ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם, השאלה שלי קצת שונה מהשאלות שיש כאן בפורום מכיוון שכבר בחרתי את המחשב שאני מעוניין לקנות, אני רק צריך עצה או הכוונה מאיפה הכי טוב לקנות אותו אז ככה, המחשב שאני מעוניין לקנות הוא DELL LATITUDE 7450 עם 8 ג'יגה זיכרון פנימי, מעבד i5 וssd של לפחות 256. אשמח להכוונה מהיכן לרכוש או שאולי מישהו מכיר איזה דגם שיוצא בקרוב עם הנתונים האלה אבל המעבד החדש.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת , אם אני אפתור עם היצרן את הבעיה שיש לי עם המחשב הייתי רוצה להשתדרג למחשב ASUS N550JK עם המסך מגע
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שמתי לב שממליצים עליו הרבה בשביל המקצוע, אבל אני לא מבין איך אפשר להתנהל עם מחשב בעל נפח זיכרון ככ קטן, גם אם אני לוקח את ה-500 ג'יגה זיכרון פנימי, זה לא מעט מידי? והאם 8 ג'יגה ראם מספיקים להנדסת תוכנה וכו? תודה! בנוסף, שאלה פחות קשורה, באיזה שלב לדעתכם כדאי לרכוש מחשב ללימודי תואר ראשון במדעי המחשב? כי אני מתחיל שבוע הבא ומעדיף לקנות כמה שיותר מאוחר כדי לצוד את הדגמים החדשים יותר.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט מחשב לגיימינג עד 6k ש"ח (כולל מסך ומקלדת), האם לדעתכם המפרט אופטימלי? אילו שינויים כדאי לבצע? רכיבים שאולי לא מומלצים? מה התקציב המקסימאלי? 6k ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.4 just cause , Fallout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח אם תוכלו להמליץ על על מפרט מחשב שיענה לי על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש״ח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות, משחקים, צפיה בסרטים וצפיה/עריכה של מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CC, Adobe Lightroom, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, FIFA 16, NBA 2K16, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחיר מקסימלי: 11000 שח האם הSSD טוב או עדיף אחד ? האם הספק/מארז טובים ? כנל לגבי הזיכרון, כ.מסך, לוח אם תודה מעבדים - Intel Socket LGA2011-v3 CM8064801547964 - Intel - i7-5960X LGA2011-v3 - Eight Core - Clock speed 3.0 GHz - Turbo speed 3.5 GHz - 20MB Cache - 140 Watt - Haswell-E Series - Tray... שנה אחריות כמות: - 1 - 5323/5217 ₪ לוחות אם - Intel LGA2011-v3 X99-Extreme3 - ASRock - Supports Haswell-E LGA2011-3 CPUs - Intel x99 Chipset - Supports DDR4 memory up to 3000 MHz - 3 xPCI Express x16 slots - 7.1 channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - M.2 Socket - 10 x SATA3 6Gb/s - Up t... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1158/1135 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח F4-2400C15Q-32GRR - G…
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Battlefield Hardline, CS:GO, H1Z1, Witcher 3 ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=899651,902303 זה נראה שאחד מהם יותר טוב בגלל שהוא עם יותר אחסון וכונן SSHD אבל הוא דווקא יותר זול מהשני. אני לא מצליח למצוא בשום מקום מה ההבדל ביניהם.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית ומשרדית, וכן עבודת פיתוח קלה. מעוניין שאפשר יהיה להריץ עליו VM (מכונה וירטואלית) בצורה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא הכי מבין במחשבים ולכן מאוד אעריך את תמיכת הכן מבינים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -משחקי מחשב עולם פתוח דוגמה Fallout 4 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).p1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני רוצה המלצות למחשב נייד בסכום של עד 4000 שח שימושים עיקריים: אופיס(אקסס) וג׳אווה. רצוי שיגיע עם אופיס מלא. נדרש חיבור HDMI. שיהיה מחשב טוב, מהיר, עם רזולוציה טובה. מסך לא יותר גדול מ15. עדיף של חברת HP אבל כל חברה מתקבלת. