ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר אבל אני לא מתקמצן אם השינוי הוא מהותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגות קלות, לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר CS:GO, TF2, UNREAL TOURNAMENT וכאלה בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1920X1080, אבל יכול להיות שזה ישתנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (הרמת VM's וכו..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5, CS GO, ומשחקים כבדים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר- לחסוך, אבל ללא פגיעה משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BO3 כשיצא (ONLINE) בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך FHD, לכן צריך שהמפרט יכלול מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי את הלוח קירור מקורי dell ושמתי לב שיש כמו משחה מקורית אפורה בדיוק באמצע במקום של המעבד האם זו משחה מקורית ולא צריך להוסיף? או להוציא אותה ולמרוח חדש משלי? תודה מראש כך נראה החדש [ATTACH=CONFIG]9775[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש המלצה לנייד לתואר בחינוך. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 ומעלה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר ארוך בגדר התקציב * האם …
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם , עזרתם לי לבחור מפרט לגיימינג השבוע, עכשיו אני צריך עזרה לאבא שלי. מפרט פשוט לשימוש ביתי (הוא צריך רק את השילוש הקדוש לוח אם,מעבד,זיכרון). 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ , סרטים, גלישה באינטרנט , סטרימינג לטלוויזיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, תחביב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעי…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
מעבד Skylake I7-6700 3.4 - 4GH 8MB chace לוח של Gigabte z170x - gamer3 זכרונות 2x8 kingston hyperx 2666 המחיר שמציעים לי לחומרה הזו זה 2500 שקלים ועוד שאלה האם הלוח הזה יכנס לי בתוך המארז הישן שלי? יש לי מארז של termaltake שהיה בו לוח msi x58 eclips sli תודה מראש לעונים וסליחה עם עברתי על כמה חוקים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח - שיצליח להתמודד עם מספר IDE's במקביל (VS2013, Andriod Studio, WebStorm) - שימוש כבד וידאו - שיצליח להתמודד עם סרטים באיכות טובה מבלי שהסאונד ישיג את התמונה - שימוש מזדמן וירטואליזציה - Vmware Workstation - שימוש מזדמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש …
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8…
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
יש לי כבר מפרט שלם מוכן שאני רק צריך זירכיבו לי דבר שנראה כל כך פשוט אבל אני מיום ליום רק משתגע ולא מבין כבר מאיפה להזמין כל חנות אפשרית כמעט אני קורא עלייה 50 אחוז דברים טובים ו50 אחוז דברים גרועים ,לאחרונה מישהו ממכם קנה מחשב ויכול להמליץ על חנות אמינה שיודעת להרכיב מחשב מסודר ונקי ?
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי אשמח לעזרה (מיועד לFALLOUT4 בעיקר) Intel Core I7 4790 3.6 GHZ 8MB Arctic Freezer i30 CPU COOLER Gigabyte GA-Z97X-SLI LGA 1150 KINGSTON HYPERX FURY 8GB CL10 GIGABYTE GTX960 WINDFORCE OC 4GB WD CAVIAR GREEN 1TB SANDISK PLUS SDSSDA-120G-G25 120GB LG DVD-RW GH24NS X24 SEASONIC 620W ACTIVE PFC MODULAR 80+ BRONZE M12II EVO PSU ANTEC ONE MID TOWER GAMING BLACK CASE NO PSU יצא לי 4500 אם מזמינים מאילת מחכים כמה ימים הוזלה של 17% מעמ... אם יש מקום שמציע לי מפרט בסדר גודל הזה ובמחיר הזה אשמח להצעה, בנוסף אשמח לדעת את דעתכם על המפרט,תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש,ח בערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. APB, GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אפשר לוותר על לוח ומארז אם יש ממש …
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום פורום יקר, כבר כמה שנים יש לי דסקטופ Z68 Pro3-M, 16GB RAM, i7-2600k, 256GB SSD ומסך DELL U27. אני לא משחק והשימוש שלי הוא הרבה תוכנות שמעמיסות על ההארדיסק ומשתמשות בהרבה RAM. אני גם מפעיל VM במחשב. לשימושים שלי אני מרגיש שהדסקטופ שלי נותן מענה אבל אני רוצה להחליף אותו בלפטופ על מנת שאוכל להסתובב איתו. מסגרת התקציב שלי היא כמה שצריך על מנת לענות על הצרכים שלי המפורטים מטה. אני מחפש לפטופ לכל הפחות באותו עוצמה כמו המחשב הנוכחי שלי, עם עדיפות לחזק יותר גם על מנת שיתן לי בוסט מסוים בביצועים (לפעמים בעיקר בתוך ה-VM ובעת התחברות ב-TV אני מרגיש איטיות) וגם על מנת שיחזיק לי לשנים קדימה. אני ארצה ווינדוס 10 במערכת ואני חושב שאני רוצה מסך 17 אינץ'. אני רוצה 500GB SSD. זמן…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל עם אפשרות לחריגה במידה ומדובר בשיפור קיצוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר לטלויזיית Full HD ומשחקים ישוחקו עליה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? ללא צורך בשקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים (תכנות) ובנוסף שימושים כלליים כמו סרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 13-14" אם אפשר בתקציב אז גם מסך מגע. * רזולוציית המסך? לפחות 768*1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, עדיף כמה שפחות כי אני אעבוד איתו הרבה מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב - לפחות 5 שעות של גלישה באינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי ssd או עם אפשרות להרכבת ssd, לפחות 128 gb * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות 3 שנים תהיה מועדפת מאוד. