כרטיסי קול‏ Creative Creative X-Fi Xtreme Audio 265 ש"ח דיסקים קשיחים‏ Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI 295 ש"ח צורבי DVD‏ LG CH08LS10 DVD±RW Read Blu-Ray Combo Black Sata 490 ש"ח מאווררים וגופי קירור‏ Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 185 ש"ח מארזים‏ Thermaltake M9 Mid Tower Series Black…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Ronthekig12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן בלי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : בעיקר BFBC 2 , Crysis 2 Homefront וכאלה מישחקים כבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by david2k,

מעבדי אינטל : Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעב דים : Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל : GIGABYTE P67A-UD4 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E זכרונות : DDR III 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition דיסקים קשיחים : Western Digital Caviar Black 640GB 7200RPM, 64MB, SATA III WD6402AAEX כרטיסי מסך : GIGABYTE GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E מארזים : Thermaltake V5 Black Edition Mid Tower Case VL70001W2Z (No PSu) ספקי כוח : Corsair AX 750W Gold Active PFC 12cm Fan Modular מחיר סופי אחרי הרכבה : 4870 כעיקרון זה המחשב שאני מעוניין למי שיש הצעות לשיפורים מוזמן לרשום לק…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אלה תוכנות הפיתוח העיקריות שאני מתכוון להשתמש בהן. המחשב הישן שלי סוחב אותם בצורה סבירה, אבל אני רוצה יותר מהירות. בגדול GPU נחמד ואפשרות לפיתוח משחקים בגרפיקה כבדה גם אפשרות, למרות שהמיקוד שלי הוא בעיקר למובייל. אני עוד לא מביא מחיר, כי אני רוצה לפניי לדעת מה הם הדברים שיפיעו על בעיקר עבודה שותפת עם תוכנות פיתוח. ביצועים למשחקים ולGPU הם נחמדים, אבל הדבר הכי חשוב לי במחשב זה שהצד של הפיתוח יעבוד הכי חלק. זה אומר שפיתחת תוכנות הפיתוח, קומפלציה, לא להיתקע על הרד דיסק שמתעורר מתרדמת ודברים כאלה יותר חשובים. הווינדוס נתקע ונהיה איטי על הרבה דברים לא ברורים... למשל אתה פותח את אנדרויד סטודיו ופתאום הוא נתקע כי הוא מחליט לעשות משהו בHDD שישן בזמן …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.