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הדגם הראשון שאני מתלבט לגביו הוא: asus 303lb http://ksp.co.il/?uin=27528 מחיר אילת: 4800 הבנתי שזה דגם ההמשך ל-303LN, הוא מגיע עם כרטיס מסך חזק יחסית ב-50% מה-5500 המובנה של אינטל הבנתי שזמן הסוללה שלו בגלישה באינטרנט עומד על 7-8 שעות פלוס מינוס. אחריות 3 שנים, בעיה ידועה עם הציר של המחשב שמתפרק אחרי כמה זמן (במסגרת האחריות?) החיסרון\יתרון הוא ההרד דיסק שלו 1TB (SATA) 5400rpm + 24GB SSD Cache עכשיו אני לא מבין מה זה? הרדסיק של טרה שבתוכו יש SSD של 24 ג'יגה או שני כוננים נפרדים? ואיך הם ביחס ל-SSD מלא של נניח 256GB. מצד אחד אני מרוויח פה הרדדיסק גדול לסרטים וסדרות ו-SSD למהירות הפעלה אבל אולי מצד שני זה לא טוב? המחשב השני של טושיבה: Z30-B-10C http://ksp.co.il/?uin=27907 …
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניים לרכוש את המחשב הזה של אסוס http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=906135 אשמח לדעת מה אתם חושבים על המחשב? ואם למישהו יש את המחשב האם הוא ממליץ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי כולם, אני מעוניין לקנות לחברה שלי מחשב נייד ואשמח לעזרה. הוא ישמש אותה ללימודים ולשימוש יומיומי (אינטרנט, יוטיוב, אופיס וכו'). מאוד חשובה לי אמינות של המחשב (היה לי סמסונג והתאכזבתי) ולכן אני נוטה לכיוון דל או לנובו. המליצו לי על "סדרה Z של לנובו" - וספציפית על זה Lenovo IdeaPad Z51-70 80K60020IV אשמח לקבל חוות דעת או/ו המלצות נוספות (: * מטרות המחשב? לימודים ולשימוש יומיומי (אינטרנט, יוטיוב, אופיס וכו'). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? ישמש כמחשב עיקרי ולכן עדיף 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקו…
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק חדש שעולה על דעתכם D: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. המסך מאוד מאוד מאוד ישן עם זה יפריע לאיכות של המחשב אז גם מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? נכ…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה הולך כמה לדעתכם המחשב שווה? Asus x555la בן חצי שנה , מצב קוסמטי 100% , בקושי שומש כי אני חייל מעבד Intel core i3 4030U 1.60ghz זכרון - 8gb ram 1600mhz קשיח: 500gb hdd + 120ssd מסך - intel graphics 4400 , מסך 15.6" Win 10 מקורי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסה. אני עוד לא ממש יודע מה הדרישות מהמחשב בתואר (בהיבט המעבד, רזולוציה וכו') אבל אני מניח שיש פה אנשים שידעו, ובנוסף אני מניח שאלה דרישות די סטנדרטיות מכל מחשב של סטודנט.. מה שכן אני הולך לסחוב אותו עליי אז אני מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר קל, ובנוסף שיהיה לו חיבור לכבל רשת כי אין לי חיבור לWIFI. חוץ מזה אלה הדרישות בגדול: * מטרות המחשב? כאמור, לימודים (תכנות?) ובנוסף שימושים כלליים כמו סרטים ואינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בעיקרון אני מעדיף 13.3 (אני מניח שהם יותר קלים), אבל אם יש מחשב יוצא דופן שמתאים לדרישות והוא גם קל אבל 15.6 זאת גם יכולה להיות אופציה. עדיפות למסך מאט. אין צורך במסך מגע. * רזולוציית המסך? FHD אנ…