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, עדיף. * האם יש לכם ה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את הצעת המחיר הזו: http://www.tms.co.il/preview/spec/v146fmnq האם הוא מתאים לצרכים שלי על פי השאלון? יש איפה ואיך לשפר אותו? תודה! מה התקציב המקסימאלי? 2.5 - 3 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט (ריבוי טאבים), סרטים, משחקי מחשב (בעיקר משחקי ספורט). המסך הקבוע בגודל 23 אבל המחשב יחובר מידי פעם למקרן fhd. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד ע…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד תואר ראשון במדעי המחשב ואני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות 4000-5000 ש"ח. בינתיים אני מתלבט בעיקר בין שני מחשבים: 1. Dell Vostro 5480 - שנראה סבבה לגמרי ואני אצטרך להחליף לו את הכונן (או להוסיף SSD) 2. Lenovo Yoga 500 - שבעיקר מגניב אותי שאפשר לסובב אותו למצב כמו טאבלט ושיש לו מסך טאצ'. הנתונים שלו גם לא רעים. הוא מגיע עם טרה בייט של SSHD, לא יודע כמה יש לזה השפעה. חוץ מזה, ראיתי כל מיני תגובות על המסך שלו אבל לא הבנתי מהן יותר מדי, אם מישהו יכול 'להאיר את עיני'... (הבנתם? 3. גם היוגה 3 מעניין כי הוא קצת יותר קל, אבל עם מעבד טיפה יותר חלש במחיר הנקוב. - פתוח להצעות דומות נוספות * מטרות המחשב? לימודים ראשון במדעי המחשב (אינטרנט, אופיס, תכ…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה בOFFICE קבצים גדולים אינטרנט מסיבי ,חשוב שיעבוד חלק ומהר. * גודל המסך? 15.6 אם יש הצעות של גדול יותר גם מוכן לשקול * רזולוציית המסך? טובה, מחשב שיהיה אפשר לשבת עליו הרבה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לחיי סוללה ארוכים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 250 , אם אפשר לשים עוד אחד רגיל אז יתרון * כונן אופטי? עדיפות קלה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחד…
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
אהלן,תודה מראש על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא מחשב לעסק (חנות),צריך להריץ כמו שצריך תוכנת ERP (חשבשבת) ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר,תוכנת ERP. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא תודה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין כזה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ראשית, הדרישות שלי מהמחשב: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, מולטיטסקינג, אולי משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14'' מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג, עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף כמה שיותר …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אני מתכנן להשאר עם המפרט הזה כמה שנים טובות (הקודם שלי החזיק 6 שנים) אז אני מעדיף חלקים איכותיים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? , חריגה אפשרית של לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר - הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1920X1080, א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! * מטרות המחשב?תכנות: Visual Studio, עיצוב פנים AutoCAD, SketchUp * גודל המסך? 15.4 ומעלה * משקל רצוי? עד 2.5 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP * עדיפות למערכת הפעלה מובנית אני מתעניין במחשב הבא: HP Pavilion 15-AB006NJ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15978 האם לדעתכם הוא מתאים? האם הוא עונה על הצרכים שלי? או אפילו מוגזם מידיי (12GB RAM)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
כרטיס המסך הנייד העוצמתי ביותר בעולם עושה את העבודה ומציע יכולות שקרובות מאוד לאלו של התאום הנייח שלו לכתבה: http://hwzone.co.il/מבחני-ביצועים-ראשונים-ל-mobile-gtx-980-מעידים-על-ע/
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט, ומחפש מחשב נייד.. תקציב 2000 שקל, באילת (ksp/ivory) * מטרות המחשב? לימודים (שלא דורשים תוכנות מסובכות), וראיית סרטים (משמש) * גודל המסך? 14 אינץ', לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל, לסחיבה ללימודים.. לא הכי קריטי בעולם * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן.. לא יודע בדיוק להגדיר כמה זה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB לפחות, אם זה SSD אז כמובן פחות, אבל אני לא מאמין שייכנס בתקציב * כונן אופטי? לא צריך, אם זה מוריד במשקל אז עדיף בלי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אלהן, מחפש מחשב לסטודנטית שמתחילה ללמוד הנדסה בקרוב. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט ולימודים - בדגש על Solidworks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" , עדיף כמובן מאט. * רזולוציית המסך?כמובן שעדיף FHD, אבל אפשר להתפשר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף לפחות 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר לדחוף בתקציב SSD, מה טוב. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-