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב באזור ה4k לשימוש בלימודים וצפייה בסרטים. חשבתי על 430 hp probook 430http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=886897 שאני מוסיף לו ssd 240g ומרחיב את הram ל8 קיבלתי הצעת מחיר של 3800 האם יש לכם הצעות יותר טובות מהמכשיר שהצעתי? והאם שווה לי להוסיף עוד סכום לא מבוטל ולקנות את הelitebook http://m.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239061&db1302178=1489461 שהוא מחשב יותר חזק שגם בו אני מוסיף ssd והרחבת זיכרון ל8 ram וההצעת מחיר שקיבלתי עליו עם השידרוגים היא 5390 שקלים.. השאלה אם זה שווה את המחיר ואם יש הצדקה מבחינתי. לא מעוניין בasus אבל אם יש לכם רעיון למחשב עם אותו מפרט פחות או יותר ויותר זול אשמח שתגיבו לי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הדור הרביעי לטאבלט של מיקרוסופט הוא קומפקטי עוד יותר, מגוון ועוצמתי. האם הוא גם סוף סוף יהיה רלוונטי עבור הישראלים? לא בטוח לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-surface-pro-4-הוא-טאבלט-משוכלל-יקר-ומופלא/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוכר את המחשב לחבר אז מחיר בערך יעזור לי. Intel Core 2 Quad Q8200 G31M2 V1.0 2x2GB DDR2 800MHz AMD Radeon HD 6850 1GB GDDR5 MSI FSP 350W תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח בבקשה לכונן DVD חיצוני שישמש גם כצורב למחשב נייד. אני ממש לא מבין בדגמים שיש בשוק וחשוב שיהיה זול ואמין. תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני לא קונה בנתיים מחשב כי כל הזמן שיניתי מפרט אבל היום הבנתי שתוך חצי שנה יוצאים הכרטיסי מסך המפחידים האלו שתכלס יהיו מאוד חזקים ובטח גם לא כאלה זולים אז השאלה שלי מה הייתם מציעים לי לעשות ? המשחקים שאני משחק הם GTA V וSims 4 ובעוד חודש יצא NFS 2015 (מכוניות) שגם בו אני בטוח ישחק ומעבר לזה לא נוגע בכלום כי תכלס יש לי הכל בסוני 4. המפרט שאני כמראה יקנה הוא כזה חוץ מהכרטיס מסך לגביו אני צריך תעזרה שלכם כי נראה לי עדיף לקנות כרטיס מסך נטו למשחקים שרשמתי ועוד חצי שנה לשדרג. I5 6600 Skylake + Arctic Freezer Pro 7 Rev2 Msi B150M Bazooka Motherboard 8G 2133Mhz HyperX Seagate 1T Baracudda SSD Sandisk X300 120G Antec 340 Glossy White + VP550W איזה כרטיס מסך יספק אותי לחצי שנה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, בשעה טובה אני מחליף את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 רק במידה וזה נותן שיפור רציני 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים אבל יהיה גם שימוש בתוכנות מקצועיות כמו Solidworks וAutocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים למינהם שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920X1080 -לאילו הגדר…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב נייד של חברת דל עם 8 ג'יגה SSD. כשהפעלתי את המחשב לא הצלחתי לראות את הכרטיס. איך אני יוד שהוא אכן קיים? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
זה המפרט שלי (היה נוח לי להכין את המפרט מהאתר הזה): PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel Core i5-4690K 3.5GHz Quad-Core Processor ($219.99 @ SuperBiiz) CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 45.0 CFM Fluid Dynamic Bearing CPU Cooler ($19.98 @ OutletPC) Motherboard: Gigabyte GA-Z97M-D3H Micro ATX LGA1150 Motherboard ($104.99 @ SuperBiiz) Memory: Kingston HyperX Fury Blue 8GB (1 x 8GB) DDR3-1866 Memory ($40.89 @ OutletPC) Storage: Seagate Barracuda 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($66.89 @ OutletPC) Video Card: MSI Radeon R9 390 8GB Video Card ($319.98 @ SuperBiiz) Case: NZXT H230 (White) ATX Mid Tower Case ($64.9…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-